Letošní 2. plavení... shetlandský pony Úsvit
Tak jakpak plavíte vy? prosím o nějaké fota
ivikkk
napsal(a):
o5 my
ivikkk
napsal(a):
ivikkk
napsal(a):
ivikkk
napsal(a):
i chlaďásci se rádi koupou
zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

ivikkk
napsal(a):
a takhle plave quarter-arab
ivikkk
napsal(a):
a další
janulka
napsal(a):
Ach jo, proč jen my nemáme kde plavit? Když už najdeme nějaké místo, tak je všude spousta turistů, kteří řvou, že "koupeme dobytek .........."
Když ti bude nadávat nějaká ženská, tak ji uzemni, že drůbež se tady také koupat nesmí. A pokud se potrefená husa ozve, je to její problém...
janulka
napsal(a):
Ach jo, proč jen my nemáme kde plavit? Když už najdeme nějaké místo, tak je všude spousta turistů, kteří řvou, že "koupeme dobytek .........."
Když už jsme u toho, znátě nějaké zákony na tohle?U nás semtam v řece potkám lidi a taky řvou jak na lesy že řeka je pro lidi a že se tam koně nesmí koupat.Vyhrožují i Policií tak by mě zajímalo jak to je.Místo kam chodím koupat koně není uspůsobeno lidem je to jen zatáčka řeky kde je hloubka prostě pouze divočina.Většinou lidem navrhuju že tedy půjdu s koněm na veřejné koupaliště.To řvou ještě víc, už jsem se hádala s x lidma, ale nikdy jsem neposlechla a stále si melu svou že i koně mají právo chodit do řeky, že pro ně nejsou bazény kam můžou chodit.Stává se že už mě řádně vytočí takže se už neovládnu a řeknu jim něco od plic.
ivikkk
napsal(a):
...
tajemma danny
napsal(a):
Irculko, mohu se zeptat kde si to ti koníci tak libují? To je nějaký horský potok? Závidím Vám takovou hloubku...
Ahojky,je to v potoku u nás na Krásné pod Lysou horou! Máme to přes cestu od stáje a přes léto je to bomba! Když je horko tak máš vidět s jakou radostí tam skáčou. Je to taková tůňka nic moc velká,ale suprovní!
ivikkk
napsal(a):
My plavíme takhle (tedy kamaradka)
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
odkad přesně jste a co máte za koníky že vás neznáme...?
My máme koníky nedaleko od vás
tak dneska byla velká akce-4 koně ve vodě-Bělouš Pali,Hnědák Vánek,Plavka Brita,A moje kobča Lady(ten poník)
luda
napsal(a):
tak dneska byla velká akce-4 koně ve vodě-Bělouš Pali,Hnědák Vánek,Plavka Brita,A moje kobča Lady(ten poník)
Tak a postupně každého koně...Vánek-2 letý ČT
Ten hnědák hned zkraje
luda
napsal(a):
Tak a postupně každého koně...Vánek-2 letý ČT
Ten hnědák hned zkraje
toto je Pali,6 let,matka:ČT.WELSH Otec :Mineral ale je to kus koně
luda
napsal(a):
toto je Pali,6 let,matka:ČT.WELSH Otec :Mineral ale je to kus koně
Brita,plavka 19 let,hucul s něčím,ale to nikdo neví..holčina jí má od 16 let
luda
napsal(a):
Brita,plavka 19 let,hucul s něčím,ale to nikdo neví..holčina jí má od 16 let
já a LADY
ivikkk
napsal(a):
už se moc těším na první plavení, zatím jsme se k tomu stále nedostali, maximálně tak že nám byla voda po břicho .o) toto je fotka ze závůdků, ostatní skákali a když odskákali tak odjeli, ja si čekání krátila takto :o)
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
odkad přesně jste a co máte za koníky že vás neznáme...?
My máme koníky nedaleko od vás
Ahojky,máme 4 koníky dva jezdecké a dva chlaďásky. S lehkýma jezdíme závody ve westernu a s těžkýma děláme v lese. Bydlíme na Pražmě a koníky máme ustájené na Krásné pod Lysou horou,je to kousek pod Zlatníkem. A odkud jsi ty?
irculka
napsal(a):
Ahojky,máme 4 koníky dva jezdecké a dva chlaďásky. S lehkýma jezdíme závody ve westernu a s těžkýma děláme v lese. Bydlíme na Pražmě a koníky máme ustájené na Krásné pod Lysou horou,je to kousek pod Zlatníkem. A odkud jsi ty?
Ahojky Ivčo,
my jsme z Metylovic-to je kousek od Frýdlantu.Máme teď 5koníků jen tak doma.Můžeš se podívat na stránkách www.rancpodhurkou.estranky.cz
zvířátková

nikootin
napsal(a):
už se moc těším na první plavení, zatím jsme se k tomu stále nedostali, maximálně tak že nám byla voda po břicho .o) toto je fotka ze závůdků, ostatní skákali a když odskákali tak odjeli, ja si čekání krátila takto :o)
zvířátková

zvířátková

zvířátková

zvířátková

janulka
napsal(a):
pokud to není veřejné koupaliště, tak tam nemají co dělat oni, taky chodíme na jeden rybník plavit, öbčas lidí nadavájí a to jsme slušní a chodíme stranou,už jsme se na to ptali jak policie tak hajného který to má na starosti, máme plné pravo tam chodit, to naopak oni znečistuji rybník opalovacími kremy,jen nekteri si holt mysli že jim patří svět!
woldemortík

irculka
napsal(a):
i chlaďásci se rádi koupou
a proč by nemohli jsou to taky koně jak maj být
woldemortík

zvířátková
napsal(a):
a poslední
to je obrý nen můj mrnou by do takovíhle hluboký vody nevlezl.Max po spěknky pak ho musím přemlouvat tak půl hodky
woldemortík
napsal(a):
to je obrý nen můj mrnou by do takovíhle hluboký vody nevlezl.Max po spěknky pak ho musím přemlouvat tak půl hodky
Ahoj, to já jsem zvědavá co bude moje kobyla říkat. Když jsem ju namáčela hadící na dvoře tak si to užívala a spokojeně chrochtala ale když sem chtěla přejít potok kde je 10 cm vody tak se jí moc nechtělo. V nedělu máme plán jít do rybníku co je docela daleko tak uvídíme jestli se jí to bude líbit
ivikkk
napsal(a):
kačeří chod... mírně ohnutý
Tak jsme taky byly plavit..pěkně celé stádečko
verfa
napsal(a):
Tak jsme taky byly plavit..pěkně celé stádečko
A poslední.. Koníci si užívali ve vedě asi půl hodiny..nemohli jsme je dostat ven..
daya
napsal(a):
Ahoj, to já jsem zvědavá co bude moje kobyla říkat. Když jsem ju namáčela hadící na dvoře tak si to užívala a spokojeně chrochtala ale když sem chtěla přejít potok kde je 10 cm vody tak se jí moc nechtělo. V nedělu máme plán jít do rybníku co je docela daleko tak uvídíme jestli se jí to bude líbit
Tak takhle se plaví klusáci :-) Rock Skal a já
zirawka
napsal(a):
Tak takhle se plaví klusáci :-) Rock Skal a já
Další - Samuel Skal
zirawka
napsal(a):
Další - Samuel Skal
A tady jeden ČT potápěč.. další "plavící" fotky najdete na BEZ MEZERY http://zirawka.rajce.idnes.cz/ Dubnove_plaveni_(_14._dubna_2007_)/
ivikkk
napsal(a):
Když jsme u těch plemen, tak takhle plavou kladrubáci
cheyenne
napsal(a):
Když jsme u těch plemen, tak takhle plavou kladrubáci
A v malé hloubce se to dělá takhle....
cheyenne
napsal(a):
A v malé hloubce se to dělá takhle....
a takhle plavíme se spoluuuu
ivikkk
napsal(a):
Ahoj! Také se přidávám: Peťka s Bublinou
ivikkk
napsal(a):
další: zleva- Bublina, Libero, Mahdí, Bárty
ivikkk
napsal(a):
Mahdí- Marťa a Bárty
ivikkk
napsal(a):
A poslední....plavééém.
muchlos
napsal(a):
A poslední....plavééém.
my jsme zatím ve velké vodě nebyly ale když je velké teplo tak se dem schladit alespoň do potoka
ivikkk
napsal(a):
Tak my byly včera taky plavit v rybníce do kterého jž chodíme pravidelně 8 let a co se nám nestalo->potkali jsem rybáře a ten nám nejprve radil kudy bude nejlepší vchod do rybníka pak na nás koukal a nakonec když jsme vylezli z vody tak nám pěkně vynadal ,že je tam zákaz rybolovu a tudíž tam koně nemají co dělat atd. a kdyžjsem se ptala kdeže jako jinam bychom mohli jít plavit tak řekl, že jedině do řeky, že jinak všechny rybníky jsou zde chovné. Tak envím co si mám myslet i jiní końáci z okolí chodí do rybníků a ne do řeky protože tam jsou ukrutný šutry.tak nevím co budu nyní dělat. zajímalo by ěm jak může kůň jehož hnůj sami rybáři do rybníků sypou , uškodit víc než člověk ,který se v chovných rybnících koupat a smí, ikdyž je napatlaný kdejakými krémy a vodičkami .....
tak nyní něco příjemějšího - foto
microfon
napsal(a):
Tak my byly včera taky plavit v rybníce do kterého jž chodíme pravidelně 8 let a co se nám nestalo->potkali jsem rybáře a ten nám nejprve radil kudy bude nejlepší vchod do rybníka pak na nás koukal a nakonec když jsme vylezli z vody tak nám pěkně vynadal ,že je tam zákaz rybolovu a tudíž tam koně nemají co dělat atd. a kdyžjsem se ptala kdeže jako jinam bychom mohli jít plavit tak řekl, že jedině do řeky, že jinak všechny rybníky jsou zde chovné. Tak envím co si mám myslet i jiní końáci z okolí chodí do rybníků a ne do řeky protože tam jsou ukrutný šutry.tak nevím co budu nyní dělat. zajímalo by ěm jak může kůň jehož hnůj sami rybáři do rybníků sypou , uškodit víc než člověk ,který se v chovných rybnících koupat a smí, ikdyž je napatlaný kdejakými krémy a vodičkami .....
tak nyní něco příjemějšího - foto
ivikkk
napsal(a):
bonbonka
napsal(a):
No,dedo by aj plával,ale nemáme hlbšiu vodu
Iskerník v Hornáde
dolinka
napsal(a):
Lení,suuuper skok do vody!!!
Tady láká Kačenka Bóbikáá do vody,ale ten,jelikož je tady úplně poprvé,tak nešel,jen se kochal tím,jak se Kačenka brodila.
Ale minule už tam měl ve vodě nohy!
jaruska
napsal(a):
Lení,suuuper skok do vody!!!
Tady láká Kačenka Bóbikáá do vody,ale ten,jelikož je tady úplně poprvé,tak nešel,jen se kochal tím,jak se Kačenka brodila.
Ale minule už tam měl ve vodě nohy!
Takhle plavíme my
kajja
napsal(a):
já chodím do stonávky ke splavu ve smilovicích nebo do kanaďanky. je to požární nádrž, sice má místy 7 metrů ale já chodím jen u kraje. zákaz koupání tam sice platí i pro lidi ale ani tak mě nikdo neseřval.. lidi koukaj jak pominutý, kde se tam vzal zase kůň, a děti si užívají pohledu. jinak nevadíme ani rybářům, což je super..
stalonek
napsal(a):
já chodím do stonávky ke splavu ve smilovicích nebo do kanaďanky. je to požární nádrž, sice má místy 7 metrů ale já chodím jen u kraje. zákaz koupání tam sice platí i pro lidi ale ani tak mě nikdo neseřval.. lidi koukaj jak pominutý, kde se tam vzal zase kůň, a děti si užívají pohledu. jinak nevadíme ani rybářům, což je super..
fotky doplním
medi
napsal(a):
A ještě s mou kobylko Skimarkou
a ještě s miláčkem mojim
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková

XXX.XXX.42.14
ivikkk
napsal(a):
tak pojd do vodičky
ivikkk
napsal(a):
a ještě fotečky
ivikkk
napsal(a):
sccary
napsal(a):
Irča
Hromadná...Muj mimino se mezi ostatnima coura na volno,opruzuje,nebo stoji opodal a starostuje
mokasin
napsal(a):
Hromadná...Muj mimino se mezi ostatnima coura na volno,opruzuje,nebo stoji opodal a starostuje
Asi takhle..
mokasin
napsal(a):
Asi takhle..
Letos mam z vody fotek spoustu,v tech vedrech se ani nic jinyho,nez jit k rybniku nedalo
mokasin
napsal(a):
Letos mam z vody fotek spoustu,v tech vedrech se ani nic jinyho,nez jit k rybniku nedalo
ivikkk
napsal(a):
my :-)
kunicek
napsal(a):
my :-)
taky něco přidám,sice kvalita fota nic moc,ale lepší než žádnévodu prostě miluje
ivikkk
napsal(a):
ivikkk
napsal(a):