Bazar jezdeckých potřeb

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2007 15:33

Šup sem s věcma, které prodáváte...

Prodám přepravní kamaše párkrát použité, na teplokrevníka, kamaše pro všechny 4 nohy (na fotce přední a zadní "díl"), cena 1000Kč, mejl: avecaesar@atlas.cz ,Východní Čechy

2.5.2007 19:39

avecaesar napsal(a):

Prodám přepravní kamaše párkrát použité, na teplokrevníka, kamaše pro všechny 4 nohy (na fotce přední a zadní "díl"), cena 1000Kč, mejl: avecaesar@atlas.cz ,Východní Čechy

kamaše jsou prodané

sabora

3.5.2007 13:54
sabora

avecaesar napsal(a):

prodám udidla, první je na pony 10,5cm, starší, ale ježtě poslouží. cena 90kč
druhé je dutá oliva 13,5cm používané 1rok ,cena 350kč
za oboje najednou cena 400kč + poštovné
nebo k předání v M.Hradišti-M.Boleslavi

3.5.2007 18:40

avecaesar napsal(a):

Prodám tmavě modré dámské sako Euro Riding a dámskou jezdeckou košili velikost 38, jednou použité - při ZZVJ, vyprané, jako nové, ceny dohodou, foto mejlem

3.5.2007 19:05

avecaesar napsal(a):
Prodám tmavě modré dámské sako Euro Riding a dámskou jezdeckou košili velikost 38, jednou použité - při ZZVJ, vyprané, jako nové, ceny dohodou, foto mejlem

prodám uzdečku, černou, anglickou... lepší foto pošlu na mail, používaná cca. 1 rok, udržovaná, pravidelně mazaná. Přidám k ní ještě čelenku se stříbrným zdobením. Cenu nabídněte

3.5.2007 19:06

ettelwen napsal(a):
prodám uzdečku, černou, anglickou... lepší foto pošlu na mail, používaná cca. 1 rok, udržovaná, pravidelně mazaná. Přidám k ní ještě čelenku se stříbrným zdobením. Cenu nabídněte

vzorek té čelenky

4.5.2007 08:56

avecaesar napsal(a):

Mám tu 1x lomené stihlové udidlo, silnější, šířka 13,5 cm. V dobrém stavu, jen párkrát použité, pro nás je úzké. Cena 300,-při předání v Plzni, nebo 349,- včetně poštovného. Původní cena 550,- Kč. Mail: doemova (zavináč) seznam (tečka) cz

4.5.2007 08:58

avecaesar napsal(a):

Nabízím knihu Chov koní přirozeným způsobem od Jo Birdové. Se spoustou užitečných rad, fotografií a nákresů. Cena 349,- včetně poštovného, nebo 300,-při předání v Plzni. Mail: doemova (zavináč) seznam (tečka) cz

4.5.2007 10:24

jenny napsal(a):
Nabízím knihu Chov koní přirozeným způsobem od Jo Birdové. Se spoustou užitečných rad, fotografií a nákresů. Cena 349,- včetně poštovného, nebo 300,-při předání v Plzni. Mail: doemova (zavináč) seznam (tečka) cz

Ahoj,tak já prodím pár knížek:

Ztracena v Divočině:150Kč

4.5.2007 10:27

luda napsal(a):
Ahoj,tak já prodím pár knížek:

Ztracena v Divočině:150Kč

Muj první poník

4.5.2007 10:39

luda napsal(a):
Muj první poník

Přízraky z Grinshillského lesa

4.5.2007 10:45

luda napsal(a):
Přízraky z Grinshillského lesa

Kůň,Chov a péče

4.5.2007 10:52

luda napsal(a):
Kůň,Chov a péče

Star Shine-Legacy.Tajemství duchů na koních

4.5.2007 10:58

luda napsal(a):
Star Shine-Legacy.Tajemství duchů na koních

Srdíčko-Cesta za svobodou

5.5.2007 14:23

luda napsal(a):
Srdíčko-Cesta za svobodou

Ahojte,tak já tu stále mám třmenové řemeny,hnědé,festově udělané s nově pochromovanýma třmenama za 200 Kč. Více foto a inco na mailu: klafus@tiscali.cz

5.5.2007 14:29

sabora napsal(a):

Tak já má na prodej trochu více věcí Takže:

1. Potah na podbřišník, černý syntetický beránek – 150,-
2. Westernová páka, lomená, černý kov s měděnými proužky na udítku, 12,5cm – 300,- 3. Westernový podbřišník, černý neopren, 90cm, podložené přezky, uprostřed se dvěma kroužky na poprsák a zadní podbřišník, jako nový – 600,-
4. Anglický podbřišník provázkový černý, 130cm, jako nový – 250,-
5. Minichaps Kentaur, semišová kůže, guma po straně, na zip, černé, velikost M, jako nové, téměř nenošené – 750,-
6. Udidlo Kimberwick, 1x lomené, 13,5cm, včetně háčků a podbradního řetízku, úplně nové, nepoužívané, jen vyzkoušené – 500,-
7. Korekční vykrojená podložka pod sedlo, umělý černý beránek, nová, nepoužívaná – 450,-
8. Anglická uzdečka, úplně nová, nepoužitá, černá se stříbrným kováním, velikost full, výrobce Libich, včetně otěží, nevhodný dar – 900,-
9. Starší stihlo, jednou lomené s kroužky, 13,5cm – 100,-
10. Provazová ohlávka, černá, větší velikost, použitá, ale v dobrém stavu – 80,-
11. Nylonová ohlávka, tyrkysová, velikost 3, v dobrém stavu – 80,-

Detailní foto každé věci mohu poslat mailem nebo MMS. Všechno je k předání v Praze nebo Teplicích nebo poštou na dobírku.
Kontakt na tel.: 732 704 380 (raději SMS, špatný signál) nebo liala@centrum.cz

