bopsik
napsal(a):
Prosím o radu,
chtěli bychom s našimi koňmi podniknout menší dovolenou a sháníme ubytování v okolí Vsetína - spíše západně od Vsetína (tzn. Semetín, Ratiboř, Kateřinice...).
Budu vděčná za každý kontakt na osobu, která ubytuje přibl. 10 koní s jezdci.
Děkuju všem za pomoc
Napsala jsem ti email.
vl
napsal(a):
Může to být u nás. Je to v nádherné přírodě, 3/4 ha oploceného pozemku s 0,5m trávou na spasení. A je to kousek od Vsetína. Sačí jen hupnout na oře a vyrazit. Do prázdnin moc času nezbývá.
Akorát tak na cestu.
Jo, málem bych ti zapoměl říct, jak má ten oř vypadat, abys to do prázdnin, i s ostatníma, stihla.
vl
napsal(a):
Jo, málem bych ti zapoměl říct, jak má ten oř vypadat, abys to do prázdnin, i s ostatníma, stihla.
Nazdar, nazdar, to by bylo super, kdyby to bylo u vás, ale jste pro nás daleko. Lidi chtějí něco ve zdejším okolí z důvodu dopravy, která by vyšla draho. Nedaří se mi ale pořád sehnat dobrodince, který by nám poskytl kousek louky nebo lesa. V dnešní době je to opravdu složitější.
Jak se jinak máte tam u vás na druhém břehu?
bopsik
napsal(a):
Marti, díky za ochotu a e-mail jsem taky četla.
Vezneme tě určitě - a sedlo popř. zajistíme .... ja na kolo tak na koně... Doufám, že něco klapne.
Ahoj Bohdi. Tak to jsi mě teda dostala.Tak já tady makám,aby vám tu nic nechybělo, neustále zvedám každé stéblo trávy,aby nebyla ohnutá,ať se vaše koně ( tvůj vysoký) nemusejí moc ohýbát, a Ty takhle. Co děláte s výplatama, že jednou za rok nemůžete zaplatit jízdenku vašim miláčkům na dovču. No NECHCI být koněm u vás.