Rada starších jehokoňistů 114

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2007 06:34

proxima napsal(a):

Tak ještě dvě poslední fotečky -aktuální-jak Katány dospává probdělou noc!!!Jooo,má se to někdo...

28.5.2007 06:34

proxima napsal(a):
Tak ještě dvě poslední fotečky -aktuální-jak Katány dospává probdělou noc!!!Jooo,má se to někdo...

28.5.2007 06:36

proxima napsal(a):

Jééé,holky,já bych si jednou chtěla vyzkoušet toho umělýho bejka nebo koně,jestli bych vydržela aspoň půl minuty!!!!
Evíí,to jsi Ty,jak držíš toho strakatýho kráásnýho koně,viď???
Smart je kráááásnej,já chcí takýýýý,béé bééé!!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.5.2007 06:36

proxima napsal(a):

Jj Eví, třeba někde tam kde to trošku známe . A taky díky za přání, snad to brzo povolí, záda mě pobolívají, ale takhle teda nikdy. Ju a ten Váš pan doktor, ten je z NJ? Já teda nevím který je který, má ještě bráchu, že? Ale určo Ivo mi řekl, že Zulka je neplodná :-))). A teď v létě se ani nedivil, že má hříbátko, prý se to někdy stane ! Ale procento je malé!

28.5.2007 06:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jj Eví, třeba někde tam kde to trošku známe . A taky díky za přání, snad to brzo povolí, záda mě pobolívají, ale takhle teda nikdy. Ju a ten Váš pan doktor, ten je z NJ? Já teda nevím který je který, má ještě bráchu, že? Ale určo Ivo mi řekl, že Zulka je neplodná :-))). A teď v létě se ani nedivil, že má hříbátko, prý se to někdy stane ! Ale procento je malé!

Jé, malej je po inspektorovi Katánym?? To je hezký!

28.5.2007 06:39

jaruska napsal(a):
Jééé,holky,já bych si jednou chtěla vyzkoušet toho umělýho bejka nebo koně,jestli bych vydržela aspoň půl minuty!!!!
Evíí,to jsi Ty,jak držíš toho strakatýho kráásnýho koně,viď???
Smart je kráááásnej,já chcí takýýýý,béé bééé!!!!

Jééé,Evííí,Aáronek je slaďoulinkatéééj,no to víš,on bude spát sám,hihi,to určitě néééé!!!Jen si ho tam hezky vemte do svýho pelíšku,on Vás za to bude milovat úplně mooooc!!!Žádný žvíže nechce spinkat samo,roto Olda nechce žádný žvíže do bytu,neb si je sám sebou jist,že by ho též vzal do poslýlky!!!

28.5.2007 06:41

Já pitomka odpovídala do staré rady... tak to zkopčím...

Jaruško, to jsi hodná, že bys mi i bedničku natrhala , to víš, že zavařím, bublaninu upečůůůů!!! Budu se snažit vymarodit a přijet o víkendu, jooo? Ale zatím neslibuju na stopro. A zmazanýho Bobíška pošli, moc se mi líbí, ať je čistej nebo špinavej No já mám Vilíka čistýho, protože tam nikde nemá bahýnko, je tam hlavně travička a on když už chrupká, tak naseně nebo na trávě, je to chytrulka
V práci akorát pošlu platby, aby nebyly pokuty a pak pofrčím dom
Haha, Evi, koukám,že s hafíkem budete mít opravdu veselo, dokonce ve dne i v noci, viď? Však on si zvykne... možná

28.5.2007 06:43

Jarů nebréč,já bych třeba Smarta nemusela-mádelší hřbet a vypadá jak ČT místo QH.ALe hlavičku má pěknou.Já Jaru hřebce nedržímto by mě třeba převálcoval-je to hřebec na prodej.No z bejka padali všichni jak švestky.
Vendi doktor je Ivo-dál nebudu jmenovat:-)))Je to on-ale je dobrý-jen trochu opožděný v časech příjezduTrochu vícTak u Zulky se trochu popletl

28.5.2007 06:47

proxima napsal(a):
Jarů nebréč,já bych třeba Smarta nemusela-mádelší hřbet a vypadá jak ČT místo QH.ALe hlavičku má pěknou.Já Jaru hřebce nedržímto by mě třeba převálcoval-je to hřebec na prodej.No z bejka padali všichni jak švestky.
Vendi doktor je Ivo-dál nebudu jmenovat:-)))Je to on-ale je dobrý-jen trochu opožděný v časech příjezduTrochu vícTak u Zulky se trochu popletl

Jj, on byl u mě jenom jednou právě vyšetřovat Zulku a pak u kámošky, s tím příjezdem máš pravdu, ale je to odborník právě v reprodukci. Říkal, že příroda je mocná :-). Ju a teď mi jiný vet tvrdil, že potkal spoustu kobyl, které měly problémy s lymfatickým systémem - při březosti se všechny problémy vytratily!

28.5.2007 06:47

Jo jo-jmenuje se celým jménem Arron Corado
Teď mě poraďte jak mu mám utéct do stáje aby se nevzbudil-musim nakrmit koně
Jaruško do postele neee-na gauč jak vidíš už může ,ale poslel si necháme odblešek ušetřenou

28.5.2007 06:48

proxima napsal(a):
Jo jo-jmenuje se celým jménem Arron Corado
Teď mě poraďte jak mu mám utéct do stáje aby se nevzbudil-musim nakrmit koně
Jaruško do postele neee-na gauč jak vidíš už může ,ale poslel si necháme odblešek ušetřenou

Eví rychle a nenápadně!!!!!!!!!!!!

28.5.2007 06:55

Eví rychle a nenápadně!!!!!!!!!!!!

To se řekne-když on všechno slyší a maže se podívat co to klaplo a ať mu neutečuSranda-snad mu pak uteču

28.5.2007 07:05

Jj, on byl u mě jenom jednou právě vyšetřovat Zulku a pak u kámošky, s tím příjezdem máš pravdu, ale je to odborník právě v reprodukci. Říkal, že příroda je mocná :-). Ju a teď mi jiný vet tvrdil, že potkal spoustu kobyl, které měly problémy s lymfatickým systémem - při březosti se všechny problémy vytratily!

Evíí,to je švanda,viď,s tím pejsanem,já se tu chechtám jak prdlouš,úúplně si to představuju,jak se plížíš pryč v domnění,že peso spí a potichoučku a pomaloučku otvíráš jiný dvééře,který stejně vržou,takže peso je vzhůru natošup a maže hezky za Tebooou!!!!!
Janíí,přijéééď,já se budu za tebe modlit,joo?Když jsme teď ty jehokoňisti!!!!!

28.5.2007 07:09

jaruska napsal(a):
Evíí,to je švanda,viď,s tím pejsanem,já se tu chechtám jak prdlouš,úúplně si to představuju,jak se plížíš pryč v domnění,že peso spí a potichoučku a pomaloučku otvíráš jiný dvééře,který stejně vržou,takže peso je vzhůru natošup a maže hezky za Tebooou!!!!!
Janíí,přijéééď,já se budu za tebe modlit,joo?Když jsme teď ty jehokoňisti!!!!!

haha, Jarú, já v žádné sektě nikdy nebyla, tahle je moje první !!! Já se fakt budu snažit... šéf mě právě posílá domů, ať tu prý nestraším

28.5.2007 07:16

jackie napsal(a):
haha, Jarú, já v žádné sektě nikdy nebyla, tahle je moje první !!! Já se fakt budu snažit... šéf mě právě posílá domů, ať tu prý nestraším

Tak to je rozumnej šéf,tak se hezky zachumlej a pořádně to vylež,nebo se Ti to fakt objeví někde jinde a horší!!!

28.5.2007 07:20

jaruska napsal(a):
Tak to je rozumnej šéf,tak se hezky zachumlej a pořádně to vylež,nebo se Ti to fakt objeví někde jinde a horší!!!

Jojo, ještě počkám na kámošku, zaplatím ty platby a pak pofrčím zas dom. Busíkem, autíkem tu dneska nejsem...
Ještětu mám chlebík s medíkem, to musím dobaštit Jarú a co ty fotečky Bobíška???

