markétka

matla 0
napsal(a):
tak to je docela dost!nevíte nikdo o farmě nebo něčem takovým kam bych se na ně mohla jet kouknout???kdyžtak pište sem a nebo na e-mail:matla14@seznam.cz děkuju moc.!!!!!!
Dva irské tinkery mají v Rejšicích u Mladé Boleslavi.
Neznám bohužel majitele, ale jezdím kolem ohrady, kde se ti dva krasavci pasou.
matla 0
napsal(a):
tak to je docela dost!nevíte nikdo o farmě nebo něčem takovým kam bych se na ně mohla jet kouknout???kdyžtak pište sem a nebo na e-mail:matla14@seznam.cz děkuju moc.!!!!!!
http://www.darkwood.wz.cz/ maju maleho prcka
terezakacirkova
napsal(a):
Tak tinkera jsem jeste skakat nevidela! Jsou klaaaasni!!!!
no, tak su to neuveritelni pracanti, sice od tych okolo 150cm v kohutiku nemozes cakat, ze ti budu skakat 120 cm prekazky, ale ti vyssi 160-170 cm ti dokazu aj vyssi parkur cval je taky ako na tanku, ale makaju fakt dobre, umiestnuju sa celkom pekne ako v crosscountry tak i v parkure, skoda len, ze ta cena je trosku vyssia, nez by bolo vhodne, lebo to su stvorene kone pre decka a pre tych, co maju trochu vyssiu vahu
pridavam fotku kobylky, co som chvilu jazdilavacsieho mazlika od nej nebolo
bonita
napsal(a):
no, tak su to neuveritelni pracanti, sice od tych okolo 150cm v kohutiku nemozes cakat, ze ti budu skakat 120 cm prekazky, ale ti vyssi 160-170 cm ti dokazu aj vyssi parkur cval je taky ako na tanku, ale makaju fakt dobre, umiestnuju sa celkom pekne ako v crosscountry tak i v parkure, skoda len, ze ta cena je trosku vyssia, nez by bolo vhodne, lebo to su stvorene kone pre decka a pre tych, co maju trochu vyssiu vahu
pridavam fotku kobylky, co som chvilu jazdilavacsieho mazlika od nej nebolo
Ta je moc hezká! Mě se tinkeři moc líbí. Škoda, že je jich u nás tak málo. V zápřahu musí být úžasní! Úplně si dovedu představit čtyřspřeží tinkerů....pohádka!
lucky
napsal(a):
Ta je moc hezká! Mě se tinkeři moc líbí. Škoda, že je jich u nás tak málo. V zápřahu musí být úžasní! Úplně si dovedu představit čtyřspřeží tinkerů....pohádka!
mrkněte na
www.tinkerhof-fuchs.de
lucky
napsal(a):
ve vodě
To bude stačit, zbytek si prohlédněte na stránkách...nechci tady zbytečně kopčit...
lucky
napsal(a):
To bude stačit, zbytek si prohlédněte na stránkách...nechci tady zbytečně kopčit...
ahojky....taky posilam fotecku tinkera...bude 3letej a je na prodej!!!
xarinka
napsal(a):
ahojky....taky posilam fotecku tinkera...bude 3letej a je na prodej!!!
a jeste jedna fotecka
nufinka
napsal(a):
ahoj! moc se mi líbí irští tinkeři. Pokud toto plemeno někdo vlastníte, napište prosím své zkušenosti nebo tu dejte nějaké fotky prosím!
Super fotky! Mám na všechny jeden dotaz, četla jsem že tinker je vhodný na drezuru - nemáte někdo fotky nebo video jak vypadá tinker přímo v tréningu nebo na závodech? Moc by mě to zajímalo. Díky všem
nufinka
napsal(a):
ahoj! moc se mi líbí irští tinkeři. Pokud toto plemeno někdo vlastníte, napište prosím své zkušenosti nebo tu dejte nějaké fotky prosím!
Fanny, velká šikulka
eroshek
napsal(a):
Super fotky! Mám na všechny jeden dotaz, četla jsem že tinker je vhodný na drezuru - nemáte někdo fotky nebo video jak vypadá tinker přímo v tréningu nebo na závodech? Moc by mě to zajímalo. Díky všem
tinker sutaziaci v "medium level"
nufinka
napsal(a):
Tady je kobylka na které jezdim, ted bude mit v nejblizsi dobe miminko :))
nufinka
napsal(a):
A tady nas tatinek. Ted odjel do Nemecka ucinkovat na rytirskych turnajich, ale na podzim se zas vrati
nufinka
napsal(a):
A tady cele stadecko
nufinka
napsal(a):
A nase druhe mimco z blizka...kdyby mel nekdo zajem je ne prodej..
nufinka
napsal(a):
A tady nase prvni slecna...te uz ted budou dva roky
verfa
napsal(a):
A tady nase prvni slecna...te uz ted budou dva roky
A tady nase druha maminka.. Bouzel hodne nemocna, zada, dychani...:( Vypada to, ze v mladi byla nekde privazana za zadni nohu, aspon podle toho, co rikal vet..
verfa
napsal(a):
A tady nase druha maminka.. Bouzel hodne nemocna, zada, dychani...:( Vypada to, ze v mladi byla nekde privazana za zadni nohu, aspon podle toho, co rikal vet..
A tady jeste jednou tatka :) je to proste fesak...
sunin
napsal(a):
Verfa:mate nadherny koniky,muzu se zeptat odkud jste??
Psala jsi ze mate hribatko na prodej,za kolik???Znama by kone podobneho charakteru jako jsou tinkeri chtela pro sve deti.
Pačejov - nádraží, okres Klatovy, na prodej jsou vlasne dve kobylky, jedna dva roky a druha pul roku, kazda ma jinou mamku, ale tatka je stejny To hribatko, co ted prijde bude asi taky na prodej. Jestli se povede hrebecek, tak bude asi vic cerny..kobylky jsou svetlejsi :) Teda aspon u nas..
Jsou to zlaticka ve vsech smerech, odolny, ani podlomy jsem zatim neobjevili, i kdyz vybeh neni zrovna suchy.. O cenech presne nevim, ale muzu zjistit a nebo se muzete obratit primo na majitelku na telefon:606 378 651
verfa
napsal(a):
Pačejov - nádraží, okres Klatovy, na prodej jsou vlasne dve kobylky, jedna dva roky a druha pul roku, kazda ma jinou mamku, ale tatka je stejny To hribatko, co ted prijde bude asi taky na prodej. Jestli se povede hrebecek, tak bude asi vic cerny..kobylky jsou svetlejsi :) Teda aspon u nas..
Jsou to zlaticka ve vsech smerech, odolny, ani podlomy jsem zatim neobjevili, i kdyz vybeh neni zrovna suchy.. O cenech presne nevim, ale muzu zjistit a nebo se muzete obratit primo na majitelku na telefon:606 378 651
Dekuju za telefon ale nez ji o konikovi reknu musim vedet predbeznou cenu,rada bych kdybys ji sem napsala.
Jakou ma povahu ta dvouleta??Je vhodna pro deti i na ostrovani???Prosim napiste o te dvoulete kobylce vic a jestli to pujde tak i nejake foto
sunin
napsal(a):
Dekuju za telefon ale nez ji o konikovi reknu musim vedet predbeznou cenu,rada bych kdybys ji sem napsala.
Jakou ma povahu ta dvouleta??Je vhodna pro deti i na ostrovani???Prosim napiste o te dvoulete kobylce vic a jestli to pujde tak i nejake foto
Kobylka je na osetrovani super :) Zitra budeme ztrouhat, tak jeste uvidim, jak se bude tvarit na kovare, ale minule byla docela v pohode. Hlavne miluje lidi. Nikdy by nikomu neublizila a je to takovy flegnousek :) Na tu cenu se majitelky poptam, vazne nevim, kolik by za ni mohla chtit..mame casto odlisne nazory.. Jezdim k i uz 9 let a za tu dobu se spoustu zmenilo..:( Byla bych hrozne rada, kdyby sla do dobrych rukou.. A taky ji zitra vyfotim a hodim fotky sem :)
sunin
napsal(a):
Tak jsem preci jen jesnu odjevila...je z leta ve venkovni staji.. Je to ta vpredu :) Ted uz ma hrivu buhadsi, ale je malo casu ji cesat...:((
sunin
napsal(a):
Tak jsem majitelku nezastihla, ale myslim, ze by mela stat okolo 70 000Kč.. jen muj odhad.
doga

