avecaesar
napsal(a):
Prodám světle azurovou reprezentativní ohlávku značky Hamilton. Na šimlu se mi nehodí, vypadá výborně na tmavých koních. Cena dohodou.
sharpwind@centrum.cz
myslis ze by se hodila na meho hrebecka ?
viz foto
wiwi
napsal(a):
posli kdyz tak fotku,nemuzu zadnou sehnat co by se me na nej libila
Tady na Laře, měla jsem tmavého hnědáka a tomu vážně sekla, bohužel jsem nenašla žádnou fotku, kde by ji měl on. Na Laře nevynikne, teď jsem jí ji dala na závodech na vyhlášení, jinak je ohlávka vedle počítače .
avecaesar
napsal(a):
Tady na Laře, měla jsem tmavého hnědáka a tomu vážně sekla, bohužel jsem nenašla žádnou fotku, kde by ji měl on. Na Laře nevynikne, teď jsem jí ji dala na závodech na vyhlášení, jinak je ohlávka vedle počítače .
muzes me to poslat na meila?ja to tady blbe vidim :/ se omlouvam ...a odkud ses?nebo za kolik bys ju prodala?mam doma podobnou ...
wiwi
napsal(a):
Scháním chapsy velikost XL v dobrém stavu ...a rajtky velikost XL jen Olomouc,cenu nabídněte
Prodám modré přepravní kamaše za 1000Kč, už byly prodané, jen si paní vychytrale nepřevzala balík, tak se mi vrátily... fotku už nemám, z počítače jsem ji vymazala a krabici v níž jsou zabalené rozbalovat nechci...
avecaesar
napsal(a):
Prodám modré přepravní kamaše za 1000Kč, už byly prodané, jen si paní vychytrale nepřevzala balík, tak se mi vrátily... fotku už nemám, z počítače jsem ji vymazala a krabici v níž jsou zabalené rozbalovat nechci...
prodám vojenské sedlo..cenu nabídněte..potřebovala bych se ho zbavit..popřípadě ho vyměním za seldo na ponyho s malým kohoutkem.
majda
napsal(a):
prodám granule pro koně, je to v 50 Kg pytlích..cena za pytel je 350 Kč, tyto granule se dávají místo ovsa, koník nejní po nich tak bujnej..
tak já nabízím několik nových věcí-týká se to dek, přepravních kamaší, bandáže a podložky pod ně...a spousta dalšího.Více na www.equimoda.cz a nově tu mám první síťovanou deku černé barvy se žlutým lemem a vel.145cm-malá očka,velmi kavlitní a cena 450.-
michaela z
napsal(a):
tak já nabízím několik nových věcí-týká se to dek, přepravních kamaší, bandáže a podložky pod ně...a spousta dalšího.Více na www.equimoda.cz a nově tu mám první síťovanou deku černé barvy se žlutým lemem a vel.145cm-malá očka,velmi kavlitní a cena 450.-
Já prodám nátylník za 150 Kč + zdarma černá kožená čelenka a při rychlém jednání i minimálně použíté,medově hnědé,udidlové kroužky.
klafus
napsal(a):
jo ješčtě sem zapomněla..více foto na mailu: klafus@tiscali.cz
prodám/vyměním nánosník, udidlo prodám mexický nánosník velikost cob, starší ale velmi kvalitní kůže , velmi dobrý stav !! Cena 350 kč nebo výměna za kvalitní klidně i starší anglický nánosník s podpínacím řemínkem velikost cob, dále prodám olivu velikost 15 cm za 200 kč - velmi dobrý stav nerez. možno vyměnit za martingal velikost cob.
holkaodkoni
napsal(a):
prodám/vyměním nánosník, udidlo prodám mexický nánosník velikost cob, starší ale velmi kvalitní kůže , velmi dobrý stav !! Cena 350 kč nebo výměna za kvalitní klidně i starší anglický nánosník s podpínacím řemínkem velikost cob, dále prodám olivu velikost 15 cm za 200 kč - velmi dobrý stav nerez. možno vyměnit za martingal velikost cob.
dále koupím jakoukoli vykrojenou podsedlovku tenkou.. nejlépe světlou levně
holkaodkoni
napsal(a):
ahooooj, klidně bych ho vyměnila, nebyl ani jednou na koni - velikost cobb.
Budeš chtít - fotku ti pošlu hned :-)
racina
napsal(a):
ahooooj, klidně bych ho vyměnila, nebyl ani jednou na koni - velikost cobb.
Budeš chtít - fotku ti pošlu hned :-)
tak tadyyyy
racina
napsal(a):
tak tadyyyy
Prodám anglické všestranné sedlo, velmi pohodlné, vhodné na koně se středním i vyšším kohoutkem. Barvy černé. Možno zakoupit kompletní(sedlo, vínová nevykrojená dečka, podbřišník 110cm, třmenové řemeny, třmeny) za 4500tis. a nebo holé za 3500tis. E-mail: T.Valcharova@seznam.cz, Tel: 604/413 855
avecaesar
napsal(a):
Prodám všestranné sedlo, vel. posedlí 18,5, komora 2. Barva černá, pravidelně ošetřované, po kontrole a docpání sedlářem. Cena 5000 Kč
terushka
napsal(a):
Prodám anglické všestranné sedlo, velmi pohodlné, vhodné na koně se středním i vyšším kohoutkem. Barvy černé. Možno zakoupit kompletní(sedlo, vínová nevykrojená dečka, podbřišník 110cm, třmenové řemeny, třmeny) za 4500tis. a nebo holé za 3500tis. E-mail: T.Valcharova@seznam.cz, Tel: 604/413 855
mexičák kvalitní kůže starší ale stále velmi pěkný cena 350 kč zančka Jan Hauzr
holkaodkoni
napsal(a):
mexičák kvalitní kůže starší ale stále velmi pěkný cena 350 kč zančka Jan Hauzr
další
holkaodkoni
napsal(a):
další
udidlo 15 cm oliva nerez starší ale velmi pěkné cena 200 kč
wiwi
napsal(a):
Scháním chapsy velikost XL v dobrém stavu ...a rajtky velikost XL jen Olomouc,cenu nabídněte
Sháním univerzální nebo skokově univerzální sedlo na koně s vysokým kohoutkem - musí mít otevřenou nebo polootevřenou přední komoru vel. na plnokrevníka nebo lehčí ČT, posedlí 17,5. Za rozumnou cenu
wiwi
napsal(a):
PRODÁM
- PODLOŽKA POD ANGLICKÉ SEDLO, čtvercová prošívaná, tm. zelená, kvalitní zcela nová za 400,-
- TŘMENOVÉ ŘEMENY, délka 150cm, černé, kožené ve výborném stavu za 300,-
- OTĚŽE bavlněné s koženou částí se zarážkami, černé, za 250,-
- PODBŘIŠNÍK (anglie) Kentaur 130cm, černý, bez gumy, mírně rezavé přezky, jinak nepoškozený za 200,-
- PODBŘIŠNÍK WESTERNOVÝ NEOPREN jen párkrát použitý za 450,-.
lerry
napsal(a):
PRODÁM
- PODLOŽKA POD ANGLICKÉ SEDLO, čtvercová prošívaná, tm. zelená, kvalitní zcela nová za 400,-
- TŘMENOVÉ ŘEMENY, délka 150cm, černé, kožené ve výborném stavu za 300,-
- OTĚŽE bavlněné s koženou částí se zarážkami, černé, za 250,-
- PODBŘIŠNÍK (anglie) Kentaur 130cm, černý, bez gumy, mírně rezavé přezky, jinak nepoškozený za 200,-
- PODBŘIŠNÍK WESTERNOVÝ NEOPREN jen párkrát použitý za 450,-.
Helmičku vel. 56,semiš,nová,výborný stav.Pc 1000kč,nyní nabídněte,nevhodný darek,foto nemám,k předání v praze nebo na dobírku.
nightdevil
napsal(a):
Prodám všestranné sedlo, vel. posedlí 18,5, komora 2. Barva černá, pravidelně ošetřované, po kontrole a docpání sedlářem. Cena 5000 Kč
Prodám molitanovou pálku pod sedlo.
Jedna používaná jen na závody. Cena 150 Kč
Druhá používaná při práci, horší stav. Cena 100 Kč
Obě dohromady za 200 Kč
nightdevil
napsal(a):
Prodám jednou lomené gumové udidlo, vel. 12,5. Používané, ale naprosto neponičené. Cena 300 Kč
nightdevil
napsal(a):
Prodám neoprenové kamaše na koně vel. Full, barva černá. Pouze vyndány z krabice, nerozbaleny. Cena 400 Kč
nightdevil
napsal(a):
Prodám bezpečnostní třmeny se starými vložkami do třmenů. Cena 450 Kč
nightdevil
napsal(a):
Prodám zvony velikosti XL. Jednou použité. Cena 250 Kč.
