Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2006 18:15

ahoj! moc se mi líbí irští tinkeři. Pokud toto plemeno někdo vlastníte, napište prosím své zkušenosti nebo tu dejte nějaké fotky prosím!

4.11.2005 15:42

nufinka napsal(a):
ahoj! moc se mi líbí irští tinkeři. Pokud toto plemeno někdo vlastníte, napište prosím své zkušenosti nebo tu dejte nějaké fotky prosím!

ktoreho???

4.11.2005 15:42

nufinka napsal(a):

a spinkame

4.11.2005 15:43

nufinka napsal(a):

skaceme

4.11.2005 15:43

nufinka napsal(a):

a este jedna prekazka

4.11.2005 15:45

nufinka napsal(a):

cvalame(v Anglicku maju vo zvyku ich chlpy na nohach strihat, ked s nimi sutazia)

4.11.2005 15:47

nufinka napsal(a):

rocek zrebcek(tinkerxhackney)

4.11.2005 15:54

nufinka napsal(a):

aj cross country mu ide

4.11.2005 17:25

bonita napsal(a):
aj cross country mu ide

Tinkeři jsou super koníci!
Jednou jsem jednoho jela a je to fakt super ježdění.Ale Francie je moooc daleko abych ho mohla jezdit.Je z Francie.

z webu:

4.11.2005 17:26

z8 napsal(a):
Tinkeři jsou super koníci!
Jednou jsem jednoho jela a je to fakt super ježdění.Ale Francie je moooc daleko abych ho mohla jezdit.Je z Francie.

z webu:

No nejsou klááásní?

Z webu:

26.11.2005 18:02

z8 napsal(a):
No nejsou klááásní?

Z webu:

jo to doopravdy jsou!!!jsou přímo nááádherní!!!můžu se zeptat kolik tak stojí a kde se dá sehnat???později bych se chtěla zabívat jejich chovem sou to zlatá stvoření.

26.11.2005 21:27

matla 0 napsal(a):
jo to doopravdy jsou!!!jsou přímo nááádherní!!!můžu se zeptat kolik tak stojí a kde se dá sehnat???později bych se chtěla zabívat jejich chovem sou to zlatá stvoření.

asi tak 4000 euro a viac, ale zriebatko sa da zohnat i za menej...

27.11.2005 08:56

bonita napsal(a):
asi tak 4000 euro a viac, ale zriebatko sa da zohnat i za menej...

tak to je docela dost!nevíte nikdo o farmě nebo něčem takovým kam bych se na ně mohla jet kouknout???kdyžtak pište sem a nebo na e-mail:matla14@seznam.cz děkuju moc.!!!!!!

3.12.2005 16:27

matla 0 napsal(a):
tak to je docela dost!nevíte nikdo o farmě nebo něčem takovým kam bych se na ně mohla jet kouknout???kdyžtak pište sem a nebo na e-mail:matla14@seznam.cz děkuju moc.!!!!!!

KRASAVCI!!!!!

markétka

3.12.2005 22:48
markétka

matla 0 napsal(a):

Dva irské tinkery mají v Rejšicích u Mladé Boleslavi.
Neznám bohužel majitele, ale jezdím kolem ohrady, kde se ti dva krasavci pasou.

3.12.2005 23:33

matla 0 napsal(a):

http://www.darkwood.wz.cz/ maju maleho prcka

8.12.2005 20:36

matla 0 napsal(a):

Mam kamarádku která vlastní jednoho tinkiho a chce ho dát do pronájmu. ozvi se mi na č 608522263 . Majdala

10.12.2005 15:55

lassena napsal(a):
Mam kamarádku která vlastní jednoho tinkiho a chce ho dát do pronájmu. ozvi se mi na č 608522263 . Majdala

Tak tinkera jsem jeste skakat nevidela! Jsou klaaaasni!!!!

10.12.2005 18:40

terezakacirkova napsal(a):
Tak tinkera jsem jeste skakat nevidela! Jsou klaaaasni!!!!

no, tak su to neuveritelni pracanti, sice od tych okolo 150cm v kohutiku nemozes cakat, ze ti budu skakat 120 cm prekazky, ale ti vyssi 160-170 cm ti dokazu aj vyssi parkur cval je taky ako na tanku, ale makaju fakt dobre, umiestnuju sa celkom pekne ako v crosscountry tak i v parkure, skoda len, ze ta cena je trosku vyssia, nez by bolo vhodne, lebo to su stvorene kone pre decka a pre tych, co maju trochu vyssiu vahu
pridavam fotku kobylky, co som chvilu jazdilavacsieho mazlika od nej nebolo

11.12.2005 11:55

bonita napsal(a):
no, tak su to neuveritelni pracanti, sice od tych okolo 150cm v kohutiku nemozes cakat, ze ti budu skakat 120 cm prekazky, ale ti vyssi 160-170 cm ti dokazu aj vyssi parkur cval je taky ako na tanku, ale makaju fakt dobre, umiestnuju sa celkom pekne ako v crosscountry tak i v parkure, skoda len, ze ta cena je trosku vyssia, nez by bolo vhodne, lebo to su stvorene kone pre decka a pre tych, co maju trochu vyssiu vahu
pridavam fotku kobylky, co som chvilu jazdilavacsieho mazlika od nej nebolo

Ta je moc hezká! Mě se tinkeři moc líbí. Škoda, že je jich u nás tak málo. V zápřahu musí být úžasní! Úplně si dovedu představit čtyřspřeží tinkerů....pohádka!

16.12.2005 19:22

lucky napsal(a):
Ta je moc hezká! Mě se tinkeři moc líbí. Škoda, že je jich u nás tak málo. V zápřahu musí být úžasní! Úplně si dovedu představit čtyřspřeží tinkerů....pohádka!

mrkněte na
www.tinkerhof-fuchs.de

16.12.2005 19:23

lucky napsal(a):
mrkněte na
www.tinkerhof-fuchs.de

další krasavec

16.12.2005 19:25

lucky napsal(a):
další krasavec

ve vodě

16.12.2005 19:27

lucky napsal(a):
ve vodě

To bude stačit, zbytek si prohlédněte na stránkách...nechci tady zbytečně kopčit...

20.12.2005 10:28

lucky napsal(a):
To bude stačit, zbytek si prohlédněte na stránkách...nechci tady zbytečně kopčit...

ahojky....taky posilam fotecku tinkera...bude 3letej a je na prodej!!!

20.12.2005 10:29

xarinka napsal(a):

a jeste jedna fotecka

20.12.2005 11:03

xarinka napsal(a):

Smím vědět za kolik???

20.12.2005 15:22

jaz90 napsal(a):
Smím vědět za kolik???

kamoska ma hozenou cenu 70tis..za tu ho koupila pred necelym rokem a tak i za tu cenu ho prodava...ale jinak je to skvelej konik..
mazlik atak..neublizi

20.12.2005 20:06

nufinka napsal(a):

Taky v naší staji prodáváme. Hřebce, kobylu a dve klisničky.. Všichni zlatíčka :)

24.1.2006 19:21

nufinka napsal(a):

Super fotky! Mám na všechny jeden dotaz, četla jsem že tinker je vhodný na drezuru - nemáte někdo fotky nebo video jak vypadá tinker přímo v tréningu nebo na závodech? Moc by mě to zajímalo. Díky všem

24.1.2006 20:34

nufinka napsal(a):

Fanny, velká šikulka

3.2.2006 23:29

eroshek napsal(a):
Super fotky! Mám na všechny jeden dotaz, četla jsem že tinker je vhodný na drezuru - nemáte někdo fotky nebo video jak vypadá tinker přímo v tréningu nebo na závodech? Moc by mě to zajímalo. Díky všem

tinker sutaziaci v "medium level"

23.2.2006 16:44

nufinka napsal(a):

Tady je kobylka na které jezdim, ted bude mit v nejblizsi dobe miminko :))

23.2.2006 16:47

nufinka napsal(a):

A tady nas tatinek. Ted odjel do Nemecka ucinkovat na rytirskych turnajich, ale na podzim se zas vrati

23.2.2006 16:53

nufinka napsal(a):

A tady cele stadecko

23.2.2006 16:56

nufinka napsal(a):

A nase druhe mimco z blizka...kdyby mel nekdo zajem je ne prodej..

23.2.2006 17:02

nufinka napsal(a):

A tady nase prvni slecna...te uz ted budou dva roky

23.2.2006 17:06

verfa napsal(a):
A tady nase prvni slecna...te uz ted budou dva roky

A tady nase druha maminka.. Bouzel hodne nemocna, zada, dychani...:( Vypada to, ze v mladi byla nekde privazana za zadni nohu, aspon podle toho, co rikal vet..

23.2.2006 17:11

verfa napsal(a):
A tady nase druha maminka.. Bouzel hodne nemocna, zada, dychani...:( Vypada to, ze v mladi byla nekde privazana za zadni nohu, aspon podle toho, co rikal vet..

A tady jeste jednou tatka :) je to proste fesak...

23.2.2006 17:29

verfa napsal(a):
A tady jeste jednou tatka :) je to proste fesak...

Verfa:mate nadherny koniky,muzu se zeptat odkud jste??
Psala jsi ze mate hribatko na prodej,za kolik???Znama by kone podobneho charakteru jako jsou tinkeri chtela pro sve deti.

23.2.2006 17:47

sunin napsal(a):
Verfa:mate nadherny koniky,muzu se zeptat odkud jste??
Psala jsi ze mate hribatko na prodej,za kolik???Znama by kone podobneho charakteru jako jsou tinkeri chtela pro sve deti.

Pačejov - nádraží, okres Klatovy, na prodej jsou vlasne dve kobylky, jedna dva roky a druha pul roku, kazda ma jinou mamku, ale tatka je stejny To hribatko, co ted prijde bude asi taky na prodej. Jestli se povede hrebecek, tak bude asi vic cerny..kobylky jsou svetlejsi :) Teda aspon u nas.. Jsou to zlaticka ve vsech smerech, odolny, ani podlomy jsem zatim neobjevili, i kdyz vybeh neni zrovna suchy.. O cenech presne nevim, ale muzu zjistit a nebo se muzete obratit primo na majitelku na telefon:606 378 651

23.2.2006 18:15

verfa napsal(a):
Pačejov - nádraží, okres Klatovy, na prodej jsou vlasne dve kobylky, jedna dva roky a druha pul roku, kazda ma jinou mamku, ale tatka je stejny To hribatko, co ted prijde bude asi taky na prodej. Jestli se povede hrebecek, tak bude asi vic cerny..kobylky jsou svetlejsi :) Teda aspon u nas.. Jsou to zlaticka ve vsech smerech, odolny, ani podlomy jsem zatim neobjevili, i kdyz vybeh neni zrovna suchy.. O cenech presne nevim, ale muzu zjistit a nebo se muzete obratit primo na majitelku na telefon:606 378 651

Dekuju za telefon ale nez ji o konikovi reknu musim vedet predbeznou cenu,rada bych kdybys ji sem napsala.
Jakou ma povahu ta dvouleta??Je vhodna pro deti i na ostrovani???Prosim napiste o te dvoulete kobylce vic a jestli to pujde tak i nejake foto

2.3.2006 09:20

sunin napsal(a):
Dekuju za telefon ale nez ji o konikovi reknu musim vedet predbeznou cenu,rada bych kdybys ji sem napsala.
Jakou ma povahu ta dvouleta??Je vhodna pro deti i na ostrovani???Prosim napiste o te dvoulete kobylce vic a jestli to pujde tak i nejake foto

Kobylka je na osetrovani super :) Zitra budeme ztrouhat, tak jeste uvidim, jak se bude tvarit na kovare, ale minule byla docela v pohode. Hlavne miluje lidi. Nikdy by nikomu neublizila a je to takovy flegnousek :) Na tu cenu se majitelky poptam, vazne nevim, kolik by za ni mohla chtit..mame casto odlisne nazory.. Jezdim k i uz 9 let a za tu dobu se spoustu zmenilo..:( Byla bych hrozne rada, kdyby sla do dobrych rukou.. A taky ji zitra vyfotim a hodim fotky sem :)

2.3.2006 09:25

sunin napsal(a):

Tak jsem preci jen jesnu odjevila...je z leta ve venkovni staji.. Je to ta vpredu :) Ted uz ma hrivu buhadsi, ale je malo casu ji cesat...:((

7.3.2006 20:17

sunin napsal(a):

Tak jsem majitelku nezastihla, ale myslim, ze by mela stat okolo 70 000Kč.. jen muj odhad.

doga

2.8.2006 14:45
doga

verfa napsal(a):
Tak jsem majitelku nezastihla, ale myslim, ze by mela stat okolo 70 000Kč.. jen muj odhad.

Moje kámoška má Tinkerku Tinku!

2.8.2006 15:03

nufinka napsal(a):

Ahoj já vlastnim Tinku a nechápu jak se tu ocitla její fotka

2.8.2006 15:05

barush napsal(a):
Ahoj já vlastnim Tinku a nechápu jak se tu ocitla její fotka

pise, ze to je konik jej kamosky, vy sa nepoznate?

2.8.2006 15:13

nufinka napsal(a):

je to má kobča a nechci aby my jí tu někdo uveřejnoval-když budu chtít tak si jí sem dám

2.8.2006 15:16

nufinka napsal(a):

takže TINKA jsou jí 3 roky a 3 měsíce,život bez ní si nedokážu představit!