verfa
napsal(a):
Tak jsem majitelku nezastihla, ale myslim, ze by mela stat okolo 70 000Kč.. jen muj odhad.
Moje kámoška má Tinkerku Tinku!
nufinka
napsal(a):
takže TINKA jsou jí 3 roky a 3 měsíce,život bez ní si nedokážu představit!
nufinka
napsal(a):
opět TINKA
nufinka
napsal(a):
Tinka jak se válí,je to focený s 2 patra domu a víc to přiblížit nešlo
nufinka
napsal(a):
našla jsem náhodou hezké tinkery...a tady jsou i videa, takže koukněte
http:// www.ncocresteds.com/ videos.html
vymažte 2 mezery
anushka
napsal(a):
Lucky:moc hezky videa:)
mam dotaz,kde shanis ty stranky o arabech a podobnych plemenech??
tak různě. Když mám čas, tak si ráda sednu a brouzdám se po světě. Včera to bylo přes WAHO....kontakty jsou třeba na ACHPAK.cz a najedu na Links a jsou tam odkazy na různé světové asociace arabů. Včera jsem šla na Dánskou a mají tam moc krásné koně. A většinou, když se dostaneš na stránky chovatelů, tak tam mívají odkazy zase na jiné a tak...takže včera jsem náhodou narzila na Tinkery. Ale je to jednoduché a najdu plemeno, jaké chci.
nufinka
napsal(a):
i my jich pár máme....jeden tvrdohlavý, druhý bláznivý, třetí trochu zmatený a čtvrtý ohromný pracant...prostě od všeho kousek....
nufinka
napsal(a):
a ještě lou a já (hyzdím tak krásného koníka) mám ji ráda i když je fakt prdloš, ale na jízdárně umí máknout
nufinka
napsal(a):
a joe ten nejtvrdohlavější kůň pod sluncem
nufinka
napsal(a):
a nakonec naše perla hřebec Machoo alias pucek
strachovice
napsal(a):
a joe ten nejtvrdohlavější kůň pod sluncem
jeden krasavec na prodej.
nufinka
napsal(a):
mno a jeste aby bylo videt ze je krasavec
barletka
napsal(a):
jeden krasavec na prodej.
ahoj koníka na prodej hod na irishcob.cz tam si ho vsimnou lidi lepsi
nufinka
napsal(a):
Naše "tinkeřice" Cindy.
Jolanka a Danken

XXX.XXX.89.51
Ahoj, jezdim na Irskem tinkerovi a je to nejhodnejsi kun co znam
Jsou pratelstvi a radi se mazli, poslouchaji na vyjizdkach i treninku.
Jolanka a Danken

XXX.XXX.89.51
Ahoj, jezdim na Irskem tinkerovi a je to nejhodnejsi kun co znam
Jsou pratelstvi a radi se mazli, poslouchaji na vyjizdkach i treninku.