Uživatel s deaktivovaným účtem

jackie
napsal(a):
Jani a co nějakou fotečku???? Nebyla by?
napsal(a):
Jani a co nějakou fotečku???? Nebyla by?
Asi jooo, někde na CD??? Když mi chcípnul počítač, musela jsem všechno archivovat... ale všechny pěkný už jsem sem dávala

jackie
napsal(a):
Asi jooo, někde na CD??? Když mi chcípnul počítač, musela jsem všechno archivovat... ale všechny pěkný už jsem sem dávala
Ale tomu nevěřím! Ty máš všechny pěkný a všechny tu nebyly!!!!!!
napsal(a):
Ale tomu nevěřím! Ty máš všechny pěkný a všechny tu nebyly!!!!!!
Haha, no já už ani nevím,které tu byly... jé mám hlad, jdu na ty hranolky - začít grilovat.

jackie
napsal(a):
Vilda je úžasný...a ještě se mnou celou pracovní dobu pracuje!!!
hanzy
napsal(a):
"Kacenku malem klepla Josefa..." asi tak 5x jsem si to musela precist, nez mi doslo co je tim mysleno. To jsem teda jeste neslysela. Je to bomba:-))
Haha, to je Jaruščina nová, úžasná čeština! Játeda tuhle větu přehlídla, ale je božíííí!!!
A Vendí, že VIlda pracuje, jo? Ten umí jen od práce zdržovat neustálým žadoněním o drbání... práce je mu doooost cizí, hahaha!!!
jackie
napsal(a):
Haha, to je Jaruščina nová, úžasná čeština! Játeda tuhle větu přehlídla, ale je božíííí!!!
A Vendí, že VIlda pracuje, jo? Ten umí jen od práce zdržovat neustálým žadoněním o drbání... práce je mu doooost cizí, hahaha!!!
Tedy holky vy jste se ale rozjeli.Člověk tady chvilku není a už musí půl hodiny louskat
Všechny máte moc krásné fotečky opravdu
A taky moc děkuji za pochválení domečku. Už se hrozně moc těším, až bude hotový
pretty 1
napsal(a):
Tedy holky vy jste se ale rozjeli.Člověk tady chvilku není a už musí půl hodiny louskat
Všechny máte moc krásné fotečky opravdu
A taky moc děkuji za pochválení domečku. Už se hrozně moc těším, až bude hotový
AHoj Lucí, zrovna si říkám, že konečně můžu mezi vás a nikdo tu není! Domeček budete mít úžasný, už se těším, až bude hotový! Třeba se pak jednou raďáci slezeme u tebe, hihi!!!
jackie
napsal(a):
AHoj Lucí, zrovna si říkám, že konečně můžu mezi vás a nikdo tu není! Domeček budete mít úžasný, už se těším, až bude hotový! Třeba se pak jednou raďáci slezeme u tebe, hihi!!!
Holkýý,začal mi děsně blbnout fotyho přístroj,nechce vystrkovat toho camfourka,on ho sice na chviličku vystrčí,ale hned ho zase zastrčí,
přitom baterka je nabitá a furt mi to hlásí NO MORE POWER,což to může být????
Janíí,jsi rychlejší než já,já jsem Lůce chtěla napsat to samý,že domeček přijedem okouknout naživo,až bude hotovej,od Lenči je to koušééék!!!!!
Holky,bacha zase na kroupy a přívalové deště a vítr,hlásej to na dneska odpol do pondělka!!!!Přilbičky na hlavičkýýý!!!!
jaruska
napsal(a):
Holkýý,začal mi děsně blbnout fotyho přístroj,nechce vystrkovat toho camfourka,on ho sice na chviličku vystrčí,ale hned ho zase zastrčí,
Janíí,jsi rychlejší než já,já jsem Lůce chtěla napsat to samý,že domeček přijedem okouknout naživo,až bude hotovej,od Lenči je to koušééék!!!!!
Holky,bacha zase na kroupy a přívalové deště a vítr,hlásej to na dneska odpol do pondělka!!!!Přilbičky na hlavičkýýý!!!!
Jarú, já žádnou přílbičku nemááám, ale díky mé chorobě ježdění nejspíš nehrozí, tudíž ani polámané větve na hlavičce....
Co, fotkař se zbláznil? Tak ho nech chvíli orazit, příp. baterku vyměň - máš-li náhradní, taky zkus vyndat kartu a za chvíli ji tam dát. Pokud to nepomůže, je to nejspíš na opravu, to mě teda moc mrzí!!!Ještě ho zkus zapnout v jiném režimu, třeba- pokud to jde - nastavit na manuál, nebo portrét či tak... ale některé přístroje lze přepnout až po zapnutí, takže to by nešlo...
Jasně, za Leničkou jsme byly, tak vyrazíme za Luckou (a Lenku naložíme cestou)!!!!
jackie
napsal(a):
Jarú, já žádnou přílbičku nemááám, ale díky mé chorobě ježdění nejspíš nehrozí, tudíž ani polámané větve na hlavičce....
Co, fotkař se zbláznil? Tak ho nech chvíli orazit, příp. baterku vyměň - máš-li náhradní, taky zkus vyndat kartu a za chvíli ji tam dát. Pokud to nepomůže, je to nejspíš na opravu, to mě teda moc mrzí!!!Ještě ho zkus zapnout v jiném režimu, třeba- pokud to jde - nastavit na manuál, nebo portrét či tak... ale některé přístroje lze přepnout až po zapnutí, takže to by nešlo...
Jasně, za Leničkou jsme byly, tak vyrazíme za Luckou (a Lenku naložíme cestou)!!!!
Jojo,Janí,fotyho přístroj je asi v háji,to vyndání karty nepomohlo,zase je to pořád stejný,furt to zalejzá a říká to tu blbost,co už jsem psala.
ÁCH JOO!!!
Tak dneska už jsem přišla na dvě věci u Bobíška-že se asi bojí vody a že miluje drbání v uších!!!!
jaruska
napsal(a):
Jojo,Janí,fotyho přístroj je asi v háji,to vyndání karty nepomohlo,zase je to pořád stejný,furt to zalejzá a říká to tu blbost,co už jsem psala.
ÁCH JOO!!!
Tak dneska už jsem přišla na dvě věci u Bobíška-že se asi bojí vody a že miluje drbání v uších!!!!
Jarú, to je blbý, to vypadá, že je vada v SW toho foťáku... ten můj taky zkolaboval - ten starý...
Proč myslíš, že se bojí vody? Hele, Burák dodnes nemá rád stříkání hadicí na nohy ani na tělo, ale kdyby mohl, tak venku z vody nevyleze! Tak pokud jsi zkoušela hadici, z toho ještě nelze soudit o špatném vztahu k vodě. A jestli je kliďas, razdva se to naučí a ještě ho to bude bavit!!! Na to vem jed!!!
jackie
napsal(a):
Jarú, to je blbý, to vypadá, že je vada v SW toho foťáku... ten můj taky zkolaboval - ten starý...
Proč myslíš, že se bojí vody? Hele, Burák dodnes nemá rád stříkání hadicí na nohy ani na tělo, ale kdyby mohl, tak venku z vody nevyleze! Tak pokud jsi zkoušela hadici, z toho ještě nelze soudit o špatném vztahu k vodě. A jestli je kliďas, razdva se to naučí a ještě ho to bude bavit!!! Na to vem jed!!!
Holky jasně že pak musíte přijet a okouknout.
Jaru foťák není v háji,ale určitě si sním byla venku žejo.... Oni jsou tak vyčuraný, že mají tepelné pojstky a proto to nejde, až se schladí, tak zase bude fachat
jackie
napsal(a):
Holky já bych tak s váma kecala ale nestíhám a navíc mě dneska šéf pro změnu poslal do p....., nebudu to radši psát abych nebyla sprostá.
A Jani co máš za nemoc?

pretty 1
napsal(a):
Ahoj Lenííí tak co dělaj koníci?? Na šéfa se vyprdni, ono ho to zase přejde
Luci já chci taky na návštěvu!!!!!!!!
dolinka
napsal(a):
Holky já bych tak s váma kecala ale nestíhám a navíc mě dneska šéf pro změnu poslal do p....., nebudu to radši psát abych nebyla sprostá.
A Jani co máš za nemoc?
Lenko, tak tam toho šéfa pošli taky a budete si kvit! Pokud by byl můj šéf tak drzý a tohle mi řekl, nebudu váhat, oplatím mu to. On to asi ví, tak je ke mně slušný...
Leni, nevím, co mám za nemoc, snad nic hroznýho, bolí mě v krku, mám teplotu, teď i kašel se přidal, rýma... no klasika. Chytla jsem to od Jirky, kámoška taky, všichni jsme ulehli... ale já za chvíli sedám do Káčka a frčím to moje stádo aspoň přepočítat

jackie
napsal(a):
Lenko, tak tam toho šéfa pošli taky a budete si kvit! Pokud by byl můj šéf tak drzý a tohle mi řekl, nebudu váhat, oplatím mu to. On to asi ví, tak je ke mně slušný...
Leni, nevím, co mám za nemoc, snad nic hroznýho, bolí mě v krku, mám teplotu, teď i kašel se přidal, rýma... no klasika. Chytla jsem to od Jirky, kámoška taky, všichni jsme ulehli... ale já za chvíli sedám do Káčka a frčím to moje stádo aspoň přepočítat
Jani, já už myslela že jsi pryč, tak taky přeju hezký víkend a hlavně se brzo uzdrav!!!!!!! moc pozdravuj koníky a v pondělí ahoj!!!

pretty 1
napsal(a):
Vendul tak taky přijeď a do batohu přibal i koníky. Pár nocí by u nás taky přežili
Ježíš, tak velký batoh asi nemám!!!
jackie
napsal(a):
Vendí, tak to pak domluvíme a uděláme tu společnou Radu starších přímo někde u ohně ... opravdová rada starších . Dojedu kamkoli a už se moooc těším! Jarú, naložím tě taky, jooo???
To je fakt, nech foťáček chvíli odpočinout a ochladit... ale zas takový vedro není, aby protestoval, určitě jsi ho už měla v horších podmínkách, co?
jaruska
napsal(a):
Nooo jo,opovrhování Olympusem se nevyplatilo
napsal(a):
Jani, já už myslela že jsi pryč, tak taky přeju hezký víkend a hlavně se brzo uzdrav!!!!!!! moc pozdravuj koníky a v pondělí ahoj!!!
Vendulko, už jsem skoro pryč, už jsem se i převlíkla z noční košile, jen se mi od Rady vůbec nechce... kdoto tu dneska psal o té závislosti? Jak pořád hlídá nové příspěvky??? Jsem na tom stejně, holkýýý, už bez vás nemůžu žít!!!!

jackie
napsal(a):
Vendí, tak to pak domluvíme a uděláme tu společnou Radu starších přímo někde u ohně ... opravdová rada starších . Dojedu kamkoli a už se moooc těším! Jarú, naložím tě taky, jooo???
To je fakt, nech foťáček chvíli odpočinout a ochladit... ale zas takový vedro není, aby protestoval, určitě jsi ho už měla v horších podmínkách, co?
Určitě, klidně můžem u nás!!!!! Ale obávám se, že Vás je v těch Čechách převaha...

