Ubytování v okolí Vsetínska

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2007 10:09

Prosím o radu,
chtěli bychom s našimi koňmi podniknout menší dovolenou a sháníme ubytování v okolí Vsetína - spíše západně od Vsetína (tzn. Semetín, Ratiboř, Kateřinice...).
Budu vděčná za každý kontakt na osobu, která ubytuje přibl. 10 koní s jezdci.
Děkuju všem za pomoc

25.5.2007 10:29

bopsik napsal(a):
Prosím o radu,
chtěli bychom s našimi koňmi podniknout menší dovolenou a sháníme ubytování v okolí Vsetína - spíše západně od Vsetína (tzn. Semetín, Ratiboř, Kateřinice...).
Budu vděčná za každý kontakt na osobu, která ubytuje přibl. 10 koní s jezdci.
Děkuju všem za pomoc

Napsala jsem ti email.

25.5.2007 12:28

macekmacek napsal(a):
Napsala jsem ti email.

Děkuju moc.

26.5.2007 17:29

bopsik napsal(a):
Děkuju moc.

Může to být u nás. Je to v nádherné přírodě, 3/4 ha oploceného pozemku s 0,5m trávou na spasení. A je to kousek od Vsetína. Sačí jen hupnout na oře a vyrazit. Do prázdnin moc času nezbývá. Akorát tak na cestu.

26.5.2007 17:44

vl napsal(a):
Může to být u nás. Je to v nádherné přírodě, 3/4 ha oploceného pozemku s 0,5m trávou na spasení. A je to kousek od Vsetína. Sačí jen hupnout na oře a vyrazit. Do prázdnin moc času nezbývá. Akorát tak na cestu.

Jo, málem bych ti zapoměl říct, jak má ten oř vypadat, abys to do prázdnin, i s ostatníma, stihla.

28.5.2007 08:04

vl napsal(a):
Jo, málem bych ti zapoměl říct, jak má ten oř vypadat, abys to do prázdnin, i s ostatníma, stihla.

Nazdar, nazdar, to by bylo super, kdyby to bylo u vás, ale jste pro nás daleko. Lidi chtějí něco ve zdejším okolí z důvodu dopravy, která by vyšla draho. Nedaří se mi ale pořád sehnat dobrodince, který by nám poskytl kousek louky nebo lesa. V dnešní době je to opravdu složitější.
Jak se jinak máte tam u vás na druhém břehu?

28.5.2007 10:58

Marti, díky za ochotu a e-mail jsem taky četla.
Vezneme tě určitě - a sedlo popř. zajistíme .... ja na kolo tak na koně... Doufám, že něco klapne.

28.5.2007 17:12

bopsik napsal(a):
Marti, díky za ochotu a e-mail jsem taky četla.
Vezneme tě určitě - a sedlo popř. zajistíme .... ja na kolo tak na koně... Doufám, že něco klapne.

Ahoj Bohdi. Tak to jsi mě teda dostala.Tak já tady makám,aby vám tu nic nechybělo, neustále zvedám každé stéblo trávy,aby nebyla ohnutá,ať se vaše koně ( tvůj vysoký) nemusejí moc ohýbát, a Ty takhle. Co děláte s výplatama, že jednou za rok nemůžete zaplatit jízdenku vašim miláčkům na dovču. No NECHCI být koněm u vás.

Přidejte reakci

Přidat smajlík