jackie
napsal(a):
Jani, jestli už ti to leze na průdušky, tak bys měla aspoň na pár dní na koníky zapomenout a pořádně to vyléčit, zbytečně si nezahrávej, zdravíčko máš jen jedno.
Buráčka jsem tipovala na huclíka a on je šmrcnutej haflingem, ale je to fešák. A z toho pupíčku si nic nedělej, ti naši,když nejezdí, tak ho mají taky hned, akorát je nefotím zepředu, aby to nebylo tolik vidět.
jackie
napsal(a):
Boží, Standoušek je Burákovi hrozně podobnej (jen není tak děsně vyžranej ). Mají stejný kukuč
. On je čistej huculík? Tihle koníci mají svoje kouzlo, takže i když budu chovat na kobylách PH a QH, svoje místo u mne bude mít i huculáček (i když kříženej)
nerda
napsal(a):
Zase jsem si psala do staré rady...........nebój Jani,neblouzníš,jde jim to špatně
Už jsem na to taky ráno koukala.Myslíš,že to máš už na průduškách?
Jo kdyby otoman, Iví, to už je válenda, ani v tom sedle nebudu moct roztáhnout nohy, přijdu asi o kyčle... uf, někdo má problém koně nakrmit, já zas zhubnout....
Iví, ten kašel mám fakt hroznej, ještě že to na Radě není slyšet
nerda
napsal(a):
Zase jsem si psala do staré rady...........nebój Jani,neblouzníš,jde jim to špatně
Už jsem na to taky ráno koukala.Myslíš,že to máš už na průduškách?
Standa je čistej huclík a ten pupíček opravdu dokáže v pohodě nacpat jako Buráček. Ty hodiny fakt maj blbě.
charliebob
napsal(a):
Standa je čistej huclík a ten pupíček opravdu dokáže v pohodě nacpat jako Buráček. Ty hodiny fakt maj blbě.
Je mooooc pěknej! A nezapře plemeno, když tak rád baští, hihi!
To jsem ráda, že neblouzním a ty hodiny mají fakt blbě oni a ne moje oči, haha!
Tak já půjdu nejspíš zas ležet, abych ty hnusný bacily rychle přeprala. Už máme černo a slyším bouřit, no asi to nebude dlouho trvat a všechny spotřebiče budu tahat z elektriky!!!
nerda
napsal(a):
Zkus cibulovej čaj s medem......není to zrovna mňamka,ale zabírá to .
Iví, tohle bys do mě nenacpala ani pod nátlakem! Čajík jedině ovocnej nebo černej s cukrem a citronem, ale cibuli? Nééééé!!!!
Boží, a v jakém programu zmenšuješ? Já je mám pak na fauně taky ošklivý, to není fotkama, ale jejich programem, řekla bych. Já je zmenšuju v prohlížeči Irfan view... každou na nějakých cca 500 x 800 pixelů...
jackie
napsal(a):
Iví, tohle bys do mě nenacpala ani pod nátlakem! Čajík jedině ovocnej nebo černej s cukrem a citronem, ale cibuli? Nééééé!!!!
Boží, a v jakém programu zmenšuješ? Já je mám pak na fauně taky ošklivý, to není fotkama, ale jejich programem, řekla bych. Já je zmenšuju v prohlížeči Irfan view... každou na nějakých cca 500 x 800 pixelů...
Boží, a má Standa nějaký bílý chlupy? Burák jen maličkou hvězdičku na čele, jinak nic. A taky má dva víry na čele vedle sebe... stejně jako Brebča, haháááá!
charliebob
napsal(a):
Já nezmenšuju v žádném programu, protože vůbec nevím jak se to dělá.
A máš nějaký prográmek? Nebo bys mohla rovnou fotit na nižší rozlišení - to má foťák asi jako možnost nastavení... jen pak je to škoda, když chceš mít uložený fotky kvalitní, už je nevylepšíš. A co máte za prográmek? Máte nějakej?
nerda
napsal(a):
Tak se hezky vykurýruj,ať jsi brzo jako rybička.........Já si jdu dát něco dobrýho (a vydatnýho)k véče.Mám zase opačný problém,než Buráček
No co já se dočetla o dvou vírech není nic pěknýho, koně hektičtí, reagující na podněty přehnaně atd. Ale u nás to neplatí, ani u Buráka ani u Brebery. Oba jsou výborní parťáci, je na ně spoleh a i když se leknou, tak se jen zaseknou a nikam nezdrhají... o hektičnosti nemůže být řeč
No vidíš, Burák to má naopak, v zimě čumák bílý, v létě hnědý, haha!
nerda
napsal(a):
Tak se hezky vykurýruj,ať jsi brzo jako rybička.........Já si jdu dát něco dobrýho (a vydatnýho)k véče.Mám zase opačný problém,než Buráček
Jani, v prográmku se absolutně nevyznám, to nemáš šanci mi takhle vysvětlit, to budu muset sehnat někoho tady, kdo fotí, aby mi to všechno ukázal, případně nějakej prográmek naprogramoval.
charliebob
napsal(a):
Jani, v prográmku se absolutně nevyznám, to nemáš šanci mi takhle vysvětlit, to budu muset sehnat někoho tady, kdo fotí, aby mi to všechno ukázal, případně nějakej prográmek naprogramoval.
Tak asi jooo... a co tvůj dvouvírák, je to taky pohodář?
Teď jsem si dala tu Sangrii a meloun, haha, obojí má hodně vody a je to sladké, tudíž pro mne mňam mňam... jéje už podezřele blízko blýská!!!! Ale pořád daleko nebo neslyším žádné hromy...
charliebob
napsal(a):
Tak a o těch dvou vírech nám říkal jeden pán, tuším že to byl bývalý ředitel Hřebčince v Písku, to ho k nám jednou přivedl kamarád,,,tak ten říkal, že koním se dvěma víry, arabové říkali koně se čtyřma očima a že si těchto koní více cennili pro jejich inteligenci. To je lepší výklad, že
jackie
napsal(a):
No to už je lepčí nápad, Iví!!! Jenže tu tady nemáááám, ach, co já si jen počnu... jdu si aspoň nalít Sangrii, dostala jsem ji k svátku, hihi!
Holký,téda,já napsala do starý rady a než jsem to naklepala,tak tady je už půl Rady fůůůůč!!!!!
Tak se tam mrkněte a já budu pokračovat.,joo?
Jééé,holkýý,já objevila na tom mém Bobíškovi taky 2 víry na čele vedle sebe,to je snad nějáký znamení nebo co,že jo?A objevila jsem u něj víry i než začíná přední noha,tak v těch místech,já nevím,jak se to říká.Někdy Vám je fotnu,ale asi to nebude vidět.
Soni,u Tebe padaj kroupové,joo???Tady to strašilo,ale nic z toho nebylo.
Tady jede páže do průvodu dělat královi družinu!!!
charliebob
napsal(a):
Tak a o těch dvou vírech nám říkal jeden pán, tuším že to byl bývalý ředitel Hřebčince v Písku, to ho k nám jednou přivedl kamarád,,,tak ten říkal, že koním se dvěma víry, arabové říkali koně se čtyřma očima a že si těchto koní více cennili pro jejich inteligenci. To je lepší výklad, že
Jooo, tak to sedí mnohem líp!!! Ti moji dvouvíráci jsou fakt inteligentní a Burák s těma dvěma očima navíc i líp vidí.... všechny bubáky, haha! Ba ne, tak strašný to není.
Tak já se jdu odpojit, bouřka se blíží, přeji Boží nejen tobě krásný večer a zítra zase papapa!!!
jackie
napsal(a):
Jooo, tak to sedí mnohem líp!!! Ti moji dvouvíráci jsou fakt inteligentní a Burák s těma dvěma očima navíc i líp vidí.... všechny bubáky, haha! Ba ne, tak strašný to není.
Tak já se jdu odpojit, bouřka se blíží, přeji Boží nejen tobě krásný večer a zítra zase papapa!!!
Téda, Jarú, ty si přiskotačíš, zrovna když já už chci odskotačit!!! Další dvouvírák? No supééér, vítej k nám
charliebob
napsal(a):
Standa je taky naprostej pohodář, jenom se mu někdy nechce běhat, to si to potom musí napřed s Emilem vyříkat a pak už můžou frčet. A když už se lekne, tak přece nebude někam utíkat. Zapíchne, zkoukne jestli teda by měl zdrhnout, ale pak vždycky zjistí, že za tu námahu to nestojí.
Jenom je někdy tak příšerně vlezlej, že když potřebujeme něco udělat, tak ho musíme vyhodit, protože strašně rád pomáhá
krade kladívka, prkýnka apod. prostě náš Standoušek.
charliebob
napsal(a):
Standa je taky naprostej pohodář, jenom se mu někdy nechce běhat, to si to potom musí napřed s Emilem vyříkat a pak už můžou frčet. A když už se lekne, tak přece nebude někam utíkat. Zapíchne, zkoukne jestli teda by měl zdrhnout, ale pak vždycky zjistí, že za tu námahu to nestojí.
Jenom je někdy tak příšerně vlezlej, že když potřebujeme něco udělat, tak ho musíme vyhodit, protože strašně rád pomáhá
Holky, ještě jeden dvouvírák. Naše Linda je má taky.
charliebob
napsal(a):
Boží, to jsi psala o Burákovi, ne??? Máme asi stejnýho koně, mám ten pocit!!! Burák nedávno rozebral kamarádovi traktor... on ho neprozřetelně nechal půl hodiny bez dozoru na pastvině a když se vrátil, sedačka i zapomenutý svetr se válely několik metrů od traktoru. Taky olízal okýnka... asi byly špinavý! A když si soused sbíral na valníček zapřažený na Octavií koblížky na zahrádku, tak Burák mu je chodil přepočítávat a za odměnu mu umyl skoro celou kasli
Jarú, Jarušce i Kačence to ohromně sluší! To tam pro ni měli takhle malý minikostým (pro Kačenku)???
jackie
napsal(a):
Boží, to jsi psala o Burákovi, ne??? Máme asi stejnýho koně, mám ten pocit!!! Burák nedávno rozebral kamarádovi traktor... on ho neprozřetelně nechal půl hodiny bez dozoru na pastvině a když se vrátil, sedačka i zapomenutý svetr se válely několik metrů od traktoru. Taky olízal okýnka... asi byly špinavý! A když si soused sbíral na valníček zapřažený na Octavií koblížky na zahrádku, tak Burák mu je chodil přepočítávat a za odměnu mu umyl skoro celou kasli
Jarú, Jarušce i Kačence to ohromně sluší! To tam pro ni měli takhle malý minikostým (pro Kačenku)???
Tak to je supéééééééér, hotoví bráchové
jackie
napsal(a):
Téda, Jarú, ty si přiskotačíš, zrovna když já už chci odskotačit!!! Další dvouvírák? No supééér, vítej k nám
Janí,já za to fakt nemůžu,já měla poměrně dost práce a dostala jsem se sem až fčíííl,tak se nezlob!!!A klidně se běž kurýrovat,s průduškama nejní žádná psina,to by mohlo mít i vážnější následky,takže šupky dupky do pelíšku s čajíčkem!!!!!
Tady Olda s Jaruškou...
Boží,ty deky nechal šít starosta obce Královice,já nééé,kdepáák,já bych neušila ani šnuptychl,hihi!!!!
jackie
napsal(a):
Tak teda jo, už jdu chrupkat. Abych na ty koně mělazítra aspoň trochu sílu
Dobrou noc, mějte se krásně a ať vám kroupové nicnerozbijou!!! Tady se blýská na časy, ale to je tak vše.
Papa! Loučí se i Vilda
charliebob
napsal(a):
Tak to je supéééééééér, hotoví bráchové
Malý páže u hospody-řeknu Vám,že ty děti se dneska fakt vyplatěj!
Ta tam udělala útratu skoro jako táta a pak,když jsme přijeli z tý bitvy s koníkama domů,tak se tam s ní táta vrátil na kole a já jí dala sebou 200 Kč a když přijela,tak se jí ptám-Zbyly Ti nějáký peníze??Joooo,6 Korun!!!!!
A to tam vyhrála v tombole nějáký 2 malý hračky,ale jak se blížila bouřka,sedli na kola a hračky tam hezky zapomněli!!!!!
jackie
napsal(a):
To teda jo, ten můj brácha pochází z Jižních Čech
Kam zas zmizla ta Jarča? Ještě nepísla nic o Bobíškovi, dvouvíráčkovi... jak se mu dneska dařilo...???
Jaruško, ale slušelo vám to, panečkute. Máte hodného pana starostu.
Tak bráchové to asi nebudou, Standa je tuším odněkud ze Západních Čech, ale jsem líná se jít podívat.
jackie
napsal(a):
To teda jo, ten můj brácha pochází z Jižních Čech
Kam zas zmizla ta Jarča? Ještě nepísla nic o Bobíškovi, dvouvíráčkovi... jak se mu dneska dařilo...???
Janíí,dneska jsem ho jen hladila a čistila,dám mu čas si na mě zvyknout,aby si spojil BÁBA-LÁSKA
!!!!!!Ale je to opravdu kliďas na entou,
protože jsme se všema koňma odjeli a on tam zůstal úúplně sám,ale žádný lítání se nekonalo,jen koukal a hezky čekal!
Tady už cesta domů přes železný mostík.....
jackie
napsal(a):
Tak teda jo, už jdu chrupkat. Abych na ty koně mělazítra aspoň trochu sílu
Dobrou noc, mějte se krásně a ať vám kroupové nicnerozbijou!!! Tady se blýská na časy, ale to je tak vše.
Papa! Loučí se i Vilda
Janí,dobrou,pořádně se vyspi a zítra nechoď za koníkama,potřebovala bys to vyležet jako sůůůl!!!
