Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2007 20:40

ahoj,sem všichni dávejte fotky svých koníků-straoušků!!

tohle je šetlandský poník KOKOR, 36 let

27.5.2007 01:34

bardi napsal(a):

Ponďa vypadá výborně
Tady Hradecký vysloužilý sporťák a provozák Ukaz, 25 let

27.5.2007 09:10

cheyenne napsal(a):
Ponďa vypadá výborně
Tady Hradecký vysloužilý sporťák a provozák Ukaz, 25 let

Jé díky,kokorek je nej nej nej poníček na světě,hodnějšího neznám.Ale v mládí to prý byl pěkný lump ,běhal poníkovský dosihy. Ukázek je taky krasnej běloušek.Vubec nevypadá na svůj věk!
jak je na tom se zdravim??
Kokor byl vždycky v poho ale tedka ho nějak zlobí očička..
na fotce Kokor a jeho kamarádka Sheila(WPB)

27.5.2007 11:35

bardi napsal(a):
Jé díky,kokorek je nej nej nej poníček na světě,hodnějšího neznám.Ale v mládí to prý byl pěkný lump ,běhal poníkovský dosihy. Ukázek je taky krasnej běloušek.Vubec nevypadá na svůj věk!
jak je na tom se zdravim??
Kokor byl vždycky v poho ale tedka ho nějak zlobí očička..
na fotce Kokor a jeho kamarádka Sheila(WPB)

Dedo hucul,Iskerník,26 rokov :) rešpektovaný šéf skupiny

27.5.2007 11:36

bonbonka napsal(a):
Dedo hucul,Iskerník,26 rokov :) rešpektovaný šéf skupiny

Ešte Isko :)

27.5.2007 11:38

bonbonka napsal(a):

A milovaná Gomba,24 rokov :oD

27.5.2007 11:39

bonbonka napsal(a):

Plemený hřebec 2415 Hugo21 let..

27.5.2007 11:43

barletka napsal(a):

A 16 letá Linda (snad nevadí, že je jí "jen 16)

27.5.2007 11:54

barletka napsal(a):

Hugo je dokonalý :)

27.5.2007 12:03

bonbonka napsal(a):
Hugo je dokonalý :)

Ano, Hugásek je nej koník plemene SN, ale ve čtvrtek jsem mu nesla mrkičku a už jde vidět, že stárne...Spadla mu záda, je spadlý ze svalů. A nejhorší je , že patří do té malé skupiny koní, kterým nelze zmrazit sperma. Takže jednou až bude na věčných pastvinách, nebude možnost přiouštět jeho semenem, tudíž nám odejde Pán kůň!!!

Hugásku, přeji ti pevné zdraví!!!Mám tě ráda!!!

27.5.2007 12:12

barletka napsal(a):
Ano, Hugásek je nej koník plemene SN, ale ve čtvrtek jsem mu nesla mrkičku a už jde vidět, že stárne...Spadla mu záda, je spadlý ze svalů. A nejhorší je , že patří do té malé skupiny koní, kterým nelze zmrazit sperma. Takže jednou až bude na věčných pastvinách, nebude možnost přiouštět jeho semenem, tudíž nám odejde Pán kůň!!!

Hugásku, přeji ti pevné zdraví!!!Mám tě ráda!!!

Nemysli ešte na večné pastviny,21 rokov je v pohode,ja som na svojej vtedy ešte jazdila a výdržou predčila kone o 10 rokov mladšie :D Teraz má 24,chrbát jej tiež spadol,ale stále má pomerne dosť svalovej hmoty,rebrá jej nevidno,no už ju neviem vykrmiť tak,ako kedysi.Ale na to,aby ma odvliekla za stádom a potom s koňmi cválala ako o život teda ešte energiu má,hehe :D

27.5.2007 12:17

bonbonka napsal(a):
Nemysli ešte na večné pastviny,21 rokov je v pohode,ja som na svojej vtedy ešte jazdila a výdržou predčila kone o 10 rokov mladšie :D Teraz má 24,chrbát jej tiež spadol,ale stále má pomerne dosť svalovej hmoty,rebrá jej nevidno,no už ju neviem vykrmiť tak,ako kedysi.Ale na to,aby ma odvliekla za stádom a potom s koňmi cválala ako o život teda ešte energiu má,hehe :D

Ježiši marijáááá to já ně u Hugáska ani nemyslím, přeji mu ještě dalších minimálně 10let, ale jednou do budoucnodti je mi líto, že nebude pro kobylky k dyspozici tak skvělý ženich!!! Jako je Hugo, kůň s velkým K!!

NA FOTOGRAFII JE JEHO SYN CHYTROŠ.

27.5.2007 14:15

barletka napsal(a):
Ježiši marijáááá to já ně u Hugáska ani nemyslím, přeji mu ještě dalších minimálně 10let, ale jednou do budoucnodti je mi líto, že nebude pro kobylky k dyspozici tak skvělý ženich!!! Jako je Hugo, kůň s velkým K!!

Hugo je vážně krásný,to teda jo...snad tu ještě dlouho bude, stejně jako všichni zde zmiňovaní koníci. přidávám Kačenku, 28 let

27.5.2007 14:16

ettelwen napsal(a):
Hugo je vážně krásný,to teda jo...snad tu ještě dlouho bude, stejně jako všichni zde zmiňovaní koníci. přidávám Kačenku, 28 let

ještě jednou, tady s paničkou.

27.5.2007 14:23

barletka napsal(a):

Ano,to chápem,moja tiež nemôže mať žriebä a tie,ktoré dala v SR,už sú po smrti,škoda,v CR som vypátrala 2 potomkov,z toho 1 uhynul mladý a druhá kobyla je tiež bohvie kde :(

27.5.2007 15:35

bardi napsal(a):

Ukaz vypadá výborně, za mlada sportoval, teď si ho občas berou provozáci, chodí rád vozit děti, je to pracant. Zdravotní problémy nějak závažné nemá, jen mu otékají nohy, když dlouho stojí, ale s tím se "trápí" už pěkných pár let. Jinak si šmajdá sám po areálu, zajde se někam popást a pak se schovává ve stínu ve stáji a kouká ven.... má výborný důchod, já jsem se na něm před pár lety taky dost najezdila, tak mu to moooc přeju

27.5.2007 16:23

cheyenne napsal(a):
Ukaz vypadá výborně, za mlada sportoval, teď si ho občas berou provozáci, chodí rád vozit děti, je to pracant. Zdravotní problémy nějak závažné nemá, jen mu otékají nohy, když dlouho stojí, ale s tím se "trápí" už pěkných pár let. Jinak si šmajdá sám po areálu, zajde se někam popást a pak se schovává ve stínu ve stáji a kouká ven.... má výborný důchod, já jsem se na něm před pár lety taky dost najezdila, tak mu to moooc přeju

Starkí sú úúúžasní !!
Aby som nezabudla,Aronovi tiahne cca na 26-27 rok a shetland Princ,mimochodom úplne slepý má podľa pamätníkov pekne cez 30 rokov :oD

31.5.2007 18:40

bonbonka napsal(a):
Starkí sú úúúžasní !!
Aby som nezabudla,Aronovi tiahne cca na 26-27 rok a shetland Princ,mimochodom úplne slepý má podľa pamätníkov pekne cez 30 rokov :oD

máte krásné všichni koníky!!
Kokorek má u nás skvělý důchod,celý dne si podle libosti chodí po celé stáji nebo dvorku,dopoledne chodí na 5 hodin do travnatého výběhu.Má téměř neustálý přístup k senu i k ostatním koním... nic nemusí dělat,občas si sím muj brácha vyjde na pulhodku na prochazku na voditku,párkrát za rok sveze nějaké malé děcko...
abych nezapomněla,dnes u nás byl vet a říkal že Kokor má jenom zánět spojivek že mu to mám omývat několikrát denně opthalem a že se to určo zlepší..
pozdravujte koníky!! a dál přispívejte!!

31.5.2007 20:52

bardi napsal(a):

Hanča 24let

1.6.2007 21:36

hanule napsal(a):
Hanča 24let

ahojik,nemáte ještě nějaké fotky Huga??je to moc krásný koník!!

4.6.2007 19:49

bardi napsal(a):

Dnešní fotečka Burbona, 24 a půl roku, stále se mu daří moc dobře, stojí v Kosicích ve východních čechách a letošní sezónu připouští...

4.6.2007 19:50

cheyenne napsal(a):
Dnešní fotečka Burbona, 24 a půl roku, stále se mu daří moc dobře, stojí v Kosicích ve východních čechách a letošní sezónu připouští...

omluvte to bahýnko, ale je to váleč
tady ještě jedna se Saxíkem ve stáji...

23.8.2007 08:04

bardi napsal(a):

Tak ja taky pridam moje babicky,uz je tedy nemam u sebe doma,ale porad je miliju.Prvni je Fariga 20let(dala mi krasne hrabatko)

23.8.2007 08:06

kati napsal(a):
Tak ja taky pridam moje babicky,uz je tedy nemam u sebe doma,ale porad je miliju.Prvni je Fariga 20let(dala mi krasne hrabatko)

a Iskra18let.Hledam majitele klisny jmenem ISKRA,klisna je A1/1,ja ji 18 let.Prodala jsem ji p.Moravkovi do Stareho Hradiste u Pardubic.Prosim nekoho kdo p.Moravka zna,aby se mi ozval.Ja jsem na p.Moravka stratila cislo a nemam o klisnicce zadne zpravy.Prosim jestli ho nekdo znate reknete mu at se mi ozve nebo at mi napise na mu email kati@seznam.cz.Prosim vsechny o pomoc.Budu vam mooooooooc vdecna!

