ikara
napsal(a):
Prispejte do tejto diskusie s fotkami Vašich, Vami jazdených alebo náhodne odfotených koníkov . Môžeťe pridať aj stručné info.
Sannynka, nevím přesně kolik ji je, asi kolem 20let, mám ji přes rok, je u mě na Koňském invalidním důchodu, je bohužel úplně slepá a nyní má i velké problémy s chozením, což nám pomáhá jen za úhradu léků, pan veterinář překonat. Je to naprosto skvělá a krásná ponička. doufám že mi a mím dětem bude ještě pár let děla tradost.
ikara
napsal(a):
Prispejte do tejto diskusie s fotkami Vašich, Vami jazdených alebo náhodne odfotených koníkov . Môžeťe pridať aj stručné info.
Bart-Alti , Arab x ČT valach nar 4.3. 97 -Původně od Ústí n./L. pak umě doma v Českém ráji, teď s novou majitelkou přestěhovaný u Pardubic. Chytrý koník, rychlý dobře ovladatelný.
3236
napsal(a):
Tohle je naše patnáctiletá mamina s letošním přírustkem.
Jsem moc ráda, že vidím Čánku jako maminku. Setkala jsem se sní jen krátce, ale padla mi celkem do oka. Možná, že si na mě majitelka bude trošku pamatovat. Byla jsem ve Filipově loni v červnu ještě se svojí kamarádkou. Byli jsme tam asi na tři dni pomáhat. Fotili jsme si všechny koníky a jeli jsme do Kolína na parkury. Čánky ratolest je opravdu moc hezká a tak můžu jen dodat, ať maminka i to malé, pěkně prospívají a hlavně hodně zdravíčka.
ikara
napsal(a):
Tak tohle je Bronsky a já. Koník vzácného plemene Shire. Trochu "drobek"...hřebec...ale s bezvadnou povahou... Více fotek najdete na http://www.j-h.cz/konikove ! Budu se těšit na Vaši návštěvu!
xkristyna
napsal(a):
Tak tohle je Bronsky a já. Koník vzácného plemene Shire. Trochu "drobek"...hřebec...ale s bezvadnou povahou... Více fotek najdete na http://www.j-h.cz/konikove ! Budu se těšit na Vaši návštěvu!
Nádherný koník, tohle plemeno vždycky obdivuji na výstavě v Lysé n. L. Jak se na něm jezdí? Jakou má povahu?
ikara
napsal(a):
A tohle je muj nejlepsi kamarad Money. Teda kamarad, on je Money sef stada, ale protoze nasi lide jsou partnery, jsme i my jedno kopyto. Jenze jinak mne M dost terorizuje, no, podivejte na nej. Taky by jste mu to odpustili, ne?
ikara
napsal(a):
Co rikate Hurvovi? Arab, co? haha, sama voda ... Tenhle elegan je plemene WPB. Jenze tatinek je orar Grafit, potomek z linie jednoho z nejkrasnejsich koni sveta Mascata. Obcanskym jmenem se jmenuje Ervin. Jsme uplne nejvic nejlepsi kamaradi a navic ho muzu trosku terorizovat, ale fakt jen malinko
ikara
napsal(a):
Tohle jsem ja a moji kamaradi Money a Timur- cistokrevny tarpan, ktery z cele nasi staje potrebuje lidi k zivotu nejmene. Jdnou se dokonce nechtel nechat chytit a po dobu nasi nepritomnosti (jeli jsme na trasu) bydlel ve vybehu . Nasi lidi nam zertem rikaji "koule". Nevite proc?
ikara
napsal(a):
No a nesmim zapomenout na Athose a Breka. Atik je rus (ale cesky rozumi), je to kun pro princeznu a ma dokonce svoji stranku: sweb.cy/pohadka/oatikovi. Brek alias Brcko je z cirkusu, maminka je velkopolska klisna a tatinek krasna snowflake apaloosa, on je ale spis po polakovi ale povaha je americka (zvejka a dava si kopyta na stul ).
miska

vrbinka
napsal(a):
Doník ještě jednou...
Ahojky prosím tě kolik ten krasavec měří???Díky
miska

ikara
napsal(a):
Kartička
xkristyna
napsal(a):
Ahoj Kristý, sem ráda, že jsem tuto fotku viděla na Broňovi jsem také jezdila, je to Transilvánia Bronský,že? Byla sem na praxi ve stáji v Karlštejně.Přikláním se k tomu, že je povahově úplně skvělý a mám sním také moc pěkné fotky, ale bohužel normálním foťákem.
janna
napsal(a):
Jsem moc ráda, že vidím Čánku jako maminku. Setkala jsem se sní jen krátce, ale padla mi celkem do oka. Možná, že si na mě majitelka bude trošku pamatovat. Byla jsem ve Filipově loni v červnu ještě se svojí kamarádkou. Byli jsme tam asi na tři dni pomáhat. Fotili jsme si všechny koníky a jeli jsme do Kolína na parkury. Čánky ratolest je opravdu moc hezká a tak můžu jen dodat, ať maminka i to malé, pěkně prospívají a hlavně hodně zdravíčka.
do Filipova jsem také krátce chodila a ani nevím proč sem přestala, mají tam skvělé koně a hlavně majitelé jsou také hrozně fajn.Tuto kobylku i s hříbkem si též pamatuji.
xkristyna
napsal(a):
Ahoj Kristý, jsem ráda, že jsem viděla tuto fotku.Na Broňovi jsem též jezdila.Je to Transilvánia Bronský, že?Byl ve stáji v Karlštejně když sem tam byla na praxi.Též se musím přidat k tvému názoru, že je skvělé povahy.Mám s ním taky pár pěkných fotek, ale bohužel normálním foťákem.
daty
napsal(a):
do Filipova jsem také krátce chodila a ani nevím proč sem přestala, mají tam skvělé koně a hlavně majitelé jsou také hrozně fajn.Tuto kobylku i s hříbkem si též pamatuji.
Lidičky otamtud mám fakt ráda, znám je ještě z Č.Budějovic. Mají i svoje stránky. www.ars-filipov.com. Pa
pegaska
napsal(a):
Tak tohle je jedna z nejnovějších fotek mojí šibalky - sice trochu tmavá, ale zato výstižná
Tak tohle je Lukáš,aspoň u nás se tak jmenoval.Momentálně by měl být ve Zdibech.Občas ho zahlídnu když jedu busem.Strejc ho koupil jako kost a kůže a snažil se ho dát do kupy snad se to povedlo a teď se má dobře někde jinde
sonik
napsal(a):
Tak tohle je Lukáš,aspoň u nás se tak jmenoval.Momentálně by měl být ve Zdibech.Občas ho zahlídnu když jedu busem.Strejc ho koupil jako kost a kůže a snažil se ho dát do kupy snad se to povedlo a teď se má dobře někde jinde
Chtěla bych Vám představit krásného valáška s opravdu velkým srdcem a velmi dobrým charakterem! Koník se jmenuje Lukáš a je "mým" opravdovým kioňským miláčkem... V letošním roce oslavil své 20. narozeniny a užívá si svého zaslouženého důchodu na statečku ve Zdibech. Pro ty kteří ho znali přikládám fotečku z dubna 2005.
srdcus
napsal(a):
Chtěla bych Vám představit krásného valáška s opravdu velkým srdcem a velmi dobrým charakterem! Koník se jmenuje Lukáš a je "mým" opravdovým kioňským miláčkem... V letošním roce oslavil své 20. narozeniny a užívá si svého zaslouženého důchodu na statečku ve Zdibech. Pro ty kteří ho znali přikládám fotečku z dubna 2005.
ještě ta fotečka.... Nějak se mi jí nedaří vložit...
srdcus
napsal(a):
Na svůj věk a pohnutou minulost vypadá opravdu dobře a stejně tak dobře se mu i daří...
Ahoj,Lukáš vypadá opravdu božsky nečekala jsem že sem nynější majitelky hodí fotečky,koník si to moc zaslouží má opravdu ůžasnej charakter,když ho koupil můj strejc byl jen kost a kůže,sem ráda že našel někoho kdo se o něj pořádně postará.Přeju mu ještě další spokojená koňská létaAhoj
sonik
napsal(a):
Ahoj,Lukáš vypadá opravdu božsky nečekala jsem že sem nynější majitelky hodí fotečky,koník si to moc zaslouží má opravdu ůžasnej charakter,když ho koupil můj strejc byl jen kost a kůže,sem ráda že našel někoho kdo se o něj pořádně postará.Přeju mu ještě další spokojená koňská létaAhoj
Jen pro upřesnění informací... Já nejsem Lukášova majitelka, ale jeho ošetřovatelka...
kajdanka
napsal(a):
Tak to bych ráda věděla kdopak ti to říkal???
