Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2007 07:37

Ahojda všem,
neprodáváte náhodou někdo angl. univerz. sedlo s komorou 2, nebo 3 a posedlím 17,5 na koníka s nižším kohoutkem, na barvě nezáleží, i holé, ale v pořádku kostru! může být i starší ???,,,,foto rozhodující,,, cenově do 5 000,Kč
Předem děkuji..

26.5.2007 06:06

lllow napsal(a):
Ahojda všem,
neprodáváte náhodou někdo angl. univerz. sedlo s komorou 2, nebo 3 a posedlím 17,5 na koníka s nižším kohoutkem, na barvě nezáleží, i holé, ale v pořádku kostru! může být i starší ???,,,,foto rozhodující,,, cenově do 5 000,Kč
Předem děkuji..

Napiš mi e-mail a já Ti pošlu fotku a více info k sedlu.

26.5.2007 13:32

lllow napsal(a):
Ahojda všem,
Předem děkuji..

Ahoj,napis mi na mail vecinakonenaprodej@seznam.cz a ja ti poslu foto a dalsi info.

26.5.2007 14:52

lllow napsal(a):
Ahojda všem,
Předem děkuji..

Taky jedno takové prodávám, pokud chceš, napiš na liala@centrum.cz, pošlu info a další foto

1.6.2007 07:56

liala napsal(a):
Taky jedno takové prodávám, pokud chceš, napiš na liala@centrum.cz, pošlu info a další foto

Můj MAIL: lllow@seznam.cz
Těším se na fotkýýý,,,

5.6.2007 14:29

lllow napsal(a):
Můj MAIL: lllow@seznam.cz
Těším se na fotkýýý,,,

lidičky, pořád ho nemám,Buďte tak hodní a pokud máte a prodáváte,tak se ozvěte
Dík moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík