Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2007 11:56

bednarik petr napsal(a):
.

Qts Charming Bob za pouhych 8000 dolaru.

26.5.2007 12:09

peggiska napsal(a):
Qts Charming Bob za pouhych 8000 dolaru.

Grullo tobiano hrebec
Pepsi Poko Smoke

26.5.2007 12:16

peggiska napsal(a):
Grullo tobiano hrebec
Pepsi Poko Smoke

Sweet Honey Impress
Palomino Overo brezi kobylka

26.5.2007 12:20

peggiska napsal(a):
Sweet Honey Impress
Palomino Overo brezi kobylka

No ale toto!!!
Mighty Alrighty - Palomino Overo hrebec na pripousteni.

26.5.2007 12:26

peggiska napsal(a):
No ale toto!!!
Mighty Alrighty - Palomino Overo hrebec na pripousteni.

A co takhle perlino?
Golden Assets - Overo klisna

26.5.2007 18:07

peggiska napsal(a):
A co takhle perlino?
Golden Assets - Overo klisna

krásní paintíci,

26.5.2007 18:09

bednarik petr napsal(a):
krásní paintíci,

tohl je krasavice,a je na prodej za 650tis,

26.5.2007 18:10

bednarik petr napsal(a):
tohl je krasavice,a je na prodej za 650tis,

,

27.5.2007 08:40

bednarik petr napsal(a):
,

tak nějak nám to tu vázne,

27.5.2007 08:41

bednarik petr napsal(a):
tak nějak nám to tu vázne,

.

27.5.2007 08:44

bednarik petr napsal(a):
.

Teda Soni, tohle se mi už nějak nelíbí... to snad ani není kůň, jenhrouda masa - svalů... jak z kreslenýho filmu. Nemáš tam něco trošičku víc elegantního ???

27.5.2007 08:48

jackie napsal(a):
Teda Soni, tohle se mi už nějak nelíbí... to snad ani není kůň, jenhrouda masa - svalů... jak z kreslenýho filmu. Nemáš tam něco trošičku víc elegantního ???

to se mi taky nelíbí mě se nelíbí přesvalení ani QH, APH ani ApH...už to nejsou ani koně. Sotva se to hýbe. Je to jako kulturista. Trocha elegance by neuškodila

Co tento? Ten se mi moc líbí i barvou
Passion Buck

27.5.2007 08:49

lucky napsal(a):
to se mi taky nelíbí mě se nelíbí přesvalení ani QH, APH ani ApH...už to nejsou ani koně. Sotva se to hýbe. Je to jako kulturista. Trocha elegance by neuškodila

Co tento? Ten se mi moc líbí i barvou
Passion Buck

Passion Buck

buckskin tobiano

27.5.2007 08:50

lucky napsal(a):
Passion Buck

buckskin tobiano

Jooo, tak tohle je krasavec

27.5.2007 08:55

jackie napsal(a):
Jooo, tak tohle je krasavec

že jo, taky se mi moc líví! Jak nejsem zrovna na painty (připadají mi moc strakatí jako kráva), tak tenhle je fakt pěkný!

A tento se mi taky líbí Je elefantní, nepřesvalený, prý je to ještě barva dun, ale vypadá skoro jako světlý hnědák, že? Je miloučký

AKS Rip Tide

27.5.2007 08:56

lucky napsal(a):
že jo, taky se mi moc líví! Jak nejsem zrovna na painty (připadají mi moc strakatí jako kráva), tak tenhle je fakt pěkný!

A tento se mi taky líbí Je elefantní, nepřesvalený, prý je to ještě barva dun, ale vypadá skoro jako světlý hnědák, že? Je miloučký

AKS Rip Tide

hlavička
AKS Rip Tide

27.5.2007 08:57

lucky napsal(a):

AKS Rip Tide

No tenhle je taky krááásnej!

27.5.2007 08:59

bednarik petr napsal(a):
.

.maura si prohlíží svou budoucí činost,cha cha

27.5.2007 09:01

bednarik petr napsal(a):

Maurína se mi moc líbí...po kom vlastně je? Má hrozně zajímavé zbarvení. Uvidím ji někdy na závodech?

tento je docela hezký, ale už nevím jméno...v webu

27.5.2007 09:03

lucky napsal(a):
Maurína se mi moc líbí...po kom vlastně je? Má hrozně zajímavé zbarvení. Uvidím ji někdy na závodech?

tento je docela hezký, ale už nevím jméno...v webu

tot je z Austrálie....podobné zbarvení, že?

27.5.2007 09:07

bednarik petr napsal(a):

Teda Soni, místo pleasure bude tahat klády, jooo???
To ji takhle pouštíš na volno? To jsi dobrá, já bych si to tady nelajzla... ti moji chuligáni by určitě hned někam zmizli

27.5.2007 09:14

jackie napsal(a):
To ji takhle pouštíš na volno? To jsi dobrá, já bych si to tady nelajzla... ti moji chuligáni by určitě hned někam zmizli

zatím za mnou chodí,ale taky čekám kdy se rozhodne,že je už dospělá.Maurína je po Billy Skip Bars z matky Bueno Cherokee.Na závodech nás uvidíš příští rok ,ale letos už půjdem na paint show do Horky nad Moravou.

27.5.2007 09:15

jackie napsal(a):

tady ještě jeden moc hezký hřebec na prodej v USA barvy grullo overo

Betcha Wish U Had Me

27.5.2007 09:23

lucky napsal(a):
tady ještě jeden moc hezký hřebec na prodej v USA barvy grullo overo

Betcha Wish U Had Me

Tak jestli můžu tak přidám pár paintů....Tyhle koně miluju

27.5.2007 09:24

mispulka napsal(a):
Tak jestli můžu tak přidám pár paintů....Tyhle koně miluju

27.5.2007 09:27

bednarik petr napsal(a):
.

Mě se líbí strakáči z vraníků nebo tmavých ryzáků
Tenhle je z Borový ze závodů

27.5.2007 09:28

microfon napsal(a):

...

27.5.2007 09:28

microfon napsal(a):

Mám jich v počítači spoustu

27.5.2007 09:29

microfon napsal(a):

též Borová loni

27.5.2007 09:32

microfon napsal(a):

tenhel je asi nějakej z A1/1 a ani barva mi už tolik nefascinuje

27.5.2007 10:19

bednarik petr napsal(a):
.

A co říkáte tomuhle, byla asi před rokem v inzerci jakou dvouletej hřebec. mě se tak líbil, že jsem si ho musela uložit

27.5.2007 10:22

microfon napsal(a):
A co říkáte tomuhle, byla asi před rokem v inzerci jakou dvouletej hřebec. mě se tak líbil, že jsem si ho musela uložit

jo ,ten byl pěknej,škoda jen že nebyl čistej paint,ale jeho otec dává moc pěkný koníky.

27.5.2007 12:12

bednarik petr napsal(a):
jo ,ten byl pěknej,škoda jen že nebyl čistej paint,ale jeho otec dává moc pěkný koníky.

Toník Solanský s Čiky(nevím její amrické jméno), ale doma ji říkáme tak..

27.5.2007 15:01

barletka napsal(a):
Toník Solanský s Čiky(nevím její amrické jméno), ale doma ji říkáme tak..

http://simonsshowhorses.com/

koukněte na video u toho hřebce! Já se úplně zhrozila...nevím jak vy, ale chcípající koně ve cvalu..brrr

27.5.2007 18:36

lucky napsal(a):
http://simonsshowhorses.com/

koukněte na video u toho hřebce! Já se úplně zhrozila...nevím jak vy, ale chcípající koně ve cvalu..brrr

Smilling Duckle :)

27.5.2007 18:38

dandys3 napsal(a):
Smilling Duckle :)

Klára Šálková

27.5.2007 18:41

dandys3 napsal(a):
Klára Šálková

Lady

27.5.2007 19:30

dandys3 napsal(a):

Dandys,ta nebo ten Lady je co zač? A čí je vlastně Čiky? má bezvadnou hřívu,viděla jsem jí v Horce a pak v Rožnově ,hodně se mi líbila.

27.5.2007 19:32

mispulka napsal(a):
Snow Diablo

A z druhé strany

27.5.2007 21:25

mispulka napsal(a):
A z druhé strany

Míšo ten se vydařil.

28.5.2007 05:31

bednarik petr napsal(a):
Míšo ten se vydařil.

Čiky - myslíš Čonkyho ? ..ten je Míši Zachové ,a ta Lady je Fantastic Lady Eagle a patří Ireně Plačkové :)

28.5.2007 08:29

dandys3 napsal(a):
Čiky - myslíš Čonkyho ? ..ten je Míši Zachové ,a ta Lady je Fantastic Lady Eagle a patří Ireně Plačkové :)

V sobotu jsem byla na závodech na Borový,tak vám sem vložím pár fotek.Bohužel u žádného koně nevím jméno

28.5.2007 08:30

v v napsal(a):
V sobotu jsem byla na závodech na Borový,tak vám sem vložím pár fotek.Bohužel u žádného koně nevím jméno

hřebec někde od budějc.Myslím že z Vráta

28.5.2007 08:31

v v napsal(a):
hřebec někde od budějc.Myslím že z Vráta

.

28.5.2007 08:34

v v napsal(a):
,

tady jeden nepuntíkatý paint někde od Ustí

28.5.2007 08:35

v v napsal(a):
tady jeden nepuntíkatý paint někde od Ustí

,,

28.5.2007 08:38

v v napsal(a):
.

pár méně povedených z haly

28.5.2007 08:40

v v napsal(a):
pár méně povedených z haly

.

28.5.2007 08:50

v v napsal(a):
.

Ne ne Čonkiho znám,ale tu kobylu jak píšeš,že jí říkáte čiki

28.5.2007 10:36

bednarik petr napsal(a):
.

Ahoj, slibovala jsem fotku tatínka mojí paintky Mr. Jack Guna. Tady je, dávám jen hlavičku, fotila jsem ho ve výběhu a celá fotka se mi moc nepovedla a já mu nechci udělat špatnou reklamu. V pátek jsme připouštěli Coysinku, tak za 19 dní uvidíme. Ivana

28.5.2007 11:50

casi napsal(a):
Ahoj, slibovala jsem fotku tatínka mojí paintky Mr. Jack Guna. Tady je, dávám jen hlavičku, fotila jsem ho ve výběhu a celá fotka se mi moc nepovedla a já mu nechci udělat špatnou reklamu. V pátek jsme připouštěli Coysinku, tak za 19 dní uvidíme. Ivana

Ahoj Ivčo,

co že si se rozhodla znovu pro Evžena? Přijed se někdy k nám do Vícenic podívat na Sheidr a malou Sheilu! Nepojedeš se o víkendu podíva k Jirákum do Borku na závody? A samozřejmě držíme palečky aby Coysi zustala březí

Lenka

28.5.2007 12:08

bednarik petr napsal(a):
Ne ne Čonkiho znám,ale tu kobylu jak píšeš,že jí říkáte čiki

Ciki, kobyla s nadhernou hrivou, je Davida Zdrahala. Vymenil pulky za cely. A my mame ty skvely pulky doma. Urcite jsi je videla v Roznove. Sheila a Dianka.

28.5.2007 12:33

dolinka napsal(a):
Ahoj Ivčo,

co že si se rozhodla znovu pro Evžena? Přijed se někdy k nám do Vícenic podívat na Sheidr a malou Sheilu! Nepojedeš se o víkendu podíva k Jirákum do Borku na závody? A samozřejmě držíme palečky aby Coysi zustala březí

Lenka

Ahoj Leni, Evžen se nám osvědčil, malá Niki je krásná a jsme z ní všichni nadšení. Možná na Niki až bude dospělá pustím paintíčka, ale první bude Piškot- moje srdeční záležitost. K malinké Pavoškové Vám gratuluji, je nádherná. Jo a tohle hříbátko, jestli nějaké bude, bude patřit mojí kamarádce a ta je z Evžena nadšená. Zatím čau Ivana

28.5.2007 13:56

casi napsal(a):
Ahoj Leni, Evžen se nám osvědčil, malá Niki je krásná a jsme z ní všichni nadšení. Možná na Niki až bude dospělá pustím paintíčka, ale první bude Piškot- moje srdeční záležitost. K malinké Pavoškové Vám gratuluji, je nádherná. Jo a tohle hříbátko, jestli nějaké bude, bude patřit mojí kamarádce a ta je z Evžena nadšená. Zatím čau Ivana

jo tam ta nahoře ta čiky :) ..to sem tam nedávala já :) ...

na fotce : "Bejbynka" (PH) a Peťa

29.5.2007 09:28

dandys3 napsal(a):
jo tam ta nahoře ta čiky :) ..to sem tam nedávala já :) ...

na fotce : "Bejbynka" (PH) a Peťa

tak se zase na chvíli přidám... tenhle hříbeček se mi moc líbí, je trošku podobný hříbkovi od Jackii...

