Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2007 07:57

HAdicí či v rybníku...určitě nějaký máte...

16.5.2007 07:57

klawdie napsal(a):

A tady máme další...

16.5.2007 07:59

klawdie napsal(a):
A tady máme další...

Sahibek rád cáka,Klárka na Jerrym to pěkně schytala...Víd Kláry?

16.5.2007 07:59

klawdie napsal(a):
Sahibek rád cáka,Klárka na Jerrym to pěkně schytala...Víd Kláry?

Nezapomenout se u toho posilnit!!!

16.5.2007 08:00

klawdie napsal(a):
Nezapomenout se u toho posilnit!!!

Míša na SAhibovi a jdeme ven...

16.5.2007 08:02

klawdie napsal(a):
Míša na SAhibovi a jdeme ven...

A tady je jedna po vykoupaní hadici foto při koupeli a po usušení mám v jiném fotáku,pak dodám!!! Můj kůň je chameleon

16.5.2007 08:12

klawdie napsal(a):
A tady je jedna po vykoupaní hadici foto při koupeli a po usušení mám v jiném fotáku,pak dodám!!! Můj kůň je chameleon

My se půjdeme koupat o víkendu pokud bude hezky , no teda koupat spíš si pudeme zvykat na vodičku mám mladou kobušku,která skoro nic nezná ... :-) a jestli nebude hezkytak se budeme koupat v dešti :-D

16.5.2007 08:59

matla napsal(a):
My se půjdeme koupat o víkendu pokud bude hezky , no teda koupat spíš si pudeme zvykat na vodičku mám mladou kobušku,která skoro nic nezná ... :-) a jestli nebude hezkytak se budeme koupat v dešti :-D

Uvidíš třeba tam skočí ani nebudeš vědět jak, mladak se vody taky nejdřív bal, pak pochopil že nekouše a ted mi obcas i do vody táhne sám.Jsou mu 4.

16.5.2007 15:22

klawdie napsal(a):
Uvidíš třeba tam skočí ani nebudeš vědět jak, mladak se vody taky nejdřív bal, pak pochopil že nekouše a ted mi obcas i do vody táhne sám.Jsou mu 4.

Vy chodíte do tak hluboké vody se sedlem? nebo jste už hloubš nešli?;)

16.5.2007 18:39

kassiopeass napsal(a):
Vy chodíte do tak hluboké vody se sedlem? nebo jste už hloubš nešli?;)

Ježiš vubec jen jsme byli chladit nožičky po treninku, koupat se chodíme samozřejmě bez sedla...

16.5.2007 19:31

klawdie napsal(a):
Ježiš vubec jen jsme byli chladit nožičky po treninku, koupat se chodíme samozřejmě bez sedla...

No sem na ní zvědavá:-)) Ale štve mě že v okolí nemáme žádný rybník(přístupný pro koně) kam můžeme chodit plavit:-( Jedině potůčky,ale i za ty sem ráda !!!:-) No jebližší rybník je 10Km a to v Říčanech :-(

18.5.2007 07:15

matla napsal(a):
No sem na ní zvědavá:-)) Ale štve mě že v okolí nemáme žádný rybník(přístupný pro koně) kam můžeme chodit plavit:-( Jedině potůčky,ale i za ty sem ráda !!!:-) No jebližší rybník je 10Km a to v Říčanech :-(

Tak taky zasílám fotku,Gordon je teprv po druhé v životě v řece (když nepočítám když se přes ní brodíme,ale to si nesmočí ani spěnky ) tak jsem byla vůbec ráda že vlezl až takhle-ale jinak je to příprava na přehradu kretou máme skoro za stájemi

18.5.2007 20:18

klawdie napsal(a):

Hanka v bezpečí stáje po koupání

18.5.2007 20:35

hanule napsal(a):
Hanka v bezpečí stáje po koupání

jůůů já se sekla...tohle bude asi určitě lepší...pardón

18.5.2007 22:59

klawdie napsal(a):

Tak já taky přidám dnešní fotečky z přehrady... Potkaly jsme náhodou jednu známou co miluje koníky, tak se se Sárinkou pomazlila, na příště má objednané sedlíčko na svezení a krásně nás nafotila... Fakt jsem moc ráda, i počasí vyšlo, nádherný fotky..Smáčely jsme jenom nožky, ještě neni tak teplo

18.5.2007 23:00

klawdie napsal(a):

...