No to si už nevzpomínám,ale moc sem tomu nevěřila....už vím jedna zmámá(vysloveně drbna) nevim kde to ona sebrala,ale ji se nedalo nikdy moc věřit.
Myslim že řikala něco v tom smyslu,že majitelka,která ho koupila od mýho strejce ho chtěla dát na jatka a pak že ho koupil někdo jinej....nic o tom nevim a ona podle mě ví taky kuloví.
sonik
napsal(a):
No to si už nevzpomínám,ale moc sem tomu nevěřila....už vím jedna zmámá(vysloveně drbna) nevim kde to ona sebrala,ale ji se nedalo nikdy moc věřit.
Myslim že řikala něco v tom smyslu,že majitelka,která ho koupila od mýho strejce ho chtěla dát na jatka a pak že ho koupil někdo jinej....nic o tom nevim a ona podle mě ví taky kuloví.
Je to úplný nesmysl - to mi věř!!!!! Opravdu nemám ráda takovéhle drbny... Zlaté staré přísloví: "důvěřuj, ale prověřuj"
Docela by mě zajímalo jak se ta známá jmenuje - možná, že jí také znám i když je to asi opravdu málo pravděpodobné...
srdcus
napsal(a):
Je to úplný nesmysl - to mi věř!!!!! Opravdu nemám ráda takovéhle drbny... Zlaté staré přísloví: "důvěřuj, ale prověřuj"
Docela by mě zajímalo jak se ta známá jmenuje - možná, že jí také znám i když je to asi opravdu málo pravděpodobné...
Já tomu nevěřila....bohužel znám jen její jméno-Lenka na příjmení si nevzpomenu už se s ní dlouho nestýkám.
Tak díky za upřesnění,sem ráda že se má koník dobře on si to zaslouží.Měj se pěkně a díky za info
sonik
napsal(a):
Já tomu nevěřila....bohužel znám jen její jméno-Lenka na příjmení si nevzpomenu už se s ní dlouho nestýkám.
Tak díky za upřesnění,sem ráda že se má koník dobře on si to zaslouží.Měj se pěkně a díky za info
Pro pravou informaci!!!
Tento koník byl kupován ne z důvodu prodeje na jatka, protože to by ani nemělo smysl, ale z důvodu ho dát dohromady aby mohl slušně dožít v dobrých podmínkách, obklopen láskou a péčí a tomu tak je a bude!!!
Kdokoli kdo zná tuto paní (majitelku), mi dá za pravdu že by nebyla schopná takto uvažovat protože pro živého tvora udělá cokoli bez ohledu kolik jí to stojí ať práce či peněz!
Omlouvám se jestli je toto psámo hrubě, ale nedá mi to nezastat se této paní se zlatým srdcem!
Doufám že Lukáš a všichni jeho koňští kamarádi budou na tomto statečku ještě dlouho šťastně žít
kajdanka
napsal(a):
Pro pravou informaci!!!
Tento koník byl kupován ne z důvodu prodeje na jatka, protože to by ani nemělo smysl, ale z důvodu ho dát dohromady aby mohl slušně dožít v dobrých podmínkách, obklopen láskou a péčí a tomu tak je a bude!!!
Kdokoli kdo zná tuto paní (majitelku), mi dá za pravdu že by nebyla schopná takto uvažovat protože pro živého tvora udělá cokoli bez ohledu kolik jí to stojí ať práce či peněz!
Omlouvám se jestli je toto psámo hrubě, ale nedá mi to nezastat se této paní se zlatým srdcem!
Doufám že Lukáš a všichni jeho koňští kamarádi budou na tomto statečku ještě dlouho šťastně žít
Já nikoho neobvinuji,jen mi to bylo nakukáno tou potvorou(řekla že od strýce ho koupila paní-od ní měl pak jít na jatka-ale naštěstí ho koupila jiná),jí jsem nikdy nic neměla věřit.Vím jak koník vypadal když ho dovezl strýc chodící kosti a kůže,ale povahu měl(a jistě má)suprovou.
Jsem za to moc ráda,že jsou lidé s dobrým srdcem,který ze všeho nechtějí vydřít peníze na úkor zdraví či života jakéhokoliv koně.
Taky jsem moc ráda,že vím že se má Lukáš výborně.
Díky a ahoj nic nakukávat si už nenechám od nikoho a hlavně né od té potvory.
sonik
napsal(a):
Já nikoho neobvinuji,jen mi to bylo nakukáno tou potvorou(řekla že od strýce ho koupila paní-od ní měl pak jít na jatka-ale naštěstí ho koupila jiná),jí jsem nikdy nic neměla věřit.Vím jak koník vypadal když ho dovezl strýc chodící kosti a kůže,ale povahu měl(a jistě má)suprovou.
Jsem za to moc ráda,že jsou lidé s dobrým srdcem,který ze všeho nechtějí vydřít peníze na úkor zdraví či života jakéhokoliv koně.
Taky jsem moc ráda,že vím že se má Lukáš výborně.
Díky a ahoj nic nakukávat si už nenechám od nikoho a hlavně né od té potvory.
Tak tady je můj miláček kobylka Jesa (vlevo) a mamčina klisna Dogora (vpravo).
miska

zzana
napsal(a):
a toto je Megy
Takhle budeme holky vypadat pokud budem blbnout s dietama...už vidím jak takhle budu ahat těžká kolečka,jezdit atd.
miska

miska
napsal(a):
Takhle budeme holky vypadat pokud budem blbnout s dietama...už vidím jak takhle budu ahat těžká kolečka,jezdit atd.
Ale radši se přejídat taky nebudeme aby jsme pak nevypadali takhle a koníci aby neměli hřbety až u nemě a rozjeté nožičky...
miska
napsal(a):
Ale radši se přejídat taky nebudeme aby jsme pak nevypadali takhle a koníci aby neměli hřbety až u nemě a rozjeté nožičky...
a tady je muj milasek tomisek a konecne jeho vytouzena kamaradka kterou sem mu sehnala;))
xarinka
napsal(a):
a tady je muj milasek tomisek a konecne jeho vytouzena kamaradka kterou sem mu sehnala;))
a jeste jednou elbik.....se sestrou:)
ikara
napsal(a):
Tak to je Bód´a . . .
ikara
napsal(a):
Chcete mě? Polský teplokrevník 16,5 roku.
makki
napsal(a):
Chcete mě? Polský teplokrevník 16,5 roku.
Ještě takhle dobře se mi dařilo v zimě, když jsem neměla moc co na práci
ikara
napsal(a):
nejvyšší vlášek na pastvě. Fotka z podzimu.
ikara
napsal(a):
Moje kobylka Panama m: ČT Prima po Robinson (holšt.)
o: 2502 Valát, v březnu 2006 bude mít 6 let a v dubnu to bude už 4 roky co ji mám
carodejka
napsal(a):
Moje kobylka Panama m: ČT Prima po Robinson (holšt.)
o: 2502 Valát, v březnu 2006 bude mít 6 let a v dubnu to bude už 4 roky co ji mám
Přidávám další...
Uživatel s deaktivovaným účtem

ikara
napsal(a):
tuto kobuchu jazdim uz tri-styri roky,je to americka kluascka,ma 6 rokov
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
tuto kobuchu jazdim uz tri-styri roky,je to americka kluascka,ma 6 rokov
Tak tohle je můj největší miláček,vlastním ho již od 2 měc,je to 5-ti letý hřebec A1/2
saja
napsal(a):
Tak tohle je můj největší miláček,vlastním ho již od 2 měc,je to 5-ti letý hřebec A1/2
Tak tady jsou moji koníci před rokem,nyní máme již 4 koníky.
saja
napsal(a):
Ne jsou z Ústí nad Labem a máme ho od 2 měs,narodil se v UL,ten hnědák je zase z Moravy od Vlkoše.
Mervin (2000), A 1/1, léto 05
ditule
napsal(a):
Mervin (2000), A 1/1, léto 05
..a ještě jednou, tentokrát spolu...
cowgirl
napsal(a):
Meggi, 12 let, ČT...je to mazel a jezdíme western
To je podoba! Úplnej můj Robi..
Kdo je jeho/její táta?!?
ikara
napsal(a):
márty kůň na kterym někdy jezdim. je to zlatíčko