Ahojka! Dneska 5.5.07 jsem se dozvěděla že ze stáje Steally odlezli velice nadanou klisnu BARBAYU. Byla prodámna někam do okolí Opavy.Byla bych strašně ráda kdyby se mi ozval majitel nebo popřípadě někdo známý.Děkuji
jezabel
napsal(a):
Ahojka! Dneska 5.5.07 jsem se dozvěděla že ze stáje Steally odlezli velice nadanou klisnu BARBAYU. Byla prodámna někam do okolí Opavy.Byla bych strašně ráda kdyby se mi ozval majitel nebo popřípadě někdo známý.Děkuji
Barbuško!! VZPOMÍNÁME!!
nikanie
napsal(a):
Ahoj,to je náhoda :D...ona je teď u nás,koupial si ji holka,co jela taky ZZVJ ale ne na Gordim,ale na hnědákovi celém v modré
Ahoja!! Hej to je supí? Odkad si?? Mohla bys ji vyfotit a poslat mi semka fotečku?? Ona totiž kamarádka ji milovala a její trenér ji prodal no.. a tak hledám majitele..
sabora

jezabel
napsal(a):
Ahoja!! Hej to je supí? Odkad si?? Mohla bys ji vyfotit a poslat mi semka fotečku?? Ona totiž kamarádka ji milovala a její trenér ji prodal no.. a tak hledám majitele..
a trenér to kam je prodaná nepoví?
jezabel
napsal(a):
ne-e erik tohle všechno tají, nikdo neví proč , ale je to tak.. no tak alespon sem dej PLSKA nějaké fotečky a jak se má!!! PLSKY PLSKY!!!
Ahoj, Barbaya je ted u nas ve staji, spolu s Gordim. Staram se o ni ja. Myslim že se ma dobře, nic ji nechybi... jak budu mit nejake fotky tak je sem dám... a myslim si,že to bude brzo.
P.S. zítra jedeme na veřejnak
agak
napsal(a):
Ahoj, Barbaya je ted u nas ve staji, spolu s Gordim. Staram se o ni ja. Myslim že se ma dobře, nic ji nechybi... jak budu mit nejake fotky tak je sem dám... a myslim si,že to bude brzo.
P.S. zítra jedeme na veřejnak
ahojka!!! hodím sem nšjaké fotejdy Barbušky z veřejňáku, ale mám jenom když se pásla.Jo jinak bacha barbuška strašně ráda trhá uzdečky =) třeba s ní deš kolem dveří a ona si nějak dostane kliku pod nánosník a rup! Uzdečka je prasklá!!!! jo jenom na to bacha...potom když s ní budeš na závodech tak s ní nechoď k šimlům nebo šedým koním!... Ona je úpe nesnáší!!!!Jo jinak Ti přeji aby sis s ní užila skutečně mnoho zábavy !! Bajushka je opravdu hodná, ale musí mít dostatek pohybu. Erik s ní jezdil denně a když ne tak byla v kolotoči a ve výběhu. Jinak sem můžu dát fotejdy Barbušky!!!Bája je strašně hodná a šikovná!! Bude se ti s ní dařit!! Erik jezdil S**a s Naďou Satkovou jezdila mini-maxi 150 a dala by víc ale byla poslední kdo to skočil takže nepokračovala!!
jezabel
napsal(a):
ahojka!!! hodím sem nšjaké fotejdy Barbušky z veřejňáku, ale mám jenom když se pásla.Jo jinak bacha barbuška strašně ráda trhá uzdečky =) třeba s ní deš kolem dveří a ona si nějak dostane kliku pod nánosník a rup! Uzdečka je prasklá!!!! jo jenom na to bacha...potom když s ní budeš na závodech tak s ní nechoď k šimlům nebo šedým koním!... Ona je úpe nesnáší!!!!Jo jinak Ti přeji aby sis s ní užila skutečně mnoho zábavy !! Bajushka je opravdu hodná, ale musí mít dostatek pohybu. Erik s ní jezdil denně a když ne tak byla v kolotoči a ve výběhu. Jinak sem můžu dát fotejdy Barbušky!!!Bája je strašně hodná a šikovná!! Bude se ti s ní dařit!! Erik jezdil S**a s Naďou Satkovou jezdila mini-maxi 150 a dala by víc ale byla poslední kdo to skočil takže nepokračovala!!
jinak ještě Barunka s kamčou
jezabel
napsal(a):
jinak ještě Barunka s kamčou
Dávám další fotečky Barbušky!!
jezabel
napsal(a):
ahoj, no to ze je hračička, na to jsem dneska přišla, kdyz mi pomahala s otětema, ale že je rasista tomi nikdo neřek ... už se těším až se s ni víc poznám... až budeme ta sehrana dvojka
jinak mi přijde uplne užasna. a ten box,co ,,rozkopala,, je v klidu všechno se dalo znovu přimontovat ( drzak na zradlo, hacky, ktere jsou na dveřích od boxu, napaječku...) jeste dnes tu dam par fotek z veřejnaku
agak
napsal(a):
ahoj, no to ze je hračička, na to jsem dneska přišla, kdyz mi pomahala s otětema, ale že je rasista tomi nikdo neřek ... už se těším až se s ni víc poznám... až budeme ta sehrana dvojka
jinak mi přijde uplne užasna. a ten box,co ,,rozkopala,, je v klidu všechno se dalo znovu přimontovat ( drzak na zradlo, hacky, ktere jsou na dveřích od boxu, napaječku...) jeste dnes tu dam par fotek z veřejnaku
Super!! Ten Hradec sou Ofiska!!