jackie
napsal(a):
Vendulko, už jsem skoro pryč, už jsem se i převlíkla z noční košile, jen se mi od Rady vůbec nechce... kdoto tu dneska psal o té závislosti? Jak pořád hlídá nové příspěvky??? Jsem na tom stejně, holkýýý, už bez vás nemůžu žít!!!!
No psala to Martina, nedávno Evík a předtím my dva s Luckou ! Už jsem asi nějaký sekta či co to je???

jackie
napsal(a):
No psala to Martina, nedávno Evík a předtím my dvě s Luckou ! Už jsem asi nějaká sekta či co to je???
markemic
napsal(a):
Holky tak těm co odcházejí taky přeji hezký výken a bez krup (nebo kroupů ????) a s úsměvem na tváři ju.
Já tu ještě pár hodin budu,ale pak taky hurá domůůůůůůůůů
No a opravdická rada starších někde u ohýnku by byla moc super, ale jsme ze všech koutů republiky...... tak najít nějaký střední bod....

napsal(a):
No psala to Martina, nedávno Evík a předtím my dva s Luckou ! Už jsem asi nějaký sekta či co to je???
Jé a už je to tu dvakrát! Poprvé i s mýma krásnýma chybama!
markemic
napsal(a):
holky mě je šéf někde u p.... , ale j eto komické, to by mě zajímalo kolik šéfu pošle své zaměstnance kam si, on je hroznej cholerik a když se mu připleteš do cesty, tak to od s.. zrovna ty i když nemáš s tím nic společného, no jo!
Jani teda nemocná a pádíš za konma, to si nezodppvědná jako já
Holky já mam hlad, ještě jsem ani nesnídala a jak to vypadá tak ani oběd nestihnu, to zase bude několik kilo dole, ach jo
pretty 1
napsal(a):
Holky tak těm co odcházejí taky přeji hezký výken a bez krup (nebo kroupů ????) a s úsměvem na tváři ju.
Já tu ještě pár hodin budu,ale pak taky hurá domůůůůůůůůů
No a opravdická rada starších někde u ohýnku by byla moc super, ale jsme ze všech koutů republiky...... tak najít nějaký střední bod....
jé už vím název další rady...... sekta starších
Vendul to se povedflo. Se tady řežu u počítače jak nějakej debílek

dolinka
napsal(a):
holky mě je šéf někde u p.... , ale j eto komické, to by mě zajímalo kolik šéfu pošle své zaměstnance kam si, on je hroznej cholerik a když se mu připleteš do cesty, tak to od s.. zrovna ty i když nemáš s tím nic společného, no jo!
Holky já mam hlad, ještě jsem ani nesnídala a jak to vypadá tak ani oběd nestihnu, to zase bude několik kilo dole, ach jo
Leni tak šup šup, na přestávku na jídlo máš nárok! A šéf ať si trhne!!!
dolinka
napsal(a):
Leni to bych si stebou potřebovala vyměnit. Já bych zase tak moc chtěla těch pár (hodně) kg sundat dolů a nejde to bů bů bů bů

pretty 1
napsal(a):
jé už vím název další rady...... sekta starších
Vendul to se povedflo. Se tady řežu u počítače jak nějakej debílek
No ale řekni, nemám pravdu? Na sektě jsou už lidi taky závislý, ne??? Našim kulturním předmětem je kůň...
jackie
napsal(a):
Joo,Janí,to já jen tak dedukuju,protože tam u mě stál a když jsem začala napoštět vodu hadicí,tak zmizéél,ale mě by ani nevadilo,kdyby se tý vody bál,já bych si ho hezky naučila do ní vlézt i držet při stříkání hadicí!
Určitě ho do rybníka vezmu při nejbližší příležitosti,není to od nás daleko a docela by se tam vyřádil,to jo,ale musej bejt nejdřív na sebe s Pierotem zvyklí,protože to chodíme do vody jen na ohlávkách,tak aby se tam do něj Pierot nedal ve vodě!!

hanzy
napsal(a):
taky vas ctu cely den:-) jen se malo zapojuju
Hani a až bude ten slez, tak si pinkem volejbal, ne? Já už mám absťák, ale nějak nestíhám....
dolinka
napsal(a):
Tak do sebe narvi čokoškýýý, Lenííí!! Jo, jsem hrozná, ale bez koní si to marodění neumím představit, haha!!!
Hm, s tím šéfikem to nemáš jednoduchý, ale když víš, že je cholerik, tak se to dá spíš omluvit, než kdyby to myslel "smrtelně vážně" ... takhle za to vlastně ani nemůže, ne?
Na to velké raďácké setkání musíme vybrat nějaký bod, kam to budeme mít všichni tak zhruba stejně daleko... někde ve středu republiky... kdopak je odtamtud odněkud? Přiznejte se!!!
Haní, tak se zapojuj víc, my tě tu moc rádi vidíme a čteme!!!
Jé, tak já jedu, kouknu sem zas večer, snad budou i nějaké fotky, jeslti mi foťáček nerozbijou ty kroupy... nebo kroupové, jak psala Lůca, hihi!!!
napsal(a):
No ale řekni, nemám pravdu? Na sektě jsou už lidi taky závislý, ne??? Našim kulturním předmětem je kůň...
Kulturním a nebo kultovním ????
Ale jo ,je to tak, na druhou stranu jsem moc ráda, že vás mám. co bych tady jinak v té práci dělal a s kým bych se dělila o radosti i strasti???? Vždyť to můžu jen s vámi a tak to prostě je.
Jste nejlepší babinec (s Jurou) pod sluncem ..
jackie
napsal(a):
Tak do sebe narvi čokoškýýý, Lenííí!! Jo, jsem hrozná, ale bez koní si to marodění neumím představit, haha!!!
Hm, s tím šéfikem to nemáš jednoduchý, ale když víš, že je cholerik, tak se to dá spíš omluvit, než kdyby to myslel "smrtelně vážně" ... takhle za to vlastně ani nemůže, ne?
Na to velké raďácké setkání musíme vybrat nějaký bod, kam to budeme mít všichni tak zhruba stejně daleko... někde ve středu republiky... kdopak je odtamtud odněkud? Přiznejte se!!!
Jé, tak já jedu, kouknu sem zas večer, snad budou i nějaké fotky, jeslti mi foťáček nerozbijou ty kroupy... nebo kroupové, jak psala Lůca, hihi!!!
No jo, kdyz ja nemam tolik o cem psat:-/ koniky nemam a Dianka je ted pryc, tak jsme s Pavlou-Peggiskou temer "na suchu"