5.5.2007 14:30

klafus napsal(a):
Ahojte,tak já tu stále mám třmenové řemeny,hnědé,festově udělané s nově pochromovanýma třmenama za 200 Kč. Více foto a inco na mailu: klafus@tiscali.cz

A dále spravený,ale PLNĚ FUNKČNÍ ,černý nátylník,pěkný za 100 Kč + při rychlém jednání ČELENKA ZDARMA. Opět více foto a info na mailu: klafus@tiscali.cz

PS.: jen vás prosím všechny chci poprosit......už se mi párkrát stalo,že lidi horlivě napíší co by všechno chtěli,ale pak jim okamžitě odepíšu kdy a kde a oni se na to vyprdnou a dělají mrtvé ryby!! Tak prosím pište jen ti,kteří o tyto věci opravdu stojí a jsou mi schopní odepsat a normálně jako lidi se taky domluvit.
Předem mockrát děkuji!!!

sabora

5.5.2007 14:31
sabora

sabora napsal(a):

tak sleva na udidla 100kč , tak už je to lepší?

5.5.2007 18:45

avecaesar napsal(a):

Prodám skokový univerzál Kentaur Jupiter, komora 2, posedlí 16,5, v perfektním stavu, ještě v záruce.Velice pohodlné.Cena dohodou.Foto na mejl.Nebo vyměním za jiný skokový univerzál stejné kvality jen posedlí 17-17,5.klawdie@centrum.cz

8.5.2007 12:21

avecaesar napsal(a):

černé barvy, pohodlné, vhodné i pro větší dítě - má delší bočnice. Starší, ale super stav, ze silné kůže, pravidelně mazané, nepoškozené. Jediná vada - třmenové zámky jsou přivařené - vypadávaly z nich třmen. řemeny, na provoz to ale nijak nemá vliv. Prodávám z důvodu přesvalení ponyho - hodí se na užšího ponyho s kohoutkem. Další fotky možno poslat mailem. Cena 3000,- holé nebo 3400,- s třmen.řemeny a třmeny (oboje nové, 1x použité, pův.cena 680 Kč). Ostrava, Opava, příp. dobírkou. Na telefonu jsem až po 16.hodině (číslo pošlu mailem).

8.5.2007 12:21

strelish napsal(a):
černé barvy, pohodlné, vhodné i pro větší dítě - má delší bočnice. Starší, ale super stav, ze silné kůže, pravidelně mazané, nepoškozené. Jediná vada - třmenové zámky jsou přivařené - vypadávaly z nich třmen. řemeny, na provoz to ale nijak nemá vliv. Prodávám z důvodu přesvalení ponyho - hodí se na užšího ponyho s kohoutkem. Další fotky možno poslat mailem. Cena 3000,- holé nebo 3400,- s třmen.řemeny a třmeny (oboje nové, 1x použité, pův.cena 680 Kč). Ostrava, Opava, příp. dobírkou. Na telefonu jsem až po 16.hodině (číslo pošlu mailem).

..

8.5.2007 20:56

klawdie napsal(a):
Prodám skokový univerzál Kentaur Jupiter, komora 2, posedlí 16,5, v perfektním stavu, ještě v záruce.Velice pohodlné.Cena dohodou.Foto na mejl.Nebo vyměním za jiný skokový univerzál stejné kvality jen posedlí 17-17,5.klawdie@centrum.cz

Přidávám foto Kentaur Jupiter, inzerát viz. výš.Spěchám.levně.

10.5.2007 10:44

avecaesar napsal(a):

Prodám reiningové sedlo, výroba Zajac, typ E.Weber, mahagonová barva, posedlí 16", včetně podbřišníku a deky za 22tis. (možná výměna za skokový univerzál KT nebo Hauzr + doplatek)
mobil: 604268204
mejl: avecaesar@atlas.cz
Východní čechy

10.5.2007 12:57

avecaesar napsal(a):

Prodám tyto věci, máme už jen ponyho, tak je nám to \"velké\" :) :

- PODLOŽKA POD SEDLO čtvercová prošívaná, tm. zelená, kvalitní zcela nová za
400,-

- TŘMENOVÉ ŘEMENY, délka 150cm, černé, kožené ve výborném stavu, použité jen párkrát, za 300,-

- OTĚŽE bavlněné s koženou částí se zarážkami, černé, nepoškozené, za 250,-

- PODBŘIŠNÍK Kentaur 130cm, černý, bavlna měkce podložená, mírně rezavé přezky, jinak nepoškozený za 200,-

Při odběru všech věcí současně výhodná cena 1000,-

10.5.2007 20:32

avecaesar napsal(a):

Prodám anglickou koženou černou uzdečku na pony. Vel pro pony cca : 117 - 135cm. V případě potřeby přeměřím. Včetně starších celokožených otěží. Neposkozené. Zašlu an dobírku cena včetně poštovného 450,- Email Framina@seznam.cz

11.5.2007 06:36

avecaesar napsal(a):

Prodám troje nošené rajtky, nezničené, "elasťáky".

Béžové - na vysokou postavu i silnější, možno i štíhlejšího muže. Pas 80, vnitřní délka cca 80cm, vnější 100cm

Černé, hnědé - na postavu 165-175, černé jsou silnější. V pase 70cm, vnější délka cca 90cm, vnitřní cca 70cm.

Všechny rajtky jsou v pase na gumu takže míra je pouze orientační.

Kč 350,-/ ks + poštovné

11.5.2007 06:57

spirit napsal(a):

Béžové - na vysokou postavu i silnější, možno i štíhlejšího muže. Pas 80, vnitřní délka cca 80cm, vnější 100cm

Černé, hnědé - na postavu 165-175, černé jsou silnější. V pase 70cm, vnější délka cca 90cm, vnitřní cca 70cm.