agak
napsal(a):
no ja jeste nemam vystavenou licku (cekame jeste na jednu holku) tak nevim, jeste se zeptam trenerky
já taky čekám na licenci!!!! Ale ten Hardec asi pojedu...prý když zavoláš Šalamounové do ostravy tak ti dá číslo licence a můžeš startovat ;o)
agak
napsal(a):
jo a stejne musim poslad licenci od barci na prepsani majitele, takze mi to nevyjde... snad jindy
aha.. jo tak to jo... no až někam pojedeš dej vědět..jo jinak já jsem Katka!! A ty jsi ta co jsem se s tebou bavila na veřejnáku??A mohla bych se s kamarádkou někdy přijet na Barbušku do stáje podívat?
jezabel
napsal(a):
já taky čekám na licenci!!!! Ale ten Hardec asi pojedu...prý když zavoláš Šalamounové do ostravy tak ti dá číslo licence a můžeš startovat ;o)
no moc tech fotek v kompu nemam, ale budu-snad
jezabel
napsal(a):
aha.. jo tak to jo... no až někam pojedeš dej vědět..jo jinak já jsem Katka!! A ty jsi ta co jsem se s tebou bavila na veřejnáku??A mohla bych se s kamarádkou někdy přijet na Barbušku do stáje podívat?
ja jsem Agata - jo jsem ta s kterou ses bavila , jasne dam ti vedet jak zase nekam pojedeme, a jedete do hnojniku za 2 tydny?
jezabel
napsal(a):
nn to mám jediný volný víkend v květnu tak tam ne, ale potom ten další jsou trojanovice
Bajbuška
agak
napsal(a):
Barča ve vodě-dneska
Ahoj ! Hledám info o kobylce Barbaya o které tady píšete jak jste ji milovali....Já jen že jsem ji koupila od nějakého překupníka né v moc dobrém stavu... Trochu podvýživa, otlačeniny od sedla z obou stran... dušnost... Doufám, že jí pomůžu...Jiskru neztratila... Jen mě za ní mrzí, že lidé kteří ji milovali ji ,,dopřáli" takový konec... Ne u mě bude žít doufám ještě dlouho.. Jojo už jí je patnáct pryč.. Nejsem zrovna příjemná, ale prosím Vás o nějaké foto....Děkuji
latimor
napsal(a):
Ahoj ! Hledám info o kobylce Barbaya o které tady píšete jak jste ji milovali....Já jen že jsem ji koupila od nějakého překupníka né v moc dobrém stavu... Trochu podvýživa, otlačeniny od sedla z obou stran... dušnost... Doufám, že jí pomůžu...Jiskru neztratila... Jen mě za ní mrzí, že lidé kteří ji milovali ji ,,dopřáli" takový konec... Ne u mě bude žít doufám ještě dlouho.. Jojo už jí je patnáct pryč.. Nejsem zrovna příjemná, ale prosím Vás o nějaké foto....Děkuji
Jo a ta fotka v profilu je ona jak žere shnilé seno u toho překupníka...
latimor
napsal(a):
Jo a ta fotka v profilu je ona jak žere shnilé seno u toho překupníka...
Zvětšená fotka..
Koníka síce nepoznám, ale celkom sa ma to dotklo ako môže dopadnúť jedno krásne zviera, je to veľmi smutné..Keď to čítam tak dúfam, že tú moju hajtru nebudem nútená nikdy predať
Super, že si ju kúpila, snáď už bude mať zase pekný život a majiteľa ktorý sa jej bude venovať a ľúbiť ju, želám vám veľa pekných spoločných chvíľ
Já situaci kolem kobyly neznám, vybavuju si ji akorát tady z diskuzí a právě pár sezón ze startek na okolních závodech.
Samozřejmě důvod prodeje neznám ani proč ta milovaná kobylka skončila tak jak skončila, ale na kolbištích nepodávala pod svou jezdkyní (a předpokládám i tehdejší majitelkou v jedné osobě) příliš přesvědčivé výkony a tak si akorát matně vybavuju že tak po jedné dvou sezónách od tady v diskuzi probírané koupi se jedzkyně začala na startkách objevovat s jiným koněm. Čistě můj osobní tip dle toho jak to tak na mne působí (a fakt neznám situaci, tak mi asi ani nepřísluší soudit) je prostě ten, že ta milovaná parťačka přestala být coby sportovní náčiní tak milovaná a šla o dům dál prvnímu co projevil zájem. Vzhledem k novému koni v následujících závodních sezónách mi to na finanční krizičku prostě nepřipadá....
http://parkur-index.cz/profil/KH2412/
Ale to je docela obecný jev dneska u většiny mladých lidí, že většina těch co ty koníčky tak lovískuje si tváří v tvář dilematu sportovní úspěchy verzus k lesu a zpátky s tím svým miláčkem, vzpomene že vlastně tu netalentovanou nebo problémovou herku zas až tolik nelovískuje a k lesu a zpátky jim pro vlastní pocit sebeuspokojení halt nestačí.
Vidím to hlavně dost i v okolí, že ti co nejvíc křičí jak svoje hajtry milujou a denně si tapetujou xichtovnici společnýma aktuálníma fotkama se pak většinou těch svých parťáků zbavují jako první