18.5.2007 23:00

klawdie napsal(a):

..

18.5.2007 23:01

klawdie napsal(a):

...

klawdie napsal(a):

...

klawdie napsal(a):

..

18.5.2007 23:03

klawdie napsal(a):

no a poslední

18.5.2007 23:13

kunicek napsal(a):
no a poslední

Jéé Míšo,kráásné fotečkyTy jo,se máte,že máte takové možnosti plavení....my tady v okolí nic nemámeAle fotečky máš fakt superní,sluší vám to....

19.5.2007 08:03

junka napsal(a):
Jéé Míšo,kráásné fotečkyTy jo,se máte,že máte takové možnosti plavení....my tady v okolí nic nemámeAle fotečky máš fakt superní,sluší vám to....

TO jo, jsems trašně ráda že sem můžem chodit, je tu super povrch-kamínky a písek, co se nepropadá... a do dálky můžem až do hloubky. A je to čistý, pěkný. Je to sice přes půl hodiny jízdy, ale vyplatí se to. Jinak máme asi 600metrů nad stájí rybníček a tam se dá taky krásně plavit, akorát u břehu je bahno. Ale když se překoná břeh, jsou tam taky krásný fotky-tahle je z hráze toho rybníčka na jaře-když byl zakalenej-jinak je čistějšíale ne o moc

19.5.2007 12:59

kunicek napsal(a):
TO jo, jsems trašně ráda že sem můžem chodit, je tu super povrch-kamínky a písek, co se nepropadá... a do dálky můžem až do hloubky. A je to čistý, pěkný. Je to sice přes půl hodiny jízdy, ale vyplatí se to. Jinak máme asi 600metrů nad stájí rybníček a tam se dá taky krásně plavit, akorát u břehu je bahno. Ale když se překoná břeh, jsou tam taky krásný fotky-tahle je z hráze toho rybníčka na jaře-když byl zakalenej-jinak je čistějšíale ne o moc

ahoj Míšo..no, to se fakt máte...mít já takové možnosti. U nás v okolí není vůbec nic, kam by se dalo s koníkama v parných letních dnech jít. Tak si bohužel musím vystačit jenom s hadicí Tak přidám foto Karči, když jsem ji sprchovala loni v létě

19.5.2007 13:27

ettelwen napsal(a):
ahoj Míšo..no, to se fakt máte...mít já takové možnosti. U nás v okolí není vůbec nic, kam by se dalo s koníkama v parných letních dnech jít. Tak si bohužel musím vystačit jenom s hadicí Tak přidám foto Karči, když jsem ji sprchovala loni v létě

krásný fotečky všichni máte
A to je Barča když se čvachtáááá

19.5.2007 13:28

racina napsal(a):
krásný fotečky všichni máte
A to je Barča když se čvachtáááá

........

19.5.2007 14:05

racina napsal(a):

Gita v Metuji, jinak taky nemáme daleko Rozkoš, ale fotečky nemám...

20.5.2007 23:08

klawdie napsal(a):

Tak jsme dneska využili krásné počasí a šli jsme testovat písáček....

20.5.2007 23:09

cheyenne napsal(a):

Saxík byl nadšen z ochlazení....

20.5.2007 23:09

cheyenne napsal(a):
Saxík byl nadšen z ochlazení....

dokonce si i lehnul na mělčině

20.5.2007 23:10

cheyenne napsal(a):
dokonce si i lehnul na mělčině

a samozřejmě jsme i plavali ...