hanzy
napsal(a):
To je na me? Ja jsem tu nekdy psala o volejbalu? Teda jestli si tohle nekdo pamatuje tak je dobrej, ja ne
No ale máš to na stránkách . Snad neva že jsem se tam hrabala
! Ale máš pod nickem odkaz! Ju a Hanka jsi taky, ne? To zase vím z EQCH... Víš, já jsem takový rozený detektiv!

pretty 1
napsal(a):
Kulturním a nebo kultovním ????
Ale jo ,je to tak, na druhou stranu jsem moc ráda, že vás mám. co bych tady jinak v té práci dělal a s kým bych se dělila o radosti i strasti???? Vždyť to můžu jen s vámi a tak to prostě je.
Jste nejlepší babinec (s Jurou) pod sluncem ..
Jé, to je hozké, babinec!!!!!!!!!!!
no samo že kultovním
napsal(a):
No ale máš to na stránkách . Snad neva že jsem se tam hrabala
! Ale máš pod nickem odkaz! Ju a Hanka jsi taky, ne? To zase vím z EQCH... Víš, já jsem takový rozený detektiv!
jj je to vsechno presne tak jak rikas:-) Stranky jsou hrozny, musim je predelat:-) ale diky, jsem si tu pripadala jako takovy smirak ze vas ctu a nepisu,ale tak zkusim se polepsit:-)

napsal(a):
Jé, to je hozké, babinec!!!!!!!!!!!
no samo že kultovním
hezké.... nějak se mi pletou písmenka, nejsem zvyklá na tu rychlost co se tu dneska vyskytuje!!!!!!!!
jackie
napsal(a):
Ahoj Jehokoňisti
Teda venku je to hnus!!!Joo,Jaruška má za chvíli na CT1 pořed o Moruši-Zahrada je hraAle je to spíš nějaká kytička...
Jinak Arona Corada Katániho ještě doma nemáme!!Až zítra dopoledne!

jackie
napsal(a):
... bych umřela být den bez jídla...
Já taky! Ale jsem schopná vydržet dlouho. Doufám že aspoň hodně piješ? Půst jo, ale s vodou!!! A při Tvé váze si myslím že to vůbec ale vůbec nepotřebuješ!!!
jackie
napsal(a):
Jani co ty víš na jakého kroupu narazíš
jackie
napsal(a):
Nemusíš psát jen o koních, třeba o tom, co ráda děláš, co tě baví, co plánuješ, co tě štve, jako my, haha!
Jarú, už vám zrajou třešně? Už chci přijéééét!!!!
tak kdyz je rec o tresnich, tak ja mela tresne uz minuly tyden sice to byly takove ty teprve co zacinaji cervenat, ale dobre a sladke uz byly:-)) a jak bylo napsano vyse o volejbalu, tak dnes jedu na cely vikend do frydku-mistku na turnaj. Uz nehraju, ale trenuju s kamoskou smes holek 6-8. tridu... zavidim vam vsem, kteri jdete ke konikum:-/

hanzy
napsal(a):
jj je to vsechno presne tak jak rikas:-) Stranky jsou hrozny, musim je predelat:-) ale diky, jsem si tu pripadala jako takovy smirak ze vas ctu a nepisu,ale tak zkusim se polepsit:-)
Ju, určitě se polepši! Víš, s tím volejbalem, já hrála závodně asi 5 let, smečař, ale dneska už tu prdel nezvednu abych vyskočila ...

proxima
napsal(a):
Ahoj Jehokoňisti
Teda venku je to hnus!!!Joo,Jaruška má za chvíli na CT1 pořed o Moruši-Zahrada je hraAle je to spíš nějaká kytička...
Jsem odvařená z jehokoňistůůůůůůůůůůůůů!
jackie
napsal(a):
Janí,já ho už zchladila,ale pořád nefachá,nevím,budu ho mušet nechat odvézt do Prague
,zatrackatá práááče!!!!
Markét,já neopovrhovala,ale fakt si nemůžu 2 fotyho přístroje dovolit,tenhle docela dote´d makal,možná je v háji baterka,já ale jinou nemám,abych posoudila,takže jim ho budu mušet dovézt,aby naň merkli.
Hanzy,a proč se málo zapojuješ?Ty bysis s náma nedokázala povídat o svých koníkách??Jo,,aháá,už to mááám,
Ty neumíš psáááát
,no joo,tak proto se nezapojuješ!!!!!
Jasněěě,Janííí,jedu s Tebooou kamkoliv!!!!!Holky,určete nějáký termín,ať je to pokud možno po 21.červenci,dřív nemůžu a nějáké rozumné místo uprostřed respůůbliky a my tam dojedem a srazíme celou Radu!!!!!
Evikůů s Jurkooou,už se na Vás mooooc těšííím a na Vašeho pesana takýýý!!!!!Těším se na fšeckýýý!!!!!!!

