Šup sem s věcma, které prodáváte...
Prodám přepravní kamaše párkrát použité, na teplokrevníka, kamaše pro všechny 4 nohy (na fotce přední a zadní "díl"), cena 1000Kč, mejl: avecaesar@atlas.cz ,Východní Čechy
sabora

avecaesar
napsal(a):
Prodám přepravní kamaše párkrát použité, na teplokrevníka, kamaše pro všechny 4 nohy (na fotce přední a zadní "díl"), cena 1000Kč, mejl: avecaesar@atlas.cz ,Východní Čechy
prodám udidla, první je na pony 10,5cm, starší, ale ježtě poslouží. cena 90kč
druhé je dutá oliva 13,5cm používané 1rok ,cena 350kč
za oboje najednou cena 400kč + poštovné
nebo k předání v M.Hradišti-M.Boleslavi
avecaesar
napsal(a):
Prodám tmavě modré dámské sako Euro Riding a dámskou jezdeckou košili velikost 38, jednou použité - při ZZVJ, vyprané, jako nové, ceny dohodou, foto mejlem
avecaesar
napsal(a):
Prodám tmavě modré dámské sako Euro Riding a dámskou jezdeckou košili velikost 38, jednou použité - při ZZVJ, vyprané, jako nové, ceny dohodou, foto mejlem
prodám uzdečku, černou, anglickou... lepší foto pošlu na mail, používaná cca. 1 rok, udržovaná, pravidelně mazaná. Přidám k ní ještě čelenku se stříbrným zdobením. Cenu nabídněte
ettelwen
napsal(a):
prodám uzdečku, černou, anglickou... lepší foto pošlu na mail, používaná cca. 1 rok, udržovaná, pravidelně mazaná. Přidám k ní ještě čelenku se stříbrným zdobením. Cenu nabídněte
vzorek té čelenky
avecaesar
napsal(a):
Mám tu 1x lomené stihlové udidlo, silnější, šířka 13,5 cm. V dobrém stavu, jen párkrát použité, pro nás je úzké. Cena 300,-při předání v Plzni, nebo 349,- včetně poštovného. Původní cena 550,- Kč. Mail: doemova (zavináč) seznam (tečka) cz
avecaesar
napsal(a):
Nabízím knihu Chov koní přirozeným způsobem od Jo Birdové. Se spoustou užitečných rad, fotografií a nákresů. Cena 349,- včetně poštovného, nebo 300,-při předání v Plzni. Mail: doemova (zavináč) seznam (tečka) cz
jenny
napsal(a):
Nabízím knihu Chov koní přirozeným způsobem od Jo Birdové. Se spoustou užitečných rad, fotografií a nákresů. Cena 349,- včetně poštovného, nebo 300,-při předání v Plzni. Mail: doemova (zavináč) seznam (tečka) cz
Ahoj,tak já prodím pár knížek:
Ztracena v Divočině:150Kč
luda
napsal(a):
Ahoj,tak já prodím pár knížek:
Ztracena v Divočině:150Kč
Muj první poník
luda
napsal(a):
Kůň,Chov a péče
Star Shine-Legacy.Tajemství duchů na koních
luda
napsal(a):
Star Shine-Legacy.Tajemství duchů na koních
Srdíčko-Cesta za svobodou
luda
napsal(a):
Srdíčko-Cesta za svobodou
Ahojte,tak já tu stále mám třmenové řemeny,hnědé,festově udělané s nově pochromovanýma třmenama za 200 Kč. Více foto a inco na mailu: klafus@tiscali.cz
sabora
napsal(a):
Tak já má na prodej trochu více věcí Takže:
1. Potah na podbřišník, černý syntetický beránek – 150,-
2. Westernová páka, lomená, černý kov s měděnými proužky na udítku, 12,5cm – 300,- 3. Westernový podbřišník, černý neopren, 90cm, podložené přezky, uprostřed se dvěma kroužky na poprsák a zadní podbřišník, jako nový – 600,-
4. Anglický podbřišník provázkový černý, 130cm, jako nový – 250,-
5. Minichaps Kentaur, semišová kůže, guma po straně, na zip, černé, velikost M, jako nové, téměř nenošené – 750,-
6. Udidlo Kimberwick, 1x lomené, 13,5cm, včetně háčků a podbradního řetízku, úplně nové, nepoužívané, jen vyzkoušené – 500,-
7. Korekční vykrojená podložka pod sedlo, umělý černý beránek, nová, nepoužívaná – 450,-
8. Anglická uzdečka, úplně nová, nepoužitá, černá se stříbrným kováním, velikost full, výrobce Libich, včetně otěží, nevhodný dar – 900,-
9. Starší stihlo, jednou lomené s kroužky, 13,5cm – 100,-
10. Provazová ohlávka, černá, větší velikost, použitá, ale v dobrém stavu – 80,-
11. Nylonová ohlávka, tyrkysová, velikost 3, v dobrém stavu – 80,-
Detailní foto každé věci mohu poslat mailem nebo MMS. Všechno je k předání v Praze nebo Teplicích nebo poštou na dobírku.