23.8.2007 09:21

bardi napsal(a):

Lotisek :-* 18let

23.8.2007 11:57

kati napsal(a):

Fariga to je mi povědomé. Od kama ji máš? Asi jí znám.

23.8.2007 12:03

bardi napsal(a):

Lusina ČT 19 let

23.8.2007 12:05

jessinka napsal(a):
Lusina ČT 19 let

A1/1 Alag- nar.1984,pořád aktivní

23.8.2007 12:06

alda napsal(a):
A1/1 Alag- nar.1984,pořád aktivní

Ještě jedna jeho fotečka

23.8.2007 13:11

alda napsal(a):
Ještě jedna jeho fotečka

roxy 19

23.8.2007 13:11

zazika napsal(a):
Fariga to je mi povědomé. Od kama ji máš? Asi jí znám.

Ahoj Zaziko,mam ji od jedne kamaradky Silvy Gogolicinove a ta ji koupila z Trhovyvh Svinu od p.Kaleny.Od kud ji znas ty?ozvi se.

23.8.2007 14:08

bardi napsal(a):

Maruška 20

23.8.2007 19:28

kati napsal(a):
Ahoj Zaziko,mam ji od jedne kamaradky Silvy Gogolicinove a ta ji koupila z Trhovyvh Svinu od p.Kaleny.Od kud ji znas ty?ozvi se.

Je to Baba, já si to hned myslela. Milionová kobylka která si u Kaleny vytrpěla opravdu své. Silva ji odkoupila. Byla hrozně milá. Jenže ta káča co ji tenkrát jezdila ji sedlala nevhodným sedlem ALE HLAVNĚ ŽE JÍ SE V NĚM BEZVA JEZDÍ!!!!!!! Na kobylu seru, že. Rozedrěla jí kohoutek do krve, zahnisalo to tak, že tam měla bouli jako moje koleno. Majitel nic- léčit? Na co? Ještě že jí Silva odkoupila. Jak je na tom teď? Vypadá moc pěkně. Naše babička Lucinka- ČT 19 let.

23.8.2007 20:49

zazika napsal(a):
Je to Baba, já si to hned myslela. Milionová kobylka která si u Kaleny vytrpěla opravdu své. Silva ji odkoupila. Byla hrozně milá. Jenže ta káča co ji tenkrát jezdila ji sedlala nevhodným sedlem ALE HLAVNĚ ŽE JÍ SE V NĚM BEZVA JEZDÍ!!!!!!! Na kobylu seru, že. Rozedrěla jí kohoutek do krve, zahnisalo to tak, že tam měla bouli jako moje koleno. Majitel nic- léčit? Na co? Ještě že jí Silva odkoupila. Jak je na tom teď? Vypadá moc pěkně. Naše babička Lucinka- ČT 19 let.

Ted je na tom opravdu dobre,nic nedela,furt zere a jenom se stara o svoji klisnicku,je teda pravda,ze to da hrozne prace,kobylka je pry dost aktivni.Ja jsem si ji prave od Solvi vzala,mela jsem ji asi rok a potom jsem ji musela dat do Liberce do utulku jmenem Rolinka,ale jak rikam ma se tam opravdu moc dobre.Nechodis nahodou jeske ke Kalenovi?Ja tam prave chodim,protoze se ucim ve Svinech na farmare,tak jestli jsem te nekdy u nej nevidela.A spatky k Farize,opravdu ji Silva koupila uplne v dezolatnim stavu,tak hned po prijezdu k nam zacala lecba,kdyz prijel doktor,tak nam rek,ze uz je zrala jenom na jatka,ale mi jsme ho neposlouchali.Nejdrive zacla lecba kohoutku,trvalo to oprvdu dlouho,veterinar ji to rozrizl a dal ji tam nejakej provazek,kterej jsme museli vzdycky povitahnout,aby z toho vytekl ten hnis,pak zacalo osvalovani a vykrmovani a asi za rok z ni byla nadherna kobyla,kterou ani vaterinar nepoznal.Sem orpavdu rada,ze jsem ji mohla poznat,musela jsem ji tad pryc,protoze se u ni projevila hrozna disnost a uz se na ni nedalo jezdit(dusnost si urcite taky privedla od Kaleni).Teke jsem slysela,ze ji chtel Kalena pripustit a ona mu nezabrezla,se ani nedivim kdyz vypadali,tak jak vypadala.To sem se tada rozepsala,tak se zase ozvi.Asi nemas zadne jeji fotky kdyz jsi ji znala,co?jeste fotecka Fariby hribete Finlandii.Zatim se mej.

25.8.2007 15:09

zazika napsal(a):

ozvi se!

Přidejte reakci

Přidat smajlík