29.5.2007 09:29

tajemma danny napsal(a):
tak se zase na chvíli přidám... tenhle hříbeček se mi moc líbí, je trošku podobný hříbkovi od Jackii...

a ještě jedno krásné hříbátko...

29.5.2007 09:29

tajemma danny napsal(a):
a ještě jedno krásné hříbátko...

a z druhé strany...

29.5.2007 09:31

tajemma danny napsal(a):
a z druhé strany...

a tady plemrnný hřebec TUROS BEJKOS . ukázka pod sedlem...

29.5.2007 10:12

tajemma danny napsal(a):
a tady plemrnný hřebec TUROS BEJKOS . ukázka pod sedlem...

to je krásný hřebec asi si ním připustím Mauru,,cha cha cha .to černý hříbě je u nás?

29.5.2007 10:48

bednarik petr napsal(a):
to je krásný hřebec asi si ním připustím Mauru,,cha cha cha .to černý hříbě je u nás?

nene, všdchno je z netu. Když si na sezmanu klikneš na Obrázky...pak si napíšek paint horses a vyplivne ti to odkazy... Je úžasný žejo...já jsem ulítlá na ty podobně flekatý jako jsou kravičky... Jó, třeba jednou se mi bude jeden pást na zahradě...

29.5.2007 10:52

tajemma danny napsal(a):

Ale jenom trošku-ten od Jackie je daleko,dalekoo hezčíííí!!!!!!

29.5.2007 10:55

jaruska napsal(a):
Ale jenom trošku-ten od Jackie je daleko,dalekoo hezčíííí!!!!!!

Haha, Jaruško, lobuješ, viď? Díííky!!! A Vilda taky!!!

29.5.2007 11:30

jackie napsal(a):
Haha, Jaruško, lobuješ, viď? Díííky!!! A Vilda taky!!!

Jasnačka, že je Vilík hezčejší...

29.5.2007 11:32

tajemma danny napsal(a):
Jasnačka, že je Vilík hezčejší...

Haha, tak Vilda moc děkuje

29.5.2007 12:51

jackie napsal(a):
Haha, tak Vilda moc děkuje

Born On The Snow

29.5.2007 18:09

mispulka napsal(a):
..

něco z Horky(minulý rok..)

29.5.2007 18:11

dandys3 napsal(a):
něco z Horky(minulý rok..)

...

29.5.2007 20:06

dandys3 napsal(a):
..

Na Maurínu jsem zvědavá. Fakt je to moc krásná paintka. Do Horky asi letos nepojedem..ale kdo ví. Ovšem příští rok...kdo ví, třeba se sejdeme na kolbišti

hřebec DANDY RED PINE.

1.6.2007 12:27

lucky napsal(a):
Na Maurínu jsem zvědavá. Fakt je to moc krásná paintka. Do Horky asi letos nepojedem..ale kdo ví. Ovšem příští rok...kdo ví, třeba se sejdeme na kolbišti

hřebec DANDY RED PINE.

Maurína je šikovná což se nedá říci o mě,takže pokud se někdy potkáme na kolbišti tak nás se bát nemusíte Cha cha

1.6.2007 12:35

bednarik petr napsal(a):
Maurína je šikovná což se nedá říci o mě,takže pokud se někdy potkáme na kolbišti tak nás se bát nemusíte Cha cha

no, tak s námi je to podobné. Já jsem ten problém
HBF Iron Man

1.6.2007 12:35

lucky napsal(a):
no, tak s námi je to podobné. Já jsem ten problém
HBF Iron Man

I-Got-Charisma

1.6.2007 12:36

lucky napsal(a):
I-Got-Charisma

I-Got-Charisma

1.6.2007 12:36

lucky napsal(a):
I-Got-Charisma

the big sensation

tihle ryzáci jsou taky pěkní, že?

