Příznivci chladáku spojme se 3

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2007 21:52

Tak a už tu máme rtojku doufám,že taky u ní neskončíme.Zítra se jedu kouknout na dalšího chladáska do stáda,ale ještě nevím jestly jí vemu

24.5.2007 21:55

woldemortik napsal(a):
Tak a už tu máme rtojku doufám,že taky u ní neskončíme.Zítra se jedu kouknout na dalšího chladáska do stáda,ale ještě nevím jestly jí vemu

drzim palce, aby sa konicek pacil, a preco vlastne chces este jedneho chladaska?

24.5.2007 22:04

bonita napsal(a):
drzim palce, aby sa konicek pacil, a preco vlastne chces este jedneho chladaska?

jelikož mám do vozu jen jednoho sice mám koníky 4,ale každej jinej velikostí

24.5.2007 22:32

woldemortik napsal(a):

ahaa, no tak potom to ano
toto je shir x tinker, 2 roky, zrebec

24.5.2007 22:34

bonita napsal(a):
ahaa, no tak potom to ano
toto je shir x tinker, 2 roky, zrebec

moc krásnej jednou bych chtěla tinkera nebo shira to je můj sen mít koně co má rousy,ale to asi dlouho nebude

24.5.2007 22:42

woldemortik napsal(a):

no, sny by sa mali plnit

24.5.2007 22:44

bonita napsal(a):
no, sny by sa mali plnit

To by měly nejen o vánocích,ale ty ceny těch koníků je na moje podmínky velká.jedině na splátky

24.5.2007 22:47

woldemortik napsal(a):

nieco ti poviem, tie ceeny nie su v realy take, ake sa tu vyskytuju akurat doprava je vysoka palka, ja som sa pytala na dovoz z UK jednej ceskej agentury a povedali mi, ze okolo 50 000 KC a zrieba tinkera dokazes zohnat od 500 libier, takze ta to vyjde aj s tou dopravou este menej ako z Holandska, alebo uz od vasich chovatelov.

24.5.2007 22:52

bonita napsal(a):
nieco ti poviem, tie ceeny nie su v realy take, ake sa tu vyskytuju akurat doprava je vysoka palka, ja som sa pytala na dovoz z UK jednej ceskej agentury a povedali mi, ze okolo 50 000 KC a zrieba tinkera dokazes zohnat od 500 libier, takze ta to vyjde aj s tou dopravou este menej ako z Holandska, alebo uz od vasich chovatelov.

škoda dneska v televizy ve správách bylo že se narodilao hříbě tinkera a že je jediný v čr a techto koní je tu jen 5 no nevím myslím že hříbat je tu víc než jedno a koní tinkera jetu taky víc než 5

24.5.2007 23:05

woldemortik napsal(a):

tu mas priklad, ze v TV hovoria velmi casto dobre kravinyTinkerikov je u vas dobra 30

24.5.2007 23:09

bonita napsal(a):
tu mas priklad, ze v TV hovoria velmi casto dobre kravinyTinkerikov je u vas dobra 30

Taky si říkám hned jsem se začala taky tlemit co to tam melou za kravyny no jo někdo sit o myslí,ale tem co se u koní pohybuje moc dobře ví že tam akorát kecaj

24.5.2007 23:19

woldemortik napsal(a):
Taky si říkám hned jsem se začala taky tlemit co to tam melou za kravyny no jo někdo sit o myslí,ale tem co se u koní pohybuje moc dobře ví že tam akorát kecaj

Valim chrnět zdarec

25.5.2007 08:05

woldemortik napsal(a):
Valim chrnět zdarec

25.5.2007 15:18

woldemortik napsal(a):

Hanka,to je krasny chladasek Pekny Bombarder

25.5.2007 21:51

bonita napsal(a):
Hanka,to je krasny chladasek Pekny Bombarder

jak se drbe o ojo to je moc pěkný .Holky nejdedete někdo zítra do třeboně na závody je tam drezůra a parkur

27.5.2007 13:57

woldemortik napsal(a):

halooo, kde ste vsetci?

30.5.2007 07:55

bonita napsal(a):
halooo, kde ste vsetci?

Ahoj koukám nikdo tu dlouho nebil.Včera mi řekla chlapík tady od nás,že prodává dvě sn máma 4.5let a její drecu necelí dva roky jso moc krásny s pp matka mám výk.sk. prodá je levně nemá na ně čas jsou výborný do chovu a na ježdení taky super teka jen ta starší.

30.5.2007 07:56

woldemortik napsal(a):
Ahoj koukám nikdo tu dlouho nebil.Včera mi řekla chlapík tady od nás,že prodává dvě sn máma 4.5let a její drecu necelí dva roky jso moc krásny s pp matka mám výk.sk. prodá je levně nemá na ně čas jsou výborný do chovu a na ježdení taky super teka jen ta starší.

a tady eliška tedka už je vštčí celá mamka

30.5.2007 16:30

woldemortik napsal(a):

Dotázek: matka má výk. zkoušky ( jestli dobře luštím) - tedy ta 4,5 letá.
Výše v tématu: "Prodám chladnokrev. koně" se píše, že pod sedlem umí a v tahu se teprv zaučuje - nechápu - jak zaučuje, když má výkonnostní zkoušky?
Můžeš sem prosím hodit její jméno, když má PP, ať si každý může najít původ v PK SN? Díky .
To hříbě měla jako dvouletá s licentovaným hřebcem?

30.5.2007 16:43

sally napsal(a):
Výše v tématu: "Prodám chladnokrev. koně" se píše, že pod sedlem umí a v tahu se teprv zaučuje - nechápu - jak zaučuje, když má výkonnostní zkoušky?
Můžeš sem prosím hodit její jméno, když má PP, ať si každý může najít původ v PK SN? Díky .

To je tatka z jeho konikem SN...

30.5.2007 16:45

andrys napsal(a):
To je tatka z jeho konikem SN...

A tohle je moje kobylka Mája taky SN.

30.5.2007 19:37

andrys napsal(a):

Prikladám foto môjho drobca

30.5.2007 19:38

andrys napsal(a):

A ešte jeden

1.6.2007 12:08

sally napsal(a):

jmenuje se linda jinak nic konkrétního nevím nejspou to moje koně jen píšu co mi řekl majitel

sabora

3.6.2007 22:32
sabora

woldemortik napsal(a):

nejmenší norik na světě!!!!

3.6.2007 22:49

woldemortik napsal(a):

sabora to je fakt dobre

4.6.2007 10:42

bonita napsal(a):
sabora to je fakt dobre

to je docela drsný taky bych sem dala náké fotky laviny,ale rozbil se mi nootbuk krám jeden placatej a tam mám všechny fotky koní.

8.6.2007 07:24

woldemortik napsal(a):
to je docela drsný taky bych sem dala náké fotky laviny,ale rozbil se mi nootbuk krám jeden placatej a tam mám všechny fotky koní.

No lidi kde jste?

10.6.2007 10:58

woldemortik napsal(a):
No lidi kde jste?

tAK TO TADY ROVNOU S TĚMA CHLADÁKA MŮŽEME ZABALIT

10.6.2007 14:28

woldemortik napsal(a):

nemusime to balit, i ked ja som momentalne v nalade, ze by som to zabalila i v reale
chladaska nam v pohode v piatok porodila, ale potom nastali komplikacie a o zriebatko sme prisli.....to je ta odvratena strana zivota....

10.6.2007 20:02

bonita napsal(a):
nemusime to balit, i ked ja som momentalne v nalade, ze by som to zabalila i v reale
chladaska nam v pohode v piatok porodila, ale potom nastali komplikacie a o zriebatko sme prisli.....to je ta odvratena strana zivota....

to mi je moc líto chudák malí. a co maminka jak je na tom?doufám,že dobře příště snad bude hříbátko zdravý a plné energie.Já čekám hříbátko už za dva měsíce doufám,že vše proběhně v pořádku a nic se nestane malímu a no lavině jinak bych to asi nerozchodila.

10.6.2007 22:23

woldemortik napsal(a):

no, vyzera to, ze ani ja to tak lahko nerozchodim...zriebatko bolo prilis velke, neudrzalo sa na nohach. Modlime sa, aby to kobylka v pohode prestala, zatial dostava antibiotika...

11.6.2007 08:33

bonita napsal(a):
no, vyzera to, ze ani ja to tak lahko nerozchodim...zriebatko bolo prilis velke, neudrzalo sa na nohach. Modlime sa, aby to kobylka v pohode prestala, zatial dostava antibiotika...

Ahoj,panebože,čo sa vlastne stalo ?Neskúšali ste žriebä postaviť?Ja som tiež strávila noc pri pôrode, dnes ráno vyzeralo byť všetko ok,aspoň dúfam !!

11.6.2007 15:04

woldemortik napsal(a):

ahoj bonbonka, to vies, ze sme bojovali zo vsetkych sil, aj sa stavalo same, ale neudrzalo sa dlhsie ako pol minutky, mozno minutu a spadlo, asi mu zlyhalo srdce, ale to nam uz nikto nepovie, pitvu sme nedali robit...ale zrebcek vyzeral uz ako tyzdnove zrieba...

11.6.2007 15:05

woldemortik napsal(a):

a este dodam, ze bol prenasany, nebol narodeny v termine...

11.6.2007 15:22

bonita napsal(a):
a este dodam, ze bol prenasany, nebol narodeny v termine...

:((( to mi je hrozne ľúto :((((

11.6.2007 15:31

bonbonka napsal(a):
:((( to mi je hrozne ľúto :((((

dakujem za podporu, boli to a velmi, cakali sme na to strasne dlho...mat male a vidis, vsetko vyslo nazmar...

sabora

13.6.2007 22:36
sabora

woldemortik napsal(a):

kolik cm skočí ve volnosti chlaďák? ten můj čudla dnes hoooooooopnul 110cm ohradu

13.6.2007 23:06

woldemortik napsal(a):

no nas mladoch skocil ohradu velku asi ako ja okolo 160cm, keby sme akurat nemali kameru zapnutu a nenatocili to, tak tomu sama nebudem verit, zostali sme v poriadnom soku.

14.6.2007 07:17

bonita napsal(a):
no nas mladoch skocil ohradu velku asi ako ja okolo 160cm, keby sme akurat nemali kameru zapnutu a nenatocili to, tak tomu sama nebudem verit, zostali sme v poriadnom soku.

tak to jsou víkony já se max dočkám laviny jak cválá v ohradš jinak nic a to už je pro ni výkon nonevím uvidíme až schodí břichn

sabora

14.6.2007 12:01
sabora

bonita napsal(a):

160!? to je mixlej s Pegasem, ne? ty jo, já viděla na vlastní oči skákat 160 jem málo koní, pod sedlem jen Rock n Rola (nevim jestli to píšu správně, asi ne).
To "Mlaďas" letěl za kobylkou , co?!

14.6.2007 14:36

woldemortik napsal(a):

no, ehm, ak sa da pokladat za kobylu moja malickost, tak potom ano, letel za "kobylou"

14.6.2007 14:39

bonita napsal(a):
no, ehm, ak sa da pokladat za kobylu moja malickost, tak potom ano, letel za "kobylou"

a este k tomu aky styl skoku predviedol...pekne spomalil, zdvihol predne nozky a hup a uz bol aj za "vodou" svetova trieda, poviem vam...inak je uz aj uchovneny, nechcete male Pegasicatka?

15.6.2007 08:01

bonita napsal(a):
a este k tomu aky styl skoku predviedol...pekne spomalil, zdvihol predne nozky a hup a uz bol aj za "vodou" svetova trieda, poviem vam...inak je uz aj uchovneny, nechcete male Pegasicatka?

a prozradíš nám co je to za koníka

15.6.2007 08:32

petraS napsal(a):
a prozradíš nám co je to za koníka

Mě ty potvory dneska dvakrát zdrhly a alavina si rosekala pravý přední kopyta tak volám kováře užtak je měla dost špatný a ktomu ještě tohle no mě šlhne.Včara jsem ji mkoupila masky proti mouchám a lavina ji má taky to čučim,že jí byla vypadaj sice jako masařky,ale hlavně,že to pomůže

18.6.2007 10:33

woldemortik napsal(a):
Mě ty potvory dneska dvakrát zdrhly a alavina si rosekala pravý přední kopyta tak volám kováře užtak je měla dost špatný a ktomu ještě tohle no mě šlhne.Včara jsem ji mkoupila masky proti mouchám a lavina ji má taky to čučim,že jí byla vypadaj sice jako masařky,ale hlavně,že to pomůže

bubo prosim tě máš ještě ten foták co jdi prodávala?

sabora

18.6.2007 13:01
sabora

woldemortik napsal(a):

Ahoj, s těma kopytama, Kulich měl podkovy 2 měsíce, pak jednu stratil a kovář druhou sundal, to je asi 3týdny, ale po včerejsí vyjížďce (rormálním terenem) má kopyta celkem šílený, strašně oštípaný po díry po hřebíkách, jaký máte skušenosti, láme se to jen k těm dírám a pak ok, nebo .............. ?

sabora

18.6.2007 13:07
sabora

sabora napsal(a):
Ahoj, s těma kopytama, Kulich měl podkovy 2 měsíce, pak jednu stratil a kovář druhou sundal, to je asi 3týdny, ale po včerejsí vyjížďce (rormálním terenem) má kopyta celkem šílený, strašně oštípaný po díry po hřebíkách, jaký máte skušenosti, láme se to jen k těm dírám a pak ok, nebo .............. ?

jo a zeptám se, nevíte-nemáte někdo hříbě po hřebci 2638Nemo?

18.6.2007 13:40

sabora napsal(a):
jo a zeptám se, nevíte-nemáte někdo hříbě po hřebci 2638Nemo?

s tima kopytama jsem na tom stejně má je celý zlámaný a od dir od podkov.Mažuje tak cca 2x týdně ,ale i to nepomáha sice už když jsem jí kupovala měla kopyta v dezulátním stavu,ale nea ne se to zlepšit

18.6.2007 14:00

woldemortik napsal(a):
s tima kopytama jsem na tom stejně má je celý zlámaný a od dir od podkov.Mažuje tak cca 2x týdně ,ale i to nepomáha sice už když jsem jí kupovala měla kopyta v dezulátním stavu,ale nea ne se to zlepšit

Můžeš mazat horem dolem a stejně ti to nepomůže - nejlepší je pastevní odchov spolu s častými úpravami kopyt, jiný lék není.

18.6.2007 14:20

hancus napsal(a):
Můžeš mazat horem dolem a stejně ti to nepomůže - nejlepší je pastevní odchov spolu s častými úpravami kopyt, jiný lék není.

no to je právě mám celoročně venku

18.6.2007 14:45

woldemortik napsal(a):
no to je právě mám celoročně venku

A jak často se koníkovi upravují kopýtka?

18.6.2007 15:09

hancus napsal(a):
A jak často se koníkovi upravují kopýtka?

jednou za 4-5 týdnů

18.6.2007 15:26

woldemortik napsal(a):
jednou za 4-5 týdnů

Co vím já...tak klidně za 3 týdny....je kolikrát potřeba...kord jestli máte problémy s kopyty

18.6.2007 16:06

sabina napsal(a):
Co vím já...tak klidně za 3 týdny....je kolikrát potřeba...kord jestli máte problémy s kopyty

lavině to roste pomalu,ale co jí doroste to se jí zláme kovářč mi ty nej. pod zašploval tak se to neláme výše,ale když se jí kouknu na kopyta chce se mi brečet,ůaae už to má o 100 procent lepší než před půl rokem

18.6.2007 16:06

woldemortik napsal(a):
lavině to roste pomalu,ale co jí doroste to se jí zláme kovářč mi ty nej. pod zašploval tak se to neláme výše,ale když se jí kouknu na kopyta chce se mi brečet,ůaae už to má o 100 procent lepší než před půl rokem

nějak mi halpujou fotky

18.6.2007 21:23

bonita napsal(a):

Ahojky všichni! Předem je moc líto hříbátka od Bonity. Chudáček malý. Za druhé se mi moc líbil do tebe článek v časopisu. Krása a ty fotky. Super. A za třetí také vkládám jako příznivec chlaďásky. Už máme o jednoho navíc. Naštěstí zdravý a hodný. Je to takopý upír, protože mamču hezky vysává. Snad se buou líbit. Ahojky

18.6.2007 21:51

woldemortik napsal(a):

jj to je nunineknadheratak mu sem pridam kamarata

19.6.2007 07:48

woldemortik napsal(a):
jednou za 4-5 týdnů

A jsme u toho...já svý kobyle upravuju kopyta maximálně po dvou týdnech, ne pozdějc. Však ale nemluvím o žádných velkých korekturách, jsou to věci, co člověk zvládne sám, bez kováře.

19.6.2007 07:55

hancus napsal(a):
A jsme u toho...já svý kobyle upravuju kopyta maximálně po dvou týdnech, ne pozdějc. Však ale nemluvím o žádných velkých korekturách, jsou to věci, co člověk zvládne sám, bez kováře.

Škoda, že tu nemám fotky kopyt noričky, kterou koupili naši příbuzní, myslím, že takový kopyta se často nevidí. Stačilo shodit podkovy, věnovat se jim kobču aspoň občas pustit do výběhu (předtím byla jen zavřená nebo makala v lese s podkovama s ozubama). Nejsou bez chyby, ale zlepšily se velice. Dokonce podle toho, jak ty kopyta vypadaly usuzuju, že byla přichvácená, měla jít chudera původně kvůli těm kopytům na jatka, kdyby ju nekoupili, dneska je z ní krásná kobyla s měsíčním drobečkem pod sebou.

20.6.2007 15:28

bonita napsal(a):
jj to je nunineknadheratak mu sem pridam kamarata

Čau tak zase pořádní konici

20.6.2007 15:33

andrys napsal(a):

Ještě jednou doma

20.6.2007 15:34

andrys napsal(a):

zdravím majitele chlaďásků, nevíte o nějakém slezanovi na prodej, hlavně klidného a menší lesní a polní práce,moje kobylka už nemůže pracovat, děkuji.

20.6.2007 15:39

siringa napsal(a):
zdravím majitele chlaďásků, nevíte o nějakém slezanovi na prodej, hlavně klidného a menší lesní a polní práce,moje kobylka už nemůže pracovat, děkuji.

Tenhle je na prodej

20.6.2007 15:40

siringa napsal(a):

O jednom bych věděla, 6 letý, před asi dvěma měsíci kastrovaný černý koník, menší, tak 155 v kohoutku, ale bezpapírák, zaučený v tahu i pod sedlem. Na práci jen do lesa ho majitel dát nechce.

20.6.2007 15:56

woldemortik napsal(a):

Siringa: a ako sa ma vlastne kobylka, to ona stratila prcka, ze? Nasa stratila tiez a vdaka Bohu vyzera na tom OK, ale ten boj za jej zachranu, ufff....

20.6.2007 16:59

andrys napsal(a):
Tenhle je na prodej

zdar za kolik je a kolik muje a co umi

20.6.2007 17:39

konak napsal(a):
zdar za kolik je a kolik muje a co umi

Čau je mu 12 let v lese je bez problémů, kovat ho může malé děcko jenom mu všechno trvá no je to skrátka mazák, cena je 35tis. CHodí v lese na jednu oprat.

20.6.2007 17:45

andrys napsal(a):
Čau je mu 12 let v lese je bez problémů, kovat ho může malé děcko jenom mu všechno trvá no je to skrátka mazák, cena je 35tis. CHodí v lese na jednu oprat.

jo dik ale uz je starsi skoda ze neni mladsi a co budes kupovat uz ma neco sehnanyho

20.6.2007 18:07

konak napsal(a):
jo dik ale uz je starsi skoda ze neni mladsi a co budes kupovat uz ma neco sehnanyho

Jo mám ale ještě to není na 100 procent.

20.6.2007 18:15

andrys napsal(a):
Jo mám ale ještě to není na 100 procent.

a co to mas za kone co mas uz vyhlidliho a za kolik taky neco schanim nevis onecem

20.6.2007 18:20

konak napsal(a):
a co to mas za kone co mas uz vyhlidliho a za kolik taky neco schanim nevis onecem

Je to v Čechách a cena je od 60 000 do 75 000 takže dost pálka.

sabora

20.6.2007 19:56
sabora

bonita napsal(a):
Siringa: a ako sa ma vlastne kobylka, to ona stratila prcka, ze? Nasa stratila tiez a vdaka Bohu vyzera na tom OK, ale ten boj za jej zachranu, ufff....

ahoj, to řeknu Vám, jsem ráda, že mám valáška a obdivuju ty, co mají kobylky a hříbátka, je to asi síla, když to dopadá zle. ale díky Vám, být totiž všichni jako já valachoidní, koně vymřou

woldemortík

20.6.2007 20:42
woldemortík

sabora napsal(a):
ahoj, to řeknu Vám, jsem ráda, že mám valáška a obdivuju ty, co mají kobylky a hříbátka, je to asi síla, když to dopadá zle. ale díky Vám, být totiž všichni jako já valachoidní, koně vymřou

tady u nás prodává chlapíok slezký noričky s pp matku s cerou cera rok apůl matka pět let jsou dovezený z rakouska cena je levně jsou moc krásný.matka je obsedlá,ale jinak moc nic chdí tam holky tak do 15 let a ty chladáka pořádně nezaučí cena je velmi levně tady je na něj číslo723 378137 p.Ochozka

21.6.2007 05:18

andrys napsal(a):
Je to v Čechách a cena je od 60 000 do 75 000 takže dost pálka.

no tak toje dost a kde ted delas

21.6.2007 06:50

woldemortík napsal(a):
tady u nás prodává chlapíok slezký noričky s pp matku s cerou cera rok apůl matka pět let jsou dovezený z rakouska cena je levně jsou moc krásný.matka je obsedlá,ale jinak moc nic chdí tam holky tak do 15 let a ty chladáka pořádně nezaučí cena je velmi levně tady je na něj číslo723 378137 p.Ochozka

Taky se přidám. Mám Slezskou noričku, tříletou, čerstvě po výkonnostních zkouškách. Je po Gone, matka Šárka

21.6.2007 06:52

m i s i c k a napsal(a):
Taky se přidám. Mám Slezskou noričku, tříletou, čerstvě po výkonnostních zkouškách. Je po Gone, matka Šárka

21.6.2007 07:16

bonita napsal(a):

ahoj jsem to ja, kobyla začíná čím dál častěji stát, dáváme ji už do výběhu, okuli jsme ji na předek, ale bude to ještě hooodně dlouho trvat a přítel právě potřebuje dalšího na práci, vytahovat jen pár špic v lese, takže se nenadře

21.6.2007 08:00

siringa napsal(a):
ahoj jsem to ja, kobyla začíná čím dál častěji stát, dáváme ji už do výběhu, okuli jsme ji na předek, ale bude to ještě hooodně dlouho trvat a přítel právě potřebuje dalšího na práci, vytahovat jen pár špic v lese, takže se nenadře

Přidám babičku Jívu, ČMB

25.6.2007 10:09

woldemortík napsal(a):

Ty brďo - slezské noričky s PP dovezené z Rakouska, to je fakt mazec .
A nemá třeba ČMB s PP dovezené z Polska ?

25.6.2007 10:13

m i s i c k a napsal(a):

Ahoj Míšo,
prý jste byli na ZV v Podlesí první a ty jsi Keli jela sama?
V tom případě gratuluju - mezi chlapským osazenstvem, jaké tam je, je to ohromný úspěch .
Hřebce už jsi na ni vybrala? Jsem osoba zvědavá

25.6.2007 11:37

sally napsal(a):
Ty brďo - slezské noričky s PP dovezené z Rakouska, to je fakt mazec .
A nemá třeba ČMB s PP dovezené z Polska ?

asi ne. nevím moje koně to nejsou jspou sice nadhérný zvlášt ta mladá je to pořádnej kus kona,ael já už mám koní až až tedka ještě hříbě do toho a chtěla bych koupit ještě jednoho koně,ale to ho už mám vybranýho jen čekám až ho bude majitel prodávat.

25.6.2007 14:39

krizovatka napsal(a):
Přidám babičku Jívu, ČMB

Kobylka ČMBxSN nar. 13.3.2004

25.6.2007 14:40

andrys napsal(a):
Kobylka ČMBxSN nar. 13.3.2004

A ještě jedna

25.6.2007 15:07

woldemortik napsal(a):
asi ne. nevím moje koně to nejsou jspou sice nadhérný zvlášt ta mladá je to pořádnej kus kona,ael já už mám koní až až tedka ještě hříbě do toho a chtěla bych koupit ještě jednoho koně,ale to ho už mám vybranýho jen čekám až ho bude majitel prodávat.

Škoda .
No tady na kvalifikaci na ME v Podlesí nám tak pěkně hlásili o páru polských vraníků p. Košťála: prý "Českomoravský belgik polského původu" se to nazývá ( jsme se za břicha popadali ) - že by třeba hřebci pana Košťála nebyli jediní zástupci tohoto nového plemene... no nic.
Tak tu aspoň máme slezské noriky z Rakouska - to je taky k nezaplacení .
Copak hezkého máš vybráno? Červenou ryzku opět?

25.6.2007 15:30

sally napsal(a):
Škoda .
No tady na kvalifikaci na ME v Podlesí nám tak pěkně hlásili o páru polských vraníků p. Košťála: prý "Českomoravský belgik polského původu" se to nazývá ( jsme se za břicha popadali ) - že by třeba hřebci pana Košťála nebyli jediní zástupci tohoto nového plemene... no nic.
Tak tu aspoň máme slezské noriky z Rakouska - to je taky k nezaplacení .
Copak hezkého máš vybráno? Červenou ryzku opět?

nene svího bejvalího koníka co jsem prodala čekám až to t ut holčino pro kterou ho koupily omrzí no dlouho to trvat nebude a valim pro něj to je kůn s velkým K

25.6.2007 15:32

andrys napsal(a):
A ještě jedna

Tak to bomba ČMB Z Polska. Tady je jeden Polák.

25.6.2007 15:49

woldemortik napsal(a):
nene svího bejvalího koníka co jsem prodala čekám až to t ut holčino pro kterou ho koupily omrzí no dlouho to trvat nebude a valim pro něj to je kůn s velkým K

Tak ať ho neprodají jinam a ať se ti vrátí v pořádku

25.6.2007 15:54

andrys napsal(a):
Tak to bomba ČMB Z Polska. Tady je jeden Polák.

No to je právě ten typ ČMB z Polska .
Krátký, macatý, vysoko nasazený krk, šikmá lopatka, ušlechtilá hlava, široký zpředu i zezadu.
Chudáci Poláci ani neví, co tam mají .

25.6.2007 16:12

sally napsal(a):
No to je právě ten typ ČMB z Polska .
Krátký, macatý, vysoko nasazený krk, šikmá lopatka, ušlechtilá hlava, široký zpředu i zezadu.
Chudáci Poláci ani neví, co tam mají .

to ne

26.6.2007 08:57

sally napsal(a):
Ahoj Míšo,
prý jste byli na ZV v Podlesí první a ty jsi Keli jela sama?
V tom případě gratuluju - mezi chlapským osazenstvem, jaké tam je, je to ohromný úspěch .
Hřebce už jsi na ni vybrala? Jsem osoba zvědavá

Ahoj Lindo, byla jsme první, to jo, ale mezi mnou a druhým místem byl rozdíl pár setin... Komisař mě pochváli, že mezi ostřílenými chlapy jsem byla první:-). Hřebce jsem si na ní vybrala. Asi připustím Brysem, ten co stojí ve Valmezu u p.Blizňáka.. Ale až příští rok. Ted' s ní ještě pojezdím po výstavách

26.6.2007 10:00

m i s i c k a napsal(a):
Ahoj Lindo, byla jsme první, to jo, ale mezi mnou a druhým místem byl rozdíl pár setin... Komisař mě pochváli, že mezi ostřílenými chlapy jsem byla první:-). Hřebce jsem si na ní vybrala. Asi připustím Brysem, ten co stojí ve Valmezu u p.Blizňáka.. Ale až příští rok. Ted' s ní ještě pojezdím po výstavách

To máš jedno, o setiny nejde.
Hlavně že jsi byla první, to museli chlapi prskat ( to mě mrzí, že jsem přišla o ty jejich obličeje - to musel být pohled k nezaplacení) .
Jen tak dál .
Výstavy? Tlumačov, příp. Pardubice? Tak to hodně štěstí.
Brys slezský se ti líbí? Mně z těch Brysů mladých nejvíc Biskup s Bigorem, ale proti gustu žádný dišputát. Pracovitý koník to je.
Uvidíme, co projde do chovu letos, ikdyž tento ročník hřebců aspoň na odchovně je až příliš zrzavý . Snad překvapí jiní.

26.6.2007 13:00

sally napsal(a):
To máš jedno, o setiny nejde.
Hlavně že jsi byla první, to museli chlapi prskat ( to mě mrzí, že jsem přišla o ty jejich obličeje - to musel být pohled k nezaplacení) .
Jen tak dál .
Výstavy? Tlumačov, příp. Pardubice? Tak to hodně štěstí.
Brys slezský se ti líbí? Mně z těch Brysů mladých nejvíc Biskup s Bigorem, ale proti gustu žádný dišputát. Pracovitý koník to je.
Uvidíme, co projde do chovu letos, ikdyž tento ročník hřebců aspoň na odchovně je až příliš zrzavý . Snad překvapí jiní.

Mě se taky osobně nejvíc líbí Biskup, ale prý nemá moc dobré chody. Jina Brys Slezský se mi taky moc nelíbí, ale je pracovitý, a šlusně ohodnocený koník. A do příštího roku doroste, a bude úplně jiný A já jsem chtěla pustit nějakým Brysem.. Do Tlumačova nejedu, protože tam ze Zubří nikdo nejdede, a cestu bych musela hradit sama, a na to nemám peníze Pardubice na 100%.. Tam se těším. Ted' za 3 týdny je ještě u nás Zuberské derby, tak tam pojedu v jednospřeží. Se přijed podívat

26.6.2007 13:04

woldemortik napsal(a):
to ne

ahojky :) tak zase po delší době přidávám moji Karču....

26.6.2007 13:06

m i s i c k a napsal(a):
Mě se taky osobně nejvíc líbí Biskup, ale prý nemá moc dobré chody. Jina Brys Slezský se mi taky moc nelíbí, ale je pracovitý, a šlusně ohodnocený koník. A do příštího roku doroste, a bude úplně jiný A já jsem chtěla pustit nějakým Brysem.. Do Tlumačova nejedu, protože tam ze Zubří nikdo nejdede, a cestu bych musela hradit sama, a na to nemám peníze Pardubice na 100%.. Tam se těším. Ted' za 3 týdny je ještě u nás Zuberské derby, tak tam pojedu v jednospřeží. Se přijed podívat

26.6.2007 13:09

ettelwen napsal(a):
ahojky :) tak zase po delší době přidávám moji Karču....

Jo, můžu se zeptat? Proč jste si vlastně vybrali chladnokrevné koně?

26.6.2007 13:12

ettelwen napsal(a):
Jo, můžu se zeptat? Proč jste si vlastně vybrali chladnokrevné koně?

přidávám ještě Breda

26.6.2007 13:13

ettelwen napsal(a):
přidávám ještě Breda

zase Bred

26.6.2007 13:13

ettelwen napsal(a):
zase Bred

a naposled

26.6.2007 15:15

ettelwen napsal(a):
a naposled

Já jsem si chladáska vybrala proto.Když jsem byla malá můj první kůn keterého jsem vyděla byl hřebec sn Princ.Moc krásnej koník,ale už bohužel nežije.Uchvátil mě svojí robustností,povahou no prostě celým svím zevnějšek.Aříkala jsem si až budu velká pořídim si chladáka,ale jak roky plynuli já jsem postupem času na voje přání stáa stále myslela až jsem si pořídila prvního koně to chladálk sice nebil,ale byl to kůn a to je hlavní,ale na svoje chůladásky jsem nezanevřela chodila jsem na nich jedit kousek od nás u jednoho pána.No a po dvou letech jsem dostala nabídku na chladasku a hned jsem valila a uviděla jsem lavinu a tedka jí mám doma a jsem moc štastná,že jí mám nedala bych jí ani za zlatý prase

26.6.2007 15:23

m i s i c k a napsal(a):

Něco na tom je, Brys slezský má chody z Brysáků asi nejlepší. Hlavně klus, starý Brys má drobivý málo prostorný klus a zdá se, že to docela dobře přenáší .
Mně jen nesedí ten trochu šavlovitý zadek a náznak jeleního krku.
Ale je to mlaďoch, leccos se ještě srovná. Teď už vypadá mnohem líp než vloni na podzim.
Já myslela, že Tlumačov ( 3leté kobyly - Moravské finále) je nutno dobře absolvovat, aby byla nominace na Pardubice na šampionát 3letých. Změnilo se to?
Do Zubří asi pojedem s hřebci pozávodit, aby nevyšli z kondice. Kdyby ne, tak určitě aspoň podívat.
Tak se tam potkáme.

26.6.2007 16:37

sally napsal(a):
Něco na tom je, Brys slezský má chody z Brysáků asi nejlepší. Hlavně klus, starý Brys má drobivý málo prostorný klus a zdá se, že to docela dobře přenáší .
Mně jen nesedí ten trochu šavlovitý zadek a náznak jeleního krku.
Ale je to mlaďoch, leccos se ještě srovná. Teď už vypadá mnohem líp než vloni na podzim.
Já myslela, že Tlumačov ( 3leté kobyly - Moravské finále) je nutno dobře absolvovat, aby byla nominace na Pardubice na šampionát 3letých. Změnilo se to?
Do Zubří asi pojedem s hřebci pozávodit, aby nevyšli z kondice. Kdyby ne, tak určitě aspoň podívat.
Tak se tam potkáme.

Já si taky myslela, že Tlumačov taky musí být , aby kobyla mohla jet do Pardubic, ale prý se to dá zařídit.. Jinak já jsem tam chtěla jet automaticky, ale i Karla ( 3 letá SN ze Zubří) taky nejede do Tlumačova, a do Pardubic jede. Takže v tom nejsem sama.. A prý v Tlumačově ani tříleté kobyly chladnokrevné nebudou.. Nevím no. Ale víc se stejně těším do Zubří :-) A jaké máš hřebce?

26.6.2007 16:47

ettelwen napsal(a):
přidávám ještě Breda

Teda Barčo, ten Bred je krasavec Jinak taky jsem chtěla chlad'áska od malička. od 7 let jsem vyrůstala u haflošů, ČMB aSN, takže jsem tak nějak věděla, že to bude správná volba. A v 17 se mi sen splnil, a nelituju. Ikdyž bych s ní někdy vyrazila dveře, mám jí ze všech nejradši Je to moje kobylka ,i barvou, jakou jsem si vždycky přála.. Převychovala jsem si jí, protože v boxe s ní člověk težko vycházel, ale nyní se fakt hodná.. Mazel můj

26.6.2007 16:55

m i s i c k a napsal(a):
Teda Barčo, ten Bred je krasavec Jinak taky jsem chtěla chlad'áska od malička. od 7 let jsem vyrůstala u haflošů, ČMB aSN, takže jsem tak nějak věděla, že to bude správná volba. A v 17 se mi sen splnil, a nelituju. Ikdyž bych s ní někdy vyrazila dveře, mám jí ze všech nejradši Je to moje kobylka ,i barvou, jakou jsem si vždycky přála.. Převychovala jsem si jí, protože v boxe s ní člověk težko vycházel, ale nyní se fakt hodná.. Mazel můj

Je moc krásná

26.6.2007 19:04

m i s i c k a napsal(a):
Já si taky myslela, že Tlumačov taky musí být , aby kobyla mohla jet do Pardubic, ale prý se to dá zařídit.. Jinak já jsem tam chtěla jet automaticky, ale i Karla ( 3 letá SN ze Zubří) taky nejede do Tlumačova, a do Pardubic jede. Takže v tom nejsem sama.. A prý v Tlumačově ani tříleté kobyly chladnokrevné nebudou.. Nevím no. Ale víc se stejně těším do Zubří :-) A jaké máš hřebce?

V tom je teda zmatek.
Zatím to bylo tak, že na doporučení inspektora se tříletka účastnila Moravského finále ve svém plemeni ( v Tlumačově ) a pokud se umístila ( tuším první 3. místa), mohla teprve jet do Pardubic.
Samozřejmě pokud měl majitel zájem. Že by byl tak malý zájem, že je možno jet zrovna do Pardubic?Asi je možné všecko..
Jaké máme hřebce? No plemeníka SN 2915 Rona a polobratra Rainera přece letos do soutěží. I jsi sem dávala jejich fotky z Podlesí ( nižší široký ryzák a vysoký hnědák) - mimo jiné.
Závodí s nimi držitel Rona p. Hajtmar.
Ztřeštění Ramgoši, ty nepřehlídneš .
Tihle:

27.6.2007 06:50

sally napsal(a):
V tom je teda zmatek.
Zatím to bylo tak, že na doporučení inspektora se tříletka účastnila Moravského finále ve svém plemeni ( v Tlumačově ) a pokud se umístila ( tuším první 3. místa), mohla teprve jet do Pardubic.
Samozřejmě pokud měl majitel zájem. Že by byl tak malý zájem, že je možno jet zrovna do Pardubic?Asi je možné všecko..
Jaké máme hřebce? No plemeníka SN 2915 Rona a polobratra Rainera přece letos do soutěží. I jsi sem dávala jejich fotky z Podlesí ( nižší široký ryzák a vysoký hnědák) - mimo jiné.
Závodí s nimi držitel Rona p. Hajtmar.
Ztřeštění Ramgoši, ty nepřehlídneš .
Tihle:

Aha Jsem nevěděla, že Rainer je tvůj hřebec :-) Tomu p.Hajtmanovi se daří, co? z roku na rok se na to dal, a jde mu to dobře. A jedete o víkendu do Moravského Krumlova?

27.6.2007 12:20

woldemortik napsal(a):
Je moc krásná

Lavina i Keli jsou obě krásné... Jo, Míšo, jedeš v neděli do Tlumačova? Jestli jo, tak napiš, bychom chodily řeč, já tam budu určitě. já jsem se ke chlaďáskům dostala tak nějak omylem Ne, vážně... nějak jsem o těch koních ani nepřemýšlela, líbili se mi, ale asi bych se neodhodlala si takového koně koupit, dokud jsem nepoznala Karinu... Od té doby je to prostě ideál koně :) Jestli mi vyjde to hříbátko, bude to super... Jinak Bred je nádherný, hlavně ty fotky se povedly. Když mi vyjde čas, vždycky se za ním zastavím a něco s ním podělám..je to ještě mlaďoch. Přidávám ještě jednu jeho fotečku

27.6.2007 12:21

ettelwen napsal(a):
Lavina i Keli jsou obě krásné... Jo, Míšo, jedeš v neděli do Tlumačova? Jestli jo, tak napiš, bychom chodily řeč, já tam budu určitě. já jsem se ke chlaďáskům dostala tak nějak omylem Ne, vážně... nějak jsem o těch koních ani nepřemýšlela, líbili se mi, ale asi bych se neodhodlala si takového koně koupit, dokud jsem nepoznala Karinu... Od té doby je to prostě ideál koně :) Jestli mi vyjde to hříbátko, bude to super... Jinak Bred je nádherný, hlavně ty fotky se povedly. Když mi vyjde čas, vždycky se za ním zastavím a něco s ním podělám..je to ještě mlaďoch. Přidávám ještě jednu jeho fotečku

juj, těsně vedle...ta už tu byla.Tak znovu

27.6.2007 15:29

ettelwen napsal(a):
juj, těsně vedle...ta už tu byla.Tak znovu

Kobylka u kováře

27.6.2007 15:33

andrys napsal(a):
Kobylka u kováře

A ještě jedna

27.6.2007 17:48

ettelwen napsal(a):

Ještě nevím, jestli pojedu. Dneska ještě musím něco pořešit, a uvidíme. Chtěla jsem jet v pátek, ale to tam asi nebudou stánky, a tak, že? V sobotu jedu asi do Moravského Krumlova, ale to taky nevím na 100%.. Ještě je to takové nijaké.. Uvidíme zítra Chlad'ásci jsou nej

woldemortík

27.6.2007 17:51
woldemortík

m i s i c k a napsal(a):
Ještě nevím, jestli pojedu. Dneska ještě musím něco pořešit, a uvidíme. Chtěla jsem jet v pátek, ale to tam asi nebudou stánky, a tak, že? V sobotu jedu asi do Moravského Krumlova, ale to taky nevím na 100%.. Ještě je to takové nijaké.. Uvidíme zítra Chlad'ásci jsou nej

ahoj bandop dneska se mi narodilo od laviny hříbě je to hřebeček

27.6.2007 21:56

woldemortík napsal(a):
ahoj bandop dneska se mi narodilo od laviny hříbě je to hřebeček

jo? tak nafoť a přidej foto! :) gratuluju !!!!!!! Jinak pro Míšu - já tam budu asi v neděli, tak uvidíš no...kdybych tě zahlédla, zaběhnu tě určitě pozdravit

27.6.2007 22:54

ettelwen napsal(a):
jo? tak nafoť a přidej foto! :) gratuluju !!!!!!! Jinak pro Míšu - já tam budu asi v neděli, tak uvidíš no...kdybych tě zahlédla, zaběhnu tě určitě pozdravit

tady foto

27.6.2007 23:34

m i s i c k a napsal(a):
Aha Jsem nevěděla, že Rainer je tvůj hřebec :-) Tomu p.Hajtmanovi se daří, co? z roku na rok se na to dal, a jde mu to dobře. A jedete o víkendu do Moravského Krumlova?

Rainer je můj odchov, ale majetek už dlouho nebude :-)
L. Hajtmar není v soutěžích zas až takový nováček, jak by se zdálo - jen závodil trochu blíže svému bydlišti.
A ne s každým koněm se v soutěžích daří, ti tlačivější obvykle vyšší příčky neobsazují.
Teď nejsem v obraze - co je přes víkend v Moravském Krumlově?
Stejně mám pracovní víkend - tak asi zajedem jen na skok mrknout, co pěkného se nám předvede v Tlumačově.
Rainer:

27.6.2007 23:38

woldemortik napsal(a):
tady foto

Krásný .
A ta šířka předku - to bude kus koně. Ušlechtilá hlavička .
Gratuluju.

28.6.2007 06:46

woldemortik napsal(a):
tady foto

Tý jo, to je krásné :-) Gratuluju

28.6.2007 06:52

sally napsal(a):
Rainer je můj odchov, ale majetek už dlouho nebude :-)
L. Hajtmar není v soutěžích zas až takový nováček, jak by se zdálo - jen závodil trochu blíže svému bydlišti.
A ne s každým koněm se v soutěžích daří, ti tlačivější obvykle vyšší příčky neobsazují.
Teď nejsem v obraze - co je přes víkend v Moravském Krumlově?
Stejně mám pracovní víkend - tak asi zajedem jen na skok mrknout, co pěkného se nám předvede v Tlumačově.
Rainer:

V Kromlově jsou závody vozatajů.. Nevím jak se to přesně jmenuje no já p.Hajtmanan znám jen přes Petru Š. ale jinak jsem ho viděla letos poprvé :-) Jsem přemýšlela, že Ramboš je kus koně, a ti jeho potomci nejsou an zdaleka takovíJsou takoví jemnější

28.6.2007 06:56

m i s i c k a napsal(a):
Tý jo, to je krásné :-) Gratuluju

jé, je fakt nádherný... :)

28.6.2007 07:32

ettelwen napsal(a):
jé, je fakt nádherný... :)

Moc děkuju.Si myslim,že bude odost mohutnější než maka a vo něco než táta,ale o uvidíme časem.Má se čile k světu.

28.6.2007 12:09

woldemortik napsal(a):
Moc děkuju.Si myslim,že bude odost mohutnější než maka a vo něco než táta,ale o uvidíme časem.Má se čile k světu.

A kdo je jeho táta? Jsem to jaksi nepostřehla..

28.6.2007 13:32

woldemortik napsal(a):

i my gratulujeme! Je klaaasny je to sranda, ale tusim tento rok je rokom chlapeckov, strasne malo kobyliek sa narodilo, nezda sa vam? keby sme my neprisli o toho nasho i my by sme mali chlapaka ako buk.

28.6.2007 15:49

m i s i c k a napsal(a):
V Kromlově jsou závody vozatajů.. Nevím jak se to přesně jmenuje no já p.Hajtmanan znám jen přes Petru Š. ale jinak jsem ho viděla letos poprvé :-) Jsem přemýšlela, že Ramboš je kus koně, a ti jeho potomci nejsou an zdaleka takovíJsou takoví jemnější

Ramgoš je kus koně - to určitě.
Ron je mu exteriérově nejvíc podobný, Rainer je celá matka, stejně jako jeho sestra Sally ( i Sisi).
Regent je taky po mámě.
Jinak nelze posuzovat potomstvo ve 3-4 letech ( srovnávat nedospělé potomky s otcem), až dospělé jedince můžeš srovnávat.
Ani Ramgošovy míry ve 2,5 letech nebyly míry slona.
Navíc jinak bude vypadat zkrmený 3 letý hřebec, co vidí chomout asi 4x měsíčně při vyvážení hnoje a jinak hřebec, který si na sebe musí vydělat v lese.
Ten vypadá jako kus koně nejdřív v 5 letech - až opadne "jalové" maso a naroste pracovní osvalení.
Slova ne moje, ale letitého kočího.
Sisi jako 4letá:

28.6.2007 15:57

bonita napsal(a):
i my gratulujeme! Je klaaasny je to sranda, ale tusim tento rok je rokom chlapeckov, strasne malo kobyliek sa narodilo, nezda sa vam? keby sme my neprisli o toho nasho i my by sme mali chlapaka ako buk.

To je pravda - každý letos říká, že je více hřebečků.
Nám to vyšlo 2 a 2, ale o jednu kobylku jsme po porodu přišli.
Aspoň ta druhá cirkusačka se má čile k světu:

28.6.2007 18:35

sally napsal(a):
To je pravda - každý letos říká, že je více hřebečků.
Nám to vyšlo 2 a 2, ale o jednu kobylku jsme po porodu přišli.
Aspoň ta druhá cirkusačka se má čile k světu:

to je krásné hříbátko
Dneska jsem konečně přišla na kloub tomu Tlumačovu Takže ted' o víkendu je tam výstava všech koní, od teplokrevníků, chladnokrevníků po poníky, a potom v srpnu bude výstava další pouze pro tříleté klisny teplokravné a chladnokrevné, a z těch klisen se potom vybou ty klisny, co pojedou do Pardubic.

28.6.2007 18:39

sally napsal(a):
Ramgoš je kus koně - to určitě.
Ron je mu exteriérově nejvíc podobný, Rainer je celá matka, stejně jako jeho sestra Sally ( i Sisi).
Regent je taky po mámě.
Jinak nelze posuzovat potomstvo ve 3-4 letech ( srovnávat nedospělé potomky s otcem), až dospělé jedince můžeš srovnávat.
Ani Ramgošovy míry ve 2,5 letech nebyly míry slona.
Navíc jinak bude vypadat zkrmený 3 letý hřebec, co vidí chomout asi 4x měsíčně při vyvážení hnoje a jinak hřebec, který si na sebe musí vydělat v lese.
Ten vypadá jako kus koně nejdřív v 5 letech - až opadne "jalové" maso a naroste pracovní osvalení.
Slova ne moje, ale letitého kočího.
Sisi jako 4letá:

Jo, já vím že nelze posuzovat koně ve třech letech s jeho vlastním dospělým tátou, ale já Ramboše nnaživo neviděla. Soudím jen z fotky na www.chladnokrevnici.info .
Ale je to fakt konisko :-) ted se Blizňákovi vTlumačově narodila kobylka, ryzka po Rambošovi..

28.6.2007 19:28

woldemortik napsal(a):

Sally, ta je krasna, asi na predaj nebude, ze?

29.6.2007 14:03

m i s i c k a napsal(a):
Jo, já vím že nelze posuzovat koně ve třech letech s jeho vlastním dospělým tátou, ale já Ramboše nnaživo neviděla. Soudím jen z fotky na www.chladnokrevnici.info .
Ale je to fakt konisko :-) ted se Blizňákovi vTlumačově narodila kobylka, ryzka po Rambošovi..

Tu fotku Ramgoše jsem tam posílala já, foceno po připouštění.
Nevypadá tam nic moc - po loňské zimě bez kondice ( nepracovalo se kvůli sněhu), jinak vypadá líp ( nasvalený, nemá takový pupek).
Nezapadá do představy moderního slezana příliš - hodně krátký (čtvercový), velmi široký , podsazený.
Velmi pracovitý, v terénu obratný a temperamentní. Poměrně dobře to předává - takže ten temperament v lese lidi spíš děsí - ty zvyklé na klidné až tlačivé koně.
Prostě koně pro profíky ( když nepracují, jsou nervní ve stáji - ne zlí, jen nabušení; pokud pracují, udělají práce za 2 tlačivce). Chce to ovšem rozumného kočího, co je nebude přetěžovat, především než tělesně dospějí. Neumějí totiž říci: "to nejde".
Konkrétně Rona v těžkém tahu bych popsala slovy: " jak nejde - to MUSÍ jít !"
Blizňák pouštěl Ramgošem? To spíš koupil březí kobylu po něm, ne?
No že by se tady na Moravě pouštělo hřebcem, co není v GZ něco jiného než kříženky - to by bylo dost ojedinělé.
To jen já jsem takový cvok .
Ramgoš:

29.6.2007 14:06

bonita napsal(a):
Sally, ta je krasna, asi na predaj nebude, ze?

Nee, to je realizace mého snu z puberty .
Takže až její potomci, když to dobře dopadne.

29.6.2007 14:52

m i s i c k a napsal(a):
to je krásné hříbátko
Dneska jsem konečně přišla na kloub tomu Tlumačovu Takže ted' o víkendu je tam výstava všech koní, od teplokrevníků, chladnokrevníků po poníky, a potom v srpnu bude výstava další pouze pro tříleté klisny teplokravné a chladnokrevné, a z těch klisen se potom vybou ty klisny, co pojedou do Pardubic.

Děkuji.
A řádně drzé - po porodu pilo z flašky, takže si mě plete s matkou a respekt tam chybí. To za + nepovažuju, budeme muset na tom zapracovat.
S Tlumačovem je to jasné - takže jako obvykle, beze změn.

Přidejte reakci

Přidat smajlík