Veřejný trénink Frýdek místek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2007 19:44

Ahojka!! Sem dávejte fotejdy z veřejňáku 8.5.07 ve Frýdku Místku

8.5.2007 19:48

jezabel napsal(a):

ahojki...ja tam taky byla co jsi jela?

8.5.2007 19:54

nikitka napsal(a):
ahojki...ja tam taky byla co jsi jela?

jela jsem křížkový parkur a do 70cm měla jsem poníka

tady to je ona:

8.5.2007 19:58

jezabel napsal(a):
jela jsem křížkový parkur a do 70cm měla jsem poníka

tady to je ona:

My tam byli taky (moje první závody)...fotky budu mít bohužel aaž pozítří od trenérky...

8.5.2007 20:14

nikanie napsal(a):
My tam byli taky (moje první závody)...fotky budu mít bohužel aaž pozítří od trenérky...

jej!! škoda!! apk je sem určitě DEJ!!!

9.5.2007 08:21

jezabel napsal(a):
jej!! škoda!! apk je sem určitě DEJ!!!

ahojda.. chcu se jen zeptat jestli nekdo nahodou tedka v utery nefotil i jine kone nez svoje a jestli by se tam nenasla nejaka fotka moji kobči a mě... Victory Star -taková ryzka plnaska ...diky moc

9.5.2007 09:10

pilgrisek napsal(a):
ahojda.. chcu se jen zeptat jestli nekdo nahodou tedka v utery nefotil i jine kone nez svoje a jestli by se tam nenasla nejaka fotka moji kobči a mě... Victory Star -taková ryzka plnaska ...diky moc

nebyla nahodou ta ponička na licenci na baniku?byla sem se tam podivat.....až budu mitfotečky z veřejnaku tak sem dam.....

9.5.2007 14:08

nikitka napsal(a):
nebyla nahodou ta ponička na licenci na baniku?byla sem se tam podivat.....až budu mitfotečky z veřejnaku tak sem dam.....

jj Jessi se mnou jsme byli na baníku!! tak jestli máš fotky od tama klidně taky sem dej ;)

9.5.2007 18:13

jezabel napsal(a):
jj Jessi se mnou jsme byli na baníku!! tak jestli máš fotky od tama klidně taky sem dej ;)

nemam neměla sem fotak zitra sem šupnu fotky z frydku ....kolik je te poničce?

9.5.2007 18:50

jezabel napsal(a):

Barbaya, 80cm

9.5.2007 19:40

agak napsal(a):
Barbaya, 80cm

let nebo výška?? letos ji bude 6 a má 132cm

9.5.2007 20:20

jezabel napsal(a):
let nebo výška?? letos ji bude 6 a má 132cm

tak to jo a co s ni chodiš???a plemeno?

9.5.2007 21:17

nikitka napsal(a):
tak to jo a co s ni chodiš???a plemeno?

tak atdy z frydku ja s vesnou...

9.5.2007 21:21

nikitka napsal(a):
tak atdy z frydku ja s vesnou...

a na parkuru bohužel jinou z parkuru nemam....

10.5.2007 17:10

nikitka napsal(a):
a na parkuru bohužel jinou z parkuru nemam....

no jezdíme parkur ZPA a ZLPA (Z a ZL v ponících) a po veřejňácích!! . . . Hele určitě jsme se viděli protože tohohle koníška z červenýma ušima jsem nockrát viděla a taky jsem kolem tebe určitě chodila s Jessi máš kláásnýýho koníka!!