Kontakt na tel.: 732 704 380 (raději SMS, špatný signál) nebo liala@centrum.cz
klafus
napsal(a):
Ahojte,tak já tu stále mám třmenové řemeny,hnědé,festově udělané s nově pochromovanýma třmenama za 200 Kč. Více foto a inco na mailu: klafus@tiscali.cz
A dále spravený,ale PLNĚ FUNKČNÍ ,černý nátylník,pěkný za 100 Kč + při rychlém jednání ČELENKA ZDARMA. Opět více foto a info na mailu: klafus@tiscali.cz
PS.: jen vás prosím všechny chci poprosit......už se mi párkrát stalo,že lidi horlivě napíší co by všechno chtěli,ale pak jim okamžitě odepíšu kdy a kde a oni se na to vyprdnou a dělají mrtvé ryby!! Tak prosím pište jen ti,kteří o tyto věci opravdu stojí a jsou mi schopní odepsat a normálně jako lidi se taky domluvit.
Předem mockrát děkuji!!!
sabora

sabora
napsal(a):
tak sleva na udidla 100kč , tak už je to lepší?
avecaesar
napsal(a):
Prodám skokový univerzál Kentaur Jupiter, komora 2, posedlí 16,5, v perfektním stavu, ještě v záruce.Velice pohodlné.Cena dohodou.Foto na mejl.Nebo vyměním za jiný skokový univerzál stejné kvality jen posedlí 17-17,5.klawdie@centrum.cz
avecaesar
napsal(a):
černé barvy, pohodlné, vhodné i pro větší dítě - má delší bočnice. Starší, ale super stav, ze silné kůže, pravidelně mazané, nepoškozené. Jediná vada - třmenové zámky jsou přivařené - vypadávaly z nich třmen. řemeny, na provoz to ale nijak nemá vliv. Prodávám z důvodu přesvalení ponyho - hodí se na užšího ponyho s kohoutkem. Další fotky možno poslat mailem. Cena 3000,- holé nebo 3400,- s třmen.řemeny a třmeny (oboje nové, 1x použité, pův.cena 680 Kč). Ostrava, Opava, příp. dobírkou. Na telefonu jsem až po 16.hodině (číslo pošlu mailem).
strelish
napsal(a):
černé barvy, pohodlné, vhodné i pro větší dítě - má delší bočnice. Starší, ale super stav, ze silné kůže, pravidelně mazané, nepoškozené. Jediná vada - třmenové zámky jsou přivařené - vypadávaly z nich třmen. řemeny, na provoz to ale nijak nemá vliv. Prodávám z důvodu přesvalení ponyho - hodí se na užšího ponyho s kohoutkem. Další fotky možno poslat mailem. Cena 3000,- holé nebo 3400,- s třmen.řemeny a třmeny (oboje nové, 1x použité, pův.cena 680 Kč). Ostrava, Opava, příp. dobírkou. Na telefonu jsem až po 16.hodině (číslo pošlu mailem).
..
klawdie
napsal(a):
Prodám skokový univerzál Kentaur Jupiter, komora 2, posedlí 16,5, v perfektním stavu, ještě v záruce.Velice pohodlné.Cena dohodou.Foto na mejl.Nebo vyměním za jiný skokový univerzál stejné kvality jen posedlí 17-17,5.klawdie@centrum.cz
Přidávám foto Kentaur Jupiter, inzerát viz. výš.Spěchám.levně.
avecaesar
napsal(a):
Prodám reiningové sedlo, výroba Zajac, typ E.Weber, mahagonová barva, posedlí 16", včetně podbřišníku a deky za 22tis. (možná výměna za skokový univerzál KT nebo Hauzr + doplatek)
mobil: 604268204
mejl: avecaesar@atlas.cz
Východní čechy
avecaesar
napsal(a):
Prodám tyto věci, máme už jen ponyho, tak je nám to \"velké\" :) :
- PODLOŽKA POD SEDLO čtvercová prošívaná, tm. zelená, kvalitní zcela nová za
400,-
- TŘMENOVÉ ŘEMENY, délka 150cm, černé, kožené ve výborném stavu, použité jen párkrát, za 300,-
- OTĚŽE bavlněné s koženou částí se zarážkami, černé, nepoškozené, za 250,-
- PODBŘIŠNÍK Kentaur 130cm, černý, bavlna měkce podložená, mírně rezavé přezky, jinak nepoškozený za 200,-
Při odběru všech věcí současně výhodná cena 1000,-
avecaesar
napsal(a):
Prodám anglickou koženou černou uzdečku na pony. Vel pro pony cca : 117 - 135cm. V případě potřeby přeměřím. Včetně starších celokožených otěží. Neposkozené. Zašlu an dobírku cena včetně poštovného 450,- Email Framina@seznam.cz
avecaesar
napsal(a):
Prodám troje nošené rajtky, nezničené, "elasťáky".
Béžové - na vysokou postavu i silnější, možno i štíhlejšího muže. Pas 80, vnitřní délka cca 80cm, vnější 100cm
Černé, hnědé - na postavu 165-175, černé jsou silnější. V pase 70cm, vnější délka cca 90cm, vnitřní cca 70cm.
Všechny rajtky jsou v pase na gumu takže míra je pouze orientační.
Kč 350,-/ ks + poštovné
spirit
napsal(a):
Béžové - na vysokou postavu i silnější, možno i štíhlejšího muže. Pas 80, vnitřní délka cca 80cm, vnější 100cm
Černé, hnědé - na postavu 165-175, černé jsou silnější. V pase 70cm, vnější délka cca 90cm, vnitřní cca 70cm.
Kč 350,-/ ks + poštovné
Ahoj,měla bych asi zájembuď o černé nebo hnědé,nemohla bys mi poslat foto na mail?Alzbeta.macoskova@seznam.cz ....tady je to přece jen docela malé...dík
spirit
napsal(a):
Kč 350,-/ ks + poštovné
Prodám reprezentativní westernové sedlo zn. Natowa vhodné na závody. Tento typ v ČR nedostupný. Půl roku staré, nezničené, pravidelně ošetřované, velmi kvalitní práce. Posedlí 16. Cena 18tis. Foto k dispozici na emailu
avecaesar
napsal(a):
Prodám všestranné sedlo zn.Stübben,černé,kom.2,posl.17.Velmi dobře sedí,pohodlné.Cena 8000Kč,dohoda možná.Foto mohu zaslat.721644354
avecaesar
napsal(a):
PRODÁM - Kombinovaná výcviková provazová ohlávka na připnutí udidla. Odnímatelná čelenka i délkově nastavitelné lícnice. Včetně otěží. Černá barva. Velikost vhodná na plnokrevníka. Cena 200Kč.
avecaesar
napsal(a):
Westernové sedlo reining 16\" výrobce Tom Zajac cca 3 roky používané na QH i na Čt se středním kohoutkem. Puvodně 31 tisíc Kč, nyní 18 tis. Kč vč. deky a podbřišníku. Foto e-mailem, mobil 605154458.
avecaesar
napsal(a):
PRODÁM - Kombinovaná výcviková provazová ohlávka na připnutí udidla. Odnímatelná čelenka i délkově nastavitelné lícnice. Včetně otěží. Černá barva. Velikost vhodná na plnokrevníka. Cena 200Kč.
Dobrý den měla bych zájem o Vámi nabízenou Kombinovanou výcvikovou provazovou ohlávku.Velice prosím o kontakt na Vás.Nebod Vaše stránky mi nejdou načíst.Velice děkuji!!Bea a Astéka
klafus
napsal(a):
Již dvakrát jsem Vám psala na inzerát na třmeny a třmenové řemeny.Bohužel ani jednou nedorazila odpověd tak si myslím že slušnost je napsat že už je nemáte aspon do meilu a nebo sem ale to je asi těžký?! co?Hlavně že tady napomínáte kupující že pak dělají mrtvé ryby ale vy?
PS.: jen vás prosím všechny chci poprosit......už se mi párkrát stalo,že lidi horlivě napíší co by všechno chtěli,ale pak jim okamžitě odepíšu kdy a kde a oni se na to vyprdnou a dělají mrtvé ryby!! Tak prosím pište jen ti,kteří o tyto věci opravdu stojí a jsou mi schopní odepsat a normálně jako lidi se taky domluvit.
Předem mockrát děkuji!!!
To asi platí i na Vás že...
makki
napsal(a):
Westernové sedlo reining 16\" výrobce Tom Zajac cca 3 roky používané na QH i na Čt se středním kohoutkem. Puvodně 31 tisíc Kč, nyní 18 tis. Kč vč. deky a podbřišníku. Foto e-mailem, mobil 605154458.
Prodám Kentaur Seneca - drezurní univerzál 17", cca 3 roky starý, velmi málo ježděný, téměř nový. Cena 10tis.
makki
napsal(a):
ahoj mohla bys mi poslat více foto na M.N.Holley@seznam.cz a taky nějaké info co je to za typ atd.dík moc
makki
napsal(a):
Barva je mahagon. Když jsem si od Zajace objednala k tomu uzdečku, tak ta přišla o odstín světlejší.
Prodám udidlo "sněhulák",velikost 11,5-na ponyho.Je nové,pouze vyzkoušené-nám je velké.PC:550Kč,NC:400kč + poštovné....Dále prodám štajgr bez řemenu-nový,nevyužitý,pouze vyzkoušený.PC:350kč,NC:200kč + poštovné.Fotky bohužel nemám.....Scháním obřišník na shetlandskýho ponyho.Info na emailu:Dana.Whitny@seznam.cz
whitny
napsal(a):
Prodám udidlo "sněhulák",velikost 11,5-na ponyho.Je nové,pouze vyzkoušené-nám je velké.PC:550Kč,NC:400kč + poštovné....Dále prodám štajgr bez řemenu-nový,nevyužitý,pouze vyzkoušený.PC:350kč,NC:200kč + poštovné.Fotky bohužel nemám.....Scháním obřišník na shetlandskýho ponyho.Info na emailu:Dana.Whitny@seznam.cz
Prodám uzdečku,na pony-S-se straým udidlemm,i s otěžema.otěže lehce narušené,..na fotce je to vidět-přetrhlé dva řemínky
luda
napsal(a):
Prodám uzdečku,na pony-S-se straým udidlemm,i s otěžema.otěže lehce narušené,..na fotce je to vidět-přetrhlé dva řemínky
Cena asi 300.. otěže
luda
napsal(a):
Cena asi 300.. otěže
a tady drovná vada.přetržené poutko
luda
napsal(a):
a tady drovná vada.přetržené poutko
a tady také utržené poutko
luda
napsal(a):
a tady také utržené poutko
koupím takovéto spony.....nebo nevíte kde bych je mohla koupit??moc dík
avecaesar
napsal(a):
Reining saddle by T.Zajac, posedlí 16", při RYCHLÉM jednání cena 18tis.
SPĚCHÁ !!!!!
Východní čechy
avecaesar@atlas.cz
604 268 204
avecaesar
napsal(a):
Prodám westernovou uzdečku, výroba A.Frinta, kůže Working Harness, včetně podbradního řemínku a lomené páky za 900 Kč
Pošlu i poštou nebo osobní odběr
Východní čechy
avecaesar@atlas.cz
avecaesar
napsal(a):
uzdečka i sedlo jsou prodané
Tak to gratuluji,vím jaká je to dřina prodat hodnotnější věci...Hele budeš mít teda zájem o sedlo?Mám toho kentaura,fakt perfektní sedlo, jestli by jsi měla zájem písni mi na mejl.mám na prodej i anglickou uzdečku kvalitní od equiservisu,používanou,kdyby si to třebas vzala komplet uděláme nějakou cenu.
avecaesar
napsal(a):
prodám pogumované otěže, p.c. 980 kč, kvalitní materiál, nerez přezky, prodám za 400 kč včetně dobírky :-) cerridwen@seznam.cz 775030513
avecaesar
napsal(a):
prodám značkovou podsedlovou dečku EGO, je z velmi silného a kvalitního materiálu, černá, prošitá, na kohoutku a po bocích s vínovou kůží, je fakt hodně tlustá, vhodná i jako korekční, měla jsem ji pod turistického kentaura, vypadá jako nová .. pc 1380 cca, nyní ji nechám z důvodu nevyužití za 750 kč i s poštovným, při rychlém jednání dohoda cerridwen@seznam.cz 775030513
avecaesar
napsal(a):
Prodám otěže, klasické anglické. Černá barva, zarážky na martindal, z kůže - proplétané, silnější. Jsou nepoužité.
