prodám sedlo, v dobrém stavu, pravidelně udržované, velice pohodlné pro jezdce i koně. kolení i holení opěrky, včetně třmenů a třmenových řemenů. Je rok staré, univerzál, prodávám ho pro to že si chci koupit sedlo skokové. popřípadě vyměním za skokové sedlo třeba i staré a odřené ale funkční.
cena : 8 000
prosím pište na email: ph.6424@seznam.cz
red and white
napsal(a):
prodám sedlo, v dobrém stavu, pravidelně udržované, velice pohodlné pro jezdce i koně. kolení i holení opěrky, včetně třmenů a třmenových řemenů. Je rok staré, univerzál, prodávám ho pro to že si chci koupit sedlo skokové. popřípadě vyměním za skokové sedlo třeba i staré a odřené ale funkční.
v případě rychlého jednání možná velká sleva!!!! až o 2tis kč
red and white
napsal(a):
PRODÁM KVALITNÍ REININGOVÉ SEDLO
made by Tom Zajac, typ kostry Esther Weber Reiner
posedlí 16"
4 roky staré sedlo, nepoškozené, ve 100pro stavu
včetně podbřišníku a deky cena 22tis.
Východní Čechy - Trutnov
mejl: avecaesar@atlas.cz
nebo mobil: 604 26 82 04
red and white
napsal(a):
Tak nevím...nevím...rok staré?? Vypadá hodně jetě, myslím, že s cenou pudeš hodně dolů.....
avecaesar
napsal(a):
posedlí 16"
Východní Čechy - Trutnov
Pro Avecaesar: CHci se zeptat...deka by samotná asi nebyla na prodej,že?
...kdyby jste někdo o nějaké west. dece na prodej věděl tak písněte,ju? Děkuji, Danny
pralinka
napsal(a):
Tak nevím...nevím...rok staré?? Vypadá hodně jetě, myslím, že s cenou pudeš hodně dolů.....
Musím bohužel souhlasit s pralinkou - sedlo jinak vypadá dobře, ale ty barevný vydřený fleky moc dobře nevyzeraj - to by se u kvalitního sedla nemělo po roce stát, ani kdyby bylo v pořádném provozu 3x denně 365 dní v roce.
Co je to vlastně za značku?
tajemma danny
napsal(a):
Pro Avecaesar: CHci se zeptat...deka by samotná asi nebyla na prodej,že?
...kdyby jste někdo o nějaké west. dece na prodej věděl tak písněte,ju? Děkuji, Danny
klíďo píďo byla je opravdu kvalitní (USA Fox Mountain), s vykrojením na kohoutku, přední část víc vycpaná (větší pohoda koňoucha)
za 1500
jako nová stála přes dva tácy, není poškozená, úplně v poho
avecaesar
napsal(a):
posedlí 16"
Východní Čechy - Trutnov
Cena za west sedlo od Zajaca + podbřišák je 20 500Kč
janda
napsal(a):
Musím bohužel souhlasit s pralinkou - sedlo jinak vypadá dobře, ale ty barevný vydřený fleky moc dobře nevyzeraj - to by se u kvalitního sedla nemělo po roce stát, ani kdyby bylo v pořádném provozu 3x denně 365 dní v roce.
Co je to vlastně za značku?
koupila sem ho před rokem a tenkrát ho prodávala paní co na něm seděla 4x , a prodávala ho protože nesedělo jejímu koni, měl moc vysokej kohoutek. S cenou dolů nepudu, myslím že oproti tomu za kolik sem ho koupila cena vyhovuje,
PS: třmeny a řemeny jsou staré
red and white
napsal(a):
Za 8000 Kč jsem mela Kentaur Seneca a Jupiter za 9000 Kč. Byla ve stokrat lepsim stavu a opravdu bych za neznackove sedlo nedala 8000 Kč a v takovem stavu... Opravdu se na nas nezlobte, ale dali jste inzerat na diskuzi, tak je s tim treba pocitat... Jinak preju hodne stesti, at ho prodate...
red and white
napsal(a):
pokud dobře vidím je to úplně stejné sedlo jako toto akorát jiné opěrky, cena tohoto sedla byla 5 000 kč nové neustrojené....
holkaodkoni
napsal(a):
pokud dobře vidím je to úplně stejné sedlo jako toto akorát jiné opěrky, cena tohoto sedla byla 5 000 kč nové neustrojené....
tak to asi vidíte špatně podobnou má možná tak akorát barvu to je všechno. Ano, každý má právo říct svůj názor vždiť se nezlobím. ale pokud ste si všimli prodám ho za 6 000 ( viz níže pod inzerátem )
Nemyslím si že by sedlo bylo neúměrně drahé vzhledem ke stavu, známá si kupovala neznačkové sedlo opravované za 11tis,
tajemma danny
napsal(a):
Etě mě napadlo, zda-li jí nemáš vyfocenou někde na svých stránkách čéče...Co?
hledala až našla pár fotek, kde mám deku (i se sedlem), je opravdu tlustá, žádná hubenina!
red and white
napsal(a):
tak to asi vidíte špatně podobnou má možná tak akorát barvu to je všechno. Ano, každý má právo říct svůj názor vždiť se nezlobím. ale pokud ste si všimli prodám ho za 6 000 ( viz níže pod inzerátem )
Nemyslím si že by sedlo bylo neúměrně drahé vzhledem ke stavu, známá si kupovala neznačkové sedlo opravované za 11tis,
Souhlasím s holkama, neznačkové sedlo za takové peníze, myslím že známá co koupila sedlo za jedenáct tisíc prohloupila, za ty peníze mohla mit kvalitu ve výborném stavu! ZA ty peníze to už neprodáte leda by jste narazili na neznalce...
klawdie
napsal(a):
Souhlasím s holkama, neznačkové sedlo za takové peníze, myslím že známá co koupila sedlo za jedenáct tisíc prohloupila, za ty peníze mohla mit kvalitu ve výborném stavu! ZA ty peníze to už neprodáte leda by jste narazili na neznalce...
známá je nevýslovně spokojená, takže nemyslím že prohloupila, sedlo je velmi pohodlné párkrát sem v něm seděla.
red and white
napsal(a):
No 6000 pri rychlem jednani, ale mozna, ze uz to by byla lepsi nabidka. Jinak je fajn, ze berete nazor a nerozcilujete se Jinak jen tak od pohledu mi prave docela pripomina obycejnou Indii, ale zajimalo by me jestli je na sedlu neco napsaneho nebo tak neco? Nejaka znacka, podpis... Je mozne, ze je site na miru nebo proste ze je primo od sedlare... Jen se ptam, protoze nevypada jako spatny.
scratchie
napsal(a):
No 6000 pri rychlem jednani, ale mozna, ze uz to by byla lepsi nabidka. Jinak je fajn, ze berete nazor a nerozcilujete se Jinak jen tak od pohledu mi prave docela pripomina obycejnou Indii, ale zajimalo by me jestli je na sedlu neco napsaneho nebo tak neco? Nejaka znacka, podpis... Je mozne, ze je site na miru nebo proste ze je primo od sedlare... Jen se ptam, protoze nevypada jako spatny.
neni to sériové sedlo je od nějakého sedláře, originál . je opravdu pohodlné sem spokojená ale začínám s vyšším skákáním a tam přeci jen s univerzálním sedlem moc neuspěju
chci si koupit skokové proto prodávám
red and white
napsal(a):
neni to sériové sedlo je od nějakého sedláře, originál . je opravdu pohodlné sem spokojená ale začínám s vyšším skákáním a tam přeci jen s univerzálním sedlem moc neuspěju
chci si koupit skokové proto prodávám
Já se omlouvám ale toto sedlo je obyčejná indie, s kamarádkou jsme ho vybíraly na jejího koně je uplně stejné(vyjma jejích koleních opěrek, které jsou víc universal) a stálo jí holé 4000.
P.S poznávací znak: cvočky na brašny jsou dvě na jedné straně a na druhé žádné, už jsemt o u této indie viděla hodněkrát.
Buď Vy chcete napálit nás nebo paní prodávající napálila Vás.
microfon
napsal(a):
Já se omlouvám ale toto sedlo je obyčejná indie, s kamarádkou jsme ho vybíraly na jejího koně je uplně stejné(vyjma jejích koleních opěrek, které jsou víc universal) a stálo jí holé 4000.
P.S poznávací znak: cvočky na brašny jsou dvě na jedné straně a na druhé žádné, už jsemt o u této indie viděla hodněkrát.
Buď Vy chcete napálit nás nebo paní prodávající napálila Vás.
každé sedlo co má cvočky nemusí být indie.
red and white
napsal(a):
Když už jsou tu ty sedla na prodej - nesháníte někdo anglické pony sedlo? Hodí se na užšího poníka s kohoutkem, ten můj mi přes zimu nějak zmohutněl a už mu nesedí, proto prodávám. Je starší, neznačkové, ale pevná kůže.
strelish
napsal(a):
Když už jsou tu ty sedla na prodej - nesháníte někdo anglické pony sedlo? Hodí se na užšího poníka s kohoutkem, ten můj mi přes zimu nějak zmohutněl a už mu nesedí, proto prodávám. Je starší, neznačkové, ale pevná kůže.
Ty Káťo a jakou má velikost(pro jezdce), prodáváš kompletní? a samozřejmě cenu?
Já bych ho ukázala těm, co si budou kupovat Aju( na sedle jsme se ještě nedohodli).
Dík
microfon
napsal(a):
Ty Káťo a jakou má velikost(pro jezdce), prodáváš kompletní? a samozřejmě cenu?
Já bych ho ukázala těm, co si budou kupovat Aju( na sedle jsme se ještě nedohodli).
Dík
Jo to nevim, ale vejdu se do něj taky, můžu ho přeměřit (ale tak až v pátek). Kompletní bych nerada, ty malé věci se blbě shání. Ještě tak možná třmeny a řemeny (ty jsou oboje fungl nové), to se docela sehnat ještě dá, podbřišák určitě ne.
strelish
napsal(a):
Jo to nevim, ale vejdu se do něj taky, můžu ho přeměřit (ale tak až v pátek). Kompletní bych nerada, ty malé věci se blbě shání. Ještě tak možná třmeny a řemeny (ty jsou oboje fungl nové), to se docela sehnat ještě dá, podbřišák určitě ne.
Tak dík, ona ta holčička je malá, ale bráchy má starší a ti by se jistě taky chtěli někdy svézt, tak aby se vešli
red and white
napsal(a):
To je sice pravda,že každý sedlo co má cvočky nemusí být indie, ale poznávacím znakem indie je v drtivé většině právě slézající barva v "okupovaných místech, tedy tam kde se dotýká koleno a holeň. Což právě vaše vypadá.
A navíc sedla šitá z kvalitní kůže hnědá pravidelnou péčí a mazáním více tmavnou, kdežto indie se vydírá stále více do světla.
A pokud to šil nějaký sedlář na míru, tak myslím, že by tam alespoň hodil nějakou iniciálu a nevypadalo by jako z oka vypadlé indii. Pokud si tedy onen sedlář nevzal za must právě nějaké indické sedlo a navíc se inspiroval i kvalitou kůže. Pak by ta cena odpovídala právě jen čistě za práci, protože co si budem povídat český ručičky budou sotva dělat za výplatu jakou berou za činění kůží indické dětičky
Nezlobte se, myslím ale že vás předchozí prodávající pořádně natáhla na hůl, protože každé ručně šité sedlo je vlastně originál, kdežto já měla indii komplet za 4 500,- a vypadala naprosto stejně jako to vaše. Mám teď starší Kentaur Ramiro - světle hnědé barvy a namáhaná místa, kde je přiložená holeň jsou dneska po všech údržbách téměř černá a ne světlá.
Je sice fajn že chcete dostat alespoň část toho co jste za sedlo vyhodila, ale buď to za tu cenu stejně neprodáte, nebo narazíte na neznalce, kterýho v podstatě možná neúmyslně podvedete a až mu to dojde rozmázne tu třeba on vás. Bez urážky.
Možná by bylo dobré sedlo ukázat sedláři ve vašem okolí, protože když už nic jiného, minimálně rozezná kvalitu kůže a vy alespoň budete vědět na čem jste a cenu případně zvednout či jinak přizpůsobit.
Nezlobte se na mne že jsem takový šťoura, hold po večerech moc piju a pak mi to moc "píše"......
red and white
napsal(a):
známá je nevýslovně spokojená, takže nemyslím že prohloupila, sedlo je velmi pohodlné párkrát sem v něm seděla.
Ano to je možné známa je třeba spokojená,ale byla jsme možná ne úplně pochopena,pravě že už ho za takovou cenu neprodáte,neznačková sedla se pohybují kolem 3000-5000,- podle opotřebení,veřte mi že mám inzerci poměrně ted dost naštudovanou v tomto směru, sama již jsem již podruhé kupovala sedlo...
strelish
napsal(a):
Když jsme u těch sedel holky neměl by někdo na výměnu Kentarura Jupitera,komora 2 posedlí 17,5! Mám 16,5,ale je to spíš ma člověka s kratšíma nohama(jsem fakt nohata), nebo i dítě,pač jsem zkoušela a super sedí na našem poníkovi(cca135cm) ač je to na kohoutkového koně,sama jsem se divila!Nebo sedlo prodám.
red and white
napsal(a):
Nemusí, ale tohle sedlo zrovna je:) Mám doma úplně stejné. Je celkem slušné, nedře koně, ne každému se v něm jezdí dobře, ale na rekreaci naprosto dostačuje, drží už dost dlouho a nic s ním není. Jenže má cenu asi tak čtyři tisíce, a to ještě nanejvýš.
strelish
napsal(a):
jo shanim!!!Ozvi se na mail:dominicca@seznam.cz. Mam 2 poniky a jen jedno sedlo. Napis mi na mail please podrobnosti, cenu a odkud jsi, diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik:-)