Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2007 22:31

U Konapásků je novej hřebec je super původově a docela se mi i líbí,je mu 19 let a je po TOPSAIL CODY !!!! Matka má dědu King Fritz, ,cena připuštění 1500eur,

23.5.2007 22:39

bednarik petr napsal(a):
U Konapásků je novej hřebec je super původově a docela se mi i líbí,je mu 19 let a je po TOPSAIL CODY !!!! Matka má dědu King Fritz, ,cena připuštění 1500eur,

ještě jedna fotečka.

23.5.2007 22:40

bednarik petr napsal(a):
ještě jedna fotečka.

tolik za připuštění no ani se nedivym to musí být pěknej šampion

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.5.2007 06:31

bednarik petr napsal(a):

Dobré ráno!!!!!!!!!!!!
Tak ze všecho nejdřív přeju vše nej nej nej k svátku našim Janičkám (Jackie a JanaM), hlavně zdravíčko pro Vás i pro koňata!!!!!!!!!!!! Štěstíčko už máte v nich a lásky taky kopu!!!!!!!!!!!!! A nesmím zapomenout na moře splněných snů...........

24.5.2007 06:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobré ráno!!!!!!!!!!!!
Tak ze všecho nejdřív přeju vše nej nej nej k svátku našim Janičkám (Jackie a JanaM), hlavně zdravíčko pro Vás i pro koňata!!!!!!!!!!!! Štěstíčko už máte v nich a lásky taky kopu!!!!!!!!!!!!! A nesmím zapomenout na moře splněných snů...........

I já přeji krásné dobré ráno a připojuji se ke gratulaci všem našim Janinkám. Přeji vám hodně štěstíčka, lásky a to zdravíčko. a připojuji se k tomu moři splněných snů......to Venulka krásně napsala Posílám vám alespoň malou kytičku.

24.5.2007 06:59

charliebob napsal(a):
I já přeji krásné dobré ráno a připojuji se ke gratulaci všem našim Janinkám. Přeji vám hodně štěstíčka, lásky a to zdravíčko. a připojuji se k tomu moři splněných snů......to Venulka krásně napsala Posílám vám alespoň malou kytičku.

Soni, hřebec je fešák, tím se chystáte připouštět? Ta cena za připouštění je z mého pohledu obrovská, ale zase by to určitě stálo za to.

Ještě bych se chtěla zeptat Evy, jak to vypadá s tím videem?

24.5.2007 07:03

charliebob napsal(a):
Soni, hřebec je fešák, tím se chystáte připouštět? Ta cena za připouštění je z mého pohledu obrovská, ale zase by to určitě stálo za to.

Dobré ráno!!!!!
Janičkám vše nej k jejich svétku,ať se Vám splní vše co si přejete a nepřežeňte oslavupřejí Evik a Jura

24.5.2007 07:05

charliebob napsal(a):

Našim Janičkám taky přeju ze srdce hodně štěstí,zdraví a úspěchů v práci i osobním životě,ale taky mnoho kráááásných prožitých let s koníkamááááá!!!!!!!

24.5.2007 07:05

proxima napsal(a):
Dobré ráno!!!!!
Janičkám vše nej k jejich svétku,ať se Vám splní vše co si přejete a nepřežeňte oslavupřejí Evik a Jura

Boží s videem to vypadá blbě,protože ten známý to bohužel netočil nakonec
Ale bude to shánět dál,tak kdyby něco,dá mě vědět..Škoda-mohla jsem to natočit já,kdybych věděla že to jde...

24.5.2007 07:07

proxima napsal(a):
Boží s videem to vypadá blbě,protože ten známý to bohužel netočil nakonec
Ale bude to shánět dál,tak kdyby něco,dá mě vědět..Škoda-mohla jsem to natočit já,kdybych věděla že to jde...

Jééé,to je krááásný,Evíí,hned po ránu se směju a to je supéééér!!!
Holkýý,já mám dneska takovou radost!!!!
Ale mrzí mě to videjko,Božííí,nebréééč,Evička to určitě sežene někde inde!!!!!

24.5.2007 07:10

charliebob napsal(a):

Dobré ránko

Tak se taky přidávám ke gratulaci Janičkám. Přeji to samé co holky. Takže hodně štěstí, zdraví, ale i lásky a radosti ze života.....
A místo kytičky posílám jeden malý,ale milý obrázek ......

24.5.2007 07:16

pretty 1 napsal(a):
Dobré ránko

Tak se taky přidávám ke gratulaci Janičkám. Přeji to samé co holky. Takže hodně štěstí, zdraví, ale i lásky a radosti ze života.....
A místo kytičky posílám jeden malý,ale milý obrázek ......

Než jsem uviděla tenhle obrázek, tak jsem bečela, ale ten mi vrátil radost do života i když nejsem Janička. Celá naše Šmudlinka.

24.5.2007 07:20

charliebob napsal(a):
Než jsem uviděla tenhle obrázek, tak jsem bečela, ale ten mi vrátil radost do života i když nejsem Janička. Celá naše Šmudlinka.

Tak ať nebrečíte,tak posílám pár foteček ze včerejška od Gabrielů-mají dvě první hříbátka po jejich zlatém hřebci Šanýnkovi...Tak jukněte...

24.5.2007 07:21

proxima napsal(a):
Tak ať nebrečíte,tak posílám pár foteček ze včerejška od Gabrielů-mají dvě první hříbátka po jejich zlatém hřebci Šanýnkovi...Tak jukněte...

24.5.2007 07:24

proxima napsal(a):
...a druhé...

jééééé ty jsou krásní. Evi kam vy na ty koníky pořád codíte????
Tady u nás fakt nejsou béééééé bééééé béééééé

24.5.2007 07:26

bednarik petr napsal(a):

ahojda holky, na chvíli se ozývám, dnes mám zkoušku, tak držte palečky, bojim bojim, ale snad to bude dobré. Na internet jsem se dříve nedostala, jelikož nám tady nešel proud. Jinak Jarči, ta cesta do itálie skoro svatební bylaS oldou jsme si zají mavě popovídali o naší budoucnosti bylo to pěkné vidět, ale stihnout to vše za 1 den byl záhul
Jinak malej velkej Bredley se má dobře. Musím vám také povědět historku z minulého víkendu, jela jsem na vyjíždku a malý okolo řádil, šla jsem po okraji pole, vlevo byla řípa, napravo obilí a uprostřed kamenitá cesta. Na konci toho pole s řípou traktor a v něm zemědělec. Tak jsem čekala, jak mě seřve, že malý lítá po polích atd. došla jsem k traktoru a on: Já čekám až přejdete, abych mohl stříkat, malý se mu evidetně líbil, pochválil ho, že je pěkný a dodal, já budu tu řípu stříkat proti plevelům, tak tam pak radši moc nechodtě, radši jdětě po tom obilí, tam bude jen výživa. Když jsem to vyprávěla Oldovi, taky se divil, že to je asi jeden z mála zemědělců, který řekne ještě, na kterém poli můžeš běhat a když jsem mu řekla, že tomu zemědělci bylo kolem 30 a byl docela pěkný, tak jsem dostala jednoznačnou odpověd: Mámo, příště už tam nepůjdeš, žádný pěkný zemědělec

24.5.2007 07:27

pretty 1 napsal(a):

jéé,ta bílá kobyla je zajímavě flekatááá!!!
Boženko,prosím Tě,neplač a radši nám hezky napiš,jak jste přišli ke každému z Vašich koníků,včetně malého Matýska,jooo?

24.5.2007 07:29

pretty 1 napsal(a):

Krásný a jak jsou od mala pěkně nadělaní ne takové houžvičky, jako ten náš Bobíšek.

Tak a dneska musím jít něco dělat, zítra se chceme vejletit, děcka tancují v Kovářově na přehlídce folklórních souborů, tak se tam chceme zajet podívat a potom pofrčíme skouknout oslíky a oslátka u naší známé, strašně bezvadní lidičky a koupíme u nich i dvě kozičky. Tak se tady mějte, krásně pohodově a já zas juknu.

24.5.2007 07:34

janamalik napsal(a):
ahojda holky, na chvíli se ozývám, dnes mám zkoušku, tak držte palečky, bojim bojim, ale snad to bude dobré. Na internet jsem se dříve nedostala, jelikož nám tady nešel proud. Jinak Jarči, ta cesta do itálie skoro svatební bylaS oldou jsme si zají mavě popovídali o naší budoucnosti bylo to pěkné vidět, ale stihnout to vše za 1 den byl záhul
Jinak malej velkej Bredley se má dobře. Musím vám také povědět historku z minulého víkendu, jela jsem na vyjíždku a malý okolo řádil, šla jsem po okraji pole, vlevo byla řípa, napravo obilí a uprostřed kamenitá cesta. Na konci toho pole s řípou traktor a v něm zemědělec. Tak jsem čekala, jak mě seřve, že malý lítá po polích atd. došla jsem k traktoru a on: Já čekám až přejdete, abych mohl stříkat, malý se mu evidetně líbil, pochválil ho, že je pěkný a dodal, já budu tu řípu stříkat proti plevelům, tak tam pak radši moc nechodtě, radši jdětě po tom obilí, tam bude jen výživa. Když jsem to vyprávěla Oldovi, taky se divil, že to je asi jeden z mála zemědělců, který řekne ještě, na kterém poli můžeš běhat a když jsem mu řekla, že tomu zemědělci bylo kolem 30 a byl docela pěkný, tak jsem dostala jednoznačnou odpověd: Mámo, příště už tam nepůjdeš, žádný pěkný zemědělec

Jééé,JaniM,tak přece jen se moje podezření potvrdilo,svatba budéééé!!!!!!Huráááá!!!!!
No jo,Jani,u nás se taky občas vyskytnou slušní lidi,já jsem tudle jela s Kačenkou vozit děti do školy a jeden taky zrovna stříkal,a vítr šel zrovna tak blbě,že by to Kačenku postříkalo,zrovna stříkal tu první řadu,ale když jsem přijela blíž,tak sám od sebe zastavil.Já mu zamávala a měla jsem obrovskou radost,že nejsou všichni zemědělci bezohlední,moc mě to hřálo u srdíčka!!!!

24.5.2007 07:36

jaruska napsal(a):
Jééé,JaniM,tak přece jen se moje podezření potvrdilo,svatba budéééé!!!!!!Huráááá!!!!!
No jo,Jani,u nás se taky občas vyskytnou slušní lidi,já jsem tudle jela s Kačenkou vozit děti do školy a jeden taky zrovna stříkal,a vítr šel zrovna tak blbě,že by to Kačenku postříkalo,zrovna stříkal tu první řadu,ale když jsem přijela blíž,tak sám od sebe zastavil.Já mu zamávala a měla jsem obrovskou radost,že nejsou všichni zemědělci bezohlední,moc mě to hřálo u srdíčka!!!!

JaniM,držím všechno,co máme doma,tzn.pěstičky,palečky,kopýtka,drápy a drápky,a jedny prasečí kopýtka!!!!!Takže ZLOM VAZ a hned nám dej vědět,jooo?
P.S.-Ty jsi nejlepší,máš to v kapse už téééééď!!!!!!!!!

24.5.2007 07:41

jaruska napsal(a):
JaniM,držím všechno,co máme doma,tzn.pěstičky,palečky,kopýtka,drápy a drápky,a jedny prasečí kopýtka!!!!!Takže ZLOM VAZ a hned nám dej vědět,jooo?
P.S.-Ty jsi nejlepší,máš to v kapse už téééééď!!!!!!!!!

No, to si právě dnes tak jistá nejsem, ale spoléhám na ten můj svátek, tak snad mi to dá a snad si i vytáhnu nějakou dobrou otázku
Děkuji jinak moc za to vše, co budeš držet, děkui děkuji! Olda mi teď napsal všechno nejlepší k stávku, tak jsem mu odepsala, že stávku nemám, ale svátek joJinak z té Itálie nějaké fotky mít budu, tak je se pak někdy dodám, zatím je mám jen ve foťáku a musím to přehodit do PC. Fotila jsem hlavně Alpy, ty byly nádherné

24.5.2007 07:41

janamalik napsal(a):

Jani, to potěší, když se dozvíme, že slušní lidé ještě nevymřeli.

Jaruško, ještě tedy napíši, jak jsme ke koníkům přišli. Tak Standa, to byl náš první koník. Když jsme začali shánět koníky, tak nám jedna paní ukázala inzerát a my se hned vyrazili na koníka podívat. Vím, že ten den měli tady u Kotalíků koňské hry a byla příšerná zima. Přijeli jsme do Volar a tam v ohradě ještě s dalšími, tuším třemi koňmi stál i Standa. Malý, strašně vyhublý koníček s nádhernýma velkýma očima. Přivezli jsme ho hned za týden domů a asi tak půl roku dávali dohromady, než trochu přibral a nebyli mu vidět všechny obratle na páteři a žebra. Vypadal opravdu příšerně.
Potom jsme mu přikoupili Lindu, aby nebyl sám. Tu máme od Písku. Sháněli jsme klisničku a opět jsme nevydrželi a Lindu jsme museli koupit. Také nám jí bylo líto, stála přivázaná na řetězu ve stání se svou matkou. Ven ji moc nepouštěl, protože jí potom nemohl chytit. Chudinka stála dva roky přivázaná. Má trochu nožky šejdrem, ale běhá dobře, nekulhá, takže je to v pohodě.

Matýska jsme jednoho dne uviděli. Bylo to takové malé plyšové zvířátko. I přesto, že jsme plánovali pro holky poníka, malého Matýska jsme si hned zamluvili a po odstavu, jsme si ho přivezli domů a je to pořád náš miláček, šmajchlíček.

No a César. Potřebovali jsme koně do lesa. Na pána jsme sehnali kontakt. Já chtěla původně jeho mladšího a obrovitějšího bratra. Ale když se před námi neustále stavěl na zadní, tak jsem řekla, že ho nechci ani zadarmo a pán nám za stejnou cenu nabídl o rok staršího Césara, který se Emilovi stejně víc líbil. Tak jsme koupili Césara a myslím, že to byla nejlepší koupě v našem dosavadním životě. Rozhodě je s ním mnohem snažší pořízení, než s našimi huclíky. I když ani těm huclíkům nic nevyčítám, protože vím, že si zažili od lidí hrozný věci.

24.5.2007 07:43

charliebob napsal(a):
Jani, to potěší, když se dozvíme, že slušní lidé ještě nevymřeli.

Jaruško, ještě tedy napíši, jak jsme ke koníkům přišli. Tak Standa, to byl náš první koník. Když jsme začali shánět koníky, tak nám jedna paní ukázala inzerát a my se hned vyrazili na koníka podívat. Vím, že ten den měli tady u Kotalíků koňské hry a byla příšerná zima. Přijeli jsme do Volar a tam v ohradě ještě s dalšími, tuším třemi koňmi stál i Standa. Malý, strašně vyhublý koníček s nádhernýma velkýma očima. Přivezli jsme ho hned za týden domů a asi tak půl roku dávali dohromady, než trochu přibral a nebyli mu vidět všechny obratle na páteři a žebra. Vypadal opravdu příšerně.
Potom jsme mu přikoupili Lindu, aby nebyl sám. Tu máme od Písku. Sháněli jsme klisničku a opět jsme nevydrželi a Lindu jsme museli koupit. Také nám jí bylo líto, stála přivázaná na řetězu ve stání se svou matkou. Ven ji moc nepouštěl, protože jí potom nemohl chytit. Chudinka stála dva roky přivázaná. Má trochu nožky šejdrem, ale běhá dobře, nekulhá, takže je to v pohodě.

Matýska jsme jednoho dne uviděli. Bylo to takové malé plyšové zvířátko. I přesto, že jsme plánovali pro holky poníka, malého Matýska jsme si hned zamluvili a po odstavu, jsme si ho přivezli domů a je to pořád náš miláček, šmajchlíček.

No a César. Potřebovali jsme koně do lesa. Na pána jsme sehnali kontakt. Já chtěla původně jeho mladšího a obrovitějšího bratra. Ale když se před námi neustále stavěl na zadní, tak jsem řekla, že ho nechci ani zadarmo a pán nám za stejnou cenu nabídl o rok staršího Césara, který se Emilovi stejně víc líbil. Tak jsme koupili Césara a myslím, že to byla nejlepší koupě v našem dosavadním životě. Rozhodě je s ním mnohem snažší pořízení, než s našimi huclíky. I když ani těm huclíkům nic nevyčítám, protože vím, že si zažili od lidí hrozný věci.

Jani, taky držím vše co mám, palečky i pěstičky. Drž se!!!

24.5.2007 07:46

charliebob napsal(a):
Jani, taky držím vše co mám, palečky i pěstičky. Drž se!!!

Boži, taky děkuji moc moc moc!

24.5.2007 08:05

janamalik napsal(a):

Jani taky držíme palečky!!!
Jinak ještě jeden den a budeme tu tři!!!Už se těším na štěňátko jak nám tu bude likvidovat byt a kousat nás do noh!!
Tady posílám fotku když byl Arron malinkatý-je to ten nejvíc v pravo...To je sranda jak se rodí bílí jen s flekama a pak se dobarví...-psí appaloosy

24.5.2007 08:14

janamalik napsal(a):

Boží, tedy vy jste hotový záchránáři Ale to je spousta koňáků žejo. A prý z takových koníčků jsou nejlepší kóně pro člověka. Dokáží za to být vděční.........
Ale člověk by byl raději, kdyby takovýchle případů bylo jen malinko.

Jo a jak píšeš, že si jedete pro kozičky, tak mi taky máme kůzle na prodej. Je to kozička a celá býlá...... nechceš?

Jani neboj zkoušku zvládněš levou zadní ..... Taky držíme vše co máme

24.5.2007 08:28

pretty 1 napsal(a):
Boží, tedy vy jste hotový záchránáři Ale to je spousta koňáků žejo. A prý z takových koníčků jsou nejlepší kóně pro člověka. Dokáží za to být vděční.........
Ale člověk by byl raději, kdyby takovýchle případů bylo jen malinko.

Jo a jak píšeš, že si jedete pro kozičky, tak mi taky máme kůzle na prodej. Je to kozička a celá býlá...... nechceš?

Jani neboj zkoušku zvládněš levou zadní ..... Taky držíme vše co máme

Jaruško, nepřipadám si jako záchranář. Tenkrát jsme sháněli koníky, tihle byli k mání a pro nás to byli ti nejkrásnější koníci pod sluncem. Tak bylo nějak přirozené, že jsme si je koupili. Jak tady čtu příspěvky na radě, tak stejný přístup ke koníkům mate určitě i vy ostatní. Koníci jsou všichni krásní a rozhodně nevypadají, že by byli nějakým způsobem zanedbaní. Bohužel je fakt, že stále je spousta lidí, kteří to s tou péčí nijak nepřehání

Heleď a kozičku nám nenabízej. My je baštíme. Tyhle nejsou vhodné do chovu. To víš, že bychom raději kozlíky, ale ti nebyli k mání.

Do chovu sháníme kříženku s burskou kozou a stále se nám jí nedaří sehnat. My jsme normální masožravci a hlavně jsme rádi, že víme co jíme. Masu v supermárketech moc nevěříme a navíc holky nám kupované vepřové nejí, prý tak nějak divně smrdí. My jak máme všechna zvířata venku, na pastevním odchovu, tak opravdu mají výborné maso, které není vůbec cítit. Teď se chlapi domluvili, že by ještě pořídili telíka na výkrm, tak uvidíme.

24.5.2007 08:41

charliebob napsal(a):
Jaruško, nepřipadám si jako záchranář. Tenkrát jsme sháněli koníky, tihle byli k mání a pro nás to byli ti nejkrásnější koníci pod sluncem. Tak bylo nějak přirozené, že jsme si je koupili. Jak tady čtu příspěvky na radě, tak stejný přístup ke koníkům mate určitě i vy ostatní. Koníci jsou všichni krásní a rozhodně nevypadají, že by byli nějakým způsobem zanedbaní. Bohužel je fakt, že stále je spousta lidí, kteří to s tou péčí nijak nepřehání

Heleď a kozičku nám nenabízej. My je baštíme. Tyhle nejsou vhodné do chovu. To víš, že bychom raději kozlíky, ale ti nebyli k mání.

Do chovu sháníme kříženku s burskou kozou a stále se nám jí nedaří sehnat. My jsme normální masožravci a hlavně jsme rádi, že víme co jíme. Masu v supermárketech moc nevěříme a navíc holky nám kupované vepřové nejí, prý tak nějak divně smrdí. My jak máme všechna zvířata venku, na pastevním odchovu, tak opravdu mají výborné maso, které není vůbec cítit. Teď se chlapi domluvili, že by ještě pořídili telíka na výkrm, tak uvidíme.

Božíí,to jsem nepsala já,ale Lůca!!!!!Ale záchranáři určitě jste,a to je super.Teda ta uvázaná Linda si asi chudák vytrpěla,co?Já bych takhle přivazovala ty lidi,ti by se asi divili,jak je to nepříjemný,ksindlové jedni!!!!

Lůůůco,Tys mě fakt dneska rozesmála,vypadá to hrozně k smíchu--BÝLÁ!
Holkýýý,dneska to vypuknéééé!!!!!!

24.5.2007 08:44

jaruska napsal(a):
Božíí,to jsem nepsala já,ale Lůca!!!!!Ale záchranáři určitě jste,a to je super.Teda ta uvázaná Linda si asi chudák vytrpěla,co?Já bych takhle přivazovala ty lidi,ti by se asi divili,jak je to nepříjemný,ksindlové jedni!!!!

Jaruš co vypukne???????????
Ju a Emiš stál taky na řetězu a ke všemu s krávama!!!!!! A pak ho tam našla jedna strašně hodná Janička a ta ho z tama odvedla a prodala mě!!! Ještě že takový lidi existujou!!!
Eví ten je krásnej!!!!!!!!!!!!

24.5.2007 08:47

proxima napsal(a):
Jani taky držíme palečky!!!
Jinak ještě jeden den a budeme tu tři!!!Už se těším na štěňátko jak nám tu bude likvidovat byt a kousat nás do noh!!
Tady posílám fotku když byl Arron malinkatý-je to ten nejvíc v pravo...To je sranda jak se rodí bílí jen s flekama a pak se dobarví...-psí appaloosy

Evííí,já se těším s Tebouuu,budeš mít super kamaráda,bude Ti s ním fajn a neboooj,boty kousat tak ve dvou letech přestane!!!!!!Doufám,že nás budeš zásobovat foteškama mališkýho pastevce,už se mooc těším!!!!!!

Holkýýý,dnesk to vypuknééééééé!!!!!

24.5.2007 08:51

Jaruš co vypukne???????????
Ju a Emiš stál taky na řetězu a ke všemu s krávama!!!!!! A pak ho tam našla jedna strašně hodná Janička a ta ho z tama odvedla a prodala mě!!! Ještě že takový lidi existujou!!!
Eví ten je krásnej!!!!!!!!!!!!

To jsu ale popleta, já si vůbec nevšimla. Lůci, promiň.

24.5.2007 08:51

jaruska napsal(a):
Evííí,já se těším s Tebouuu,budeš mít super kamaráda,bude Ti s ním fajn a neboooj,boty kousat tak ve dvou letech přestane!!!!!!Doufám,že nás budeš zásobovat foteškama mališkýho pastevce,už se mooc těším!!!!!!

Holkýýý,dnesk to vypuknééééééé!!!!!

CO VYPUKNE??? JARUŠ, NEZLOB NÁS!!!!!!!!!!!!!

24.5.2007 09:10

jaruska napsal(a):

červenám se studem.......
Nojo I sem Y tam já to nějak nevnímám.

Tak se všem předem i zpětně omlouvám za chyby, překlepy, hrubky..... no prostě vše ju

Nějak mi ta čeština dělá problémy. Ale hlavně že si rozumíme ne

Jaru nenapínej a řekni co vypukne honem......

24.5.2007 09:12

pretty 1 napsal(a):

Tak se všem předem i zpětně omlouvám za chyby, překlepy, hrubky..... no prostě vše ju

Jaru nás zlobí, že???
Ju Luci a náš Murošek zase čurká krev...ach jo... ale vet říkal, že ještě máme vydržet, že asi nezabraly ATB a ještě pár dní a dostane jiné ....

charliebob napsal(a):
To jsu ale popleta, já si vůbec nevšimla. Lůci, promiň.

Boží neboj mě se to taky stává....

pretty 1 napsal(a):

Lůůco,já to nemyslela špatně,právě naopak,mě to normálně rozchechtalo,já taky občas napíšu nějákou hrubku a když to po sobě nezkontroluju,tak je to děěěs!
Neřeknůůůů,až večéééér,ale dneska to vypuknééééé!!!!!!!

24.5.2007 09:13

Jaru nás zlobí, že???
Ju Luci a náš Murošek zase čurká krev...ach jo... ale vet říkal, že ještě máme vydržet, že asi nezabraly ATB a ještě pár dní a dostane jiné ....

Vendul to mě moc mrzí. Chudáček malej. To má ale trápení. No tak my na něj budem všichni mylset, ať už je mu zase dobře.......
A pohlaď ho za nás ju

24.5.2007 09:15

jaruska napsal(a):
Lůůco,já to nemyslela špatně,právě naopak,mě to normálně rozchechtalo,já taky občas napíšu nějákou hrubku a když to po sobě nezkontroluju,tak je to děěěs!
Neřeknůůůů,až večéééér,ale dneska to vypuknééééé!!!!!!!

Jaru my tu ale večer nebudem...... Tak nás nenapínej a prozraď. Určitě to bude něco s novým koníkem žejo.

Neboj taky to beru s humorem...... Já dělám chyby odjakživa, že už mi to ani nepřijde

24.5.2007 09:16

pretty 1 napsal(a):
Vendul to mě moc mrzí. Chudáček malej. To má ale trápení. No tak my na něj budem všichni mylset, ať už je mu zase dobře.......
A pohlaď ho za nás ju

Díky Luci... on je bobiš celkem v klidu, jen se pořád snaží vyčůrat a vlastně nemá co... a mamka, ta trpí za něj....... Pohlazení předám !

pretty 1 napsal(a):
Jaru my tu ale večer nebudem...... Tak nás nenapínej a prozraď. Určitě to bude něco s novým koníkem žejo.

Neboj taky to beru s humorem...... Já dělám chyby odjakživa, že už mi to ani nepřijde

Jaruš, já tady taky večer nebuduuuuu!!! Nebuď labuť....... řekni!!!!

pretty 1 napsal(a):
A pohlaď ho za nás ju

Jéé,Venuldo,to je blbý,ale třeba se z toho ještě dostane,držím pěstičky a všechno,co máme doma!!!!!!

24.5.2007 09:17

pretty 1 napsal(a):

Néééé,neboooooj,ale dneska to vypuknééééé!!!!!!

24.5.2007 09:19

jaruska napsal(a):
Néééé,neboooooj,ale dneska to vypuknééééé!!!!!!

Jaruško ty ale zlobíš. Asi napíšem Oldovy, aby tě přehnul přez koleno a nasekla ti.........
Honem nám to řekni. Já kvůli tomu nemůžu ani pracovat a nebudu mocI ani spát.
Tak alespoň naznač ju
Móóóóóóóóóóóóóóóóóóóc PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍME

24.5.2007 09:22

pretty 1 napsal(a):
Jaruško ty ale zlobíš. Asi napíšem Oldovy, aby tě přehnul přez koleno a nasekla ti.........
Tak alespoň naznač ju

VŠECHNO NEJ NEJ NEJ,JANIČKÁM,JANINÁM,HODNĚ ZDRAVÍČKA TO VÁM PŘEJE SONIČKA§!!!!!!§

24.5.2007 09:26

pretty 1 napsal(a):
Tak alespoň naznač ju

SOUHLASÍM S LUCKOU!!!!!!!!!!!!!!!!!

24.5.2007 09:27

jaruska napsal(a):
Jéé,Venuldo,to je blbý,ale třeba se z toho ještě dostane,držím pěstičky a všechno,co máme doma!!!!!!

Jaruš, on se z toho dostane, to nepochybuju, jen se to krapet protáhne!!! A mamka bude víc utahaná, jak ho pořád hlídá a bojuje s tabletkama!!!

24.5.2007 09:44

pretty 1 napsal(a):
Tak alespoň naznač ju

Lůůůůco,až večéééér,fááákt,dříííív to stejně nejde,to by nebylo onooo,to še muší až večéééér!!!!!!
Vydrrrrrž!!!!!!

24.5.2007 09:46

jaruska napsal(a):
Lůůůůco,až večéééér,fááákt,dříííív to stejně nejde,to by nebylo onooo,to še muší až večéééér!!!!!!
Vydrrrrrž!!!!!!

Jaruš teda.... no večer ne, my s Luckou až zítra ráno.. viď Luci? Teď budeme mít divoké sny páč si budem představovat hrozný věci!!!! Třeba včera se mi zdálo, že budu mít na vysvědčení samé 4!!!!!!! I z chemie.....

24.5.2007 09:53

bednarik petr napsal(a):

Jéé,Venuldo,to mě fakt moc mrzíí,ale určitě se budete těšit na ráno,néé?
Ty máš teda sny,Jarušce se dneska zdálo,že konečně vyhrála dostih,zatím byla pořád jen třetí za Peruánem a Registánou,hihi!!!!

24.5.2007 09:55

Jaruš teda.... no večer ne, my s Luckou až zítra ráno.. viď Luci? Teď budeme mít divoké sny páč si budem představovat hrozný věci!!!! Třeba včera se mi zdálo, že budu mít na vysvědčení samé 4!!!!!!! I z chemie.....

S velikanskym smutkem oznamuji ze Rexik svuj boj prohral v utery v 18:30.

Nechtelo se mi psat,je mi po nem moc smutno.Dostal sepsi protoze se nemohl vycurat a i kdyz jsem mu s tim pomahala,nestacilo to.
Utesuji se tim ze mel s nami krasnej zivot a snad jsem udelala vse co jsem udelat mohla.

24.5.2007 09:58

sunin napsal(a):

Nechtelo se mi psat,je mi po nem moc smutno.Dostal sepsi protoze se nemohl vycurat a i kdyz jsem mu s tim pomahala,nestacilo to.
Utesuji se tim ze mel s nami krasnej zivot a snad jsem udelala vse co jsem udelat mohla.

Míšo to je mi strašně moc líto...určitě jste udělali všechno co šlo. Rexík měl krásný život a teď už hrabe svoje kostičky do obláčků.....

24.5.2007 10:00

jaruska napsal(a):
Jéé,Venuldo,to mě fakt moc mrzíí,ale určitě se budete těšit na ráno,néé?
Ty máš teda sny,Jarušce se dneska zdálo,že konečně vyhrála dostih,zatím byla pořád jen třetí za Peruánem a Registánou,hihi!!!!

No když jinak nedáš... co naděláme... že Luci?

24.5.2007 10:04

sunin napsal(a):

Míšo,mooooc mě to mrzí,ale je to tak,jak píšeš-měl se s Tebou krásně a život prožil nádhernej.
Jestli Ti můžu poradit,až se dostaneš z nejhoršího,sežeň si jinýho Rexíčka,přijdeš na jiný myšlenky a nebudeš se tak trápit,budeš se mu muset věnovat a on Ti svou péči oplatí láskou,jakou uměj jen psi!!!
Přeju brzské uzdravení dušičky a Rexíkovi posílám alespoň vzpomínku.

24.5.2007 10:14

jaruska napsal(a):
Míšo,mooooc mě to mrzí,ale je to tak,jak píšeš-měl se s Tebou krásně a život prožil nádhernej.
Jestli Ti můžu poradit,až se dostaneš z nejhoršího,sežeň si jinýho Rexíčka,přijdeš na jiný myšlenky a nebudeš se tak trápit,budeš se mu muset věnovat a on Ti svou péči oplatí láskou,jakou uměj jen psi!!!
Přeju brzské uzdravení dušičky a Rexíkovi posílám alespoň vzpomínku.

Jednou......az to trosku min bude bolet,pujdu do utulku a vyberu si jineho vlcaka,sice to uz nebude muj Rexik ,ale dam sanci pejskovi ktereho nikdo nechtel,nebo mu ublizovali.Ale na to potrebuji cas nemyslim na nic jineho nez na Rexika a to bratrovo stenatko nechape proc jsou vsichni tak smutni,ale aspon nas trosku drzi tim jaky dela lumparny.

24.5.2007 10:18

sunin napsal(a):
Jednou......az to trosku min bude bolet,pujdu do utulku a vyberu si jineho vlcaka,sice to uz nebude muj Rexik ,ale dam sanci pejskovi ktereho nikdo nechtel,nebo mu ublizovali.Ale na to potrebuji cas nemyslim na nic jineho nez na Rexika a to bratrovo stenatko nechape proc jsou vsichni tak smutni,ale aspon nas trosku drzi tim jaky dela lumparny.

Ju Míšo, zahojí to čas... Máš pěknou myšlenku, dáš šanci pejskovi kterého někdo nechtěl. To je strašně hezký.. Tak bojuj, drž se a mysli na to hezké, co bylo s Rexíkem.... a štěndo pohlaď!!!

24.5.2007 10:23

sunin napsal(a):

Ahoj tedka se má rexík líp běhá po loukách zdravej.Nám tady umřel pejsek fenka no bylo byjí za týden 9 let.Dostala mrtvici

24.5.2007 10:31

woldemortik napsal(a):
Ahoj tedka se má rexík líp běhá po loukách zdravej.Nám tady umřel pejsek fenka no bylo byjí za týden 9 let.Dostala mrtvici

Není těch katastrof nějak moc???

24.5.2007 10:45

No když jinak nedáš... co naděláme... že Luci?

Míšo,je mi líto co se stalo,nevím jak se vyrovnám já z odchodem Tesiny,je jí už deset,ale můj veta říká,že člověk musí poznat kdy je konec a když to pozná tak ho udělat krásným. A myslím si,že ty jsi mu neudělala krásný jen konec ale celej život.

24.5.2007 10:51

Není těch katastrof nějak moc???

Jojo Rexikovi uz je tam nahore v psim nebicku lip,prohani se tam s ostatnimi zvirecimi kamarady,ale ja se tezko vyrovnavam se smrti,jak u zviratek tak u lidi.

Ted nedavno jsem byla u osklive dopravni nehody,stalo se to mezi Lipnikem a Olomouci a v aute bylo mimico zaklinene v sedacce a pani co ridila na tom byla taky zle.Stalo se nam to temer pred ocima a ja jsem delala 3 roky zdravku,prvni pomoc zvladnuta na jednicku ve skole ale v terenu......takovy zoufalstvi ze jsem jim nemohla pomoct nez je vytahnou z toho auta...to bylo hrozny,jeste ta pani byla v soku a prosila me o pomoc.Ani nevim jak to s nimi dopadlo, byla jsem z toho hodne spatna a to byli uplne cizi lide,a kdyz jsem koukala na toho svyho hafika jak se trapil a ani mi nemohl rict co by chtel.........je to smutny,v takovych pripadech bych tu smrt nejradeji vygumovala

Na fotce je Rexik s moji mamcou a s druhym bratrem

24.5.2007 11:01

bednarik petr napsal(a):
Míšo,je mi líto co se stalo,nevím jak se vyrovnám já z odchodem Tesiny,je jí už deset,ale můj veta říká,že člověk musí poznat kdy je konec a když to pozná tak ho udělat krásným. A myslím si,že ty jsi mu neudělala krásný jen konec ale celej život.

Dekuju vam vsem za krasna slovicka,cloveku to opravdu pomuze kdyz se muze podelit o radost ale v mem pripade o smutek.

Tady posilam nejake fotecky sveho byvaleho konika.Je to hroznej rostak,palicatej a strasne se urazel kdyz se mu neco nelibilo,ale jinak to byl mazlik.

24.5.2007 11:03

sunin napsal(a):
Dekuju vam vsem za krasna slovicka,cloveku to opravdu pomuze kdyz se muze podelit o radost ale v mem pripade o smutek.

Tady posilam nejake fotecky sveho byvaleho konika.Je to hroznej rostak,palicatej a strasne se urazel kdyz se mu neco nelibilo,ale jinak to byl mazlik.

Tady jeste jednu a staci,mam neprebernou hromadu fotek s konikama a kdyz zacnu nikdo me nezastavi,fotim uplne vsechno co se da.

24.5.2007 11:05

sunin napsal(a):
Tady jeste jednu a staci,mam neprebernou hromadu fotek s konikama a kdyz zacnu nikdo me nezastavi,fotim uplne vsechno co se da.

Jé, má krásnou lysinku"! A proč už ho Míšo nemáš? A klidně fotky vkládej, my se rádi podíváme na pěkné koníky!!!
Pamatuješ jak si mi loni držela pěsti se Zahirkem? Mě to tenkrát taky hrozně moc pomohlo, lidi si mají pomáhat, v dobrém i zlém!

24.5.2007 11:08

sunin napsal(a):
Jojo Rexikovi uz je tam nahore v psim nebicku lip,prohani se tam s ostatnimi zvirecimi kamarady,ale ja se tezko vyrovnavam se smrti,jak u zviratek tak u lidi.

Ted nedavno jsem byla u osklive dopravni nehody,stalo se to mezi Lipnikem a Olomouci a v aute bylo mimico zaklinene v sedacce a pani co ridila na tom byla taky zle.Stalo se nam to temer pred ocima a ja jsem delala 3 roky zdravku,prvni pomoc zvladnuta na jednicku ve skole ale v terenu......takovy zoufalstvi ze jsem jim nemohla pomoct nez je vytahnou z toho auta...to bylo hrozny,jeste ta pani byla v soku a prosila me o pomoc.Ani nevim jak to s nimi dopadlo, byla jsem z toho hodne spatna a to byli uplne cizi lide,a kdyz jsem koukala na toho svyho hafika jak se trapil a ani mi nemohl rict co by chtel.........je to smutny,v takovych pripadech bych tu smrt nejradeji vygumovala

Na fotce je Rexik s moji mamcou a s druhym bratrem

To jsi udělala hodně, že jsi jim pomohla! To já bych ani nevěděla co mám dělat! Loni na podzim mi pod auto vletěl cyklista. Naštěstí jsem jela pomalu, takže jen spadl a kolo mi zapasoval pod auto a rozbil mi plasty... jen jsem seděla v autě a byla mimo. Pak jsem vyletěla a on se mi začal omlouvat... no jo, vletěl z hlavní na vedlejší, ale přes protisměr... hold si to chtěl zkrátit přes cizí pruh....

24.5.2007 11:10

sunin napsal(a):

Tak to jsi s focením na tom stejně jako já.Když začnu fotit tak fotim dokad mám bateriinebo dokad nedojde pamětová karta.v pc mám kolem 8 tisíc fotek a nevím co stím pálit se mi to necjce jelikož mám nootbuk a ten když pálí teda prej tak odcházý hardick a to nehci holt vemu kabel napojim ho brachovo komp abude

24.5.2007 11:11

woldemortik napsal(a):
Tak to jsi s focením na tom stejně jako já.Když začnu fotit tak fotim dokad mám bateriinebo dokad nedojde pamětová karta.v pc mám kolem 8 tisíc fotek a nevím co stím pálit se mi to necjce jelikož mám nootbuk a ten když pálí teda prej tak odcházý hardick a to nehci holt vemu kabel napojim ho brachovo komp abude

Tolik fotek?????? To jsi teda Marti drak!!!!! Mě to moc neba, protože moji koně pořád jenom stojí a žerou. A když se něco děje, foťák nemám u sebe

24.5.2007 11:15

Tolik fotek?????? To jsi teda Marti drak!!!!! Mě to moc neba, protože moji koně pořád jenom stojí a žerou. A když se něco děje, foťák nemám u sebe

to já většínou foták mám taky doma,ale jinak když jdu fotit konuchy tak si sebou beru rohlíky y a oni paka jak zapískám běží přes celou ohradu

24.5.2007 11:17

woldemortik napsal(a):
to já většínou foták mám taky doma,ale jinak když jdu fotit konuchy tak si sebou beru rohlíky y a oni paka jak zapískám běží přes celou ohradu

je tam zase přklep je a oni pak jak ne jak paka pardon

24.5.2007 11:18

woldemortik napsal(a):
je tam zase přklep je a oni pak jak ne jak paka pardon

No a pak je nemůžu fotit, protože se na mě lepí

24.5.2007 11:21

Jé, má krásnou lysinku"! A proč už ho Míšo nemáš? A klidně fotky vkládej, my se rádi podíváme na pěkné koníky!!!
Pamatuješ jak si mi loni držela pěsti se Zahirkem? Mě to tenkrát taky hrozně moc pomohlo, lidi si mají pomáhat, v dobrém i zlém!

To vis ze pamatuju to je taky jeden z duvodu proc si procitam radu,je uzasne pozorovat jak hribatka rostou jak se meni.Jak jsem koukala na fotky ze Zahirka je uz poradnej chlapak.

Ja uz toho sveho lumpika nemam protoze,jsem mela jiste problemy a nemela jsem dokoncenou skolu a bez vzdelani to dneska proste nejde.Tak jsem nastoupila zpet do skoly (soukrome) a penizky se rozkutalely za skolne atd. a taky s majitelem staje bylo moc tezke vyjit, a znovu zacit ve skole po takove dobe.....nemela jsem tolik casu kolik bych mu chtela venovat a nikdo mi ho jezdit nechtel, hodne lidi poshazoval,ale na vsechno ostatni bych k nemu mohla pustit i deti.

Kazdopadne ted ma hodnou panicku ktera se o nej skvele stara.

Na fotce mamka s braskou,mamka je naprostej antitalent na kone a braska kdyz poprve videl kone dostal hystericky zachvat.........No a takto to dopadlo kdyz oba zjistili jak skvelou ma Portino povahu (krom te jizdy)

24.5.2007 11:25

sunin napsal(a):
To vis ze pamatuju to je taky jeden z duvodu proc si procitam radu,je uzasne pozorovat jak hribatka rostou jak se meni.Jak jsem koukala na fotky ze Zahirka je uz poradnej chlapak.

Ja uz toho sveho lumpika nemam protoze,jsem mela jiste problemy a nemela jsem dokoncenou skolu a bez vzdelani to dneska proste nejde.Tak jsem nastoupila zpet do skoly (soukrome) a penizky se rozkutalely za skolne atd. a taky s majitelem staje bylo moc tezke vyjit, a znovu zacit ve skole po takove dobe.....nemela jsem tolik casu kolik bych mu chtela venovat a nikdo mi ho jezdit nechtel, hodne lidi poshazoval,ale na vsechno ostatni bych k nemu mohla pustit i deti.

Kazdopadne ted ma hodnou panicku ktera se o nej skvele stara.

Na fotce mamka s braskou,mamka je naprostej antitalent na kone a braska kdyz poprve videl kone dostal hystericky zachvat.........No a takto to dopadlo kdyz oba zjistili jak skvelou ma Portino povahu (krom te jizdy)

No jo, škola je dneska strašně důležitá. Je to těžké, rozhodnout se.... ale jak má koník fajn majitelku, tak to je super! Třeba si zase jednou koníka pořídíš. Já už bych dneska koně kupovala taky jedině až bych měla bydlení, pořádnou práci.... Zulku jsem si kupovala, když jsem byla na pracáku... jenže nešlo čekat, to by už byla v salámech!!!!!!
Ju, Zahir je už obrovský a hlavně strašně hodný a naprostý mazlíček.... ale ještě nelituju že už není můj . Nová majitelká je skvělá a dá mu všechno co potřebuje!!!

24.5.2007 11:27

tak tak ja take fotim dokud nedojdou baterky a to nosim jeste nahradni.Mam hrozne moc fotek s konikama,dokazala jsem cele hodiny cekat u ohrady a fotit a fotit.
bavi me to ale uz si musim poridit lepsi fotak

24.5.2007 11:29

sunin napsal(a):
tak tak ja take fotim dokud nedojdou baterky a to nosim jeste nahradni.Mam hrozne moc fotek s konikama,dokazala jsem cele hodiny cekat u ohrady a fotit a fotit.

Tak to Vás holky obdivuju.. mě ty moje fotky příjdou fakt na jedno brdo. Prostě pořád kůn s hlavou na zemi!!!!

24.5.2007 11:30

to jo tak rychle uteču za ohradu.Nebo to dělám fikaně vždycky když přijede kamarádk si zajezdit .Koníci pak koukaj co ten koník dělá a já si vesele foti dál.

24.5.2007 11:32

sunin napsal(a):

tak to se máš já mám foták na baterii a musím si ještě jednu pořídit do zásoby jinak mám Panasonic lumix dcm fz50

24.5.2007 11:33

woldemortik napsal(a):
to jo tak rychle uteču za ohradu.Nebo to dělám fikaně vždycky když přijede kamarádk si zajezdit .Koníci pak koukaj co ten koník dělá a já si vesele foti dál.

Koukaj aby utekli kdyby museli jí taky, že? Teda ti moji to tak dělají ... ne, oni se před cizíma chovají divně, Emiš je nejumazlenější a Zulka zvedá nohy strááášně vysoko než normálně a dělá že je skoro chromá.. no co kdyby to byli kupci???

24.5.2007 11:37

woldemortik napsal(a):

ale jak tak koukám budu si muset pořídi silmější pamětovku ty fotky jou kvalitně moc nic

24.5.2007 11:39

woldemortik napsal(a):
ale jak tak koukám budu si muset pořídi silmější pamětovku ty fotky jou kvalitně moc nic

Tady ta kvalita je hrozná, udělá z fotek zrněnky! Ju a jak se má těhulka?

24.5.2007 11:45

Míšo to s Rexíkem je mi moc líto,ale na druhou stranu si říkej, že je lepší, když už skáče po obláčcích, než aby se trápil v bolestech.
Snaž se myslet na hezké věci a až si pořídíš nového pesánka, tak uděláš nejen dobrý skutek,ale budeš mít i kamaráda

Vendul ta Jaruška nás ale trápí viť. Musíme na ní taky něco vymyslet ...

Nojo budem holt muset počkat až na ráno a zase jako poslední se to dozvíme

24.5.2007 11:48

no právě tak se za fotiky akorát stidim Dobře tedka jsem jí vyfotila při cvalu no nato jaký má bříško je to dobrej výkon

24.5.2007 12:54

bednarik petr napsal(a):

Raďáci, kdo má zájem, zítra ve 13. komnatě na ČT 1 bude Josef Váňa...

24.5.2007 12:58

Raďáci, kdo má zájem, zítra ve 13. komnatě na ČT 1 bude Josef Váňa...

Na 13 komnatu koukám skoro pravidelně, tak zítra to bude i dost zajmavé

24.5.2007 13:00

pretty 1 napsal(a):

Jj, bude tam asi hlavně o tom jeho úrazu v Baden Badenu a že se dokázal vrátit to sedla...
Ju a Jaruš se zmizela!!!!! Jaruš kdepak jsi????????

24.5.2007 14:22

Jj, bude tam asi hlavně o tom jeho úrazu v Baden Badenu a že se dokázal vrátit to sedla...

Tak děvčátka loučím se svámi a mějte pěkné odpoledne. Jaru a už se těším na ráno co bude za překvápko. Ale tuším, že to bude připouštění kačenky žejo

24.5.2007 14:23

pretty 1 napsal(a):
Tak děvčátka loučím se svámi a mějte pěkné odpoledne. Jaru a už se těším na ráno co bude za překvápko. Ale tuším, že to bude připouštění kačenky žejo

Tak já taky letím a tuším něco jiného!!!!!!!!!! hezké odpoledné a zítra i-hahahaha!

maťa

24.5.2007 14:33
maťa

Ahoj

Míšo, napsala jsem ti už mejlíka, ale ještě jednou......je mi to strašně moc líto....ale čas to zahojí, a je moc hezké, že chceš pejska z útulku...i já tohle jednou plánuji, až nebude Batulka, na její památku, nějakého ovčáčka, kterého nikdo nechce....

Ale nespěchej na to, jestli jsi jako já, je lepší s novým pejskem chvíli počkat, já taky potřebuju prožít "tu první krutou bolest" sama, a pak až můžu koukat do budoucna

Buď silná.....jsme s tebou, že holky?

Tak a dneska jen na skok....fakt není dobrej den, napřed Rexík, a teď jsem se dozvěděla, že známému se zabil v autě nejstarší syn, 21 let Vezl ho s práce nějakej kamarád, jeho a ještě jeho snoubenku....a zabil sebe i je....před pár dny to bylo ve zprávách, u Pohořelic u Brna, Alfa Romeo a Octavia

A tak su dneska taková smutná a jdu něco dělat, abych to rozehnala

A ještě k tomu Agbíš zas kulhá na levou přední....

Mějte moc krásný den, a zatím páááá

24.5.2007 14:48

maťa napsal(a):
Ahoj

Míšo, napsala jsem ti už mejlíka, ale ještě jednou......je mi to strašně moc líto....ale čas to zahojí, a je moc hezké, že chceš pejska z útulku...i já tohle jednou plánuji, až nebude Batulka, na její památku, nějakého ovčáčka, kterého nikdo nechce....

Ale nespěchej na to, jestli jsi jako já, je lepší s novým pejskem chvíli počkat, já taky potřebuju prožít "tu první krutou bolest" sama, a pak až můžu koukat do budoucna

Buď silná.....jsme s tebou, že holky?

Tak a dneska jen na skok....fakt není dobrej den, napřed Rexík, a teď jsem se dozvěděla, že známému se zabil v autě nejstarší syn, 21 let Vezl ho s práce nějakej kamarád, jeho a ještě jeho snoubenku....a zabil sebe i je....před pár dny to bylo ve zprávách, u Pohořelic u Brna, Alfa Romeo a Octavia

A tak su dneska taková smutná a jdu něco dělat, abych to rozehnala

A ještě k tomu Agbíš zas kulhá na levou přední....

Mějte moc krásný den, a zatím páááá

Ahoj Radáci,

konečně jsem měla chvilku a jukla jsem a koukám na tu hroznou zprávu. Strašně moc mě to mrzí a doufám že to brzo přebolí a Rexík zustane ve vašich srdíčkách navždy.

Jinak Janinám přeju vše nejlepší k svátku a taky pozdrav od Sheiličky

24.5.2007 14:49

dolinka napsal(a):
Ahoj Radáci,

konečně jsem měla chvilku a jukla jsem a koukám na tu hroznou zprávu. Strašně moc mě to mrzí a doufám že to brzo přebolí a Rexík zustane ve vašich srdíčkách navždy.

mamčo nebud lakomá a ukaž co tam máš dobrého

24.5.2007 15:03

dolinka napsal(a):
mamčo nebud lakomá a ukaž co tam máš dobrého

Leni, Sheilinka je kraaasna!!! Snad se nam pristi rok taky narodi takove kraaaasne a hlavne zdrave Pavosatko-Diancatko. Ja chcu taky mimiiii.

Janickam taky preju vse nej a at je ori nezlobej.

Mati, ta nehoda - fuuuuj. Proc ti lidi jezdi jako prasata!

Miso, Rexika mi je strasne lito. Musel to byt skvely pejsek. Tys urcite udelala vse pro jeho dobro a je pekne, ze uvazujes jednou o pejskovi z utulku.

Snad aspon ta Jaruska nas dneska rozveseli - no taaaak Jarus, uz?

24.5.2007 15:23

peggiska napsal(a):
Leni, Sheilinka je kraaasna!!! Snad se nam pristi rok taky narodi takove kraaaasne a hlavne zdrave Pavosatko-Diancatko. Ja chcu taky mimiiii.

Janickam taky preju vse nej a at je ori nezlobej.

Mati, ta nehoda - fuuuuj. Proc ti lidi jezdi jako prasata!

Miso, Rexika mi je strasne lito. Musel to byt skvely pejsek. Tys urcite udelala vse pro jeho dobro a je pekne, ze uvazujes jednou o pejskovi z utulku.

Snad aspon ta Jaruska nas dneska rozveseli - no taaaak Jarus, uz?

Děkuji, určitě příští rok bude taky malej Pavošek, nás na příští rok čeká malej Percy

24.5.2007 15:33

dolinka napsal(a):
Děkuji, určitě příští rok bude taky malej Pavošek, nás na příští rok čeká malej Percy

já chtěla napsat Percyho, ach ta skleroza, je to se mnou čím dál tím horší, už zapomínám dopisovat slova

24.5.2007 16:44

bednarik petr napsal(a):

Mám takový tušení co myslela Jaruše tím neustálým "už to vypukne".....

24.5.2007 17:06

Venuldoo,tady jsééém,ale to už jsi zase fuč TÝÝÝÝÝ!
Ale eště nééééé!!!!!!!

24.5.2007 17:12

dolinka napsal(a):

Máti,to je hrozný,já byla dneska na pohřbu kamarádovi,nedožitých 58 let,kráásnej a neustále se usmívající Moravák,šlo to hrozně rychle,měl rakovinu plic.....Ano,je to sice jediná spravedlnost na tom světě,že tam musíme všichni,ale on byl ještě v plné síle,ještě tu klidně mohl nejmíň 10 let být a užívat si života!!!A najednou je během čtrnácti dní!!!!pryč......a už ho nikdy neuvidím.....

24.5.2007 17:25

markemic napsal(a):
Mám takový tušení co myslela Jaruše tím neustálým "už to vypukne".....

Jaruškooooo!!!! Lidičky!!! Já jsem asi geniální, protože jsem si sama nainstalovala, nastavila a rozchodila internet! Nemůžu vůbec uvěřit, že mi chodí! UF, sama se musím pochválit!!!
A tak vám sem rovnou dám našeho pubertálního koňa, který poprvé v životě měl cosi na zádech... a byl stráááášně hodnej, vůbec to neřešil...

24.5.2007 17:26

jackie napsal(a):
Jaruškooooo!!!! Lidičky!!! Já jsem asi geniální, protože jsem si sama nainstalovala, nastavila a rozchodila internet! Nemůžu vůbec uvěřit, že mi chodí! UF, sama se musím pochválit!!!
A tak vám sem rovnou dám našeho pubertálního koňa, který poprvé v životě měl cosi na zádech... a byl stráááášně hodnej, vůbec to neřešil...

A jelikož toto neřešil... tak jsem šla ještě dál...

24.5.2007 17:26

dolinka napsal(a):
Ahoj Radáci,

Leničko,Shejlinka je stvořeníčko k pomuchlání,opravdu je hrozně krááásná,ta se Vám všem moc povedla!!!
Míšo,jsi moc hodná,že chceš dát svou lásku a domov pejskovi z útulku,toho si na Tobě moc cením!A strašně moc Ti přeju,aby byl povahou hodně podobný Rexíkovi,kterého jsi tak milovala!

24.5.2007 17:27

jackie napsal(a):

Pravda, je pod tím sedlem ještě takovej droboučkej, ale sluší mu to, ne?
Jéžiš, musím jet pro benzín...

24.5.2007 17:28

jackie napsal(a):
A jelikož toto neřešil... tak jsem šla ještě dál...

Jééé,Janííí,Ty jsi géééé éniuuuus!!!!!!HURÁÁÁÁÁ!!!!!!! Něco Ti tam posíláááám!!!!!

24.5.2007 17:29

jackie napsal(a):

A poslední...
Jarú, už jsi tuuuuu???? Já konečně jooo!!! Net už mi šlape jak hodinky!!!

24.5.2007 17:29

jackie napsal(a):
A poslední...
Jarú, už jsi tuuuuu???? Já konečně jooo!!! Net už mi šlape jak hodinky!!!

Super, Jaruško, už letím do pošty

24.5.2007 17:51

jackie napsal(a):
Super, Jaruško, už letím do pošty

No,Janí,já už jsem Ti Angííska chválila,opravdu je to štramák a sedýlko mu sluší opravdu moc!!!On ještě nadělá tělíčko a pak to bude svalouš,jak má být!!!
Máš krásný sedýlko,to je jako na způsob Californie,viď??Nádheráááááá!!

24.5.2007 17:54

jaruska napsal(a):
No,Janí,já už jsem Ti Angííska chválila,opravdu je to štramák a sedýlko mu sluší opravdu moc!!!On ještě nadělá tělíčko a pak to bude svalouš,jak má být!!!

Jaruško, já vím, žes mi ho chválila, já jsemto jen nevydržela a fotky sem dala, když už mi ten net konečně funguje!!!!!
Jo, sedlo je typ wade, ale kostra je vyrobená přímo na míru Burákových zad. Ale sedí se v tom podobně jako v kalifu, to jo

24.5.2007 17:56

jaruska napsal(a):

Tak miláčkové,prosím Vás,nenadávejte mi,tohle je BOBEŠ!!!!!

MŮŮŮJ BOBEŠ !!!!!!

24.5.2007 17:58

jaruska napsal(a):

MŮŮŮJ BOBEŠ !!!!!!

Nááááááááááááádhernej koníčeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!! Vítej do klubu Bobiků!!! Až budeš mít obrázky rodičů, šup sem s nima!!!
Bobíšek vypadá hodně v klidu a spokojeně, to je bomba, co?

24.5.2007 18:00

jaruska napsal(a):

MŮŮŮJ BOBEŠ !!!!!!

Anoo,byl sice drahej,ale vopravdu je moc hodnej a klidnej,problémy řeší pouze jejich prohlídnutím,je to takovej salámista,do kteréhož jsem se zamilovala na první pohled!!

24.5.2007 18:02

jaruska napsal(a):
Anoo,byl sice drahej,ale vopravdu je moc hodnej a klidnej,problémy řeší pouze jejich prohlídnutím,je to takovej salámista,do kteréhož jsem se zamilovala na první pohled!!

Jé, Jarů a taky nemá žádnej kohoutek, haha, to ti ten poprsák bude ještě dobrej . A salámisty přímo milujůůůůů!!!
Už musím jet pro ten benzín, ale za chvíli budu zpět

24.5.2007 18:03

jackie napsal(a):
Nááááááááááááádhernej koníčeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!! Vítej do klubu Bobiků!!! Až budeš mít obrázky rodičů, šup sem s nima!!!
Bobíšek vypadá hodně v klidu a spokojeně, to je bomba, co?

Janííí,moooc děkujůůů,jsem moc ráda,že ho mááám!!!!!
Tady Bobíškova prdelinkááá!!

24.5.2007 18:06

jackie napsal(a):
Jé, Jarů a taky nemá žádnej kohoutek, haha, to ti ten poprsák bude ještě dobrej . A salámisty přímo milujůůůůů!!!
Už musím jet pro ten benzín, ale za chvíli budu zpět

Joo,Janíí,to máš pravdu,jemu ten poprsák bude akunrááát,hihi!!!!!
KŮŮŮŮŮK!!!!!

24.5.2007 18:08

jaruska napsal(a):
Joo,Janíí,to máš pravdu,jemu ten poprsák bude akunrááát,hihi!!!!!
KŮŮŮŮŮK!!!!!

Tady seznamovačka s Pierotem,Pierot u toho vždycky kničel jak prvnička!!!!

24.5.2007 18:10

jaruska napsal(a):
Tady seznamovačka s Pierotem,Pierot u toho vždycky kničel jak prvnička!!!!

Tady Bobeš jdoucí....

24.5.2007 18:14

jaruska napsal(a):
Tady Bobeš jdoucí....

Bobeš klusající-má hooodně pěknej klus!!!!

24.5.2007 18:19

jaruska napsal(a):
Bobeš klusající-má hooodně pěknej klus!!!!

Končím Bobešem cválajícím....
Joo,janí,nebooj,fotky obou rodičůů mám domluvené,tak to jsem moc ráda a hned,jak přijdou,tak je sem dááám!!!!!

24.5.2007 18:21

jaruska napsal(a):
Končím Bobešem cválajícím....
Joo,janí,nebooj,fotky obou rodičůů mám domluvené,tak to jsem moc ráda a hned,jak přijdou,tak je sem dááám!!!!!

Jéé,ještě Vám sem dám jednu zahleděnou,jo??????

24.5.2007 18:30

jackie napsal(a):
Jaruško, já vím, žes mi ho chválila, já jsemto jen nevydržela a fotky sem dala, když už mi ten net konečně funguje!!!!!
Jo, sedlo je typ wade, ale kostra je vyrobená přímo na míru Burákových zad. Ale sedí se v tom podobně jako v kalifu, to jo

Janí,ty třmeny jsou kráásný!!!A máš vypolstrovaný posedlí na zadnici?Není to moc vidět!

24.5.2007 18:35

pretty 1 napsal(a):

Joo,holky,to já na Váňu taky ráda kouknu,moc mu fandím a doufám,že letos pojede pardubajdu!!!!!!Díky za info!!!!!Ještě,že Vás mám!!!!!

24.5.2007 18:46

jaruska napsal(a):
Jéé,ještě Vám sem dám jednu zahleděnou,jo??????

Jaruško, fakt je moc krásnej, takovýho bych brala! Je to skoro tmavej Burák (doufám, že tě to neurazí ). A mám pocit, že bude mít takový ty tloustnoucí sklony taky jako Burák, haha, už teď to není žádnej chudinka! Hlavně že ale bude pohodlnej a spolehlivej, to je to nejdůležitější. Nějaké kilčo navíc už mu pak promineš, ne?

24.5.2007 19:33

jackie napsal(a):
Jaruško, fakt je moc krásnej, takovýho bych brala! Je to skoro tmavej Burák (doufám, že tě to neurazí ). A mám pocit, že bude mít takový ty tloustnoucí sklony taky jako Burák, haha, už teď to není žádnej chudinka! Hlavně že ale bude pohodlnej a spolehlivej, to je to nejdůležitější. Nějaké kilčo navíc už mu pak promineš, ne?

Jasněěě,Janííí,prominůůů,já takovejdle typ koní úúplně miluju,hezky naplácaný,macatýýý!!!!!
Neurazí,nebooj,já nejsem urážecí!!!
No,on je teď vcelku tmavej,ale určitě vyšisuje!!!!!

24.5.2007 19:35

jaruska napsal(a):
Jasněěě,Janííí,prominůůů,já takovejdle typ koní úúplně miluju,hezky naplácaný,macatýýý!!!!!
Neurazí,nebooj,já nejsem urážecí!!!
No,on je teď vcelku tmavej,ale určitě vyšisuje!!!!!

Ještě kebulička!!

24.5.2007 19:37

jaruska napsal(a):
Ještě kebulička!!

Kačenka šudlá Pierota!

24.5.2007 19:55

jaruska napsal(a):
Kačenka šudlá Pierota!

A celej Bobeš

24.5.2007 19:56

jaruska napsal(a):
Kačenka šudlá Pierota!

teda Jaruško, já koukám, takže máš Bobíka doma?NO, nedivím se ti, je krásnej, opravdu a bude Vám to slušet. Ty vago, já koukám jak puk a blahopřeju

24.5.2007 19:58

leennyy napsal(a):
teda Jaruško, já koukám, takže máš Bobíka doma?NO, nedivím se ti, je krásnej, opravdu a bude Vám to slušet. Ty vago, já koukám jak puk a blahopřeju

Jojo,Lenny,moc děkuju.Sice jsem ho nejdřív nechtěla,ale pak jsem kvůli tomu nemohla spááát!!!!!

24.5.2007 20:07

jaruska napsal(a):
Jojo,Lenny,moc děkuju.Sice jsem ho nejdřív nechtěla,ale pak jsem kvůli tomu nemohla spááát!!!!!

Je fakt krásněj, moc. A jak s ním teď budeš pracovat?

24.5.2007 20:11

jaruska napsal(a):

Ahoj všichni radáci
Teda Jaru,ty ale umíš udělat překvápko!!!
Je moc hezký,gratuluju a přeji Ti ať je to TEN PRAVÝ a přesně podle tvých představ.A co Motorušku?Necháváš si jí ,nebo čeká na svýho "budoucího "majitele?
A jak je starý Bobeš?A to je huculek,nebo kříženec?Huculka ale v sobě má,ne?Koukej nám ho trochu popsat a nenechávej si to všechno pro sebe
Jani dorazil Ti mejlík?

Přidejte reakci

Přidat smajlík