Tady ještě malý pážátko s malou Kačenkou!!!!
charliebob
napsal(a):
Jaruško, mě už Emil taky vysvětlil, že si mám dát v hospůdce raději jedno pivko než jednu limču. Půlitr piva mě vyjde levněji než dvě deci limči.
Že jo,Boží,no ale Jarušce nemůžu říct-hele,dej si radši pivo,to je levnější!!!!!
Jo a ten pan starosta není náš,to je pan starosta Královic,to je obec 2 vesnice od nás,my mu tam jezdíme jezdit na takovéhle akce,ale dneska nás tedy fakt naštval,protože nechal zastavět stánkařema i místo,na kterým jsou postavený kolíky na úvaziště a my jsme tam tudíš nemohli uvázat nikam koně a museli jsme s nima jet dom.Tak jsme jeli,ale cestou jsme se zastavili v hospůdce,měli jsme všichni hroznou žížeň!Já jsem jednou byla vozit děti na tom valachovi,co už je prodanej,a to bylo taky obrovský horko a mě ho bylo líto,že tam není nikde voda,tak jsem mu koupila Sprite,a představte si,že on ho vychlemtal úúplně celej!!!!
jackie
napsal(a):
Všem vám přeji dobré ránko... no skoro už dobré dopoledne! Tak holky, dneska nikam fakt nejedu. Právě jsem se vypotácela z postele, a zase do ní za chvíli upadnu. Asi chřipajzna jak vyšitá, je mi pěkně blbě. A zrovna je tak hezky venku!!! Tu chorobu mi byl čert dlužnej, ale Jaruško, jak jsi mi večer radila, ať radši ležím, povím ti, že dneska ani nemám náladu a sílu za koníkama jet.
Tak si užijte zbytek víkendu, já sem občas mrknu až procitnu z komatu...
jackie
napsal(a):
Všem vám přeji dobré ránko... no skoro už dobré dopoledne! Tak holky, dneska nikam fakt nejedu. Právě jsem se vypotácela z postele, a zase do ní za chvíli upadnu. Asi chřipajzna jak vyšitá, je mi pěkně blbě. A zrovna je tak hezky venku!!! Tu chorobu mi byl čert dlužnej, ale Jaruško, jak jsi mi večer radila, ať radši ležím, povím ti, že dneska ani nemám náladu a sílu za koníkama jet.
Ahoj Jani,já šla v noci spát až kolem třetí,byla to nejhorší noc za posledních pár let,bouřka řádila hrozně,kroupy,silný déšť do toho rány ,fuj klepala jsem se pod peřinou,ne že bych byla posera,ale Maurína nechtěla být doma a pořád chodila pod stromy. Chtěla jsem to vyfotit,ale nešlo to jen tam mám kapky.Možná,že to bude ve správách.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Jani,já šla v noci spát až kolem třetí,byla to nejhorší noc za posledních pár let,bouřka řádila hrozně,kroupy,silný déšť do toho rány ,fuj klepala jsem se pod peřinou,ne že bych byla posera,ale Maurína nechtěla být doma a pořád chodila pod stromy. Chtěla jsem to vyfotit,ale nešlo to jen tam mám kapky.Možná,že to bude ve správách.
No tak to sis teda prožila noc! Uf! Tady nebylo nic, jen pár blesků, ale ani kapka nespadla, žádné hromy... všechno nás to obešlo. Ale už je zoufale málo vody, docela průšvih...
Co ta kobylka, nedohodli jste se, jo?
jackie
napsal(a):
No tak to sis teda prožila noc! Uf! Tady nebylo nic, jen pár blesků, ale ani kapka nespadla, žádné hromy... všechno nás to obešlo. Ale už je zoufale málo vody, docela průšvih...
Co ta kobylka, nedohodli jste se, jo?
Dobré ránko všem !!!
Tak Tě to Jani takhle skolilo?Opravdu to vylež a ani nevylejzej z postele..Ono to opravdu nemá cenu to přecházet......stejně se to vždycky přihlásí znovu,ale v horší formě.Tak hlavně ať se Ti brzy uleví.Možná už bude třeba aspoň čas na nějaký to DVD,co?
Teda Jaru,té Jaručce to slušelo.Denďa z toho byla úplně vedle
.
Fakt kouzelný.To Vám šili přímo na míru,ne?A co to bylo za akci?
nerda
napsal(a):
Dobré ránko všem !!!
Tak Tě to Jani takhle skolilo?Opravdu to vylež a ani nevylejzej z postele..Ono to opravdu nemá cenu to přecházet......stejně se to vždycky přihlásí znovu,ale v horší formě.Tak hlavně ať se Ti brzy uleví.Možná už bude třeba aspoň čas na nějaký to DVD,co?
Teda Jaru,té Jaručce to slušelo.Denďa z toho byla úplně vedle
.
Fakt kouzelný.To Vám šili přímo na míru,ne?A co to bylo za akci?
Ahoj Iví, no jo, skolilo... jsem grogy. Doufám, že se ty bacily nepředávají po netu, abyste taky někdo nelehnul
nerda
napsal(a):
Néééééé,žádný bacili neposílej!!!!Raděj pošli zase nějaký krásný
fotečky.....je pořád na co se koukat
Ty Soni kupuješ novýho koníka?A jak se má Herna u novýho páníčka?
Lidí!!! My máme hžíííbo!!!!!
nerda
napsal(a):
Néééééé,žádný bacili neposílej!!!!Raděj pošli zase nějaký krásný
fotečky.....je pořád na co se koukat
Ty Soni kupuješ novýho koníka?A jak se má Herna u novýho páníčka?
Ahoj Ivo,no chtěla bych,ale vázne komunikace ze smlouvou,poslali mi ji,ale hodně nevýhodnou pro mě,takže jednáme o tom. Herna se má dobře,mám jí kousek od nás,takže jí vídám,ale na posled jak jsem ji viděla jsem to ještě obulela.Prosím nevíš jak se má Lojzik?
jackie
napsal(a):
Ahooooj,marodéééé!!!!!
Už jsi z kómatu vzhůůru????No abys věděla,tak tě moc lituju,jenže pomoct Ti,bohužel,nedokážu,ale Ty jsi statečná holka a určitě budeš za 2 dny fit!!!!
Ono to tvoje stádečko to tam těch pár dní vydrží,mají bezva ošetřovatele,takže se můžeš v klidu potit,abys se vyzdravila docela a mohla pak za nima přijuchát!!!!Noo,a koukej to vypotit brzo,poněvadž třešničky už zrajou rychle,jak je takhle hezky,tak to jde mentem,tak přijeď,než nám je sežerou špágří!!!!!
Ivčo,to byla akce Dobývání královické tvrze,tu deku na Kačenku a na všechny ostatní koně šil na objednávku pan Šebesta z Mělníka a ty obleky dal Luděk ušít u nějáký ženský.Vypadá to moc hezky,že joo??
Joo,a Janí,určitě jsem to dostala od Tebe po Netu,vždyť tam je to plný virů,že jo?Mě totiž ráno pekelně bólelo v krku,jenže jsme byli dneska lisovat to seno,jak jsme to měli odložený,takže tam jsem se krááásně vypotila,vykašlala jsem skoro plíce,no a je mi vcelku zase dobře!!!