2.8.2006 15:18

nufinka napsal(a):

opět TINKA

2.8.2006 15:22

nufinka napsal(a):

Tinka jak se válí,je to focený s 2 patra domu a víc to přiblížit nešlo

3.8.2006 20:37

nufinka napsal(a):

našla jsem náhodou hezké tinkery...a tady jsou i videa, takže koukněte

http:// www.ncocresteds.com/ videos.html

vymažte 2 mezery

3.8.2006 21:22

lucky napsal(a):
našla jsem náhodou hezké tinkery...a tady jsou i videa, takže koukněte

http:// www.ncocresteds.com/ videos.html

vymažte 2 mezery

Lucky:moc hezky videa:)
mam dotaz,kde shanis ty stranky o arabech a podobnych plemenech??

4.8.2006 11:13

anushka napsal(a):
Lucky:moc hezky videa:)
mam dotaz,kde shanis ty stranky o arabech a podobnych plemenech??

tak různě. Když mám čas, tak si ráda sednu a brouzdám se po světě. Včera to bylo přes WAHO....kontakty jsou třeba na ACHPAK.cz a najedu na Links a jsou tam odkazy na různé světové asociace arabů. Včera jsem šla na Dánskou a mají tam moc krásné koně. A většinou, když se dostaneš na stránky chovatelů, tak tam mívají odkazy zase na jiné a tak...takže včera jsem náhodou narzila na Tinkery. Ale je to jednoduché a najdu plemeno, jaké chci.

4.8.2006 19:31

verfa napsal(a):
Tady je kobylka na které jezdim, ted bude mit v nejblizsi dobe miminko :))

Ahoj verfo!
Já jsem kousek od Pačejova obdivuji tinkery mylsíš že bych se někdy mohla přijet podívat?Ani nevím že je tam máte.Bipunka

7.1.2008 19:06

nufinka napsal(a):

i my jich pár máme....jeden tvrdohlavý, druhý bláznivý, třetí trochu zmatený a čtvrtý ohromný pracant...prostě od všeho kousek....

7.1.2008 19:09

nufinka napsal(a):

a ještě lou a já (hyzdím tak krásného koníka) mám ji ráda i když je fakt prdloš, ale na jízdárně umí máknout

7.1.2008 19:10

nufinka napsal(a):

a joe ten nejtvrdohlavější kůň pod sluncem

7.1.2008 19:12

nufinka napsal(a):

a nakonec naše perla hřebec Machoo alias pucek

7.1.2008 19:13

strachovice napsal(a):
a joe ten nejtvrdohlavější kůň pod sluncem

jeden krasavec na prodej.

7.1.2008 19:14

nufinka napsal(a):

mno a jeste aby bylo videt ze je krasavec

7.1.2008 19:18

barletka napsal(a):
jeden krasavec na prodej.

ahoj koníka na prodej hod na irishcob.cz tam si ho vsimnou lidi lepsi

7.1.2008 19:19

verfa napsal(a):
A tady nas tatinek. Ted odjel do Nemecka ucinkovat na rytirskych turnajich, ale na podzim se zas vrati

chci se jen přeptat koník na fotce je jack z březinového potoka

2.9.2008 11:51
ivetah

XXX.XXX.153.71

nufinka napsal(a):

Naše "tinkeřice" Cindy.

27.12.2014 10:33
cumacekkralicek

XXX.XXX.159.242

Dobrý den,
pro jak asi těžké jezdce? Uvezl by i člověka, který má 130 kg?
Kdyby na něm jezdil třeba 1-2 krát za týden?

2.1.2015 10:19
ponka1

XXX.XXX.88.99

Na takovou váhu jsou stavění haflingeři a mohutnější huculové,kteří za války nosili děla. Tinker má volnější bedra a většinou propadlý hřbet a na těžkou váhu není stavěný. Trpěl by. Je to koník do vozu, i když vypadá mohutný. To samé chladnokrevníci apd...

Jolanka a Danken

20.7.2017 22:53
Jolanka a Danken

XXX.XXX.89.51

Ahoj, jezdim na Irskem tinkerovi a je to nejhodnejsi kun co znam
Jsou pratelstvi a radi se mazli, poslouchaji na vyjizdkach i treninku.

Jolanka a Danken

20.7.2017 22:56
Jolanka a Danken

XXX.XXX.89.51

Ahoj, jezdim na Irskem tinkerovi a je to nejhodnejsi kun co znam
Jsou pratelstvi a radi se mazli, poslouchaji na vyjizdkach i treninku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík