Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2007 08:46

Sem dejte fotečky z Vašeho plavení.
My už jsme s koníkama byli několikrát ve vodě, jednou už byla i koupačka, kdy naše frísule si lehla do vody i s jezdcem, ale z tohoto důvodu si foťák nebereme.
Tak alespoň někdo třeba přispěje fotečkou...

3.5.2007 08:57

nightdevil napsal(a):
My už jsme s koníkama byli několikrát ve vodě, jednou už byla i koupačka, kdy naše frísule si lehla do vody i s jezdcem, ale z tohoto důvodu si foťák nebereme.

Já mám pár fotek ale jsou z července minulého roku...

3.5.2007 08:58

tajemma danny napsal(a):
Já mám pár fotek ale jsou z července minulého roku...

3.5.2007 09:00

tajemma danny napsal(a):

A tady se Askona trochu zamotala a málem ze sebe udělala potápěče... ale ustála to...

3.5.2007 09:22

nightdevil napsal(a):

Vikuk

3.5.2007 10:51

mix napsal(a):
Vikuk

Jani, já věděla, že sem dáš fotečku....
Jinak díky moc za fotečky...

3.5.2007 10:55

nightdevil napsal(a):

na půlku dubna bylo slušné vedro:)

3.5.2007 11:28

svatka napsal(a):
na půlku dubna bylo slušné vedro:)

tak letos jsme ještě samozřejmě nekoupali, ale loni Usinka přišla na to, že umí plavat!

3.5.2007 11:29

lucky napsal(a):
tak letos jsme ještě samozřejmě nekoupali, ale loni Usinka přišla na to, že umí plavat!

3.5.2007 12:35

lucky napsal(a):
zkoumání

Jééé,to je hezkýý,Usinka je taková potápka,joo?Moruše tam taky strká hlavu až po voči,ale tůdle,když šla k rybníku sama,jsem myslela,že jí zahmoždím!Zaboha do vody nevleze,třičtvrtě hodiny couvání a unavování kobči,no nakonec tam přec jen vléézla,ale teda,proklínala jsem jí do alelujááá!!!To mi bylo takový horko,že jsem fakt myslela,že tam vlezu taky,jenže než bych svlíkla chapsy,kaťata,všecko,pak to zase na sebe navlíkat,to se mi fakt nechtělo,ale jsem rozhodnutá,až se tam vydáme příště,že se s ní za tu odměnu,až tam zase za hodinu(doufám,že néééé)vleze,tak se s ní jít vyčvachtat.Škoda jen,že tu promodralou osůbku nebude mít kdo vyfotit,mohlo by to bejt zajímavý....

sabora

3.5.2007 13:36
sabora

nightdevil napsal(a):

ahoj, fotku bohužel nemám, ale muj šmudla (kdysi) nešlápl do kaluže, potoky přesakoval................., ale když jsme přišli jednou k rybníku (Branžež) skočil tam semnou, se sedlem, a z vody čouhaly jen otěže a já byla zralá na infarkt, že se mi blblounek utopí, on se normálka válel ve vodě mě popás hluboké! (to už jsem stihla sedlo schodit), a cválat ve vodě o pláži je super, jen ty lidi v plavkách dost zírali :)))))))) (a uskakovali:)))

3.5.2007 13:42

nightdevil napsal(a):

jo jo letošní duben už byl pěkně teplej

3.5.2007 13:44

salitka napsal(a):
jo jo letošní duben už byl pěkně teplej

koníci už se do vody moc těšili

3.5.2007 13:46

nightdevil napsal(a):
Jani, já věděla, že sem dáš fotečku....
Jinak díky moc za fotečky...

Máš mě přečtenou...až budu doma přídám další s chlaďáskem

3.5.2007 13:49

salitka napsal(a):

sabora

3.5.2007 13:55
sabora

salitka napsal(a):

kde to je focené?

3.5.2007 14:03

sabora napsal(a):
kde to je focené?

v Dubí

3.5.2007 14:03

salitka napsal(a):

Jaruško,to by potom opravdu chtělo fotku.
Já naštěstí do vody nemuselo,bylo taky v půlce dubna,Bělka si jen prozkoumala terén.Šla do vody dobrovolně,ale jen chvilku,tak jsem moc fotek neztihla a tahle je taky nekvalitní.Tak příště

sabora

3.5.2007 14:04
sabora

salitka napsal(a):
v Dubí

já že je to podobný jak právě Branžež. dík

3.5.2007 14:05

sabora napsal(a):
já že je to podobný jak právě Branžež. dík

nemáš zač je to hodně daleko tam od vás

3.5.2007 14:13

trajekt napsal(a):
Jaruško,to by potom opravdu chtělo fotku.
Já naštěstí do vody nemuselo,bylo taky v půlce dubna,Bělka si jen prozkoumala terén.Šla do vody dobrovolně,ale jen chvilku,tak jsem moc fotek neztihla a tahle je taky nekvalitní.Tak příště

tak ja vas tu s dovolením kapec zaplavím fotkama

3.5.2007 14:14

sany napsal(a):
tak ja vas tu s dovolením kapec zaplavím fotkama

tohle kutí žarka vždycky když se dostane do vody potvora..jenže jezdec nejezdec na hřbetě to už je jí jedno

3.5.2007 14:16

sany napsal(a):
tohle kutí žarka vždycky když se dostane do vody potvora..jenže jezdec nejezdec na hřbetě to už je jí jedno

no..kora taky přišla na to že umí plavat

3.5.2007 14:16

sany napsal(a):
no..kora taky přišla na to že umí plavat

3.5.2007 14:18

sany napsal(a):

no a už lepši končim ..jinak to sou šecko ale už letošní fotky..

...nooo strom..něco pro Koru

sabora

3.5.2007 15:13
sabora

salitka napsal(a):
nemáš zač je to hodně daleko tam od vás

nevim z tvé otázky které místo myslíš, tak odpovím tak: Dubí mám asik 35km, Branžež teď asi 10km, ale dobu jsme tam bydlela, tak to bylo nej! Jinak budem chodit do Jizery to mám kousinek.

3.5.2007 15:40

sany napsal(a):
no a už lepši končim ..jinak to sou šecko ale už letošní fotky..

...nooo strom..něco pro Koru

Dám sem taky něco

3.5.2007 16:51

blanche napsal(a):

Tak tohle už je letos chtěly jsme se jen podívat do vody a ochladit nožičky....

3.5.2007 16:52

dominika napsal(a):
Tak tohle už je letos chtěly jsme se jen podívat do vody a ochladit nožičky....

Taky se napít.....

3.5.2007 16:53

dominika napsal(a):
Taky se napít.....

ale Corálek to pochopil jinak....

3.5.2007 16:54

blanche napsal(a):

krásný fotky!! moc my máme rybník přímo na jízdárně ale je tak strmej že se do něj vlézt nedá..jen na jedný straně máme ohraničenej malej brouzdák..asi tak po kolena.. za to v Nebanicích to bývávaly časy..krásná hluboká řeka...to bylo plaváníčko už se těším až tam pojedu v létě na závody

3.5.2007 16:55

janaslab napsal(a):
krásný fotky!! moc my máme rybník přímo na jízdárně ale je tak strmej že se do něj vlézt nedá..jen na jedný straně máme ohraničenej malej brouzdák..asi tak po kolena.. za to v Nebanicích to bývávaly časy..krásná hluboká řeka...to bylo plaváníčko už se těším až tam pojedu v létě na závody

3.5.2007 17:05

dominika napsal(a):

To Dominika - Není to Coral z matky Cayenne? Kupovali jste ho nedávno?

3.5.2007 17:11

dominika napsal(a):

brrr to studí ale přežil

3.5.2007 17:12

evka napsal(a):
To Dominika - Není to Coral z matky Cayenne? Kupovali jste ho nedávno?

Ano je to on ty ho znáš??

3.5.2007 17:20

dominika napsal(a):

Tady je dokonce celej

3.5.2007 17:49

dominika napsal(a):

Jasně Prima a hodnej koník. Stál u nás ve stáji od cca 5 měsíců až do doby, kdy byl prodán. To jsem ráda, že se má u vás dobře

3.5.2007 19:57

janaslab napsal(a):

Kupodivu jsem dostala do vody i tu moju prdelinu...Pro představu-šlápnout do kaluže byla pro ní úlná zkáza..!!!

3.5.2007 20:21

mili napsal(a):
Kupodivu jsem dostala do vody i tu moju prdelinu...Pro představu-šlápnout do kaluže byla pro ní úlná zkáza..!!!

Prosím co je to za koníka-není to Milágros?Děkuji

3.5.2007 20:45

evka napsal(a):
Jasně Prima a hodnej koník. Stál u nás ve stáji od cca 5 měsíců až do doby, kdy byl prodán. To jsem ráda, že se má u vás dobře

Aháá no tak to je fajn,je hodnej pořád strašná zlatíčko akorát malinko vyrostl KVH má 151

3.5.2007 21:06

jaruska napsal(a):
Jééé,to je hezkýý,Usinka je taková potápka,joo?Moruše tam taky strká hlavu až po voči,ale tůdle,když šla k rybníku sama,jsem myslela,že jí zahmoždím!Zaboha do vody nevleze,třičtvrtě hodiny couvání a unavování kobči,no nakonec tam přec jen vléézla,ale teda,proklínala jsem jí do alelujááá!!!To mi bylo takový horko,že jsem fakt myslela,že tam vlezu taky,jenže než bych svlíkla chapsy,kaťata,všecko,pak to zase na sebe navlíkat,to se mi fakt nechtělo,ale jsem rozhodnutá,až se tam vydáme příště,že se s ní za tu odměnu,až tam zase za hodinu(doufám,že néééé)vleze,tak se s ní jít vyčvachtat.Škoda jen,že tu promodralou osůbku nebude mít kdo vyfotit,mohlo by to bejt zajímavý....

No, ona není moc potápka. Ale byla podruhé takto ve vodě, takže průzkumník. Ovšem na to, že loni překonala svůj panický strach z vody, byla skvělá.

3.5.2007 21:20

dominika napsal(a):
Tady je dokonce celej

Tak my jsme se plavili už letos...

3.5.2007 21:23

pegaska pony napsal(a):
Tak my jsme se plavili už letos...

Ještě jedna

3.5.2007 21:55

dominika napsal(a):
Aháá no tak to je fajn,je hodnej pořád strašná zlatíčko akorát malinko vyrostl KVH má 151

Jojo, to on ani u nás se neztratil Takovej obřík

3.5.2007 22:04

nightdevil napsal(a):

Akát v Moravě

3.5.2007 22:06

nightdevil napsal(a):

další

3.5.2007 22:12

mix napsal(a):
další

To je překrásný chlaďásek! Úžasná barvička Fakt nádherný

3.5.2007 22:17

lucky napsal(a):

Fotka ze soboty.

3.5.2007 22:47

lucky napsal(a):

Díky...pravý opak tvojí fešandy...co se barvy a konstituce týče.......škoda jen, že už je prodaný(nebyl bohužel můj). Jako hřebec byl zlatíčko....

3.5.2007 22:53

nightdevil napsal(a):

Tyto holky jsou moje, tak už mi je nikdo neprodá

Přidejte reakci

Přidat smajlík