A Boženka vozí a vozí a vozí a vozíí.........
jaruska
napsal(a):
Ahooooj,marodéééé!!!!!
Už jsi z kómatu vzhůůru????No abys věděla,tak tě moc lituju,jenže pomoct Ti,bohužel,nedokážu,ale Ty jsi statečná holka a určitě budeš za 2 dny fit!!!!
Ono to tvoje stádečko to tam těch pár dní vydrží,mají bezva ošetřovatele,takže se můžeš v klidu potit,abys se vyzdravila docela a mohla pak za nima přijuchát!!!!Noo,a koukej to vypotit brzo,poněvadž třešničky už zrajou rychle,jak je takhle hezky,tak to jde mentem,tak přijeď,než nám je sežerou špágří!!!!!
Ivčo,to byla akce Dobývání královické tvrze,tu deku na Kačenku a na všechny ostatní koně šil na objednávku pan Šebesta z Mělníka a ty obleky dal Luděk ušít u nějáký ženský.Vypadá to moc hezky,že joo??
Joo,a Janí,určitě jsem to dostala od Tebe po Netu,vždyť tam je to plný virů,že jo?Mě totiž ráno pekelně bólelo v krku,jenže jsme byli dneska lisovat to seno,jak jsme to měli odložený,takže tam jsem se krááásně vypotila,vykašlala jsem skoro plíce,no a je mi vcelku zase dobře!!!
A Boženka vozí a vozí a vozí a vozíí.........
Ahoj, všicí Jezabel, hříbátko, nádherné, moc, moc gratuluju.
Jani, ty se koukej pořádně vyležet a opravdu si nezahrávej. Fakt zdravíčko máme každý jenom jedno a když se potom pochroumá, tak to někdy stojí dost za prd. Takže ležet, potit, hodné pít a za pár dní budeš určitě jako rybička.
Jaruško, vozíme, vozíme, ale zase další kozičky. Konečně se nám podařilo sehnat ty kříženky s burskou kozou, tak jsme neváhali, hned jsme se na ně jeli podívat a dvě jsme koupili. Zatím vymýšlíme jména a fotečky taky ještě nemám. Možná, že odpoledne něco nafotím, ale nevím. Musíme ještě jednou natřít ten náš vozíček, tak uvidíme jestli budu dneska fotit.
charliebob
napsal(a):
Ahoj, všicí Jezabel, hříbátko, nádherné, moc, moc gratuluju.
Jani, ty se koukej pořádně vyležet a opravdu si nezahrávej. Fakt zdravíčko máme každý jenom jedno a když se potom pochroumá, tak to někdy stojí dost za prd. Takže ležet, potit, hodné pít a za pár dní budeš určitě jako rybička.
Jaruško, vozíme, vozíme, ale zase další kozičky. Konečně se nám podařilo sehnat ty kříženky s burskou kozou, tak jsme neváhali, hned jsme se na ně jeli podívat a dvě jsme koupili. Zatím vymýšlíme jména a fotečky taky ještě nemám. Možná, že odpoledne něco nafotím, ale nevím. Musíme ještě jednou natřít ten náš vozíček, tak uvidíme jestli budu dneska fotit.
Ještě jsem vám chtěla napsat jednu historku, co máme ve spojitosti s vožením dětiček. Samozřejmě, že to děláme zdarma, protože dobré skutky se mají dělat, že jo. No a jsou to asi dva roky zpátky, co přišla maminka s dítětem a prý, co to stojí. Tak jsme řekli, že nic a mamina, ať se děcko sveze. To odmítlo, že nechce a mamina, že se musí svést, když je to zadarmo. Díky za naše klidné koně, protože jsme opravdu mamince nevysvětlili, že nemá cenu dítě nutit, že se akorát bude ještě více bát a že vozit budeme i příští rok. No maminka nedala na naše řeči, řvoucí dítě na koně posadila a my ho poslušně svezli. Po chvilce se sice trochu sklidnilo, ale myslím, že nadšené nebylo, zato maminka ano. Opravdu takovéto rodiče nechápu. Dnes už jsme přece jenom zkušenější, takže pokud takováto situace nastane, rovnou řeknu, že by se kůň splašil a řvoucí dítě nevezeme.
Tady na fotečce je vidět, jak má Césarek rád Leonka.
charliebob
napsal(a):
Ještě jsem vám chtěla napsat jednu historku, co máme ve spojitosti s vožením dětiček. Samozřejmě, že to děláme zdarma, protože dobré skutky se mají dělat, že jo. No a jsou to asi dva roky zpátky, co přišla maminka s dítětem a prý, co to stojí. Tak jsme řekli, že nic a mamina, ať se děcko sveze. To odmítlo, že nechce a mamina, že se musí svést, když je to zadarmo. Díky za naše klidné koně, protože jsme opravdu mamince nevysvětlili, že nemá cenu dítě nutit, že se akorát bude ještě více bát a že vozit budeme i příští rok. No maminka nedala na naše řeči, řvoucí dítě na koně posadila a my ho poslušně svezli. Po chvilce se sice trochu sklidnilo, ale myslím, že nadšené nebylo, zato maminka ano. Opravdu takovéto rodiče nechápu. Dnes už jsme přece jenom zkušenější, takže pokud takováto situace nastane, rovnou řeknu, že by se kůň splašil a řvoucí dítě nevezeme.
Tady na fotečce je vidět, jak má Césarek rád Leonka.
Šmudlinka si při čekání na první dětičky hrabala myšičku.
charliebob
napsal(a):
Šmudlinka si při čekání na první dětičky hrabala myšičku.
a porád kutala
charliebob
napsal(a):
až se nám skoro celá zakutala
Dětičky už s koníkama vyfocený nemám, to už nebyl čas na focení. Tak ještě Césarek, on strašně rád vodí koně za ohlávku a strašně rád jim je sundavá.
charliebob
napsal(a):
a porád kutala
No Jaru je to fakt nááááádheraJaruška si to asi moc moc užívala,co?A co ty ,byla jsi taky takhle vyfešákovanááá?
A tak máš Soni fotečku budoucí kobylky?Jestli jo,tak ukaž.Paintka?Že se asi ptám,viď?
No Valčíkovi s Lojzou už u nás skoro 2 měsíce nejsou.....jeli na celou sezónu do Boskovic dělat ukázky.No ale ještě když u nás byli,tal byl Lojza chudák.(říkala jsem o tom i Verče...).Oni na něm sami nejezdili(oni vlastně skoro vůbec nejezdili,když byli u nás na ranči)a Lojzu půjčovali jednomu jejich známýmu(ten na něm chodil jezdit každý víkend)no jenže on jezdil anglii a tak ani na Lojzinovi tomu nebylo jinak.Měla jsem tu"čest " s ním jet jednou od lesa z vyjížďky(a stačilo mi to).....otěže asi 30cm a čím víc se Lojza bránil,tak mu je ještě zkracoval.......prostě magor....ale když už měl tenkrát Lojza koutky do krve,tak jsme se do něj "obuli" a nakonec z něj vylezlo že mu Lojza hodil 2x takový čelo,až mu rozrazil hubu.Takže si to s ním pak vlastně Lojzík vyřídil sám a ten chlápek už si na něho nesedl,protože se ho bál.