28.5.2007 07:22

jackie napsal(a):
Jojo, ještě počkám na kámošku, zaplatím ty platby a pak pofrčím zas dom. Busíkem, autíkem tu dneska nejsem...
Ještětu mám chlebík s medíkem, to musím dobaštit Jarú a co ty fotečky Bobíška???

Janííí,já záádný nový nemáám,to bych mušela jít do výběhu a fotíít-tak já tedy jdu,noo,ale jen kvůůli Toběěěě!!!!Vůbec se mi tam nechce,je tam strašný bahno a až uvidím Bobíše zabalenýho v bahně,tak to tam se mnou praští!!!

28.5.2007 07:29

proxima napsal(a):

ahoj radaci!:-) Teda vy jste toho zas naplnili. To me bude stat aspon hodinu pracovni doby nez to vsechno prectu

28.5.2007 07:35

jaruska napsal(a):
Janííí,já záádný nový nemáám,to bych mušela jít do výběhu a fotíít-tak já tedy jdu,noo,ale jen kvůůli Toběěěě!!!!Vůbec se mi tam nechce,je tam strašný bahno a až uvidím Bobíše zabalenýho v bahně,tak to tam se mnou praští!!!

Ahoj všichni jehokonisti
Teda já než vás přečetla,tak tu je další rada. Holky vy fakt žijete naplno. Tolik věcí,že si jich ani půlku nepamatuji.
Ale pár jo.
Tak napřed Evi a Juro moc vám gratuluji k novému přírustku. Bude to asi pěkný ďáblík,ale alespoň se nebudete nudit. Tak ho pěkně vychovejte....

Leni - tobě jsem úplně zapoměla v sobotu popřát. Moc se omlouvám a doháním to až nyní. Takže přeji vše nej,nej,nej a hlavně štěstíčko,zdravíčko a radost ze života a i s koníkama. A copak jsi dostala pěkného?

Pak gratuluji k novému hříbátku.Ani jsem nepostřehla, jestli je to klisnička a nebo hřebeček.

Pak Janině přeji brzké uzdravení a koukej mastit do peřinek, ať jsi brzo fit . Jo a krásné fotečky koňousků

Vendí - copak ty očička???? To je ale nemilé. Tak držíme drápky,aby se to rychle spravilo

Jaru - moc se mi líbili tvé fotky Jarušky a Oldy jako pážat a samo i Bobíka

Boží - tebe obdivuji, že se v dnešní době vydáš s koníkama mezli lidi a to ještě vozit jejich děti.... Já bych se toho moc bála

28.5.2007 07:42

hanzy napsal(a):
ahoj radaci!:-) Teda vy jste toho zas naplnili. To me bude stat aspon hodinu pracovni doby nez to vsechno prectu

Tak Janí,tady ho máš,tady ještě ta špína moc vidět nééni!!
Lůco,díky za pochvalu,no jo,byl to zážitek hlavně pro Jarušku.

28.5.2007 07:44

pretty 1 napsal(a):
Ahoj všichni jehokonisti
Teda já než vás přečetla,tak tu je další rada. Holky vy fakt žijete naplno. Tolik věcí,že si jich ani půlku nepamatuji.
Ale pár jo.
Tak napřed Evi a Juro moc vám gratuluji k novému přírustku. Bude to asi pěkný ďáblík,ale alespoň se nebudete nudit. Tak ho pěkně vychovejte....

Leni - tobě jsem úplně zapoměla v sobotu popřát. Moc se omlouvám a doháním to až nyní. Takže přeji vše nej,nej,nej a hlavně štěstíčko,zdravíčko a radost ze života a i s koníkama. A copak jsi dostala pěkného?

Pak gratuluji k novému hříbátku.Ani jsem nepostřehla, jestli je to klisnička a nebo hřebeček.

Pak Janině přeji brzké uzdravení a koukej mastit do peřinek, ať jsi brzo fit . Jo a krásné fotečky koňousků

Vendí - copak ty očička???? To je ale nemilé. Tak držíme drápky,aby se to rychle spravilo

Jaru - moc se mi líbili tvé fotky Jarušky a Oldy jako pážat a samo i Bobíka

Boží - tebe obdivuji, že se v dnešní době vydáš s koníkama mezli lidi a to ještě vozit jejich děti.... Já bych se toho moc bála

Jinak my o víkendu vozili cihličky a uklízeli po zednících. Taky jsem poprvně zametala baráček Tedy ještě že tam bude pár zdí. Jinak by mi asi upadli ruce. Ale už se i na to zametání těším....

Kocourkové rostou jako z vody. Už mají zase nový pelíšek. Z toho minulého už zase vylézali. Také je musím přikrmovat,pač maminka má málo mléka a jim to nestačí. No už je jim 25 dní, tak se to dá zvládnout. Ale holky s nima je sranda

No a ta sranda mě přešla v sobotu večer, když jsme vyrazili s mladým za ,, Kulturou'' Šli jsme ke kamarádovi do hospody. Měl tam takové posezení u rádia,ale v hospodském duchu jak jinak že. No a jeden se tam opil, sedl za volant a hádejte co se mu povedlo......
Ten debil (s prominutím) mi naboural autí Takže mi moc do smíchu není. Co si na ,,Kamarádovi'' a ještě ožralým vezmu že. Takže mám sedřený celý levý bok, promáčknuté dveře a blatník...... no prostě hrůza. Ale naštěstí včera přijel a omluvil se a prý mi opravu zaplatí... No jsem zvědavá,ale už to prostě nebude ono.

Už tam raději nikdy nepůjdu

28.5.2007 07:45

jaruska napsal(a):
Tak Janí,tady ho máš,tady ještě ta špína moc vidět nééni!!
Lůco,díky za pochvalu,no jo,byl to zážitek hlavně pro Jarušku.

Tady už je to lepší,že joo?

28.5.2007 07:49

jaruska napsal(a):

Jaru on má nádhernou hlavu! a ten pohled........

28.5.2007 07:49

jaruska napsal(a):

No,Lůco,já to říkám pořád,že chlast je strašný svinstvo,dokáže zničit úplně všechno....

Tady Black and white.....

28.5.2007 07:52

jaruska napsal(a):

Jaruškooo, je to krasavec, i když v trojobalu . Až na něj prvně sedneš, doufám, že tě Jaruška vyfotí! Chci vidět, jak vám to spolu slušíííí!!!
téda, za hodinu jsem spotřebovala celý balíček kapesníků... ufuf!

28.5.2007 07:52

jaruska napsal(a):
No,Lůco,já to říkám pořád,že chlast je strašný svinstvo,dokáže zničit úplně všechno....

Tady Black and white.....

Lůco,moc děkuju,no jo,on je celej krááásnej,a hlavně opravdu moc a moc hodnej,proto jsem za něj ty peníze dala.
Tady ještě s Kačenkou!

28.5.2007 07:59

jackie napsal(a):
Jaruškooo, je to krasavec, i když v trojobalu . Až na něj prvně sedneš, doufám, že tě Jaruška vyfotí! Chci vidět, jak vám to spolu slušíííí!!!
téda, za hodinu jsem spotřebovala celý balíček kapesníků... ufuf!

Jé,Janí,no snad joo,ale abych nebyla doole,než to Jaruška našteluje!!!
Tééda,to musíš mít tu rýmu hroznou,co?A chudák nos odřenej od toho smrkání,chudáčku,normálně Tě lituju!!!!
Kačenka Tě moooc pozdravuje!!!!!

28.5.2007 08:03

jaruska napsal(a):
Tééda,to musíš mít tu rýmu hroznou,co?A chudák nos odřenej od toho smrkání,chudáčku,normálně Tě lituju!!!!

Mám velkou hrůzu z toho,jestli ty kluky budeme moct dát někdy dohromady,protože ten Bobíš si myslí,že Pierota přepere,takhle vždycky začne podél ohrady běhat a škleběj se na sebe a náznaky výhozu tam taky jsou,no nevím,nevím,jak toto dopadne!!!

28.5.2007 08:03

jaruska napsal(a):

Holky, oběma vám děkuju. No nos... už se ho ani nemůžu dotknout, jak je sedřenej... a to si ho mažu, ale prd platný to je. Rýmu mám děsnou, ani dýchat nemůžu.
Neboj, Jaruško, Bobíšek tě nesundá, má lidi rád a už je taky na sedlo a jezdce zvyklej. Fakt bych z toho strach neměla! A Jaruška je rychlá, stihne tě cvaknout i v letu

28.5.2007 08:05

jackie napsal(a):
Holky, oběma vám děkuju. No nos... už se ho ani nemůžu dotknout, jak je sedřenej... a to si ho mažu, ale prd platný to je. Rýmu mám děsnou, ani dýchat nemůžu.
Neboj, Jaruško, Bobíšek tě nesundá, má lidi rád a už je taky na sedlo a jezdce zvyklej. Fakt bych z toho strach neměla! A Jaruška je rychlá, stihne tě cvaknout i v letu

No když on Pierot už byl zvyklý, že si ošéfoval kobylky, teď Bobíšek bude chtít taky kobylky pro sebe a budou si to kluci muset vyříkat. U nás taky zpočátku byly kopance a kousance, ale teď dokonce Burák s Charliem vzájemně pečují o svou srst! A ze začátku to vypadalo, že se sežerou. Chce to jen vydržet ty první potyčky a rány, jinak to asi nepůjde... moc držím palce.

28.5.2007 08:23

jackie napsal(a):
No když on Pierot už byl zvyklý, že si ošéfoval kobylky, teď Bobíšek bude chtít taky kobylky pro sebe a budou si to kluci muset vyříkat. U nás taky zpočátku byly kopance a kousance, ale teď dokonce Burák s Charliem vzájemně pečují o svou srst! A ze začátku to vypadalo, že se sežerou. Chce to jen vydržet ty první potyčky a rány, jinak to asi nepůjde... moc držím palce.

Jojo,Janí,toho asi jen tak Pierot bez boje do stáda nepustí,no nedá se nic dělat,to se uchvátat nedá.Pierot ho vezme spíš,když pojedou spolu ven a malej půjde aspoň chvilku první,tak si myslím,že se to pak trošku srovná,no uvidíme!

28.5.2007 09:19

proxima napsal(a):

Raďáci, dneska spíme? Já teda skoro jo! ....
Hanzy, jak jste dopadli??

maťa

28.5.2007 09:22
maťa

proxima napsal(a):

krásné ránečko všem

Moc se omlouvam za to, jak dneska pisu, ale Mita rozflakal nasi drahou klavesnici a mame tedka novou, nejakou super new a stoji pekne za haaaa pismenka jsou uplne pomateny a pulka jich tadyk ani neni.....buuuu buuu....budu to muset vsechno vyzkouset a prelepit a popsat, kde co je notebook hadra

Janííííí, mocky a moc ti preju, aby ses co nejdrive uzdravila, a fakticky to poradne vylez!!! Neni dobre to prechazet

Safrys, su tak vystresovana s te klavesnice, že už si ani nepamatuju, co vse jste tadyk psaly.....tak se omlouvam.....

Pamatuju si malickeho Arronka.....je to spravnacke stendo.....to se mi libi, urco s nim bude poradna svanda

maťa

28.5.2007 09:24
maťa

maťa napsal(a):
krásné ránečko všem

Moc se omlouvam za to, jak dneska pisu, ale Mita rozflakal nasi drahou klavesnici a mame tedka novou, nejakou super new a stoji pekne za haaaa pismenka jsou uplne pomateny a pulka jich tadyk ani neni.....buuuu buuu....budu to muset vsechno vyzkouset a prelepit a popsat, kde co je notebook hadra

Janííííí, mocky a moc ti preju, aby ses co nejdrive uzdravila, a fakticky to poradne vylez!!! Neni dobre to prechazet

Safrys, su tak vystresovana s te klavesnice, že už si ani nepamatuju, co vse jste tadyk psaly.....tak se omlouvam.....

Pamatuju si malickeho Arronka.....je to spravnacke stendo.....to se mi libi, urco s nim bude poradna svanda

Tak mam takovej dojem, ze tuhle klavesnici prozmenu roflakam ja.....a bude klid.... Pujdu koupit tu nejobycejnejsi za dve stovky, na te se mi psalo uplne nejlepe.....tyhle vylepseny prisernosti jsou dobry tak akorat na vydatnej infos

28.5.2007 09:24

maťa napsal(a):
krásné ránečko všem

Jéé,Máti,Tebe ta technika něják miluje-nejdřív novej fotyho přístroj,pak kamerka a fčíl nová klávesnica,ale japato,že to neumí psát háčky a čárky,potvora jedna!!!

maťa

28.5.2007 09:27
maťa

jaruska napsal(a):
Jéé,Máti,Tebe ta technika něják miluje-nejdřív novej fotyho přístroj,pak kamerka a fčíl nová klávesnica,ale japato,že to neumí psát háčky a čárky,potvora jedna!!!

Vid Jarciiiii, me ta technika vylozene dela naschvaly Vona ta kruska pitoma asi hacky a carky umi, ale fikane se skryvaj pod symbolama stylu Dolaru, hvezdicky, a podobnyma, a ty se nachazi kdesi v levo, misto nahore, a symbol typu vykricniku, ci otazniku tadyk snad neni vubec....mozna nekde pod cislama....du to najit

28.5.2007 09:29

jaruska napsal(a):

Maťo ahoj, chtěla jsem se Tě zeptat jako hafomila, co za plemeno by jsi doporučila začátečníkům, co pejska nikdy neměli a má to být hlídač do venkovního prostředí a taky ke koníkům, třeba semtam na vyjížďku, takže aby vydržel trošku ťapkat?

maťa

28.5.2007 09:32
maťa

proxima napsal(a):

Sem vam zasejc zapomnela pochvalit fotecky....jako vzdy jsou krasne a bodejt by nebyly, kdyz jsou na nich tak nedherni akteri

|Moc vam ty koniky zavidim....vsici jsou tak krasni, a hodni....jaaaa ci takyyyyy....
Dneska se mi zdalo, jak jezdim na nejakym konikovi, chtela jsem s nim utect, pac se mel spatne....a oni nas honili a strileli po nas, a ja se bala, abych konika neuhnala, a tak sem slezla a utikala a on za mnou, jak pejsek....furt sem na nej volala, at jeste chvilku vydrzi, ze budem skoro doma, a tam se o nej postaram.....no silenej sen, sem se uplne zpotila

\konik byl neco ve stylu Bobese, ci Buracka....mohutnej, ne moc vysokej, ale cernej....mam ja to ale po nocich starosti, coo

maťa

28.5.2007 09:36
maťa

Maťo ahoj, chtěla jsem se Tě zeptat jako hafomila, co za plemeno by jsi doporučila začátečníkům, co pejska nikdy neměli a má to být hlídač do venkovního prostředí a taky ke koníkům, třeba semtam na vyjížďku, takže aby vydržel trošku ťapkat?

Jeee Vendiiii.....diky za toho hafomila

Hele, vis co....na zacatecnika kasli....dulezite je mit srdce, vuli, a chut pejska vychovat, a to ty mas, pac milujes koniky, takze jakozto zacatecnik muzes jakekoliv plemeno

Jak moc velkyho chces....nemuzu najit otaznik

Sam od sebe bude hlidat pastevec, ale neni moc vhodnej na vyjizdky ke konim....takze bych koukala smer neco mezi pastevcem a ovcakem....Howawart, na vychovu pomerne nenarocny, dost velky, ale ne obri.....miluje pohyb, hlida, atd.

Pokud ti to neva, asi ti pisnu mejlika Vendi....tadle klavesnice me jinak zabije

maťa

28.5.2007 09:37
maťa

maťa napsal(a):
Jeee Vendiiii.....diky za toho hafomila

Hele, vis co....na zacatecnika kasli....dulezite je mit srdce, vuli, a chut pejska vychovat, a to ty mas, pac milujes koniky, takze jakozto zacatecnik muzes jakekoliv plemeno

Jak moc velkyho chces....nemuzu najit otaznik

Sam od sebe bude hlidat pastevec, ale neni moc vhodnej na vyjizdky ke konim....takze bych koukala smer neco mezi pastevcem a ovcakem....Howawart, na vychovu pomerne nenarocny, dost velky, ale ne obri.....miluje pohyb, hlida, atd.

Pokud ti to neva, asi ti pisnu mejlika Vendi....tadle klavesnice me jinak zabije

Jo jeste, mas uz nejaka plemena vyhlidnuta.....otaznik

28.5.2007 09:39

maťa napsal(a):
Sem vam zasejc zapomnela pochvalit fotecky....jako vzdy jsou krasne a bodejt by nebyly, kdyz jsou na nich tak nedherni akteri

|Moc vam ty koniky zavidim....vsici jsou tak krasni, a hodni....jaaaa ci takyyyyy....
Dneska se mi zdalo, jak jezdim na nejakym konikovi, chtela jsem s nim utect, pac se mel spatne....a oni nas honili a strileli po nas, a ja se bala, abych konika neuhnala, a tak sem slezla a utikala a on za mnou, jak pejsek....furt sem na nej volala, at jeste chvilku vydrzi, ze budem skoro doma, a tam se o nej postaram.....no silenej sen, sem se uplne zpotila

\konik byl neco ve stylu Bobese, ci Buracka....mohutnej, ne moc vysokej, ale cernej....mam ja to ale po nocich starosti, coo

Máti,dííky za pochvalku,no jo,koníci jsou tady nás všech celoživotní drogou a láskou,taky bych Ti moc přála,abys jednou mohla mít svýho oříka.
A utekli jste teda nebo nee?

28.5.2007 09:40

maťa napsal(a):
Jo jeste, mas uz nejaka plemena vyhlidnuta.....otaznik

Já jsem nadšená z border kolii, jsou pracovití, věrní.. ale umazlení. Jinak něco většího, aby aspoň vzhledem budil respekt! Ju a klidně mailíka!!!!Budu ráda když to se mnou probereš!

maťa

28.5.2007 09:41
maťa

Já jsem nadšená z border kolii, jsou pracovití, věrní.. ale umazlení. Jinak něco většího, aby aspoň vzhledem budil respekt! Ju a klidně mailíka!!!!Budu ráda když to se mnou probereš!

Vendiii, toz jdu smolit mejlika, mej prosim strpeni, s tou mou klavesnici, kujuuu

maťa

28.5.2007 09:43
maťa

jaruska napsal(a):
Máti,dííky za pochvalku,no jo,koníci jsou tady nás všech celoživotní drogou a láskou,taky bych Ti moc přála,abys jednou mohla mít svýho oříka.
A utekli jste teda nebo nee?

Jarciii, dekuju za pranicko....jestli se mi to zadari, budu vas pak bombardovat otazkama, jakozto uplnej laik.....aby se mel ihahacek co nejlepe

Prave nevim, protoze jsem se vzbudila, nez jsme dobehli domu Akorat jeste ted citim ten strasnej pocit hruzy, abych ho vcas dostala k sobe, aby se mu nic nestalo....hrozne jsem se o nej bala

28.5.2007 09:46

Raďáci, dneska spíme? Já teda skoro jo! ....
Hanzy, jak jste dopadli??

cauky, no cece.... moc dobre jsme nedopadli:-)) byli jsme 12. z 12. :-))) ale holky hrali dobre. Chvilama to vypadalo aji jak volejbal.. holt tam byli silni souperi no.. nekteri

28.5.2007 09:59

maťa napsal(a):
Jarciii, dekuju za pranicko....jestli se mi to zadari, budu vas pak bombardovat otazkama, jakozto uplnej laik.....aby se mel ihahacek co nejlepe

Prave nevim, protoze jsem se vzbudila, nez jsme dobehli domu Akorat jeste ted citim ten strasnej pocit hruzy, abych ho vcas dostala k sobe, aby se mu nic nestalo....hrozne jsem se o nej bala

Jaru jestli chceš mrknout na Váňu tak tady můžeš...

http://www.ceskatelevize.cz/ vysilani/1186000189-13-komnata/ 33555-josef-vana.html

28.5.2007 10:09

pretty 1 napsal(a):

http://www.ceskatelevize.cz/ vysilani/1186000189-13-komnata/ 33555-josef-vana.html

Tak raďáci už mám uklizeno jakž takž.Už věřím tomu že honáci a pastevci neopustí své páníčkyChtěla jsem teď setřít podlahu a tak jsem prcka šoupla za balkonové dveře kde má ohrádku..Ježiš mankotééé to byl řev-jak hyjena křížená s vlkem...a celou dobu-asi 45minut...
Tak a teď mě čeká to nejlepší....jdu ho koupat...pak vám popíšu zážitky...

maťa

28.5.2007 10:11
maťa

proxima napsal(a):

Vendiii, tak mejlik odeslan, dosel???

....nasla sem otaznik, huraaaaa ....

Jinac pis a ptej se dal, budu rada, jestli to budu vedet, kdyz ti troska budu moci pomoci

maťa

28.5.2007 10:12
maťa

proxima napsal(a):
Tak raďáci už mám uklizeno jakž takž.Už věřím tomu že honáci a pastevci neopustí své páníčkyChtěla jsem teď setřít podlahu a tak jsem prcka šoupla za balkonové dveře kde má ohrádku..Ježiš mankotééé to byl řev-jak hyjena křížená s vlkem...a celou dobu-asi 45minut...
Tak a teď mě čeká to nejlepší....jdu ho koupat...pak vám popíšu zážitky...

No Eviii, na zazitky se tesim uz tedka.....je to ale malej bajo raubir, cooo????

28.5.2007 10:29

maťa napsal(a):
Vendiii, tak mejlik odeslan, dosel???

....nasla sem otaznik, huraaaaa ....

Jinac pis a ptej se dal, budu rada, jestli to budu vedet, kdyz ti troska budu moci pomoci

Vendí vy by jste chtěli pejska?? Aco Boxer?? Sice na hlídání to není to pravé,ale budí respekt a vychovat se dá sndano. A pohyb miluje a dětem neublíží....... co ty na to????

28.5.2007 10:34

pretty 1 napsal(a):
Vendí vy by jste chtěli pejska?? Aco Boxer?? Sice na hlídání to není to pravé,ale budí respekt a vychovat se dá sndano. A pohyb miluje a dětem neublíží....... co ty na to????

Mati mailík došel, už tam snad máš odpověď!
Luci, já ci něco čeho se nebudu bát .. ne, chci něco chlupatého, aby mohl i zimu trávit v boudě. Ale jen si dělám průzkum, chceme pesana až bude plot a kotec. Dřív neeee!

28.5.2007 10:40

pretty 1 napsal(a):

Jéé,Lůůco,díík,koukla jsem,je to moc hezký a budu mu držet moc palce,aby to letos vyšlo a pan Váňa mohl svýho syna doprovodit na Velkou pardubickou!!Budu nalepená u televize a budu fandit jenom jemu a Juventusovi,jestli ho pojede(asi jooo)!!!!!

28.5.2007 10:42

jaruska napsal(a):
Jéé,Lůůco,díík,koukla jsem,je to moc hezký a budu mu držet moc palce,aby to letos vyšlo a pan Váňa mohl svýho syna doprovodit na Velkou pardubickou!!Budu nalepená u televize a budu fandit jenom jemu a Juventusovi,jestli ho pojede(asi jooo)!!!!!

Juventus v sobotu splnil kvalifikaci, tak snad jo! Ale moc mu to nejelo, skončil tuším 8? Ale byl to jeho první dostih letos a hlavně potřebovali dojít do cíle!

28.5.2007 10:45

Juventus v sobotu splnil kvalifikaci, tak snad jo! Ale moc mu to nejelo, skončil tuším 8? Ale byl to jeho první dostih letos a hlavně potřebovali dojít do cíle!

No,to je právě Váňovo heslo-žádný kvalty,hlavně se dostat do kvalifikace,aby se koníkovi nic nestalo,naplno se pojede až samotná Pardubajda!!!Dávali to v televizi,nevíš??

28.5.2007 10:46

Mati mailík došel, už tam snad máš odpověď!
Luci, já ci něco čeho se nebudu bát .. ne, chci něco chlupatého, aby mohl i zimu trávit v boudě. Ale jen si dělám průzkum, chceme pesana až bude plot a kotec. Dřív neeee!

Tak koupání proběhlo celkem v pohodě-jen se lekl nejdřív vody ze sprchy,ale jinak držel..teď miminko odpočívá

28.5.2007 10:46

proxima napsal(a):
Tak koupání proběhlo celkem v pohodě-jen se lekl nejdřív vody ze sprchy,ale jinak držel..teď miminko odpočívá

...a schne....