Kč 350,-/ ks + poštovné

Ahoj,měla bych asi zájembuď o černé nebo hnědé,nemohla bys mi poslat foto na mail?Alzbeta.macoskova@seznam.cz ....tady je to přece jen docela malé...dík

11.5.2007 12:16

sonicka napsal(a):
Prodám anglickou koženou černou uzdečku na pony. Vel pro pony cca : 117 - 135cm. V případě potřeby přeměřím. Včetně starších celokožených otěží. Neposkozené. Zašlu an dobírku cena včetně poštovného 450,- Email Framina@seznam.cz

Tak UZDEČKA už je prodaná....

11.5.2007 17:45

spirit napsal(a):

Kč 350,-/ ks + poštovné

Prodám reprezentativní westernové sedlo zn. Natowa vhodné na závody. Tento typ v ČR nedostupný. Půl roku staré, nezničené, pravidelně ošetřované, velmi kvalitní práce. Posedlí 16. Cena 18tis. Foto k dispozici na emailu

12.5.2007 13:01

avecaesar napsal(a):

Prodám všestranné sedlo zn.Stübben,černé,kom.2,posl.17.Velmi dobře sedí,pohodlné.Cena 8000Kč,dohoda možná.Foto mohu zaslat.721644354

13.5.2007 08:10

avecaesar napsal(a):

PRODÁM - Kombinovaná výcviková provazová ohlávka na připnutí udidla. Odnímatelná čelenka i délkově nastavitelné lícnice. Včetně otěží. Černá barva. Velikost vhodná na plnokrevníka. Cena 200Kč.

13.5.2007 13:58

avecaesar napsal(a):

Westernové sedlo reining 16\" výrobce Tom Zajac cca 3 roky používané na QH i na Čt se středním kohoutkem. Puvodně 31 tisíc Kč, nyní 18 tis. Kč vč. deky a podbřišníku. Foto e-mailem, mobil 605154458.

13.5.2007 14:11

avecaesar napsal(a):
PRODÁM - Kombinovaná výcviková provazová ohlávka na připnutí udidla. Odnímatelná čelenka i délkově nastavitelné lícnice. Včetně otěží. Černá barva. Velikost vhodná na plnokrevníka. Cena 200Kč.

Dobrý den měla bych zájem o Vámi nabízenou Kombinovanou výcvikovou provazovou ohlávku.Velice prosím o kontakt na Vás.Nebod Vaše stránky mi nejdou načíst.Velice děkuji!!Bea a Astéka

13.5.2007 14:22

klafus napsal(a):

Již dvakrát jsem Vám psala na inzerát na třmeny a třmenové řemeny.Bohužel ani jednou nedorazila odpověd tak si myslím že slušnost je napsat že už je nemáte aspon do meilu a nebo sem ale to je asi těžký?! co?Hlavně že tady napomínáte kupující že pak dělají mrtvé ryby ale vy?

PS.: jen vás prosím všechny chci poprosit......už se mi párkrát stalo,že lidi horlivě napíší co by všechno chtěli,ale pak jim okamžitě odepíšu kdy a kde a oni se na to vyprdnou a dělají mrtvé ryby!! Tak prosím pište jen ti,kteří o tyto věci opravdu stojí a jsou mi schopní odepsat a normálně jako lidi se taky domluvit.
Předem mockrát děkuji!!!
To asi platí i na Vás že...

13.5.2007 16:57

asteka napsal(a):
Dobrý den měla bych zájem o Vámi nabízenou Kombinovanou výcvikovou provazovou ohlávku.Velice prosím o kontakt na Vás.Nebod Vaše stránky mi nejdou načíst.Velice děkuji!!Bea a Astéka

Už je prodaná...

13.5.2007 17:00

avecaesar napsal(a):
Už je prodaná...

Jestli jsem telefonovala s Vámi, tak už je prodaná Vám

13.5.2007 18:18

makki napsal(a):
Westernové sedlo reining 16\" výrobce Tom Zajac cca 3 roky používané na QH i na Čt se středním kohoutkem. Puvodně 31 tisíc Kč, nyní 18 tis. Kč vč. deky a podbřišníku. Foto e-mailem, mobil 605154458.

Prodám Kentaur Seneca - drezurní univerzál 17", cca 3 roky starý, velmi málo ježděný, téměř nový. Cena 10tis.

13.5.2007 18:27

makki napsal(a):

ahoj mohla bys mi poslat více foto na M.N.Holley@seznam.cz a taky nějaké info co je to za typ atd.dík moc

13.5.2007 18:31

regie napsal(a):
ahoj mohla bys mi poslat více foto na M.N.Holley@seznam.cz a taky nějaké info co je to za typ atd.dík moc

to bylo na toho Zajace za 18 000 .dík.

13.5.2007 18:40

makki napsal(a):

Maki prosim jaka je to barva. Mahagon nebo ta světlejší. díky

13.5.2007 18:51

euiickaa napsal(a):

Prodám jezdeckou přilbu značkyEcco Casso - černý samet. PC byla 1 400,- , nyní 650 ,-! Více info mailem. klarka.sk@centrum.cz

13.5.2007 22:55

euiickaa napsal(a):

Barva je mahagon. Když jsem si od Zajace objednala k tomu uzdečku, tak ta přišla o odstín světlejší.

14.5.2007 00:03

avecaesar napsal(a):
Jestli jsem telefonovala s Vámi, tak už je prodaná Vám

Ano semnou...Moc děkujeme!

14.5.2007 12:39

makki napsal(a):
Barva je mahagon. Když jsem si od Zajace objednala k tomu uzdečku, tak ta přišla o odstín světlejší.

Prodám udidlo "sněhulák",velikost 11,5-na ponyho.Je nové,pouze vyzkoušené-nám je velké.PC:550Kč,NC:400kč + poštovné....Dále prodám štajgr bez řemenu-nový,nevyužitý,pouze vyzkoušený.PC:350kč,NC:200kč + poštovné.Fotky bohužel nemám.....Scháním obřišník na shetlandskýho ponyho.Info na emailu:Dana.Whitny@seznam.cz

14.5.2007 20:58

whitny napsal(a):
Prodám udidlo "sněhulák",velikost 11,5-na ponyho.Je nové,pouze vyzkoušené-nám je velké.PC:550Kč,NC:400kč + poštovné....Dále prodám štajgr bez řemenu-nový,nevyužitý,pouze vyzkoušený.PC:350kč,NC:200kč + poštovné.Fotky bohužel nemám.....Scháním obřišník na shetlandskýho ponyho.Info na emailu:Dana.Whitny@seznam.cz

Prodám uzdečku,na pony-S-se straým udidlemm,i s otěžema.otěže lehce narušené,..na fotce je to vidět-přetrhlé dva řemínky

14.5.2007 21:03

luda napsal(a):
Prodám uzdečku,na pony-S-se straým udidlemm,i s otěžema.otěže lehce narušené,..na fotce je to vidět-přetrhlé dva řemínky

Cena asi 300.. otěže

14.5.2007 21:09

luda napsal(a):
Cena asi 300.. otěže

a tady drovná vada.přetržené poutko

14.5.2007 21:18

luda napsal(a):
a tady drovná vada.přetržené poutko

a tady také utržené poutko

15.5.2007 19:55

luda napsal(a):
a tady také utržené poutko

koupím takovéto spony.....nebo nevíte kde bych je mohla koupit??moc dík

15.5.2007 22:20

avecaesar napsal(a):

Reining saddle by T.Zajac, posedlí 16", při RYCHLÉM jednání cena 18tis.
SPĚCHÁ !!!!!
Východní čechy
avecaesar@atlas.cz
604 268 204

15.5.2007 22:23

avecaesar napsal(a):

Prodám westernovou uzdečku, výroba A.Frinta, kůže Working Harness, včetně podbradního řemínku a lomené páky za 900 Kč
Pošlu i poštou nebo osobní odběr
Východní čechy
avecaesar@atlas.cz

16.5.2007 11:54

avecaesar napsal(a):
Prodám westernovou uzdečku, výroba A.Frinta, kůže Working Harness, včetně podbradního řemínku a lomené páky za 900 Kč
Pošlu i poštou nebo osobní odběr
Východní čechy
avecaesar@atlas.cz

uzdečka i sedlo jsou prodané

16.5.2007 12:42

avecaesar napsal(a):
uzdečka i sedlo jsou prodané

Tak to gratuluji,vím jaká je to dřina prodat hodnotnější věci...Hele budeš mít teda zájem o sedlo?Mám toho kentaura,fakt perfektní sedlo, jestli by jsi měla zájem písni mi na mejl.mám na prodej i anglickou uzdečku kvalitní od equiservisu,používanou,kdyby si to třebas vzala komplet uděláme nějakou cenu.

19.5.2007 22:12

luda napsal(a):

pro LUDA:chci se zeptat,za kolik by byla ta uzdečka na ponyho.Odpověď mi prosím zašlete na Dana.Whitny@seznam.cz -tady moc nejsem.Děkhuji

19.5.2007 22:27

avecaesar napsal(a):

prodám pogumované otěže, p.c. 980 kč, kvalitní materiál, nerez přezky, prodám za 400 kč včetně dobírky :-) cerridwen@seznam.cz 775030513

19.5.2007 22:31

avecaesar napsal(a):

prodám značkovou podsedlovou dečku EGO, je z velmi silného a kvalitního materiálu, černá, prošitá, na kohoutku a po bocích s vínovou kůží, je fakt hodně tlustá, vhodná i jako korekční, měla jsem ji pod turistického kentaura, vypadá jako nová .. pc 1380 cca, nyní ji nechám z důvodu nevyužití za 750 kč i s poštovným, při rychlém jednání dohoda cerridwen@seznam.cz 775030513

25.6.2007 10:44

avecaesar napsal(a):

Prodám otěže, klasické anglické. Černá barva, zarážky na martindal, z kůže - proplétané, silnější. Jsou nepoužité.
PC 600,- Nyní 350,- s poštovným. Popřípadě výměna za "něco jiného", pro mě použitelného... Nabídněte.
Foto možno na mail, popř. sem.

25.6.2007 22:07

eavy napsal(a):
Prodám otěže, klasické anglické. Černá barva, zarážky na martindal, z kůže - proplétané, silnější. Jsou nepoužité.
PC 600,- Nyní 350,- s poštovným. Popřípadě výměna za "něco jiného", pro mě použitelného... Nabídněte.
Foto možno na mail, popř. sem.

Prodám nové naušáky na poníka , nebo menšího koně, nikdy nenošené, špatná velikost, cena 150 kč + poštovné . Tomisovaylvice@seznam.cz

27.6.2007 18:55

leni lek napsal(a):
Prodám nové naušáky na poníka , nebo menšího koně, nikdy nenošené, špatná velikost, cena 150 kč + poštovné . Tomisovaylvice@seznam.cz

Ahojte,takže rekapitulace: ty třmenové řemeny se třmeny jsou už ZAMLUVENÉ,tak doufám,že to dopadne....Ale stále tu mám:

1.) spravený,ale PLNĚ FUNKČNÍ ,černý nátylník,pěkný za 150 Kč + při rychlém jednání ČELENKA ZDARMA. Opět více foto a info na mailu: klafus@tiscali.cz

27.6.2007 18:57

klafus napsal(a):
Ahojte,takže rekapitulace: ty třmenové řemeny se třmeny jsou už ZAMLUVENÉ,tak doufám,že to dopadne....Ale stále tu mám:

1.) spravený,ale PLNĚ FUNKČNÍ ,černý nátylník,pěkný za 150 Kč + při rychlém jednání ČELENKA ZDARMA. Opět více foto a info na mailu: klafus@tiscali.cz

2.) černá anglická uzdečka -velikost na většího ponyho až ČT-přesné rozměry a foto pošlu na mailu: klafus@ticsali.cz cena: 350 Kč

27.6.2007 18:59

klafus napsal(a):
2.) černá anglická uzdečka -velikost na většího ponyho až ČT-přesné rozměry a foto pošlu na mailu: klafus@ticsali.cz cena: 350 Kč

3.) nylonová "koupací" uzdečka na ponyho- ČT (rozměry opět pošlu mailem) cena 250 Kč

27.6.2007 19:01

klafus napsal(a):
3.) nylonová "koupací" uzdečka na ponyho- ČT (rozměry opět pošlu mailem) cena 250 Kč

tak s emoc omlouvám..ten NÁTYLNÍK je už taky zamluvený..takže jen ty 2 uzdečky.

28.6.2007 16:21

klafus napsal(a):
tak s emoc omlouvám..ten NÁTYLNÍK je už taky zamluvený..takže jen ty 2 uzdečky.

Prodám westernovou uzdečku i s otěžemi, úplně nová jen jednou vyzkoušená na koníkovi, kvalitní kůže.

28.6.2007 16:22

terushka napsal(a):
Prodám westernovou uzdečku i s otěžemi, úplně nová jen jednou vyzkoušená na koníkovi, kvalitní kůže.

Z boku

28.6.2007 16:23

terushka napsal(a):
Z boku

Dále westernový poprsák, taktéž úplně nový. Dělaný k uzdečce

28.6.2007 16:26

terushka napsal(a):
Dále westernový poprsák, taktéž úplně nový. Dělaný k uzdečce

A westernové sedlo značky Natowa, přírodní hnědé barvy, velmi pohodlné, kontaktní, udržované, šetřené. Vhodné na střední i vysoký kohoutek. Cena 11tis. včetně pracovního navaja a podbřišníku.
Tel: 604/413 855
E-mail: T.Valcharova@seznam.cz

28.6.2007 16:27

terushka napsal(a):
A westernové sedlo značky Natowa, přírodní hnědé barvy, velmi pohodlné, kontaktní, udržované, šetřené. Vhodné na střední i vysoký kohoutek. Cena 11tis. včetně pracovního navaja a podbřišníku.
Tel: 604/413 855
E-mail: T.Valcharova@seznam.cz

28.6.2007 17:39

terushka napsal(a):
A poslední

Já nabízím k prodeji tyto dvě dečky,červená s kapsou na gel 460kč a černa s vystuženým posedlím 360kč.Obě jsou uplně nové.

28.6.2007 17:41

andrea00 napsal(a):
Já nabízím k prodeji tyto dvě dečky,červená s kapsou na gel 460kč a černa s vystuženým posedlím 360kč.Obě jsou uplně nové.

Tady je ta černá

29.6.2007 08:56

avecaesar napsal(a):

Prodám dámské rajtky s celokoženým sedem zn. PIKEUR,, vel. 36 super stav, jsou mi boužel trošku malé, proto prodávám.

29.6.2007 18:59

leni lek napsal(a):
Prodám dámské rajtky s celokoženým sedem zn. PIKEUR,, vel. 36 super stav, jsou mi boužel trošku malé, proto prodávám.

nabízím k prodeji větší množství dek, deček, bandáží, podložek pod bandáže, přepravní kamaše...atd.Dále opravím roztrhané deky, dečky.....apod.

29.6.2007 19:10

michaela z napsal(a):
nabízím k prodeji větší množství dek, deček, bandáží, podložek pod bandáže, přepravní kamaše...atd.Dále opravím roztrhané deky, dečky.....apod.

Prodám dvoje minichapsy.
Jedny jsou staré na suchý zip na dožití:-)Velikost M.Za 150Kč.
Druhé jsou nové značka Pfiff velikost S.za 700Kč.-Jen mírně ošoupané na holeních.
Sleva možná!
E-mail:xara.kl@seznam.cz

29.6.2007 21:31

avecaesar napsal(a):

Prodám sedlo McClellan, hnědé s mosazným kováním, zespodu podšité bílým beránkem. Na užšího koně. Ježděné, ale funkčně v pořádku. Má nové křížové řemeny. Zdarma přidám nové třmenové řemeny stejné barvy a stylu jako sedlo a starší stříbrné anglické třmeny. K vidění v Plzni. Foto na vyžádání. Cena 7 900,- Kč.

Je možná i výměna za sedlo na velmi širokého koně, s případným doplatkem. Sháním buď vojenský bok č. 5 nebo odpovídajícím způsobem široké sedlo McClellan či westernové. Vyzkoušení přímo na koni v Plzni nutností.

29.6.2007 21:54

jenny napsal(a):
Prodám sedlo McClellan, hnědé s mosazným kováním, zespodu podšité bílým beránkem. Na užšího koně. Ježděné, ale funkčně v pořádku. Má nové křížové řemeny. Zdarma přidám nové třmenové řemeny stejné barvy a stylu jako sedlo a starší stříbrné anglické třmeny. K vidění v Plzni. Foto na vyžádání. Cena 7 900,- Kč.

Je možná i výměna za sedlo na velmi širokého koně, s případným doplatkem. Sháním buď vojenský bok č. 5 nebo odpovídajícím způsobem široké sedlo McClellan či westernové. Vyzkoušení přímo na koni v Plzni nutností.

Sháním dečku pod sedlo, v dobrém stavu na poníka. Nejlépe červená, ale může být i modrá, černá, zelenkavá. Také nejlépe vystužené posedlí. Do 300Kč. Foto by přišlo vhod.

2.7.2007 16:30

terushka napsal(a):
Z boku

Hoj kolik si tak představuješ za tu uzdečku . Zatím se spíš jen tak ptám.

2.7.2007 18:47

pegaska pony napsal(a):
Sháním dečku pod sedlo, v dobrém stavu na poníka. Nejlépe červená, ale může být i modrá, černá, zelenkavá. Také nejlépe vystužené posedlí. Do 300Kč. Foto by přišlo vhod.

Nemáte někdo na prodej černý podocasník velikost pony?Objednala jsem si ho z Bolfu - tak před dvěma měsíci a nic takže na ně kašlu a sháním takto.Potřebuju aby vydržel aspoň 3 - 4měsíce takže nevadí ani nějaký horší.

3.7.2007 12:07

thesis napsal(a):
Nemáte někdo na prodej černý podocasník velikost pony?Objednala jsem si ho z Bolfu - tak před dvěma měsíci a nic takže na ně kašlu a sháním takto.Potřebuju aby vydržel aspoň 3 - 4měsíce takže nevadí ani nějaký horší.

Prodám jezdecké kalhoty, velikosti 36 (opravdu pro hubenoury) značky euroriding, mají celokožený sed, pouze dvakrát použité. Cena dohodou.Praha. hajkovakarolina@seznam.cz 604 543 721

4.7.2007 09:41

pegaska pony napsal(a):

segrá prodává krasnou dečku na poníka s cípem, barva černá se zeleným lemem značky Kentaur, tak si ji napiš o fotku,cena je nějak přibližná,ted nevím přesně.... pavlickova.p@seznam.cz

4.7.2007 14:06

roxy live napsal(a):
Prodám jezdecké kalhoty, velikosti 36 (opravdu pro hubenoury) značky euroriding, mají celokožený sed, pouze dvakrát použité. Cena dohodou.Praha. hajkovakarolina@seznam.cz 604 543 721

A co to znamena cena dohodou? ja bych je mozna brala...

4.7.2007 17:06

klawdie napsal(a):
segrá prodává krasnou dečku na poníka s cípem, barva černá se zeleným lemem značky Kentaur, tak si ji napiš o fotku,cena je nějak přibližná,ted nevím přesně.... pavlickova.p@seznam.cz

pro šárku :pokud máš o rajtky zájem tak se mě ozvi na email a na ceně se dohodneme na emailu.

Pavell.12

25.7.2011 13:15
Pavell.12

XXX.XXX.160.52

dobry den chtela bych se zeptat jestli je to sedlo jeste k mani ozvi te se prosim na 774652014 špačková dekuji

25.7.2011 19:37
moresi33

XXX.XXX.45.6

Chrániče s kožíškem zachovalé:) cena 350kč+poštovné jsou na většího koníka

25.7.2011 21:42
jenny

XXX.XXX.253.77

Dobrý den. Nevím, jestli se jednalo o reakci na můj inzerát na prodej McClellana, ale to je jedno. Všechny inzeráty a příspěvky předcházející vašemu příspěvku jsou z roku 2007. Tudíž k dnešnímu dni neaktuální.

ifaficko

29.7.2011 21:36
ifaficko

XXX.XXX.205.159

Prodám ohlávku s beránkem, beránek je černé barvy, vnější strana ohlávky je pásková hnedá, sada s vodítkem hnědobílé barvy, mosazné kování. Sada použítá jednou na závodech.
Flísové rukavice, bordo XS a krémová S. Nové modré třasně zn.AWA. Černé plátené otěže se zarážkama s mosazným kováním, cena bez mosazných karabin. Zelená síťová deka z pevnějšího materiálu, vel 135.
Náušník olivové barvy s tyrkysovým lemem nový.
Černé rukavice Tattini vel.M starší v dobrém stavu.
Černé dostihové stínidla nové.
Cena dohodou

Foto zašlu.

Ivana

30.7.2011 12:24
iisaabeel

XXX.XXX.119.241

anglické všestranné sedlo,černé,posedlí 17,5",staré asi 2 měsíce,,vhodné na turistiku i na jízdárnu,vhodné na střední až nižší kohoutek a mohutnější koně,bylo na ČT,má kroužky na poprsák,vzadu na třeba brašny atd. pův.cena holého 4500kč nyní 3tis holé, kompletně nastrojené 33OOkč -nové kožené tř.řemeny,nové třmeny

30.7.2011 18:09
iisaabeel

XXX.XXX.119.241

ještě kontakt paaloomiinoo@seznam.cz

31.7.2011 11:12
akscha

XXX.XXX.123.10

Prodám drezurní sedlo Kieffer Wien DL. Sedlo je používané, ale ve velmi dobrém stavu. Je ušité z krásné kůže a pečlivě udržované. Velikost posedlí je 17, komora střední, spíš uzší (mezi sedlovými polštáři má 13 cm), vhodné i na koně s vysokým kohoutkem - komora je vepředu vykrojená. Sedlo je velmi pohodlné a umožňuje dobrý kontakt s koněm. Před nedávnem bylo nově docpané.Třmenové řemeny jsou krátké.
Cena 10 000.

Dále prodám příslušenství k sedlu https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/1525248/prislusenstvi-k-sedlu/ možno vše za 500 Kč k sedlu.
V případě zájmu mě kontaktujte na mailu nebo na telefonu, ráda zodpovím dotazy popř. pošlu další foto. hanik.ptc@centrum.cz, 733707377

3.8.2011 07:02
ditule28

XXX.XXX.37.6

Prodám westernový podbřišník s umělým beránkem, velikost 85 cm, hnědý. Nový, pouze jednou zkoušený na koni, nepoškozený. Cena: 400,- Kč
email: dita.pocitac@post.cz

3.8.2011 16:05
ponyka

XXX.XXX.14.8

Máte ještě na prodej tu uzdečku?:-)

3.8.2011 16:07
ponyka

XXX.XXX.14.8

avecaesar..

4.8.2011 19:04
skippka

XXX.XXX.46.19

Prodám dvě sedla Jan Hauzr

1. Principessa Bella - posedlí 17,5, komora 27 - střední, kontaktní skokové sedlo, na elastické popruhové kostře, s protiskluzovou úpravou posedlí. Rok a půl velice nepravidelně jezděno, ve výborném stavu. Důvod prodeje - přesvalení koně. V případě zájmu přidám třmenové řemeny a třmeny.PC 35 000,- nyní 20 000,-

2. Principessa - posedlí 17,5, komora 2 - střední, popruhová kostra, bílé prošívání. Sedlo jezděno rok a půl. Cena 18 000,-

Při rychlém jednání nebo koupi obou sedel sleva! Více foto na e-mailu jineli@seznam.cz

5.8.2011 12:35
aishaia

XXX.XXX.19.211

Terushka: uždečka i poprsák se mi moc líbí jaká by byla cena?

