charliebob
napsal(a):
Já se musím pochválit, jsem šikulka Však já se s tím počítačem jednou naučím komunikovat.
Ještě jsem vám nafotila, jak je u nás sucho.
charliebob
napsal(a):
Já se musím pochválit, jsem šikulka Však já se s tím počítačem jednou naučím komunikovat.
Ach to sucho.
charliebob
napsal(a):
Koukám, že jsem tady sama, tak frčím za panem doktorem pro výsledky. Pa.
Ahojky Boží,no já byla ve výběhu,chvilku jsem Moruši čistila,a ona pak šla odpočívat do přístřešku a začala na mě zase dělat ty svoje protáhlý vobličeje...
no řekni,neměla bys strach,že si jednou tu hubu z toho pantu vyhodí???
jaruska
napsal(a):
Ahojky Boží,no já byla ve výběhu,chvilku jsem Moruši čistila,a ona pak šla odpočívat do přístřešku a začala na mě zase dělat ty svoje protáhlý vobličeje...
no řekni,neměla bys strach,že si jednou tu hubu z toho pantu vyhodí???
No fakt hrůůůza,hihihi!
charliebob
napsal(a):
Božíí,já Tě taky chválííím,jsi opravdu šikulkááá!!!!
Eví,a tu maminku Andělku už jste prodali,jo?Na toho hřebečka po Pavoškovi,když jste ho prodávali,jsem koukala,ten byl mooooc krááásnej!!!!
jaruska
napsal(a):
Božíí,já Tě taky chválííím,jsi opravdu šikulkááá!!!!
Eví,a tu maminku Andělku už jste prodali,jo?Na toho hřebečka po Pavoškovi,když jste ho prodávali,jsem koukala,ten byl mooooc krááásnej!!!!
Neee,Jaruško máš to popletené...
Andělku máme pořád...Andělka je mamka toho hřebečka jak píšeš a té Wiči co jí fotím s Vanesou-ta žlutá spací
proxima
napsal(a):
Neee,Jaruško máš to popletené...
Andělku máme pořád...Andělka je mamka toho hřebečka jak píšeš a té Wiči co jí fotím s Vanesou-ta žlutá spací
Joo,holky nejste některá tak technicky nadaná,že by jste mě poradila jak se nahrané video z foťáku dá do toho přehrávačena PC BS player?To je na mě mooooc složité
proxima
napsal(a):
To nic,člověk se v tom nevyzná
Děkuju,ale to mě připomeň až na čarodějky-to já na to do té doby zapomenů
Děkuju Jaruško,ale já myslela jak to udělat abych to dala jaen do takového toho přehrávače a pak si to dal na svoje stránky,víš
Třeba jako to mají tady
http://irskytinker.blog.cz/
To jsou sousedi vedle z vesnice.Tak zrovna mrkněte na jejich nové mimi...
proxima
napsal(a):
Děkuju Jaruško,ale já myslela jak to udělat abych to dala jaen do takového toho přehrávače a pak si to dal na svoje stránky,víš
Třeba jako to mají tady
http://irskytinker.blog.cz/
To jsou sousedi vedle z vesnice.Tak zrovna mrkněte na jejich nové mimi...
Téééda,je to krááásný,opravdu!!!Hříbátka jsem se nejdřív trošičku lekla
,ale pak už se mi moooc líbilo!!!!!
Uživatel s deaktivovaným účtem

charliebob
napsal(a):
Tak jsem to zkusila a snad to vyšlo.
Jaruš a nedává Ti Motorka těma ksichtama něco najevo?
napsal(a):
Jaruš a nedává Ti Motorka těma ksichtama něco najevo?
Joo,Venuldo,asi jooo,třeba abych jí už nevotravovala,hihi,
ale vona je dělá pořád,máš vidět,jak kolikrát soptím,když třeba sbírám bobky po výběhu a po očku jí sleduju,tak ona začne schválně zvedat pysk,zííívá třeba desetkrát za sebou,kroutí tou papulí na všechny strany,jenže než já dojdu blíž,tak všechno skončí,proto jsem moc ráda za ty ulovený ksichtíky,který se mi povedou vyfotit.Protože je to jako naschvál,když před ní stojím a mám na ní zaostřeno,tak ona spí!!!
A jakmile odcházím,tak to začne.Ona je prostě taková,pořád s tou paštikou něco vyvádí.

jaruska
napsal(a):
Joo,Venuldo,asi jooo,třeba abych jí už nevotravovala,hihi,
ale vona je dělá pořád,máš vidět,jak kolikrát soptím,když třeba sbírám bobky po výběhu a po očku jí sleduju,tak ona začne schválně zvedat pysk,zííívá třeba desetkrát za sebou,kroutí tou papulí na všechny strany,jenže než já dojdu blíž,tak všechno skončí,proto jsem moc ráda za ty ulovený ksichtíky,který se mi povedou vyfotit.Protože je to jako naschvál,když před ní stojím a mám na ní zaostřeno,tak ona spí!!!
A jakmile odcházím,tak to začne.Ona je prostě taková,pořád s tou paštikou něco vyvádí.
Jj, ale taky bych měla strach že si tu papulu vykroutí! Prostě je vidět, jak je v pohodě a spokojená!!!!
napsal(a):
Jj, ale taky bych měla strach že si tu papulu vykroutí! Prostě je vidět, jak je v pohodě a spokojená!!!!
Tak vám ukážu,jaké jsem jelito...
Chtěla jsem z našeho papírového lustru v obýváku udělat appaloosa lustr....
proxima
napsal(a):
Tak vám ukážu,jaké jsem jelito...
Chtěla jsem z našeho papírového lustru v obýváku udělat appaloosa lustr....
proxima
napsal(a):
Evíí,vždyť je to moooc hezky namalovanýýý!
Jestli jsi to malovala sama a nepomáhal Ti Jurka
,tak jsi opravdu moc šikovná,koně namalovat vůbec není jednoduchý a ještě k tomu na kulatej lustr!!Super,opravdu se mi to moc líbí,já sama vůůůbec,ale vůůbec malovat neumím,a hrozně mě to mrzí,poněvadž bych malovala furt jen koně a koně a koně!!!!!
jaruska
napsal(a):
,tak jsi opravdu moc šikovná,koně namalovat vůbec není jednoduchý a ještě k tomu na kulatej lustr!!Super,opravdu se mi to moc líbí,já sama vůůůbec,ale vůůbec malovat neumím,a hrozně mě to mrzí,poněvadž bych malovala furt jen koně a koně a koně!!!!!
Jo tááák,ale nic si z toho nedělej,i mistr malíř se někdy utne!!!
jaruska
napsal(a):
No Jaruško děkuju,ale mělo to být hezčí a ještě to nejde pověsit,takže to celé vlastně stojí za prd
Ale ten lustr stojí asi jen 90kč,tak tenhle si můžem dát třeba na záchod a sem udělám nový..
A Jaru určitě koníka taky namaluješ,ty se jen nechceš pochválitOno to zase nebude tak hrozný
proxima
napsal(a):
No Jaruško děkuju,ale mělo to být hezčí a ještě to nejde pověsit,takže to celé vlastně stojí za prd
Ale ten lustr stojí asi jen 90kč,tak tenhle si můžem dát třeba na záchod a sem udělám nový..
A Jaru určitě koníka taky namaluješ,ty se jen nechceš pochválitOno to zase nebude tak hrozný
Néé,Evííí,vopravdu nenamalujůůů,jednou jsem to zkusila a smála se i Jaruška!!!
Ale zase umím jiný věci,každej nemůže umět všechno....
jaruska
napsal(a):
Néé,Evííí,vopravdu nenamalujůůů,jednou jsem to zkusila a smála se i Jaruška!!!
Ale zase umím jiný věci,každej nemůže umět všechno....
Ahoj holky,
tak jsem konečně dorazila, jelikož mam pořád počítač kaput, tak se sem až moc nedostanu. Včera jsem měla dovču a jeli jsem na přehlídku zemědělských stroju značky Claas a vlastně se podívat na naší novou rotečku která tam už byla vystavená, ted jenom musí pořádně zapršet aby bylo vůbec co sekat.
Evi moc krásný lustr, to by si mohla vyrábět na zakázky, ne!
Mozná se to tu už řešilo ale Evi máš nějaké informace jak se má Dak?
dávám fotečku mě a nové rotačky
dolinka
napsal(a):
Ahoj holky,
tak jsem konečně dorazila, jelikož mam pořád počítač kaput, tak se sem až moc nedostanu. Včera jsem měla dovču a jeli jsem na přehlídku zemědělských stroju značky Claas a vlastně se podívat na naší novou rotečku která tam už byla vystavená, ted jenom musí pořádně zapršet aby bylo vůbec co sekat.
Ahojky Leni,
tak to se Vám to bude sekat travička!!!!!!!!
Jinak o Dakovi víme jen to,že snad dojel,a od té doby se už neozvali....ať žije špaňělsko!!

proxima
napsal(a):
Ahojky Leni,
Jinak o Dakovi víme jen to,že snad dojel,a od té doby se už neozvali....ať žije špaňělsko!!
Jé, ten lustr je suprovej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale my už máme doma spoustu věci s koňma a ještě lustr? Jirka by už mě asi vystěhoval!!!!!! Ale já bych si ho prosadila! Jenže já jsem levá jak šavle. Asi jako Jaruš!
Jinak všem hlásím, že od zítřka mám na ten kulový blesk dovolenou. To jako na to stěhování koníků! Zítra doděláme velestavbu a ohradu a pak je převedeme! Doufám že to věechno klapne! Jen mi kazí náladu ta moje kocicka....
Takže se mějte krásně, jak bude příležitost stavím se, ale jinak sem vlezu až až až 7.5.!!!! Až to pak budu zpětně číst, tak prosím co nejmíň katastrofických zpráv!!!!!!!
proxima
napsal(a):
Ahojky Leni,
to jo ,ale napřed nějaká tráva musí narostm teda tady je celkem sucho a travička nic moc.
Evi a můžu mít dosti vlezlej dotaz, nemusí odpovídat a už vám aspon zaplatili když už nemáte jiné informace.
dolinka
napsal(a):
to jo ,ale napřed nějaká tráva musí narostm teda tady je celkem sucho a travička nic moc.
Evi a můžu mít dosti vlezlej dotaz, nemusí odpovídat a už vám aspon zaplatili když už nemáte jiné informace.
Jasně že můžešZaplatili-dřív by jsme jim ho tam neposlali...jak je vidět,už by jsme asi peníze neviděli..
Ale štve mě to,protože to je moc hodnej koníček a člověk o něm teď nic neví..jen doufám že se má dobře!!!!!!!!!!
Vendo tak držíme palce ať se číča uzdraví a ať se podaří vše v pohodě přestěhovat a dostavět!!!!!!!!!!!!!!Počasí na to bude super!!!!Měj se krásně a ahoj!!

proxima
napsal(a):
Jasně že můžešZaplatili-dřív by jsme jim ho tam neposlali...jak je vidět,už by jsme asi peníze neviděli..
Ale štve mě to,protože to je moc hodnej koníček a člověk o něm teď nic neví..jen doufám že se má dobře!!!!!!!!!!
Vendo tak držíme palce ať se číča uzdraví a ať se podaří vše v pohodě přestěhovat a dostavět!!!!!!!!!!!!!!Počasí na to bude super!!!!Měj se krásně a ahoj!!
Určitě se má Evi Dak dobře, kdyby ho nechtěli hýčkat, tak si pro něj nejedou tak daleko!
Děkuji za přáníčko, pak poreferuju!!!!
dolinka
napsal(a):
tak aspon tak, ale určitě se má dobře, musíš tomu věřit. Vendy taky přeju krásné stěhování, to s ekoníci budou mít aty vlastně taky, vid!

dolinka
napsal(a):
tak aspon tak, ale určitě se má dobře, musíš tomu věřit. Vendy taky přeju krásné stěhování, to s ekoníci budou mít aty vlastně taky, vid!
No doufám že pohromy už odpluly, páč už jich bylo poslední dobou dost a dost! Ale vždycky může být hůř! Udělám vše pro to aby jsme já i koníci byli moc spokojení!
napsal(a):
No doufám že pohromy už odpluly, páč už jich bylo poslední dobou dost a dost! Ale vždycky může být hůř! Udělám vše pro to aby jsme já i koníci byli moc spokojení!
Venuldo,taky přeju,aby akce Kulový blesk proběhla v pohodě,já myslím,že se koníci už třesou,aby měli bezva pastvinu,co víc by si mohli přát?tak ještě jednou hodně štěstí a doufám,že bude na Radě nějáká foteška z nového koňského bejvákůůů!!!!!
charliebob
napsal(a):
Ahojík, tak jsem dneska Vildu přemohla a ohlávku mu nasadila... ale vztekal se kvůli ní ještě i na louce ... Ať se vzteká, stejně si bude muset zvyknout. Měla jsem s sebou fotografa, takže vám sem můžu dát pár snímků, kde se mihne i moje osoba
Tady nádherně se lesknoucí Brebča
jackie
napsal(a):
Ahojík, tak jsem dneska Vildu přemohla a ohlávku mu nasadila... ale vztekal se kvůli ní ještě i na louce ... Ať se vzteká, stejně si bude muset zvyknout. Měla jsem s sebou fotografa, takže vám sem můžu dát pár snímků, kde se mihne i moje osoba
Matka se synem...
Oba jsou to pěkní kousci, haha, nějak na jaře rozrazili
jackie
napsal(a):
Do kopečka a z kopečka, povím vám, že už mám pěkný trénink!!!
jackie
napsal(a):
Hlavičky pampelišek, no to je dobrotáááá!!!!
jackie
napsal(a):
A tohle má Vilík úplně nejraději... je pak totálně v transu, div že neupadne
jackie
napsal(a):
No a to je asi pro dnešek vše, musím honem do vany, navečeřet se a pak je Ordinacééé... a po ní už tak akorát do postele ! Mějte se tu krásně, juknu na vás zase zítra ráno, jo?
Jéé,Janí,Brebče to sluší a malej je v sedmým nebi!
Calamity,chtěla jsem se zeptat,kde sháníš ty třmeny,chtěla bych je sehnat Jarušce.To se asi u nás nesežene,nebo joo?
jaruska
napsal(a):
Jéé,Janí,Brebče to sluší a malej je v sedmým nebi!
Calamity,chtěla jsem se zeptat,kde sháníš ty třmeny,chtěla bych je sehnat Jarušce.To se asi u nás nesežene,nebo joo?
Joo,a objevili jsme botičky pro Pierota,aby snáze překonal to období po sundání podkov,když je všude tvrdo a nebo musí jít po šutrcestě.
jaruska
napsal(a):
Joo,a objevili jsme botičky pro Pierota,aby snáze překonal to období po sundání podkov,když je všude tvrdo a nebo musí jít po šutrcestě.
Ahoj děvčata.Tož já vás mám místo večerníčku
.
Jackie ten tréning ti teda závidím,supr pocit si hezky provětrat plíce a cítit,že tělo funguje.
Vendulko to máš teda pravdu.Hůř může být vždycky a proto je třeba se usmívat a brát to jak to jde,však se to nepo...
.
Jaruško ty botičky nás taky zajímají.Těm asfaltům a kamení se nejde vyhnout.Říkal jsem si že to raději nakuju aspoň předky.Tak prubuj,poučíme se všichni.
charliebob
napsal(a):
Ahojky všem, krásné páteční ránko! Já mám zas jen pár minut, než se mi tu srotí lidi... a dneska mi tu udělali čáru přes rozpočet, zavřeli nám firemní parkoviště, tak jsem objížděla uličky kolem, ach jo, ještě že je tak brzo ráno všude prázdno! Jinak se v Praze vůbec zaparkovat nedá...
Jurko, máš pravdu, mně to lítání s koňama dělá moc dobře, baví mě to, sice sotva popadám dech, ale člověk je pak tak příííííjemně unavený, fakt je to bezva!
Jaruško, tak botičky? Já nějak pořád nevím, jak to funguje... asi ty botky nejde použít do terénu, co? Co když se tam zapíchne větvička, dostane bahno, však nemůžou ty botky úplně těsně přiléhat k noze... nebo jooo??? Já tomu moc nevěřím. Ale tady budu ráda sdílet tvoje zkušenosti!
jackie
napsal(a):
Ahojky všem, krásné páteční ránko! Já mám zas jen pár minut, než se mi tu srotí lidi... a dneska mi tu udělali čáru přes rozpočet, zavřeli nám firemní parkoviště, tak jsem objížděla uličky kolem, ach jo, ještě že je tak brzo ráno všude prázdno! Jinak se v Praze vůbec zaparkovat nedá...
Jurko, máš pravdu, mně to lítání s koňama dělá moc dobře, baví mě to, sice sotva popadám dech, ale člověk je pak tak příííííjemně unavený, fakt je to bezva!
Jaruško, tak botičky? Já nějak pořád nevím, jak to funguje... asi ty botky nejde použít do terénu, co? Co když se tam zapíchne větvička, dostane bahno, však nemůžou ty botky úplně těsně přiléhat k noze... nebo jooo??? Já tomu moc nevěřím. Ale tady budu ráda sdílet tvoje zkušenosti!
Ahojky všicí,Janí a Jurko, mrkni na ty stránky Kopyta,jak jsem Ti jednou psala,tam je několik typů těch botiček,včera tu právě byl ten pan Soukup,hezky nám koníky udělal,všechny a dokonce Moruše byla pochválena,že to její zadní kopyto vypadá skoro úplně jako to,co je vyfocený na tý knížce o těch kopytech od dr.Strasser,tak to Olda něják nemohl přežít,hihi....Žlutejměl v tý škáře dost velkou díru,takže se mu do ní dostávaly kamínky a to ho bolelo,takže už tam žádná díra není,všechno je pryč,Pierotovi teď muší rohovina hezky dorůst a ta díra tam by už být neměla,no jsme taky zvědavý!!!!
Jo,Boží,teda Matýsek byl chudák tak hezky natěšenej,a vona koza nic,joo?A přivezou jí tedy ještě?Kolik měla ona v kohotku a kolik má Matýsek?
