Koníci ktery vám navzdy zustanou v srdcích....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2007 10:29

Sem dávejte fotečky koníku na ktere nikdy nezapomenete...

9.5.2007 10:36

kubeska napsal(a):

Matýsek uz neni mezi nami :_( byl to Anglický plnokrevník ,, Vsichni sme ho meli rádi a porad jeste máme !!!!!!!!!

9.5.2007 10:37

kubeska napsal(a):
Matýsek uz neni mezi nami :_( byl to Anglický plnokrevník ,, Vsichni sme ho meli rádi a porad jeste máme !!!!!!!!!

Líza ta sice jeste zije ale nevim kde je vsichni sme breceli kdyz si ji jeden pán odvezl..

9.5.2007 10:38

kubeska napsal(a):

Sharazan A1/1.......taky už bohužel není mezi námi....

9.5.2007 10:39

kubeska napsal(a):
Líza ta sice jeste zije ale nevim kde je vsichni sme breceli kdyz si ji jeden pán odvezl..

Střelka tak tuhle kobču sem mela nejradsi taky jeste žije ale nvm kde :_(

9.5.2007 10:40

nerda napsal(a):

ještě Šarda...

9.5.2007 10:41

nerda napsal(a):

Jiskra říkalo se ji příšerko taky si ji jeden pán odvezl

9.5.2007 10:44

kubeska napsal(a):
Jiskra říkalo se ji příšerko taky si ji jeden pán odvezl

Kdyz sem zacala chodit do stáje tak Rejík byl jeste hřebeček pozdejs byl vykastrován a ted je to valášek nvm kde je :(

9.5.2007 10:45

kubeska napsal(a):
Kdyz sem zacala chodit do stáje tak Rejík byl jeste hřebeček pozdejs byl vykastrován a ted je to valášek nvm kde je :(

Vikinka nvm kde je

9.5.2007 10:46

kubeska napsal(a):
Vikinka nvm kde je

Kaštan byl krásne rychlej taky nvm kde ted je

9.5.2007 10:47

kubeska napsal(a):
Kaštan byl krásne rychlej taky nvm kde ted je

Džada taky nvm kde je :(

9.5.2007 10:49

kubeska napsal(a):
Džada taky nvm kde je :(

Suzinka je to Rejíkovo maminka ale taky uz nepatri mezi nejmladsi ,, (nvm kde ted je)

9.5.2007 10:50

kubeska napsal(a):
Suzinka je to Rejíkovo maminka ale taky uz nepatri mezi nejmladsi ,, (nvm kde ted je)

Jeste Líza a Monča

9.5.2007 10:51

kubeska napsal(a):
Jeste Líza a Monča

Líza Střelka a já

9.5.2007 10:52

kubeska napsal(a):
Líza Střelka a já

Suzinka

9.5.2007 10:52

kubeska napsal(a):
Suzinka

Tak tohle byli koníci ktery byli ustájeni na kališti ,, (krome Matýska)

9.5.2007 10:56

kubeska napsal(a):
Tak tohle byli koníci ktery byli ustájeni na kališti ,, (krome Matýska)

Na Kališti? Můžu se zeptat, kde přesněto je?

9.5.2007 11:11

kubeska napsal(a):

Dream - "Dimy, Dimíček"
pro mě navždy kůň číslo jedna...

9.5.2007 11:13

liala napsal(a):
Dream - "Dimy, Dimíček"
pro mě navždy kůň číslo jedna...

Ještě jednou Dimy.

9.5.2007 12:15

kubeska napsal(a):

Esna... Už se prohání na věčných pastvinách, kde už jí její nohy netrápí...

9.5.2007 13:57

matyska napsal(a):
Esna... Už se prohání na věčných pastvinách, kde už jí její nohy netrápí...

jack je v netolicích

9.5.2007 15:10

woldemortik napsal(a):
jack je v netolicích

Naren A1/1..boužel nevím kde je...

9.5.2007 17:28

regie napsal(a):
Naren A1/1..boužel nevím kde je...

Ahoj holky..hledáš kde je kobylka Líza? nevim jestli je to ona ale možná vim kde je..(ale fakt nevim jestli je to ona)

9.5.2007 20:11

eowyn napsal(a):
Ahoj holky..hledáš kde je kobylka Líza? nevim jestli je to ona ale možná vim kde je..(ale fakt nevim jestli je to ona)

Blanička....Nejlepší koníček jakýho jsem mohla mít...Závodně jsme jezdily ryhlostky za wrc..Blanča byla slepá na levé oko.Ale aji přes to jsme se dostali na mistrovství republiky mládeže a v pole bending skončily na pátém místě.Blanička v listopadu zemřela na koliku.zítra by jí bylo 10 let....Nikdy na ni nezapomenu, za to co mě naučila.......

9.5.2007 20:19

mispulka napsal(a):
Blanička....Nejlepší koníček jakýho jsem mohla mít...Závodně jsme jezdily ryhlostky za wrc..Blanča byla slepá na levé oko.Ale aji přes to jsme se dostali na mistrovství republiky mládeže a v pole bending skončily na pátém místě.Blanička v listopadu zemřela na koliku.zítra by jí bylo 10 let....Nikdy na ni nezapomenu, za to co mě naučila.......

moc krásná kobyla škoda byla mladá.

9.5.2007 20:23

skippy napsal(a):
Na Kališti? Můžu se zeptat, kde přesněto je?

Mohu se zeptat, jaké kaliště máte na mysli? Znám pána, který měl koníky na Kališti a vím kde teď jsou.

9.5.2007 20:32

kubeska napsal(a):

Mě zůstane v srdíčku Vestálka. Na fotce na ní jede máma.

10.5.2007 14:10

carodejka napsal(a):
Mě zůstane v srdíčku Vestálka. Na fotce na ní jede máma.

Dáma,moja prvá konská láska.Po recidíve schvátenia skončila v Zoo :(

30.5.2007 17:06

bonbonka napsal(a):
Dáma,moja prvá konská láska.Po recidíve schvátenia skončila v Zoo :(

Keytinka ... Poznala jsemji jako Karinu,kobylku od kamaráda...najedmou mi zmizla ze života-prodal ji.Pak jsem začla chodit ke kamarádce na kobylku-Keytinku.a po ani ne půl roce jsem zjistila, že je to Karča.Čekala hříbátko,ale bohužel díky paní, u které byla ustájená, zemřela a to malé s ní :( Měly jsme tě rády!!

30.5.2007 17:10

petulak napsal(a):
Keytinka ... Poznala jsemji jako Karinu,kobylku od kamaráda...najedmou mi zmizla ze života-prodal ji.Pak jsem začla chodit ke kamarádce na kobylku-Keytinku.a po ani ne půl roce jsem zjistila, že je to Karča.Čekala hříbátko,ale bohužel díky paní, u které byla ustájená, zemřela a to malé s ní :( Měly jsme tě rády!!

A ještě jedna kobylka mého života,srdce...Byla první,jedinečná...Bývalý dostihák,který se mnou měl trpělivost, naučila mě držet se jako kliště při jejích úprcích, ale i ovládat ji.Taková byla Galverka-nikdy nezapomenu a nepřestanu milovat

30.5.2007 18:31

kubeska napsal(a):

Shirlej.. Maminka Sherona, hřebce,kterýho jsem pomáhala rodit.. ten jediný mi zůstal blízko. Kobča je někde u Litoměřic, ale kontakt na majitelku nemám:o((

30.5.2007 18:37

iridales napsal(a):
Shirlej.. Maminka Sherona, hřebce,kterýho jsem pomáhala rodit.. ten jediný mi zůstal blízko. Kobča je někde u Litoměřic, ale kontakt na majitelku nemám:o((

tak kdyby někdo kobču za poslední rok viděl, dejte vědět, prosím:o)

30.5.2007 18:40

iridales napsal(a):

a její syn, Sheron. V únoru tříletý. Fotka ze ZZV minulý týden:o) Krasaveček:o)

30.5.2007 18:46

kubeska napsal(a):

Gino..kun s velkym K..moje prvni a asi nejvetsi konska laska..V roce 1997(asi) byl z Jihlavy prodan nekam ku Praze,nevim zda tam jeste je,proto kdybyste nekdo o nem neco vedel,ozvete se mi...Rodice neznam,pouze matku:Guernica tusim A1/1

23.8.2007 15:42

kubeska napsal(a):

Ja nikdy nezapomenu na vsechny moje koniky,ale moje prvni a nejvetsi laska byla Fariga,pred dvouma rokama jsem ji musela dat do utulku,ale vim,ze se tam ma velice dobre,dokonce i ve 20letech dala krasnou,zdrevou klisnicku.(jestli vam na svych starych konich zalezi,tak je nedalejte dal,aby sli z ruky do ruky a nechte je,aby si prozili krasne klidne stari,treba zrovna v tom utulku kde mam ja svoji lasku)(konsky domov duchodcu Rolinka)To byla jen rada

23.8.2007 15:45

kati napsal(a):
Ja nikdy nezapomenu na vsechny moje koniky,ale moje prvni a nejvetsi laska byla Fariga,pred dvouma rokama jsem ji musela dat do utulku,ale vim,ze se tam ma velice dobre,dokonce i ve 20letech dala krasnou,zdrevou klisnicku.(jestli vam na svych starych konich zalezi,tak je nedalejte dal,aby sli z ruky do ruky a nechte je,aby si prozili krasne klidne stari,treba zrovna v tom utulku kde mam ja svoji lasku)(konsky domov duchodcu Rolinka)To byla jen rada

A jeste jedna kobilka,na kterou nezapomenu.Jmenuje se Iskra,tuhle kobylku jsem sice prodala,ale te je 18let a je jeste porad vitalni.To vam rikam,aby jste mi nekdo nenapsal,ze si protirecim.Jestli o tehle klisnice neco vite,tak se me prosim ozvete,mela by byt ustejena u Pardubic ve Starym Hradisti u p.Moravka.Budu vdecna za jakekoliv informace.

23.8.2007 16:58

kubeska napsal(a):

Dnes je tomu 5let a 5dní co mi umřela moje nejmilovanější Barletka...

Snad se dnes prohání na věčných pastvinách...

23.8.2007 19:59

kubeska napsal(a):

Roxa

23.8.2007 19:59

kubeska napsal(a):

znova

23.8.2007 20:50

kati napsal(a):

kati (jitka pitrova) tohle kobču znám měl jí tady jeden pán pan ochozka apk jí prodal kalenovy do svynů apak si jí koupila petra vrochotová apak nevím co ní bylo jen vím,že jí měla ustájenou u silvy gogolicinové

23.8.2007 21:24

jessinka napsal(a):
znova

Moje zlaticko!!!!

23.8.2007 21:54

petas napsal(a):
Moje zlaticko!!!!

V mém srdci zůstane můj milovaný koník Oskar!!!

23.8.2007 22:35

ponda napsal(a):
V mém srdci zůstane můj milovaný koník Oskar!!!

Já zas nikdy nezapomenu na Citina - byl to první opravdový koňský kamarád. Škoda že jsme spolu nemohli zůstat. Snad se má dobře v té nejlepší péči. Zaslouží si to.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík