wiwi
napsal(a):
Kdyby nekdo chtel nake fotecky tak pisnete :-) mam jich hafo a myslim si,ze se aji povedly ...
hop :-)
kacik
napsal(a):
Ahoj, poslala bys prosím nějaký fotečky Ligy a Lejdy, jestli budeš mít chvilku... kaca.chyt@seznam.cz ... děkuju Kača Vsisko... jo a ten tvůj koník vypadá dobře, teda z obrázků, naživo jsem ho neviděla, ale pěknej...
Cauky Kaci
mas to na meilu ....se dojed podivat,mam ho ve Velke Bystrici ...www.beauty.webovastranka.cz papa
PS:Jedna fotecka Kacky ...
kacik
napsal(a):
Jasný někdy bych se třeba ukázala, ale až budu mít po zkouškách, teď není toho času... tak se mějte...
Sisinka a Kybosek .... 1 misto 80-90 cm
wiwi
napsal(a):
vice fotek najdete na
koniisek.rajce.net
mohu vědět co je za koníka na této fotce prosím?
wiwi
napsal(a):
Kdyby nekdo chtel nake fotecky tak pisnete :-) mam jich hafo a myslim si,ze se aji povedly ...
přidávám svoje nějaké fotky. Jinak já jsem jela za to jss zlín a můj milovaný koník neskočil ani první překážku ale jinak ho mám fakt ráda.
tango
napsal(a):
přidávám svoje nějaké fotky. Jinak já jsem jela za to jss zlín a můj milovaný koník neskočil ani první překážku ale jinak ho mám fakt ráda.
další koník...
tango
napsal(a):
a další
omlouvám se,že neznám jezdce ani koníky,ale nějak jsem se s některýma nedala do řeči. Tak vás cérky teď zdravím.
tango
napsal(a):
omlouvám se,že neznám jezdce ani koníky,ale nějak jsem se s některýma nedala do řeči. Tak vás cérky teď zdravím.
jj ja fiim ... :-) ale jinak moc pekni konici .-) tady je jedna od vas ..teda doufam
wiwi
napsal(a):
jj ja fiim ... :-) ale jinak moc pekni konici .-) tady je jedna od vas ..teda doufam
a este jedna
wiwi
napsal(a):
a este jedna
pro tango :0)
toto je klisna jmenem Arabie neboli Aba od Zuzky JKasikove z Grygova ...
lesik
napsal(a):
Existují moooc pěkné stránečky o koních z Grygova a mimo jiných tam právě Arábie je. Tak se jukni. Jsou to moc vydařené stránečky.
www.venezuela.websnadno.cz
tam se jukni ...nebo se zajed podivat osobne po domluve s majitelkou