Holky,já nemůžu sehnat tady nikde poblíž puntíkovanýho hřebečka do metru,tak se na to asi vyprdnu,fakt je to hrozná bíííída.Musela bych zkusit pustit větším,no ještě budu shánět,ale představte si,že jeden chlap chtěl za strakatýho 82 KVH 5 tisíc za skok!!!To nechce ani Weberová!Tý jo,mě z toho fakt chřoustne....
jackie
napsal(a):
Janí,ty botičky se používají jen na takový úseky cesty,kde je trvrdo,třeba asfaltová cesta nebo cesta vysypaná šutříkama,takže tam by se nikam do té botičky větvička nebo bahno dostat neměly.Já mu je budu vozit v brašničce a vždycky,když budou potřeba,tak mu je vyndám,on si mu je obuje a můžou štrádovat!
Prý to už u nás používá hodně lidí,nejhorší je,že se mušejí objednávat v Americe.
jaruska
napsal(a):
Janí,ty botičky se používají jen na takový úseky cesty,kde je trvrdo,třeba asfaltová cesta nebo cesta vysypaná šutříkama,takže tam by se nikam do té botičky větvička nebo bahno dostat neměly.Já mu je budu vozit v brašničce a vždycky,když budou potřeba,tak mu je vyndám,on si mu je obuje a můžou štrádovat!
Prý to už u nás používá hodně lidí,nejhorší je,že se mušejí objednávat v Americe.
Ahá, takže přezůvky s sebou, jooo??? Já vím jak ty botky vypadají, ale zatím neznám nikoho, kdo by je používal.. Ale už musím pryč z fauny, je tu moc lidí... papa!
maťa

charliebob
napsal(a):
Ahoooooj všééém
Tak poslušně hlásím, že Batulka má za sebou vyšetření pohmatem a odběr krve, výsledky budou v pondělí v 14:00, a dle toho se pojede dál. Pokud bude vše v pořádku, tak jí udělají EKG, a pokud i to bude O.K., půjde na operaci a těsně před ní jí udělají rtg plic.
Jediný, co mě troška zarazilo, že nemají inhalační narkozu, takže asi půjdeme nakonec jinam, kde ji mají.....nechci ji zatěžovat obyčejnou narkozou, i kdyby byli výsledky tip ťop
Jinak doktorka říkala, že to má krásně zapouzdřené, ten nádor, a že je ideální kandidátka na operaci, protože i váhu a kondičku má super.....chválila nás, jak ji krmíme a co ji dáváme za vitamínky a přípravky na klouby a že je na svůj věk moc pěkná a hlavně živá a zvědavá Zvědavá ona je, okamžitě prošmejdila celou ordinaci
Taky dostala pochvalu, jak krásně drží u prohmatávání těch bulek, u oholení tlapky na odběr krve a u odběru samotného
Batulka byla jak ostřílený pardál, jen se na mě podívala, já na ni mrkla, že všechno je dobré, a pak už se nechala, ať si s ní dělají, co uznají za vhodné
Je to fakt naprosto skvělá fenka, úplně po všech stránkách.....inu moje Batulka no!
Jen s tou narkozou mě naštvali, to kdybych věděla, jedu jinam hned....no nic no...příště budu chytřejší a vyptám se včas po telefonu
Tak má teď Batulka oholenou pacičku, stejně jako Ibišek Ona má levou, on pravou
maťa

maťa
napsal(a):
Ahoooooj všééém
Tak poslušně hlásím, že Batulka má za sebou vyšetření pohmatem a odběr krve, výsledky budou v pondělí v 14:00, a dle toho se pojede dál. Pokud bude vše v pořádku, tak jí udělají EKG, a pokud i to bude O.K., půjde na operaci a těsně před ní jí udělají rtg plic.
Jediný, co mě troška zarazilo, že nemají inhalační narkozu, takže asi půjdeme nakonec jinam, kde ji mají.....nechci ji zatěžovat obyčejnou narkozou, i kdyby byli výsledky tip ťop
Jinak doktorka říkala, že to má krásně zapouzdřené, ten nádor, a že je ideální kandidátka na operaci, protože i váhu a kondičku má super.....chválila nás, jak ji krmíme a co ji dáváme za vitamínky a přípravky na klouby a že je na svůj věk moc pěkná a hlavně živá a zvědavá Zvědavá ona je, okamžitě prošmejdila celou ordinaci
Taky dostala pochvalu, jak krásně drží u prohmatávání těch bulek, u oholení tlapky na odběr krve a u odběru samotného
Batulka byla jak ostřílený pardál, jen se na mě podívala, já na ni mrkla, že všechno je dobré, a pak už se nechala, ať si s ní dělají, co uznají za vhodné
Je to fakt naprosto skvělá fenka, úplně po všech stránkách.....inu moje Batulka no!
Jen s tou narkozou mě naštvali, to kdybych věděla, jedu jinam hned....no nic no...příště budu chytřejší a vyptám se včas po telefonu
Jooo a Ibišek v noci poprvé hlídal!!!!
Začal spávat s hlavou na mé posteli, místo polštáře a já už pomalu usínala, když se venku rozštěkali sousedovi Nudle....nooo a Íba se doslova vymrštil a letěl až na chodbu ke dveřím a štěkal....ale né to jeho blaf blaf, jako vždycky, štěkal v kuse, jak správnej hlídač.....to byl ale hlas!!!! Ještě hlubší, než to blafání!!!
On vždycky jen blafal a ještě zůstal u mně, páč se asi ještě bál, ale včera v noci byl úplně samostatnej a dospělej pes....kdybych ho neznala, budu se ho bát
Nechal se krásně odvolat, ale ten pohled v očích!!! Vůbec né štěněcí....byl to normálka pohled zlého, hlídacího kavkazáka!!!!
Mám z něj radost, z broučka!!!!
Možná, že cítil, že nejsem ve své kůži, což sem celý den nebyla, kvůli té Batulce, pak tadyk musel být sám pět hodin.....a tak si nás prostě hlídal, když jsme se mu vrátili
Překvapuje mě žvíže jedno maličký.....
maťa
napsal(a):
Ahoooooj všééém
Jééé,Máti,to je skvělý,že je ta Batulka moc hodná,a jak tak zjišťuju,tak to není jenom Tvoje Batulka,ale taky moje Batulka!!!
Já jí taky miluju a držím jí úúúplně všechno,co doma máme,aby operka dopadla na výbornou a Batulka mohla být v pohodičce dál šťastná!!!!!!!!!
maťa

maťa
napsal(a):
Jooo a Ibišek v noci poprvé hlídal!!!!
Začal spávat s hlavou na mé posteli, místo polštáře a já už pomalu usínala, když se venku rozštěkali sousedovi Nudle....nooo a Íba se doslova vymrštil a letěl až na chodbu ke dveřím a štěkal....ale né to jeho blaf blaf, jako vždycky, štěkal v kuse, jak správnej hlídač.....to byl ale hlas!!!! Ještě hlubší, než to blafání!!!
On vždycky jen blafal a ještě zůstal u mně, páč se asi ještě bál, ale včera v noci byl úplně samostatnej a dospělej pes....kdybych ho neznala, budu se ho bát
Nechal se krásně odvolat, ale ten pohled v očích!!! Vůbec né štěněcí....byl to normálka pohled zlého, hlídacího kavkazáka!!!!
Mám z něj radost, z broučka!!!!
Možná, že cítil, že nejsem ve své kůži, což sem celý den nebyla, kvůli té Batulce, pak tadyk musel být sám pět hodin.....a tak si nás prostě hlídal, když jsme se mu vrátili
Překvapuje mě žvíže jedno maličký.....
Tak děti, a já letím něco dělat.....včera sem neudělala nic.....díky těm nervičkám, krom toho, že sem od rána "líbala" záchodovou mísu a třepala se jak ratlík v dešti
Tak ty resty dneska musím dohnat....a udělám nějaké fotečky těch mých psích oholených tlapiček
A omluvte ty romány tadyk.....já se prostě musela pochlubit....mám radost jak z Batulky, tak z Agbíška
A zas najuknu....páááá a krásný dníček
dolinka
napsal(a):
Ahoj holky,
Teda Lenííí,sekačka je vidět kráásně,ale Tebe skoro vůbec nevidíííím!!!!
Mušíš si příště stoupnout před tu sekačkůůů!!!!!
maťa

jaruska
napsal(a):
Jééé,Máti,to je skvělý,že je ta Batulka moc hodná,a jak tak zjišťuju,tak to není jenom Tvoje Batulka,ale taky moje Batulka!!!
Já jí taky miluju a držím jí úúúplně všechno,co doma máme,aby operka dopadla na výbornou a Batulka mohla být v pohodičce dál šťastná!!!!!!!!!
Jééé Jarčí, moc moc děkuju, i za Batulku!!! Ona je fakt báječná! Já vím, že to říká každý o svém pejskovi, ale Batulka má něco v sobě....kdokoliv ji pozná, je z ní úplně paf, a přitom ona není mazlící, nebo tak.....ale prostě z ní vyzařuje ta hrdost, krása a chytrost a láska vůči mně.....
Nemusí se s ní mluvit, stačí se dívat.....a chápe všechno....je prostě neuvěřitelná
Škoda, že ji neznáš.....milovala bys jí ještě víc.....ale fakt moc děkuju, si hodná a udělalas mi radost
maťa
napsal(a):
Jééé Jarčí, moc moc děkuju, i za Batulku!!! Ona je fakt báječná! Já vím, že to říká každý o svém pejskovi, ale Batulka má něco v sobě....kdokoliv ji pozná, je z ní úplně paf, a přitom ona není mazlící, nebo tak.....ale prostě z ní vyzařuje ta hrdost, krása a chytrost a láska vůči mně.....
Nemusí se s ní mluvit, stačí se dívat.....a chápe všechno....je prostě neuvěřitelná
Škoda, že ji neznáš.....milovala bys jí ještě víc.....ale fakt moc děkuju, si hodná a udělalas mi radost
Operka je brnkačka,
Batulka je ovčačka.
Operka je príma věc,
Narkoza je spiklenec!!!!
Neboj se má Batulko,
nedám Tě do útulko!
My to v zdraví přežijem
protože se milujééém!!!!
maťa

jaruska
napsal(a):
Operka je brnkačka,
Batulka je ovčačka.
Operka je príma věc,
Narkoza je spiklenec!!!!
Neboj se má Batulko,
nedám Tě do útulko!
My to v zdraví přežijem
protože se milujééém!!!!
Šmankote Jaruško ta je kráááááásnáááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mooooc děkujuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Už to tisknu a musím to dát Batulce přečíst!!!!
Jsi fakt básník každým coulem.....šmarjáááá to je úúúúžasná básníčka!!!!!!
Děkujeméééééééééééééééééééééé
maťa
napsal(a):
Šmankote Jaruško ta je kráááááásnáááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mooooc děkujuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Už to tisknu a musím to dát Batulce přečíst!!!!
Jsi fakt básník každým coulem.....šmarjáááá to je úúúúžasná básníčka!!!!!!
Děkujeméééééééééééééééééééééé
Za máááloooo,hlavně aby to dobře dopadlóóóó!!!!
Batulku odemně pozdravuj,a Ty už se nenervujneb to škodí Tvému zdraví,jez syrečky,ale pravýýý!!!!
Pozdravuj i Agbíška,na nožičky kup mu vatu made in Veverská Bítýška!!!!!
I když zrovna churaví,nebooooj,on se uzdraví!!!!
Zase bude běhat jistě,možná parkur skákat čistě!!
maťa

jaruska
napsal(a):
Za máááloooo,hlavně aby to dobře dopadlóóóó!!!!
Batulku odemně pozdravuj,a Ty už se nenervujneb to škodí Tvému zdraví,jez syrečky,ale pravýýý!!!!
Pozdravuj i Agbíška,na nožičky kup mu vatu made in Veverská Bítýška!!!!!
I když zrovna churaví,nebooooj,on se uzdraví!!!!
Zase bude běhat jistě,možná parkur skákat čistě!!
No Jarčí, ty jsi úúúúžasnááááá!!!!!!
Fakticky skvělá.....taková poetická dušička!!!!
Ještě jednou mocky děkujeme!!!!!!
Už fakt letím něco dělat, bo to nestihnu do Vánoc
Pááááá páááá
charliebob
napsal(a):
Tak a tady je ta pro JaniM!!!!!!
Čekali jsme možná léta
kdy už spatří světlo světa!
Už je tu-má krásnou pokožku,
huráá,vyhrála jsem čokoškůůů!!!!
Černý je jak noc i uhlí
všichni kolem v úžas ztuhli.
Hvězdičku má na čele
a tváří se vesele!!!
Zabalenej ještě v tričku
pospíchá hned na rozcvičku.
Mámu podlézt umí hravě,
brzo bude běhat v trávě!!
Nožky má jak strunky ladné,
chybky na něm není žádné!
Zvědavě svět okukuje,
nemá strach,když vítr duje!
Miluje ovísek i knedly,
jmenuje se krásně-BREDLEY.
Je to hříbek naší Bonči,
tímto moje báseň končí.
Nakonec mu všichni přejí,
ať se jeho oči smějí!
Ať zůstane s maminou
i s tou naší Janinou!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tak a tady je ta pro JaniM!!!!!!
Čekali jsme možná léta
kdy už spatří světlo světa!
Už je tu-má krásnou pokožku,
huráá,vyhrála jsem čokoškůůů!!!!
Černý je jak noc i uhlí
všichni kolem v úžas ztuhli.
Hvězdičku má na čele
a tváří se vesele!!!
Zabalenej ještě v tričku
pospíchá hned na rozcvičku.
Mámu podlézt umí hravě,
brzo bude běhat v trávě!!
Nožky má jak strunky ladné,
chybky na něm není žádné!
Zvědavě svět okukuje,
nemá strach,když vítr duje!
Miluje ovísek i knedly,
jmenuje se krásně-BREDLEY.
Je to hříbek naší Bonči,
tímto moje báseň končí.
Nakonec mu všichni přejí,
ať se jeho oči smějí!
Ať zůstane s maminou
i s tou naší Janinou!!!!!!!
Ahojky všichni!!!!
Teda Jaruško,ty by ses tomu měla věnovat,když Ti to tak jde!!!!!Vydat nějakou sbírku básníFakt je to moooc pěkné!!!
Batulce držíme palečky-určitě to bude dobré-hlavně že je to zapouzdřené a že to půjde vyoperovat!!!!
Jééé,musím jít gruntovat..
proxima
napsal(a):
Ahojky všichni!!!!
Teda Jaruško,ty by ses tomu měla věnovat,když Ti to tak jde!!!!!Vydat nějakou sbírku básníFakt je to moooc pěkné!!!
Batulce držíme palečky-určitě to bude dobré-hlavně že je to zapouzdřené a že to půjde vyoperovat!!!!
Jééé,musím jít gruntovat..
Jo,ještě ,co chystáte na víkend???
Jedete na nějakou akci????
jaruska
napsal(a):
Díííky a ahooooooj!!!!!
Ahoj Děvčáka. Potřebovala bych mluvit s Lenkou co má Bobíka.Nevíte jestli ještě schání koníka? Byl mi nabídnut jedne nádherný valášek,ale bohužel jsem na něj moc velká. Majitelka by pro něj chtěla to nejlepší (jako každý majitel že) a tak mě napadlo poptat se tady na radě. A pak jsem si vzpoměla, že Lenka vlastně schání koníka. Je fakt moc hezkej,ale chtělo by to sním trochu pracovat. Přikládám foto. Tak kdby jste někdo měl zájem, nebo o někom věděli, tak se mi prosím ozvětě a já Vám dám kontakt na majitelku ju....
jaruska
napsal(a):
Ahojky Evíííí,mooc děkujůůů,děkujůůůů,děkujůůůů!!!!!
Néé,nic zvláštního my nechystáme,pojedeme ven jen s Jaruškou,Pierot má ostříhaný ty nožky,tak raději bude doma,my sjedem do zahrad a pak uvidíme...
Holkýýý,já mám radost,ale to mám radost-sehnala jsem punťu-puntíkovanýho hřebečkááá,měří metr!!Huráá!!!Sice je to v dáli,ale to nevadíííí!!!!Huráááá!!!!!
jaruska
napsal(a):
Holkýýý,já mám radost,ale to mám radost-sehnala jsem punťu-puntíkovanýho hřebečkááá,měří metr!!Huráá!!!Sice je to v dáli,ale to nevadíííí!!!!Huráááá!!!!!
No huuurrrááá!!!!
Tak Jaru-ukaž honem!!!My ho chceme vidět!!!
Jo a škoda že jsi neřekla -ten Petr Soukup je náš karamád-mohla jsi ho od nás pozdravovat-on by se divil!!!
proxima
napsal(a):
No huuurrrááá!!!!
Tak Jaru-ukaž honem!!!My ho chceme vidět!!!
Jo a škoda že jsi neřekla -ten Petr Soukup je náš karamád-mohla jsi ho od nás pozdravovat-on by se divil!!!
Evíííí,fotečky ještě nemááám,přijdou haž zejtra večííír,ale Vy jste nespavci,tak Vám je tam můžu nacpatˇi večer,viď??
Jééé,no to by mě ani nenapadlo,že se karamádíte,on je fakt takovej zajímavej,já ho včera viděla poprvně v životě,ale líbil se mi!Jako myslím postojem ke koním.
pretty 1
napsal(a):
Ahoj Děvčáka. Potřebovala bych mluvit s Lenkou co má Bobíka.Nevíte jestli ještě schání koníka? Byl mi nabídnut jedne nádherný valášek,ale bohužel jsem na něj moc velká. Majitelka by pro něj chtěla to nejlepší (jako každý majitel že) a tak mě napadlo poptat se tady na radě. A pak jsem si vzpoměla, že Lenka vlastně schání koníka. Je fakt moc hezkej,ale chtělo by to sním trochu pracovat. Přikládám foto. Tak kdby jste někdo měl zájem, nebo o někom věděli, tak se mi prosím ozvětě a já Vám dám kontakt na majitelku ju....
Lůůco,tilifón na Lenny nemám,a psala mi,že má dneska dovolenou,někde něco shání,ale určitě si tady tu tvou nabídku na krásného valáška přečte a ozve se Ti!!!!
jaruska
napsal(a):
Evíííí,fotečky ještě nemááám,přijdou haž zejtra večííír,ale Vy jste nespavci,tak Vám je tam můžu nacpatˇi večer,viď??
Jééé,no to by mě ani nenapadlo,že se karamádíte,on je fakt takovej zajímavej,já ho včera viděla poprvně v životě,ale líbil se mi!Jako myslím postojem ke koním.
Tak to budeme netrpělivě nespat a čekat!!!
No já už ho znám dýl,on je takovej věčně nespokojenej se sebou,i když je myslím hodně dobrý.Třeba v tom kopytaření,i v tom co ví o koních.A taky je upřímný,takže když se mu něco nelíbí,takl to řekneŽije jen koníkama.Dřív jezdil western závody..
Taky nám tu byl loni na podzim štrouhat
proxima
napsal(a):
Tak to budeme netrpělivě nespat a čekat!!!
No já už ho znám dýl,on je takovej věčně nespokojenej se sebou,i když je myslím hodně dobrý.Třeba v tom kopytaření,i v tom co ví o koních.A taky je upřímný,takže když se mu něco nelíbí,takl to řekneŽije jen koníkama.Dřív jezdil western závody..
Taky nám tu byl loni na podzim štrouhat
Evíí,představ si,že on má polosestru mojí Queenuše,obě byly po stejným hřebci a obě vypadají skoro stejně,no ta jeho kobča je zatím hezčí,protože už je dospělá,ale Queenuše je taky kráásná.
Jo,na Queenuši se pojedeme podívat,až bude obsedlá,aby to nějákou dobu trvalo,aby si na paní hodně zvykla.Vím,že kdybych se tam najednou zjevila já,tak Queenuše by určitě poznala můj hlas a chtěla by jít se mnou domůůů.Později už bude dost dobře fixovaná na paní,na mě se pak normálně vyprdne,a to je dobře
jaruska
napsal(a):
Evíí,představ si,že on má polosestru mojí Queenuše,obě byly po stejným hřebci a obě vypadají skoro stejně,no ta jeho kobča je zatím hezčí,protože už je dospělá,ale Queenuše je taky kráásná.
Jo,na Queenuši se pojedeme podívat,až bude obsedlá,aby to nějákou dobu trvalo,aby si na paní hodně zvykla.Vím,že kdybych se tam najednou zjevila já,tak Queenuše by určitě poznala můj hlas a chtěla by jít se mnou domůůů.Později už bude dost dobře fixovaná na paní,na mě se pak normálně vyprdne,a to je dobře
Jo jo,má kobylku po Clarkovi -Ejmi.Mrkni na appa stránky-tam mě o ní posílal článek..a mam tam s ním i rozhovor..Je to v tom Dotaz pro.... a pak Máte doma appaloosu?
www.puntikate.estranky.cz
proxima
napsal(a):
Jo jo,má kobylku po Clarkovi -Ejmi.Mrkni na appa stránky-tam mě o ní posílal článek..a mam tam s ním i rozhovor..Je to v tom Dotaz pro.... a pak Máte doma appaloosu?
www.puntikate.estranky.cz
Evikůůůůů
,jsi tady????
Koukej,co máméééééé!!!!!
To jsou vstupenečky na Pižoooonka,hurááááá!!!!!
proxima
napsal(a):
Teda ty seš tak fikaná Jaruu!!!!!!!
To by mě nenapadlo!!!!!
HOlky, jsem tu. Teď to tady pročítám a koukám že má pro mě Lůca koníka. Vypadá opraddu pěkně, ale taky vypadá docela malej. Já mam Lůco 174cm, chtěla jsem koně od 160KV. To tenhle mít as nebude, viď?ale je fakt moc pěknej, kolik mu je?A kolik by za něj paní majitelka chtěla?
jaruska
napsal(a):
Joo,Lenny,to budou ti 2 valášci,co jsou ií na Bazoši,mrkni na ně,ale ti jsou oba malí.Ale krásní jsou,ti by byly tak akurátum ňa mě!!!!!
Teď jsem si to uvědomila,že to píše Lůca,ta je taky tam někde od Klatov....
Acho jo, to je škoda, že josu malí, takovej koník by se mi líbil. Už mi i úplpě přestali chodit nabídky na můj inzerát, že koupím koníka. Kde já nějkaýho seženu
Jaruško, co to máš za lístky?JJůů, co to je za akcičku?Já jsem dneska doma. Petr přijel z práce a chrápe, je po noční. Já jsem si byla pro koníky a strčila jsem si je na zahradu. Sice tam už skoro nic neroste, ale alespoň mají nějakou změnu, oproti vyprahlý hliněný ohradě. Skočim Vám je z okna vyfotit. A AŽ Vám je pošlu, jdu udělat játrový řízky, ty my moc rádi a pojedem se podívat na výstavu Můj dům, můj hrad do LTM, potřebujem inspiraci jaký udělat do baráčku topení.
Jaruško, ty máš ale opravdu básnířský talent, tleskám, básničky jsou opravdu krásný.
Máti, Batulka je opravdu statečná holka, tak se od ní uč, aby ses příště tak nenervovala, neboj vše dopadne dobře. Musí, víš kolik ti taky na radě držíme my a naše zvířátka ruček, kopýtek, tlapiček atd
leennyy
napsal(a):
Acho jo, to je škoda, že josu malí, takovej koník by se mi líbil. Už mi i úplpě přestali chodit nabídky na můj inzerát, že koupím koníka. Kde já nějkaýho seženu
Jaruško, co to máš za lístky?JJůů, co to je za akcičku?Já jsem dneska doma. Petr přijel z práce a chrápe, je po noční. Já jsem si byla pro koníky a strčila jsem si je na zahradu. Sice tam už skoro nic neroste, ale alespoň mají nějakou změnu, oproti vyprahlý hliněný ohradě. Skočim Vám je z okna vyfotit. A AŽ Vám je pošlu, jdu udělat játrový řízky, ty my moc rádi a pojedem se podívat na výstavu Můj dům, můj hrad do LTM, potřebujem inspiraci jaký udělat do baráčku topení.
Jaruško, ty máš ale opravdu básnířský talent, tleskám, básničky jsou opravdu krásný.
Máti, Batulka je opravdu statečná holka, tak se od ní uč, aby ses příště tak nenervovala, neboj vše dopadne dobře. Musí, víš kolik ti taky na radě držíme my a naše zvířátka ruček, kopýtek, tlapiček atd
Lenny,díííky za pochvalůů,vážím si toho!!!!
Ještě jsem Ti posílala něco na tu plňasku,volalas tam??
jaruska
napsal(a):
Jo a vstupenky jsou na Pignona,je to človíček,který s koníkama dělá jen ve volnosti,je to jeho jediný vystoupení tady v ČR,podrobnosti jsou na Equichannelu.
Lenny. Nevím přesně kolik měří,ale zas tak malý neni. Jde tu spíše o to, že mám moc KG Vážím kolem 75kg a měřím 177. On by mě asi měl problém mě nosit.Ale jinak je suprovej. Jestli chceš víc info, tak jim zavolej, nebo napiš e-mail. Určitě ti ho popíšou víc. Já ho osobně neznám. Myslím, že to zato stojí. Ukáži ti ještě jednu fotku s ostatními koníky, kde nevypadá tak malej... (umazal jsem obličeje, protože to nejsou mé fotky,ale od slečny co ho jezdí a posílala mi je na mail)
jaruska
napsal(a):
Jo a vstupenky jsou na Pignona,je to človíček,který s koníkama dělá jen ve volnosti,je to jeho jediný vystoupení tady v ČR,podrobnosti jsou na Equichannelu.
Jooo,Jaruško,Jura se vrátil z města a dovezl faunu a jezdectví.No a v tom Jezdectví je Pižon a mam Tě prý pozdravovat!!!!!!!!!A ty řady jsi Jaru vybrala skvěle!!!-nic neměnit!
pretty 1
napsal(a):
Lenny. Nevím přesně kolik měří,ale zas tak malý neni. Jde tu spíše o to, že mám moc KG Vážím kolem 75kg a měřím 177. On by mě asi měl problém mě nosit.Ale jinak je suprovej. Jestli chceš víc info, tak jim zavolej, nebo napiš e-mail. Určitě ti ho popíšou víc. Já ho osobně neznám. Myslím, že to zato stojí. Ukáži ti ještě jednu fotku s ostatními koníky, kde nevypadá tak malej... (umazal jsem obličeje, protože to nejsou mé fotky,ale od slečny co ho jezdí a posílala mi je na mail)
TEDA teď to po sobě čtu a zjistila jsem že píšu jako prasátko fůj,fůj.
Lennyy fakt jim zkus napsat, nebo brnknout. Klidně řekni, že to víš odemne. Ptala jsem se tý slečny, jestli můžu koníka nabídnout dál a souhlasila. Chce pro něj najít opravdu hodné majitele a já věřím, že by se u tebe měl dobře.
proxima
napsal(a):
Jooo,Jaruško,Jura se vrátil z města a dovezl faunu a jezdectví.No a v tom Jezdectví je Pižon a mam Tě prý pozdravovat!!!!!!!!!A ty řady jsi Jaru vybrala skvěle!!!-nic neměnit!
