klawdie
napsal(a):
HAdicí či v rybníku...určitě nějaký máte...
A tady máme další...
klawdie
napsal(a):
A tady máme další...
Sahibek rád cáka,Klárka na Jerrym to pěkně schytala...Víd Kláry?
klawdie
napsal(a):
Sahibek rád cáka,Klárka na Jerrym to pěkně schytala...Víd Kláry?
Nezapomenout se u toho posilnit!!!
klawdie
napsal(a):
Nezapomenout se u toho posilnit!!!
Míša na SAhibovi a jdeme ven...
klawdie
napsal(a):
Míša na SAhibovi a jdeme ven...
A tady je jedna po vykoupaní hadici foto při koupeli a po usušení mám v jiném fotáku,pak dodám!!! Můj kůň je chameleon
klawdie
napsal(a):
A tady je jedna po vykoupaní hadici foto při koupeli a po usušení mám v jiném fotáku,pak dodám!!! Můj kůň je chameleon
My se půjdeme koupat o víkendu pokud bude hezky , no teda koupat spíš si pudeme zvykat na vodičku mám mladou kobušku,která skoro nic nezná ... :-) a jestli nebude hezkytak se budeme koupat v dešti :-D
matla
napsal(a):
My se půjdeme koupat o víkendu pokud bude hezky , no teda koupat spíš si pudeme zvykat na vodičku mám mladou kobušku,která skoro nic nezná ... :-) a jestli nebude hezkytak se budeme koupat v dešti :-D
Uvidíš třeba tam skočí ani nebudeš vědět jak, mladak se vody taky nejdřív bal, pak pochopil že nekouše a ted mi obcas i do vody táhne sám.Jsou mu 4.
klawdie
napsal(a):
Ježiš vubec jen jsme byli chladit nožičky po treninku, koupat se chodíme samozřejmě bez sedla...
No sem na ní zvědavá:-)) Ale štve mě že v okolí nemáme žádný rybník(přístupný pro koně) kam můžeme chodit plavit:-( Jedině potůčky,ale i za ty sem ráda !!!:-) No jebližší rybník je 10Km a to v Říčanech :-(
matla
napsal(a):
No sem na ní zvědavá:-)) Ale štve mě že v okolí nemáme žádný rybník(přístupný pro koně) kam můžeme chodit plavit:-( Jedině potůčky,ale i za ty sem ráda !!!:-) No jebližší rybník je 10Km a to v Říčanech :-(
Tak taky zasílám fotku,Gordon je teprv po druhé v životě v řece (když nepočítám když se přes ní brodíme,ale to si nesmočí ani spěnky ) tak jsem byla vůbec ráda že vlezl až takhle-ale jinak je to příprava na přehradu kretou máme skoro za stájemi
klawdie
napsal(a):
Hanka v bezpečí stáje po koupání
hanule
napsal(a):
Hanka v bezpečí stáje po koupání
jůůů já se sekla...tohle bude asi určitě lepší...pardón
klawdie
napsal(a):
Tak já taky přidám dnešní fotečky z přehrady... Potkaly jsme náhodou jednu známou co miluje koníky, tak se se Sárinkou pomazlila, na příště má objednané sedlíčko na svezení a krásně nás nafotila... Fakt jsem moc ráda, i počasí vyšlo, nádherný fotky..Smáčely jsme jenom nožky, ještě neni tak teplo
klawdie
napsal(a):
no a poslední
kunicek
napsal(a):
no a poslední
Jéé Míšo,kráásné fotečky
Ty jo,se máte,že máte takové možnosti plavení....my tady v okolí nic nemáme
Ale fotečky máš fakt superní,sluší vám to....
junka
napsal(a):
Jéé Míšo,kráásné fotečky
Ty jo,se máte,že máte takové možnosti plavení....my tady v okolí nic nemáme
Ale fotečky máš fakt superní,sluší vám to....
