klaruskaa
napsal(a):
Vaznee joo??..A jezdiss nekdoo..??..Mno jo zavodim..jak to viis?:D
přidám nějaký fotky...mám ji mooooc, kdybyste někdo chtěl, stačí napsat maila (Barbucha.C@seznam.cz)
barbucha61
napsal(a):
přidám nějaký fotky...mám ji mooooc, kdybyste někdo chtěl, stačí napsat maila (Barbucha.C@seznam.cz)
...
klaruskaa
napsal(a):
Ahooj byli ste nekdo kouikat na zavodeech??..Nemáte foteckyy??
Ahojky, foto z této akce najdeš v mé galerii (galerie.ufonek.net), nebo také na zuzule.com :) Přesný odkaz na tuto galerii je http://galerie.ufonek.net/thumbnails.php?album=43
klaruskaa
napsal(a):
Jasak konecnee?:D:D:D
Sem chodilaa uz lonii..tak to pak joo..
:D jsi nějaká šťastná z těch elek (L) do eska (S) půjdeš příští rok? :D
Foto: to jsem já ta co fotí :D
snooopy
napsal(a):
Že se řehníš a myslím že je to velký skok ze stupně Z nebo ZL, Fakt Kolik máte na tréninku vyskákané? Esko už je vysoký, když si uvěomíš tak pak už je po esku ST a to je mazec :D
Tak v treninguu..hlavne trenujeem kurzy privadeni ke skoku..to aby to vypadalo..pak to zvednem jak kdyy jak co.nekdy treba 120..jindyy nakej skok vyssi nakej mensi..to zalezi mno..Ale zas to neni tam megaa rodiůl
snooopy
napsal(a):
Aha a co máš proti Jihomoranským? Vždycky sice vahraje ten Chlápek s tou šklebící kobylou a Zolin ale jinak nic blbýho nevidím Tedy ještě často Mirká Mráčková s Atosem či Ikarem
Jezis ale o to nejde..myslis zofiu..ale jde o kvalitu tech zavodu..dyt to je otrena uroven..nejde oo to kdo vyhrajje..nejsou tady krome moravanu a relatine i lichy zadny zavoddy na nake normalni urovni..
zuzule
napsal(a):
Ahojky, foto z této akce najdeš v mé galerii (galerie.ufonek.net), nebo také na zuzule.com :) Přesný odkaz na tuto galerii je http://galerie.ufonek.net/thumbnails.php?album=43
Byla jsem tam taky, ne jako fotograf, ale jako závodící, takže fotky co mám nejsou moje, ale jsem na nich já, takže doufám autorům nebude vadit, že je sem vkládám. jinak bych Vás chtěla poprosit, kdybyste náhodou někdo zjistil, že mě máte s mými koňmi na fotce, kdybyste mi ji mohl poslat, byla bych šťastná jak blecha, nemám totiž skoro žádný závodní fotky.
janulka
napsal(a):
Byla jsem tam taky, ne jako fotograf, ale jako závodící, takže fotky co mám nejsou moje, ale jsem na nich já, takže doufám autorům nebude vadit, že je sem vkládám. jinak bych Vás chtěla poprosit, kdybyste náhodou někdo zjistil, že mě máte s mými koňmi na fotce, kdybyste mi ji mohl poslat, byla bych šťastná jak blecha, nemám totiž skoro žádný závodní fotky.
Nejlepší fotky má stejně vždycky Zuzka, tahle se ti fakt moc povedla, ani na ní nevypadám tak blbě jako vždycky
janulka
napsal(a):
Nejlepší fotky má stejně vždycky Zuzka, tahle se ti fakt moc povedla, ani na ní nevypadám tak blbě jako vždycky
No, tak tady už se zas tvářím jako debil, ale dávám ji sem proto, abyste věděli, jaké mám koně a jak vypadám, kdybyste náhodou našli nějakou vaši fotku, na které bych byla. Zuzko, doufám že se nezlobíš, že jsem si tvé fotky stáhla. A hodlám si je i nechat udělat, protože fotíš fakt supr.
janulka
napsal(a):
No, tak tady už se zas tvářím jako debil, ale dávám ji sem proto, abyste věděli, jaké mám koně a jak vypadám, kdybyste náhodou našli nějakou vaši fotku, na které bych byla. Zuzko, doufám že se nezlobíš, že jsem si tvé fotky stáhla. A hodlám si je i nechat udělat, protože fotíš fakt supr.
Ahoj, z fotek to není až tak poznat, ale myslím, že jsi to ty. Potkaly jsme se při krokování s mou sestrou (ryzák s odznaky a hnědák s lucernou), ty sis byla vyměnit koně? Jestli ano, nebylas náhodou i na VT v Mikulově? Možná tě mám na dvou fotkách z dekorování.
lump
napsal(a):
Ahoj, z fotek to není až tak poznat, ale myslím, že jsi to ty. Potkaly jsme se při krokování s mou sestrou (ryzák s odznaky a hnědák s lucernou), ty sis byla vyměnit koně? Jestli ano, nebylas náhodou i na VT v Mikulově? Možná tě mám na dvou fotkách z dekorování.
Jo, jo, byla jsem tam. Mám dva koníky a protože bydlíme hned pod Líchou, tak jsem si je byla vyměnit, šla jsem s obouma... Pamatuju si Vás
Prosím prosím, jestli máš nějakou fotku, tak můj mail je: revena@seznam.cz
Opět Zuzčina fotka....
janulka
napsal(a):
Jo, jo, byla jsem tam. Mám dva koníky a protože bydlíme hned pod Líchou, tak jsem si je byla vyměnit, šla jsem s obouma... Pamatuju si Vás
Opět Zuzčina fotka....
Máš je na mailu, sice nic extra, ale aspoň něco
janulka
napsal(a):
Opět Zuzčina fotka....
Ahoooj Lucí, japato že sem píšeš jako Janulka? Takhle mě mást
Fotečky můžu poslat i na mejla, ať si je můžeš udělat bez toho podpisu
zuzule
napsal(a):
Ahoooj Lucí, japato že sem píšeš jako Janulka? Takhle mě mást
Fotečky můžu poslat i na mejla, ať si je můžeš udělat bez toho podpisu
To bys byla moc hodná, i když na druhou stranu mi tam tvůj podpis vůbec neva, aspoň je vidět, že to fotil profík
Přispívám jako janulka, protože všechny verze jména Lucka, které mě napadly už byly obsazené a jsem křtěná jako Jana, takže tak
zuzule
napsal(a):
Dííky Aspoň že to za to spálení stálo (a to jsem se mazala!)
Tak tohle se mi taky stalo ... Slunce jsem měla stále v zádech, aby fotky nebyly blbě nasvícený a pak večer ty lejtka - auauaua
Jukni někdy do mé galerie ... Nacpala jsem tam spoustu nových fotek, ale chtělo by to lepší tu techniku :(
No, zatím Ti můžu jen a jen závidět :))
janulka
napsal(a):
To bys byla moc hodná, i když na druhou stranu mi tam tvůj podpis vůbec neva, aspoň je vidět, že to fotil profík
Přispívám jako janulka, protože všechny verze jména Lucka, které mě napadly už byly obsazené a jsem křtěná jako Jana, takže tak
I tak je to na webíku v dost malém rozlišení, něco vyberu a pošlu, ať to trochu vypadá A s tím jménem dobrý, to mě vůbec nenapadlo
blanche
napsal(a):
Tak tohle se mi taky stalo ... Slunce jsem měla stále v zádech, aby fotky nebyly blbě nasvícený a pak večer ty lejtka - auauaua
Jukni někdy do mé galerie ... Nacpala jsem tam spoustu nových fotek, ale chtělo by to lepší tu techniku :(
No, zatím Ti můžu jen a jen závidět :))
Blani lejtka mi ani nepřipomínej Ty byly rudý nejvíc, páč ty jsem nějaksi zapomněla namazat...
Pro příště jsem vyzbrojená opalovacím krémem SPF 50 (místo minulé 12ctky), tak snad už mě to tolik nesežehne :D Teď stejně očekávám, že minimálně levé rameno se mi ještě sloupe, pořád to pálí jako prase. Pravá ruka byla spálená celá, jak jsem fotila na výšku
Ta už docela hnědne, příště budu muset vystřídat ruce, teď mám jednu víc opálenou jak druhou
klaruskaa
napsal(a):
Já jsem skoro nefotila, taky jsem držela ihaha
Lucku teda ani jednou nemám, ale Zuzka to zvládla za mě a daleko líp
klaruskaa
napsal(a):
Ještě kůň :)
klaruskaa
napsal(a):
A ještě...
klaruskaa
napsal(a):
A tenhle je v takové zajímavé fázi