10.5.2007 18:40

jezabel napsal(a):
no jezdíme parkur ZPA a ZLPA (Z a ZL v ponících) a po veřejňácích!! . . . Hele určitě jsme se viděli protože tohohle koníška z červenýma ušima jsem nockrát viděla a taky jsem kolem tebe určitě chodila s Jessi máš kláásnýýho koníka!!

tak to je šikovnma strašně se mi libila už na licenci ta tvoje ponička....a ty ji vlastniš?...NO TO BYLY JEJI PRVNÍ ZAVODY Tak docela mazec....ale byla perfektní!jj chodila si kolem mně to určo!!!ja si tě pamatuju

10.5.2007 18:55

nikitka napsal(a):
tak to je šikovnma strašně se mi libila už na licenci ta tvoje ponička....a ty ji vlastniš?...NO TO BYLY JEJI PRVNÍ ZAVODY Tak docela mazec....ale byla perfektní!jj chodila si kolem mně to určo!!!ja si tě pamatuju

tys ji viděla v ostravě?? :-O Ttj...jojo vlastním.. no vlastně mamka ale je moje no...hej to byly i naše první závody

10.5.2007 20:19

jezabel napsal(a):
tys ji viděla v ostravě?? :-O Ttj...jojo vlastním.. no vlastně mamka ale je moje no...hej to byly i naše první závody

oki,tak už mám taky fotečky :D...toho jak skáču já si moc nevšímejte,byly to první závody a na oxer jsem si poprvé troufla až den před tím

10.5.2007 20:25

nikanie napsal(a):
oki,tak už mám taky fotečky :D...toho jak skáču já si moc nevšímejte,byly to první závody a na oxer jsem si poprvé troufla až den před tím

Hej tebe si pamatuju!! Se mi líbila tvoje dečka pod sedlo!! náhodou skáčeš úpe good!! já jsem to měla taky první závody a neřeším

10.5.2007 20:25

nikanie napsal(a):

a ještě jedna

10.5.2007 20:27

jezabel napsal(a):
Hej tebe si pamatuju!! Se mi líbila tvoje dečka pod sedlo!! náhodou skáčeš úpe good!! já jsem to měla taky první závody a neřeším

já vím,už jsme se bavili na diskuzi ZZVJ Ostrava,jak jsem psala že na FGordim jely tři kámošky a já se skoků smrtelně bojím a skákat nebudu :D,tak jsem se nakonec překonala a zajela si křížkový a po něm jsem zjistila že stejně když jedu na ostro nestíhám uvažovat nad ničím jiným než nad tím kam pojedu dál,tak ze mě spadla nervozita a zajela jsem si i 70 :D...ale jinak dík,jela jsem hned po tobě v 70 :-)

10.5.2007 20:31

nikanie napsal(a):
a ještě jedna

fakt?? hej to jo!! seš dobrá že ses odvážila!! neboj začne tě to bavit a za chvilku budeš jezdit ST a bude ti to připadat malé

10.5.2007 20:35

jezabel napsal(a):
fakt?? hej to jo!! seš dobrá že ses odvážila!! neboj začne tě to bavit a za chvilku budeš jezdit ST a bude ti to připadat malé

hej no tak když už jezdíme na stejné závody, tak by sme se mohli seznámit ne?

10.5.2007 20:38

jezabel napsal(a):

to amš fajn že ej tvoje a kde ji amš ustajenou???no kobylky to byly prvni zavody ale moje nee ja jezdila miulou sezonu celou...jo na baniku na licenci sem se byla podivat a hrozně se mi libila je fakt jklasna!

10.5.2007 20:43

nikitka napsal(a):
to amš fajn že ej tvoje a kde ji amš ustajenou???no kobylky to byly prvni zavody ale moje nee ja jezdila miulou sezonu celou...jo na baniku na licenci sem se byla podivat a hrozně se mi libila je fakt jklasna!

kujů!! Já ji mám doma... jiank jezdím za Sk Starý mlýn Opava Kylešovice, Ale jsem z Kajlovce u Opavy...

10.5.2007 20:59

jezabel napsal(a):

to myslím nehrozí,ale naší stáj v tom bude reprezentovat Agi s Barčou a já snad někdy v drezuře,ty parkury jsou jen momentálně náhrada protože tu VT v drezuře nejsou a licku ještě nemám :(

10.5.2007 21:00

nikanie napsal(a):
a ještě jedna

tebe si taky pomatuju... hmmm nebude to tim že jsme ze stejne stáje? a chtela jsem se zeptat jestli nekdo jedete do Hnojniku na ten veřejnak a jesli nemate rozpis

10.5.2007 21:02

agak napsal(a):
tebe si taky pomatuju... hmmm nebude to tim že jsme ze stejne stáje? a chtela jsem se zeptat jestli nekdo jedete do Hnojniku na ten veřejnak a jesli nemate rozpis

kde je hnojnik?

10.5.2007 21:19

jezabel napsal(a):
kde je hnojnik?

tak to maš super to vubec nevim kde je ja chvili ejdzila v jilešovicich u opavy...no kde je hnojnnik?

10.5.2007 21:35

nikitka napsal(a):
tak to maš super to vubec nevim kde je ja chvili ejdzila v jilešovicich u opavy...no kde je hnojnnik?

nebo to bylo neco jineho na H??? Bětko!!!!! jak to je? ja mam v tom zmatek

10.5.2007 22:01

agak napsal(a):
nebo to bylo neco jineho na H??? Bětko!!!!! jak to je? ja mam v tom zmatek

Né,Hnojník,máš pravdu ,nebo možná už to ani neí on,těžko říct,ale prostě stáj Moncheri (snda to píšu dobře) pořádá VT,sice jsem ještě nikde nenašla rozpis,ale hlásili to i v tom F-M,zvali tam jezdce,prej se tam jede od 60 až do 110 a mini maxi (a Agi nechce s Barčou jet -myslím to mini maxi,přitom by to vyhrála :D)

10.5.2007 22:10

nikanie napsal(a):
Né,Hnojník,máš pravdu ,nebo možná už to ani neí on,těžko říct,ale prostě stáj Moncheri (snda to píšu dobře) pořádá VT,sice jsem ještě nikde nenašla rozpis,ale hlásili to i v tom F-M,zvali tam jezdce,prej se tam jede od 60 až do 110 a mini maxi (a Agi nechce s Barčou jet -myslím to mini maxi,přitom by to vyhrála :D)

no tak Barča by to odskakala ale ja ne bych letela dolu uz po 130cm a to jsem optimista, jednou jsem skočila 120 a to bylo ještě na Dallanovi a to byl zažitek, myslim ze budu mit co delat kdyz pojedu Z.... ale tak skusit to mužu...

11.5.2007 14:38

agak napsal(a):
no tak Barča by to odskakala ale ja ne bych letela dolu uz po 130cm a to jsem optimista, jednou jsem skočila 120 a to bylo ještě na Dallanovi a to byl zažitek, myslim ze budu mit co delat kdyz pojedu Z.... ale tak skusit to mužu...

No Baruška skákala mini-maxi s Naďou 150 ale pak už byl konec protože s ní byla jenom Máňa a Hilton a Ti by výš asi nemohli...

12.5.2007 07:08

jezabel napsal(a):
No Baruška skákala mini-maxi s Naďou 150 ale pak už byl konec protože s ní byla jenom Máňa a Hilton a Ti by výš asi nemohli...

A nemáte někdo fotky z toho předešlého?

13.5.2007 16:04

tauria napsal(a):
A nemáte někdo fotky z toho předešlého?

Agáto prosímtě dneska tam u vás prej byla kamilka za barbuškou!! když mi říkala jaké to tam je ,tak jsem říkala že příště jedu s ní jestli vám to nebude vadit

13.5.2007 17:42

jezabel napsal(a):
Agáto prosímtě dneska tam u vás prej byla kamilka za barbuškou!! když mi říkala jaké to tam je ,tak jsem říkala že příště jedu s ní jestli vám to nebude vadit

jj byla tady že je to tu hezke popírat nebudu no a na fotce je Kamča s Barčou

13.5.2007 19:38

agak napsal(a):
jj byla tady že je to tu hezke popírat nebudu no a na fotce je Kamča s Barčou

ttj!! Hele a nebude ti vadit když s ní příště přijedu? Taky bych Báju chtěla vidět doma!! Kamča říkala že takhle dobře se u Erika neměla!! =) A pošli ještě fotečky s Kamčou

Přidejte reakci

Přidat smajlík