České Budějovice - info prosím

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2007 09:18

Zdravím, neznáte někdo stáje v okolí Českých Budějovic s názvem Obora (může to být i název místa a stáje se mohou jmenovat jinak)?
Měli by tam mít pastevní odchov koní + ustájení pro nájemníky. Nemohu nikde sehnat kontakt - neznáte je někdo prosím?
Rena

22.5.2007 09:33

renmar napsal(a):
Zdravím, neznáte někdo stáje v okolí Českých Budějovic s názvem Obora (může to být i název místa a stáje se mohou jmenovat jinak)?
Měli by tam mít pastevní odchov koní + ustájení pro nájemníky. Nemohu nikde sehnat kontakt - neznáte je někdo prosím?
Rena

Já jsem tu krátce,tak to tu moc neznám.ale zkusím se někde poptat.

22.5.2007 09:50

renmar napsal(a):
Rena

605 267 511
Ahojky Renčo,tohle je číslo na Vlaďku Benešovou,řekni jí,že jsem Ti ho dala já,ona tam žije celej život a tuhle Oboru bude určitě znát a kontakty bude mít taky.Mimochodem,byla i na Pižonkovi,ale to jsem nevěděla,že sháníš toho ustájení,bylo málo času.
Na Radě máš dopis....

22.5.2007 10:23

renmar napsal(a):
Rena

kterým směrem od ČB by to mělo být? Zas tak moc tu toho sice neznám, ale tohle mi nic neříká. Netušíš kde přibližně?

22.5.2007 10:29

amazonka napsal(a):
kterým směrem od ČB by to mělo být? Zas tak moc tu toho sice neznám, ale tohle mi nic neříká. Netušíš kde přibližně?

směr Nové Hrady

22.5.2007 14:34

renmar napsal(a):
Rena

Tak o Obere vim jen u Trebone. treba by to mohlo byt ono
simlicek

Přidejte reakci

Přidat smajlík