racina
napsal(a):
krade srnkam, naštěstí tam nic neměli
tak sem,taky něco hodím
:racina:co to je za kobylku?
LADY
luda
napsal(a):
tak sem,taky něco hodím
LADY
luda
napsal(a):
tak sem,taky něco hodím
LADY
Tu jsem si koupila před cca dvěma měsíci, je z Brna je jí 5 a je to kříženka, kdo ví s čím. Myslíme že s appou, ale kdo ví. V kohoutku má 142cm a víc nevím :-( jen že je to skvělá kobylka s neuvěřitelnou povahou, pořád pořehtává když s ní mluvím a ničeho se nebojí
racina
napsal(a):
Tu jsem si koupila před cca dvěma měsíci, je z Brna je jí 5 a je to kříženka, kdo ví s čím. Myslíme že s appou, ale kdo ví. V kohoutku má 142cm a víc nevím :-( jen že je to skvělá kobylka s neuvěřitelnou povahou, pořád pořehtává když s ní mluvím a ničeho se nebojí
tak to je dobře,že se ničeho nebojí,je krásná,taková zvláštní,zajímavá
má krásnou hřívu,snad jednou jí budem mít taky
Lýdie
luda
napsal(a):
tak to je dobře,že se ničeho nebojí,je krásná,taková zvláštní,zajímavá
má krásnou hřívu,snad jednou jí budem mít taky
Lýdie
děkujeeem. Já bych řekla, že máte hezčí hřívu :-) takovou pravidelnou, ona má jí rozčepejřenou, co žíně to jiná :-D ale na podzim to trochu protrhám a pak snad poroste ta nadherma hříva. Co ty máš za koníka, to je tvůj? :-)
racina
napsal(a):
děkujeeem. Já bych řekla, že máte hezčí hřívu :-) takovou pravidelnou, ona má jí rozčepejřenou, co žíně to jiná :-D ale na podzim to trochu protrhám a pak snad poroste ta nadherma hříva. Co ty máš za koníka, to je tvůj? :-)
Nemáte zač.No jedna (Lýdie) je ČJP-a ta druhá(Lady) kříženka...mama shetland-otec welshxhucul....u otce je toho ale víc..také kříženec hodně koní,otec byl modrý bělouš,tak snad dostanu i takové hříbátko...jéé to bych byla štastná...ale má na to ještě času dost....holka moje
Lady
luda
napsal(a):
Nemáte zač.No jedna (Lýdie) je ČJP-a ta druhá(Lady) kříženka...mama shetland-otec welshxhucul....u otce je toho ale víc..také kříženec hodně koní,otec byl modrý bělouš,tak snad dostanu i takové hříbátko...jéé to bych byla štastná...ale má na to ještě času dost....holka moje
Lady
Hajají
zvířátková

depi
napsal(a):
Hajají
Ahojky! Jak se všichni máte? Já sem zaskočím jen tak občas, fakt nějak nezvládám děj - neděj . Racino, jak se vede kobylce s kožníma problémama? My teď taky budeme muset začít léčit, drbeme si ocas i hřívu
racina
napsal(a):
se segrou
Ahoj Raci koukám že už jsi na kobču hodila sedlo,vypadá veliká,vubec ne na tech svejch 142,čí dál hezčí kóča!!!tak já přidám našeho rodiného miláčka Jeríka
klawdie
napsal(a):
Ahoj Raci koukám že už jsi na kobču hodila sedlo,vypadá veliká,vubec ne na tech svejch 142,čí dál hezčí kóča!!!tak já přidám našeho rodiného miláčka Jeríka
kuk
sonik
napsal(a):
a Bára
Ahojky! konečně hážu foto moje ponička Zuzka (Ideal Susanne) a ČT za ní ..
fotila býv trenérka
eowyn
napsal(a):
Ahojky! konečně hážu foto moje ponička Zuzka (Ideal Susanne) a ČT za ní ..
fotila býv trenérka
eowyn (Petra): Ahoj...máš krásnou poničku...co to je za poničku???jsou krásně sladěnné
luda
napsal(a):
eowyn (Petra): Ahoj...máš krásnou poničku...co to je za poničku???jsou krásně sladěnné
ahojky moc děkuju
je to shetland, mám jí kousek od Netolic
je to takovej dábel, pod sedlem dost temperamentní :Dsem si taky říkala že by mi ukradla poníčka?
ten nevim jestli sem říkala jak se jmenuju dyžtak se budu opakovat.. Ideal Susanne..
zvířátková
napsal(a):
Ahojky! Jak se všichni máte? Já sem zaskočím jen tak občas, fakt nějak nezvládám děj - neděj . Racino, jak se vede kobylce s kožníma problémama? My teď taky budeme muset začít léčit, drbeme si ocas i hřívu
ahoj, ono se jí to zahojilo samo, výsledky, ale budou až v pondělí, narostla jí krásná srst pod tím :-) Podle mě to bylo jak jsem začala dávat česnek do žrádla, prý se to stíává, že kůže svrbí a slézá. Když je koník alergik :-) takže toasi bude tím :-)
klawdie
napsal(a):
ahoooouj :-) já vždy chtěla fjorda, ten je krásnej, musí být suprovej, ale byli na mě drazí :-( i když Barča byla taky né levná :-( Moc se mi u nich líbí hříva Kolik má ona v kohoutku?
racina
napsal(a):
ahoooouj :-) já vždy chtěla fjorda, ten je krásnej, musí být suprovej, ale byli na mě drazí :-( i když Barča byla taky né levná :-( Moc se mi u nich líbí hříva Kolik má ona v kohoutku?
a tady taky nějaká fotečka ještě :-)
racina
napsal(a):
a tady taky nějaká fotečka ještě :-)
Jen tak ze zvědavosti, kolik je "ne levná"?
strelish
napsal(a):
Jen tak ze zvědavosti, kolik je "ne levná"?
říkat se to nemá, ale nevím proč bych to tajila 30.000
racina
napsal(a):
to je krásný, jak leží, vypadá jak mrtvej
Ahoj,,,,tak sem hodím fotky z dneška
Lady
racina
napsal(a):
to je krásný, jak leží, vypadá jak mrtvej
Tak to je fakt docela dost :)
strelish
napsal(a):
Tak to je fakt docela dost :)
Dneska stojí to počasí za prd...od rána zataženo, vítr a buď prší nebo mží :((
strelish
napsal(a):
Dneska stojí to počasí za prd...od rána zataženo, vítr a buď prší nebo mží :((
únava prostě :)))
strelish
napsal(a):
únava prostě :)))
to je stejnak super, jak se natáhl :-)
Tady je zataženo, ale zima ani naštěstí ne-e. Co to je za koníka jak leží, napiš mi o něm něco, prosiiim :-D dekujuu. Taky jsem říkala, že je to dost, ale je zdravá, kopyta parádní a dává barevná hříbata :-) takže časem připustíme a nějaká kačka z toho bude snad :-D
racina
napsal(a):
Tady je zataženo, ale zima ani naštěstí ne-e. Co to je za koníka jak leží, napiš mi o něm něco, prosiiim :-D dekujuu. Taky jsem říkala, že je to dost, ale je zdravá, kopyta parádní a dává barevná hříbata :-) takže časem připustíme a nějaká kačka z toho bude snad :-D
Lýdie
racina
napsal(a):
To je můj ponďa, má cca 7 let, říkám mu Andy, předloni v září dovezený (ještě jako hřebec) od nějakého handláka z jižní Moravy. Kde a jak žil do té doby ví jenom Bůh...
On spává vleže docela často, ale málokdy už takhle brzo večer :-)
strelish
napsal(a):
To je můj ponďa, má cca 7 let, říkám mu Andy, předloni v září dovezený (ještě jako hřebec) od nějakého handláka z jižní Moravy. Kde a jak žil do té doby ví jenom Bůh...
On spává vleže docela často, ale málokdy už takhle brzo večer :-)
aha, takže taky původ neznámý, ale je nádherný :-)
racina
napsal(a):
aha, takže taky původ neznámý, ale je nádherný :-)
Dík :) A je to i strašný mazel, nekouše, nekope...ale jinak nervák, vztekloun a hyperaktivka :-)))
racina
napsal(a):
ahoj, ten je maličký a pěkně černý
Ahoj,pokud myslíš mojí klisnu,tak děkuji...je to ČSP. 2 rokyzatím něco přez 130KVH...
strelish
napsal(a):
Dík :) A je to i strašný mazel, nekouše, nekope...ale jinak nervák, vztekloun a hyperaktivka :-)))
Kolik má v kohoutku, ty lidi od kterých jsem kupovala Barču, tak jí taky koupili od nějakýho chlapa neznámýho z Brna.Mají tam pěkný koně kolem Brna :-D já jsem kousek od Jindřichova Hradce, odkud jsi? Ta moje je taky hodná, mazel největší, nekopne, nekousne s ní co vidí, ale venku je jak žihadlo, jen by běhala a dělá občas, že se lekne něčeho. Nechápu jak by na ní jezdili děcka nezkušený, občas máme co dělat :-D pa pa
racina
napsal(a):
Kolik má v kohoutku, ty lidi od kterých jsem kupovala Barču, tak jí taky koupili od nějakýho chlapa neznámýho z Brna.Mají tam pěkný koně kolem Brna :-D já jsem kousek od Jindřichova Hradce, odkud jsi? Ta moje je taky hodná, mazel největší, nekopne, nekousne s ní co vidí, ale venku je jak žihadlo, jen by běhala a dělá občas, že se lekne něčeho. Nechápu jak by na ní jezdili děcka nezkušený, občas máme co dělat :-D pa pa
110 cm...u té tvojí kobylky už to není tak okaté, když řekneš, že na ni děcka nepustíš, protože by to nedopadlo dobře...já už na tom svým prckovi vypadám hůř :-)) Ale taky je fakt, že když jde někdy do tuhého, mám s ním co dělat...
strelish
napsal(a):
Jo a jsem kousíček od Ostravy
a máš fotečky i s tebou koník?
No okaty to moc není, ale stejnak na mě moc dobře nekoukají, v okoli jsou samý velcí koně Ale nejlepší je, že je nemusíme doklusávat nic, stačí jim parádně
Tak to je pěkný prtě, ale fakt moc hezký - povedlo se :-D
Až z Ostravy, to je dálka, celá česká republika skoro
racina
napsal(a):
a máš fotečky i s tebou koník?
No okaty to moc není, ale stejnak na mě moc dobře nekoukají, v okoli jsou samý velcí koně Ale nejlepší je, že je nemusíme doklusávat nic, stačí jim parádně
Tak to je pěkný prtě, ale fakt moc hezký - povedlo se :-D
Až z Ostravy, to je dálka, celá česká republika skoro
.
racina
napsal(a):
Poník, kterého si koupila jedna paní(viz Poníkáři sem 2). KVH asi70. Odnaučujem ho kousání, kopání a učíme zastavování , ustupování->zkrátka końskou základku¨
No je s ním sranda s hřebečkem
microfon
napsal(a):
Poník, kterého si koupila jedna paní(viz Poníkáři sem 2). KVH asi70. Odnaučujem ho kousání, kopání a učíme zastavování , ustupování->zkrátka końskou základku¨
No je s ním sranda s hřebečkem
te´d už vypadá celkem slušně (až na ty nohy), ale když si ho přivezla ta paní, tak to byla jen zavšivená koule hnoje
microfon
napsal(a):
te´d už vypadá celkem slušně (až na ty nohy), ale když si ho přivezla ta paní, tak to byla jen zavšivená koule hnoje
Já jsem moc ráda že má těch 70KVH a ne třeba 170, to bych asi jinak nepřežila , hlídá si své hřebčí ego o kousance a kopance není nouze
. naštětí už to pochopil hošík, že s námi to tak snadné mít nebude
microfon
napsal(a):
Já jsem moc ráda že má těch 70KVH a ne třeba 170, to bych asi jinak nepřežila , hlídá si své hřebčí ego o kousance a kopance není nouze
. naštětí už to pochopil hošík, že s námi to tak snadné mít nebude
Ale máte aspoň dobré, že je voditelný na stájovce. Andoš sice nekopal a nekousal, ale zas na stájovce chtít někam jít to ze začátku absolutně neexistovalo.
By to chtělo většího hřebce, aby mu to ego srovnal
strelish
napsal(a):
Ale máte aspoň dobré, že je voditelný na stájovce. Andoš sice nekopal a nekousal, ale zas na stájovce chtít někam jít to ze začátku absolutně neexistovalo.
By to chtělo většího hřebce, aby mu to ego srovnal
Jo to on se taky nechtěl nechat vést, ale jak jsem psalam, to už jsme naštěstí zmákly:-)
No aby ho ten hřebec nezkopal do hranaté kuličky, ten by asi koukal. ale ne o to se už postarala Eliška, on monice (té holčině na fotce utekl a samozřejmě zdrhal k holkámj do ohrady, jak je malej suveréně podlezl a štrádoval si to k nim. A Eli celá nasraná, že je tak drzej se s ním nemazlila, prohnala ho po celý ohradě ,kopance jen lítaly, a´ž ji dobrovolně zase opustil
microfon
napsal(a):
Jo to on se taky nechtěl nechat vést, ale jak jsem psalam, to už jsme naštěstí zmákly:-)
No aby ho ten hřebec nezkopal do hranaté kuličky, ten by asi koukal. ale ne o to se už postarala Eliška, on monice (té holčině na fotce utekl a samozřejmě zdrhal k holkámj do ohrady, jak je malej suveréně podlezl a štrádoval si to k nim. A Eli celá nasraná, že je tak drzej se s ním nemazlila, prohnala ho po celý ohradě ,kopance jen lítaly, a´ž ji dobrovolně zase opustil
ježiš ten je nádhernej, kolik mu je?
kassiopeass
napsal(a):
ježiš ten je nádhernej, kolik mu je?
Jsou mu tři roky
microfon
napsal(a):
Jsou mu tři roky
Ahoj,byla jsem se podívat u kamarádky na koně,a měla tam takové krásné poničky, že jsem je sem musela dát
luda
napsal(a):
Ahoj,byla jsem se podívat u kamarádky na koně,a měla tam takové krásné poničky, že jsem je sem musela dát
Rozárka:připomíná mě maličkého Arábka
daty
napsal(a):
židličková - gbelíčková
nádhera, škoda, že u nás nic takového není :-(
racina
napsal(a):
tady rajtovala děcka na Lady
racina
napsal(a):
Já bych taky brala takový sranda pony závody, ale u nás jsou jen pony parkury a k tomu my se nehlásíme (ačkoli měla Eli v inzerátu, že je při skoku pozorná a ochotná, ve skutečnosti tím mysleli , že je ochotná skok co nejdřív rozbourat)
microfon
napsal(a):
Já bych taky brala takový sranda pony závody, ale u nás jsou jen pony parkury a k tomu my se nehlásíme (ačkoli měla Eli v inzerátu, že je při skoku pozorná a ochotná, ve skutečnosti tím mysleli , že je ochotná skok co nejdřív rozbourat)
Aja si hraje s kyblíkem
racina
napsal(a):
Racině:
Koukám, že už se ti kobča pěkně spravuje ---->mě taky, ale jí to není ku prospěchu
microfon
napsal(a):
ahoj :-) jak se říká podle mě :-) lepší trošku tlusčí kůň než vyzáblina
Kobča je moc pěkná a ty překážky? To nevadí, hlavně že si rozumíte i v jiném směru :-)
racina
napsal(a):
ahoj :-) jak se říká podle mě :-) lepší trošku tlusčí kůň než vyzáblina
Kobča je moc pěkná a ty překážky? To nevadí, hlavně že si rozumíte i v jiném směru :-)
Racino máš moooc krasnou kobylku....celkem to tu sleduju a pekně se ti spravuje..jinak fotečky mého koníka přidám později jelikož nemá gdo fotit...jinak koníci jsou všichni krásní..
nicolll
napsal(a):
Racino máš moooc krasnou kobylku....celkem to tu sleduju a pekně se ti spravuje..jinak fotečky mého koníka přidám později jelikož nemá gdo fotit...jinak koníci jsou všichni krásní..
tak přidávám fotečku když jsme ho měli doma asi 2 měsíce
nicolll
napsal(a):
tak přidávám fotečku když jsme ho měli doma asi 2 měsíce
a první zima u nás
nicolll
napsal(a):
jinak pro srovnání dlouhá hříva
a krátká..i se mnou
nicolll
napsal(a):
Moc děkujůů, opravdu se spravuje i když jí vidím každý den, třak to jde vidět :-) Díkyy. budu se těšit až uvidím tvoje koníky
racina
napsal(a):
Moc děkujůů, opravdu se spravuje i když jí vidím každý den, třak to jde vidět :-) Díkyy. budu se těšit až uvidím tvoje koníky
tady mám z víkendu nafocené opravdu mini pony od pana Sádla
v v
napsal(a):
tady mám z víkendu nafocené opravdu mini pony od pana Sádla
LADY
racina
napsal(a):
Moje kobylka Jezabel (Jessi) Je to Welsh Part Bred po Gwenllan Benovi z Jitřenky!
lerry
napsal(a):
Můžu se zeptat, kde jste sehnali tu deku-sedlo? Jezdí se s ní dobře? Líbí se mi, že to může být lehoučké. Díky
Ahoj,deka-čí sedlo jsem sehnala na netu....www.jp-viktorie.cz
je pod složkou sedla,až skoro dole napsáno jako westernová deka...stojí 900kč
Pro mě a mojí nkobču je suprová,jen se jí čkověk musí naučit dotahovat,podbřišník je spojený se dekou.no a jízda v tom sur..jako bez sedla,akorád máš oporu v hohá(třen)a dá se stím sjezdit vše,i skákat...
pro mě je to špice,kamarádka si to koupila na skoro 20 leou kobylku,aby jí odlehčila záda..ale to na ní znát
podbřišník,je na této fotce omotán okolo třmenu
jezabel
napsal(a):
Moje kobylka Jezabel (Jessi) Je to Welsh Part Bred po Gwenllan Benovi z Jitřenky!
ahoj jezabel,já jsem chtěla celou dobu Welsh Part Bred .ALE NAKONEC JSEM SI KOUPILA PONIČKU SHETLAND-hUCULXWELSH a druho ČSP...kobylka je krásná.....
lady
tadik
napsal(a):
Ahoj, po dlouhé době přidávám jednoho Tadeáše
strakáč
luda
napsal(a):
Ahoj,deka-čí sedlo jsem sehnala na netu....www.jp-viktorie.cz
je pod složkou sedla,až skoro dole napsáno jako westernová deka...stojí 900kč
Pro mě a mojí nkobču je suprová,jen se jí čkověk musí naučit dotahovat,podbřišník je spojený se dekou.no a jízda v tom sur..jako bez sedla,akorád máš oporu v hohá(třen)a dá se stím sjezdit vše,i skákat...
pro mě je to špice,kamarádka si to koupila na skoro 20 leou kobylku,aby jí odlehčila záda..ale to na ní znát
podbřišník,je na této fotce omotán okolo třmenu
Díky moc za odpověď. Tak to zní dobře. Už jsem zkoumala ty stránky. Podbřišník tam uvedený není, jaky je k dece nejvhodnější? Je to dotahování moc složité?
lerry
napsal(a):
Díky moc za odpověď. Tak to zní dobře. Už jsem zkoumala ty stránky. Podbřišník tam uvedený není, jaky je k dece nejvhodnější? Je to dotahování moc složité?
