Sem Dávejte fotečky pony ve volnosti. Tohle je moje klisna WPB "ELI"...Od nejmenších po největší :-)
dominicca
napsal(a):
Sem Dávejte fotečky pony ve volnosti. Tohle je moje klisna WPB "ELI"...Od nejmenších po největší :-)
Elinka:-)
dominicca
napsal(a):
Eli skáče 100 cm :-)
dominicca
napsal(a):
A tohle je moje druhá pony klisna Dája.
dominicca
napsal(a):
Tohle je Eli puštěná u nás na zahradě
dominicca
napsal(a):
Tohle je mladý valášek Lipo (ČSP po Likenovi), prodali jsme ho teď v dubnu
dominicca
napsal(a):
a ještě jednou Lipoš
jurasek
napsal(a):
no tak ta moje není poník ,špatně čtu
Jo tak to Jerry se taky musí pochlubit:
klafus
napsal(a):
a naposled Jerry:
Tak já vám tu přihodím taky ty naše sportovní mininaděje
Šibal ze Šárky
janda
napsal(a):
Tak já vám tu přihodím taky ty naše sportovní mininaděje
Šibal ze Šárky
Gabriel po Pretoria Pegas
klafus
napsal(a):
a naposled Jerry:
Ještě přihodím jednu Jerykovu od Klárky ta nás rozsekala nejvíc ale je zdali nevím jak dobře bude vidět,ale rezerva brutální a skok exelentní!!!
klawdie
napsal(a):
Ještě přihodím jednu Jerykovu od Klárky ta nás rozsekala nejvíc ale je zdali nevím jak dobře bude vidět,ale rezerva brutální a skok exelentní!!!
Lucinka
dominicca
napsal(a):
Ve volnosti se \"zátěží\", která měla v ten den svou skokovou premiéru a prcek je na ni v tomto směru velmi opatrný
lerry
napsal(a):
Ve volnosti se \"zátěží\", která měla v ten den svou skokovou premiéru a prcek je na ni v tomto směru velmi opatrný
A samostaně o trošku vyšší skok...... :o)
dominicca
napsal(a):
My jsme taky ještě poník, fotku žádnou nic moc nemám, tak tady je video: http://www.stream.cz/ video/9/92449-skok-ve-volnosti-1 (mezera před video)
stieberova
napsal(a):
My jsme taky ještě poník, fotku žádnou nic moc nemám, tak tady je video: http://www.stream.cz/ video/9/92449-skok-ve-volnosti-1 (mezera před video)
taky se přidámě kobylka Linda
dominicca
napsal(a):
Poncl kamarádky
monchess
napsal(a):
ZASE ZIMA HALA
Brusinka - skákanie vo volnosti prvně v životě, prvý hurá skok
lastovicka
napsal(a):
Brusinka - skákanie vo volnosti prvně v životě, prvý hurá skok
A tady metr
dominicca
napsal(a):
Elinka:-)
Naše poička.
Tato pony klisna ( ČSP ) je nabídnutá na prodej!!!!
Video na: http://www.youtube.com/watch?v=e3UxDfPmYgs
barletka
napsal(a):
Naše poička.
Tato pony klisna ( ČSP ) je nabídnutá na prodej!!!!
Video na: http://www.youtube.com/watch?v=e3UxDfPmYgs
sheril
napsal(a):
malá ,ale šikovná,,50 cm výška,své koně nenamáhám
tady je Lady její největší rekord byl zatím 125, ale nic moc protože měří 140 :D ,znám poníky, které klidně přeskočí svou výšku
ladynka
napsal(a):
tady je Lady její největší rekord byl zatím 125, ale nic moc protože měří 140 :D ,znám poníky, které klidně přeskočí svou výšku
ještě jedna.......hrůza ta kvalita
sheril
napsal(a):
stromeček v cestě
my jsme zatím taky v kat.pony-můj arábek 147cm,skok ve volnosti
dominicca
napsal(a):
Má drahá koňská polovička ...
teryneczka
napsal(a):
Má drahá koňská polovička ...
Kdyby měl někdo zájem o přepravní kamaše, 2x vyzkoušené,
původní cena 2000
nechám za 1200
velikosti COB
značky SCHOCKEMOHLE sports
barva Coffe caro
reflexsní proužky okolo
na email...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15
Tohle je můj již 26-ti letý poník Ferda Je to kříženec, má v sobě něco z velše, hucula, shetlanda...
Než sme si ho v jeho 14-ti letech koupily tahal v lese dřevo... Neměl ani základní péči - zubožená kopýtka, neočkovaný, žil v kravíně...
Dnes už má kopýtka v pořádku, je očkovaný a užívá si aktivní důchod Věřte nebo ne, ale čas od času si zaskáče, zacválá... v zimě tahá sáňky - to ho moc baví :-) Taky umí pár cirkusových kousků
Jinak ještě když byl mladší neměl problém se skoky pod sedlem do 70cm a ve volnosti do 90cm
Doufám, že tady s námi bude ještě hezkou řádku let
Pridavam naseho miniponyho plemene miniappaloosa, minihorse . Jmenuje se Marnix , meri 83KVH .
Fotil Honza Kamenicek.