TO jo, jsems trašně ráda že sem můžem chodit, je tu super povrch-kamínky a písek, co se nepropadá... a do dálky můžem až do hloubky. A je to čistý, pěkný. Je to sice přes půl hodiny jízdy, ale vyplatí se to. Jinak máme asi 600metrů nad stájí rybníček a tam se dá taky krásně plavit, akorát u břehu je bahno. Ale když se překoná břeh, jsou tam taky krásný fotky-tahle je z hráze toho rybníčka na jaře-když byl zakalenej-jinak je čistějšíale ne o moc
kunicek
napsal(a):
TO jo, jsems trašně ráda že sem můžem chodit, je tu super povrch-kamínky a písek, co se nepropadá... a do dálky můžem až do hloubky. A je to čistý, pěkný. Je to sice přes půl hodiny jízdy, ale vyplatí se to. Jinak máme asi 600metrů nad stájí rybníček a tam se dá taky krásně plavit, akorát u břehu je bahno. Ale když se překoná břeh, jsou tam taky krásný fotky-tahle je z hráze toho rybníčka na jaře-když byl zakalenej-jinak je čistějšíale ne o moc
ahoj Míšo..no, to se fakt máte...mít já takové možnosti. U nás v okolí není vůbec nic, kam by se dalo s koníkama v parných letních dnech jít. Tak si bohužel musím vystačit jenom s hadicí Tak přidám foto Karči, když jsem ji sprchovala loni v létě
ettelwen
napsal(a):
ahoj Míšo..no, to se fakt máte...mít já takové možnosti. U nás v okolí není vůbec nic, kam by se dalo s koníkama v parných letních dnech jít. Tak si bohužel musím vystačit jenom s hadicí Tak přidám foto Karči, když jsem ji sprchovala loni v létě
krásný fotečky všichni máte
A to je Barča když se čvachtáááá
racina
napsal(a):
krásný fotečky všichni máte
A to je Barča když se čvachtáááá
........
racina
napsal(a):
Gita v Metuji, jinak taky nemáme daleko Rozkoš, ale fotečky nemám...
klawdie
napsal(a):
Tak jsme dneska využili krásné počasí a šli jsme testovat písáček....
cheyenne
napsal(a):
Tak jsme dneska využili krásné počasí a šli jsme testovat písáček....
Saxík byl nadšen z ochlazení....
cheyenne
napsal(a):
Saxík byl nadšen z ochlazení....
dokonce si i lehnul na mělčině
cheyenne
napsal(a):
dokonce si i lehnul na mělčině
a samozřejmě jsme i plavali ...
cheyenne
napsal(a):
a samozřejmě jsme i plavali ...
a poslední ráchací....
klawdie
napsal(a):
Tak vzhledem k tomu, že sídlíme v bývalým mlýně, řeka nám teče doslova pod okny. Takže na nějaký to zchlazení a ráchání je náhon úplně super. Bohužel plavit se tam moc nedá a ani v blízkém okolí nic moc hlubšího není. Ale díky Bohu i za tohle. Představa jak v parném létu všichni slívají 20 koní jednou hadicí mi nahání mráz po zádech. Takhle všichni naběhnou do náhonu a stačí chvíli řádně cákat
janda
napsal(a):
Tak vzhledem k tomu, že sídlíme v bývalým mlýně, řeka nám teče doslova pod okny. Takže na nějaký to zchlazení a ráchání je náhon úplně super. Bohužel plavit se tam moc nedá a ani v blízkém okolí nic moc hlubšího není. Ale díky Bohu i za tohle. Představa jak v parném létu všichni slívají 20 koní jednou hadicí mi nahání mráz po zádech. Takhle všichni naběhnou do náhonu a stačí chvíli řádně cákat
Ahoj,tak už jsem konečně našla pořádnej rybník,kde se do něj dá krásně sejít.No a bylo krásný...#08
Já a Lady
luda
napsal(a):
Ahoj,tak už jsem konečně našla pořádnej rybník,kde se do něj dá krásně sejít.No a bylo krásný...#08
Já a Lady
Vy plavíte skoro všichni oblečení a někdo i se sedlama??? Jak to pak sušíte a jak jedete dom? My vždycky na břehu odsedláme, sebe svlíkneme a dem plavat. Fotky teď nemám, ale zkusím najít.
rolf
napsal(a):
Vy plavíte skoro všichni oblečení a někdo i se sedlama??? Jak to pak sušíte a jak jedete dom? My vždycky na břehu odsedláme, sebe svlíkneme a dem plavat. Fotky teď nemám, ale zkusím najít.
Rolfí pochybuju že tam někdo zahučí se sedlem, to spíš jen chodí chladit nožičky, to my když jedem plavit tak bez sedla s minimálně nastrojenou uzdečkou a my samozřejmě v palvkách či věcech na převlečení....:)
luda
napsal(a):
Já a Lady
A koupání tak trochu jinak...hadicí!
klawdie
napsal(a):
A koupání tak trochu jinak...hadicí!
Krom uší si nechá namočit všechno...
klawdie
napsal(a):
Krom uší si nechá namočit všechno...
Akorát se u toho vždycky hrozně tváří
klawdie
napsal(a):
PAk si trochu zablbneme než uschnem...
klawdie
napsal(a):
PAk si trochu zablbneme než uschnem...
A pak už pozujem fotografovi...nejprve z jedné strany...
klawdie
napsal(a):
A pak už pozujem fotografovi...nejprve z jedné strany...
...a z druhé
klawdie
napsal(a):
....při schnutí posekáme zahradu
klawdie
napsal(a):
Rolfí pochybuju že tam někdo zahučí se sedlem, to spíš jen chodí chladit nožičky, to my když jedem plavit tak bez sedla s minimálně nastrojenou uzdečkou a my samozřejmě v palvkách či věcech na převlečení....:)
Aha, tak to jo ;-)
No já jsem taky jednu našel ale většinou nemáme sebou foťák a hlavně někoho, kdo by nás fotil. Ten písečák závidím, my máme samý bahňáky, v pískovým bych to někdy rád zkusil ale o žádným nevím. Většinou bahno po kolena.
klawdie
napsal(a):
My máme výhodu, že Saxík je mlaďoučkej, takže sedlo nehrozí a já můžu na vycházky klidně v plavkách
tady foto - útok na fotografa
rolf
napsal(a):
Aha, tak to jo ;-)
No já jsem taky jednu našel ale většinou nemáme sebou foťák a hlavně někoho, kdo by nás fotil. Ten písečák závidím, my máme samý bahňáky, v pískovým bych to někdy rád zkusil ale o žádným nevím. Většinou bahno po kolena.
Pro Rolfa-není náhodou na fotce arab Schimi a nepatří Jitce Obzinové?
klawdie
napsal(a):
Používám obyčejnej úplně obyčejnej šampon třeba heřmánkovej. Jinak z hadice teče normálně studená, vodu mu nepřihřívám, koupu jen když je opravdu veliké teplo.
No tak to se mi ulevilo že nejsem jediný exot co nevyhazuje nehorázný prachy za dva plivance koňskýho šamponu a kupuje taky vobyčejnej.
Vzhledem k tomu, že nemám šimlouše dávám ale přednost kopřivovému nebo březovému. Teď jsem navíc prubla aloe vera - krásně voní
Já koupu už někdy z kraje jara když je teplo. Hadici ale nepoužívám, vedle stáje je řeka, tak beru vodu odtama. Na ty první koupání přidávám do kýble jednu varnou konev horký vody. Jsem hold přecitlivělá, aby neměli šok hned po tý zimě, tak je na studenou vodu zvykám postupně
Usušení na slunci je samozřejmostí
janda
napsal(a):
No tak to se mi ulevilo že nejsem jediný exot co nevyhazuje nehorázný prachy za dva plivance koňskýho šamponu a kupuje taky vobyčejnej.
Vzhledem k tomu, že nemám šimlouše dávám ale přednost kopřivovému nebo březovému. Teď jsem navíc prubla aloe vera - krásně voní
Já koupu už někdy z kraje jara když je teplo. Hadici ale nepoužívám, vedle stáje je řeka, tak beru vodu odtama. Na ty první koupání přidávám do kýble jednu varnou konev horký vody. Jsem hold přecitlivělá, aby neměli šok hned po tý zimě, tak je na studenou vodu zvykám postupně
Usušení na slunci je samozřejmostí
Lidi vy se máte že máte pořádnej rybník. Tady u nás je jen potok a do toho se nedá vlézt a pak řeka která je pěkně daleko. to musíme asi km a pak je teprv řeka... chjo
jezabel
napsal(a):
Lidi vy se máte že máte pořádnej rybník. Tady u nás je jen potok a do toho se nedá vlézt a pak řeka která je pěkně daleko. to musíme asi km a pak je teprv řeka... chjo
Ahojky,jak jsem slíbila na začátku přidám fotečky (teda není to koupání,protože u nás neni pořádný rybník,ale aspon ten mini potůček:-) ) Byla jsem s Bonett poprvé venku bez maminy('Bonettky) a dopadlo to nad moje očekávání i do vody šla krásně,teda musela tam vlést aby věděla že to nekouše,ale hlavní je že šla:-)
klawdie
napsal(a):
Dneska jsme se vydali kousek za náš dům do Oskavy smýt z koníků prach a špínu . Užívali si to všichni Venda , Deniska i Míša a koníci Avalanche a Barney . samozřejmě nemohla chybět naše ovčanda Holly .
avalanche
napsal(a):
Dneska jsme se vydali kousek za náš dům do Oskavy smýt z koníků prach a špínu . Užívali si to všichni Venda , Deniska i Míša a koníci Avalanche a Barney . samozřejmě nemohla chybět naše ovčanda Holly .
avalanche
napsal(a):
další fotky jsou na westerngirls.rajce.net/07-05-22_koupani_koniku
avalanche
napsal(a):
další fotky jsou na westerngirls.rajce.net/07-05-22_koupani_koniku
Konečně jsme se šly (včera) plavit s našima koníčkama;) jen občas nějaký problém - jedinému se moc nechtělo do vody, nebojí se, ale nešla:D
Tady Tango - welš pony a Karča
kassiopeass
napsal(a):
Konečně jsme se šly (včera) plavit s našima koníčkama;) jen občas nějaký problém - jedinému se moc nechtělo do vody, nebojí se, ale nešla:D
Tady Tango - welš pony a Karča
Tady ta co nechtěla do vody - Misa a Lucka;)
kassiopeass
napsal(a):
Tady ta co nechtěla do vody - Misa a Lucka;)
Tady Dela se mnou (Katka) a Luckou, vzadu Anďa s Dennym;)
kassiopeass
napsal(a):
Tady Dela se mnou (Katka) a Luckou, vzadu Anďa s Dennym;)
ja na Dennym, Andrejka na Tangovi
gituna
napsal(a):
Gita v Metuji, jinak taky nemáme daleko Rozkoš, ale fotečky nemám...
Ahojky, můžu se zeptat odkud přesně jsi? My to máme k Rozkoši cca 10 minut a stejně tak k Úpě a k Metuji. A pořád si myslím, že jsem v okolí jediná i když je tu spousta koní ... Dík
rolf
napsal(a):
Aha, tak to jo ;-)
Super vidět taky nějakýho chlapa na koni jsou tu vidět jen samý ženský:)
klawdie
napsal(a):
dneska to bylo moc fajn - já se Sárinkou a Barbucha s Falínkem v Jesenici
klawdie
napsal(a):
s lásenkou mojí
klawdie
napsal(a):
spolu...
kunicek
napsal(a):
spolu...
Ahoj,máte mc krásné fotečky!!!;-)taky jich pár přihodím
barush
napsal(a):
Ahoj,máte mc krásné fotečky!!!;-)taky jich pár přihodím