Už se tu dlouho neobjevili frísáčci. Mám nějaké fotky z dovolené v NL a tak je sem dám. Nenechte mne v tom samotnou a také sem něco prosím dejte.
monikafris
napsal(a):
Už se tu dlouho neobjevili frísáčci. Mám nějaké fotky z dovolené v NL a tak je sem dám. Nenechte mne v tom samotnou a také sem něco prosím dejte.
Když jinak nedáš
monikafris
napsal(a):
...a s maminou
mix
napsal(a):
...a s maminou
Dík za fotečky Mixíku! Já jsem neodbytná! Dávám další. Hříbátko.
monikafris
napsal(a):
Dík za fotečky Mixíku! Já jsem neodbytná! Dávám další. Hříbátko.
další
monikafris
napsal(a):
Ahoj,taky neco přidám...
Toto je muj 2 letý hřebeček Roxy van Moening
roxxy
napsal(a):
Ahoj,taky neco přidám...
Toto je muj 2 letý hřebeček Roxy van Moening
ny výstave
monikafris
napsal(a):
v Moravě
mix
napsal(a):
v Moravě
Jani super....
Já se teda také přidám.
Náš tréning se zlepšil asi o 1000%, takže teď hledáme drezurního trenéra. Jsme úplně nadšené. Jani musíš se zase přijet někdy podívat...Kdyby jsi to viděla, to je nádhera. Ti Frísani jsou opravdu naprosto jiní. Naše Kenča se před lidmi tak předvádí, to je bomba.
O víkendu jedeme na drezurní soustředění, teda Péťa jede a já jako oška:-) Tak jsem na holky zvědavá, co předvedou.
nightdevil
napsal(a):
Jani super....
Já se teda také přidám.
Náš tréning se zlepšil asi o 1000%, takže teď hledáme drezurního trenéra. Jsme úplně nadšené. Jani musíš se zase přijet někdy podívat...Kdyby jsi to viděla, to je nádhera. Ti Frísani jsou opravdu naprosto jiní. Naše Kenča se před lidmi tak předvádí, to je bomba.
O víkendu jedeme na drezurní soustředění, teda Péťa jede a já jako oška:-) Tak jsem na holky zvědavá, co předvedou.
Ahoj Roxy! Roxyk vypadá moc pěkně, na to že jsou mu 2roky! Kdy bude tříletý? Přidávám foto z NL.
nightdevil
napsal(a):
Jani super....
Já se teda také přidám.
Já také ještě dodám pár foteček jednoho koníka.
Je to nádherný hřebeček, do kterého jsem se opravdu zamilovala.
nightdevil
napsal(a):
Já také ještě dodám pár foteček jednoho koníka.
Je to nádherný hřebeček, do kterého jsem se opravdu zamilovala.
Jani ty rozhodně víš o kom mluvím, že?
monikafris
napsal(a):
To si piš
monikafris
napsal(a):
...ať to druhému fešákovi není líto
monikafris
napsal(a):
Teda Káťo, pěkně jsi mě Kenčou navnadila!! Máří si už teď užívá důchodu,ale Viki až vyroste nenechám rozhodně zakrnět..
mix
napsal(a):
Teda Káťo, pěkně jsi mě Kenčou navnadila!! Máří si už teď užívá důchodu,ale Viki až vyroste nenechám rozhodně zakrnět..
To jsem ráda, že jsem tě navnadila Už se těším, až bude ta tvoje princezna velká, ta bude krásná.
Příští víkend jede Péťa a Kenča na drezurní soustředění, tak jedu s nima a moc se na to těším...:-)
Dneska snad budeme také fotit, tak dodám nějaká čerstvá fota:-)
nightdevil
napsal(a):
To jsem ráda, že jsem tě navnadila Už se těším, až bude ta tvoje princezna velká, ta bude krásná.
Příští víkend jede Péťa a Kenča na drezurní soustředění, tak jedu s nima a moc se na to těším...:-)
Dneska snad budeme také fotit, tak dodám nějaká čerstvá fota:-)
Už se těším, až mi poreferuješV létě určitě přijedu a předvedete mi, co jste se naučily
monikafris
napsal(a):
Ještě malá vzpomínka...to jsou fotky, co mi dala minule Margit, tak se kochám
monikafris
napsal(a):
poslední, ať to nepřeháním..
monikafris
napsal(a):
letos první plavení
ukulemba
napsal(a):
Lidi a mate nekdo andalusany? Me se strasne libi...
Stádečko fríských hřebců
Neregistrovaný uživatel

ukulemba
napsal(a):
Lidi a mate nekdo andalusany? Me se strasne libi...
Tak andalusana nemám, ale měla jsem tu čest na jednom takovém sedět. Je to nádherný plemeník Halcon.
mix
napsal(a):
poslední, ať to nepřeháním..
Tak abych nebyla pozadu...včerejší deštík nám z Kenči udělal bahňáka
nightdevil
napsal(a):
Tak abych nebyla pozadu...včerejší deštík nám z Kenči udělal bahňáka
A ještě jednou naše čuňátko
nightdevil
napsal(a):
A ještě jednou naše čuňátko
A pak po dlouhém čištění následoval tréning..
nightdevil
napsal(a):
A pak po dlouhém čištění následoval tréning..
Já, Péťa a naši íhaháčci
Neregistrovaný uživatel

nightdevil
napsal(a):
Já, Péťa a naši íhaháčci
A ještě jednou my a Nico a Keninkou
monikafris
napsal(a):
Stádečko fríských hřebců
Ahoj Katko, uhodlas! Jsou foceni ve své domovině. Další....
nightdevil
napsal(a):
Tak já ještě obohatím sbírku:-)
A ještě něco přidám
nightdevil
napsal(a):
Tak já ještě obohatím sbírku:-)
Naše žirafka zabahněná
mix
napsal(a):
...a s maminou
Tak přidávám nějaké fotečky z našeho drezurního soustředění z Dobřenic. Všechno se opravdu vydařilo, počasí, nálada i pracovitost...
nightdevil
napsal(a):
Tak přidávám nějaké fotečky z našeho drezurního soustředění z Dobřenic. Všechno se opravdu vydařilo, počasí, nálada i pracovitost...
Holkám to opravdu slušelo
monikafris
napsal(a):
Pusinka..
monikafris
napsal(a):
Ahoj Katko, uhodlas! Jsou foceni ve své domovině. Další....
3letý ster hřebec
mix
napsal(a):
Pusinka..
Bla jsem pár dní v NL, tak mám zase spoustu krásných fotek frísů .... Stádečko mladých hřebců
Neregistrovaný uživatel

monikafris
napsal(a):
Bla jsem pár dní v NL, tak mám zase spoustu krásných fotek frísů .... Stádečko mladých hřebců
Plemeník JASPER 366. Po tréningu v hale se krokoval venku, a tak jsem měla možnost si ho na sluníčku vyfotit.