sendynka
napsal(a):
shanim ustajeni pro 2 kobylky ve veku 1 - 2 roky shanim pastevni ustajeni s pristreskem obe kobylky jsou moc hodne nejlepe do stada alespon 4 dalsich koniku v podobnem ci stejnem veku. v ostrave ci okoli . vice info mi prosim poslete na email: 13.sendy@seznam.cz
No a my bychom zas rádi ustájili k našim dvěma klisnám (z toho jedna s měsíčním hřebečkem) jednu kobylku, nejlépe také s letošním hřebečkem - aby po odstavu kluci mohli být nadále spolu. Pastvina s přístřeškem, denní dokrmování a kontrola, jen dva majitelé koní, žádný megaodchov! Pro nenáročného majitele, není zde zázemí pro lidi... pouze pro koně . Mail mám v profilu...Berounsko.
sendynka
napsal(a):
shanim ustajeni pro 2 kobylky ve veku 1 - 2 roky shanim pastevni ustajeni s pristreskem obe kobylky jsou moc hodne nejlepe do stada alespon 4 dalsich koniku v podobnem ci stejnem veku. v ostrave ci okoli . vice info mi prosim poslete na email: 13.sendy@seznam.cz
Já nabízím pastevní ustájení v rodinné stáji, podhůří Šumavy, kapacita 6 koní, volný přístup do kamenné stáje, přístřešek, brouzdaliště, a bosokopytář po ruce... Více na www.konejinak.zaluzi.cz
sendynka
napsal(a):
já hledám pastevní ustájení v Praze a okolí pro ročního hřebečka ;) ráda bych za ním jezdila alespoň dvakrát v týdnu, proto chci ustájení co nejblíž to půjde :)
ferrarif50
napsal(a):
já hledám pastevní ustájení v Praze a okolí pro ročního hřebečka ;) ráda bych za ním jezdila alespoň dvakrát v týdnu, proto chci ustájení co nejblíž to půjde :)
Nabizím ustájení u Českých Budějovic. www.vanisov.estranky.cz
ferrarif50
napsal(a):
Tak to je bohužel mimo můj dosah :( Já sem z Prahy.. Neznáte tu nějakou hříbárnu, či stáj, kde je možné pastevní ustájení?
Ja predbezne hledam pastevni odchov pro budouci odstavce, klisnicku. V Olomouckem kraji pokud mozno, i Beskydy, jen kvalitni s dlouhodobou perspektivou.
Diky za nabidky
Pavlina
alfi.pav@email.cz
crispo

ferrarif50
napsal(a):
u nas by se naslo misto..mame pastviny kousek od kostelce n. c. lesy
sendynka
napsal(a):
Nabízíme pastevní ustájení v blízkosti Dvora Králové n.L. Kobylky a valachy, staré koně i hříbata. Možnost výcviku ustájených koní i jejich jezdců. Zajistíme přípravu koní pro dostihy. Cena a další podmínky dohodou - LEVNĚ! Info na avecaesar@atlas.cz
avecaesar
napsal(a):
Nabízíme pastevní ustájení v blízkosti Dvora Králové n.L. Kobylky a valachy, staré koně i hříbata. Možnost výcviku ustájených koní i jejich jezdců. Zajistíme přípravu koní pro dostihy. Cena a další podmínky dohodou - LEVNĚ! Info na avecaesar@atlas.cz
nabízíme ustajeni ve velke bystrici u olomouce
cena 3 000 kc/mes.
k dispozici kruhovka(kryta),vybehy...casem piskova jizdarna ...
775/431 337 blizsi info na tel.pak jen staci domluvit navstevu a dohodnout se uz primo pak s panem renkem nebo pani valovou
bereme vsecko ...poniky,klisny,hribata,valachy (hrebce jen po dohode)pac uz tam jeden je :-)
wiwi
napsal(a):
nabízíme ustajeni ve velke bystrici u olomouce
cena 3 000 kc/mes.
k dispozici kruhovka(kryta),vybehy...casem piskova jizdarna ...
775/431 337 blizsi info na tel.pak jen staci domluvit navstevu a dohodnout se uz primo pak s panem renkem nebo pani valovou
bereme vsecko ...poniky,klisny,hribata,valachy (hrebce jen po dohode)pac uz tam jeden je :-)
Nabízíme ustájení na Bruntálsku ve Městě Albrechticích. Boxy 16m čtverečných, pastviny, jízdárna s překážkama a krytá hala. Celodenní péče o koně. Cena 3000Kč/měs.
webové stránky: www.jcma.cz
pindoliny
napsal(a):
Nabízíme ustájení na Bruntálsku ve Městě Albrechticích. Boxy 16m čtverečných, pastviny, jízdárna s překážkama a krytá hala. Celodenní péče o koně. Cena 3000Kč/měs.
webové stránky: www.jcma.cz
Ach jo..vsude vidim tak krasny nabidky ustajeni..jen v Jihlave a blizkem okoli jsme na netu nic nenasla...asi budu muset sednou do auta a zacit hledat osobne,nebo ja uz nevim..
Nabízím pastevní ustájení pro 1 až 2 hříbata- kobylky ve věku 1-2 roky. Po dohodě i s výchovou a výcvikem přirozenou komunikací od začátku po obsednutí ( koník se nechá v klidu nasedlat a pracuje se sedlem až do doby, kdy na něj může sednout jezdec). Nabízíme louky s potokem,lesem a dřevěnými boxy (po dohodě i přikrmování). Vše záléží na požadavcích majitele koně. Jsme vedle Boskovic směr Prostějov.
vl
napsal(a):
Nabízím pastevní ustájení pro 1 až 2 hříbata- kobylky ve věku 1-2 roky. Po dohodě i s výchovou a výcvikem přirozenou komunikací od začátku po obsednutí ( koník se nechá v klidu nasedlat a pracuje se sedlem až do doby, kdy na něj může sednout jezdec). Nabízíme louky s potokem,lesem a dřevěnými boxy (po dohodě i přikrmování). Vše záléží na požadavcích majitele koně. Jsme vedle Boskovic směr Prostějov.
Bližší info na mail.
vl
napsal(a):
Bližší info na mail.
Tak když už jsme u toho tak scháním něco v Ostravě nebo blízkém okolí prioritní je pro mě pastva nejlépe větší mám hřebce - ale s valachama je ve výběhu hodný..cena by měla byt tak do 3500 a nejlepe kdyby v okolí byly pěkné vyjíždky a kruhovka
pilgrisek
napsal(a):
Tak když už jsme u toho tak scháním něco v Ostravě nebo blízkém okolí prioritní je pro mě pastva nejlépe větší mám hřebce - ale s valachama je ve výběhu hodný..cena by měla byt tak do 3500 a nejlepe kdyby v okolí byly pěkné vyjíždky a kruhovka
Tak já nabízím levné a kvalitní ustájení pro mladého hřebečka,sháním společníka k mému.Cena dohodou. www.vanisov.estranky.cz
pilgrisek
napsal(a):
a odkud pak ste?
Hledám předběžně pastevní ustájení pro hříbě - hřebečka. V budoucnu určitě bude kastrován, ale rádi bychom ho ponechali hřebečkem co nejdéle to půjde. Nejlépe pastevní s možností přijet 2krát týdně se za ním podívat. Hledáme také příjemný kolektiv. Pouze z Liberce či velmi blízkého okolí ( dojezd MHD, bus, vlak ). Přijatelné cenově ( nehledáme luxus ) a rádi dáme přednost soukromníkovi. Děkuji... Info na email : Lintith@seznam.cz , ICQ : 205-984-544 , mob.:721374867