1.6.2007 12:37

lucky napsal(a):
the big sensation

tihle ryzáci jsou taky pěkní, že?

the big sensation

1.6.2007 12:41

bednarik petr napsal(a):

.

1.6.2007 12:43

bednarik petr napsal(a):
.

teď jsem se na toho hřebce dívala v souvislosti s prodejem jeho syna. Jsou nádherní,škoda,že nejsou u nás ,Takovej kousek bych hledala marně.

1.6.2007 13:02

bednarik petr napsal(a):
teď jsem se na toho hřebce dívala v souvislosti s prodejem jeho syna. Jsou nádherní,škoda,že nejsou u nás ,Takovej kousek bych hledala marně.

myslíš tohoto, jo? Je fakt moc pěkný
the big sensation

1.6.2007 13:18

lucky napsal(a):
myslíš tohoto, jo? Je fakt moc pěkný
the big sensation

PŘIDÁVÁM PÁR KRASANCŮ...TENHLE JE TAKÉ POVEDENÝ ALLA MAURÍNKA
HŘEBEC LANDSONS CUT N DRY

1.6.2007 13:20

tajemma danny napsal(a):
PŘIDÁVÁM PÁR KRASANCŮ...TENHLE JE TAKÉ POVEDENÝ ALLA MAURÍNKA
HŘEBEC LANDSONS CUT N DRY

nabušenej hřebec HAMMY´S FATHER

1.6.2007 13:21

tajemma danny napsal(a):
nabušenej hřebec HAMMY´S FATHER

ještě jedna fotečka HAMMY´S FATHER

1.6.2007 13:22

tajemma danny napsal(a):
ještě jedna fotečka HAMMY´S FATHER

vyhlížející vězeň...

1.6.2007 13:22

tajemma danny napsal(a):
vyhlížející vězeň...

a bohužel u těchto nevím jména...

1.6.2007 13:23

tajemma danny napsal(a):

1.6.2007 14:52

bednarik petr napsal(a):
.

Znáte někdo tohoto hřebce-> Stinger Sun Peppy ???

1.6.2007 21:27

tajemma danny napsal(a):

Co mi to tu děláte? takové krásné koně,teď už fakt nic nekoupím neboť budu chtít tohle a tamto.......

5.6.2007 11:17

bednarik petr napsal(a):
.

Hele vy fanošci paintu, není tu někdo kdo by měl zájem o jednoho co tak vypadá, je dvouletej,matka ČTxhucul a tatka paint. Je bílo-rezatý.Pomáhám ho kamarádce prodat,foto a podrobnosti kdyžtak na mejl.klawdie@centrum.cz

5.6.2007 11:19

klawdie napsal(a):
Hele vy fanošci paintu, není tu někdo kdo by měl zájem o jednoho co tak vypadá, je dvouletej,matka ČTxhucul a tatka paint. Je bílo-rezatý.Pomáhám ho kamarádce prodat,foto a podrobnosti kdyžtak na mejl.klawdie@centrum.cz

MNo tak mi hoď pár fotek a podrobnosti na mailík,ju? Díky moc Zkusím se poptat jedné známé, ta scháměla nějakého flekouška

5.6.2007 13:03

tajemma danny napsal(a):
MNo tak mi hoď pár fotek a podrobnosti na mailík,ju? Díky moc Zkusím se poptat jedné známé, ta scháměla nějakého flekouška

mě ho taky pošli,kamarád chce něco koupit,tak pokud bude podle jeho představ...kdo ví

5.6.2007 13:20

tajemma danny napsal(a):

Super lidičky zajistím fota a podrobnější info a zašlu vám to. Radši ho nabízím tady mezi známými...občas pak koníci skončí bůh ví kde! Tak bych ráda Luckymu našla nějaké hodné páníčky.Je ted na výchově, takže zlobivý ani zkažený není...ale majitelka je zase těhotná takže to pro ní nemá smysl a později by si spíš chtěla koupit kobylu aby z ní mohla taky mít hříbatka.dík že jste se ozvali, napíšu.zatím.

