Koupím sedlo na ponyho

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2007 16:47

Koupím seldo a uzdečku na ponyho..Prosím levně..Mám WPB..je asi 140 cm vysoký..nabídněte..Nejlépe s foteškou...

8.5.2007 12:39

konarka007 napsal(a):
Koupím seldo a uzdečku na ponyho..Prosím levně..Mám WPB..je asi 140 cm vysoký..nabídněte..Nejlépe s foteškou...

to nikdo nic neprodáváte?

8.5.2007 12:53

konarka007 napsal(a):
to nikdo nic neprodáváte?

Tak co ? Koukám, že doma a na netu

8.5.2007 13:02

blanche napsal(a):
Tak co ? Koukám, že doma a na netu

njn..když je blbý počasí,tak mi nic jinýho nezbývá..hale ty máš u sebe tu fotku jak Venda skáče ten docela vysokej skok?? U nás ve výběho..jak na to šel snad jenom jednou?

8.5.2007 13:10

konarka007 napsal(a):
njn..když je blbý počasí,tak mi nic jinýho nezbývá..hale ty máš u sebe tu fotku jak Venda skáče ten docela vysokej skok?? U nás ve výběho..jak na to šel snad jenom jednou?

no sebou mám jen tuhle

8.5.2007 13:12

blanche napsal(a):
no sebou mám jen tuhle

tu mám uřž od tebe taky..tak až si na ní vzpomeneš,tak mi jí lidně přepošli,ju?

8.5.2007 13:14

konarka007 napsal(a):

Ahoj nevím jak cenově si to představuješ,ale prodávám sedlo kentaur Jupiter které jsem zkoušela na našeho poníka welsh 135cm a sedělo mu líp jako tomu mýmu velkýmu koni,má elestickou kostru tak se přizpusobí a kdyby jsi nedej bože vyměnila poníka za většího bude i na velkého...pondovi sedlo fakt perfektně!Je to kvalitní sedlo a strašně moc pohodlné!Je to skokový univerzál a díky velikosti posedlí 16,5 není tak veliké a na poníka perfetní.můžu vyfoti a poslat foto na ponclovi,aby jsi mi věřila..Toť má nabídka.

8.5.2007 13:14

konarka007 napsal(a):
tu mám uřž od tebe taky..tak až si na ní vzpomeneš,tak mi jí lidně přepošli,ju?

No, doma pohrabu ... musím Ti to taky vypálit na CD ...

8.5.2007 13:22

klawdie napsal(a):
Ahoj nevím jak cenově si to představuješ,ale prodávám sedlo kentaur Jupiter které jsem zkoušela na našeho poníka welsh 135cm a sedělo mu líp jako tomu mýmu velkýmu koni,má elestickou kostru tak se přizpusobí a kdyby jsi nedej bože vyměnila poníka za většího bude i na velkého...pondovi sedlo fakt perfektně!Je to kvalitní sedlo a strašně moc pohodlné!Je to skokový univerzál a díky velikosti posedlí 16,5 není tak veliké a na poníka perfetní.můžu vyfoti a poslat foto na ponclovi,aby jsi mi věřila..Toť má nabídka.

Já bych taky koupila sedlo,ale westernový na poníka.Pokud někdo máte,nabídněte!!!!Dííky.
Ještě bych uvedla,aby nabídky přišly jen ze Středočeského kraje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík