wenuss
napsal(a):
Pokud máte někdo nějaké pěkné fotečky běloušů, nejlépe ČT - rád se pokochám :) Miluji bílé koně
Tak já začnu. Toto je kobylka z Humburského chovu. Jmenuje se Ledyta a je jí teď přesně nevím, ale myslím že kolem 17-ti let. Je to takovej pohádkovej koník, který se při úpravě kopyt hroutí na toho, kdo kopyto drží (je to velice vyčůraný tvor)...
tajemma danny
napsal(a):
Tak já začnu. Toto je kobylka z Humburského chovu. Jmenuje se Ledyta a je jí teď přesně nevím, ale myslím že kolem 17-ti let. Je to takovej pohádkovej koník, který se při úpravě kopyt hroutí na toho, kdo kopyto drží (je to velice vyčůraný tvor)...
A proč by držela, když se může opřít, že.
Jinak pěkná šimlička. Zdá se mi to nebo má růžouvou hubu??
noled
napsal(a):
Ahoj! ten je moooc pěkný!! nemáš ještě nějaké fotky? takový poník by se mi taky líbil. nějakého takového hledáme...teda nejlépe do 135cm... kdyby jsi(jste) o nějakém věděla, můžete mi napsat...díky
ja som nedavno videla inzerat(equichanell), ze sa rozpredava welsky chov u vas v Cechach, keby som bola tebou:-) uz tam davno som(zevraj nie moc vysoke ceny a welsh je skutocne idealny ponik pre dieta na sutaz-ver mi, mam roky skusenosti...)
bonita
napsal(a):
ja som nedavno videla inzerat(equichanell), ze sa rozpredava welsky chov u vas v Cechach, keby som bola tebou:-) uz tam davno som(zevraj nie moc vysoke ceny a welsh je skutocne idealny ponik pre dieta na sutaz-ver mi, mam roky skusenosti...)
no, sice to má do ČT daleko, ale je to bělouš..:)
wenuss
napsal(a):
Pokud máte někdo nějaké pěkné fotečky běloušů, nejlépe ČT - rád se pokochám :) Miluji bílé koně
sice nie je to cista biela farba, no nema daleko do nej...mozete si zasa tipnut, co to je za cistokrvneho kona
wenuss
napsal(a):
Luttar-ČT,o:477 Taarlon,m:14 Lukava-tady má 2roky
wenuss
napsal(a):
Luttar-2 roky a 3 měsíce:-)
wenuss
napsal(a):
Luttar 3 roky
wenuss
napsal(a):
Luttar-8 let
smejdka
napsal(a):
Tak jo. Jsem nekonfliktní typ. Obzvlášť na netu se hádkám usmívám. Lottarovi přeju jen to nej, ale mám obavu, že než vyšimlí úplně, tak se toho nedožije. CO KU..A DĚLÁ NA DVOULETÉM KONI SEDLO ?????????? A ještě se tím chlub. Sorry, tohle mě fakt zvedá ze židle....
Sorry.Luttarovi...
smejdka
napsal(a):
Tak jo. Jsem nekonfliktní typ. Obzvlášť na netu se hádkám usmívám. Lottarovi přeju jen to nej, ale mám obavu, že než vyšimlí úplně, tak se toho nedožije. CO KU..A DĚLÁ NA DVOULETÉM KONI SEDLO ?????????? A ještě se tím chlub. Sorry, tohle mě fakt zvedá ze židle....
Hele a nejenom sedlo. Taky gumy... Pořádně si tu fotku okoukni.
smejdka
napsal(a):
Tak si zase klidně sedni,nevím co dělá sedlo na tvém koni,ale na Luttarovi leží.No,pevně doufám,že se opravdu vyšimlení nedožije-ale ve dvanácti letech je opravdu ještě světlejší.Jinak moje 4měsíční hříbě už taky ví,co je to sedlo-a kupodivu se na něm taky nejezdí!!!Tak jako se nejezdilo ani na Luttarovi.Ale koneckonců,to ty musíš vědět nejlíp.
rubie
napsal(a):
Tak si zase klidně sedni,nevím co dělá sedlo na tvém koni,ale na Luttarovi leží.No,pevně doufám,že se opravdu vyšimlení nedožije-ale ve dvanácti letech je opravdu ještě světlejší.Jinak moje 4měsíční hříbě už taky ví,co je to sedlo-a kupodivu se na něm taky nejezdí!!!Tak jako se nejezdilo ani na Luttarovi.Ale koneckonců,to ty musíš vědět nejlíp.
Omlouvám se za vztek, nemá to cenu. Můj názor je, že teplokrevná hříbata do dvou a půl - třech let mají lítat s vrstevníkama po pastvinách, ujasnit si své sociální postavení a dotvořit osobnost+připravit a dotvořit tělíčko na práci příští, ale holt je to můj ujetej názor a praxe je jiná a co je vlastně komu do mých názorů. Stejně tak je tvoje věc, co si s vlastními koňmi děláš. Já si budu tiše nesouhlasit, ale nenech se tím znepokojovat.
smejdka
napsal(a):
Omlouvám se za vztek, nemá to cenu. Můj názor je, že teplokrevná hříbata do dvou a půl - třech let mají lítat s vrstevníkama po pastvinách, ujasnit si své sociální postavení a dotvořit osobnost+připravit a dotvořit tělíčko na práci příští, ale holt je to můj ujetej názor a praxe je jiná a co je vlastně komu do mých názorů. Stejně tak je tvoje věc, co si s vlastními koňmi děláš. Já si budu tiše nesouhlasit, ale nenech se tím znepokojovat.
Souhlasím s tebou. Pohled na dvouletka na lonži naužděného, nasedlaného a řádně vyvázaného se mi také nepozdává. A sedlo na 4- měsíčním hříběti- to mě opravdu napadá jen slovo "proč".
smejdka
napsal(a):
S těma pastvinama máš určitě pravdu,ale Luttar v těch dvou z pastvin přišel začervený a s hnilobou.Situace byla taková,že kdybych ho zase dala pryč,tak už se nemá kam vrátit.Ono toho ustájení tady zase až tak moc není.Jediný problém z té doby vidím v těch gumách-pravda zase mám o 10 let víc.Jinak si nemyslím,že by měl jakýkoliv problém.
svatka
napsal(a):
Souhlasím s tebou. Pohled na dvouletka na lonži naužděného, nasedlaného a řádně vyvázaného se mi také nepozdává. A sedlo na 4- měsíčním hříběti- to mě opravdu napadá jen slovo "proč".
A co ti připadá tak divného na tom,že hříbě zná sedlo?Je to uplně stejné,jako by ses ptala,proč zná deku,ohlávku a cokoliv jiného.Myslím si,že čím víc věcí pozná jako hříbě,tím míň se jich bude bát později.Proč učím hříbě chodit v provozu,proč ho učím chodit do vody.......Prostě mi to přijde normální.Když sundám sedlo z kobyly,proč ho nepoložit na hříbě?Takže položím protiotázku-proč ne?
lucky
napsal(a):
Co je tohle za koníka, zebro? Je moc krásný! A jak řádí ve sněhu!
podla mna zebra,urobila si krásne fotky,ta kompozicia ma to ducha a konik krasne vynikne,...som fotograf amater
a bola by som rada ak mi na maila posles povodne fotky(pred zmensenim aby sa do diskusie zmestili) ak ich mas
.velmi pekne dakujem a pozdravujem konika.
Krasne biele sviatky vsetkym a rodinnej pohody praje Lea
wenuss
napsal(a):
Fotka z Lysé nad Labem (letošní).
tinakal
napsal(a):
Fotka z Lysé nad Labem (letošní).
A ještě jedna....
tinakal
napsal(a):
A ještě....
Tohle je 3letý hřebeček po Democraat. Pochází ze stáje mé dobré kamarádky v Německu. Je na prodej za 4.500 Euro. Tohle není inzerce - jen informace ke koníkovi.
tinakal
napsal(a):
Tohle je 3letý hřebeček po Democraat. Pochází ze stáje mé dobré kamarádky v Německu. Je na prodej za 4.500 Euro. Tohle není inzerce - jen informace ke koníkovi.
A ještě jedna jeho fotečka...
tinakal
napsal(a):
A ještě jedna jeho fotečka...
Tohle je plemenný hřebec. Ze stejné stáje jako koník nahoře. Opět na prodej - jen cena je poněkud vyšší.
tinakal
napsal(a):
Tohle je plemenný hřebec. Ze stejné stáje jako koník nahoře. Opět na prodej - jen cena je poněkud vyšší.
Další fotka...
svatka
napsal(a):
Mohu se zeptat, jaký má původ plemenný hřebec vaší kamarádky a k jakému plemeni patří? Také by mne zajímala jeho cena. Jen pro zajímavost- i kdybych sháněla koně zcela jistě jde o částku mimo mé finanční možnosti:o)
Je to hannoverský hřebec - může připouštět i holštýnské, oldenburské klisny i klisny z jiných PK (podle domluvy s majitelem). Jeho cena je tuším kolem 30.000 EURO. Není tak drahý, protože je ještě mladý.
Jinak jsou na prodej i koně kolem 3 - 6.000 Euro (mladí). Což je sice dráž než u nás, ale často se dají sehnat koně s velmi dobrým původem. Toho jsem využila i u své klisny - mladý a nepřiježděný kůň se skvělým původem. Cena byla vlastně kompromis + člověk nesměl nakupovat v komerční stáji.
Pokud tě bude ještě něco zajímat tak napiš - pokusím se odpovědět.
Snad jsem nic nepopletla - po víkendu se vracím vždy plná dojmů a informací, tak snad je vše správně.
tinakal
napsal(a):
Je to hannoverský hřebec - může připouštět i holštýnské, oldenburské klisny i klisny z jiných PK (podle domluvy s majitelem). Jeho cena je tuším kolem 30.000 EURO. Není tak drahý, protože je ještě mladý.
Jinak jsou na prodej i koně kolem 3 - 6.000 Euro (mladí). Což je sice dráž než u nás, ale často se dají sehnat koně s velmi dobrým původem. Toho jsem využila i u své klisny - mladý a nepřiježděný kůň se skvělým původem. Cena byla vlastně kompromis + člověk nesměl nakupovat v komerční stáji.
Pokud tě bude ještě něco zajímat tak napiš - pokusím se odpovědět.
Snad jsem nic nepopletla - po víkendu se vracím vždy plná dojmů a informací, tak snad je vše správně.
Lord, 15let
wenuss
napsal(a):
Lord, 15let
Máme taky šimlíky a konečně jsem se naučila dát sem fotky :o) tak tady jsou
misakral
napsal(a):
Máme taky šimlíky a konečně jsem se naučila dát sem fotky :o) tak tady jsou
a tahle kobylka teprve šimlatí :o)
rubie
napsal(a):
A co ti připadá tak divného na tom,že hříbě zná sedlo?Je to uplně stejné,jako by ses ptala,proč zná deku,ohlávku a cokoliv jiného.Myslím si,že čím víc věcí pozná jako hříbě,tím míň se jich bude bát později.Proč učím hříbě chodit v provozu,proč ho učím chodit do vody.......Prostě mi to přijde normální.Když sundám sedlo z kobyly,proč ho nepoložit na hříbě?Takže položím protiotázku-proč ne?
Proč ne? Protože má na práci dost času a i přehnané učení hříbě zatěžuje.....
wenuss
napsal(a):
Můj tříletý valach ČT Luck po Quoniam II-257
malbina
napsal(a):
Můj tříletý valach ČT Luck po Quoniam II-257
ČT Klisna
wenuss
napsal(a):
Sigi jak skace - prostorova hra
zuza
napsal(a):
Sigi jak skace - prostorova hra
Pepina.. Miloučkej poníček- Shetland
zebra
napsal(a):
Doufám ža nevadí nikomu, že jsem sem dala ještě jednu fotku Valmonta ??? kdyžtak prottestujte a už se to příště nestane mějte se pa Andrea
ankie
napsal(a):
A ještě jedna
Taky se přidám. Podílová Shagya arabka. Je na prodej.
sandra1
napsal(a):
to wenuss ... odkud je Lord? Není, náhodou, po Sahib?
též přidám jednoho poncla - Julča
wenuss
napsal(a):
no řekněte, není to krasavec ?
tajemma danny
napsal(a):
Koník je móóóc pěkný ale zná se mi, že jezdec má nožky trochu jinde než by měli být...nebo snad ne? Co je to za koníka?
jo, asi jo, ale to se časem doladí, poprvé skoušeli nové sedlo... je to starokladrubský bělouš
b e t t y t t e b
napsal(a):
jo, asi jo, ale to se časem doladí, poprvé skoušeli nové sedlo... je to starokladrubský bělouš
Také přidávám mého šimlíka
wenuss
napsal(a):
QH Deisi
wenuss
napsal(a):
Rašilka a Scarlettka
wenuss
napsal(a):
Miláček: běloušek smíšený a věčně zablácený
wenuss
napsal(a):
Tak posílám - fotila moje kamarádka, kobyla je moje :o)
simonaf
napsal(a):
Tak posílám - fotila moje kamarádka, kobyla je moje :o)
A ještě tatáž kobyla se svým hříbětem (taky bude bílej, ale ještě chvilku mu to bude trvat..)
wenuss
napsal(a):
Tohle je moje nejvetsi laska :) Doufam, ze jednou bude moje..
verfa
napsal(a):
Tohle je moje nejvetsi laska :) Doufam, ze jednou bude moje..
...TAK JÁ TAKÉ ZASE NĚCO PŘIDÁM...TOHLE JE ZASE LEDYTA )STEJNÁ KOBČA JAKO NA PRVNÍM OBRÁZKU)
tajemma danny
napsal(a):
...TAK JÁ TAKÉ ZASE NĚCO PŘIDÁM...TOHLE JE ZASE LEDYTA )STEJNÁ KOBČA JAKO NA PRVNÍM OBRÁZKU)
A JEŠTĚ JEDNA...
tajemma danny
napsal(a):
A 1/1 valášek
wenuss
napsal(a):
Posílám naši sněhovou královnu Ivču
jitka
napsal(a):
Posílám naši sněhovou královnu Ivču
Taky pridam: Poseidon po Renomee, byl focen na pohlednice a kalendar rok 2004, krasavec co
gabim
napsal(a):
Taky pridam: Poseidon po Renomee, byl focen na pohlednice a kalendar rok 2004, krasavec co
Podruhe
gabim
napsal(a):
Podruhe
A tady je jeho krasna namakana prdelka, jinak je v knizce Kralovstvi koni
svatka
napsal(a):
..
toto je najkrajšia kobylka Luneska (nie je moja ale hrozne ju lubim)
bonita
napsal(a):
este hlavicka
Přidám taky jednu- Mitra A1/1 po Arcane
tajemma danny
napsal(a):
. . . přídávám taky jednu fotečku bělouše - není to Zuza ?
Foceno v Lysé ...
gabim
napsal(a):
A tady je jeho krasna namakana prdelka, jinak je v knizce Kralovstvi koni
Tohle je můj největší poklad,ale bo¨hužel už nejsme spolu.
wenuss
napsal(a):
Tady je kobylka co se o ní starám a jezdím na ní. Sice blbá fotka, ale což. Vanessa
wenuss
napsal(a):
wenuss
napsal(a):
wenuss
napsal(a):
Toscava alias Stoupa
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Toscava alias Stoupa
Chlaďaska Bojinka,která bezvadně zvládala skoro všechny westernové disciplíny. Bohužel byla prodána a nevím, jestli se s ní pracuje...
jindriska
napsal(a):
Chlaďaska Bojinka,která bezvadně zvládala skoro všechny westernové disciplíny. Bohužel byla prodána a nevím, jestli se s ní pracuje...
A ještě Bojinka ve cvalu
wenuss
napsal(a):
Pár kobylek z Kladrub
cheyenne
napsal(a):
Taky dobrej bělouš
Intimní chvilka zachycená telefonem
cheyenne
napsal(a):
Intimní chvilka zachycená telefonem
A ještě holky ve stáji, opět Kladruby
cheyenne
napsal(a):
A ještě holky ve stáji, opět Kladruby
Tak tohle je budouci belous..
Roy-jsou mu 3 roky a za par let to bude krasnej bilej konik..
ukulemba
napsal(a):
Tak tohle je budouci belous..
Roy-jsou mu 3 roky a za par let to bude krasnej bilej konik..
BOSNA
wenuss
napsal(a):
TAky jeden budoucí bělouš...Sahib 3,5
Tak tohle byl můj žampion. Bohužel přišla finanční krize tak šel na slovensko :-( Chybíš mi!!!