myarchie007
napsal(a):
Dejte sem fotecky hribatek , nebo odrostejsich koniku , nebo dospelých nebo treba koniku , co si uzivaji zasloužený důchod
Naše letošní hříbátko hřebeček Vulcan
aranka
napsal(a):
Naše letošní hříbátko hřebeček Vulcan
Hříbátko frísáčka-kobylka
myarchie007
napsal(a):
Lupen(11 let)-plavák a Archie(7 měs.)-hnědák
Ahoj!
Posílám fotečky své kobylky.....arabský plnokrevník. Je to můj splněný sen. Usama Watani (Utrecht x Ulianka)
Tady je jediná fotečka, kterou mám, když byla úplně malinkaté hříbátko!
lucky
napsal(a):
Ahoj!
Posílám fotečky své kobylky.....arabský plnokrevník. Je to můj splněný sen. Usama Watani (Utrecht x Ulianka)
Tady je jediná fotečka, kterou mám, když byla úplně malinkaté hříbátko!
Tady je Usinka první den doma na vycházce.....měla rok a tři měsíce! Byl konec března, takže má kožíšek jako plyšáček!
lucky
napsal(a):
Tady je Usinka první den doma na vycházce.....měla rok a tři měsíce! Byl konec března, takže má kožíšek jako plyšáček!
A tady je moje Usinka dnes. Vyrostla z ní krásná mladá slečna. Chodíme na procházky už na volno a ona si užívá naše přátelství.
lucky
napsal(a):
A tady je moje Usinka dnes. Vyrostla z ní krásná mladá slečna. Chodíme na procházky už na volno a ona si užívá naše přátelství.
A tady ještě další....fotek mám spoustu, ale to bych tady zapráskala, že?!
lucky
napsal(a):
A tady ještě další....fotek mám spoustu, ale to bych tady zapráskala, že?!
A hlavinka...už má zimní kožíšek
myarchie007
napsal(a):
Dejte sem fotecky hribatek , nebo odrostejsich koniku , nebo dospelých nebo treba koniku , co si uzivaji zasloužený důchod
To je Sunny Queen brzy po narození
myarchie007
napsal(a):
Asi za 3/4 roku
myarchie007
napsal(a):
Když jí byl 1,6 roku
Ví někdo jak vypadá dnes???
sunin
napsal(a):
Svapu ty jsi pridavala fotku hribatka Krystofa,mam pocit ze ho znam,odkud je???
Jednoho Krystofa jsem znala pochazel Z Kubsic u Pohorelic a matka myslim byla Katy nebo tak nejak.
Já přidám důchodce.... tohle je Colt, je mu 17, není to důchodovej věk, ale 8let běhal dostihy, tak má trošku špatný nožičky a říkáme mu dědo ...myslim, že vypadá skvěle, jak se zdá vám?
cheyenne
napsal(a):
Já přidám důchodce.... tohle je Colt, je mu 17, není to důchodovej věk, ale 8let běhal dostihy, tak má trošku špatný nožičky a říkáme mu dědo ...myslim, že vypadá skvěle, jak se zdá vám?
Tak tohle je GAston asi na půl roce
tajemma danny
napsal(a):
Tak tohle je GAston asi na půl roce
...a takhle vypadal pár hodin po porodu...
tajemma danny
napsal(a):
...a takhle vypadal pár hodin po porodu...
a ještě jedna
Neregistrovaný uživatel

myarchie007
napsal(a):
Taky posilam jedno mimco :) Ted uz je z neho velkej a silnej kluk :)
verfa
napsal(a):
V lete
verfa
napsal(a):
A jeste jednou :)
Uživatel s deaktivovaným účtem