Klisna, hnědka s lysinkou a třema ponožkama, narozena 3. 6. 1996, ČT, otec Liber, matka Šarina. Prodána cca před rokem od Kroměříže. Budu ráda za jakékoliv info, dlouho o ní nemám žádné zprávy. Předem děkuji za jakékoliv zprávy na mail: iridales@centrum.cz.
S pozdravem Irena Smětáková.
iridales
napsal(a):
Klisna, hnědka s lysinkou a třema ponožkama, narozena 3. 6. 1996, ČT, otec Liber, matka Šarina. Prodána cca před rokem od Kroměříže. Budu ráda za jakékoliv info, dlouho o ní nemám žádné zprávy. Předem děkuji za jakékoliv zprávy na mail: iridales@centrum.cz.
ještě jedna fotka
iridales
napsal(a):
Pomůže ti tohle...?
http://www.schct.cz/p k/pk_display.php3?id=90141
iridales
napsal(a):
ještě jedna fotka
Ahoj, Shirlej znám dost dobře z praxe...byl to náš milášek...kolikrát ještě za nás jsme byli strašeni, že se celá stáj bude rozprodávat...ale naštěstí se nestalo, byli tam ustájeni koně od děcek z veteriny /nevim přesně komu Shir patřila/...tak doufám, že se má dobře
hanule
napsal(a):
Ahoj, Shirlej znám dost dobře z praxe...byl to náš milášek...kolikrát ještě za nás jsme byli strašeni, že se celá stáj bude rozprodávat...ale naštěstí se nestalo, byli tam ustájeni koně od děcek z veteriny /nevim přesně komu Shir patřila/...tak doufám, že se má dobře
Ahoj, Shirlej patřila MVDr. Popelkovi, jezdila jsem ji asi poslední dva roky, co jsem dělala veterinu já. 2003- 04 tak nějak:o) 04 se jí narodil hřebec, byla jsem u toho. KObču jsem milovala jako nikoho. Bohužel cca před rokem ji MVDr. prodal někam k Litoměřicím a od té doby jsem jí neviděla. Prý se má dobře,beruška moje. Ale stejně bych to radši četla od její majitelky.. btw na Boně myslím nikdo z veteriny koně neměl:o) Aspoň ne za mojí éry, a to jsem tam byla celý čtyři roky:o) Sheron udělal zkoušky a je teď v KM, tak mám po Shirlejce aspoň syna blízko:o) Snad se brzy někdo ozve:o)