hanzy
napsal(a):
teda dneska to nestiham vubec cist:-))) Jinak Vendulo taky jsem hrala zavodne, dokonce dyl nez tech 5 let a taky na smeci:-) dneska teda uz "jen" trenuju a obcas si NEROZCVICENA zahraju a pak se z toho 2 dny lecim:-)))
Jj, právě jsem si přečtela že hraješ.... to já si občas zajdu pinknout s generací mých rodičů a pak se léčím 3 dny...i rozcvičená
proxima
napsal(a):
Ahoj Jehokoňisti
Holky,teda Lůůůco ,Ty jsi fakt skvělá s těma kroupama,taky se tu dobře tlemím,ještě že mě holky nevidíte!!!
Jooo,Janíí,třešničky už začínají,počítám,že příštího veekenda bysisisiss měla udělat volnosti hojnost a zajuchat ku nám na češně a na Bobikááá!!!
napsal(a):
Jj, právě jsem si přečtela že hraješ.... to já si občas zajdu pinknout s generací mých rodičů a pak se léčím 3 dny...i rozcvičená
no, taky jsem chodivala, ale ted to nejak nestiham, tak obas zapodavam na decka, nebo si zasmecuju a pak me prave pekne boli ruka a zada:-) A odkud vubec jsi a kolik ti je? Treba jsme se nekdy potkali jako souperi:-)
hanzy
napsal(a):
teda dneska to nestiham vubec cist:-))) Jinak Vendulo taky jsem hrala zavodne, dokonce dyl nez tech 5 let a taky na smeci:-) dneska teda uz "jen" trenuju a obcas si NEROZCVICENA zahraju a pak se z toho 2 dny lecim:-)))
Jééé,Haníí,já taky chrála volejbal,ale s mojí vejškou jsem jen nahrávala,žádný smeče mi nešly,jednou jsem to zkusila a pak mě z toho saka nemohli vymotat půl hodiny!!!

hanzy
napsal(a):
no, taky jsem chodivala, ale ted to nejak nestiham, tak obas zapodavam na decka, nebo si zasmecuju a pak me prave pekne boli ruka a zada:-) A odkud vubec jsi a kolik ti je? Treba jsme se nekdy potkali jako souperi:-)
24., ale jsem od Opavy. Hráli jsem jen kraj, dorostenky.... Ale pak mě už vyloučili pro věk a ženy tady v okolí nemáme...
napsal(a):
Jéžiš, radši žádnýho kroupu, ani kroupy, holky, jen Jehokonisty, hahaha!!! Teda Eví, tys to vymyslela
Já odsud snad vůbec nevypadnu, už toho nechte, se tu chechtám a přitom bych už měla sedět ve vozítku a frčet za koňouchama! Jé a venku už vidím ty velké, nafouknuté mraky, to jsou bouřkáče, ufuf!!!
Jarú, tak hlídej, až budou třešně zralé, jsem tam jak na koni... teda jak Káčkem !
Holky, tak já mažu, kdo tu budete večír, moc ráda vás uslyším... nebo uvidím? Nebo přečtu???? Papa, s kým se nepotkám, tak krásný víkend!!!
napsal(a):
24., ale jsem od Opavy. Hráli jsem jen kraj, dorostenky.... Ale pak mě už vyloučili pro věk a ženy tady v okolí nemáme...
no vidis, me je stejne:-) tak to jsme se urcite nekdy potkali. Hrala jsem teda i zakyne, i dorostenky , pak jsem toho ja blbec nechala:-/ dodnes me to malicko stve.. no ale co uz..
jackie
napsal(a):
Jéžiš, radši žádnýho kroupu, ani kroupy, holky, jen Jehokonisty, hahaha!!! Teda Eví, tys to vymyslela
Já odsud snad vůbec nevypadnu, už toho nechte, se tu chechtám a přitom bych už měla sedět ve vozítku a frčet za koňouchama! Jé a venku už vidím ty velké, nafouknuté mraky, to jsou bouřkáče, ufuf!!!
Jarú, tak hlídej, až budou třešně zralé, jsem tam jak na koni... teda jak Káčkem !
Holky, tak já mažu, kdo tu budete večír, moc ráda vás uslyším... nebo uvidím? Nebo přečtu???? Papa, s kým se nepotkám, tak krásný víkend!!!
Janííí,páčko večer jechej ofafrně!!!!!

jaruska
napsal(a):
Jééé,Haníí,já taky chrála volejbal,ale s mojí vejškou jsem jen nahrávala,žádný smeče mi nešly,jednou jsem to zkusila a pak mě z toho saka nemohli vymotat půl hodiny!!!
jaruska
napsal(a):
:-) teda, to bude za chvili rada kono-volejbalaku:-)) ja jsem puvodne byla na bloku, protoze jsem neumela nahrat a ani smecovat. Pak jsem v dorostenkach trochu zesilela (jako v rukach a tak) a tam zas uz byla potreba na bloku vyska tak me supli na smec. Ale nahravku.. to bych umrela:-) To si netroufam ani dnes tem sedmackam malym zakladkovym nahravat:-) to je radsi nechavam at si to kazi navzajem. Co by si o pani trenerce mysleli ze...

hanzy
napsal(a):
no vidis, me je stejne:-) tak to jsme se urcite nekdy potkali. Hrala jsem teda i zakyne, i dorostenky , pak jsem toho ja blbec nechala:-/ dodnes me to malicko stve.. no ale co uz..
Já nevím ale fakt jsme se s Brnem určitě nikdy nepotkali. By jste nás určo roztřískali! A já nebyla tak dobrá, takže nelituju! Ale spíš mě štve, že se nedostanu víc na hřiště.. musím začít někam chodit

hanzy
napsal(a):
pozor pojem minivolejbal taky existuje!:-) Ale nevztahuje se na vysku site, nybrz na vekovou hranici (pro zaky 6. tridy zakladni skoly) a hraje se na zmensenym hristi a ve 4 lidech
Jé, tak to by mi vyhovovalo. Já už toho tolik neuběhám!
proxima
napsal(a):
Ahoj Jehokoňisti
Evíí,co je jako venku hnus,už je u Vás buřina?nebo co se tam děje tedy,když je tam hnůůůs?
Já jsem psala Rolfíčkovi,že mám valacha a místo valacha jsem napsala valcha-naštěstí jsem si to po sobě přečtla a přepsala,jinak by si myslel,že jsem se zbláznila a píšu mu,že to nový,co mám,je valcha!!!!
maťa

jackie
napsal(a):
Ahooooooooooj
Dětičky zlatéééé....vy ste se teda do tho obuly, a já vůbec nestíhám číst, sledovat a vše si pamatovááááát
Ale jedno víííím.....Jarčííííí, GRATULACE převeliká k Bobeškovííííííííííííííííí Doufám, že ti přinese přesně to, co potřebuješ, klid a mír do dušičky na projížďkách i doma......je náááádhernéééééééééj
Janičkám dodatečně a s omluvou přeji vše NEJ NEJ ke svátečku....já su prostě hrozná skleróza.....
A kdopak to tadyk má ten bazének???? Moooc se mi líbí, je maluškej a pujavej a všimla jsem si, že též není úplně narovno Jako te naša potvora
Tadyk je dneska zas hic nejhicovatější, tož su oooohrmně zvědavá na ty jejich bouřky, deště a kroupy.....chcechtám se tomu už teďka.....páč TADYK prostě pršet nebudééééé
A Míťa už má novou mašinu doma a já už nemám Míťu, fyzicky tu sice občas je, ale psychicky trčí u mašiny a přemýšlí, co dokoupit, vylepšit, jak jezdit, kam jezdit, proč jezdit, s kým jezdit......ach joooo.....to zas bude nejmíň čtvrt roku horror
Mám ji nafocenou, ale než se mi zadaří, z nového foťáku to fláknout sem, všici umřem na stáří
A ten název Jehokoňové, nemá chybu Takže příští Rada bude mít název: Rada sekty jehokoňáků, joooo???
dolinka
napsal(a):
jo Vendy, tady to takhle nefunguje, j epravda ž emužu vypadnout kdykoliv ale když je šéf vzteklej tak ne, takže mam zase den na dietě, a prý je to zdravé aspon jednou měsičně držet pust
Lenčo,Ty mě s tím jíglem neštvi a pořádně jez,nebo z Tebe budou za chvíli chodit jen chapsy!!!!!!
A za chapsama teda nejedu ani náááhodou!!!
maťa

maťa
napsal(a):
Ahooooooooooj
Dětičky zlatéééé....vy ste se teda do tho obuly, a já vůbec nestíhám číst, sledovat a vše si pamatovááááát
Ale jedno víííím.....Jarčííííí, GRATULACE převeliká k Bobeškovííííííííííííííííí Doufám, že ti přinese přesně to, co potřebuješ, klid a mír do dušičky na projížďkách i doma......je náááádhernéééééééééj
Janičkám dodatečně a s omluvou přeji vše NEJ NEJ ke svátečku....já su prostě hrozná skleróza.....
A kdopak to tadyk má ten bazének???? Moooc se mi líbí, je maluškej a pujavej a všimla jsem si, že též není úplně narovno Jako te naša potvora
Tadyk je dneska zas hic nejhicovatější, tož su oooohrmně zvědavá na ty jejich bouřky, deště a kroupy.....chcechtám se tomu už teďka.....páč TADYK prostě pršet nebudééééé
A Míťa už má novou mašinu doma a já už nemám Míťu, fyzicky tu sice občas je, ale psychicky trčí u mašiny a přemýšlí, co dokoupit, vylepšit, jak jezdit, kam jezdit, proč jezdit, s kým jezdit......ach joooo.....to zas bude nejmíň čtvrt roku horror
Mám ji nafocenou, ale než se mi zadaří, z nového foťáku to fláknout sem, všici umřem na stáří
A ten název Jehokoňové, nemá chybu Takže příští Rada bude mít název: Rada sekty jehokoňáků, joooo???
Omlouvám se za chyby, to píšu a u toho se cpu višňovým jogurtem a poté to takto dopadá

hanzy
napsal(a):
jo, je to dobre ale je to pro prcky. I kdyz ono to asi v pomeru k hristi vyjde nastejno mensi hriste>4 lidi, vetsi hriste>6 lidi..
Jj, výjde. Když se nás sešlo na tréninku málo, taky jsme hráli 4-4. a na menší hřiště! Ale nebyly jsem moc dobrý kolektiv, ke konci už to skřípalo... takže jsem i ráda že jsem vyrostla
napsal(a):
Jj, výjde. Když se nás sešlo na tréninku málo, taky jsme hráli 4-4. a na menší hřiště! Ale nebyly jsem moc dobrý kolektiv, ke konci už to skřípalo... takže jsem i ráda že jsem vyrostla
no, nam zase trener trochu pil... no trochu vic.. a jak nas nedrzel zkratka tak my nactiletci jsme na to prdeli az jsme toho nechali:-(