5.8.2011 13:22
madow

XXX.XXX.97.199

aishaia napsal(a):
Terushka: uždečka i poprsák se mi moc líbí jaká by byla cena?

myslím si že tato uzdečka s poprsákem má už jiného majitele je to diskuze z roku 2007

5.8.2011 20:39
pegaska pony

XXX.XXX.144.103

Prodávám udidlo nelomené, gumové. Použito, ale bez vad, vypadá jako nové. Velikost pro menšího ponyho, 11,5 cm. Cena dohodou.

6.8.2011 18:16
chromik

XXX.XXX.179.197

Prodám:
- westernovou košili novou, nevyužitou, vel.L 650,-kč,
- kožený kvalitní zánovní klobouk, obvod 55cm, 750,-kč,
- bolo s koženou kulatou šňůrkou 80,-kč.

6.8.2011 18:39
chromik

XXX.XXX.179.197

Prodám:
- ohlávka růžová na minihorse nebo hříbě poníka 80,-kč,
- vodítko americké silné splétané, délka 2,2m 130,-kč,
- ohlávka hříběcí červená, bez podložení (už bylo škaredé, tak jsem ho vyndala) 80,-kč.

25.10.2011 19:10
broker

XXX.XXX.234.245

Dobrý den,

je stále ještě aktuální Váš inzerát na sedlo? Pokud ano, mohla by jste mi napsat více info na cainco@volny.cz, Bral bych ho kompletně nastrojené :-)

Děkuji
MZ

26.10.2011 14:35
ditule28

XXX.XXX.37.6

Prodám jezdecké termoboty, barvy černé, nepromokavé, velikost 39, nové, nepoškozené. Uvnitř kožíšek.
mail:dita.pocitac@post.cz

26.10.2011 15:23
majkulka

XXX.XXX.237.148

Nabízím nové sedlo KENTAUR SENECA. Více viz inz. https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/1593639/kentaur-seneca-16-5/
Možná výměna za kvalitní sedlo vhodné do vytrvalosti
pro více ifo mě neváhejte kontaktovat na boruvka281@seznam.cz

2.11.2011 20:26
horallka

XXX.XXX.195.188

Prodám nové hackamore,jen 2x zkoušené.Velikost cob až full.Hackamore pro bezudidlové ježdění. Kovové části pochromované, řemínky kožené, nánosní část podložená syntetickou kožešinou. Délka ramene 18,5 cm. Poměrně jemné hackamore s krátkými rameny.Původní cena 600kč.Nyní 400,-

Osobní odběr Uničov,nebo pošlu na dobírku.

m.p.loucka@seznam.cz

6.3.2012 08:52
sheggy

XXX.XXX.2.215

horallka napsal(a):
Prodám nové hackamore,jen 2x zkoušené.Velikost cob až full.Hackamore pro bezudidlové ježdění. Kovové části pochromované, řemínky kožené, nánosní část podložená syntetickou kožešinou. Délka ramene 18,5 cm. Poměrně jemné hackamore s krátkými rameny.Původní cena 600kč.Nyní 400,-

Osobní odběr Uničov,nebo pošlu na dobírku.

m.p.loucka@seznam.cz

Zdravím - máte ještě tohle hackamore na prodej?

6.3.2012 09:19
veronik

XXX.XXX.62.54

pegaska pony napsal(a):
Prodávám udidlo nelomené, gumové. Použito, ale bez vad, vypadá jako nové. Velikost pro menšího ponyho, 11,5 cm. Cena dohodou.

Ahojky,můj email ronka.veronika@seznam.cz můžeš mi poslat cenu,měla bych zájem :-)

6.3.2012 20:00
0bubak0

XXX.XXX.64.232

Prodám nedávno koupený, nezničený, kožený lonžovací obnosek hnědé barvy. Velikost FULL. Mému koníkovi je velký, to je jediný důvod prodeje. Foto zašlu emailem. 600Kč
Pište na email: halmovatereza@seznam.cz

7.3.2012 18:45
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

Koupím naučné knihy o koních.Nabídky i s fotem a cenou posílejte na mail d.cecilka@seznam.cz

Prodám jezdecké sako černé,velikost 36
rajtky bílé velikost 42
jezdecké rukavice bílé
Vše je nové,nepoužité.Cena za komplet 2000kč včetně poštovného.

7.3.2012 22:06
klarusa

XXX.XXX.6.230

prodala by jsi jen samostatne ty bile rajtky?jestli ano za kolik, a mohu poprosit o foto?dik

9.3.2012 21:01
4horse

XXX.XXX.16.151

Nabízím na prodej knihu Endurance
Tato odborná kniha je členěna do 27 kapitol, ve kterých jsou ukázány všechny aspekty vytrvalostního ježdění. “Vytrvalost, francouzský pohled” je směřována na jezdce a vytrvalostní fanoušky. Vysvětluje nenáročným způsobem vše, co jezdec potřebuje vědět o koni, jeho tréninku a vedení, o problémech, které mohou vyvolat.
Autor zkoumá všechny fáze/etapy v kariéře vytrvalostního koně, vždy z hlediska pohledu jezdce. Leonard nabízí radu v tom, jak vybrat, vychovat a trénovat vytrvalostního koně od úplných počátků až do „high-level“ přípravných technik. V naprostém klidu a velmi prakticky vysvětluje všechny otázky. Jelikož je autor Evropan, tak aspekty jako ježdění po asfaltu nebo pomoc wranglerů během závodu jsou široce diskutovány.
Francie je jedním z vedoucích hráčů v tomto sportu a preferuje ho. Liesens svázal dohromady všechny elementy, které spoluvytvářejí to, co nazývá „Francouzským systémem“: chov koní, výchova/klasifikace mladých koní, systém závodů, taktika-strategie.
Pierre Arnould, Vedoucí belgické reprezentace, napsal následující slova na zadní část přebalu knihy: „Leonard napsal knihu stejně, jako vede své koně: přímo a efektivně“.
Další info v emailu: info@4horse.cz

10.3.2012 09:50
0bubak0

XXX.XXX.64.232

Prodám anglickou uzdečku černé barvy s kamínkama. Velmi pěkná, velikost COB. Ani jednou nepoužitá, je nám malá. Foto zašlu mailem.
PC:790Kč NC:550Kč
Pište prosím na email: halmovatereza@seznam.cz
Díky T.