28.5.2007 10:48

jaruska napsal(a):
No,to je právě Váňovo heslo-žádný kvalty,hlavně se dostat do kvalifikace,aby se koníkovi nic nestalo,naplno se pojede až samotná Pardubajda!!!Dávali to v televizi,nevíš??

Jj, koukala jsem na to v sobotu odpoledne, startovali o půl 4. Předtím byli dostihy plné pádů, myslím že jednoho žokoje odvezli na JIPku (Luka?) a strašně tam padali! Ale v té kvalifikačce myslím spadli jen 2, a z toho favorit na předposlení překážce... To naštve! A vyhrál KLIP, to je koník z Albertovce, tady ze SM. Vedl od začátku do konce. Loni byl ve VP pátý.

proxima napsal(a):

Jéé,on spinkáá,ten je nááádhernej,Evíí,moc Ti ho přeju!!!!
Venuldo,mě by se taky moc líbily ty borderky,to jsou ty pastevní,viď?Ale oni prej pasou i koně,prej i děti,je to pravda?

proxima napsal(a):
...a schne....

a ještě vám musím ukázat jak porodila naše druhá kočka-ve žlabu ve stáji-má dva mouráčky

28.5.2007 10:49

proxima napsal(a):
a ještě vám musím ukázat jak porodila naše druhá kočka-ve žlabu ve stáji-má dva mouráčky

ale v prázdném žlabu,kde už koně nejsou

28.5.2007 10:50

jaruska napsal(a):
Venuldo,mě by se taky moc líbily ty borderky,to jsou ty pastevní,viď?Ale oni prej pasou i koně,prej i děti,je to pravda?

Jj, je, ty co jsme měli ve stáji pásli i kočky, slepice, krávy, ovce, koně... Nejhorší bylo kolem nich projít s koňma, to šli hned po zadních nohách. Ale já myslím že je to i o výchově. Když po nich zařvala pánička, že se nesmí, zalehli a byl klid. Ale když já, nic si z toho nedělali!!!

28.5.2007 10:50

proxima napsal(a):
ale v prázdném žlabu,kde už koně nejsou

Jé, ti mají krásní pelíšek! Jen aby z něho nevypadli!

28.5.2007 10:52

jaruska napsal(a):

Děkujeme Jaruško!!!!!!!!!
Já taky chtěla borderku-Jaru pasou asi opravdu všechno.Ale bála bych se že až půjdu do práce tak jí nebudu moct pořádně zaměstnávat...a taky je dost chlupatá do bytu...Proto jsem se rozhodla pro tohodle australalaáka

maťa

28.5.2007 10:53
maťa

jaruska napsal(a):

Teda Evíííí,, ten maluškej Arronek je úžasnéééj Zlatíčko jedno báječný, viď????

Vendí, odpověď došla, já ti odklepla další

Všímáte si joooo, jak mi jde už psaní???? Totiž, přestala jsem čučet na klávesnicu a píšu po paměti....a vono to fachááááááá

Borderky mají fakt prej tendenci pást všechno a všechny....hrozně prostě potřebují práci!!!!

Ale napadla mě ještě BEARDER KOLIE Vendí, zkus na ni juknout!!!!!!

28.5.2007 10:55

maťa napsal(a):

Všímáte si joooo, jak mi jde už psaní???? Totiž, přestala jsem čučet na klávesnicu a píšu po paměti....a vono to fachááááááá

Borderky mají fakt prej tendenci pást všechno a všechny....hrozně prostě potřebují práci!!!!

Díky Máťo, juknu!
Ju a včera jsem tvrdila, že moji koně nežerou kopřivy... Jirka se nedal, dneska jim navozil směs trávy z příkopu kdy bylo haaafo kopřiv a ty potvory to všechno sežrali!!! Zas vypadám jak koňoneznalec

maťa

28.5.2007 10:55
maťa

maťa napsal(a):

http://www.celysvet.cz/bearded-kolie.php

Tadyk je na ni odkááááz

Huríáááááá, už můžu jakž takž psááááát....není ta paměť tak špatnááá ještěéééé

maťa

28.5.2007 10:57
maťa

maťa napsal(a):
http://www.celysvet.cz/bearded-kolie.php

Tadyk je na ni odkááááz

Huríáááááá, už můžu jakž takž psááááát....není ta paměť tak špatnááá ještěéééé

Hmmm.....BEARDED KOLIE, ne BEARDER Taky jsem se projevila, jak psoznalec Jsme na tom Vendí, stejně

28.5.2007 10:59

maťa napsal(a):
Hmmm.....BEARDED KOLIE, ne BEARDER Taky jsem se projevila, jak psoznalec Jsme na tom Vendí, stejně

Mati díky, letím na obýdek pak ještě písnu!

maťa

28.5.2007 11:01
maťa

Mati díky, letím na obýdek pak ještě písnu!

28.5.2007 11:06

maťa napsal(a):

Mati, ja chcu taky vedet, kteri pejsci jsou dobri k ihahakum nebo na malou rodinnou farmu (do budoucna). Ja bych chtela nejakyho ovcaka, ale hlavne chci pejska, co nezdrha - takove uz jsem mela 2! Na voditku poslouchali spickove a jakmile jsi je pustila - hura pryyyc. Tak co doporucujes?

maťa

28.5.2007 11:08
maťa

peggiska napsal(a):
Mati, ja chcu taky vedet, kteri pejsci jsou dobri k ihahakum nebo na malou rodinnou farmu (do budoucna). Ja bych chtela nejakyho ovcaka, ale hlavne chci pejska, co nezdrha - takove uz jsem mela 2! Na voditku poslouchali spickove a jakmile jsi je pustila - hura pryyyc. Tak co doporucujes?

Jejda Pavlí, nejsu odborník

Zdrhají hlavně severská plemena a lovecká

Ono je to o výchově....zdrhat může i špiclík

A jak velkého a moc chlupatého a hlídacího pesa bys chtěla???

28.5.2007 11:10

Jj, koukala jsem na to v sobotu odpoledne, startovali o půl 4. Předtím byli dostihy plné pádů, myslím že jednoho žokoje odvezli na JIPku (Luka?) a strašně tam padali! Ale v té kvalifikačce myslím spadli jen 2, a z toho favorit na předposlení překážce... To naštve! A vyhrál KLIP, to je koník z Albertovce, tady ze SM. Vedl od začátku do konce. Loni byl ve VP pátý.

No my nekoukali,neb jsme jeli tu družinu,takže jsme přišli o kvalifikaci,to mě moc mrzí!Lůůůco,kde bych to našla,jestli to opakujou,Ty jsi taková šiškovná,najdi mi to,poším poším!!!!!!
Jo,Klipa pamatuju z loňské kvalifikace,taky jel celou dobu první,ale těsně před cílem ho pár koní předjelo,byl moc mladý.Tak snad by letos mohl být aspoň třetííí!!!!

maťa

28.5.2007 11:17
maťa

proxima napsal(a):

A co Pavlííí, Chodský pes??? Jukala si na něj???

28.5.2007 11:20

maťa napsal(a):

Tak tak o něm tam teď psali na pejskách že se ke koni hodí a neutíká...Pavli mrkni tam na diskuzy na psi-je tam téma "pes ke koni"
Maťi malej je fakt roztomilej-a mazkíček..
Vendí koně kopřivy jedí,ale když zavadnou-to prý pak nepálí...

28.5.2007 11:25

maťa napsal(a):
Jejda Pavlí, nejsu odborník

Zdrhají hlavně severská plemena a lovecká

Ono je to o výchově....zdrhat může i špiclík

A jak velkého a moc chlupatého a hlídacího pesa bys chtěla???

No ti nasi byli vzdycky krizenci knirace. Prvni byl vicemene v pohode, delali jsme i agility, to mi bylo 12. Chodil v klidu i na volno, ale jednou doplatil na svoji blbost...byl navolno, ja kecala s kamoskou a on utekl za jinym psem pres cestu. No a to mu bylo osudnym, umrel mi v naruci - hruza. Proste se sebral a sel a na privolani uz neprisel. No a ten druhej byl blbec uz od narozeni. Fakt, to se prevychovat nedalo. Mi ti psi prisli, ze proste vedeli, ze kdyz nejsou uvazani k voditku, tak si muzou delat, co chteji. No a nejaka mala holka je nezajimala, smradi... Ja si prala pejska, ktery proste da za me zivot a bude se mnou porad, ale toto...