právě že ten podbríšník je přímo u toho,patří k dece......no buděš na to muset přijít,ale poked budeš chtít radu..ráda pomůžu,jo a kdyby jsi přišla na něco lepšího..tak mě to písněš vi´ˇd,jo a není to zas tak těžký...jen se na to musí přijít
luda
napsal(a):
právě že ten podbríšník je přímo u toho,patří k dece......no buděš na to muset přijít,ale poked budeš chtít radu..ráda pomůžu,jo a kdyby jsi přišla na něco lepšího..tak mě to písněš vi´ˇd,jo a není to zas tak těžký...jen se na to musí přijít
Dobře, hned jak ji pořídíme, tak začnu testovat a podám zprávu . Díky moc.
monikafris
napsal(a):
strakáč
tak ten je nádhernýýýýýýýýý
A já s přítelem a kámoškou jsme dneska byli na procházce, kobču jsem poslala do vody a byla stastnaaaa a pak jsme šli přes ooobr koleje Naštěstí kobča jde do všeho
racina
napsal(a):
A já s přítelem a kámoškou jsme dneska byli na procházce, kobču jsem poslala do vody a byla stastnaaaa a pak jsme šli přes ooobr koleje Naštěstí kobča jde do všeho
racina
napsal(a):
Posílám fotečku poníčka Cashe o kterého se starám je to můj miláček
Možná ho znáte, byl v Moravanu v Brně...
racina
napsal(a):
Toje hustý, fakt šla takhle sama do vody???(nebo jsi jí tam nalákala na mrkev či jablko:-):-) No sranda...
A ajk jsem prve psala že u nás nic njni, tak normálně jedu už teď v sobotu do Bílska a na takovýhle sranda závody, no moc těšim, jedem tam po kopytě, to pak ty barelly pojedu maximálně v joggu:-):-) aspoň bude prča...
monikafris
napsal(a):
strakáč
Monikafris:
To je nádhernej ňunánek, takovej muchlovací
microfon
napsal(a):
Toje hustý, fakt šla takhle sama do vody???(nebo jsi jí tam nalákala na mrkev či jablko:-):-) No sranda...
A ajk jsem prve psala že u nás nic njni, tak normálně jedu už teď v sobotu do Bílska a na takovýhle sranda závody, no moc těšim, jedem tam po kopytě, to pak ty barelly pojedu maximálně v joggu:-):-) aspoň bude prča...
,,,
microfon
napsal(a):
,,,
Ahoj,tak to se potkáme,protože Jarku co to pořádá znám z hřebčince a tak se jedeme kouknout jak se jí to povedlo.přijedem až tak ve dvě jelikož musím být do jedné v práci
v v
napsal(a):
Ahoj,tak to se potkáme,protože Jarku co to pořádá znám z hřebčince a tak se jedeme kouknout jak se jí to povedlo.přijedem až tak ve dvě jelikož musím být do jedné v práci
Tak to je škoda, že tam nebudeš s Ebrem :-(
Ale jinak tě ráda uvidim, jen počkej jaká bude sranda a ž se Eliška rozhodne při těch barelech, že si dojde na velkou a to já jí za ten rok co jí mám nedokázala přesvědčit že se u toho dá taky chodit, to ona se vždy musí zastavit aspoň na 2 minuty. No jo , ona je čistotoná a než by si potentovala nohy...
My tam pojedem po kopytě i se Zuzkou dvořáků, tu znáš???
microfon
napsal(a):
Tak to je škoda, že tam nebudeš s Ebrem :-(
Ale jinak tě ráda uvidim, jen počkej jaká bude sranda a ž se Eliška rozhodne při těch barelech, že si dojde na velkou a to já jí za ten rok co jí mám nedokázala přesvědčit že se u toho dá taky chodit, to ona se vždy musí zastavit aspoň na 2 minuty. No jo , ona je čistotoná a než by si potentovala nohy...
My tam pojedem po kopytě i se Zuzkou dvořáků, tu znáš???
AHOJ...tak se přihodím nějaké fotky
microfon
napsal(a):
ahoooj, já jí tam nějak poslala a ona šla a šla :-) a pak když vyšla tak dostala chlebík :-)
Těším se moc na léto až se budem cákat obě :-)
Hlavně se nesmí zradit, to by bylo pak zlý :-(
Držím palečky na srandě závodech :-) Určitě to bude super
lerry
napsal(a):
Dobře, hned jak ji pořídíme, tak začnu testovat a podám zprávu . Díky moc.
a já se taky poptám, jde to na mojí vejšku to sedlo 170 :-)nebo je to jen pro decka? Jdou prodloužit třmeny? Dekujůůůů jo a kldyž nalejzáš tak asi jen na vyskočení, že jo :-) Ta deka vypadá suprově, nemám ráda sedla :-( Hodila by se nám?
racina
napsal(a):
tak sem taky přihaj¨zuju fotku svýho huculíka, je to maxík, desne vyčuranej poník kterej všechny zkouší ale jak si jednou na někoho zvykne je to koník k nezaplacení a udela pro vás cokoli, mam ho moc ráda, jsme spolu už skoro rok a stále mě něčím novým překvapuje
racina
napsal(a):
ahoooj, já jí tam nějak poslala a ona šla a šla :-) a pak když vyšla tak dostala chlebík :-)
Těším se moc na léto až se budem cákat obě :-)
Hlavně se nesmí zradit, to by bylo pak zlý :-(
Držím palečky na srandě závodech :-) Určitě to bude super
No tak to bychom ani nebyli my:-) nakonec nikam nejedem, kamarádka nemá v pořádku veterinu, loni nemuseli být krve a letos ano a ona to nevěděla a smam nikam nejedu
Navíc jak jsme měli toho veta, tak jsem dělala Eli sono a má tam malýho hříbečka a vet mě upozornil na herpesviry, takže mě to ani tolik nemrzí, že nejedem, a mam radost, že Eli zabřezla bez problémů
microfon
napsal(a):
No tak to bychom ani nebyli my:-) nakonec nikam nejedem, kamarádka nemá v pořádku veterinu, loni nemuseli být krve a letos ano a ona to nevěděla a smam nikam nejedu
Navíc jak jsme měli toho veta, tak jsem dělala Eli sono a má tam malýho hříbečka a vet mě upozornil na herpesviry, takže mě to ani tolik nemrzí, že nejedem, a mam radost, že Eli zabřezla bez problémů
Tak to je paráda, gratulujůůů, hlavě ať vše klapne zdravotně :-)
A závody budou určo jindy :-)
nikootin
napsal(a):
tak sem taky přihaj¨zuju fotku svýho huculíka, je to maxík, desne vyčuranej poník kterej všechny zkouší ale jak si jednou na někoho zvykne je to koník k nezaplacení a udela pro vás cokoli, mam ho moc ráda, jsme spolu už skoro rok a stále mě něčím novým překvapuje
Tak už jsem taky poníkář Už týden vlastním tohoto krasavce
jackie
napsal(a):
Tak už jsem taky poníkář Už týden vlastním tohoto krasavce
Je to mímo, je mu rok a je to velkej mazlík
jackie
napsal(a):
ahoooj :-) tak to velice gratulujůůůů, je překrásnej
Přeju vám oboum jen a jen hezké chvíle :-)
racina
napsal(a):
ahoooj :-) tak to velice gratulujůůůů, je překrásnej
Přeju vám oboum jen a jen hezké chvíle :-)
Jé Microfon,to je škoda že nejedete.A pojedete se koukat??Já teď ještě zařezávám v práci a v jednu letím z Budějc směr Písek a Bílsko.Tak snad ještě něco uvidíme.
Novým poníkářům zdar.Stádečko se ti krásně rozrůstá.to jste pořídily Vilíkovy jako kámaráda??
microfon
napsal(a):
Tak to jsem zvědavá, až se to narodí
Co děda, neprodá a neprodá? Pro Áju už máš kupce nebo si to tam ti rozmysleli - viděla jsem zase inzerát...
Co ti říkal vet ohledně toho herpesu? Já chtěla naočkovat jak kobylu, tak oba valachy a on mi zarytě tvrdil, že úplně stačí naočkovat kobylu až 5-7-9 měsíc březosti.
racina
napsal(a):
a já se taky poptám, jde to na mojí vejšku to sedlo 170 :-)nebo je to jen pro decka? Jdou prodloužit třmeny? Dekujůůůů jo a kldyž nalejzáš tak asi jen na vyskočení, že jo :-) Ta deka vypadá suprově, nemám ráda sedla :-( Hodila by se nám?
Ahoj(racina(Vita),na 100% by šla i na vás obě,kámoška má tio deku na kobyle,hucul x asi Norik,a sedí jí krásně,když se naučíš správně tu deku dotahova(kámošce to chvylku trvalo...tak se jí deka přetáčela..ale naučila se to,a už nasedá bez problému),jde krásně nasedat,jak se sedlem.Jo a o třmeny se nemusíš bát,jsou dlouhé až až....až moc....takže..doporučiji....je to skvělá věc...jsem ráda že jsem si jí koupila
tady kámoška s Kobčou...CCA 145 KHV
a jak jim to sluší
v v
napsal(a):
Jé Microfon,to je škoda že nejedete.A pojedete se koukat??Já teď ještě zařezávám v práci a v jednu letím z Budějc směr Písek a Bílsko.Tak snad ještě něco uvidíme.
Novým poníkářům zdar.Stádečko se ti krásně rozrůstá.to jste pořídily Vilíkovy jako kámaráda??
ahooooj, tak dneska na procházce, teď jsem se vrátila s kámoškama
racina
napsal(a):
ahooooj, tak dneska na procházce, teď jsem se vrátila s kámoškama
jedna kámoška
jackie
napsal(a):
Tuláček je prostě nádhernej!!! Kolik bude měřit až z něj bude velkej půň?
Tadouš
tadik
napsal(a):
Tuláček je prostě nádhernej!!! Kolik bude měřit až z něj bude velkej půň?
Tadouš
na Žarku zapůsobilo jaro
strelish
napsal(a):
Tak to jsem zvědavá, až se to narodí
Co děda, neprodá a neprodá? Pro Áju už máš kupce nebo si to tam ti rozmysleli - viděla jsem zase inzerát...
Co ti říkal vet ohledně toho herpesu? Já chtěla naočkovat jak kobylu, tak oba valachy a on mi zarytě tvrdil, že úplně stačí naočkovat kobylu až 5-7-9 měsíc březosti.
No já taky
Děd Vševěd teď neprodá dokud nesežene jinou a navíc mi nechce už vůebc dát naopak černou, protože je prý na mě moc temperamentní. Tož já mu budu raději věřit, ale tak tu Ester, tu bych chtěla
No ti an aju se pořád nějak ne ne a ne dodomluvit(jsou to nekoňáci) a o Aju bych se stejně starala hlavně já, byla by u nás doma na pastvě. No ale dnes tu byla jedna milá paní s dcerou a už jsem téměř domluveni, jen my se zajedem podívat ještě k nim pak si plácnem, tak myslím, že už to bude vyřízené. Já ani apní nikam nespěcháme, takže času dost
tak nám náš dobrý okresní koňoveterinář říkal , že naočkovat co nejdřív, pak za měsíc a polední dávku za půl roku.Tož tak. kým si připouštěla kladrubajdu?(nebo snad Afru?)
sany
napsal(a):
na Žarku zapůsobilo jaro
taj jsem dneska byla se segrou a kobylkama venku
já s Lady-vedle Lýdie
luda
napsal(a):
já s Lady-vedle Lýdie
tady sestra běhá s Lady
luda
napsal(a):
já s Lady-vedle Lýdie
posílám moji jessulku na dnešních závodech!
jezabel
napsal(a):
posílám moji jessulku na dnešních závodech!
Slamáček