Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2006 20:27

Ahoj,tak co ,nechtěli byste přispět obrázkama,jak pracujete s koníkama???Pro naši inspiraci...

14.11.2005 14:25

microfon napsal(a):
Ahoj,tak co ,nechtěli byste přispět obrázkama,jak pracujete s koníkama???Pro naši inspiraci...

tak treba neco takovyho?

14.11.2005 14:27

microfon napsal(a):

to byla prostorova, nebo treba jezdeni?

17.1.2006 16:47

zuza napsal(a):
to byla prostorova, nebo treba jezdeni?

Pareliho hry v pravém koňském podání.Že by jojo hra

18.1.2006 09:46

microfon napsal(a):
Pareliho hry v pravém koňském podání.Že by jojo hra

neni tam nic videt :-(

18.1.2006 10:54

zuza napsal(a):
neni tam nic videt :-(

No jo ,moje chyba,skener je skener.
Ten tmavej flek právě odkopává toho puntíkatýho,protože nerespektovala jeho prostor.TAk asi tak

18.1.2006 18:47

microfon napsal(a):

Běháme po hrázi - Parellácký na tom je že bez vodítka:o)

18.1.2006 18:50

microfon napsal(a):

Sárinka hajá:o)

18.1.2006 18:51

microfon napsal(a):

Měla to bejt úklona,. vyšel nám kotrmelec

18.1.2006 18:56

microfon napsal(a):

hra na kruh. To byla ještě tlustá jak prasátko už má hezčí postavičku chichi:o)

18.1.2006 18:59

microfon napsal(a):

To za mnou skákala z takový "zídky" kde mám schovanou plachtu...

18.1.2006 19:06

microfon napsal(a):

Klečíme...:o)

18.1.2006 19:12

microfon napsal(a):

kotrmelec chichi no jo zase to měla bejt úklona....

18.1.2006 19:15

microfon napsal(a):

přátelská hra s pytlíkem

18.1.2006 19:16

kunicek napsal(a):
kotrmelec chichi no jo zase to měla bejt úklona....

Super fotky! A jak za tebou běhá na volno...nádhera! Potom, že se menůže koník tak fixovat na svého člověka. Když se mu dostatečně věnuje, tak jde všechno, že? Kobylka je skvělá!

18.1.2006 19:16

microfon napsal(a):

vejdu se do tý pneumatiky?

18.1.2006 19:19

microfon napsal(a):

a hopíí bez vodítka:o)

18.1.2006 19:24

kunicek napsal(a):
a hopíí bez vodítka:o)

Usinka a Já se procházíme po plachtě. Potom ji do ní i balím, ale to nemám nafoceno.

18.1.2006 19:25

lucky napsal(a):
Super fotky! A jak za tebou běhá na volno...nádhera! Potom, že se menůže koník tak fixovat na svého člověka. Když se mu dostatečně věnuje, tak jde všechno, že? Kobylka je skvělá!

Díky, Lucky! :o) Taky jsem koukala jak puk jak posíláš fotky že Usu bereš na procházky navolno, to já bych si netroufla.. Máme ve stáji hřebce ve výběhu mohla by za nim utéct jako jo občas jdeme ven navolno tohle bylo zrovna ono ale nevim moc daleko bych si netroufla asi... A hlavně po ní chci aby byla furt s hlavou u mýho ramene protože jakmile je navolno beze mě dělá si co chce to asi každej koník...

18.1.2006 19:30

lucky napsal(a):
Usinka a Já se procházíme po plachtě. Potom ji do ní i balím, ale to nemám nafoceno.

chichí taky s plachtou:o)

18.1.2006 19:38

kunicek napsal(a):
chichí taky s plachtou:o)

Je skvělá! Taky chodíme s igelitovým pytlem na hřbetě. Ale bohužel nás nikdo nefotí. Nekdy řeknu tátovi. Ta tvoje je taky hezky uvolněná. Usa měla kdysi vytřeštěný výraz, ale potom zjistila, že ji nesní, tak už je taky v pohodě. Když ten koník věří svému člověku, tak ví, že ho neohrozíš.

19.1.2006 10:08

lucky napsal(a):
Je skvělá! Taky chodíme s igelitovým pytlem na hřbetě. Ale bohužel nás nikdo nefotí. Nekdy řeknu tátovi. Ta tvoje je taky hezky uvolněná. Usa měla kdysi vytřeštěný výraz, ale potom zjistila, že ji nesní, tak už je taky v pohodě. Když ten koník věří svému člověku, tak ví, že ho neohrozíš.

ahojky, hrozně se mi to co se svymi koniky delate libi, mohla bych vas poprosit o radu? taky neco podobneho zkousim vlastne od listopadu, ale asi neco delam spatne, treba ucim Firstika lehat, jenze on se boji na tu nohu kleknout, kdyz uz uz to je, tak cukne a vstane , asi mam spatnou techniku, moc me to mrzi .. nebo s tou uklonou, maximalne vyrobi ten kotrmelec :-)) jinak taky je napojen a chodi za mnou jako pejsek jen nas nema kdo fotit a kdyz uz jo, tak to nevypada jak bych chtela, taky je to takovy malý klidasek, vse si necha.. ale jde videt, ze je to plnas, pod sedlem spatne nosi hlavinku, hrozne ji zveda, delal to uz jak jsem ho koupila, tak jsem na nem nejakou dobu nejezdila aby se srovnal, jenze v tomhle zustal stejny.. nevite co s tim? nemuze to byt treba jeho kaprim hrbetikem? dekuji za rady, chtela bych poprosit hlavne Kunicka nebo Lucy dekujůůůůůůůůůůů moc (kdyby to ode me nebyla prilisna drzost) ahoj

19.1.2006 11:32

cerridwen napsal(a):
ahojky, hrozně se mi to co se svymi koniky delate libi, mohla bych vas poprosit o radu? taky neco podobneho zkousim vlastne od listopadu, ale asi neco delam spatne, treba ucim Firstika lehat, jenze on se boji na tu nohu kleknout, kdyz uz uz to je, tak cukne a vstane , asi mam spatnou techniku, moc me to mrzi .. nebo s tou uklonou, maximalne vyrobi ten kotrmelec :-)) jinak taky je napojen a chodi za mnou jako pejsek jen nas nema kdo fotit a kdyz uz jo, tak to nevypada jak bych chtela, taky je to takovy malý klidasek, vse si necha.. ale jde videt, ze je to plnas, pod sedlem spatne nosi hlavinku, hrozne ji zveda, delal to uz jak jsem ho koupila, tak jsem na nem nejakou dobu nejezdila aby se srovnal, jenze v tomhle zustal stejny.. nevite co s tim? nemuze to byt treba jeho kaprim hrbetikem? dekuji za rady, chtela bych poprosit hlavne Kunicka nebo Lucy dekujůůůůůůůůůůů moc (kdyby to ode me nebyla prilisna drzost) ahoj

ahoj Ceridwen, mylsím že když nedlěáš Parelliho všechny hry i odcouvání vysílání h¨lazení a tak neivm jeslti to dlěáš nebo ne tak pokládání neni na prvnim místě, víš, já začala pokládat až když jsem viděla že mi kobylka věří a pokládám jí krátce a fakt jenom občas. Učí se to s volnou hlavou a fakt pomaličku....:o) Hrajte si:o)

19.1.2006 12:05

kunicek napsal(a):
ahoj Ceridwen, mylsím že když nedlěáš Parelliho všechny hry i odcouvání vysílání h¨lazení a tak neivm jeslti to dlěáš nebo ne tak pokládání neni na prvnim místě, víš, já začala pokládat až když jsem viděla že mi kobylka věří a pokládám jí krátce a fakt jenom občas. Učí se to s volnou hlavou a fakt pomaličku....:o) Hrajte si:o)

Děkuju

19.1.2006 15:44

cerridwen napsal(a):
Děkuju

Ahoj. Kuníček má v tomto pravdu. Musíš mít koníka opravdu slušně zvládnutého, aby Ti lehal. My se nyní taky učíme úklonu, ale lehání jsem ještě nezkoušela, chci to začít brzy. Ale nevím, jak to bude, protože Usa se ani neválí, venku si nelehne. Zkoušela jsem to ve stáji v hoblinách a to se svalí, ale nevím vůbec, co bude dělat veku....má hrůzu z toho, když se zašpiní! Když náhodou s sebou praštila na blátě, tak se ohlížela a šla se stydět. Dokud nebyla vyčištěná, byla jako opařená. Tak nevím jak to půjde. Ale lehání bych řekla, že je jeden s nějtěžších cviků. Kůň musí naprosto věřit svému člověku.

19.1.2006 19:29

lucky napsal(a):
Ahoj. Kuníček má v tomto pravdu. Musíš mít koníka opravdu slušně zvládnutého, aby Ti lehal. My se nyní taky učíme úklonu, ale lehání jsem ještě nezkoušela, chci to začít brzy. Ale nevím, jak to bude, protože Usa se ani neválí, venku si nelehne. Zkoušela jsem to ve stáji v hoblinách a to se svalí, ale nevím vůbec, co bude dělat veku....má hrůzu z toho, když se zašpiní! Když náhodou s sebou praštila na blátě, tak se ohlížela a šla se stydět. Dokud nebyla vyčištěná, byla jako opařená. Tak nevím jak to půjde. Ale lehání bych řekla, že je jeden s nějtěžších cviků. Kůň musí naprosto věřit svému člověku.

ahoj, tak to mas supr,First si jinak lehne kdekoli, je to takove male prasatko a nekdy nevim jestli by se nam nevyplatil myci box
tak jsem si dneska stahla aspon vsechny zaklady Pareliho her a tak a pocetla jsem si o vsem k tomu souvisejicim .. asi jsem neco preskocila, tak to zkusim znovu .. libi se mi to mysleni a mam pocit, ze Firstovi taky, tak dekuji za ochotu Vy jste z F-M? ja doted vyrustala v Ostrave a ted jsem v Jablonci, ale koniky tam znam skoro vsechny, nevim kam si vas mam zaradit .. no ale to bylo tri roky zpet ... ivca

19.1.2006 19:53

cerridwen napsal(a):
ahoj, tak to mas supr,First si jinak lehne kdekoli, je to takove male prasatko a nekdy nevim jestli by se nam nevyplatil myci box
tak jsem si dneska stahla aspon vsechny zaklady Pareliho her a tak a pocetla jsem si o vsem k tomu souvisejicim .. asi jsem neco preskocila, tak to zkusim znovu .. libi se mi to mysleni a mam pocit, ze Firstovi taky, tak dekuji za ochotu Vy jste z F-M? ja doted vyrustala v Ostrave a ted jsem v Jablonci, ale koniky tam znam skoro vsechny, nevim kam si vas mam zaradit .. no ale to bylo tri roky zpet ... ivca

Odkud z Jablonce jsi??

19.1.2006 20:14

cerridwen napsal(a):

No, ono to budou tři roky, co mám koně doma, takže ji asi neznáš. Máš někde koníka na moderce?

19.1.2006 21:14

sara napsal(a):
Odkud z Jablonce jsi??

Já jsem teď pesně z centra ale koníka mám v Lučanech, proč? Vy jste někde poblíž? ahoj

19.1.2006 21:19

lucky napsal(a):
No, ono to budou tři roky, co mám koně doma, takže ji asi neznáš. Máš někde koníka na moderce?

No, koníka mám pod Miláčci *..-..´ od Cerridwen
..jestli byste si někdo chtěli na toto téma psát, měla bych jen radost, navíc by to asi pomohlo i více lidem, ahoj Iva.

19.1.2006 21:20

cerridwen napsal(a):
Já jsem teď pesně z centra ale koníka mám v Lučanech, proč? Vy jste někde poblíž? ahoj

Já jsem také přímo z Jablonce a koně mám u Malé Skály

19.1.2006 21:23

sara napsal(a):
Já jsem také přímo z Jablonce a koně mám u Malé Skály

já se musím trochu zorientovat, Malá Skála už vim, no to neni tak daleko

19.1.2006 21:25

cerridwen napsal(a):

no jo, tam jezdíme k jednomu hodnému pánovi a on mému příteli svařuje různé věci na motorku u baráku ma takovej veeeelikej traktor

19.1.2006 21:25

cerridwen napsal(a):

Odhaduji to tak na 20 km....jezdíte v létě na celodenní tůry??

19.1.2006 21:30

sara napsal(a):
Odhaduji to tak na 20 km....jezdíte v létě na celodenní tůry??

to víš že jo, teda chystáme se, s koníkem co jsem mela v Ostrave, jsme jezdili i na víkendy čundry .. se stavíme

19.1.2006 21:33

cerridwen napsal(a):
to víš že jo, teda chystáme se, s koníkem co jsem mela v Ostrave, jsme jezdili i na víkendy čundry .. se stavíme

nechceš jít na chvíli na faunu pokec ostatní????Chvíli tam budu

19.1.2006 21:43

sara napsal(a):
nechceš jít na chvíli na faunu pokec ostatní????Chvíli tam budu

a to je kde?

19.1.2006 21:47

cerridwen napsal(a):
a to je kde?

Nahoře máš ,takovou zelenou lištu,Inzerce,archív,pokec atd...i když koukám jednodušší bude jít někam na chat,na seznamu.Tam jsme přihlášené obě......písni kde budeš

20.1.2006 18:45

cerridwen napsal(a):
No, koníka mám pod Miláčci *..-..´ od Cerridwen
..jestli byste si někdo chtěli na toto téma psát, měla bych jen radost, navíc by to asi pomohlo i více lidem, ahoj Iva.

Viděla jsem fotky, koníček je moc hezký! Fakt se mi líbí. Nemáš nějaké z léta?

20.1.2006 20:12

lucky napsal(a):
Viděla jsem fotky, koníček je moc hezký! Fakt se mi líbí. Nemáš nějaké z léta?

v létě jsem nemela jeste fotak, mam snad nekde, ale z normalniho a nemam skener .. tak to sem nemuzu poslat ..

20.1.2006 20:27

cerridwen napsal(a):
v létě jsem nemela jeste fotak, mam snad nekde, ale z normalniho a nemam skener .. tak to sem nemuzu poslat ..

+ děkuji za pochvalu

Přidejte reakci

Přidat smajlík