Chtěla bych vás poprosit o příspěvky vašich paintů,letošních hříbat,chovných kobyl i plemených hřebců.
Tohle je letošní kobylka po Blue Eye Jane Valley
bednarik petr
napsal(a):
Chtěla bych vás poprosit o příspěvky vašich paintů,letošních hříbat,chovných kobyl i plemených hřebců.
Ennie od Bažatů
bednarik petr
napsal(a):
jeho syn
tohle je klisnička po Mr.Jet.Max ,je v německu a jsou jí dva roky.
bednarik petr
napsal(a):
tohle je klisnička po Mr.Jet.Max ,je v německu a jsou jí dva roky.
tohle je Maurín Skip Bars taky jí jsou dva roky.
bednarik petr
napsal(a):
tohle je Maurín Skip Bars taky jí jsou dva roky.
.
bednarik petr
napsal(a):
tak toto je Billy Blue Eye
bednarik petr
napsal(a):
KLISNA OSMILETÁ PO JACK D SANBARS
ČTYŘLETÁ VALENTÝNKA
bednarik petr
napsal(a):
TEN HŘEBEC JE KRÁSNÝ,JE vÁŠ? MÁŠ I JINÉ FOTKY? A Z JAKÝ JE KOBYLKY?
.
bednarik petr
napsal(a):
TEN HŘEBEC JE KRÁSNÝ,JE vÁŠ? MÁŠ I JINÉ FOTKY? A Z JAKÝ JE KOBYLKY?
heh, ten kdyby byl muj, je to takovej ňunánek. Je Bódi Koláře (ČB), příští sezonu už bude připouštět
microfon
napsal(a):
heh, ten kdyby byl muj, je to takovej ňunánek. Je Bódi Koláře (ČB), příští sezonu už bude připouštět
Narozen: 24.6 2003
Matka: Lily Jay Down
Otec: Billy Skip Bars
bednarik petr
napsal(a):
Tady Smartík, celé jméno neznám, působil jako plemeník, teď je valach
jackie
napsal(a):
Jé to je poloviční brácha mojí Brebery, tříletek, že jo? A taky poloviční brácha (z druhé strany) Vilíka, haha, svět je malej! A má modrý očko, znám o od narození
Modrý očíčko:-)
)A já myslela že Brebera je QH(
microfon
napsal(a):
Modrý očíčko:-)
)A já myslela že Brebera je QH(
Nééé, Brebča je paintka, jen se nenarodila s žádnýma flekama... to dohonil až Vilíček
jackie
napsal(a):
Nééé, Brebča je paintka, jen se nenarodila s žádnýma flekama... to dohonil až Vilíček
Jé já už dlouho nebyla na radě starších, nádherně vyrostl!!!přihod prosím ještě nějakou fotku tohodle kulíška
Tohle je nádhernej ospalej paintík z ranče Patriot
microfon
napsal(a):
Jé já už dlouho nebyla na radě starších, nádherně vyrostl!!!přihod prosím ještě nějakou fotku tohodle kulíška
Moc pěknej, po kom je, nevíš?
Tak tady ještě Vilda
microfon
napsal(a):
microfon
napsal(a):
A poslední, ať to tu moc nezaplácám, Soňa z toho určitě nechtěla mít galerii Vilíka, haha!
jackie
napsal(a):
A poslední, ať to tu moc nezaplácám, Soňa z toho určitě nechtěla mít galerii Vilíka, haha!
Nemůžu se vynadívat,ten je vymalovanej
Po kom je nevím ,byli jsme tam na cuttingu aprostě tam stál v ohradě
avecaesar
napsal(a):
Sice to není čistokrevný paint,chovná kobylka ani letošní ani hříbě z roku 2006 ale je to hřebeček Paint a Velkopolský.2 roky.
(starší foto)
avecaesar
napsal(a):
A JE I NA PRODEJ.
bednarik petr
napsal(a):
No koukám paintíci všichni jak malovaní, já jim sice moc nerozumím, naše stáj je zejména teplo-plnokrevná, ale nedávno nám tam přibyl i 2-letý paintík. Bohužel teda malovaný není vůbec, byť si ho pan majitel přál. No jak už to tak chodí, nakonec má barvu, který se bránil. Ale teď už je prý rád.....
Ed Bar King
janda
napsal(a):
No koukám paintíci všichni jak malovaní, já jim sice moc nerozumím, naše stáj je zejména teplo-plnokrevná, ale nedávno nám tam přibyl i 2-letý paintík. Bohužel teda malovaný není vůbec, byť si ho pan majitel přál. No jak už to tak chodí, nakonec má barvu, který se bránil. Ale teď už je prý rád.....
Ed Bar King
Hřebec Shotguner po Gunerovi
euiickaa
napsal(a):
Hřebec Shotguner po Gunerovi
Smart flying colors s Grishou
bednarik petr
napsal(a):
hřebeček po Gunerovi
hřebec nevím nyní jak se jmenuje,ale už je v čr a je u Múllera.
bednarik petr
napsal(a):
hřebec nevím nyní jak se jmenuje,ale už je v čr a je u Múllera.
.
bednarik petr
napsal(a):
valach na prodej,
a ze stejného ranch klisna na prodej,
bednarik petr
napsal(a):
A JE I NA PRODEJ.
Vy Smarta znáte? Já si ho moc dobře pamatuju když byl u Jirky Kašpárka. Už je ..ehm.. lepší?
avecaesar
napsal(a):
Vy Smarta znáte? Já si ho moc dobře pamatuju když byl u Jirky Kašpárka. Už je ..ehm.. lepší?
Myslíš s panem Kašpárkrm nebo majitelem toho valacha? Neznáme,já jsem se tam byla podívat na klisnu co prodával ,ale byla ne moc podle mého gusta.
bednarik petr
napsal(a):
Myslíš s panem Kašpárkrm nebo majitelem toho valacha? Neznáme,já jsem se tam byla podívat na klisnu co prodával ,ale byla ne moc podle mého gusta.
to je ona je dvouletá,má jich na prodej více.
bednarik petr
napsal(a):
to je ona je dvouletá,má jich na prodej více.
tak to neznáme vůbec,viděla jsem ho jednou v životě .tohle je sedmiletá kobuše ale tu neprodává.
woldemortik
napsal(a):
Moc krásný koníci,ale na takovýhle koně já mít peníze nikdy nebudu
Elans choice
woldemortik
napsal(a):
Moc krásný koníci,ale na takovýhle koně já mít peníze nikdy nebudu
Marti nepropadej panice,já si říkala to samé a vidíšššš! Mám Mauínu a chystám se koupit ještě jednu kobuši.Sice jsem musela kůli tomu prodat všechny koně ale výsledek sojí za to,ne?
bednarik petr
napsal(a):
Marti nepropadej panice,já si říkala to samé a vidíšššš! Mám Mauínu a chystám se koupit ještě jednu kobuši.Sice jsem musela kůli tomu prodat všechny koně ale výsledek sojí za to,ne?
to jo pěknej koník,ale já bych asi lavinu nemohla prodat už mi nějak moc moc přirostla ke srdci no chladák můj šampion.a kolik jsi jich měl
woldemortik
napsal(a):
to jo pěknej koník,ale já bych asi lavinu nemohla prodat už mi nějak moc moc přirostla ke srdci no chladák můj šampion.a kolik jsi jich měl
,píšu pod mailem mého Petra. Měla jsem tři plňasky,jednoho valacha a dvě roční hříbata po paintovi,ale já je neprodávala na přímo proto,že bych chtěla paintku,já jsem otěhotněla a byla jsem na to sama ,tak jsem se rozhodla prodat a koupit jen jednu kobylu .
bednarik petr
napsal(a):
,píšu pod mailem mého Petra. Měla jsem tři plňasky,jednoho valacha a dvě roční hříbata po paintovi,ale já je neprodávala na přímo proto,že bych chtěla paintku,já jsem otěhotněla a byla jsem na to sama ,tak jsem se rozhodla prodat a koupit jen jednu kobylu .
ahah tak to chápu.kobylka to je moc pěkná chválím.
woldemortik
napsal(a):
ahah tak to chápu.kobylka to je moc pěkná chválím.
a taky je moooc hodná,sice nyní prochází pubertou ,ale jinak je vcelku bezproblémová
bednarik petr
napsal(a):
a taky je moooc hodná,sice nyní prochází pubertou ,ale jinak je vcelku bezproblémová
.
bednarik petr
napsal(a):
čonky
u nás pod kopcem mají painta dám sem foto je nic moc nenadávatje to focený přes ohradu ze silnice a maj tam i hříbátko painta moc krásný
woldemortik
napsal(a):
u nás pod kopcem mají painta dám sem foto je nic moc nenadávatje to focený přes ohradu ze silnice a maj tam i hříbátko painta moc krásný
to je mi povědomé,odkud jsi?
jackie
napsal(a):
Taky bych chtěla umět trénovat koně, ááách jo, že jsem se líp neučila
vždyď umíš!!! nedůležitější základ je od hříběte potom když to dobře připravíš ti trenéři mají poloviční práci.Jo musím se pochlubit,mám haltrovku z USA,hurá hurá,to se bude maurinec blískat.
bednarik petr
napsal(a):
vždyď umíš!!! nedůležitější základ je od hříběte potom když to dobře připravíš ti trenéři mají poloviční práci.Jo musím se pochlubit,mám haltrovku z USA,hurá hurá,to se bude maurinec blískat.
No tak nám tu haltrovku ukááááž!!!! Honééém!
Prd umím! Nic neumím! Jen si vozit zadek...haha, naštěstí to Burákovi neva ...a Brebča mne na zádech taky snese, tak co, že?
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj také přidám své paintky. Jednobarevná 14 ti měsíční je Niki Kenobi Bonanza po Mr. Jack Gun a barevná je její maminka Coys Star. Mimochodem neznáte někdo Coysi z dřívější doby? Stálo na Zeleném ranči v Chomutově a pak na ranči Oswego. Ivana
casi
napsal(a):
Ahoj také přidám své paintky. Jednobarevná 14 ti měsíční je Niki Kenobi Bonanza po Mr. Jack Gun a barevná je její maminka Coys Star. Mimochodem neznáte někdo Coysi z dřívější doby? Stálo na Zeleném ranči v Chomutově a pak na ranči Oswego. Ivana
Ještě Niki
bednarik petr
napsal(a):
Ještě Coysi.
jackie
napsal(a):
Hm, bohužel neznám, ale obě jsou krásné. Coys prodávali kvůli nohám jen na chov, nepletu se, že ne?
Bohužel nepletete. Má je totálně zdevastované, mám jí teprve 2 apůl roku, nevím jak k tomu přišla. Díky za pochvalu, Vaši koníci jsou také krásní. Dnes budeme možná zase připouštět, Coys jde do říje a kamarádka se rozhodla, že si uhradí náklady na připouštění a hříbko si pak vezme. Jsem moc ráda, že sem jí ukecala, pro sebe bych Coys už nepřipouštěla, mám koní moc, ale takhle je to ideální. Ivana
jackie
napsal(a):
A odkud jste, kterého hřebce jste pro Coys vybrala? Miluju painty, mám u sebe tři. Copak má kobča s nožkama? Už na fotce je vidět, že přední jsou "divné"... šlachy? Moje kobuša taky nemá nožky v pořádku, začínáme jezdit až teď, když je jí pět let...
Vybrala jsem opět Qh Mr. Jack Gun, on je synem You Sonofa Sam a v původu má Impressiva, Coys není příliš typová, vypadá spíše jako strakaté ČT a Mr. jack Gun to vyrovnává, protože on je taková ta hora svalů:-) A navíc k nám přijede od Sušice( Coys jezdit nemůže ). My jsme kousek od Klatov, 20 km směrem na Železnou Rudu. Coys má zkrácené šlachy, schvácená kopyta, flegmonu, podlom a jako bonus rozdrcený levý karpální kloub, téměř neohebný... Teď po hříběti se velmi zlepšila, má zájem se více pohybovat a nožky se trochu rozhýbaly, v kroku se pohybuje témeř čistě, v klusu a cvalu kulhá. Ivana
casi
napsal(a):
Vybrala jsem opět Qh Mr. Jack Gun, on je synem You Sonofa Sam a v původu má Impressiva, Coys není příliš typová, vypadá spíše jako strakaté ČT a Mr. jack Gun to vyrovnává, protože on je taková ta hora svalů:-) A navíc k nám přijede od Sušice( Coys jezdit nemůže ). My jsme kousek od Klatov, 20 km směrem na Železnou Rudu. Coys má zkrácené šlachy, schvácená kopyta, flegmonu, podlom a jako bonus rozdrcený levý karpální kloub, téměř neohebný... Teď po hříběti se velmi zlepšila, má zájem se více pohybovat a nožky se trochu rozhýbaly, v kroku se pohybuje témeř čistě, v klusu a cvalu kulhá. Ivana
Ivano, to je mi moc líto, pamatuji, jak ji z Oswega prodávali s poznámkou "pouze do rovného výběhu"... chuděra si ten život asi pěkně "užila" ... Je fajn, že zvládla březost, ten nárůst váhy, a pokud se jí nohy zlepšily, tak jen mohu gratulovat! Zrovna nedávno jsem byla za kamarádkou u Klatov, příště třeba juknu i k vám, haha- teda pokud to nebude vadit
. Já mám koně kousek od Berouna.
Hřebce Mr.Jack Gun vůbec neznám, nemáte fotku? Nebo je někde na netu? Jen ze zvědavosti, abych ho omrkla
jackie
napsal(a):
Ivano, to je mi moc líto, pamatuji, jak ji z Oswega prodávali s poznámkou "pouze do rovného výběhu"... chuděra si ten život asi pěkně "užila" ... Je fajn, že zvládla březost, ten nárůst váhy, a pokud se jí nohy zlepšily, tak jen mohu gratulovat! Zrovna nedávno jsem byla za kamarádkou u Klatov, příště třeba juknu i k vám, haha- teda pokud to nebude vadit
. Já mám koně kousek od Berouna.
Hřebce Mr.Jack Gun vůbec neznám, nemáte fotku? Nebo je někde na netu? Jen ze zvědavosti, abych ho omrkla
Mám fotky ve foťáku a ten zůstal doma, pokud se sem dostanu o víkendu, tak sem nějakou fotečku dám. Majitel mu říká Evžen, narodil se na Evžena. Je to krásný zářivě lesklý sytý ryzák s lysinkou, pravý bratr hřebce Sparky Clue pana Toma Zajace. Na ranči Za vodou,( odkaz je na CZQHA.cz) mají Evženovu maminku Pretty Sonny Miss. Je to moc hezká kobylka. Evžen je tatínek té žluté kobylky, kterou má Dolinka Lenka. Takže jsou s mojí Niki vlastně sestry. Přijet se podívat klidně můžete, budu ráda. Coys kupodivu zvládla březost úplně v klidu, zvýšená váha jí nevadila, pohybovala se stále stejně. Když byla jalová, chvíly jsem si myslela, že po hříběti, bude po ní, byla apatická , nechtěla se hýbat a když bylo chladno, tak kulhala tak moc, že prakticky skákala po třech, teď chodí v kroku normálně a má o život zájem. Ivana
casi
napsal(a):
Mám fotky ve foťáku a ten zůstal doma, pokud se sem dostanu o víkendu, tak sem nějakou fotečku dám. Majitel mu říká Evžen, narodil se na Evžena. Je to krásný zářivě lesklý sytý ryzák s lysinkou, pravý bratr hřebce Sparky Clue pana Toma Zajace. Na ranči Za vodou,( odkaz je na CZQHA.cz) mají Evženovu maminku Pretty Sonny Miss. Je to moc hezká kobylka. Evžen je tatínek té žluté kobylky, kterou má Dolinka Lenka. Takže jsou s mojí Niki vlastně sestry. Přijet se podívat klidně můžete, budu ráda. Coys kupodivu zvládla březost úplně v klidu, zvýšená váha jí nevadila, pohybovala se stále stejně. Když byla jalová, chvíly jsem si myslela, že po hříběti, bude po ní, byla apatická , nechtěla se hýbat a když bylo chladno, tak kulhala tak moc, že prakticky skákala po třech, teď chodí v kroku normálně a má o život zájem. Ivana
Ahoj Ivano,mě se tvá kobča líbí,je mi líto ,že má tolik problémů,ale učitě jak tě poslouchám je v dobrých rukou,vem si kdyby byla někde u někoho kdo by chtěl jen na paintech vydělat"vydělat " v úvozovkách protože na koních nezbohatneš.
casi
napsal(a):
Jo, tak už vím, o jakého hřebce jde, ale fotečky uvítám! Právě u Lenky jsme nedávno byly na návštěvě, teď už má od palominky palominku hříbátko .
Hlavně že se Coys zlepšila, člověka to strašně bolí, když vidí, jak koník trpí a nemůže mu pomoci, že jo? Ta moje taky před rokem přestala kulhat, březost zvládla super, tak jsem se rozhodla začít pomaličku jezdit.
Moc vám držím palce a občas nás tu navštivte, klidně na Radě, jsou tam samí fajn lidičkové, opravdu
Jana
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Ivano,mě se tvá kobča líbí,je mi líto ,že má tolik problémů,ale učitě jak tě poslouchám je v dobrých rukou,vem si kdyby byla někde u někoho kdo by chtěl jen na paintech vydělat"vydělat " v úvozovkách protože na koních nezbohatneš.
Janí ,haltrovku ukážu,jen si pro ni musím ještě dojet k Veronice ,jestli už teda dorazila.
jackie
napsal(a):
Jo, tak už vím, o jakého hřebce jde, ale fotečky uvítám! Právě u Lenky jsme nedávno byly na návštěvě, teď už má od palominky palominku hříbátko .
Hlavně že se Coys zlepšila, člověka to strašně bolí, když vidí, jak koník trpí a nemůže mu pomoci, že jo? Ta moje taky před rokem přestala kulhat, březost zvládla super, tak jsem se rozhodla začít pomaličku jezdit.
Moc vám držím palce a občas nás tu navštivte, klidně na Radě, jsou tam samí fajn lidičkové, opravdu
Jana
Mladý hřebec ,možná ženich Mauri v budoucnu
bednarik petr
napsal(a):
Mladý hřebec ,možná ženich Mauri v budoucnu
.
jackie
napsal(a):
Téda, SOni, dej sem aspoň jméno a fotříka!!! Ten je moc pěknej, je od nás? Já už v nich mám guláš, hrozně nás zásobuješ, haha!
ne ne je to v německu a otec je Mr Jet Max,právě nyní studuji tuhle rodinu a když vidím ty barvy a stavbu tak si myslím,že udělám dobře.
jackie
napsal(a):
Téda, SOni, dej sem aspoň jméno a fotříka!!! Ten je moc pěknej, je od nás? Já už v nich mám guláš, hrozně nás zásobuješ, haha!
Ráda se přidám...v paintech se nevyznám ale velice se mi líbí tento typ...a když mají ještě modré oči...jéééé, to bych brala všema deseti... Jsou z netu, snad to nebude vadit...
tajemma danny
napsal(a):
Ráda se přidám...v paintech se nevyznám ale velice se mi líbí tento typ...a když mají ještě modré oči...jéééé, to bych brala všema deseti... Jsou z netu, snad to nebude vadit...
a hlavička...prostě nádhera
jackie
napsal(a):
Jo, hledej, tenhle je fakt úžasnej! Brebeře by taky slušéééél!!!
Tak jdu na to...ale nevím jak se jmenujou a po čem jdou...
tajemma danny
napsal(a):
Tenhle je taky povedenej...
tajemma danny
napsal(a):
Tenhle je taky povedenej...
a pro teď poslední...má zvláštně obarvenou hlavu...
tajemma danny
napsal(a):
a pro teď poslední...má zvláštně obarvenou hlavu...
mno a tenhle je také velmi zajímavej...krásnej
tajemma danny
napsal(a):
mno a tenhle je také velmi zajímavej...krásnej
no ten je taky bombastickej,
bednarik petr
napsal(a):
no ten je taky bombastickej,
Mám prosbu,nemáte někdo hříbátko po hřebci Aron Jane Valley???? prosím bohužel nevím jestli se to takhle přesně píše
bednarik petr
napsal(a):
Prosím napiš mi odkaz na ty hřebce pokud máš,
Elans Choice
tajemma danny
napsal(a):
Jeho dcera Blonde Judy
jackie
napsal(a):
Jo, hledej, tenhle je fakt úžasnej! Brebeře by taky slušéééél!!!
hřebec Slick Left Prints
jackie
napsal(a):
Obě jsou zajímavé, možná bych brala tu s bílou hlavou... má modrý oko?
Midway Jet Pal
bednarik petr
napsal(a):
mě se líbí taky obě jsou ze stejného hřebce a mají skoro stejný původ,ale ta tovera je mohutnější.Vlastně ony jsou obě tovera,tak ta víc bílá se mi zdá mohutnější.
Já teda nejsem na painty, ale někdy se mi líbí, když mají zajímavé zbarvení. Třeba Maurína se mi líbí moc.
Tady hřebec Tree Deuces
Red Roan Overo
lucky
napsal(a):
Já teda nejsem na painty, ale někdy se mi líbí, když mají zajímavé zbarvení. Třeba Maurína se mi líbí moc.
Tady hřebec Tree Deuces
Red Roan Overo
na mě je to sice moc kulturista, ale když se to někomu líbí....
Tree Deuces
lucky
napsal(a):
na mě je to sice moc kulturista, ale když se to někomu líbí....
Tree Deuces
palomino skippa senor
lucky
napsal(a):
skippa senor
koník mojí kamarádky.původně hřebec,teď čersvě vykastrpvaný.Bohužel nevím celé jeho jméno,ale mají ještě jeho ségru.Oba jsou import myslím německo.
v v
napsal(a):
koník mojí kamarádky.původně hřebec,teď čersvě vykastrpvaný.Bohužel nevím celé jeho jméno,ale mají ještě jeho ségru.Oba jsou import myslím německo.
v v
napsal(a):
neznáte někdo Twistera,stojí na Žlutavách,ale nemám páru po kom je,vím jen že byl na připouštění v Třinci,ale nyní je už valášek
v v
napsal(a):
No tohodle kluka už mám nahoře daného, vyfoceného z ranče Patriot. Já jsem s ním chtěla připustit Elišku , ale ve Štěticích mi řekli , že se prodal a vykastroval. Tak je tedy teď ranče Patriot nebo někoho jiného??
microfon
napsal(a):
No tohodle kluka už mám nahoře daného, vyfoceného z ranče Patriot. Já jsem s ním chtěla připustit Elišku , ale ve Štěticích mi řekli , že se prodal a vykastroval. Tak je tedy teď ranče Patriot nebo někoho jiného??
taky vam sem prihodim..vubec neznam..jen ho fitl tatky pred 3-4 rokama...
nicolll
napsal(a):
taky vam sem prihodim..vubec neznam..jen ho fitl tatky pred 3-4 rokama...
Čonky