Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2007 10:14

Ahooj byli ste nekdo kouikat na zavodeech??..Nemáte foteckyy??

14.5.2007 14:31

klaruskaa napsal(a):

Byla jssem tam ale nemám foto, jen nějakého pána na plňasce (on nezávodil)

14.5.2007 15:03

snooopy napsal(a):
Byla jssem tam ale nemám foto, jen nějakého pána na plňasce (on nezávodil)

Ajoo a libilooo??

14.5.2007 15:38

klaruskaa napsal(a):
Ajoo a libilooo??

Jj moooc, jsem na každejch závodech... nejezdím, bohužel. Ale pomáhám. Ty závodíš že?

14.5.2007 17:13

snooopy napsal(a):
Jj moooc, jsem na každejch závodech... nejezdím, bohužel. Ale pomáhám. Ty závodíš že?

Vaznee joo??..A jezdiss nekdoo..??..Mno jo zavodim..jak to viis?:D

14.5.2007 22:26

klaruskaa napsal(a):

přidám nějaký fotky...mám ji mooooc, kdybyste někdo chtěl, stačí napsat maila (Barbucha.C@seznam.cz)

14.5.2007 22:29

barbucha61 napsal(a):
přidám nějaký fotky...mám ji mooooc, kdybyste někdo chtěl, stačí napsat maila (Barbucha.C@seznam.cz)

...

15.5.2007 09:56

klaruskaa napsal(a):

Ahojky, foto z této akce najdeš v mé galerii (galerie.ufonek.net), nebo také na zuzule.com :) Přesný odkaz na tuto galerii je http://galerie.ufonek.net/thumbnails.php?album=43

15.5.2007 14:30

klaruskaa napsal(a):

Jj, na každejch... Jako na koních jezdím ,ale závodně zatím ne ,ale ráda bych... Myslím že vím kdo si :D Jezdíš v Panské líše za Jk Taur Brno ne?

15.5.2007 17:58

snooopy napsal(a):
Jj, na každejch... Jako na koních jezdím ,ale závodně zatím ne ,ale ráda bych... Myslím že vím kdo si :D Jezdíš v Panské líše za Jk Taur Brno ne?

Jj..jak to viss znaame see?:D:D

15.5.2007 18:51

klaruskaa napsal(a):
Jj..jak to viss znaame see?:D:D

Mno asi mě znáš od vidění, ještě máš psa Jacka Bingo ne? A bavíš se s Ivetkou (SS Equus CZ) a ještě s Madlou.

15.5.2007 19:56

snooopy napsal(a):
Mno asi mě znáš od vidění, ještě máš psa Jacka Bingo ne? A bavíš se s Ivetkou (SS Equus CZ) a ještě s Madlou.

Jj..je to parsoon..Bingouseek:D:D..jasaan ivetka a madluss to je moje..a komu pomahaas?

15.5.2007 20:07

klaruskaa napsal(a):
Jj..je to parsoon..Bingouseek:D:D..jasaan ivetka a madluss to je moje..a komu pomahaas?

Chjo nerozeznám Parsona a Jacka, pomáhám Krystýně Vokřálové a Betynce ;) Už víš kdo jsem?

15.5.2007 20:22

snooopy napsal(a):
Chjo nerozeznám Parsona a Jacka, pomáhám Krystýně Vokřálové a Betynce ;) Už víš kdo jsem?

Jejda,jejda betyne joo..Mno tak to nevim nevim.nemas nakou fotkuu?

15.5.2007 20:25

klaruskaa napsal(a):
Jejda,jejda betyne joo..Mno tak to nevim nevim.nemas nakou fotkuu?

Jóóó tak to bych musela pohledat, ale vím že mě někdo ve starý diskuzi o nějakých brněnskch závodech někdo vyfotil při focení, ty jsi už konečně přehoupla do stupně L co? Já si většinu koní a lidí pamatuji...

15.5.2007 20:33

snooopy napsal(a):
Jóóó tak to bych musela pohledat, ale vím že mě někdo ve starý diskuzi o nějakých brněnskch závodech někdo vyfotil při focení, ty jsi už konečně přehoupla do stupně L co? Já si většinu koní a lidí pamatuji...

Jasak konecnee?:D:D:D
Sem chodilaa uz lonii..tak to pak joo..

15.5.2007 20:36

klaruskaa napsal(a):
Jasak konecnee?:D:D:D
Sem chodilaa uz lonii..tak to pak joo..

:D jsi nějaká šťastná z těch elek (L) do eska (S) půjdeš příští rok? :D

Foto: to jsem já ta co fotí :D

15.5.2007 20:41

snooopy napsal(a):
:D jsi nějaká šťastná z těch elek (L) do eska (S) půjdeš příští rok? :D

Foto: to jsem já ta co fotí :D

Jak jako stastnaa na tos prisla jak??
nenee..uvidimee..chtela bych nekdy letos

15.5.2007 20:43

klaruskaa napsal(a):
Jak jako stastnaa na tos prisla jak??
nenee..uvidimee..chtela bych nekdy letos

Že se řehníš a myslím že je to velký skok ze stupně Z nebo ZL, Fakt Kolik máte na tréninku vyskákané? Esko už je vysoký, když si uvěomíš tak pak už je po esku ST a to je mazec :D

15.5.2007 20:46

snooopy napsal(a):
Že se řehníš a myslím že je to velký skok ze stupně Z nebo ZL, Fakt Kolik máte na tréninku vyskákané? Esko už je vysoký, když si uvěomíš tak pak už je po esku ST a to je mazec :D

Tak v treninguu..hlavne trenujeem kurzy privadeni ke skoku..to aby to vypadalo..pak to zvednem jak kdyy jak co.nekdy treba 120..jindyy nakej skok vyssi nakej mensi..to zalezi mno..Ale zas to neni tam megaa rodiůl

15.5.2007 20:51

klaruskaa napsal(a):
Tak v treninguu..hlavne trenujeem kurzy privadeni ke skoku..to aby to vypadalo..pak to zvednem jak kdyy jak co.nekdy treba 120..jindyy nakej skok vyssi nakej mensi..to zalezi mno..Ale zas to neni tam megaa rodiůl

Aha... Kdy se jedou další závody? Ani newím :D

15.5.2007 20:53

snooopy napsal(a):
Aha... Kdy se jedou další závody? Ani newím :D

Mno pristio vi´kendd jedeem do ostravyy pak je myslim lichaa a pak oblastni mikulovv tak nak noo

15.5.2007 20:56

klaruskaa napsal(a):
Mno pristio vi´kendd jedeem do ostravyy pak je myslim lichaa a pak oblastni mikulovv tak nak noo

Jej proč jedete až do ostravy? Není lepší pokat na Jihomoravské?

15.5.2007 21:04

snooopy napsal(a):
Jej proč jedete až do ostravy? Není lepší pokat na Jihomoravské?

Ne..protoze tady je velky hovno..jako normalni zavody.tady neni skoro nic jedem tak se zolinem

15.5.2007 21:06

klaruskaa napsal(a):
Ne..protoze tady je velky hovno..jako normalni zavody.tady neni skoro nic jedem tak se zolinem

Aha a co máš proti Jihomoranským? Vždycky sice vahraje ten Chlápek s tou šklebící kobylou a Zolin ale jinak nic blbýho nevidím Tedy ještě často Mirká Mráčková s Atosem či Ikarem

15.5.2007 21:11

snooopy napsal(a):
Aha a co máš proti Jihomoranským? Vždycky sice vahraje ten Chlápek s tou šklebící kobylou a Zolin ale jinak nic blbýho nevidím Tedy ještě často Mirká Mráčková s Atosem či Ikarem

Jezis ale o to nejde..myslis zofiu..ale jde o kvalitu tech zavodu..dyt to je otrena uroven..nejde oo to kdo vyhrajje..nejsou tady krome moravanu a relatine i lichy zadny zavoddy na nake normalni urovni..

15.5.2007 21:14

klaruskaa napsal(a):
Jezis ale o to nejde..myslis zofiu..ale jde o kvalitu tech zavodu..dyt to je otrena uroven..nejde oo to kdo vyhrajje..nejsou tady krome moravanu a relatine i lichy zadny zavoddy na nake normalni urovni..

A cos čekala?

15.5.2007 21:17

snooopy napsal(a):
A cos čekala?

Jako od cehp

15.5.2007 21:20

klaruskaa napsal(a):
Jako od cehp

od těch našich závodů

15.5.2007 21:24

snooopy napsal(a):
od těch našich závodů

Jezis tak jako co cekam..trosku uroven..ale ptala ses me proc do odtravy..tak rikam duvod ne..

15.5.2007 21:26

klaruskaa napsal(a):
Jezis tak jako co cekam..trosku uroven..ale ptala ses me proc do odtravy..tak rikam duvod ne..

aha, jsi mi měla šlápnout na vedení :D

15.5.2007 21:48

snooopy napsal(a):
aha, jsi mi měla šlápnout na vedení :D

jasnyy.:D

16.5.2007 11:56

snooopy napsal(a):

Markétko, ty jsi fakt tak tupá, nebo to jenom děláš? To je neuvěřitelný, co tu předvádíš

16.5.2007 13:14

zuzule napsal(a):
Ahojky, foto z této akce najdeš v mé galerii (galerie.ufonek.net), nebo také na zuzule.com :) Přesný odkaz na tuto galerii je http://galerie.ufonek.net/thumbnails.php?album=43

Byla jsem tam taky, ne jako fotograf, ale jako závodící, takže fotky co mám nejsou moje, ale jsem na nich já, takže doufám autorům nebude vadit, že je sem vkládám. jinak bych Vás chtěla poprosit, kdybyste náhodou někdo zjistil, že mě máte s mými koňmi na fotce, kdybyste mi ji mohl poslat, byla bych šťastná jak blecha, nemám totiž skoro žádný závodní fotky.

16.5.2007 13:18

janulka napsal(a):
Byla jsem tam taky, ne jako fotograf, ale jako závodící, takže fotky co mám nejsou moje, ale jsem na nich já, takže doufám autorům nebude vadit, že je sem vkládám. jinak bych Vás chtěla poprosit, kdybyste náhodou někdo zjistil, že mě máte s mými koňmi na fotce, kdybyste mi ji mohl poslat, byla bych šťastná jak blecha, nemám totiž skoro žádný závodní fotky.

Nejlepší fotky má stejně vždycky Zuzka, tahle se ti fakt moc povedla, ani na ní nevypadám tak blbě jako vždycky

16.5.2007 13:20

janulka napsal(a):
Nejlepší fotky má stejně vždycky Zuzka, tahle se ti fakt moc povedla, ani na ní nevypadám tak blbě jako vždycky

No, tak tady už se zas tvářím jako debil, ale dávám ji sem proto, abyste věděli, jaké mám koně a jak vypadám, kdybyste náhodou našli nějakou vaši fotku, na které bych byla. Zuzko, doufám že se nezlobíš, že jsem si tvé fotky stáhla. A hodlám si je i nechat udělat, protože fotíš fakt supr.

16.5.2007 13:37

janulka napsal(a):
No, tak tady už se zas tvářím jako debil, ale dávám ji sem proto, abyste věděli, jaké mám koně a jak vypadám, kdybyste náhodou našli nějakou vaši fotku, na které bych byla. Zuzko, doufám že se nezlobíš, že jsem si tvé fotky stáhla. A hodlám si je i nechat udělat, protože fotíš fakt supr.

Ahoj, z fotek to není až tak poznat, ale myslím, že jsi to ty. Potkaly jsme se při krokování s mou sestrou (ryzák s odznaky a hnědák s lucernou), ty sis byla vyměnit koně? Jestli ano, nebylas náhodou i na VT v Mikulově? Možná tě mám na dvou fotkách z dekorování.

16.5.2007 13:42

lump napsal(a):
Ahoj, z fotek to není až tak poznat, ale myslím, že jsi to ty. Potkaly jsme se při krokování s mou sestrou (ryzák s odznaky a hnědák s lucernou), ty sis byla vyměnit koně? Jestli ano, nebylas náhodou i na VT v Mikulově? Možná tě mám na dvou fotkách z dekorování.

Jo, jo, byla jsem tam. Mám dva koníky a protože bydlíme hned pod Líchou, tak jsem si je byla vyměnit, šla jsem s obouma... Pamatuju si Vás
Prosím prosím, jestli máš nějakou fotku, tak můj mail je: revena@seznam.cz
Opět Zuzčina fotka....

16.5.2007 13:50

janulka napsal(a):
Jo, jo, byla jsem tam. Mám dva koníky a protože bydlíme hned pod Líchou, tak jsem si je byla vyměnit, šla jsem s obouma... Pamatuju si Vás
Opět Zuzčina fotka....

Máš je na mailu, sice nic extra, ale aspoň něco

16.5.2007 20:31

widle napsal(a):
Markétko, ty jsi fakt tak tupá, nebo to jenom děláš? To je neuvěřitelný, co tu předvádíš

Mno víš nechci se úředvádět jak jsem inteligentní Prostě to skrývám, a nikdo to ještě nenašel Kdo si? Že ty nejsi Bětka?

16.5.2007 20:36

snooopy napsal(a):
Mno víš nechci se úředvádět jak jsem inteligentní Prostě to skrývám, a nikdo to ještě nenašel Kdo si? Že ty nejsi Bětka?

Ale taak holkyy v kliduu:D o nicc nejde precee..

16.5.2007 20:38

klaruskaa napsal(a):
Ale taak holkyy v kliduu:D o nicc nejde precee..

Ale jde! znemožnuje moji inteligenci (jestli je to Bětka - rambo) a to není jen tak když mám v hlavě jen zmohlé seno

16.5.2007 20:49

snooopy napsal(a):
Ale jde! znemožnuje moji inteligenci (jestli je to Bětka - rambo) a to není jen tak když mám v hlavě jen zmohlé seno

Jejdaaa..ja vas neznam ani jednu taak nemuzuu soudit bohuzeel..:D

16.5.2007 20:51

klaruskaa napsal(a):
Jejdaaa..ja vas neznam ani jednu taak nemuzuu soudit bohuzeel..:D

Mě znáš! tedy já tebe :D od vidění určo, jsem hodně s Bětkou Fatkovou či Týnou Vokřálovou

16.5.2007 21:00

snooopy napsal(a):
Mě znáš! tedy já tebe :D od vidění určo, jsem hodně s Bětkou Fatkovou či Týnou Vokřálovou

No tak od videni neznamena ze te znam ze jo..

16.5.2007 21:09

janulka napsal(a):
Opět Zuzčina fotka....

Ahoooj Lucí, japato že sem píšeš jako Janulka? Takhle mě mást
Fotečky můžu poslat i na mejla, ať si je můžeš udělat bez toho podpisu

16.5.2007 21:11

klaruskaa napsal(a):
No tak od videni neznamena ze te znam ze jo..

Tj ale už tušíš kdo jsem ne?

16.5.2007 21:14

zuzule napsal(a):

Ahojky Zuzko - super fotky !!! Fakt se povedly

16.5.2007 21:26

snooopy napsal(a):
Tj ale už tušíš kdo jsem ne?

Netusiim

16.5.2007 21:29

klaruskaa napsal(a):
Netusiim

No to snad ne! Vypadám ošklivě a protivně:D

16.5.2007 21:50

snooopy napsal(a):
No to snad ne! Vypadám ošklivě a protivně:D

Jenom vypadáš?

16.5.2007 21:52

widle napsal(a):
Jenom vypadáš?

Ee, jsi mě nachytala! To se ale nedělá

16.5.2007 21:53

zuzule napsal(a):

To bys byla moc hodná, i když na druhou stranu mi tam tvůj podpis vůbec neva, aspoň je vidět, že to fotil profík
Přispívám jako janulka, protože všechny verze jména Lucka, které mě napadly už byly obsazené a jsem křtěná jako Jana, takže tak

16.5.2007 21:58

blanche napsal(a):
Ahojky Zuzko - super fotky !!! Fakt se povedly

Dííky Aspoň že to za to spálení stálo (a to jsem se mazala!)

16.5.2007 22:04

zuzule napsal(a):
Dííky Aspoň že to za to spálení stálo (a to jsem se mazala!)

Tak tohle se mi taky stalo ... Slunce jsem měla stále v zádech, aby fotky nebyly blbě nasvícený a pak večer ty lejtka - auauaua
Jukni někdy do mé galerie ... Nacpala jsem tam spoustu nových fotek, ale chtělo by to lepší tu techniku :(

No, zatím Ti můžu jen a jen závidět :))

16.5.2007 22:05

snooopy napsal(a):
Ee, jsi mě nachytala! To se ale nedělá

:D.vy ste faaaakt blazni holcebnyy

16.5.2007 22:39

janulka napsal(a):
To bys byla moc hodná, i když na druhou stranu mi tam tvůj podpis vůbec neva, aspoň je vidět, že to fotil profík
Přispívám jako janulka, protože všechny verze jména Lucka, které mě napadly už byly obsazené a jsem křtěná jako Jana, takže tak

I tak je to na webíku v dost malém rozlišení, něco vyberu a pošlu, ať to trochu vypadá A s tím jménem dobrý, to mě vůbec nenapadlo

16.5.2007 22:41

blanche napsal(a):
Tak tohle se mi taky stalo ... Slunce jsem měla stále v zádech, aby fotky nebyly blbě nasvícený a pak večer ty lejtka - auauaua
Jukni někdy do mé galerie ... Nacpala jsem tam spoustu nových fotek, ale chtělo by to lepší tu techniku :(

No, zatím Ti můžu jen a jen závidět :))

Blani lejtka mi ani nepřipomínej Ty byly rudý nejvíc, páč ty jsem nějaksi zapomněla namazat... Pro příště jsem vyzbrojená opalovacím krémem SPF 50 (místo minulé 12ctky), tak snad už mě to tolik nesežehne :D Teď stejně očekávám, že minimálně levé rameno se mi ještě sloupe, pořád to pálí jako prase. Pravá ruka byla spálená celá, jak jsem fotila na výšku Ta už docela hnědne, příště budu muset vystřídat ruce, teď mám jednu víc opálenou jak druhou

16.5.2007 23:05

zuzule napsal(a):
I tak je to na webíku v dost malém rozlišení, něco vyberu a pošlu, ať to trochu vypadá A s tím jménem dobrý, to mě vůbec nenapadlo

Super, budu moc ráda

17.5.2007 00:06

klaruskaa napsal(a):

Já jsem skoro nefotila, taky jsem držela ihaha
Lucku teda ani jednou nemám, ale Zuzka to zvládla za mě a daleko líp

17.5.2007 00:11

klaruskaa napsal(a):

Ještě kůň :)

17.5.2007 00:12

klaruskaa napsal(a):

A ještě...

17.5.2007 00:13

klaruskaa napsal(a):

A tenhle je v takové zajímavé fázi

17.5.2007 16:05

evizna napsal(a):
A ještě...

Jeeee dekujuu

Přidejte reakci

Přidat smajlík