PC 600,- Nyní 350,- s poštovným. Popřípadě výměna za "něco jiného", pro mě použitelného... Nabídněte.
Foto možno na mail, popř. sem.
eavy
napsal(a):
Prodám otěže, klasické anglické. Černá barva, zarážky na martindal, z kůže - proplétané, silnější. Jsou nepoužité.
PC 600,- Nyní 350,- s poštovným. Popřípadě výměna za "něco jiného", pro mě použitelného... Nabídněte.
Foto možno na mail, popř. sem.
Prodám nové naušáky na poníka , nebo menšího koně, nikdy nenošené, špatná velikost, cena 150 kč + poštovné . Tomisovaylvice@seznam.cz
leni lek
napsal(a):
Prodám nové naušáky na poníka , nebo menšího koně, nikdy nenošené, špatná velikost, cena 150 kč + poštovné . Tomisovaylvice@seznam.cz
Ahojte,takže rekapitulace: ty třmenové řemeny se třmeny jsou už ZAMLUVENÉ,tak doufám,že to dopadne....Ale stále tu mám:
1.) spravený,ale PLNĚ FUNKČNÍ ,černý nátylník,pěkný za 150 Kč + při rychlém jednání ČELENKA ZDARMA. Opět více foto a info na mailu: klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
Ahojte,takže rekapitulace: ty třmenové řemeny se třmeny jsou už ZAMLUVENÉ,tak doufám,že to dopadne....Ale stále tu mám:
1.) spravený,ale PLNĚ FUNKČNÍ ,černý nátylník,pěkný za 150 Kč + při rychlém jednání ČELENKA ZDARMA. Opět více foto a info na mailu: klafus@tiscali.cz
2.) černá anglická uzdečka -velikost na většího ponyho až ČT-přesné rozměry a foto pošlu na mailu: klafus@ticsali.cz cena: 350 Kč
klafus
napsal(a):
2.) černá anglická uzdečka -velikost na většího ponyho až ČT-přesné rozměry a foto pošlu na mailu: klafus@ticsali.cz cena: 350 Kč
3.) nylonová "koupací" uzdečka na ponyho- ČT (rozměry opět pošlu mailem) cena 250 Kč
klafus
napsal(a):
tak s emoc omlouvám..ten NÁTYLNÍK je už taky zamluvený..takže jen ty 2 uzdečky.
Prodám westernovou uzdečku i s otěžemi, úplně nová jen jednou vyzkoušená na koníkovi, kvalitní kůže.
terushka
napsal(a):
Prodám westernovou uzdečku i s otěžemi, úplně nová jen jednou vyzkoušená na koníkovi, kvalitní kůže.
Z boku
terushka
napsal(a):
Z boku
Dále westernový poprsák, taktéž úplně nový. Dělaný k uzdečce
terushka
napsal(a):
Dále westernový poprsák, taktéž úplně nový. Dělaný k uzdečce
A westernové sedlo značky Natowa, přírodní hnědé barvy, velmi pohodlné, kontaktní, udržované, šetřené. Vhodné na střední i vysoký kohoutek. Cena 11tis. včetně pracovního navaja a podbřišníku.
Tel: 604/413 855
E-mail: T.Valcharova@seznam.cz
terushka
napsal(a):
A westernové sedlo značky Natowa, přírodní hnědé barvy, velmi pohodlné, kontaktní, udržované, šetřené. Vhodné na střední i vysoký kohoutek. Cena 11tis. včetně pracovního navaja a podbřišníku.
Tel: 604/413 855
E-mail: T.Valcharova@seznam.cz
terushka
napsal(a):
A poslední
Já nabízím k prodeji tyto dvě dečky,červená s kapsou na gel 460kč a černa s vystuženým posedlím 360kč.Obě jsou uplně nové.
andrea00
napsal(a):
Já nabízím k prodeji tyto dvě dečky,červená s kapsou na gel 460kč a černa s vystuženým posedlím 360kč.Obě jsou uplně nové.
Tady je ta černá
avecaesar
napsal(a):
Prodám dámské rajtky s celokoženým sedem zn. PIKEUR,, vel. 36 super stav, jsou mi boužel trošku malé, proto prodávám.
leni lek
napsal(a):
Prodám dámské rajtky s celokoženým sedem zn. PIKEUR,, vel. 36 super stav, jsou mi boužel trošku malé, proto prodávám.
nabízím k prodeji větší množství dek, deček, bandáží, podložek pod bandáže, přepravní kamaše...atd.Dále opravím roztrhané deky, dečky.....apod.
michaela z
napsal(a):
nabízím k prodeji větší množství dek, deček, bandáží, podložek pod bandáže, přepravní kamaše...atd.Dále opravím roztrhané deky, dečky.....apod.
Prodám dvoje minichapsy.
Jedny jsou staré na suchý zip na dožití:-)Velikost M.Za 150Kč.
Druhé jsou nové značka Pfiff velikost S.za 700Kč.-Jen mírně ošoupané na holeních.
Sleva možná!
E-mail:xara.kl@seznam.cz
avecaesar
napsal(a):
Prodám sedlo McClellan, hnědé s mosazným kováním, zespodu podšité bílým beránkem. Na užšího koně. Ježděné, ale funkčně v pořádku. Má nové křížové řemeny. Zdarma přidám nové třmenové řemeny stejné barvy a stylu jako sedlo a starší stříbrné anglické třmeny. K vidění v Plzni. Foto na vyžádání. Cena 7 900,- Kč.
Je možná i výměna za sedlo na velmi širokého koně, s případným doplatkem. Sháním buď vojenský bok č. 5 nebo odpovídajícím způsobem široké sedlo McClellan či westernové. Vyzkoušení přímo na koni v Plzni nutností.
jenny
napsal(a):
Prodám sedlo McClellan, hnědé s mosazným kováním, zespodu podšité bílým beránkem. Na užšího koně. Ježděné, ale funkčně v pořádku. Má nové křížové řemeny. Zdarma přidám nové třmenové řemeny stejné barvy a stylu jako sedlo a starší stříbrné anglické třmeny. K vidění v Plzni. Foto na vyžádání. Cena 7 900,- Kč.
Je možná i výměna za sedlo na velmi širokého koně, s případným doplatkem. Sháním buď vojenský bok č. 5 nebo odpovídajícím způsobem široké sedlo McClellan či westernové. Vyzkoušení přímo na koni v Plzni nutností.
Sháním dečku pod sedlo, v dobrém stavu na poníka. Nejlépe červená, ale může být i modrá, černá, zelenkavá. Také nejlépe vystužené posedlí. Do 300Kč. Foto by přišlo vhod.
pegaska pony
napsal(a):
Sháním dečku pod sedlo, v dobrém stavu na poníka. Nejlépe červená, ale může být i modrá, černá, zelenkavá. Také nejlépe vystužené posedlí. Do 300Kč. Foto by přišlo vhod.
Nemáte někdo na prodej černý podocasník velikost pony?Objednala jsem si ho z Bolfu - tak před dvěma měsíci a nic takže na ně kašlu a sháním takto.Potřebuju aby vydržel aspoň 3 - 4měsíce takže nevadí ani nějaký horší.
thesis
napsal(a):
Nemáte někdo na prodej černý podocasník velikost pony?Objednala jsem si ho z Bolfu - tak před dvěma měsíci a nic takže na ně kašlu a sháním takto.Potřebuju aby vydržel aspoň 3 - 4měsíce takže nevadí ani nějaký horší.
Prodám jezdecké kalhoty, velikosti 36 (opravdu pro hubenoury) značky euroriding, mají celokožený sed, pouze dvakrát použité. Cena dohodou.Praha. hajkovakarolina@seznam.cz 604 543 721
pegaska pony
napsal(a):
segrá prodává krasnou dečku na poníka s cípem, barva černá se zeleným lemem značky Kentaur, tak si ji napiš o fotku,cena je nějak přibližná,ted nevím přesně.... pavlickova.p@seznam.cz
Pavell.12

XXX.XXX.160.52
dobry den chtela bych se zeptat jestli je to sedlo jeste k mani ozvi te se prosim na 774652014 špačková dekuji
Chrániče s kožíškem zachovalé:) cena 350kč+poštovné jsou na většího koníka
ifaficko

XXX.XXX.205.159
Prodám ohlávku s beránkem, beránek je černé barvy, vnější strana ohlávky je pásková hnedá, sada s vodítkem hnědobílé barvy, mosazné kování. Sada použítá jednou na závodech.