maťa
napsal(a):
Ahooooooooooj
Ahoj Máťo! Jj, rada je sekta !
Jo a s tou motorkou, Jirka má dvě.. teď si koupil plexy, pak se snažil udělat si podsvícení na nádrž.. no on venku, já doma

hanzy
napsal(a):
no, nam zase trener trochu pil... no trochu vic.. a jak nas nedrzel zkratka tak my nactiletci jsme na to prdeli az jsme toho nechali:-(
Tak ten náš měl skoro 70 let, takže jsem mu říkali Dědo a spíš z něho měli prdel.. a jak se to začalo hroutit, do žen s náma nešel a našel si žačky... no ale stejně mu většina utekla na VŠ...
napsal(a):
Tak ten náš měl skoro 70 let, takže jsem mu říkali Dědo a spíš z něho měli prdel.. a jak se to začalo hroutit, do žen s náma nešel a našel si žačky... no ale stejně mu většina utekla na VŠ...
jo jo, ono to neni prdel trenovat. Ted to vidim na tech deckach a to jsou zacky. Kamos ma kadetky (dneska uz nejsou dorostenky ml a dorostenky, ale vekove kategorie tak, ze jsou zacky, kadetky, juniorky, zeny) a ty bych teda trenovat nechtela... zlaty maly holcicky. Teda ty kdyby me slyseli jak jim rikam, no jsou to uz velky slecny ale jsou hodny..

hanzy
napsal(a):
jo jo, ono to neni prdel trenovat. Ted to vidim na tech deckach a to jsou zacky. Kamos ma kadetky (dneska uz nejsou dorostenky ml a dorostenky, ale vekove kategorie tak, ze jsou zacky, kadetky, juniorky, zeny) a ty bych teda trenovat nechtela... zlaty maly holcicky. Teda ty kdyby me slyseli jak jim rikam, no jsou to uz velky slecny ale jsou hodny..
Mě to štvalo, já z těch holek byla nestarší a chtěla jsem hrát... Ale půl tréninku se prořehtalo a pak se půl hádalo kdo za to může... Fakt jsem ráda že to dýl netrvalo, i když po volejbale se mi stýská...

napsal(a):
Ahoj Máťo! Jj, rada je sekta !
Jo a s tou motorkou, Jirka má dvě.. teď si koupil plexy, pak se snažil udělat si podsvícení na nádrž.. no on venku, já doma
nebo plexi? Jj, ještě že už jdu z práce domů...
napsal(a):
Mě to štvalo, já z těch holek byla nestarší a chtěla jsem hrát... Ale půl tréninku se prořehtalo a pak se půl hádalo kdo za to může... Fakt jsem ráda že to dýl netrvalo, i když po volejbale se mi stýská...
tak to je pak blby. Ale chybu bych videla spis v tom trenerovi. Ten vas mel spacifikovat. Myslim, ze by parkat stacilo nekoho chichotajiciho pro vystrahu ostatnim vyhodit z treninku, a ono by to pak slo

hanzy
napsal(a):
tak to je pak blby. Ale chybu bych videla spis v tom trenerovi. Ten vas mel spacifikovat. Myslim, ze by parkat stacilo nekoho chichotajiciho pro vystrahu ostatnim vyhodit z treninku, a ono by to pak slo
To taky zkoušel.. ne ne, chyba byla v nás... možná to bylo tou pubertou. Dneska už to vidím jinak ...
napsal(a):
To taky zkoušel.. ne ne, chyba byla v nás... možná to bylo tou pubertou. Dneska už to vidím jinak ...
jj ono to tak byva. Kazdy si tim asi musi projit:-) Nebyli jsme jini.. jen nas mozna bylo dost, takze to bylo tak, ze kdyz to nekdo flakal, tak byl bud vyhozen, enbo proste nehral.. dneska uz na tom deckam tolik nezalezi jestli budou hrat nebo ne.. berou to spis jako povinnost... je to skoda.. v dnesni dobe se decka jen flakaji po sidlistich a u komplu...

hanzy
napsal(a):
jj ono to tak byva. Kazdy si tim asi musi projit:-) Nebyli jsme jini.. jen nas mozna bylo dost, takze to bylo tak, ze kdyz to nekdo flakal, tak byl bud vyhozen, enbo proste nehral.. dneska uz na tom deckam tolik nezalezi jestli budou hrat nebo ne.. berou to spis jako povinnost... je to skoda.. v dnesni dobe se decka jen flakaji po sidlistich a u komplu...
Jj, přesně tak.... To já jsem se flákala u koní
No a co budete dělat v tom F-M?
maťa

napsal(a):
Myslím, že to je plexi Ale vono to je fuk, hlavně že víme, vo co go
Tak Míťa má furt jen jednu....začínal na jawce, pokračoval pětikilem, pak sedmpade, pak litrem, ale dvouválcem, a nyní zas litrem, ale čtyřválcem....on je na ty suprsporty, a ty jsou drahé, a taky na mě jedou moc rychle Já bych radši chopříka
napsal(a):
Teda ,na chvíli si člověk odskočí nakoupit a Vy už jste zase kdesi.........to se fakt nedá stíhat číst.
No Maťo ten bazének máme my........tak my pod něj dělali minulý týden beton ,aby to bylo na rovině a ty řekneš ,že taky není rovný......haha..,ale ono to na té fotce tak vypadá,ona je křivá zahrada,ale naštěstí bazén už je v rovině..
Už se letím vykoupat,než nám tam pošlete ty kroupy.Tady je zatím strašný palermo.
maťa

jackie
napsal(a):
No ale Míťa mi nekecá do psů a kytek, a já mu nekecám do motorek Oba to máme jako koníčky, vždycky se jen poradíme, poslechnem názor druhého a je to....a tož, tak něják by to aj mělo být
A začíná mě pěkně třeštit škebla, tož že by přeci jen zakroupilo, zabouřilo a zapršelo???

hanzy
napsal(a):
jedeme tam na turnaj s holkama. Ztravim vikend po telocvicnach :-/ ale tak co :-) doufam ze se aspon dobre umistime...
Tak si to užíj, ať dobře dopadnete a já letím domů! Máme tu takové horko, že to dneska vzdávám!!!!!!!! Pa pa
maťa

nerda
napsal(a):
Teda ,na chvíli si člověk odskočí nakoupit a Vy už jste zase kdesi.........to se fakt nedá stíhat číst.
No Maťo ten bazének máme my........tak my pod něj dělali minulý týden beton ,aby to bylo na rovině a ty řekneš ,že taky není rovný......haha..,ale ono to na té fotce tak vypadá,ona je křivá zahrada,ale naštěstí bazén už je v rovině..
Už se letím vykoupat,než nám tam pošlete ty kroupy.Tady je zatím strašný palermo.
Ahojky Ivčííí....tak beton? To je asi nejlepší...ovšem s tím, jak my jsme oba s Míťou křivovoký by ten beton byl stejnak na prd....a ten se už blbě bourá, kdežto hlínu jen odhrneš, přihrneš....

maťa
napsal(a):
No ale Míťa mi nekecá do psů a kytek, a já mu nekecám do motorek Oba to máme jako koníčky, vždycky se jen poradíme, poslechnem názor druhého a je to....a tož, tak něják by to aj mělo být
A začíná mě pěkně třeštit škebla, tož že by přeci jen zakroupilo, zabouřilo a zapršelo???
Já chci taky bazén!!!!!!!!!!!! No koně mají vanu v ohradě, tak třeba jim tam vlezu!!!
Já se se všema loučím, letím domů a na bus, tak v pondělí ahoj!!!!!!!! Pěkný víkend všem!!!!!
maťa

napsal(a):
Já chci taky bazén!!!!!!!!!!!! No koně mají vanu v ohradě, tak třeba jim tam vlezu!!!
Já se se všema loučím, letím domů a na bus, tak v pondělí ahoj!!!!!!!! Pěkný víkend všem!!!!!
Tobě taky krásný víkend Vendíííí A bbacha na krupajzny
maťa

pretty 1
napsal(a):
Holky tak ahóóóóóóóóóóóóóóóój a mějte krásný víken, já už taky balím a mizím.
Pááá Lucíííí, pozdravuj mňaučata
maťa

jackie
napsal(a):
A já jdu pokračovat v práci.....mám toho ještě hodně, a pak taky musím někdy dočíst tu detektivku, abych zjistila, kdo že to je vrááááh
Páááá
maťa

peggiska
napsal(a):
Jo a jeste me napadlo......uprostred republiky je Maaaata
Vysocina, zeeee???
Joo Pavlííí, Vysočináááá Ale okraj....su u Žďáru nad Sázavou
maťa
napsal(a):
A já jdu pokračovat v práci.....mám toho ještě hodně, a pak taky musím někdy dočíst tu detektivku, abych zjistila, kdo že to je vrááááh
Páááá
se máte že už máte hžíba...já čekám každej den... ae furt nic Ach jo
tady OTEC hžíba Federweisser
jackie
napsal(a):
Jejda, koukám,že tu dlouho nikdo nebyl, tak sem aspoň šupnu pár fotek z procházky s Brebčou a Vildou... byli jsme jen na louce, popást, dusno, že jsem ani nemohla dýchat... ale ten malej smrad dělal takový tóčo, to jste neviděli! Lítal jako pako až byl celej mokrej, ale to mu vůbec nevadilo, počkal, až oschne a nanovo. U-rampa mu očividně dělá velmi dobře
jackie
napsal(a):
Fotek bude fůra, tak snad mne nezabijete!
Je mi pěkně blbě, moc jsem si tou koňonávštěvou nepomohla, pěkně mě bolí v krku...
jackie
napsal(a):
Na focení skoro nebylo sluníčko, kolem všude bouřilo, černé mraky se stahovaly, ale nakonec z toho u nás nebylo nic. Ani bouřka, ani deštík... všechno odplulo o dům dál...
jackie
napsal(a):
Tady chvilka osychání od potu... ale velmi krátká chvilka...
jackie
napsal(a):
A jedeme dál, nač v těch třiceti nad nulou odpočívat, že? Podotýkám, že já celou dobu stála s Breberou na jednom fleku, úplně v klidu...
jackie
napsal(a):
Copak asi dělá bubáček Bredley, jak tam Vilda lítal, tak jsem na černouška vzpomněla, jak by kluci spolu asi řádili!!!
jackie
napsal(a):
Koukám, že tuhle Radu už zaplácám celou... a ještě mi zbydou fotky do nové... nezlobte sééééé, prosíííím!!!!
jackie
napsal(a):
Mamina je velmi, velmi trpělivá, i na pastvině prý se Vilda s Tulíkem honí jak o život, z kopce do kopce... to budou svaly, panečku!!!
jackie
napsal(a):
Brebča se starala pouze o to, aby dostala do žaludku co nejvíc trávy
jackie
napsal(a):
tady Vilíkovo očičko... jo a zas jsem poslala blbě registraci... sotva jsem prcka odeslala jako sorrel (ryzák), tak jsem zjistila, že pořádně proběluje kolem očí a bude red roan... Angiho mám taky špatně, ach jo... není to s těma barvičkama jednoduchý!