nightdevil
napsal(a):
Prodám gumové otěže, 2x použité. Cena 300 Kč
nightdevil
napsal(a):
Prodám černou čabraku, vel. pony. Nikdy nepoužitá. Cena 100 Kč
nightdevil
napsal(a):
Prodám šedou nepromokavou membránovou bederku. Velikost 125 cm. Použitá jednou - změna koně. Cena 850 Kč
nightdevil
napsal(a):
Prodám podbříšník s dotahovacími gumami zn. Kentaur. Používaný, ale neponičený v dobrém stavu. Velikost 125 cm. Cena 400 Kč
nightdevil
napsal(a):
Prodám podbřišník s dotahovacími gumami ze Sympatexu. Velikost 120 cm. Používaný necelou zimu - jako nový. Cena 500 Kč
wiwi
napsal(a):
Koupím:
chapsy závodní z hladké kůže, vel.S. (pište na e.bilkova@seznam.cz)
udidlo 2krát lomenné s peckou 13,5 (piště na dominicca@seznam.cz)
všestranné sedlo na úzkou poničku, posedlí 16-16,5 (piště na dominicca@seznam.cz)
lícnice k pony uzdečce tm.hnědé nebo černé (na oba maily)
Prodám:
pony klisnu, 130 KVH, 5 let, modrá knížka, po hříběti, obsedlá ale nezaježděná, viz foto (piště na dominicca@seznam.cz)
chapsy vel.M na jízdárenskou práci (pište na e.bilkova@seznam.cz)
Roubíkové udidlo 13,5 (cena 300)
Sněhuláka 13,5 (cena 300)
Stihlo 12,5 (cena 250)
dominicca
napsal(a):
Koupím:
chapsy závodní z hladké kůže, vel.S. (pište na e.bilkova@seznam.cz)
udidlo 2krát lomenné s peckou 13,5 (piště na dominicca@seznam.cz)
všestranné sedlo na úzkou poničku, posedlí 16-16,5 (piště na dominicca@seznam.cz)
lícnice k pony uzdečce tm.hnědé nebo černé (na oba maily)
Prodám:
pony klisnu, 130 KVH, 5 let, modrá knížka, po hříběti, obsedlá ale nezaježděná, viz foto (piště na dominicca@seznam.cz)
chapsy vel.M na jízdárenskou práci (pište na e.bilkova@seznam.cz)
Roubíkové udidlo 13,5 (cena 300)
Sněhuláka 13,5 (cena 300)
Stihlo 12,5 (cena 250)
AHOJKY ...
ZHÁNÍM RAJTKY V DOBRÉM STAVU DO 400 KČ VEL.40 NEJLÉPE ČERNÉ
CHAPSY VEL .XL
DŮLEŽITÉ ...
KÁROVANOU ZELENO-JAKOUKOLIV DEČKU NEVYKROJENOU
775/431 337
sharpwind@centrum.cz
avecaesar
napsal(a):
Prodám světle azurovou reprezentativní ohlávku značky Hamilton. Na šimlu se mi nehodí, vypadá výborně na tmavých koních. Cena dohodou.
Taky se přidám...
Prodám anglické sedlo, kožené, černé, kolenní opěrky, posedlí 17.5, komora 2, ve velmi dobrém stavu, nijak nepoškozené, velice pohodlné, nové třmenové řemeny, třmeny s černou gumou, černý provázkový podbřišník. 5000,- za kompletní nebo dohoda za holé.
Více info a detailní foto na liala@centrum.cz
A dále koupím drezurní podbřišník, nabídněte.
beruska727
napsal(a):
Prodám gumové otěže, používané asi půl roku, perfektní stav.Cena 240Kč.Fota můžu zaslat na mail.
Jezdecké boty, kožené , vel. 42, obvod lýtka 35 cm, zachovalé, delší dobu nepoužívané.Cena 300 Kč+případná dobírka.
sajma
napsal(a):
prodám podbřišák kentaur s gumama 120, velice minimálně použitá-párkrát, jako nový ...777255947, sami.sheila@seznam.cz
Prodám kožené černé CHAPSY zn. KENTAUR. Téměř nové, nepoškozené, 2x na noze. Velikost XXL. Cena 700,-
V případě zájmu volejte na tel: 736 76 30 93
igugu
napsal(a):
Prodám kožené černé CHAPSY zn. KENTAUR. Téměř nové, nepoškozené, 2x na noze. Velikost XXL. Cena 700,-
Prodám bederní deku značky EGO. Téměř nová - použitá cca 3x. Velikost 145cm, barva zeleno-žlutý jemný proužek, teplá. Uchycení pod ocasem a pod sedlem (sedlá se na ni). Cena: 590 Kč.
igugu
napsal(a):
Prodám bederní deku značky EGO. Téměř nová - použitá cca 3x. Velikost 145cm, barva zeleno-žlutý jemný proužek, teplá. Uchycení pod ocasem a pod sedlem (sedlá se na ni). Cena: 590 Kč.
Prodám nové pracovní westernové sedlo Californie. 15-ti palcové. Ručně šíté ze silné přírodní kůže. Se zárukou 60 měsíců, a se zárukou na kostru 120 měsíců. Cena 19 000,- (PC 23 000,-)
igugu
napsal(a):
Prodám nové pracovní westernové sedlo Californie. 15-ti palcové. Ručně šíté ze silné přírodní kůže. Se zárukou 60 měsíců, a se zárukou na kostru 120 měsíců. Cena 19 000,- (PC 23 000,-)
a western podruhé
igugu
napsal(a):
a western podruhé
Prodám 1x lomené udidlo zn. Stübben. Jedná se o silnější udidlo velikosti 12,5. V dobrém stavu. Cena 250,-
v případě zájmu volejte na te: 736 76 30 93
igugu
napsal(a):
Prodám 1x lomené udidlo zn. Stübben. Jedná se o silnější udidlo velikosti 12,5. V dobrém stavu. Cena 250,-
v případě zájmu volejte na te: 736 76 30 93
a podruhé
pilgrisek
napsal(a):
koupím skokové sedlo na plňasku.. posedlí 17 nebo 17,5 .Komora 2 může být i 1.. cena nejlépe do 8-9tis. Předem děkuji za nabídky.
Prodám půl roku staré kontaktní skokové sedlo z jemné kůže s plněnými, tvarovanými kolenními opěrami a čtvercovou rozsochou, vlnou plněnými sedlovými polštáři, kolenními opěrami a nerezovými bezpečnostními třmenovými zámky.Posedlí 17,5
komora 2
sabora

wiwi
napsal(a):
PRODAM/ supr dečku pod sedlo -drezurní-univers. s protiskluzovou úpravou va vrchu u spodu, všité tlumící vycpávky, barva-kapučíno, je perfektní, ale mám nakonec jiné sedlo než jsem původně myslela že si pořídím. pc:2000kč, nyní za nepoužitou !!! jen vybalenou 1600kč!!! fotku pošlu e-mailem. K předání osobnímu okr M.B-LB, nebo + dobírka.
dál prodám udidlo oliva 13,5cm, 1,5roku používaná + starší na poníka 10cm obyč. velice levně!!! dohromady 250kč zvlašť 200 a 50kč.
wiwi
napsal(a):
Prodám granule pro koně, jde o granule po kterých koník nejní tak bujný jako po ovsu, nemám už je komu dávat,majitel mi koně prodal.Vhodné pro všechny typy koní!!!Záruční doby 24 měsíců. Cena za 50 kilový pytel je 400Kč, mohu dovést do Golčova Jeníkova, Humpolce, Havlíčkova Brodu, nebo do Lokte u Benešova, je tam dálniční nájezd, reaguji i na sms 723 30 44 11
wiwi
napsal(a):
Prodám 9měsičního hřebečka hnědáčka s úhořím pruhem. Po Quarter horse. Matka welsh 130 Je velmi hodný a klidný, žije ve stádě. Cena 15tis
anderlikova
napsal(a):
Koupím ČMB kobylku do 8 let hodnou zdravou bez zlozvyků do 35000 zaučenou v tahu (může být i pod sedlem) anderlikova@centrum.cz
prodam ochranou vestu na postavu asi kolem 165-170 ale moznost upravy částí suchými zipy...prodám za 1000Kč vesta je nošena pouze na zavody-skoro jako nová-nezničená
wiwi
napsal(a):
PRODÁM nebo VYMĚNÍM 4letého valacha čt s původem. 100% zdravý,hodný,ve stádě nekonfliktní,očkován,odčerven,kován na předek.Výměna za koníka od 155cm nejlépe hřebce,ale ani kobyla s valechem nevadí.Věk do 12-ti let.Nejlépe vhodnost do parkuru a westernu.
baddynka
napsal(a):
PRODÁM nebo VYMĚNÍM 4letého valacha čt s původem. 100% zdravý,hodný,ve stádě nekonfliktní,očkován,odčerven,kován na předek.Výměna za koníka od 155cm nejlépe hřebce,ale ani kobyla s valechem nevadí.Věk do 12-ti let.Nejlépe vhodnost do parkuru a westernu.
Prodám štěňata BC bez PP. Černobílé zbarvení, dlouhosrstí . Matka i otec k vidění. Předpoklad pro
pasení, agility, sport. Výborní společníci ke koním.
Matka i otec k vidění. Očkování, odčervení.
Odběr 1.srpna.
Valašské Meziříčí, Tel: 721 886 847
Fotografie rodičů a štěňat najdete na www.jsbarleta.estranky.cz
barletka
napsal(a):
Prodám štěňata BC bez PP. Černobílé zbarvení, dlouhosrstí . Matka i otec k vidění. Předpoklad pro
pasení, agility, sport. Výborní společníci ke koním.
Matka i otec k vidění. Očkování, odčervení.
Odběr 1.srpna.
Valašské Meziříčí, Tel: 721 886 847
Fotografie rodičů a štěňat najdete na www.jsbarleta.estranky.cz
koupím kočár,bryčku za jednoho,dva koně cena do 15,000kč jížní čechy