Jenom škoda toho výcviku u Veroniky.Ten byl vlastně zbytečnej.
Stejně nevím na co si ho kupovali.
nerda
napsal(a):
No Jaru je to fakt nááááádheraJaruška si to asi moc moc užívala,co?A co ty ,byla jsi taky takhle vyfešákovanááá?
A tak máš Soni fotečku budoucí kobylky?Jestli jo,tak ukaž.Paintka?Že se asi ptám,viď?
No Valčíkovi s Lojzou už u nás skoro 2 měsíce nejsou.....jeli na celou sezónu do Boskovic dělat ukázky.No ale ještě když u nás byli,tal byl Lojza chudák.(říkala jsem o tom i Verče...).Oni na něm sami nejezdili(oni vlastně skoro vůbec nejezdili,když byli u nás na ranči)a Lojzu půjčovali jednomu jejich známýmu(ten na něm chodil jezdit každý víkend)no jenže on jezdil anglii a tak ani na Lojzinovi tomu nebylo jinak.Měla jsem tu"čest " s ním jet jednou od lesa z vyjížďky(a stačilo mi to).....otěže asi 30cm a čím víc se Lojza bránil,tak mu je ještě zkracoval.......prostě magor....ale když už měl tenkrát Lojza koutky do krve,tak jsme se do něj "obuli" a nakonec z něj vylezlo že mu Lojza hodil 2x takový čelo,až mu rozrazil hubu.Takže si to s ním pak vlastně Lojzík vyřídil sám a ten chlápek už si na něho nesedl,protože se ho bál.
A co ty Jani?Je ti už aspoň trošku líp?Jsi teď v poloze spící,nebo bdící ?
nerda
napsal(a):
I kdepáák,ivčo,já jsem tam sice jela s Moruší,ale ne jako bitevník,já jela prostě na normální vyjížďku.Když jsem měla toho valacha,tak jsem tam jezdívala,ale s Moruší to nejde a mě Ti to,člověče,ani nebaví,všude je spousta lidí,koní,furt se bojím,aby se nic nestalo!Příští rok pojede jenom Jaruška,Olda už taky nechce jet.Nemysli si,tam je takovej šrumec,že je to hrozný,nejhorší ze všeho jsou ty mažoretky,to je děěs,oni vyhazujou ty svoje tyče nebo co to je i do vejšky,to víš,to koně koukaj a bojej se toho,no hrůůza.Já si stokrát radši vyjedu do Lotoušskýho lesíka a tam skoro nepotkáš živáčka,snad jen jednoho nebo dva,a to se mi líbí,já tu hromadu lidí něják fakt nemusím.
Mám puchejř na ruce od toho sena,au,au!!!!
Boží,Šmoulinka je hezky zakutlošená,to je taková myšilovka,joo??A chytla si nakonec tu myšku nebo nechytla??
nerda
napsal(a):
Jéé,chudák Lojzík,no aspoň tomu pitomcovi opravdu vrátil to špatný!!
jaruska
napsal(a):
Jéé,chudák Lojzík,no aspoň tomu pitomcovi opravdu vrátil to špatný!!
Viď?Taky jsme z toho měli aspoň malou radost,že si to s ním mohl vyúčtovat.
Mohl si za to sám,bulik jeden.Ten kůň měl výcvik od Verči Cejpový a byl zvyklý jezdit na volný otěžia byl v pohodě....jenže tenhle p......ho pořád rval za hubu......a to se Lojzíkovi prostě nelíbilo.....a komu by se to taky líbilo,že?
Pak už na něj nesedl...........no jenže on si zase prozměnu začal půjčovat koně z ranče,který jsou taky zvyklý na volný otěži,takže taky nic moc.Fakt nemusím tenhle typ lidí.
jackie
napsal(a):
Ahoj, tak jsem se probrala z hlubokého snění... no o snění nemůže být řeč, každou chvíli smrkat a pít a pořád dokola... jsem totálně zblblá, ani nevím ,co je za den... jen vím, že zítra se jde do práce
No a co jsem ležela skoro v mdlobách, koukám, že mám nové bouřkové hříbátečko! Gratuluju moc, Jezabel!!! A co je to? Na fotkách není vidět, zda kluk či holčička? A jméno????
Co je to za koníčka Lojzíčka? Taky mám kamaráda, co jezdil obdobným způsobem, koník mu dal párkrát taky hlavou čelíčko a on mu pak nasadil pevný vyvazovák... plňasovi!!! Všichni jsme mu nadávali, ale co naplat, kůň byl jeho... až při jedné kolice to chudák radši zabalil... než být dál s takovým páníkem...
Jaruško, třešně by měly počkat teď tak dva týdny, ten další víkend už bych mohla přijet, tento určitě ještě fit nebudu, je mi strašně . Tak ty špačíky prosím tě pořádně plaš, ať mi všechno nesežerou
, jooo???
Tak já si jdu zas udělat čajík... už mi došel paralen, ach jo...
Neregistrovaný uživatel

nerda
napsal(a):
Viď?Taky jsme z toho měli aspoň malou radost,že si to s ním mohl vyúčtovat.
Mohl si za to sám,bulik jeden.Ten kůň měl výcvik od Verči Cejpový a byl zvyklý jezdit na volný otěžia byl v pohodě....jenže tenhle p......ho pořád rval za hubu......a to se Lojzíkovi prostě nelíbilo.....a komu by se to taky líbilo,že?
Pak už na něj nesedl...........no jenže on si zase prozměnu začal půjčovat koně z ranče,který jsou taky zvyklý na volný otěži,takže taky nic moc.Fakt nemusím tenhle typ lidí.
Tak dneska Bobíš nedělal vůbec nííc,já jsem fakt unavená z toho sena,tak jsem jen zkusila naštelovat uzdečku Bobíškovi na míru.Néé,nebojte se,nepolezu na něj honem,ale připravený to člověk mít musí.Naštěstí jsem měla kráásnou uzdečku,je podobná tý,co má Moruše,ale je větší,poněvadž Bobíšek má větší hlavičku.
Zítra už si ho vezmu na ohlávku a začneme,abych měla dost času na to si ho připravit pomalu hezky ze země,ale ve výběhu mu budu mušet dávat i sedlo občas,protože tam je ten druhej podbřišník a on na něj nebyl zvyklej,tam pomaloučku jemu uvykneme.Je toho moc,co se Bobíš musí naučit,aby z něj vyrostl báječnej parťák.
Začneme vodítkem na zemi,to je základ,ale on je moc šikovnej,určitě to pochopí rychle a bude hezky stát.Taky dávání nožek musíme pilovat,občas s nima mele směrem dopředu.
Asi mě zdraví,no!!
Fotečky dám asi později,protože mi došla baterka.
jackie
napsal(a):
Ahoj, tak jsem se probrala z hlubokého snění... no o snění nemůže být řeč, každou chvíli smrkat a pít a pořád dokola... jsem totálně zblblá, ani nevím ,co je za den... jen vím, že zítra se jde do práce
No a co jsem ležela skoro v mdlobách, koukám, že mám nové bouřkové hříbátečko! Gratuluju moc, Jezabel!!! A co je to? Na fotkách není vidět, zda kluk či holčička? A jméno????
Co je to za koníčka Lojzíčka? Taky mám kamaráda, co jezdil obdobným způsobem, koník mu dal párkrát taky hlavou čelíčko a on mu pak nasadil pevný vyvazovák... plňasovi!!! Všichni jsme mu nadávali, ale co naplat, kůň byl jeho... až při jedné kolice to chudák radši zabalil... než být dál s takovým páníkem...
Jaruško, třešně by měly počkat teď tak dva týdny, ten další víkend už bych mohla přijet, tento určitě ještě fit nebudu, je mi strašně . Tak ty špačíky prosím tě pořádně plaš, ať mi všechno nesežerou
, jooo???
Ahooooj děcka!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už jsem tady, dnes jsme měli cestovní den,tak vás zahltím fotečkama dokud mě nedojde baterka..Snad mě neproklejete....
Byli jsme se podívat na výstavu a závody poníků v trojanovicích a pak jsme se ještě přesunuli do Kozlovic,kde se slavnostně otevírala nová hala a křtili se tam hříbátka...
Jinak všude s náma byl Aááron-simulant-ke konci dělal že je už mrtví,tak jsme jeli kvůli němu domů a doma řádil jak tajfun..
A pak jsme ho nechali doma a někam jsme si na chvilku odskočili a jak jsme přišli,tak jsme ho vzbudili že se lekl,skočil na gauč a strachy se počůralTo je hold hlídač
Jani pěkně se poť,ať se brzo uzdravíš-chudáčku-v těhlech vedrech se potit je hnus...
Jaru a tobě ať dá Olda masáž,když jsi tak zničená..
proxima
napsal(a):
Ahooooj děcka!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už jsem tady, dnes jsme měli cestovní den,tak vás zahltím fotečkama dokud mě nedojde baterka..Snad mě neproklejete....
Byli jsme se podívat na výstavu a závody poníků v trojanovicích a pak jsme se ještě přesunuli do Kozlovic,kde se slavnostně otevírala nová hala a křtili se tam hříbátka...
Jinak všude s náma byl Aááron-simulant-ke konci dělal že je už mrtví,tak jsme jeli kvůli němu domů a doma řádil jak tajfun..
A pak jsme ho nechali doma a někam jsme si na chvilku odskočili a jak jsme přišli,tak jsme ho vzbudili že se lekl,skočil na gauč a strachy se počůralTo je hold hlídač
Jani pěkně se poť,ať se brzo uzdravíš-chudáčku-v těhlech vedrech se potit je hnus...
Jaru a tobě ať dá Olda masáž,když jsi tak zničená..
jackie
napsal(a):
, jooo???
Janíí,nééé,to nemůžeš přijet až za další týden,protože to už by bylo v češních mašoo,to už bude na češně moooc dlouhooo!Ty myslíš,že příští víkend nebudeš fit,jo???
Bobíš nauzděnej...
jaruska
napsal(a):
Janíí,nééé,to nemůžeš přijet až za další týden,protože to už by bylo v češních mašoo,to už bude na češně moooc dlouhooo!Ty myslíš,že příští víkend nebudeš fit,jo???
Bobíš nauzděnej...
On u toho ještě žvejká seno,zrovna dostal velkej hlad,když jsem mu to šla vyzkoušet!
jaruska
napsal(a):
On u toho ještě žvejká seno,zrovna dostal velkej hlad,když jsem mu to šla vyzkoušet!
Jéé,Evííí,krááásný fotečky poníčků s dětiškama!!!Mají ty koníky nádherně upravené a dětišky jsou taky fešáci!
To muselo bejt kráásný,viď,i když bylo vedro,no Aáronka to holt zmohlo,je přece jen ještě maličký!!
proxima
napsal(a):
Jéé,Áaronkovi hezky stojí ucho!!
A že je skvělej,viď?
Evíí,děkujůů,no sluší mu to,že jo?A jak byl hodnej,Bobíšek jeden,já zkoušela udidla,který mu bude nejlíp pasovat,a jelikož má poměrně malou hubičku,tohle bylo jediný,který mu tam nepřekáželo a není těžký.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Evííí,krááásný fotečky poníčků s dětiškama!!!Mají ty koníky nádherně upravené a dětišky jsou taky fešáci!
To muselo bejt kráásný,viď,i když bylo vedro,no Aáronka to holt zmohlo,je přece jen ještě maličký!!
Iví ,Jarčo ,jsem s toho špatná,nejhorší je když se tohle člověk doví,že se jeho koně nemaj dobře,Nevím asi mi není souzený chovat. Lojza má blbce jezdce,Jackie byla trochu týraná,teď už je u dobré majitelky a Jack nežije,sice to byla nehoda,ale pro mě je podstatné,že moje hříbě ve dvou letech nežije.!!! LOjza si uměl poradit když se mu něco nelíbilo,na hubu byl citlivka. Jinak mu bylo všechno jedno.
bednarik petr
napsal(a):
Iví ,Jarčo ,jsem s toho špatná,nejhorší je když se tohle člověk doví,že se jeho koně nemaj dobře,Nevím asi mi není souzený chovat. Lojza má blbce jezdce,Jackie byla trochu týraná,teď už je u dobré majitelky a Jack nežije,sice to byla nehoda,ale pro mě je podstatné,že moje hříbě ve dvou letech nežije.!!! LOjza si uměl poradit když se mu něco nelíbilo,na hubu byl citlivka. Jinak mu bylo všechno jedno.
Soní,úplně Tě chápu a jsem v smutná s Tebou,hlavně za Lojzíka,je to opravdu moc hezký a určitě i moc hodný koníček,a takový jednání si nezaslouží.Bohužel si někdy koupí koně ten,kdo má peníze,ale nic jinýho v hlavě nemá,a ti koníci tím trpí.
Právě i z toho důvodu já chovat nechci,je strašný prodávat koně,kterýho si vychováš odmala a pak se dozvíš,že se koníkovi nevede dobře,ale už nemůžeš nic dělat.
proxima
napsal(a):
Tááák a máte štěstí...baterka klekla-tak budu pokračovat až dýl....
Ahoj Proximo! Myslím si, že tě nikdo nebude proklínat, když sem dáš fotky z nějaké akce. Já se vždy ráda podívám a ostatní určitě také. Dnes byl v Kladrubech den otevřených dveří zaměřený na barokní koně a ježdění. A určitě bylo ještě více akcí, a tudíš i kdyby člověk chtěl, tak nemůže být všude. Proto je velice fajn, když sem lidi dají fotečky jako ty a podělí se takto s ostatními. Já to spracuji až zítra, nebot už je ted pozdě večer. Takže díky Tobě a ostatním lidem za příspěvky a fotky!!! M.
jaruska
napsal(a):
Soní,úplně Tě chápu a jsem v smutná s Tebou,hlavně za Lojzíka,je to opravdu moc hezký a určitě i moc hodný koníček,a takový jednání si nezaslouží.Bohužel si někdy koupí koně ten,kdo má peníze,ale nic jinýho v hlavě nemá,a ti koníci tím trpí.
Právě i z toho důvodu já chovat nechci,je strašný prodávat koně,kterýho si vychováš odmala a pak se dozvíš,že se koníkovi nevede dobře,ale už nemůžeš nic dělat.
Já mám takovej bezmocnej vztek na sebe,kdybych nechtěla jinýho koně,tak by to nebylo.Jedna vspomínková ,mám ji jako jedinou s ním.
bednarik petr
napsal(a):
Já mám takovej bezmocnej vztek na sebe,kdybych nechtěla jinýho koně,tak by to nebylo.Jedna vspomínková ,mám ji jako jedinou s ním.
zdarec byla jsem včera v třeboni na drezůře avt parkur
woldemortik
napsal(a):
zdarec byla jsem včera v třeboni na drezůře avt parkur
...
bednarik petr
napsal(a):
Tak vy už asi všichni spinkáte......já jsem byla ještě odvézt taťku do práce(chudáci kamioňáci),takže ještě bdím.
No, on se Soni teď Lojzík asi nemá špatně,ona ta jeho majitelka (teď si nevybavím jméno....)o něm mluvila vždycky strašně hezky a pěkně se k němu chovala.......jen jsem nemohla pochopit,proč ho půjčovala na ježdění takovýmu člověku.Jinak bylo vidět,že ona má pro koně cit.Tak nemusíš zoufat.............myslím,že se fakt nemá špatně.A nebój,my jsme mu za to pořádně vyčinili
.
Jinak Janča se ptá co je Lojzík za koníka......on je z Herny po nějakém Apalůsákovi,ne?On byl chvíli u nás na ranči ustájenej a bohužel ho jeho majitelé půjčovali zrovna nesprávnýmu člověku........
Jak jsi to Soni myslela,že kdyby jsi nechtěla jinýho koně,tak by to nebylo?????
Tak Jani ty jsi na tom opravdu takhle mizerně?Úpně vím ,jak trpíš,nemůžeš ke koním a ještě Ti je zle.A to jdeš zítra do práce?
No jestli to je opravdu chřipka,tak zběhni nanejvýš do lékarny a zpátky do postele.
Tak tady jeden Lojzík ze zimy........jak očuchává Neru
nerda
napsal(a):
Tak vy už asi všichni spinkáte......já jsem byla ještě odvézt taťku do práce(chudáci kamioňáci),takže ještě bdím.
No, on se Soni teď Lojzík asi nemá špatně,ona ta jeho majitelka (teď si nevybavím jméno....)o něm mluvila vždycky strašně hezky a pěkně se k němu chovala.......jen jsem nemohla pochopit,proč ho půjčovala na ježdění takovýmu člověku.Jinak bylo vidět,že ona má pro koně cit.Tak nemusíš zoufat.............myslím,že se fakt nemá špatně.A nebój,my jsme mu za to pořádně vyčinili
.
Jinak Janča se ptá co je Lojzík za koníka......on je z Herny po nějakém Apalůsákovi,ne?On byl chvíli u nás na ranči ustájenej a bohužel ho jeho majitelé půjčovali zrovna nesprávnýmu člověku........
Jak jsi to Soni myslela,že kdyby jsi nechtěla jinýho koně,tak by to nebylo?????
Tak Jani ty jsi na tom opravdu takhle mizerně?Úpně vím ,jak trpíš,nemůžeš ke koním a ještě Ti je zle.A to jdeš zítra do práce?
No jestli to je opravdu chřipka,tak zběhni nanejvýš do lékarny a zpátky do postele.
Tak tady jeden Lojzík ze zimy........jak očuchává Neru
Uživatel s deaktivovaným účtem

jackie
napsal(a):
Dobré ráno!!!!!!!!!!!!!!!!! To nám ten víkend utekl, že??? Já včera volala veterináře, protože máme bolavé očička, ty mouchy jsou strašný.-.... koně nosí třášničky, vlastní výroba v sobotu - a zatím drží. Musíme dávat mastičku... acho jo, to je boj!
napsal(a):
Dobré ráno!!!!!!!!!!!!!!!!! To nám ten víkend utekl, že??? Já včera volala veterináře, protože máme bolavé očička, ty mouchy jsou strašný.-.... koně nosí třášničky, vlastní výroba v sobotu - a zatím drží. Musíme dávat mastičku... acho jo, to je boj!
Ahoj, také všem přeji dobré ránko! Já teda vůbecnetuším, co dělám v práci, protože choroba neustupuje a měla bych asi ležet... takže jen udělám nějaké důležité věci a asi pofrčím zpátky do pelíšku.
Vendí, to je mi líto s očičkama, moc dobře to znám, několikrát do roka léčíme záněty spojivek, ti hmyzáci jsou odporný, to je děs. Tak ať se brzo vyzdravíte!!!
Evi, vy máte teda hlídače, to joooo!!! Budete muset hlídat vy jeho, aby se nemušel bát, chuděrka .
Jarú, to fakt nevím, jak na tom budu tenhle víkend, možná to vidím příliš černě, za pár dní budu určitě fit... doufám. Dej sem nějaké fotečky BObíška, nebo mi je pošliiii!!!
Soni, to co píšeš, je i důvod, proč nejspíš Brebču nebudu připouštět ani příští jaro... nejsem totiž psychicky schopná pak hříbě někomu cizímu prodat. Tyhle dvě si vzala kamarádka, ale další? Kdo si vezme další? Musela bych si ho nechat.... takže hříbátko už jen pro sebe nebo na "objednávku" ...
jackie
napsal(a):
Ahoj, také všem přeji dobré ránko! Já teda vůbecnetuším, co dělám v práci, protože choroba neustupuje a měla bych asi ležet... takže jen udělám nějaké důležité věci a asi pofrčím zpátky do pelíšku.
Vendí, to je mi líto s očičkama, moc dobře to znám, několikrát do roka léčíme záněty spojivek, ti hmyzáci jsou odporný, to je děs. Tak ať se brzo vyzdravíte!!!
Evi, vy máte teda hlídače, to joooo!!! Budete muset hlídat vy jeho, aby se nemušel bát, chuděrka .
Jarú, to fakt nevím, jak na tom budu tenhle víkend, možná to vidím příliš černě, za pár dní budu určitě fit... doufám. Dej sem nějaké fotečky BObíška, nebo mi je pošliiii!!!
Soni, to co píšeš, je i důvod, proč nejspíš Brebču nebudu připouštět ani příští jaro... nejsem totiž psychicky schopná pak hříbě někomu cizímu prodat. Tyhle dvě si vzala kamarádka, ale další? Kdo si vezme další? Musela bych si ho nechat.... takže hříbátko už jen pro sebe nebo na "objednávku" ...
Soni,nic si nevyčítej.Majitelka Lojzíka je správná ženská a to,že se bude ten blb k Lojzíkovi takhle chovat,nemohla vědět ani ona,jinak by mu ho jistě nepůjčila!!!
Janííí,jakšto,že nejsi v pelíšku,já myslela,že se v rachotě omluvíš a budeš hezky hajinkáát?????No já bych moc chtěla,abys přijela,nacpem se třešněma a pak pojedem ven a pak se zase nacpem třešněma a nějáký si odvezeš dom,jo?Když Ti natrhám bedýňku,zavaříš si je??
jaruska
napsal(a):
Soni,nic si nevyčítej.Majitelka Lojzíka je správná ženská a to,že se bude ten blb k Lojzíkovi takhle chovat,nemohla vědět ani ona,jinak by mu ho jistě nepůjčila!!!
Janííí,jakšto,že nejsi v pelíšku,já myslela,že se v rachotě omluvíš a budeš hezky hajinkáát?????No já bych moc chtěla,abys přijela,nacpem se třešněma a pak pojedem ven a pak se zase nacpem třešněma a nějáký si odvezeš dom,jo?Když Ti natrhám bedýňku,zavaříš si je??
Vendulko,to mě to taky moc mrzí s těma očíčkama,to musí bejt hrozný pro ty koníky...Tak přeju brzské uzdravení všem!!!!!
Jo,Janíí,hihi,jestli mermomocí chceš fotišky Bobíška,tak Ti je tedy pošlu,ale ty budou stát za to,poněvadž je krááásně po dešti a to Bobíšek miluje se v tom bahně hezky sprasit!!!Ty se strašně máš,že máš koníky čistý,malej Vilda je úplná reklama na Persil.....

jaruska
napsal(a):
Vendulko,to mě to taky moc mrzí s těma očíčkama,to musí bejt hrozný pro ty koníky...Tak přeju brzské uzdravení všem!!!!!
Jo,Janíí,hihi,jestli mermomocí chceš fotišky Bobíška,tak Ti je tedy pošlu,ale ty budou stát za to,poněvadž je krááásně po dešti a to Bobíšek miluje se v tom bahně hezky sprasit!!!Ty se strašně máš,že máš koníky čistý,malej Vilda je úplná reklama na Persil.....
Jé Jaruš, díky, koníkům vyřídím!!! Snad to bude ok....
A ke všemu mě tak chytly záda, že sedím a nemůžu se vůbec ohnout!!! . Ani včerejší podvečerní vyjížďka mi nepomohla...
jaruska
napsal(a):
Ahojhky holky...
Teda to vám řeknu,to byla noc.Rozhodli jsme se totiž že Katányho necháme spát v obýváku,místo s náma v ložinici..to byl řev!!Chvíli jsme to vydrželi,ale pak už to nešlo a tak jsem mu dala do dveří sušák na prádlo,ať na nás alespoň vidí a že nebude brečet..No to byl omyl
Řval jak tur,a ještě k tomu přidal řinčení těch drátků u sušáku a pak ho i přeskakoval..No hrůza.
Pak teda nakonec usnul...no a pro změnu začali ti dva venku řvát jak kdyby tam někoho trhali..Tak Jura musel vyskočit z postýlky a jít tam..likvidátoři likvidovali ježka...
Tak jsme jak vyorané myši..
Dám vám sem ještě nějaké fotečky ze včera.Vendi nikde jste nebyli na koníkách?My čekali jestli nenepíšeš a nepřijedete..Tak jindy.
Jani honem jdi ležet ať se ti to zase nezhorší..na práci kašli.
Jaru hlavně nepi na třešně mlíko!!!!!!
proxima
napsal(a):
Ahojhky holky...
Teda to vám řeknu,to byla noc.Rozhodli jsme se totiž že Katányho necháme spát v obýváku,místo s náma v ložinici..to byl řev!!Chvíli jsme to vydrželi,ale pak už to nešlo a tak jsem mu dala do dveří sušák na prádlo,ať na nás alespoň vidí a že nebude brečet..No to byl omyl
Řval jak tur,a ještě k tomu přidal řinčení těch drátků u sušáku a pak ho i přeskakoval..No hrůza.
Pak teda nakonec usnul...no a pro změnu začali ti dva venku řvát jak kdyby tam někoho trhali..Tak Jura musel vyskočit z postýlky a jít tam..likvidátoři likvidovali ježka...
Tak jsme jak vyorané myši..
Dám vám sem ještě nějaké fotečky ze včera.Vendi nikde jste nebyli na koníkách?My čekali jestli nenepíšeš a nepřijedete..Tak jindy.
Jani honem jdi ležet ať se ti to zase nezhorší..na práci kašli.
Jaru hlavně nepi na třešně mlíko!!!!!!

proxima
napsal(a):
Ahoj Eví, včera se nám nahlásila návštěva, tak jsme nikam nemohli. A taky mě tak šíleně bolí ty záda, že bych asi nevydržela na motorce ani kousek. Tak jindy, ale určitě!
proxima
napsal(a):
A tady už fotky ze křtění hříbat v Kozlovicích..Vystoupení "parelisty Radovana Karlíka
proxima
napsal(a):
A tady už fotky ze křtění hříbat v Kozlovicích..Vystoupení "parelisty Radovana Karlíka
napsal(a):
Ahoj Eví, včera se nám nahlásila návštěva, tak jsme nikam nemohli. A taky mě tak šíleně bolí ty záda, že bych asi nevydržela na motorce ani kousek. Tak jindy, ale určitě!
proxima
napsal(a):
A tady už křtění-polévání hříbat šampaňským-moc se jim to nelíblo
Ten v bílé košuli je náš pan veterinář
proxima
napsal(a):
A tady už křtění-polévání hříbat šampaňským-moc se jim to nelíblo
Ten v bílé košuli je náš pan veterinář
..jé tak až teď..
proxima
napsal(a):
Tak to je Vendi škoda-bylo to pěkné,ale takových akcí ještě bude...Tak hlavně ať tě přestanou ty záda
proxima
napsal(a):
Jaruško, to jsi hodná, že bys mi i bedničku natrhala , to víš, že zavařím, bublaninu upečůůůů!!!
Budu se snažit vymarodit a přijet o víkendu, jooo? Ale zatím neslibuju na stopro. A zmazanýho Bobíška pošli, moc se mi líbí, ať je čistej nebo špinavej
No já mám Vilíka čistýho, protože tam nikde nemá bahýnko, je tam hlavně travička a on když už chrupká, tak naseně nebo na trávě, je to chytrulka
V práci akorát pošlu platby, aby nebyly pokuty a pak pofrčím dom
Haha, Evi, koukám,že s hafíkem budete mít opravdu veselo, dokonce ve dne i v noci, viď? Však on si zvykne... možná