nikitka
napsal(a):
ahojki...ja tam taky byla co jsi jela?
jela jsem křížkový parkur a do 70cm měla jsem poníka
tady to je ona:
nikanie
napsal(a):
My tam byli taky (moje první závody)...fotky budu mít bohužel aaž pozítří od trenérky...
jej!! škoda!! apk je sem určitě DEJ!!!
pilgrisek
napsal(a):
ahojda.. chcu se jen zeptat jestli nekdo nahodou tedka v utery nefotil i jine kone nez svoje a jestli by se tam nenasla nejaka fotka moji kobči a mě... Victory Star -taková ryzka plnaska ...diky moc
nebyla nahodou ta ponička na licenci na baniku?byla sem se tam podivat.....až budu mitfotečky z veřejnaku tak sem dam.....
jezabel
napsal(a):
Ahojka!! Sem dávejte fotejdy z veřejňáku 8.5.07 ve Frýdku Místku
Barbaya, 80cm
nikitka
napsal(a):
tak to jo a co s ni chodiš???a plemeno?
tak atdy z frydku ja s vesnou...
nikitka
napsal(a):
tak atdy z frydku ja s vesnou...
a na parkuru bohužel jinou z parkuru nemam....
jezabel
napsal(a):
no jezdíme parkur ZPA a ZLPA (Z a ZL v ponících) a po veřejňácích!! . . . Hele určitě jsme se viděli protože tohohle koníška z červenýma ušima jsem nockrát viděla a taky jsem kolem tebe určitě chodila s Jessi máš kláásnýýho koníka!!
tak to je šikovnma strašně se mi libila už na licenci ta tvoje ponička....a ty ji vlastniš?...NO TO BYLY JEJI PRVNÍ ZAVODY Tak docela mazec....ale byla perfektní!jj chodila si kolem mně to určo!!!ja si tě pamatuju
nikitka
napsal(a):
tak to je šikovnma strašně se mi libila už na licenci ta tvoje ponička....a ty ji vlastniš?...NO TO BYLY JEJI PRVNÍ ZAVODY Tak docela mazec....ale byla perfektní!jj chodila si kolem mně to určo!!!ja si tě pamatuju
tys ji viděla v ostravě?? :-O Ttj...jojo vlastním.. no vlastně mamka ale je moje no...hej to byly i naše první závody
jezabel
napsal(a):
tys ji viděla v ostravě?? :-O Ttj...jojo vlastním.. no vlastně mamka ale je moje no...hej to byly i naše první závody
oki,tak už mám taky fotečky :D...toho jak skáču já si moc nevšímejte,byly to první závody a na oxer jsem si poprvé troufla až den před tím
nikanie
napsal(a):
oki,tak už mám taky fotečky :D...toho jak skáču já si moc nevšímejte,byly to první závody a na oxer jsem si poprvé troufla až den před tím
a ještě jedna
jezabel
napsal(a):
Hej tebe si pamatuju!! Se mi líbila tvoje dečka pod sedlo!! náhodou skáčeš úpe good!! já jsem to měla taky první závody a neřeším
já vím,už jsme se bavili na diskuzi ZZVJ Ostrava,jak jsem psala že na FGordim jely tři kámošky a já se skoků smrtelně bojím a skákat nebudu :D,tak jsem se nakonec překonala a zajela si křížkový a po něm jsem zjistila že stejně když jedu na ostro nestíhám uvažovat nad ničím jiným než nad tím kam pojedu dál,tak ze mě spadla nervozita a zajela jsem si i 70 :D...ale jinak dík,jela jsem hned po tobě v 70 :-)
jezabel
napsal(a):
fakt?? hej to jo!! seš dobrá že ses odvážila!! neboj začne tě to bavit a za chvilku budeš jezdit ST a bude ti to připadat malé
to amš fajn že ej tvoje a kde ji amš ustajenou???no kobylky to byly prvni zavody ale moje nee ja jezdila miulou sezonu celou...jo na baniku na licenci sem se byla podivat a hrozně se mi libila je fakt jklasna!
nikitka
napsal(a):
to amš fajn že ej tvoje a kde ji amš ustajenou???no kobylky to byly prvni zavody ale moje nee ja jezdila miulou sezonu celou...jo na baniku na licenci sem se byla podivat a hrozně se mi libila je fakt jklasna!
kujů!! Já ji mám doma... jiank jezdím za Sk Starý mlýn Opava Kylešovice, Ale jsem z Kajlovce u Opavy...
jezabel
napsal(a):
fakt?? hej to jo!! seš dobrá že ses odvážila!! neboj začne tě to bavit a za chvilku budeš jezdit ST a bude ti to připadat malé
to myslím nehrozí,ale naší stáj v tom bude reprezentovat Agi s Barčou a já snad někdy v drezuře,ty parkury jsou jen momentálně náhrada protože tu VT v drezuře nejsou a licku ještě nemám :(
agak
napsal(a):
nebo to bylo neco jineho na H??? Bětko!!!!! jak to je? ja mam v tom zmatek
Né,Hnojník,máš pravdu ,nebo možná už to ani neí on,těžko říct,ale prostě stáj Moncheri (snda to píšu dobře) pořádá VT,sice jsem ještě nikde nenašla rozpis,ale hlásili to i v tom F-M,zvali tam jezdce,prej se tam jede od 60 až do 110 a mini maxi
(a Agi nechce s Barčou jet
-myslím to mini maxi,přitom by to vyhrála :D)
nikanie
napsal(a):
Né,Hnojník,máš pravdu ,nebo možná už to ani neí on,těžko říct,ale prostě stáj Moncheri (snda to píšu dobře) pořádá VT,sice jsem ještě nikde nenašla rozpis,ale hlásili to i v tom F-M,zvali tam jezdce,prej se tam jede od 60 až do 110 a mini maxi
(a Agi nechce s Barčou jet
-myslím to mini maxi,přitom by to vyhrála :D)
no tak Barča by to odskakala ale ja ne bych letela dolu uz po 130cm a to jsem optimista, jednou jsem skočila 120 a to bylo ještě na Dallanovi a to byl zažitek, myslim ze budu mit co delat kdyz pojedu Z.... ale tak skusit to mužu...
agak
napsal(a):
no tak Barča by to odskakala ale ja ne bych letela dolu uz po 130cm a to jsem optimista, jednou jsem skočila 120 a to bylo ještě na Dallanovi a to byl zažitek, myslim ze budu mit co delat kdyz pojedu Z.... ale tak skusit to mužu...
No Baruška skákala mini-maxi s Naďou 150 ale pak už byl konec protože s ní byla jenom Máňa a Hilton a Ti by výš asi nemohli...
jezabel
napsal(a):
Agáto prosímtě dneska tam u vás prej byla kamilka za barbuškou!! když mi říkala jaké to tam je ,tak jsem říkala že příště jedu s ní jestli vám to nebude vadit
jj byla tady že je to tu hezke popírat nebudu no
a na fotce je Kamča s Barčou