Flísové rukavice, bordo XS a krémová S. Nové modré třasně zn.AWA. Černé plátené otěže se zarážkama s mosazným kováním, cena bez mosazných karabin. Zelená síťová deka z pevnějšího materiálu, vel 135.
Náušník olivové barvy s tyrkysovým lemem nový.
Černé rukavice Tattini vel.M starší v dobrém stavu.
Černé dostihové stínidla nové.
Cena dohodou
Foto zašlu.
Ivana
anglické všestranné sedlo,černé,posedlí 17,5",staré asi 2 měsíce,,vhodné na turistiku i na jízdárnu,vhodné na střední až nižší kohoutek a mohutnější koně,bylo na ČT,má kroužky na poprsák,vzadu na třeba brašny atd. pův.cena holého 4500kč nyní 3tis holé, kompletně nastrojené 33OOkč -nové kožené tř.řemeny,nové třmeny
Prodám drezurní sedlo Kieffer Wien DL. Sedlo je používané, ale ve velmi dobrém stavu. Je ušité z krásné kůže a pečlivě udržované. Velikost posedlí je 17, komora střední, spíš uzší (mezi sedlovými polštáři má 13 cm), vhodné i na koně s vysokým kohoutkem - komora je vepředu vykrojená. Sedlo je velmi pohodlné a umožňuje dobrý kontakt s koněm. Před nedávnem bylo nově docpané.Třmenové řemeny jsou krátké.
Cena 10 000.
Dále prodám příslušenství k sedlu https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/1525248/prislusenstvi-k-sedlu/ možno vše za 500 Kč k sedlu.
V případě zájmu mě kontaktujte na mailu nebo na telefonu, ráda zodpovím dotazy popř. pošlu další foto. hanik.ptc@centrum.cz, 733707377
Prodám westernový podbřišník s umělým beránkem, velikost 85 cm, hnědý. Nový, pouze jednou zkoušený na koni, nepoškozený. Cena: 400,- Kč
email: dita.pocitac@post.cz
Prodám dvě sedla Jan Hauzr
1. Principessa Bella - posedlí 17,5, komora 27 - střední, kontaktní skokové sedlo, na elastické popruhové kostře, s protiskluzovou úpravou posedlí. Rok a půl velice nepravidelně jezděno, ve výborném stavu. Důvod prodeje - přesvalení koně. V případě zájmu přidám třmenové řemeny a třmeny.PC 35 000,- nyní 20 000,-
2. Principessa - posedlí 17,5, komora 2 - střední, popruhová kostra, bílé prošívání. Sedlo jezděno rok a půl. Cena 18 000,-
Při rychlém jednání nebo koupi obou sedel sleva! Více foto na e-mailu jineli@seznam.cz
Prodávám udidlo nelomené, gumové. Použito, ale bez vad, vypadá jako nové. Velikost pro menšího ponyho, 11,5 cm. Cena dohodou.
Prodám:
- westernovou košili novou, nevyužitou, vel.L 650,-kč,
- kožený kvalitní zánovní klobouk, obvod 55cm, 750,-kč,
- bolo s koženou kulatou šňůrkou 80,-kč.
Prodám:
- ohlávka růžová na minihorse nebo hříbě poníka 80,-kč,
- vodítko americké silné splétané, délka 2,2m 130,-kč,
- ohlávka hříběcí červená, bez podložení (už bylo škaredé, tak jsem ho vyndala) 80,-kč.
Nabízím nové sedlo KENTAUR SENECA. Více viz inz. https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/1593639/kentaur-seneca-16-5/
Možná výměna za kvalitní sedlo vhodné do vytrvalosti
pro více ifo mě neváhejte kontaktovat na boruvka281@seznam.cz
Prodám nové hackamore,jen 2x zkoušené.Velikost cob až full.Hackamore pro bezudidlové ježdění. Kovové části pochromované, řemínky kožené, nánosní část podložená syntetickou kožešinou. Délka ramene 18,5 cm. Poměrně jemné hackamore s krátkými rameny.Původní cena 600kč.Nyní 400,-
Osobní odběr Uničov,nebo pošlu na dobírku.
m.p.loucka@seznam.cz
horallka
napsal(a):
Prodám nové hackamore,jen 2x zkoušené.Velikost cob až full.Hackamore pro bezudidlové ježdění. Kovové části pochromované, řemínky kožené, nánosní část podložená syntetickou kožešinou. Délka ramene 18,5 cm. Poměrně jemné hackamore s krátkými rameny.Původní cena 600kč.Nyní 400,-
Osobní odběr Uničov,nebo pošlu na dobírku.
m.p.loucka@seznam.cz
Zdravím - máte ještě tohle hackamore na prodej?