6.6.2007 13:36

klawdie napsal(a):
Super lidičky zajistím fota a podrobnější info a zašlu vám to. Radši ho nabízím tady mezi známými...občas pak koníci skončí bůh ví kde! Tak bych ráda Luckymu našla nějaké hodné páníčky.Je ted na výchově, takže zlobivý ani zkažený není...ale majitelka je zase těhotná takže to pro ní nemá smysl a později by si spíš chtěla koupit kobylu aby z ní mohla taky mít hříbatka.dík že jste se ozvali, napíšu.zatím.

Tak mám zase pár nových fotek...já jsme prostě ulítlá na klasické flekoušky...

6.6.2007 13:37

tajemma danny napsal(a):
Tak mám zase pár nových fotek...já jsme prostě ulítlá na klasické flekoušky...

u těchto nevím jak se jmenujou, nebylo to na stránkách napsáno...

6.6.2007 13:37

tajemma danny napsal(a):
u těchto nevím jak se jmenujou, nebylo to na stránkách napsáno...

6.6.2007 13:38

tajemma danny napsal(a):
indiánka...

modroočko...

6.6.2007 13:39

tajemma danny napsal(a):
modroočko...

to je kombinace že? nádhera...skoro jako malované

6.6.2007 13:40

tajemma danny napsal(a):
to je kombinace že? nádhera...skoro jako malované

tady američan Dixons Oreosupreme

6.6.2007 13:42

tajemma danny napsal(a):
tady američan Dixons Oreosupreme

hřebec SCENICS SYMBOL

6.6.2007 19:58

tajemma danny napsal(a):
hřebec SCENICS SYMBOL

Ty tajemná danny,ty chceš aby mě ranilo? Taková krása

6.6.2007 20:08

bednarik petr napsal(a):
Ty tajemná danny,ty chceš aby mě ranilo? Taková krása

Jsou parádní, viď, Soni???

6.6.2007 20:49

jackie napsal(a):
Jsou parádní, viď, Soni???

Jé ahoj Jani,jak Vám to jde? já s Maurou už dnes cválala sice jen kousek,ale byl to cval.Nadřela jsem se jako vůl,aby mi přešla do cvalu.Jinak už chodíme skoro prav.kolečka a zastavujeme a couváme ve vnitř klád a rovně!!! Nakonec jsem si koupila sedlo od Frintu,ale nechám si ušít ještě od našeho pleasurové maura má supr chody.

6.6.2007 20:54

bednarik petr napsal(a):
Jé ahoj Jani,jak Vám to jde? já s Maurou už dnes cválala sice jen kousek,ale byl to cval.Nadřela jsem se jako vůl,aby mi přešla do cvalu.Jinak už chodíme skoro prav.kolečka a zastavujeme a couváme ve vnitř klád a rovně!!! Nakonec jsem si koupila sedlo od Frintu,ale nechám si ušít ještě od našeho pleasurové maura má supr chody.

Ahoj Soni! A co jako jak nám jde? To plazení se s Brebčou v terénu, haha? Jó, já si myslela, jak kočka vůbec nemá rovnováhu s jezdcem, ale posledně to se mnou tak rozbalila, že jsem ani nedýchala, haha! Byla to nááádherááá!!! Chody má taky supr, ale bohužel my už jen rekreačku, netroufám si dát ji do pořádného tréninku, ty nohy nejsou fit a práce na kruzích by ji nejspíš odrovnala . Já na ni teď taky sháním sedýlko, Jurka mi pošle vyzkoušet to jeho od Zajace Ten můj reiner od Pinta je na ni úzkýýý!!! Písnu ti mailík, jo?

7.6.2007 06:43

jackie napsal(a):
Ahoj Soni! A co jako jak nám jde? To plazení se s Brebčou v terénu, haha? Jó, já si myslela, jak kočka vůbec nemá rovnováhu s jezdcem, ale posledně to se mnou tak rozbalila, že jsem ani nedýchala, haha! Byla to nááádherááá!!! Chody má taky supr, ale bohužel my už jen rekreačku, netroufám si dát ji do pořádného tréninku, ty nohy nejsou fit a práce na kruzích by ji nejspíš odrovnala . Já na ni teď taky sháním sedýlko, Jurka mi pošle vyzkoušet to jeho od Zajace Ten můj reiner od Pinta je na ni úzkýýý!!! Písnu ti mailík, jo?

Jsem ráda Soni, že se líbí...já jsem na painty také ulítlá. Ale takový ti nabušenci se mi moc nepáčí, já jsem spíše na ty klasický. Maurínka je moc krásná klisnička Třeba někdy budu doma mít také takovou černobílou maurínku... ale ještě si počkám, teď vyběhávám stavební povolení...a na podzim začínáme se stavbou...mám to dobře naplánovaný, že

7.6.2007 08:31

tajemma danny napsal(a):
Jsem ráda Soni, že se líbí...já jsem na painty také ulítlá. Ale takový ti nabušenci se mi moc nepáčí, já jsem spíše na ty klasický. Maurínka je moc krásná klisnička Třeba někdy budu doma mít také takovou černobílou maurínku... ale ještě si počkám, teď vyběhávám stavební povolení...a na podzim začínáme se stavbou...mám to dobře naplánovaný, že

Ahoj Danny,jednou určitě budeš míti krásnou paintku a novej domeček. My opravujeme,ale stáje budou postvený nový,mám představu asi takovou...

7.6.2007 08:31

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Danny,jednou určitě budeš míti krásnou paintku a novej domeček. My opravujeme,ale stáje budou postvený nový,mám představu asi takovou...

Jen ty stáje bych chtěla trochu jinak,ale to by se doladilo až na místě.

7.6.2007 09:16

bednarik petr napsal(a):
Jen ty stáje bych chtěla trochu jinak,ale to by se doladilo až na místě.

Také to máš pěkně naplánovaný. My budeme mít stavbu 13 x 4 m, kde budou tři boxy, přičemž v jednom budou ovečky-které už čekají na nový bejvák , v prostředním (nejvtším 6x4) místo na pár balíků sena a úložiště pilin, a v krajním boxíku bude uň...klasická dřevostavba, půlený dveře, okénka, celý obvodový plášť bude z fošen...kolem stáje metrový ochoz ze zámkové dlažby...piliny už mám ošéfovaný z nedaleké obr pily, a seníčko už také...budu muset asi přikupovat v těch malých hranatých balících...Teď už jen toho koníka, přemýšlím o zvolení správného plemene...mohu mít za levno fríse ze země tulipánů...nebo pořídit nějakého toho paitíka...heh, už vím jak to dopadne, koupím nějakého tuctového hnědého bezpapíráka a bude... uvidíme jak to dopadne, hlavně chci mít před koupí 100% podmínky pro koníka a pak až v klidu koupit nějakého čtyřnožce...

7.6.2007 09:50

tajemma danny napsal(a):
Také to máš pěkně naplánovaný. My budeme mít stavbu 13 x 4 m, kde budou tři boxy, přičemž v jednom budou ovečky-které už čekají na nový bejvák , v prostředním (nejvtším 6x4) místo na pár balíků sena a úložiště pilin, a v krajním boxíku bude uň...klasická dřevostavba, půlený dveře, okénka, celý obvodový plášť bude z fošen...kolem stáje metrový ochoz ze zámkové dlažby...piliny už mám ošéfovaný z nedaleké obr pily, a seníčko už také...budu muset asi přikupovat v těch malých hranatých balících...Teď už jen toho koníka, přemýšlím o zvolení správného plemene...mohu mít za levno fríse ze země tulipánů...nebo pořídit nějakého toho paitíka...heh, už vím jak to dopadne, koupím nějakého tuctového hnědého bezpapíráka a bude... uvidíme jak to dopadne, hlavně chci mít před koupí 100% podmínky pro koníka a pak až v klidu koupit nějakého čtyřnožce...

Máš to pěkně vymyšlený, ale nebude mu smutno, bejt tebou určitě to udělám tak aby nebyl problém přistavět další box
No a neměla by jsi ty sama zájem o toho napůl paintíka jak nabízím, určitě by se dalo počkat než stáje dostavíte?

Přidejte reakci

Přidat smajlík