A kdy holky na to představení nebo jak to mam napsat jdete?Pak musíte poreferovat.
Tak posílám fotky, které jsem nadotila z okna mezi vařenim
kluci se spolu asi nebaví
leennyy
napsal(a):
A kdy holky na to představení nebo jak to mam napsat jdete?Pak musíte poreferovat.
Tak posílám fotky, které jsem nadotila z okna mezi vařenim
kluci se spolu asi nebaví
Mír? tak jo
leennyy
napsal(a):
Mír? tak jo
Takhle naše hlídačka Barča dává na kluky pozor, aby mamce něco nesežrali
leennyy
napsal(a):
Takhle naše hlídačka Barča dává na kluky pozor, aby mamce něco nesežrali
Jo a taky se vám musim pochlubit co jsem našla za půdě baráčku, který jsme koupili, za poklady.
leennyy
napsal(a):
Jo a taky se vám musim pochlubit co jsem našla za půdě baráčku, který jsme koupili, za poklady.
Krásné. To by moje mamka hned nacpala kytičkama
Tak děvčátka loučím se s vámi.Přeji hezký víkend a kdo slaví májku, tak ať to za to stojí. Přijdu až ve středu. Mám volníčko. Tak se mějte pa pa pa
proxima
napsal(a):
Evííí,taky Jurku moooc pozdravůůůj,tak to jsem moc ráda,že se Vám místo líbí,já si taky myslím,že uvidíme suprově,nikdo před náma sedět nebude,tak uvidí i naše oooobrovská Jaruška!!!!
Lenny,tak si na toho valáška zavolej,zkus to a hlavně ať Ti změřej přesnou kohoutkovou výšku,ať tam pak nejedeš zbytečně koukat sice na kráásnýho,ale malýho koníka.Ale je fakt moooc hezkej!!!!
maťa

charliebob
napsal(a):
Krásný podvečer miláčkové
Mocky všem děkuju za palečky.....a máte recht, s tím nervováním, mě už to taky sejří, jenže bohužel to nějak nemůžu ovlivnit Moje nervy = můj žaludek
Asi se vyměním
A jináč vám musím ešče sdělit, že z dohánění restů nebylo nic....celej den su v růžovkách - rozuměj peřinky - páč je mi mdlo.... bych si naliskala už, to je furt něco! Jenže já blb tu chřipku přecházím a ty nervy mi sílu určo nedodali.... a mně bylo v noci divný, že nemůžu spát, jááá medvěd brtník
A ráno mi bylo divný, že se motám a je mi horko.... jáááá ustavičně zmrzlá
Nooo takže v 11 dopo sem se koonečně probrala a změřila a HA! 39,8 horečka! A JUK! Dvě obrovský mandle a krk v jednom ohni..... a tož sem udělala BUCH do růžovek a bylo
Prolívám se hektolitrama vřelýho zelenýho čaje, papám tuny citronu a tiše doufám, že to brzo přejde.... a taky se těším, až přijede Míťa a bude mi míchat své úžo a bájo uzdravující koktejlíčky..... mandarinko-kiwo-pomerančovo-citronový, i s kůrou a dužinou
MŃam mňam..... ty vždycky zaberou
Tož já sa lúčím a mizím opět v růžovkách s detektivkou, mějte bájo a úžo víkend a já zasejc pííísnu
Jééé a Jarčíííí.... básníčka pro Bredíčka nemá chybičkúúúúúú
Mohla by sis tím vydělávat čéééče....jen sedět na Morušce a poetovat do toho.... noooo.... jak to zaznamenává.... noooo víš co myslím.... prostě takovýho toho záznamníku, a pak to doma přepsat
A vydat
Už mi to ani nemyslí---- to je zléééé...... du bucat radši.... páááá páááá
maťa

charliebob
napsal(a):
Už víííím!!! Diktafoooooooon Od diktování.....tož ta horečka nebude ještějc nijak zlá
maťa
napsal(a):
Už víííím!!! Diktafoooooooon Od diktování.....tož ta horečka nebude ještějc nijak zlá
Jééé,chudinko moje,takhle Tě angoša trápí??Fůůůj,pryč s níííí!!!Dej si pořádnýho paňáka nějáký sedmdesátiprocentní slivovice a uvidíš,to bacily nemůžou vydržet,to je strašná síla!No v mém těle by to sice bacily taky nevydržely,ale já bohužel taky ne,takže bych padla totálně ožrána(fůůůj),takže se těmito léky raději neléčím,ale Olda je užívá preventivně a docela rád.Sice se u toho tak vždycky nenápadně schová,ale já to poznáááám,to je smrad,to je hrůůůza!!!!
jaruska
napsal(a):
Jééé,chudinko moje,takhle Tě angoša trápí??Fůůůj,pryč s níííí!!!Dej si pořádnýho paňáka nějáký sedmdesátiprocentní slivovice a uvidíš,to bacily nemůžou vydržet,to je strašná síla!No v mém těle by to sice bacily taky nevydržely,ale já bohužel taky ne,takže bych padla totálně ožrána(fůůůj),takže se těmito léky raději neléčím,ale Olda je užívá preventivně a docela rád.Sice se u toho tak vždycky nenápadně schová,ale já to poznáááám,to je smrad,to je hrůůůza!!!!
Krásný večer, dámy a pánové, připadám si jak někde na kulturním představení! Téda Jaruško, taková krásná poezie, kdy už konečně vydáš celou sbírku??? Koupím si ji a ty mi do ní budeš muset napsat věnování!!! JOooo????? Nádhera!
Já dneska stihla hodinovou vyjížďku (schválně jsem ji zkrátila) a tak yprochajdu s Brebčou a Vilíkem. Ona na mne chuděra řehtala hned jak mne zahlídla, chtěla na pořádnou pastvu... cožpak bych jí to mohla odmítnout?
jaruska
napsal(a):
Vilda si to jako obvykle pořádně užil, lítal dostihy, pak chtěl drbat, pak okusoval mamču, pak se cpal pampeliškama ... no a vůbec se mu nechtělo domů
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
a tady mámin pořádnej zadek
... dobrej motor je základ
jackie
napsal(a):
Tady vidíte motorek ve vzduchu
jackie
napsal(a):
Je to k jídlu, není to k jídlu...??? Ale nebojím se toho!!!
jackie
napsal(a):
reldnis
napsal(a):
No prdeláč je hezký,na poslední má hezky seřazené flíčky na pleci.Ty jsi Jani na Breberce vůbec nejezdila?To bych byl hodně zvědavý na chody,pohodlnost a tak.Máš vysoko laťku
,když teď jezdíš na kanapi
,či jak tomu říkáš.
Ale jo, Jurko (nebo Evi? Kdopak jste teď na profilu ??? ), jezdila jsem na Brebče, ale jen chvilku, jen na jízdárně. Pak okulhala a poté jsem to už nezkoušela. ALe rok a půl už nepajdá, navíc budeme dělat tu léčbu nožek, takže snad na ni sednu. CHody má nádherný, prostorný, klusík (na té jízdárně) jsem na ní v pohodě vyseděla. Ale ke cvalu už jsme se nedostaly... no budu s ní muset asi znovu od obsedání, už je to dva roky, co nebyla vůbec pod sedlem... asi bude trochu bronco..
, ale ještě je čas, haha! Tak do příštího jara, než bude léčba ukončena. Burák je kanape, to určitě, ale ráda si vyzkouším i ten poklad, který uchovávám už tolik let...
jackie
napsal(a):
Ale jo, Jurko (nebo Evi? Kdopak jste teď na profilu ??? ), jezdila jsem na Brebče, ale jen chvilku, jen na jízdárně. Pak okulhala a poté jsem to už nezkoušela. ALe rok a půl už nepajdá, navíc budeme dělat tu léčbu nožek, takže snad na ni sednu. CHody má nádherný, prostorný, klusík (na té jízdárně) jsem na ní v pohodě vyseděla. Ale ke cvalu už jsme se nedostaly... no budu s ní muset asi znovu od obsedání, už je to dva roky, co nebyla vůbec pod sedlem... asi bude trochu bronco..
, ale ještě je čas, haha! Tak do příštího jara, než bude léčba ukončena. Burák je kanape, to určitě, ale ráda si vyzkouším i ten poklad, který uchovávám už tolik let...
Jura.Však víš,je spoustu krásných koní,ale celé ježdění je o pocitu jak tě to nese
.Brebča vypadá jako mašinka,kus koně,není namalované jako Vili Fok
,ale právě na barvě se nejezdí
,to je jen bonus.
Tak to je fajn,že je jaká je a navíc dává krásná hříbata.
Máš jí moc ráda,jde to cítit i z meilu
.Tož tak Novotná
.Jura
reldnis
napsal(a):
Jura.Však víš,je spoustu krásných koní,ale celé ježdění je o pocitu jak tě to nese
.Brebča vypadá jako mašinka,kus koně,není namalované jako Vili Fok
,ale právě na barvě se nejezdí
,to je jen bonus.
Tak to je fajn,že je jaká je a navíc dává krásná hříbata.
Máš jí moc ráda,jde to cítit i z meilu
.Tož tak Novotná
.Jura
Joj Jurko, z jakého mailu? A jakpak jsi mne odhalil? Snad ne přes Vendulku ?
To já vím, že na barvě se nejezdí, tohle pravidlo jsem si už vyzkoušela na vlastní kůži, haha! Koupila jsem náááádhernou strakatou kobylu, ale jezdit se na tom fakt nedalo, bylo to o život
. A Brebča byla do tří let hrozný vyžle, nikdo nevěřil, že je oboustranná PH. Jak má nemocný ty nožky, tak mne všichni kolem přesvědčovali, ať ji prodám. Jednou jsem to i málem udělala
, ale jen málem
. Že ji prý zbytečně živím (od odstávčete), nikdy na ni nesednu, mám ji jen na koukání ... je fakt, že jsem za ni měsíčně platila 3,5 tis. ustájko + ostatní... no a co? Členové rodiny se prostě neprodávají
A i kdybych si na ni nakonec nikdy už nesedla, tak si ji stejně nechám, vždyť u mne vyrostla ...
Snad mi Buráček na ježdění nějakou dobu ještě vydrží, je mu teprve devět, tak by měl, ne?
Haha, vždycky se mu omlouvám, že on je chudák jediný, kdo pro mne dře, ostatní koníci se jen "poflakují" a on musí makat pod sedlem, haha!
No a v záloze je ještě Jackie, až se něco naučí Na to moje courání po lesích je jí sice asi škoda, ale zas bude mít krásný svobodný a lehký život
Jinak dobré ránko všem, nějak jsem nemohla dospat, jak je venku tak nádherně!
jackie
napsal(a):
Joj Jurko, z jakého mailu? A jakpak jsi mne odhalil? Snad ne přes Vendulku ?
To já vím, že na barvě se nejezdí, tohle pravidlo jsem si už vyzkoušela na vlastní kůži, haha! Koupila jsem náááádhernou strakatou kobylu, ale jezdit se na tom fakt nedalo, bylo to o život
. A Brebča byla do tří let hrozný vyžle, nikdo nevěřil, že je oboustranná PH. Jak má nemocný ty nožky, tak mne všichni kolem přesvědčovali, ať ji prodám. Jednou jsem to i málem udělala
, ale jen málem
. Že ji prý zbytečně živím (od odstávčete), nikdy na ni nesednu, mám ji jen na koukání ... je fakt, že jsem za ni měsíčně platila 3,5 tis. ustájko + ostatní... no a co? Členové rodiny se prostě neprodávají
A i kdybych si na ni nakonec nikdy už nesedla, tak si ji stejně nechám, vždyť u mne vyrostla ...
Snad mi Buráček na ježdění nějakou dobu ještě vydrží, je mu teprve devět, tak by měl, ne?
Haha, vždycky se mu omlouvám, že on je chudák jediný, kdo pro mne dře, ostatní koníci se jen "poflakují" a on musí makat pod sedlem, haha!
No a v záloze je ještě Jackie, až se něco naučí Na to moje courání po lesích je jí sice asi škoda, ale zas bude mít krásný svobodný a lehký život
Jinak dobré ránko všem, nějak jsem nemohla dospat, jak je venku tak nádherně!
Ahojky všicí,já jsem dneska spala s Jaruškou na seně a téééda,medvědice tam po nás furt šlapala,funěla tam,no děěěěěs,ale hlíídá opravdu dobře,tak aspoň něco,že?
Janííí,nééé,sbírku nevydám,to já jen veršuju,když je nějáká slavnostní příležitost,a narozená hříbátka jsou náááádherná slavnostní příležitost!!!!!!
Kdežpak je Boža,asi hlídá s Matýskem tu nevěstu.
jaruska
napsal(a):
Ahojky všicí,já jsem dneska spala s Jaruškou na seně a téééda,medvědice tam po nás furt šlapala,funěla tam,no děěěěěs,ale hlíídá opravdu dobře,tak aspoň něco,že?
Janííí,nééé,sbírku nevydám,to já jen veršuju,když je nějáká slavnostní příležitost,a narozená hříbátka jsou náááádherná slavnostní příležitost!!!!!!
Janí,zapomněla jsem poděkovat,tak moooc děkujůůůůůůůů!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Rado, hlásím příchod a všem přeji krásný a pohodový den. Teď jak je pořád krásně, tak se k počítači moc nedostanu. Za chvíli přifrčí Emil z lesa a vyrazíme s koňma k řece, už potřebují pořádně vykoupat a na rozdíl ode mě, je Emil otužilej, vleze do řeky a pořádně je vydrbe kartáčem. No a já mu budu radit ze břehu, už se těším. Jaruško, zachvíli už asi taky budeme spát u stáje na seně, neboť Lindě už se termín blíží a vemínko se zdárně nalévá. Nevěsta odjela Matýskovi včera ve třičtvrtě na jedenáct v noci. Jasně, že k ničemu nedošlo, protože kobyla neměla říji, ale aspoň se skamarádili. Už na něj nebyla ošklivá, už byly kamarádi. Ona měla asi 170 cm v kohoutku, fakt vysoká, ale výškový rozdíl bychom překonali, Matýska bychom šoupli na rampu.
Jackie, moc se mi líbí věta "Členové rodiny se neprodávají". Také tuto větu velice často používáme, když nám někteří říkají, že nás huculové přestanou bavit a budeme chtít jiné koně. Zatím nás bavit nepřestali a asi už nepřestanou. Standu s Lindou máme 7 rokem a to už opravdu prodat nejde. Jsou to naši miláčkové i když s Lindou jsme si ze začátku dost užili, nevzdali jsme to a teď je z ní pohodová kobylka pro naší Ivetku /to je mladší dcera/. Uf, to jsem se ale rozepsala.
charliebob
napsal(a):
Ahoj Rado, hlásím příchod a všem přeji krásný a pohodový den. Teď jak je pořád krásně, tak se k počítači moc nedostanu. Za chvíli přifrčí Emil z lesa a vyrazíme s koňma k řece, už potřebují pořádně vykoupat a na rozdíl ode mě, je Emil otužilej, vleze do řeky a pořádně je vydrbe kartáčem. No a já mu budu radit ze břehu, už se těším. Jaruško, zachvíli už asi taky budeme spát u stáje na seně, neboť Lindě už se termín blíží a vemínko se zdárně nalévá. Nevěsta odjela Matýskovi včera ve třičtvrtě na jedenáct v noci. Jasně, že k ničemu nedošlo, protože kobyla neměla říji, ale aspoň se skamarádili. Už na něj nebyla ošklivá, už byly kamarádi. Ona měla asi 170 cm v kohoutku, fakt vysoká, ale výškový rozdíl bychom překonali, Matýska bychom šoupli na rampu.
Jackie, moc se mi líbí věta "Členové rodiny se neprodávají". Také tuto větu velice často používáme, když nám někteří říkají, že nás huculové přestanou bavit a budeme chtít jiné koně. Zatím nás bavit nepřestali a asi už nepřestanou. Standu s Lindou máme 7 rokem a to už opravdu prodat nejde. Jsou to naši miláčkové i když s Lindou jsme si ze začátku dost užili, nevzdali jsme to a teď je z ní pohodová kobylka pro naší Ivetku /to je mladší dcera/. Uf, to jsem se ale rozepsala.
Jaruško, FBI nám odjelo na závody a mám vás všechny pozdravovat.
charliebob
napsal(a):
Ahoj raďačky.Jackie,nééé,žádný práskač
,ty sama jsi ve starších příspěvcích to tam měla v závorkách a podle koníků a mluvy se to profláklo
.
Jarušky a Olda vás tam nechal sámotný,babská jízda
,já myslel že tohle se děje až 30 dubna,tuším
.Už máš fotky poďobanýho ženicha na Kačenku?
Boži,tak to máš fajn,že máš chlapa tvrďáka-otužilce.U nás by to bylo naopak
,Evik s husí kůží v říčce
a já radil moudra
.Někde jsem teď viděl inzerát na prodej muly,víc jak 150 v kohotu.Jinak s tím prodejem rodinny,svatá pravda
,já bych taky neprodal babičku
.Jura
reldnis
napsal(a):
Ahoj raďačky.Jackie,nééé,žádný práskač
,ty sama jsi ve starších příspěvcích to tam měla v závorkách a podle koníků a mluvy se to profláklo
.
Jarušky a Olda vás tam nechal sámotný,babská jízda
,já myslel že tohle se děje až 30 dubna,tuším
.Už máš fotky poďobanýho ženicha na Kačenku?
Boži,tak to máš fajn,že máš chlapa tvrďáka-otužilce.U nás by to bylo naopak
,Evik s husí kůží v říčce
a já radil moudra
.Někde jsem teď viděl inzerát na prodej muly,víc jak 150 v kohotu.Jinak s tím prodejem rodinny,svatá pravda
,já bych taky neprodal babičku
.Jura
Teď budu hodně zlá. Tchýni s tchánem vám dám zadarmo. A kuš. To se neříká. Juro, prosím, kde najdu ten inzerát na mulu, mají tam fotku? Tu co jste měli tady na Radě, tak ta byla moc hezká.
charliebob
napsal(a):
Teď budu hodně zlá. Tchýni s tchánem vám dám zadarmo. A kuš. To se neříká. Juro, prosím, kde najdu ten inzerát na mulu, mají tam fotku? Tu co jste měli tady na Radě, tak ta byla moc hezká.
Ještě k tomu otužilství. Jednou jedinkrát mě Emil donutil brodit pěšmo řeku v dubnu. To jsme ještě spolu chodili a neměli jsme koně. Uprostřed řeky byl jedinný kámen, na který jsem vylezla a odmítla jít dál, že se radši vrátím, že to je blíž ke břehu. Sice to bylo blíž, ale Emil mě úžasným způsobem vysvětlil, že to rozhodně blíž není, že to vyjde nastejno, když budu pokračovat vpřed. Vzhledem k mé váze nehrozilo, že mě odnese na rukou. A ten úžasný způsob, jak mě přesvědčil? Začal rozdělávat ohýnek, abychom si upekli masíčko a já si mohla zahřát své zmrzlé nožičky. Tak jsem neodolala a poslušně za ním dobrodila se zmrzlýma kotníkama.
charliebob
napsal(a):
,jen si jich užij,je to prospěšné a výchovné v malých dávkách
,třeba sami nezažili tchýnin jazyk a tak nebrzdí
.Tak jsem ho našel.Je v poslední fauně č.9.Mula,strakoš,stáří 1rok,hřebec,hodný,bude asi 150 až 155 vysoký.email:kinsczen@tiscali.cz tel.776673371 kraj B.A máš to
.Jura
reldnis
napsal(a):
,jen si jich užij,je to prospěšné a výchovné v malých dávkách
,třeba sami nezažili tchýnin jazyk a tak nebrzdí
.Tak jsem ho našel.Je v poslední fauně č.9.Mula,strakoš,stáří 1rok,hřebec,hodný,bude asi 150 až 155 vysoký.email:kinsczen@tiscali.cz tel.776673371 kraj B.A máš to
.Jura
Děkuju, moooc
charliebob
napsal(a):
Děkuju, moooc
Dobré ránko radárci,
to je dneska ale nádherně,co?
Jaru, tak vy jste se s Jaruškou dneska vrátili k životu v přírodě a manžílek měl celou manželskou postel pro sebe?Teda, jestě, že tam máte takovou výbornou hlídačku.
Jani, vítej do rozsáhlé rodiny novotných - dovol, abych se ti představila - Novotná Lenka, jméno mé
Bóži, tak vy už frčíte na koupačku?BBrr, taková zima, manžel se teda kádr, mě dostanou do vody jen když má alespoň 20stupňů. Jakou máte u vás řeku?My máme 3,5km od nás Ohře, taky jezdíme koně plavit, ale až někdy v červenci. A neměla bys někde po ruce foto vašich koníků?Nožná jsi je sem už někam dávala, ale nevím kam.
Juro, patřím k vím do klubu - Bob je taky člen rodiny, mam ho 13let a vim, že ho v žádnym případě nedám nikdy pryč, je to můj prďola.
leennyy
napsal(a):
Dobré ránko radárci,
to je dneska ale nádherně,co?
Jaru, tak vy jste se s Jaruškou dneska vrátili k životu v přírodě a manžílek měl celou manželskou postel pro sebe?Teda, jestě, že tam máte takovou výbornou hlídačku.
Jani, vítej do rozsáhlé rodiny novotných - dovol, abych se ti představila - Novotná Lenka, jméno mé
Bóži, tak vy už frčíte na koupačku?BBrr, taková zima, manžel se teda kádr, mě dostanou do vody jen když má alespoň 20stupňů. Jakou máte u vás řeku?My máme 3,5km od nás Ohře, taky jezdíme koně plavit, ale až někdy v červenci. A neměla bys někde po ruce foto vašich koníků?Nožná jsi je sem už někam dávala, ale nevím kam.
Juro, patřím k vím do klubu - Bob je taky člen rodiny, mam ho 13let a vim, že ho v žádnym případě nedám nikdy pryč, je to můj prďola.
Jdu se rozloučit, pa,pa , za chvíli pofrčíme. Jezdíme k Vltavě. Koníky sem dám alespoň jedno foto a už pádím.

charliebob
napsal(a):
Ahoj všichni, hlásím se od ségry kde marně už hodinu čekám na večeři! A vůbec nemám hotové koníky! Jsou od rána venku, nenakrmení, nenachystané boxy... s tou velestavbou nestíhám! Ale budku boudu už máme hotovou, teď boucháme na kůly izolátory a snad už jen zapojit ohradník! Doufám že tak v pondělí ráno je dovedu. Chci ráno,ať se do tmy trošku rozkoukají!!! Poté podám další info!
Jinak Batmínek náš malý černý kocourek to nevybojoval.... ukočili jsme trápení a teď už honí myšky z obláčků....
Tak papa, už mě volají na ty bramborové placíky
napsal(a):
Ahoj všichni, hlásím se od ségry kde marně už hodinu čekám na večeři! A vůbec nemám hotové koníky! Jsou od rána venku, nenakrmení, nenachystané boxy... s tou velestavbou nestíhám! Ale budku boudu už máme hotovou, teď boucháme na kůly izolátory a snad už jen zapojit ohradník! Doufám že tak v pondělí ráno je dovedu. Chci ráno,ať se do tmy trošku rozkoukají!!! Poté podám další info!
Jinak Batmínek náš malý černý kocourek to nevybojoval.... ukočili jsme trápení a teď už honí myšky z obláčků....
Jé, ahoj Venďulinko! Jsi tam ještě??? Po večeři???
napsal(a):
Ahoj radárci, tak jsem tu.
Bóža mě tak navnadila s tím koupáním, že jsem vzala Petra, ten jel na kole, deku, jídlo, pití, já vzala oba koníky a jeli jsme. Nafotili jsme pár fotek, tak je sem šoupnu.
leennyy
napsal(a):
Bóža mě tak navnadila s tím koupáním, že jsem vzala Petra, ten jel na kole, deku, jídlo, pití, já vzala oba koníky a jeli jsme. Nafotili jsme pár fotek, tak je sem šoupnu.
Leni, ahoj, ty se máš, že máš kam chodit s koníkama do vody... tohle je jediná vada na mém současném pastevním ustájení, nikde v dosahu není voda...ach jo.
Máš pravdu, teda Jura, jsem Novotná, haha, vyvdala jsem to jméno. Ale poněvadž mi přišlo pěkně jednoduché, tak jsem si ho i po rozvodu nechala .
Vendy, kde jsiiii????
leennyy
napsal(a):
Ahoj Novotná Janí
leennyy
napsal(a):
Ahoj Novotná Janí
Aha, tak to jo. No, je fakt, že to jméno je dost jednoduché a snadno zapamatovatelné.
Jani a ptosim Tě, co má teda Breberka s těma nožkama?Asi jsi to někde psala, ale nevím dne. Psalas docela optimisticky, že by se měli vyléčit, to by bylo supr
Vendy si dává do nosánku, ta na nás nemá čas a nebo už krmí ty svoje prďoly.
leennyy
napsal(a):
Aha, tak to jo. No, je fakt, že to jméno je dost jednoduché a snadno zapamatovatelné.
Jani a ptosim Tě, co má teda Breberka s těma nožkama?Asi jsi to někde psala, ale nevím dne. Psalas docela optimisticky, že by se měli vyléčit, to by bylo supr
Vendy si dává do nosánku, ta na nás nemá čas a nebo už krmí ty svoje prďoly.
No jo, to jsem ráda, že máme blízko vodu, je to asi 3,5km k Ohři. KOně byli úplně nadšený, blbli jak troubove.
NO a pak jsem koníky pustila ať se napasou a my se váleli na dece.
leennyy
napsal(a):
No jo, to jsem ráda, že máme blízko vodu, je to asi 3,5km k Ohři. KOně byli úplně nadšený, blbli jak troubove.
NO a pak jsem koníky pustila ať se napasou a my se váleli na dece.
NO a po hodině klidu se objevili děti z vedlejší vesnice, jsou to prďolove.
leennyy
napsal(a):
NO a po hodině klidu se objevili děti z vedlejší vesnice, jsou to prďolove.
NO a ty se s koníkama taky čachtali.
leennyy
napsal(a):
NO a ty se s koníkama taky čachtali.
A nakonec si všichni koníci dohromady dávali do nosu
leennyy
napsal(a):
A nakonec si všichni koníci dohromady dávali do nosu
Lenko, moc ti přeju tu vodičku! Já ji dřívávějc mívala hned vedle výběhu, Kačák - větší potok. Burák se tam chodil cachtat sám, já ho tam přivedla, odepla vodítko a on se šel vykoupat, čekala jsem na břehu, někdy i po půl hodině bylo těžký vylákat ho z vody (hloubka až do půli břicha). Tady mi to chybí, ale je tu spousta jiných výhod, takže to musím zkousnout...
Tady pro změnu dneska posílám několik Angíků, koníka, který než se rozcválá, mnohokrát si to rozmyslí, haha! Dneska lítal, byl ve výběhu jen se mnou, tak se mu asi stýskalo po kámoších... no ale zas jsem aspoň ukořistila pěkné záběry ... a on to tu půlhodinku vydržel ...