Nabízím na prodej knihu Endurance
Tato odborná kniha je členěna do 27 kapitol, ve kterých jsou ukázány všechny aspekty vytrvalostního ježdění. “Vytrvalost, francouzský pohled” je směřována na jezdce a vytrvalostní fanoušky. Vysvětluje nenáročným způsobem vše, co jezdec potřebuje vědět o koni, jeho tréninku a vedení, o problémech, které mohou vyvolat.
Autor zkoumá všechny fáze/etapy v kariéře vytrvalostního koně, vždy z hlediska pohledu jezdce. Leonard nabízí radu v tom, jak vybrat, vychovat a trénovat vytrvalostního koně od úplných počátků až do „high-level“ přípravných technik. V naprostém klidu a velmi prakticky vysvětluje všechny otázky. Jelikož je autor Evropan, tak aspekty jako ježdění po asfaltu nebo pomoc wranglerů během závodu jsou široce diskutovány.
Francie je jedním z vedoucích hráčů v tomto sportu a preferuje ho. Liesens svázal dohromady všechny elementy, které spoluvytvářejí to, co nazývá „Francouzským systémem“: chov koní, výchova/klasifikace mladých koní, systém závodů, taktika-strategie.
Pierre Arnould, Vedoucí belgické reprezentace, napsal následující slova na zadní část přebalu knihy: „Leonard napsal knihu stejně, jako vede své koně: přímo a efektivně“.
Další info v emailu: info@4horse.cz
Prodám australské sedlo Wintec Pro Stock s Cair
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/14841270/Prodam-australske-sedlo-Wintec-Pro-Stock-s-Cair.php
bubo
napsal(a):
Prodám australské sedlo Wintec Pro Stock s Cair
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/14841270/Prodam-australske-sedlo-Wintec-Pro-Stock-s-Cair.php
Také prodám martingal, velikosti COB, úplně nový, nepoužitý, jen vyzkoušený. Je nám malý. 250Kč
foto pošlu mailem. halmovatereza@seznam.cz
taky se přídám, prodám 2 ks podsedlových deček značky euro - star. Cena za jednu 300 kč.
taky se přídám, prodám 2 ks podsedlových deček značky euro - star. Cena za jednu 300 kč.
Prodám černou,koženou uzdečku s anglickým kombinovaným nánosníkem.Čelenka je do V a zdobená kamínky, je hodně nastavitelná takže vhodná pro PONY a COB (na požádání pošlu rozměry).Cena 650 kč Prodám otěže černé,plátěné za 150 kč.Při odběru uzdečky i otěží cena jen 800 kč + zdarma gumové kroužky k udidlu.
Prodám černou,koženou uzdečky s novým zátylníkem a dstarší čelenkou,lícnicemi a nánosníkem.Cena s otěžemi 500 kč.
Prodám žlutou bavlněnou podsedlovou dečku Tattini dečka je anatomicky tvarovaná ze supr materiálu dobře saje pot :-), úchyty na suchý zip i na podbřišník ... málo používaná s běžným opotřebením v místech kde je sedlo a podbřišník, jinak top stav j(foto je orientační nové dečky) ..... prodávám z důvodu nevyužití :-) někomu ještě dobře poslouží :-)) velikost full. Cena: 300 + poštovné
klafus
napsal(a):
A dále spravený,ale PLNĚ FUNKČNÍ ,černý nátylník,pěkný za 100 Kč + při rychlém jednání ČELENKA ZDARMA. Opět více foto a info na mailu: klafus@tiscali.cz
Předem mockrát děkuji!!!
Dobrý den, mohu poprosit o fotku kde je to zničené??
Prodám sedlo Wintec 250 s vyměnitelnou komorou
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/56016323/Sedlo-Wintec-250-s-prislusenstvim.php
Monivtelno

XXX.XXX.13.103
Prodám zcela novou vestu na koně vel. M, ještě i s vysačkou. Osobní předání Mělnické Vtelno. Možno zaslat poštou, ovšem po předchozí platbě na účet (+poštovné).