No treba muj pritel chce Tibetskou dogu, ale ja nevim no. Ja chci nejakyho akcnejsiho pejska. Libi se mi treba australaci - shepard a honak. Proste neco takovyho. Co mi nesezere zviratka a bude mi verne.

A ty jsi nas nejvetsi odbornik pres pejsanky v Rade starsich, vis.

28.5.2007 11:28

proxima napsal(a):
Tak tak o něm tam teď psali na pejskách že se ke koni hodí a neutíká...Pavli mrkni tam na diskuzy na psi-je tam téma "pes ke koni"
Maťi malej je fakt roztomilej-a mazkíček..
Vendí koně kopřivy jedí,ale když zavadnou-to prý pak nepálí...

Joooo, chodak se mi taky vzdycky libil. Ale nevedela jsem, ze je tak dobrej ke konim. Takze taky bude v mem planu.
Ale treba Borderku bych nechtela, to mi prijde az moooc akcni.

Jo a moje kobyla si jednou s chuti dala ten nejvetsi a nejpichlavejsi bodlak - to jsem ziiirala.

28.5.2007 11:31

peggiska napsal(a):
Joooo, chodak se mi taky vzdycky libil. Ale nevedela jsem, ze je tak dobrej ke konim. Takze taky bude v mem planu.

Jo a moje kobyla si jednou s chuti dala ten nejvetsi a nejpichlavejsi bodlak - to jsem ziiirala.

Jeee a co takovy Jihorus - to je pekny. Jaky by byl na zviratka? Nevite? Neznate je?

maťa

28.5.2007 11:34
maťa

peggiska napsal(a):

Nooo, oni knírači a jejich kříženci jsou tvrdohlavější, tak se ani nedivím, že byli, jací byli

Choďáci jsou bezva, ale na mě jsou prostě malincí Ta Tibetská doga není špatnej nápad....nejsou nějak líné, běhají taky Nejsou zase úplně obří...i když jak které, kámoška má teda fakt obra
A jsou věrné....a to velmi, ale to jsou všichni molossi

Tibetské dogy jsou i klidnější a spolehlivější, řekla bych, než třeba kavkaz, nebo asiat...jsou to víc molossové, než pastevci, a od toho se jejich povaha taky odvíjí

Takže proč ne Tibetskou dogu a Choďáka???

Těch plemen je strašně moc....nevím teda, jak choďák hlídá....asi naučit na to jde, ale sám od sebe moc hlídač myslím nebude

Právě, borderka je hodně aktivní.....hroznej pracant....něco jako jsou i někteří ohaři

maťa

28.5.2007 11:38
maťa

maťa napsal(a):
Nooo, oni knírači a jejich kříženci jsou tvrdohlavější, tak se ani nedivím, že byli, jací byli

Choďáci jsou bezva, ale na mě jsou prostě malincí Ta Tibetská doga není špatnej nápad....nejsou nějak líné, běhají taky Nejsou zase úplně obří...i když jak které, kámoška má teda fakt obra
A jsou věrné....a to velmi, ale to jsou všichni molossi

Tibetské dogy jsou i klidnější a spolehlivější, řekla bych, než třeba kavkaz, nebo asiat...jsou to víc molossové, než pastevci, a od toho se jejich povaha taky odvíjí

Takže proč ne Tibetskou dogu a Choďáka???

Těch plemen je strašně moc....nevím teda, jak choďák hlídá....asi naučit na to jde, ale sám od sebe moc hlídač myslím nebude

Právě, borderka je hodně aktivní.....hroznej pracant....něco jako jsou i někteří ohaři

Pavlííí, co vím, tak Jihorus je čistej pastevec, takže něco jako kavkaz a asiat....někdo říká, že jsou ještě výbušnější, než kavkaz, někdo zase, že naopak.....těžko říct Nejlépe by poradil chovatel tohoto plemene

Ke koním se hodí určo, pokud si od štěnda zvykají s nimi žít, zvyknou si všichni pejsci

Ale u těch pastevců fakt bacha na DKK......bohužel Co mám doma zpravodaje, jihorusové taky nic moc....

28.5.2007 12:03

maťa napsal(a):
Pavlííí, co vím, tak Jihorus je čistej pastevec, takže něco jako kavkaz a asiat....někdo říká, že jsou ještě výbušnější, než kavkaz, někdo zase, že naopak.....těžko říct Nejlépe by poradil chovatel tohoto plemene

Ke koním se hodí určo, pokud si od štěnda zvykají s nimi žít, zvyknou si všichni pejsci

Ale u těch pastevců fakt bacha na DKK......bohužel Co mám doma zpravodaje, jihorusové taky nic moc....

No my uz jsme prisli na to, ze budeme muset mit nakonec pejsky dva. Pritel bude mit hlidaci a muchlovaci tibetanku a ja nejakeho toho partaka ke zviratkum. No tak uvidime, co nam za par let bude behat u domecku.
Mati, diky. Toho Jihorusa jsem zavrhla, je i dost velkej - jsou lepsi plemena, ktere splni me ocekavani.
Jo a co belgicky ovcak? To uz jde zase spise do sluzebnich, co? Ten se pritelovi taky libil - myslim to byl malinois.

28.5.2007 12:10

maťa napsal(a):

caukyy tak se k vam jdu zas na chvili aktivneji pridat treba:-) jsem tady ted resila takovou blbinu celej den v praci, hruza.. tak jsem to ted poslala tem co to chteli tak jsem zvedava, kolik toho zas budu predelavat...

28.5.2007 12:19

hanzy napsal(a):
caukyy tak se k vam jdu zas na chvili aktivneji pridat treba:-) jsem tady ted resila takovou blbinu celej den v praci, hruza.. tak jsem to ted poslala tem co to chteli tak jsem zvedava, kolik toho zas budu predelavat...

Ahojky Hani, tak co nam povis?

28.5.2007 12:22

hanzy napsal(a):

No to já jsem to v práci vyřešila hodně rychle... v půl jedenáctý jsem utíkala na busík a už jsem dááávno doma... střídavě hajám a střídavě jukám na net
A cestou jsem kromě lékárny navštívila knihkupectví, měli tam jednu jedinou Velkou etologii koní za hříšných 750 Kč, tak jsem si ji koupila, aby mi doma nebyla dlouhá chvíle .
A taky vám sem dám dva moje nové přírůstky do koňské rodiny... oba jsem dostala k svátku
První, měkkoučký, vééélmi pohodlný!

28.5.2007 12:23

jackie napsal(a):
No to já jsem to v práci vyřešila hodně rychle... v půl jedenáctý jsem utíkala na busík a už jsem dááávno doma... střídavě hajám a střídavě jukám na net
A cestou jsem kromě lékárny navštívila knihkupectví, měli tam jednu jedinou Velkou etologii koní za hříšných 750 Kč, tak jsem si ji koupila, aby mi doma nebyla dlouhá chvíle .
A taky vám sem dám dva moje nové přírůstky do koňské rodiny... oba jsem dostala k svátku
První, měkkoučký, vééélmi pohodlný!

A tady druhý, heboučký, hrooozně mazlivý

28.5.2007 12:24

peggiska napsal(a):
Ahojky Hani, tak co nam povis?

no, mam tradicni pondelni megaKOPR o vikendu jsem se nevyspala (spali jsme ve tride na zemi-na karimatce) takze jsem byla rozlamana a tak, hrozny. A dnes zas v praci.. jsme tu jak ve skleniku... Sla bych nekam ven.. opalovat se a uzivat slunicka

28.5.2007 12:27

hanzy napsal(a):
no, mam tradicni pondelni megaKOPR o vikendu jsem se nevyspala (spali jsme ve tride na zemi-na karimatce) takze jsem byla rozlamana a tak, hrozny. A dnes zas v praci.. jsme tu jak ve skleniku... Sla bych nekam ven.. opalovat se a uzivat slunicka

Venku je zima, ochlazuje se. Zitra pry bude jeste hur. A ja mam KOPR se skolou. Dneska jsem byla na pisemce a jako ty priklady jsem fakt nepochopila - to snad ani neexistuje! Tak zase nic a jdu ve ctvrtek znova, aaaach jo.

28.5.2007 12:28

peggiska napsal(a):
Venku je zima, ochlazuje se. Zitra pry bude jeste hur. A ja mam KOPR se skolou. Dneska jsem byla na pisemce a jako ty priklady jsem fakt nepochopila - to snad ani neexistuje! Tak zase nic a jdu ve ctvrtek znova, aaaach jo.

a co to bylo zac?

28.5.2007 12:32

hanzy napsal(a):
a co to bylo zac?

Fyzikalni chemie.

maťa

28.5.2007 12:32
maťa

jackie napsal(a):

Pavli, do belgičáka, maliňáka bych nešla Hyperaktivní, snad víc než borderky, dost na štíru s povahou....někteří agresivní, jiní bojácní....a potřebují makat a makat a makat

Vyloženě služební plemeno

Ty dva psy schvaluju, každý to svoje, doga vás nekompromisně ohlídá a ten menší bude vaše hračička

Janíííí, ty koníci plyšáčci nemají chybičtůůůůůůů

Letím něco vařit a dělat, je tu vichr a hnusně, ale nazeprší a nezaprší

28.5.2007 12:36

jackie napsal(a):

Jéééé to je super, takové krásné dárečky.

Vendul - co se týče pejsků . Každý si musí vybrat podle sebe, pač pro každého páníška je ten jeho to nejlepší na světě víš... A tak se pejsek musí zamlouvat hlavně tobě....

Jaru kouknu se ti na ten dostih,ale nevím,nevím. Já na něj taky koukala... a Váňa byl až 8 proto, že na hadím příkopu Juventus nechal zadní nohy a praštil se přez ně. A malej Váňa málem na jedné překážce spadl,ale udržel se a dojel

28.5.2007 12:36

maťa napsal(a):
Pavli, do belgičáka, maliňáka bych nešla Hyperaktivní, snad víc než borderky, dost na štíru s povahou....někteří agresivní, jiní bojácní....a potřebují makat a makat a makat

Vyloženě služební plemeno

Ty dva psy schvaluju, každý to svoje, doga vás nekompromisně ohlídá a ten menší bude vaše hračička

Janíííí, ty koníci plyšáčci nemají chybičtůůůůůůů

Letím něco vařit a dělat, je tu vichr a hnusně, ale nazeprší a nezaprší

Jani, hezci konici a jeden je hranata Appa. Tak si s nima hajni do postylky a vem si novou knizku a oni te vyleci. Ja budu muset lezet v jinych mnohem hnusnejsich knihach.

Mati, jesteze te mam. Malinoisa jsme prave videli v akci na cvicaku. No a to pritele uchvatilo. Ale ted vim, ze toho teda ani naaahodou. Budeme mit dva supracky, ale kdy - kdo vi.

28.5.2007 12:39

jackie napsal(a):

Joo,Pavlí,já bych to taky tak udělala,tibetská doga je takovej hlídač akurát,není zbytečně agresívní,ale hlídá dobře,a na poňuňání doma je vhodný už cokoliv.
Holky,hele,co dělá Bobíš,když ho drbu na kohoutku,hotovej nosáááál obecnej!!A jak je legrační,když uvidí něco neobvyklýho,to se vždycky směju jako blázen-on se zastaví a mele tím horním pyskem ze strany na stranu,to je Vám sranda,já jsem tohle ještě neviděla u koně!!!!

28.5.2007 12:45

jaruska napsal(a):
Joo,Pavlí,já bych to taky tak udělala,tibetská doga je takovej hlídač akurát,není zbytečně agresívní,ale hlídá dobře,a na poňuňání doma je vhodný už cokoliv.
Holky,hele,co dělá Bobíš,když ho drbu na kohoutku,hotovej nosáááál obecnej!!A jak je legrační,když uvidí něco neobvyklýho,to se vždycky směju jako blázen-on se zastaví a mele tím horním pyskem ze strany na stranu,to je Vám sranda,já jsem tohle ještě neviděla u koně!!!!

Janíí,krááásný polštářkoví koníčci,to je náádhera!!!
Kačenka se nám aši zamilovala.....

28.5.2007 12:45

jaruska napsal(a):

Jojo, tibetanka urcite bude, to proste pritelovi musim dovolit. Mohli by je jeste slevnit nez si ho poridime.

Bobisek ti teda dela veci. Kdyz neco vidi, tak mele pyskem - tak to jsem taky jeste nevidela.

28.5.2007 12:48

jaruska napsal(a):
Janíí,krááásný polštářkoví koníčci,to je náádhera!!!
Kačenka se nám aši zamilovala.....

Tady jsem před ním koulela tu pneumatiku a on jak na to koukal,co to je,tak stál a mlel tím pyskem ze strany na stranu,to byla legrace!Ale zvědavost mu nedala a šel strčit hlavu až do tý gumy!!!!

jaruska napsal(a):

Jaruš k tomu dostihu, Klip už má 10, takže mladý asi ne! Ale předtím běhal military, vrátili ho zpátky do dostihů...
Luci já vím, ale čím víc informací člověk posbírá, tím líp vybírá... jé, to se rýmuje!
Ale fakt je to až do budoucna.... až budou kačky na plot!
Ju a máme novou ledničku!!!!!! Vyslala jsem Jirku do obchodu omrknout situaci a on se mi vrátil i s ledničkou!

jaruska napsal(a):

Jarů, to je super, že těkoník takhle pobaví, hihi! Asi je dost ukecanej, nééé??? To je prííííma, už se na něj fakt moc těšíííím!!!
Téda, učit se na zkoušky? No to jsem ráda, že už to mám dávno, dávno za sebou!!! Fuj, to bývaly nervy!!! Tak moc držím palečky!!!
Jo a konečně mám fotky ze sobotní prochajdy, tak sem nějakou dám, jooo???

28.5.2007 12:51

jackie napsal(a):
Jarů, to je super, že těkoník takhle pobaví, hihi! Asi je dost ukecanej, nééé??? To je prííííma, už se na něj fakt moc těšíííím!!!
Téda, učit se na zkoušky? No to jsem ráda, že už to mám dávno, dávno za sebou!!! Fuj, to bývaly nervy!!! Tak moc držím palečky!!!

Tyjo janí Brebča je nádherná pod sedlem....

Vendí,alespoň si neměla starosti a dilema při rozhodování ...

Jaru ale koukám na ty Bobíčkovo kopýtka... asi se mu o ně moc nestarali co??? Jsou dle fotky dost přerostlé a má asi vysoké patky ...Nebo to zkresluje fotka????

28.5.2007 12:52

Jaruš k tomu dostihu, Klip už má 10, takže mladý asi ne! Ale předtím běhal military, vrátili ho zpátky do dostihů...
Luci já vím, ale čím víc informací člověk posbírá, tím líp vybírá... jé, to se rýmuje!
Ale fakt je to až do budoucna.... až budou kačky na plot!
Ju a máme novou ledničku!!!!!! Vyslala jsem Jirku do obchodu omrknout situaci a on se mi vrátil i s ledničkou!

Aháá,tak mladý asi nebyl,ale nezkušený asi jo,vím,že něco v tom smyslu říkali.
Venuldoo,blahopřeju k ledničce,a je doufám dost velká,aby až bude hic,jste si tam mohli aspoň na chvilku s Jirkou vlízt a trochu se zchladit!!!

28.5.2007 12:55

jackie napsal(a):

Jarú, na toho tvýho šikulku se těším čím dál víc! Bude radost s ním pracovat, to si to užiješ jedna báseň !!!! Jupííí
Náš malej Vilda začíná být "velkej Vilda"

28.5.2007 12:56

jackie napsal(a):

A tááákhle se na procházkách umí protáhnout

28.5.2007 12:57

jackie napsal(a):
A tááákhle se na procházkách umí protáhnout

A terénní seskok

28.5.2007 12:58

proxima napsal(a):

Máma naprosto v klidu, bláznivého synka si nevšímaje... Tady celá rodinka (téda to dítě na koni není moooojeee!!!)

28.5.2007 12:59

pretty 1 napsal(a):

Jaru ale koukám na ty Bobíčkovo kopýtka... asi se mu o ně moc nestarali co??? Jsou dle fotky dost přerostlé a má asi vysoké patky ...Nebo to zkresluje fotka????