20.5.2007 23:11

cheyenne napsal(a):
a samozřejmě jsme i plavali ...

a poslední ráchací....

21.5.2007 00:07

klawdie napsal(a):

21.5.2007 07:38

klawdie napsal(a):

Tak vzhledem k tomu, že sídlíme v bývalým mlýně, řeka nám teče doslova pod okny. Takže na nějaký to zchlazení a ráchání je náhon úplně super. Bohužel plavit se tam moc nedá a ani v blízkém okolí nic moc hlubšího není. Ale díky Bohu i za tohle. Představa jak v parném létu všichni slívají 20 koní jednou hadicí mi nahání mráz po zádech. Takhle všichni naběhnou do náhonu a stačí chvíli řádně cákat

21.5.2007 09:45

janda napsal(a):
Tak vzhledem k tomu, že sídlíme v bývalým mlýně, řeka nám teče doslova pod okny. Takže na nějaký to zchlazení a ráchání je náhon úplně super. Bohužel plavit se tam moc nedá a ani v blízkém okolí nic moc hlubšího není. Ale díky Bohu i za tohle. Představa jak v parném létu všichni slívají 20 koní jednou hadicí mi nahání mráz po zádech. Takhle všichni naběhnou do náhonu a stačí chvíli řádně cákat

Ahoj,tak už jsem konečně našla pořádnej rybník,kde se do něj dá krásně sejít.No a bylo krásný...#08

Já a Lady

21.5.2007 09:51

luda napsal(a):
Ahoj,tak už jsem konečně našla pořádnej rybník,kde se do něj dá krásně sejít.No a bylo krásný...#08

Já a Lady

Vy plavíte skoro všichni oblečení a někdo i se sedlama??? Jak to pak sušíte a jak jedete dom? My vždycky na břehu odsedláme, sebe svlíkneme a dem plavat. Fotky teď nemám, ale zkusím najít.

21.5.2007 11:07

rolf napsal(a):
Vy plavíte skoro všichni oblečení a někdo i se sedlama??? Jak to pak sušíte a jak jedete dom? My vždycky na břehu odsedláme, sebe svlíkneme a dem plavat. Fotky teď nemám, ale zkusím najít.

Rolfí pochybuju že tam někdo zahučí se sedlem, to spíš jen chodí chladit nožičky, to my když jedem plavit tak bez sedla s minimálně nastrojenou uzdečkou a my samozřejmě v palvkách či věcech na převlečení....:)

21.5.2007 11:08

luda napsal(a):

Já a Lady

A koupání tak trochu jinak...hadicí!

21.5.2007 11:09

klawdie napsal(a):
A koupání tak trochu jinak...hadicí!

Krom uší si nechá namočit všechno...

21.5.2007 11:10

klawdie napsal(a):
Krom uší si nechá namočit všechno...

Akorát se u toho vždycky hrozně tváří

21.5.2007 11:11

klawdie napsal(a):

PAk si trochu zablbneme než uschnem...

21.5.2007 11:11

klawdie napsal(a):
PAk si trochu zablbneme než uschnem...

A pak už pozujem fotografovi...nejprve z jedné strany...

21.5.2007 11:13

klawdie napsal(a):
A pak už pozujem fotografovi...nejprve z jedné strany...

...a z druhé

21.5.2007 11:20

klawdie napsal(a):

....při schnutí posekáme zahradu

21.5.2007 14:08

klawdie napsal(a):
Rolfí pochybuju že tam někdo zahučí se sedlem, to spíš jen chodí chladit nožičky, to my když jedem plavit tak bez sedla s minimálně nastrojenou uzdečkou a my samozřejmě v palvkách či věcech na převlečení....:)

Aha, tak to jo ;-)
No já jsem taky jednu našel ale většinou nemáme sebou foťák a hlavně někoho, kdo by nás fotil. Ten písečák závidím, my máme samý bahňáky, v pískovým bych to někdy rád zkusil ale o žádným nevím. Většinou bahno po kolena.

21.5.2007 17:06

klawdie napsal(a):
....při schnutí posekáme zahradu

plavém

21.5.2007 20:03

klawdie napsal(a):

My máme výhodu, že Saxík je mlaďoučkej, takže sedlo nehrozí a já můžu na vycházky klidně v plavkách
tady foto - útok na fotografa

21.5.2007 20:04

cheyenne napsal(a):

Téééda tak to Vám závidím,krásný přístup do vody... šli jsme plavit s kámoškou (luda-Lucie Diblíčková a Lady -> níže) ale jaksi můj koník tam né a né jít

21.5.2007 21:32

rolf napsal(a):
Aha, tak to jo ;-)
No já jsem taky jednu našel ale většinou nemáme sebou foťák a hlavně někoho, kdo by nás fotil. Ten písečák závidím, my máme samý bahňáky, v pískovým bych to někdy rád zkusil ale o žádným nevím. Většinou bahno po kolena.

Pro Rolfa-není náhodou na fotce arab Schimi a nepatří Jitce Obzinové?

21.5.2007 23:37

alzas napsal(a):
Pro Rolfa-není náhodou na fotce arab Schimi a nepatří Jitce Obzinové?

klawdie: tak to jóóó, mě to hned bylo divný chodit plavit se sedlem ;-)
alzas: ano, patří, ale není to Schimi, je to ten druhej. Schimi není arab, ale tuším
Hannover. Ale fakt je že bílý sou oba ;-)

22.5.2007 11:15

klawdie napsal(a):

když koupete hadicí, používáte nějaký koňský šampon, Jaký? jak teplou vodou koníky koupete z hadice?

22.5.2007 12:17

fnuk napsal(a):
když koupete hadicí, používáte nějaký koňský šampon, Jaký? jak teplou vodou koníky koupete z hadice?

Používám obyčejnej úplně obyčejnej šampon třeba heřmánkovej. Jinak z hadice teče normálně studená, vodu mu nepřihřívám, koupu jen když je opravdu veliké teplo.

22.5.2007 15:15

klawdie napsal(a):
Používám obyčejnej úplně obyčejnej šampon třeba heřmánkovej. Jinak z hadice teče normálně studená, vodu mu nepřihřívám, koupu jen když je opravdu veliké teplo.

No tak to se mi ulevilo že nejsem jediný exot co nevyhazuje nehorázný prachy za dva plivance koňskýho šamponu a kupuje taky vobyčejnej.
Vzhledem k tomu, že nemám šimlouše dávám ale přednost kopřivovému nebo březovému. Teď jsem navíc prubla aloe vera - krásně voní

Já koupu už někdy z kraje jara když je teplo. Hadici ale nepoužívám, vedle stáje je řeka, tak beru vodu odtama. Na ty první koupání přidávám do kýble jednu varnou konev horký vody. Jsem hold přecitlivělá, aby neměli šok hned po tý zimě, tak je na studenou vodu zvykám postupně
Usušení na slunci je samozřejmostí

22.5.2007 16:47

janda napsal(a):
No tak to se mi ulevilo že nejsem jediný exot co nevyhazuje nehorázný prachy za dva plivance koňskýho šamponu a kupuje taky vobyčejnej.
Vzhledem k tomu, že nemám šimlouše dávám ale přednost kopřivovému nebo březovému. Teď jsem navíc prubla aloe vera - krásně voní

Já koupu už někdy z kraje jara když je teplo. Hadici ale nepoužívám, vedle stáje je řeka, tak beru vodu odtama. Na ty první koupání přidávám do kýble jednu varnou konev horký vody. Jsem hold přecitlivělá, aby neměli šok hned po tý zimě, tak je na studenou vodu zvykám postupně
Usušení na slunci je samozřejmostí

Lidi vy se máte že máte pořádnej rybník. Tady u nás je jen potok a do toho se nedá vlézt a pak řeka která je pěkně daleko. to musíme asi km a pak je teprv řeka... chjo

22.5.2007 18:54

jezabel napsal(a):
Lidi vy se máte že máte pořádnej rybník. Tady u nás je jen potok a do toho se nedá vlézt a pak řeka která je pěkně daleko. to musíme asi km a pak je teprv řeka... chjo

Ahojky,jak jsem slíbila na začátku přidám fotečky (teda není to koupání,protože u nás neni pořádný rybník,ale aspon ten mini potůček:-) ) Byla jsem s Bonett poprvé venku bez maminy('Bonettky) a dopadlo to nad moje očekávání i do vody šla krásně,teda musela tam vlést aby věděla že to nekouše,ale hlavní je že šla:-)

22.5.2007 21:56

klawdie napsal(a):

Dneska jsme se vydali kousek za náš dům do Oskavy smýt z koníků prach a špínu . Užívali si to všichni Venda , Deniska i Míša a koníci Avalanche a Barney . samozřejmě nemohla chybět naše ovčanda Holly .

22.5.2007 21:58

avalanche napsal(a):
Dneska jsme se vydali kousek za náš dům do Oskavy smýt z koníků prach a špínu . Užívali si to všichni Venda , Deniska i Míša a koníci Avalanche a Barney . samozřejmě nemohla chybět naše ovčanda Holly .

22.5.2007 22:04

avalanche napsal(a):

další fotky jsou na westerngirls.rajce.net/07-05-22_koupani_koniku

23.5.2007 09:00

avalanche napsal(a):
další fotky jsou na westerngirls.rajce.net/07-05-22_koupani_koniku

Konečně jsme se šly (včera) plavit s našima koníčkama;) jen občas nějaký problém - jedinému se moc nechtělo do vody, nebojí se, ale nešla:D

Tady Tango - welš pony a Karča

23.5.2007 09:03

kassiopeass napsal(a):
Konečně jsme se šly (včera) plavit s našima koníčkama;) jen občas nějaký problém - jedinému se moc nechtělo do vody, nebojí se, ale nešla:D

Tady Tango - welš pony a Karča

Tady ta co nechtěla do vody - Misa a Lucka;)

23.5.2007 09:11

kassiopeass napsal(a):
Tady ta co nechtěla do vody - Misa a Lucka;)

Tady Dela se mnou (Katka) a Luckou, vzadu Anďa s Dennym;)

23.5.2007 09:12

kassiopeass napsal(a):
Tady Dela se mnou (Katka) a Luckou, vzadu Anďa s Dennym;)

ja na Dennym, Andrejka na Tangovi

23.5.2007 09:26

gituna napsal(a):
Gita v Metuji, jinak taky nemáme daleko Rozkoš, ale fotečky nemám...

Ahojky, můžu se zeptat odkud přesně jsi? My to máme k Rozkoši cca 10 minut a stejně tak k Úpě a k Metuji. A pořád si myslím, že jsem v okolí jediná i když je tu spousta koní ... Dík

23.5.2007 10:08

rolf napsal(a):
Aha, tak to jo ;-)

Super vidět taky nějakýho chlapa na koni jsou tu vidět jen samý ženský:)

23.5.2007 20:26

klawdie napsal(a):

dneska to bylo moc fajn - já se Sárinkou a Barbucha s Falínkem v Jesenici

23.5.2007 20:27

klawdie napsal(a):

s lásenkou mojí

23.5.2007 20:28

klawdie napsal(a):

spolu...

23.5.2007 20:48

kunicek napsal(a):
spolu...

Ahoj,máte mc krásné fotečky!!!;-)taky jich pár přihodím

23.5.2007 20:48

barush napsal(a):
Ahoj,máte mc krásné fotečky!!!;-)taky jich pár přihodím

23.5.2007 20:50

barush napsal(a):

a jedna s mojí koňomamčou Milčou a Ivískem

Přidejte reakci