Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2007 14:44

Chtěla bych vás poprosit o příspěvky vašich paintů,letošních hříbat,chovných kobyl i plemených hřebců.
Tohle je letošní kobylka po Blue Eye Jane Valley

24.5.2007 14:45

bednarik petr napsal(a):
Chtěla bych vás poprosit o příspěvky vašich paintů,letošních hříbat,chovných kobyl i plemených hřebců.

Ennie od Bažatů

24.5.2007 14:46

bednarik petr napsal(a):
Ennie od Bažatů

plemený hřebec Blue Max

24.5.2007 14:47

bednarik petr napsal(a):
plemený hřebec Blue Max

jeho syn

24.5.2007 14:56

bednarik petr napsal(a):
jeho syn

tohle je klisnička po Mr.Jet.Max ,je v německu a jsou jí dva roky.

24.5.2007 14:59

bednarik petr napsal(a):
tohle je klisnička po Mr.Jet.Max ,je v německu a jsou jí dva roky.

tohle je Maurín Skip Bars taky jí jsou dva roky.

24.5.2007 15:04

bednarik petr napsal(a):
tohle je Maurín Skip Bars taky jí jsou dva roky.

.

24.5.2007 15:11

bednarik petr napsal(a):
.

KLISNA OSMILETÁ PO JACK D SANBARS

24.5.2007 15:19

bednarik petr napsal(a):

tak toto je Billy Blue Eye

24.5.2007 15:21

microfon napsal(a):

hřebec 4 letý

24.5.2007 15:23

microfon napsal(a):

Stinger Star Felicity

24.5.2007 15:25

microfon napsal(a):
Stinger Star Felicity

7 letá klisna

24.5.2007 15:37

bednarik petr napsal(a):
KLISNA OSMILETÁ PO JACK D SANBARS

ČTYŘLETÁ VALENTÝNKA

24.5.2007 15:39

microfon napsal(a):
7 letá klisna

TEN HŘEBEC JE KRÁSNÝ,JE vÁŠ? MÁŠ I JINÉ FOTKY? A Z JAKÝ JE KOBYLKY?

24.5.2007 15:48

bednarik petr napsal(a):

.

24.5.2007 15:54

bednarik petr napsal(a):
.

hřebeček po Billy Skip Bars

24.5.2007 16:25

bednarik petr napsal(a):

heh, ten kdyby byl muj, je to takovej ňunánek. Je Bódi Koláře (ČB), příští sezonu už bude připouštět

24.5.2007 16:33

microfon napsal(a):
heh, ten kdyby byl muj, je to takovej ňunánek. Je Bódi Koláře (ČB), příští sezonu už bude připouštět

Narozen: 24.6 2003

Matka: Lily Jay Down

Otec: Billy Skip Bars

24.5.2007 16:35

bednarik petr napsal(a):

Tady Smartík, celé jméno neznám, působil jako plemeník, teď je valach

24.5.2007 17:34

bednarik petr napsal(a):
ČTYŘLETÁ VALENTÝNKA

Po Pavoškovi, viď Soni? Moc hezká!!! Mám sem dát i Vildu???

24.5.2007 17:35

microfon napsal(a):

Jé to je poloviční brácha mojí Brebery, tříletek, že jo? A taky poloviční brácha (z druhé strany) Vilíka, haha, svět je malej! A má modrý očko, znám o od narození

24.5.2007 17:36

jackie napsal(a):
Jé to je poloviční brácha mojí Brebery, tříletek, že jo? A taky poloviční brácha (z druhé strany) Vilíka, haha, svět je malej! A má modrý očko, znám o od narození

Hm, omyl, už je čtyřletej! Soni, mám fotky, když vypadnul z maminy, haha!

24.5.2007 18:07

jackie napsal(a):

Modrý očíčko:-)
)A já myslela že Brebera je QH(

24.5.2007 18:49

microfon napsal(a):
Modrý očíčko:-)
)A já myslela že Brebera je QH(

Nééé, Brebča je paintka, jen se nenarodila s žádnýma flekama... to dohonil až Vilíček

24.5.2007 19:06

jackie napsal(a):
Nééé, Brebča je paintka, jen se nenarodila s žádnýma flekama... to dohonil až Vilíček

Jé já už dlouho nebyla na radě starších, nádherně vyrostl!!!přihod prosím ještě nějakou fotku tohodle kulíška

Tohle je nádhernej ospalej paintík z ranče Patriot

24.5.2007 19:08

microfon napsal(a):
Jé já už dlouho nebyla na radě starších, nádherně vyrostl!!!přihod prosím ještě nějakou fotku tohodle kulíška

Moc pěknej, po kom je, nevíš?
Tak tady ještě Vilda

24.5.2007 19:10

microfon napsal(a):

24.5.2007 19:11

microfon napsal(a):

A poslední, ať to tu moc nezaplácám, Soňa z toho určitě nechtěla mít galerii Vilíka, haha!

24.5.2007 19:30

jackie napsal(a):
A poslední, ať to tu moc nezaplácám, Soňa z toho určitě nechtěla mít galerii Vilíka, haha!

Nemůžu se vynadívat,ten je vymalovanej

Po kom je nevím ,byli jsme tam na cuttingu aprostě tam stál v ohradě

24.5.2007 20:00

avecaesar napsal(a):

Sice to není čistokrevný paint,chovná kobylka ani letošní ani hříbě z roku 2006 ale je to hřebeček Paint a Velkopolský.2 roky.

(starší foto)

24.5.2007 20:29

ponyka napsal(a):
Sice to není čistokrevný paint,chovná kobylka ani letošní ani hříbě z roku 2006 ale je to hřebeček Paint a Velkopolský.2 roky.

(starší foto)

JANI JEN PLÁCEJ,VILDA SE MI HODNĚ LÍBÍ TAKŽE PLÁCEJ

24.5.2007 20:31

avecaesar napsal(a):

A JE I NA PRODEJ.

24.5.2007 20:32

microfon napsal(a):
Nemůžu se vynadívat,ten je vymalovanej

Po kom je nevím ,byli jsme tam na cuttingu aprostě tam stál v ohradě

Já myslím ,že tento koník byl dovezenej z německa ještě s kobylou ,jsou to sourozenci.Ale už si nepamatuji po kom jsou

24.5.2007 20:49

bednarik petr napsal(a):

No koukám paintíci všichni jak malovaní, já jim sice moc nerozumím, naše stáj je zejména teplo-plnokrevná, ale nedávno nám tam přibyl i 2-letý paintík. Bohužel teda malovaný není vůbec, byť si ho pan majitel přál. No jak už to tak chodí, nakonec má barvu, který se bránil. Ale teď už je prý rád.....

Ed Bar King

24.5.2007 21:31

janda napsal(a):
No koukám paintíci všichni jak malovaní, já jim sice moc nerozumím, naše stáj je zejména teplo-plnokrevná, ale nedávno nám tam přibyl i 2-letý paintík. Bohužel teda malovaný není vůbec, byť si ho pan majitel přál. No jak už to tak chodí, nakonec má barvu, který se bránil. Ale teď už je prý rád.....

Ed Bar King

Hřebec Shotguner po Gunerovi

24.5.2007 21:34

euiickaa napsal(a):
Hřebec Shotguner po Gunerovi

Smart flying colors s Grishou

24.5.2007 21:35

euiickaa napsal(a):
Smart flying colors s Grishou

Versary T. K.

24.5.2007 21:42

euiickaa napsal(a):
Versary T. K.

hřebeček po Gunerovi

24.5.2007 21:44

bednarik petr napsal(a):
hřebeček po Gunerovi

hřebec nevím nyní jak se jmenuje,ale už je v čr a je u Múllera.

24.5.2007 21:49

bednarik petr napsal(a):
hřebec nevím nyní jak se jmenuje,ale už je v čr a je u Múllera.

.

24.5.2007 21:50

bednarik petr napsal(a):
.

valach na prodej,

24.5.2007 21:51

bednarik petr napsal(a):
valach na prodej,

a ze stejného ranch klisna na prodej,

24.5.2007 21:51

bednarik petr napsal(a):
A JE I NA PRODEJ.

Vy Smarta znáte? Já si ho moc dobře pamatuju když byl u Jirky Kašpárka. Už je ..ehm.. lepší?

24.5.2007 21:56

avecaesar napsal(a):
Vy Smarta znáte? Já si ho moc dobře pamatuju když byl u Jirky Kašpárka. Už je ..ehm.. lepší?

Myslíš s panem Kašpárkrm nebo majitelem toho valacha? Neznáme,já jsem se tam byla podívat na klisnu co prodával ,ale byla ne moc podle mého gusta.

24.5.2007 21:58

bednarik petr napsal(a):
Myslíš s panem Kašpárkrm nebo majitelem toho valacha? Neznáme,já jsem se tam byla podívat na klisnu co prodával ,ale byla ne moc podle mého gusta.

myslela jsem, jestli se neznáte s koněm, Smartem

24.5.2007 22:02

bednarik petr napsal(a):

to je ona je dvouletá,má jich na prodej více.

24.5.2007 22:06

bednarik petr napsal(a):
to je ona je dvouletá,má jich na prodej více.

tak to neznáme vůbec,viděla jsem ho jednou v životě .tohle je sedmiletá kobuše ale tu neprodává.

24.5.2007 22:07

bednarik petr napsal(a):

.

24.5.2007 22:08

bednarik petr napsal(a):

Moc krásný koníci,ale na takovýhle koně já mít peníze nikdy nebudu

24.5.2007 22:11

woldemortik napsal(a):

Elans choice

24.5.2007 22:15

woldemortik napsal(a):

Marti nepropadej panice,já si říkala to samé a vidíšššš! Mám Mauínu a chystám se koupit ještě jednu kobuši.Sice jsem musela kůli tomu prodat všechny koně ale výsledek sojí za to,ne?

24.5.2007 22:16

euiickaa napsal(a):
Elans choice

To je perfektní hřebec,z druhý strany vypadá úplně jinak,viděla jsem po něm hříbě a nemám ani slov.

24.5.2007 22:20

bednarik petr napsal(a):
Marti nepropadej panice,já si říkala to samé a vidíšššš! Mám Mauínu a chystám se koupit ještě jednu kobuši.Sice jsem musela kůli tomu prodat všechny koně ale výsledek sojí za to,ne?

to jo pěknej koník,ale já bych asi lavinu nemohla prodat už mi nějak moc moc přirostla ke srdci no chladák můj šampion.a kolik jsi jich měl

24.5.2007 22:28

woldemortik napsal(a):
to jo pěknej koník,ale já bych asi lavinu nemohla prodat už mi nějak moc moc přirostla ke srdci no chladák můj šampion.a kolik jsi jich měl

,píšu pod mailem mého Petra. Měla jsem tři plňasky,jednoho valacha a dvě roční hříbata po paintovi,ale já je neprodávala na přímo proto,že bych chtěla paintku,já jsem otěhotněla a byla jsem na to sama ,tak jsem se rozhodla prodat a koupit jen jednu kobylu .

24.5.2007 22:29

bednarik petr napsal(a):
,píšu pod mailem mého Petra. Měla jsem tři plňasky,jednoho valacha a dvě roční hříbata po paintovi,ale já je neprodávala na přímo proto,že bych chtěla paintku,já jsem otěhotněla a byla jsem na to sama ,tak jsem se rozhodla prodat a koupit jen jednu kobylu .

ahah tak to chápu.kobylka to je moc pěkná chválím.

24.5.2007 22:33

woldemortik napsal(a):
ahah tak to chápu.kobylka to je moc pěkná chválím.

a taky je moooc hodná,sice nyní prochází pubertou ,ale jinak je vcelku bezproblémová

24.5.2007 22:35

bednarik petr napsal(a):
a taky je moooc hodná,sice nyní prochází pubertou ,ale jinak je vcelku bezproblémová

.

24.5.2007 22:37

bednarik petr napsal(a):
.

to já ám stádo sice barevny hnědák,ryzka,černá hnědák a črno bílou poničku

24.5.2007 22:42

woldemortik napsal(a):
to já ám stádo sice barevny hnědák,ryzka,černá hnědák a črno bílou poničku

víš co,někdy obyčejný koník je daleko lepší než s pp,Jasper od Verči je čt a jak poráží qh,painty,znamená pro ni strašně moc. Pro mě nejvíce znamenala moje první kobyla,taky to bylo čt.

24.5.2007 22:43

bednarik petr napsal(a):
čonky

u nás pod kopcem mají painta dám sem foto je nic moc nenadávatje to focený přes ohradu ze silnice a maj tam i hříbátko painta moc krásný

24.5.2007 22:45

woldemortik napsal(a):
u nás pod kopcem mají painta dám sem foto je nic moc nenadávatje to focený přes ohradu ze silnice a maj tam i hříbátko painta moc krásný

to je mi povědomé,odkud jsi?

24.5.2007 22:46

bednarik petr napsal(a):
to je mi povědomé,odkud jsi?

jč z okolí českýho krumlova

24.5.2007 22:49

woldemortik napsal(a):
jč z okolí českýho krumlova

tak to nevím,asi je jen podobný .

24.5.2007 22:53

bednarik petr napsal(a):
tak to nevím,asi je jen podobný .

ten paintík mi přiopomína toho čonkyho

25.5.2007 09:32

woldemortik napsal(a):
ten paintík mi přiopomína toho čonkyho

.

25.5.2007 09:45

bednarik petr napsal(a):
.valentýna

Taky bych chtěla umět trénovat koně, ááách jo, že jsem se líp neučila

25.5.2007 10:37

jackie napsal(a):
Taky bych chtěla umět trénovat koně, ááách jo, že jsem se líp neučila

vždyď umíš!!! nedůležitější základ je od hříběte potom když to dobře připravíš ti trenéři mají poloviční práci.Jo musím se pochlubit,mám haltrovku z USA,hurá hurá,to se bude maurinec blískat.

25.5.2007 10:41

bednarik petr napsal(a):
vždyď umíš!!! nedůležitější základ je od hříběte potom když to dobře připravíš ti trenéři mají poloviční práci.Jo musím se pochlubit,mám haltrovku z USA,hurá hurá,to se bude maurinec blískat.

No tak nám tu haltrovku ukááááž!!!! Honééém!
Prd umím! Nic neumím! Jen si vozit zadek...haha, naštěstí to Burákovi neva ...a Brebča mne na zádech taky snese, tak co, že?

25.5.2007 11:10

bednarik petr napsal(a):

Ahoj, nemáte někdo fotku hřebců King Doc Bar a MG Doc Joe CHex. Nebo neznáte je. Dík :-)

25.5.2007 11:13

microfon napsal(a):
Ahoj, nemáte někdo fotku hřebců King Doc Bar a MG Doc Joe CHex. Nebo neznáte je. Dík :-)

Dakyho znám, fotky už jsem sem někam dávala... ale nevím kam. Je to táta té mojí černé kobyly - Brebery. Krásnej hřebec, znám ho osobně.

25.5.2007 11:54

bednarik petr napsal(a):

Ahoj také přidám své paintky. Jednobarevná 14 ti měsíční je Niki Kenobi Bonanza po Mr. Jack Gun a barevná je její maminka Coys Star. Mimochodem neznáte někdo Coysi z dřívější doby? Stálo na Zeleném ranči v Chomutově a pak na ranči Oswego. Ivana

25.5.2007 11:55

casi napsal(a):
Ahoj také přidám své paintky. Jednobarevná 14 ti měsíční je Niki Kenobi Bonanza po Mr. Jack Gun a barevná je její maminka Coys Star. Mimochodem neznáte někdo Coysi z dřívější doby? Stálo na Zeleném ranči v Chomutově a pak na ranči Oswego. Ivana

Ještě Niki

25.5.2007 11:57

casi napsal(a):
Ještě Niki

Hm, bohužel neznám, ale obě jsou krásné. Coys prodávali kvůli nohám jen na chov, nepletu se, že ne?

25.5.2007 11:57

bednarik petr napsal(a):

Ještě Coysi.

25.5.2007 12:01

jackie napsal(a):
Hm, bohužel neznám, ale obě jsou krásné. Coys prodávali kvůli nohám jen na chov, nepletu se, že ne?

Bohužel nepletete. Má je totálně zdevastované, mám jí teprve 2 apůl roku, nevím jak k tomu přišla. Díky za pochvalu, Vaši koníci jsou také krásní. Dnes budeme možná zase připouštět, Coys jde do říje a kamarádka se rozhodla, že si uhradí náklady na připouštění a hříbko si pak vezme. Jsem moc ráda, že sem jí ukecala, pro sebe bych Coys už nepřipouštěla, mám koní moc, ale takhle je to ideální. Ivana

25.5.2007 12:03

casi napsal(a):
Ještě Coysi.

A odkud jste, kterého hřebce jste pro Coys vybrala? Miluju painty, mám u sebe tři. Copak má kobča s nožkama? Už na fotce je vidět, že přední jsou "divné"... šlachy? Moje kobuša taky nemá nožky v pořádku, začínáme jezdit až teď, když je jí pět let...

25.5.2007 12:18

jackie napsal(a):
A odkud jste, kterého hřebce jste pro Coys vybrala? Miluju painty, mám u sebe tři. Copak má kobča s nožkama? Už na fotce je vidět, že přední jsou "divné"... šlachy? Moje kobuša taky nemá nožky v pořádku, začínáme jezdit až teď, když je jí pět let...

Vybrala jsem opět Qh Mr. Jack Gun, on je synem You Sonofa Sam a v původu má Impressiva, Coys není příliš typová, vypadá spíše jako strakaté ČT a Mr. jack Gun to vyrovnává, protože on je taková ta hora svalů:-) A navíc k nám přijede od Sušice( Coys jezdit nemůže ). My jsme kousek od Klatov, 20 km směrem na Železnou Rudu. Coys má zkrácené šlachy, schvácená kopyta, flegmonu, podlom a jako bonus rozdrcený levý karpální kloub, téměř neohebný... Teď po hříběti se velmi zlepšila, má zájem se více pohybovat a nožky se trochu rozhýbaly, v kroku se pohybuje témeř čistě, v klusu a cvalu kulhá. Ivana

25.5.2007 12:22

casi napsal(a):
Vybrala jsem opět Qh Mr. Jack Gun, on je synem You Sonofa Sam a v původu má Impressiva, Coys není příliš typová, vypadá spíše jako strakaté ČT a Mr. jack Gun to vyrovnává, protože on je taková ta hora svalů:-) A navíc k nám přijede od Sušice( Coys jezdit nemůže ). My jsme kousek od Klatov, 20 km směrem na Železnou Rudu. Coys má zkrácené šlachy, schvácená kopyta, flegmonu, podlom a jako bonus rozdrcený levý karpální kloub, téměř neohebný... Teď po hříběti se velmi zlepšila, má zájem se více pohybovat a nožky se trochu rozhýbaly, v kroku se pohybuje témeř čistě, v klusu a cvalu kulhá. Ivana

Ivano, to je mi moc líto, pamatuji, jak ji z Oswega prodávali s poznámkou "pouze do rovného výběhu"... chuděra si ten život asi pěkně "užila" ... Je fajn, že zvládla březost, ten nárůst váhy, a pokud se jí nohy zlepšily, tak jen mohu gratulovat! Zrovna nedávno jsem byla za kamarádkou u Klatov, příště třeba juknu i k vám, haha- teda pokud to nebude vadit . Já mám koně kousek od Berouna.
Hřebce Mr.Jack Gun vůbec neznám, nemáte fotku? Nebo je někde na netu? Jen ze zvědavosti, abych ho omrkla

25.5.2007 12:37

jackie napsal(a):
Ivano, to je mi moc líto, pamatuji, jak ji z Oswega prodávali s poznámkou "pouze do rovného výběhu"... chuděra si ten život asi pěkně "užila" ... Je fajn, že zvládla březost, ten nárůst váhy, a pokud se jí nohy zlepšily, tak jen mohu gratulovat! Zrovna nedávno jsem byla za kamarádkou u Klatov, příště třeba juknu i k vám, haha- teda pokud to nebude vadit . Já mám koně kousek od Berouna.
Hřebce Mr.Jack Gun vůbec neznám, nemáte fotku? Nebo je někde na netu? Jen ze zvědavosti, abych ho omrkla

Mám fotky ve foťáku a ten zůstal doma, pokud se sem dostanu o víkendu, tak sem nějakou fotečku dám. Majitel mu říká Evžen, narodil se na Evžena. Je to krásný zářivě lesklý sytý ryzák s lysinkou, pravý bratr hřebce Sparky Clue pana Toma Zajace. Na ranči Za vodou,( odkaz je na CZQHA.cz) mají Evženovu maminku Pretty Sonny Miss. Je to moc hezká kobylka. Evžen je tatínek té žluté kobylky, kterou má Dolinka Lenka. Takže jsou s mojí Niki vlastně sestry. Přijet se podívat klidně můžete, budu ráda. Coys kupodivu zvládla březost úplně v klidu, zvýšená váha jí nevadila, pohybovala se stále stejně. Když byla jalová, chvíly jsem si myslela, že po hříběti, bude po ní, byla apatická , nechtěla se hýbat a když bylo chladno, tak kulhala tak moc, že prakticky skákala po třech, teď chodí v kroku normálně a má o život zájem. Ivana

25.5.2007 12:51

casi napsal(a):
Mám fotky ve foťáku a ten zůstal doma, pokud se sem dostanu o víkendu, tak sem nějakou fotečku dám. Majitel mu říká Evžen, narodil se na Evžena. Je to krásný zářivě lesklý sytý ryzák s lysinkou, pravý bratr hřebce Sparky Clue pana Toma Zajace. Na ranči Za vodou,( odkaz je na CZQHA.cz) mají Evženovu maminku Pretty Sonny Miss. Je to moc hezká kobylka. Evžen je tatínek té žluté kobylky, kterou má Dolinka Lenka. Takže jsou s mojí Niki vlastně sestry. Přijet se podívat klidně můžete, budu ráda. Coys kupodivu zvládla březost úplně v klidu, zvýšená váha jí nevadila, pohybovala se stále stejně. Když byla jalová, chvíly jsem si myslela, že po hříběti, bude po ní, byla apatická , nechtěla se hýbat a když bylo chladno, tak kulhala tak moc, že prakticky skákala po třech, teď chodí v kroku normálně a má o život zájem. Ivana

Ahoj Ivano,mě se tvá kobča líbí,je mi líto ,že má tolik problémů,ale učitě jak tě poslouchám je v dobrých rukou,vem si kdyby byla někde u někoho kdo by chtěl jen na paintech vydělat"vydělat " v úvozovkách protože na koních nezbohatneš.

25.5.2007 12:55

casi napsal(a):

Jo, tak už vím, o jakého hřebce jde, ale fotečky uvítám! Právě u Lenky jsme nedávno byly na návštěvě, teď už má od palominky palominku hříbátko .
Hlavně že se Coys zlepšila, člověka to strašně bolí, když vidí, jak koník trpí a nemůže mu pomoci, že jo? Ta moje taky před rokem přestala kulhat, březost zvládla super, tak jsem se rozhodla začít pomaličku jezdit.
Moc vám držím palce a občas nás tu navštivte, klidně na Radě, jsou tam samí fajn lidičkové, opravdu
Jana

25.5.2007 12:57

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Ivano,mě se tvá kobča líbí,je mi líto ,že má tolik problémů,ale učitě jak tě poslouchám je v dobrých rukou,vem si kdyby byla někde u někoho kdo by chtěl jen na paintech vydělat"vydělat " v úvozovkách protože na koních nezbohatneš.

Janí ,haltrovku ukážu,jen si pro ni musím ještě dojet k Veronice ,jestli už teda dorazila.

25.5.2007 12:59

jackie napsal(a):
Jo, tak už vím, o jakého hřebce jde, ale fotečky uvítám! Právě u Lenky jsme nedávno byly na návštěvě, teď už má od palominky palominku hříbátko .
Hlavně že se Coys zlepšila, člověka to strašně bolí, když vidí, jak koník trpí a nemůže mu pomoci, že jo? Ta moje taky před rokem přestala kulhat, březost zvládla super, tak jsem se rozhodla začít pomaličku jezdit.
Moc vám držím palce a občas nás tu navštivte, klidně na Radě, jsou tam samí fajn lidičkové, opravdu
Jana

Mladý hřebec ,možná ženich Mauri v budoucnu

25.5.2007 13:00

bednarik petr napsal(a):
Mladý hřebec ,možná ženich Mauri v budoucnu

.

25.5.2007 13:01

bednarik petr napsal(a):
.

Téda, SOni, dej sem aspoň jméno a fotříka!!! Ten je moc pěknej, je od nás? Já už v nich mám guláš, hrozně nás zásobuješ, haha!

25.5.2007 13:06

jackie napsal(a):
Téda, SOni, dej sem aspoň jméno a fotříka!!! Ten je moc pěknej, je od nás? Já už v nich mám guláš, hrozně nás zásobuješ, haha!

ne ne je to v německu a otec je Mr Jet Max,právě nyní studuji tuhle rodinu a když vidím ty barvy a stavbu tak si myslím,že udělám dobře.

25.5.2007 13:06

jackie napsal(a):

Ráda se přidám...v paintech se nevyznám ale velice se mi líbí tento typ...a když mají ještě modré oči...jéééé, to bych brala všema deseti... Jsou z netu, snad to nebude vadit...

25.5.2007 13:07

tajemma danny napsal(a):
Ráda se přidám...v paintech se nevyznám ale velice se mi líbí tento typ...a když mají ještě modré oči...jéééé, to bych brala všema deseti... Jsou z netu, snad to nebude vadit...

a hlavička...prostě nádhera

25.5.2007 13:07

bednarik petr napsal(a):
ne ne je to v německu a otec je Mr Jet Max,právě nyní studuji tuhle rodinu a když vidím ty barvy a stavbu tak si myslím,že udělám dobře.

ten mladej je teprve na fotkách dvouletej,tak až bude dospělej to asi bude stát za to.

25.5.2007 13:09

tajemma danny napsal(a):
a hlavička...prostě nádhera

tak to je bomba,takové koně se neprodávají ,bé bé

25.5.2007 13:10

bednarik petr napsal(a):
tak to je bomba,takové koně se neprodávají ,bé bé

jenom plácej dál,jdu si zatelefonovat musím ven ,protože malej spí tak ať si ho nevzbudím.Až se vrátím chci vidět ještě takové paintíky. cha cha

25.5.2007 13:11

bednarik petr napsal(a):
jenom plácej dál,jdu si zatelefonovat musím ven ,protože malej spí tak ať si ho nevzbudím.Až se vrátím chci vidět ještě takové paintíky. cha cha

Heh, jdu na to...ale chvíli musím hledat

25.5.2007 13:23

tajemma danny napsal(a):
Heh, jdu na to...ale chvíli musím hledat

Jo, hledej, tenhle je fakt úžasnej! Brebeře by taky slušéééél!!!

25.5.2007 13:42

jackie napsal(a):

Tak jdu na to...ale nevím jak se jmenujou a po čem jdou...

25.5.2007 13:49

tajemma danny napsal(a):

Tenhle je taky povedenej...

25.5.2007 13:51

tajemma danny napsal(a):

a pro teď poslední...má zvláštně obarvenou hlavu...

25.5.2007 14:08

tajemma danny napsal(a):
a pro teď poslední...má zvláštně obarvenou hlavu...

mno a tenhle je také velmi zajímavej...krásnej

25.5.2007 14:33

tajemma danny napsal(a):

no ten je taky bombastickej,

25.5.2007 16:42

bednarik petr napsal(a):
no ten je taky bombastickej,

Mám prosbu,nemáte někdo hříbátko po hřebci Aron Jane Valley???? prosím bohužel nevím jestli se to takhle přesně píše

25.5.2007 17:45

tajemma danny napsal(a):

Prosím napiš mi odkaz na ty hřebce pokud máš,

25.5.2007 20:20

bednarik petr napsal(a):
Prosím napiš mi odkaz na ty hřebce pokud máš,

Elans Choice

25.5.2007 21:08

tajemma danny napsal(a):

hřebec Autograph

25.5.2007 21:10

tajemma danny napsal(a):

Jeho dcera Blonde Judy

25.5.2007 21:11

euiickaa napsal(a):
Elans Choice

roční hřebec ,docela macek!

25.5.2007 21:12

jackie napsal(a):

hřebec Slick Left Prints

25.5.2007 21:13

euiickaa napsal(a):
Jeho dcera Blonde Judy

Taky pěknej kousek.

25.5.2007 21:13

euiickaa napsal(a):
hřebec Slick Left Prints

A ještě Whos on First

25.5.2007 21:16

bednarik petr napsal(a):
roční hřebec ,docela macek!

Ten roční hřebec je fakt pořádnej kus. Ale mě se to líbí.

25.5.2007 21:17

euiickaa napsal(a):
A ještě Whos on First

Mr. expresso

25.5.2007 22:38

euiickaa napsal(a):
Mr. expresso

Janí která se ti líbí?

25.5.2007 22:39

bednarik petr napsal(a):
Janí která se ti líbí?

.

26.5.2007 06:48

bednarik petr napsal(a):
.

Obě jsou zajímavé, možná bych brala tu s bílou hlavou... má modrý oko?

26.5.2007 06:58

jackie napsal(a):
Obě jsou zajímavé, možná bych brala tu s bílou hlavou... má modrý oko?

Midway Jet Pal

26.5.2007 06:59

mispulka napsal(a):
Midway Jet Pal

HB Ladys Man

26.5.2007 07:00

bednarik petr napsal(a):
.

Ta víc bílá (skoro celá) má zas hezčí figuru, řekla bych...

26.5.2007 07:00

mispulka napsal(a):
HB Ladys Man

HB Ladys Man po druhé

26.5.2007 07:32

jackie napsal(a):
Ta víc bílá (skoro celá) má zas hezčí figuru, řekla bych...

mě se líbí taky obě jsou ze stejného hřebce a mají skoro stejný původ,ale ta tovera je mohutnější.Vlastně ony jsou obě tovera,tak ta víc bílá se mi zdá mohutnější.

26.5.2007 08:28

bednarik petr napsal(a):
mě se líbí taky obě jsou ze stejného hřebce a mají skoro stejný původ,ale ta tovera je mohutnější.Vlastně ony jsou obě tovera,tak ta víc bílá se mi zdá mohutnější.

Já teda nejsem na painty, ale někdy se mi líbí, když mají zajímavé zbarvení. Třeba Maurína se mi líbí moc.
Tady hřebec Tree Deuces
Red Roan Overo

26.5.2007 08:29

lucky napsal(a):
Já teda nejsem na painty, ale někdy se mi líbí, když mají zajímavé zbarvení. Třeba Maurína se mi líbí moc.
Tady hřebec Tree Deuces
Red Roan Overo

na mě je to sice moc kulturista, ale když se to někomu líbí....
Tree Deuces

26.5.2007 08:30

lucky napsal(a):
na mě je to sice moc kulturista, ale když se to někomu líbí....
Tree Deuces

palomino skippa senor

26.5.2007 08:31

lucky napsal(a):
palomino skippa senor

skippa senor

26.5.2007 08:34

lucky napsal(a):
skippa senor

koník mojí kamarádky.původně hřebec,teď čersvě vykastrpvaný.Bohužel nevím celé jeho jméno,ale mají ještě jeho ségru.Oba jsou import myslím německo.

26.5.2007 08:37

v v napsal(a):
koník mojí kamarádky.původně hřebec,teď čersvě vykastrpvaný.Bohužel nevím celé jeho jméno,ale mají ještě jeho ségru.Oba jsou import myslím německo.

26.5.2007 08:55

v v napsal(a):

neznáte někdo Twistera,stojí na Žlutavách,ale nemám páru po kom je,vím jen že byl na připouštění v Třinci,ale nyní je už valášek

26.5.2007 08:56

v v napsal(a):

No tohodle kluka už mám nahoře daného, vyfoceného z ranče Patriot. Já jsem s ním chtěla připustit Elišku , ale ve Štěticích mi řekli , že se prodal a vykastroval. Tak je tedy teď ranče Patriot nebo někoho jiného??

26.5.2007 09:17

microfon napsal(a):
No tohodle kluka už mám nahoře daného, vyfoceného z ranče Patriot. Já jsem s ním chtěla připustit Elišku , ale ve Štěticích mi řekli , že se prodal a vykastroval. Tak je tedy teď ranče Patriot nebo někoho jiného??

taky vam sem prihodim..vubec neznam..jen ho fitl tatky pred 3-4 rokama...

26.5.2007 20:42

bednarik petr napsal(a):
A JE I NA PRODEJ.

Boze muj ten je naprosto uzasnej...chvi hoo!! Ale nemuzu...uz mam..

26.5.2007 21:12

nicolll napsal(a):
taky vam sem prihodim..vubec neznam..jen ho fitl tatky pred 3-4 rokama...

Čonky

Přidejte reakci

Přidat smajlík