10.3.2012 10:01
0bubak0

XXX.XXX.64.232

Ta samá uzdečka, kterou prodávam.

10.3.2012 22:59
bubo

XXX.XXX.20.53

bubo napsal(a):
Prodám australské sedlo Wintec Pro Stock s Cair
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/14841270/Prodam-australske-sedlo-Wintec-Pro-Stock-s-Cair.php

:-)

11.3.2012 10:46
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

klarusa napsal(a):
prodala by jsi jen samostatne ty bile rajtky?jestli ano za kolik, a mohu poprosit o foto?dik

ano i samostatně.Dej mi svůj mail a pošlu ti fotku :)

11.3.2012 12:23
0bubak0

XXX.XXX.64.232

Také prodám martingal, velikosti COB, úplně nový, nepoužitý, jen vyzkoušený. Je nám malý. 250Kč
foto pošlu mailem. halmovatereza@seznam.cz

11.3.2012 13:03
klarusa

XXX.XXX.200.59

d.cecilka napsal(a):
ano i samostatně.Dej mi svůj mail a pošlu ti fotku :)

klara.zolakova@seznam.cz dik moc

11.3.2012 18:22
werča

XXX.XXX.180.83

taky se přídám, prodám 2 ks podsedlových deček značky euro - star. Cena za jednu 300 kč.

11.3.2012 18:22
werča

XXX.XXX.180.83

taky se přídám, prodám 2 ks podsedlových deček značky euro - star. Cena za jednu 300 kč.

6.4.2012 20:36
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

Prodám černou,koženou uzdečku s anglickým kombinovaným nánosníkem.Čelenka je do V a zdobená kamínky, je hodně nastavitelná takže vhodná pro PONY a COB (na požádání pošlu rozměry).Cena 650 kč Prodám otěže černé,plátěné za 150 kč.Při odběru uzdečky i otěží cena jen 800 kč + zdarma gumové kroužky k udidlu.

Prodám černou,koženou uzdečky s novým zátylníkem a dstarší čelenkou,lícnicemi a nánosníkem.Cena s otěžemi 500 kč.

6.4.2012 20:38
d.cecilka

XXX.XXX.1.30

¨Foto 2. uzdečky na prodej.Cena s otěžemi 500 kč.

9.4.2012 00:10
petttlu

XXX.XXX.48.118

Prodám žlutou bavlněnou podsedlovou dečku Tattini dečka je anatomicky tvarovaná ze supr materiálu dobře saje pot :-), úchyty na suchý zip i na podbřišník ... málo používaná s běžným opotřebením v místech kde je sedlo a podbřišník, jinak top stav j(foto je orientační nové dečky) ..... prodávám z důvodu nevyužití :-) někomu ještě dobře poslouží :-)) velikost full. Cena: 300 + poštovné

26.7.2013 16:44
riratka

XXX.XXX.29.61

Dobrý den,
mohu poprosit o zaslání bližších informací na email riratka@email.cz ?
Předem děkuji

17.8.2014 17:54
rejnok123

XXX.XXX.112.110

Je nátylník podlozěný?? A kolik?smajlík

17.8.2014 17:55
rejnok123

XXX.XXX.112.110

Je nátylník podlozěný?? A kolik?smajlík

17.8.2014 17:56
rejnok123

XXX.XXX.112.110

Mohla by jste mi poslat fotku kde je to spravovaný??smajlík

17.8.2014 19:02
rejnok123

XXX.XXX.112.110

klafus napsal(a):
A dále spravený,ale PLNĚ FUNKČNÍ ,černý nátylník,pěkný za 100 Kč + při rychlém jednání ČELENKA ZDARMA. Opět více foto a info na mailu: klafus@tiscali.cz

Předem mockrát děkuji!!!

Dobrý den, mohu poprosit o fotku kde je to zničené??

10.12.2015 20:03
Qessia

XXX.XXX.168.5

Ahoj :)
akutně sháním oranžovou podsedlovou dečku :) NEVYKROJENOU! :)
klidně používaná :) cena do 200, - nejlépe okolo 150, - :)
nabídky prosím na mail :)
moc všem děkuji :).

12.12.2015 13:16
Kristýna123

XXX.XXX.155.253

luda napsal(a):
Kůň,Chov a péče

Cena ? Počet stránek ? děkuji :).

12.12.2015 14:39
sisi58

XXX.XXX.218.3

Diskuze stará jak sám svět
Těžko jsou ty věci ještě na prodej.

Monivtelno

27.8.2017 10:10
Monivtelno

XXX.XXX.13.103

Prodám zcela novou vestu na koně vel. M, ještě i s vysačkou. Osobní předání Mělnické Vtelno. Možno zaslat poštou, ovšem po předchozí platbě na účet (+poštovné).

29.8.2017 12:30
ameed

XXX.XXX.248.64

Za kolik je to australské sedlo?

29.8.2017 13:06
sisi58

XXX.XXX.191.1

ameed napsal(a):
Za kolik je to australské sedlo?

Stará diskuze.

29.8.2017 13:53
ameed

XXX.XXX.248.64

Ajoooo...blbé datum, si nikdy nevšimnu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík