kubeska
napsal(a):
Sem dávejte fotečky koníku na ktere nikdy nezapomenete...
Matýsek uz neni mezi nami :_( byl to Anglický plnokrevník ,, Vsichni sme ho meli rádi a porad jeste máme !!!!!!!!!
kubeska
napsal(a):
Matýsek uz neni mezi nami :_( byl to Anglický plnokrevník ,, Vsichni sme ho meli rádi a porad jeste máme !!!!!!!!!
Líza ta sice jeste zije ale nevim kde je vsichni sme breceli kdyz si ji jeden pán odvezl..
kubeska
napsal(a):
Sharazan A1/1.......taky už bohužel není mezi námi....
kubeska
napsal(a):
Líza ta sice jeste zije ale nevim kde je vsichni sme breceli kdyz si ji jeden pán odvezl..
Střelka tak tuhle kobču sem mela nejradsi taky jeste žije ale nvm kde :_(
nerda
napsal(a):
ještě Šarda...
nerda
napsal(a):
Jiskra říkalo se ji příšerko taky si ji jeden pán odvezl
kubeska
napsal(a):
Jiskra říkalo se ji příšerko taky si ji jeden pán odvezl
Kdyz sem zacala chodit do stáje tak Rejík byl jeste hřebeček pozdejs byl vykastrován a ted je to valášek nvm kde je :(
kubeska
napsal(a):
Kdyz sem zacala chodit do stáje tak Rejík byl jeste hřebeček pozdejs byl vykastrován a ted je to valášek nvm kde je :(
Vikinka nvm kde je
kubeska
napsal(a):
Vikinka nvm kde je
Kaštan byl krásne rychlej taky nvm kde ted je
kubeska
napsal(a):
Kaštan byl krásne rychlej taky nvm kde ted je
Džada taky nvm kde je :(
kubeska
napsal(a):
Džada taky nvm kde je :(
Suzinka je to Rejíkovo maminka ale taky uz nepatri mezi nejmladsi ,, (nvm kde ted je)
kubeska
napsal(a):
Suzinka je to Rejíkovo maminka ale taky uz nepatri mezi nejmladsi ,, (nvm kde ted je)
Jeste Líza a Monča
kubeska
napsal(a):
Dream - "Dimy, Dimíček"
pro mě navždy kůň číslo jedna...
liala
napsal(a):
Dream - "Dimy, Dimíček"
pro mě navždy kůň číslo jedna...
Ještě jednou Dimy.
kubeska
napsal(a):
Esna... Už se prohání na věčných pastvinách, kde už jí její nohy netrápí...
matyska
napsal(a):
Esna... Už se prohání na věčných pastvinách, kde už jí její nohy netrápí...
jack je v netolicích
woldemortik
napsal(a):
jack je v netolicích
Naren A1/1..boužel nevím kde je...
eowyn
napsal(a):
Ahoj holky..hledáš kde je kobylka Líza? nevim jestli je to ona ale možná vim kde je..(ale fakt nevim jestli je to ona)
Blanička....Nejlepší koníček jakýho jsem mohla mít...Závodně jsme jezdily ryhlostky za wrc..Blanča byla slepá na levé oko.Ale aji přes to jsme se dostali na mistrovství republiky mládeže a v pole bending skončily na pátém místě.Blanička v listopadu zemřela na koliku.zítra by jí bylo 10 let....Nikdy na ni nezapomenu, za to co mě naučila.......
mispulka
napsal(a):
Blanička....Nejlepší koníček jakýho jsem mohla mít...Závodně jsme jezdily ryhlostky za wrc..Blanča byla slepá na levé oko.Ale aji přes to jsme se dostali na mistrovství republiky mládeže a v pole bending skončily na pátém místě.Blanička v listopadu zemřela na koliku.zítra by jí bylo 10 let....Nikdy na ni nezapomenu, za to co mě naučila.......
moc krásná kobyla škoda byla mladá.
kubeska
napsal(a):
Mě zůstane v srdíčku Vestálka. Na fotce na ní jede máma.
carodejka
napsal(a):
Mě zůstane v srdíčku Vestálka. Na fotce na ní jede máma.
Dáma,moja prvá konská láska.Po recidíve schvátenia skončila v Zoo :(
bonbonka
napsal(a):
Dáma,moja prvá konská láska.Po recidíve schvátenia skončila v Zoo :(
Keytinka ... Poznala jsemji jako Karinu,kobylku od kamaráda...najedmou mi zmizla ze života-prodal ji.Pak jsem začla chodit ke kamarádce na kobylku-Keytinku.a po ani ne půl roce jsem zjistila, že je to Karča.Čekala hříbátko,ale bohužel díky paní, u které byla ustájená, zemřela a to malé s ní :( Měly jsme tě rády!!
petulak
napsal(a):
Keytinka ... Poznala jsemji jako Karinu,kobylku od kamaráda...najedmou mi zmizla ze života-prodal ji.Pak jsem začla chodit ke kamarádce na kobylku-Keytinku.a po ani ne půl roce jsem zjistila, že je to Karča.Čekala hříbátko,ale bohužel díky paní, u které byla ustájená, zemřela a to malé s ní :( Měly jsme tě rády!!
A ještě jedna kobylka mého života,srdce...Byla první,jedinečná...Bývalý dostihák,který se mnou měl trpělivost, naučila mě držet se jako kliště při jejích úprcích, ale i ovládat ji.Taková byla Galverka-nikdy nezapomenu a nepřestanu milovat
kubeska
napsal(a):
Shirlej.. Maminka Sherona, hřebce,kterýho jsem pomáhala rodit.. ten jediný mi zůstal blízko. Kobča je někde u Litoměřic, ale kontakt na majitelku nemám:o((
iridales
napsal(a):
Shirlej.. Maminka Sherona, hřebce,kterýho jsem pomáhala rodit.. ten jediný mi zůstal blízko. Kobča je někde u Litoměřic, ale kontakt na majitelku nemám:o((
a její syn, Sheron. V únoru tříletý. Fotka ze ZZV minulý týden:o) Krasaveček:o)
kubeska
napsal(a):
Gino..kun s velkym K..moje prvni a asi nejvetsi konska laska..V roce 1997(asi) byl z Jihlavy prodan nekam ku Praze,nevim zda tam jeste je,proto kdybyste nekdo o nem neco vedel,ozvete se mi...Rodice neznam,pouze matku:Guernica tusim A1/1
kubeska
napsal(a):
Ja nikdy nezapomenu na vsechny moje koniky,ale moje prvni a nejvetsi laska byla Fariga,pred dvouma rokama jsem ji musela dat do utulku,ale vim,ze se tam ma velice dobre,dokonce i ve 20letech dala krasnou,zdrevou klisnicku.(jestli vam na svych starych konich zalezi,tak je nedalejte dal,aby sli z ruky do ruky a nechte je,aby si prozili krasne klidne stari,treba zrovna v tom utulku kde mam ja svoji lasku)(konsky domov duchodcu Rolinka)To byla jen rada
kati
napsal(a):
Ja nikdy nezapomenu na vsechny moje koniky,ale moje prvni a nejvetsi laska byla Fariga,pred dvouma rokama jsem ji musela dat do utulku,ale vim,ze se tam ma velice dobre,dokonce i ve 20letech dala krasnou,zdrevou klisnicku.(jestli vam na svych starych konich zalezi,tak je nedalejte dal,aby sli z ruky do ruky a nechte je,aby si prozili krasne klidne stari,treba zrovna v tom utulku kde mam ja svoji lasku)(konsky domov duchodcu Rolinka)To byla jen rada
A jeste jedna kobilka,na kterou nezapomenu.Jmenuje se Iskra,tuhle kobylku jsem sice prodala,ale te je 18let a je jeste porad vitalni.To vam rikam,aby jste mi nekdo nenapsal,ze si protirecim.Jestli o tehle klisnice neco vite,tak se me prosim ozvete,mela by byt ustejena u Pardubic ve Starym Hradisti u p.Moravka.Budu vdecna za jakekoliv informace.
kubeska
napsal(a):
Dnes je tomu 5let a 5dní co mi umřela moje nejmilovanější Barletka...
Snad se dnes prohání na věčných pastvinách...
kubeska
napsal(a):
Roxa
kubeska
napsal(a):
znova
kati
napsal(a):
kati (jitka pitrova) tohle kobču znám měl jí tady jeden pán pan ochozka apk jí prodal kalenovy do svynů apak si jí koupila petra vrochotová apak nevím co ní bylo jen vím,že jí měla ustájenou u silvy gogolicinové
petas
napsal(a):
Moje zlaticko!!!!
V mém srdci zůstane můj milovaný koník Oskar!!!
ponda
napsal(a):
V mém srdci zůstane můj milovaný koník Oskar!!!
Já zas nikdy nezapomenu na Citina - byl to první opravdový koňský kamarád. Škoda že jsme spolu nemohli zůstat. Snad se má dobře v té nejlepší péči. Zaslouží si to.....