No jo,to má kopýtka přerostlý,ale zas né tak moc,není to tak hrozný,ono to trochu asi zkresluje ta fotka.Já jsem ani netrvala na tom,aby mu je ostrouhali oni,třeba by to vzali moc a tady v tom výběhu je tvrdo,když je sucho,tak by ho mohli bolet nožky.Tak se domluvím s tím Petrem Soukupem,co nám sem jezdí strouhat a ten si ho udělá podle toho,jak on uzná za vhodný.
Jojo,Janí,tak on hezky mele tou hubinou,to naši koně nedělají ani jeden,musím to zkusit vyfotit,ale až nějákej rušivej element bude dělat Jaruška,já to nezvládám koulet gumu a fotit u toho,tak jsem se na něj koukala a smála,že než jsem připravila fotyho přístroj,tak už s tím nemlel!

28.5.2007 12:59

proxima napsal(a):

Tady Vilda připraven pro boj ve vysoké trávě... kam se na něj hrabou Číňani

28.5.2007 13:00

proxima napsal(a):

.... nebo Vietnamci...???

28.5.2007 13:01

proxima napsal(a):

Tady ještě jedna starší fotky, před měsícem... no jo, když spinkat, tak oba!

28.5.2007 13:01

jackie napsal(a):
Jarú, na toho tvýho šikulku se těším čím dál víc! Bude radost s ním pracovat, to si to užiješ jedna báseň !!!! Jupííí
Náš malej Vilda začíná být "velkej Vilda"

Jéé,heléé,Vilda už skáče na maminku,no to je teda rychlost!A Beruška stojí jako přikovaná!!Stejně je Vilda torpédooooo!!!!!

28.5.2007 13:03

pretty 1 napsal(a):

Luci, naopak to byl 10 minutový rozhovor přes telefon! Ale lepší než hodina v obchodě! A vybral dobře!

28.5.2007 13:03

jackie napsal(a):

Berušce to pod sedlem mooooc sluší!!!!Je to fakt fešanda!!!!

28.5.2007 13:05

jackie napsal(a):

Jojo, Jaruško, to bylo poprvé, co jsem ho viděla takhle skákat, haha! Ale nedošáhnéééé!!! Je prťavej! Ona ne ani že by vyloženě držela, spíš si ho flegmoška absolutně nevšímala, jako když tam není. Prostě ty jeho vylomeniny vůbec neřeší, šťastná to matka
Jaruško, tu hubinu bys měla spíš natočit na vííídeo, tam to líp vynikne

28.5.2007 13:07

jaruska napsal(a):
Berušce to pod sedlem mooooc sluší!!!!Je to fakt fešanda!!!!

Ó děkuji, já to Brebče určitě vyřídím, až za ní navečer pojedůůůůů!!!! Musím se tam jet mrknout, nemohla bych spát

28.5.2007 13:08

jackie napsal(a):
Jojo, Jaruško, to bylo poprvé, co jsem ho viděla takhle skákat, haha! Ale nedošáhnéééé!!! Je prťavej! Ona ne ani že by vyloženě držela, spíš si ho flegmoška absolutně nevšímala, jako když tam není. Prostě ty jeho vylomeniny vůbec neřeší, šťastná to matka

Zulka dělá takové ksichtíky když ji drbu na vemínku!

28.5.2007 13:09

jackie napsal(a):

Tak dobře,Janí,jeď,ale jenom je popusinkuj,spočítej a alou zpátky do pelíšku!!!
A já nemám kamerůůůů-ale Máti jí má,že jo??Máti,nechceš k nám přijet natočit kráásnýho Bobíška,jak mele hubištou???

28.5.2007 13:10

jackie napsal(a):

Jaru tak zatím mám cross country

http://www.youtube.com/watch?v=DTYuEK7RFC0

28.5.2007 13:16

pretty 1 napsal(a):
Jaru tak zatím mám cross country

http://www.youtube.com/watch?v=DTYuEK7RFC0

Tak já už mastím domu, tak se o to pokusím zítra ju Jaru

tak ahoj holky

28.5.2007 13:24

jaruska napsal(a):
A já nemám kamerůůůů-ale Máti jí má,že jo??Máti,nechceš k nám přijet natočit kráásnýho Bobíška,jak mele hubištou???

Jaruško, tak já až přijedu, natočím ti ho na foťák a pak ti to pošlu mailem nebo vypálím na CD, jooo??? A neboj, koníky jen omuchlám, hlavně Vildu, ten si o to beztak bude říkat celou dobu, a pak zas zalezu do peřin

28.5.2007 13:28

pretty 1 napsal(a):
Tak já už mastím domu, tak se o to pokusím zítra ju Jaru

tak ahoj holky

Ahojky, já taky letím domů! Ale na ne koštěti, ale autíčkem! Tak pa a přeju všem krásné odpoledne!!!

maťa

28.5.2007 13:33
maťa

jaruska napsal(a):

Jééé to sou krásný fotečtýýýýýý Fakticky jsou ti koníci nadherní....jak Brebča, tak Villík, tak Bobeš

A tož, to já bych mócala na kamertu vostošest, jak dělá Bobeš hubajzny Jen dojet....a Jaňulka bude určo rychlejší

Ale tak mě napadlo, že bych si mohla udělat takovej seznámek vás všech tadyk, a až se jednůc budu nudit, hezky vás všecky objet, všecko natočit a nafotit a udělat s teho celovečerní trhááák, coooo????

Se mi nece nic dělat a musím aspoň uvařit, aby mi Míťa neumřel hlady A dneska večer už odvážím Mú s Jú domů, Mú musí zas už do hokny....a bude mi tu samotné zas smutýnko

maťa

28.5.2007 13:33
maťa

Ahojky, já taky letím domů! Ale na ne koštěti, ale autíčkem! Tak pa a přeju všem krásné odpoledne!!!

Paaa holky a mějte bájo zbytek dníčku

28.5.2007 13:59

proxima napsal(a):

Nejak to tu utichlo, to uz jste vsichni pryc?

28.5.2007 14:04

hanzy napsal(a):
Nejak to tu utichlo, to uz jste vsichni pryc?

Já tu jsem, číhám na Raďáky

28.5.2007 14:29

jackie napsal(a):
Já tu jsem, číhám na Raďáky

ahojky,

já jsem tady. Jani jako vždy moc hezké fotečky, dneska nemám koníky ale byla jsem se podívat u našich jak jim už vyrostl vánoční dáreček

28.5.2007 14:30

dolinka napsal(a):
ahojky,

já jsem tady. Jani jako vždy moc hezké fotečky, dneska nemám koníky ale byla jsem se podívat u našich jak jim už vyrostl vánoční dáreček

ještě jeho oblíbená činost

28.5.2007 14:31

dolinka napsal(a):
ještě jeho oblíbená činost

a na konec musí obasadit tatínkovo vánoční dárek, chudák tatík ani v něm pořád ně neseděl a ned ho obsadil Kubík a nehcce ho tam vůbec pustit

28.5.2007 15:10

dolinka napsal(a):
a na konec musí obasadit tatínkovo vánoční dárek, chudák tatík ani v něm pořád ně neseděl a ned ho obsadil Kubík a nehcce ho tam vůbec pustit

Kubik krasnej, skoda, ze jsou siamky takovy divocejsi. Ja mam doma britku.

28.5.2007 15:11

maťa napsal(a):
Jééé to sou krásný fotečtýýýýýý Fakticky jsou ti koníci nadherní....jak Brebča, tak Villík, tak Bobeš

A tož, to já bych mócala na kamertu vostošest, jak dělá Bobeš hubajzny Jen dojet....a Jaňulka bude určo rychlejší

Ale tak mě napadlo, že bych si mohla udělat takovej seznámek vás všech tadyk, a až se jednůc budu nudit, hezky vás všecky objet, všecko natočit a nafotit a udělat s teho celovečerní trhááák, coooo????

Se mi nece nic dělat a musím aspoň uvařit, aby mi Míťa neumřel hlady A dneska večer už odvážím Mú s Jú domů, Mú musí zas už do hokny....a bude mi tu samotné zas smutýnko

Mati, jooo s tim trhakem je to dobryyyy!

Přidejte reakci

Přidat smajlík