Hledám kontakt na majitele klisny SHIRLEJ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2007 14:44

Klisna, hnědka s lysinkou a třema ponožkama, narozena 3. 6. 1996, ČT, otec Liber, matka Šarina. Prodána cca před rokem od Kroměříže. Budu ráda za jakékoliv info, dlouho o ní nemám žádné zprávy. Předem děkuji za jakékoliv zprávy na mail: iridales@centrum.cz.
S pozdravem Irena Smětáková.

28.5.2007 14:45

iridales napsal(a):
Klisna, hnědka s lysinkou a třema ponožkama, narozena 3. 6. 1996, ČT, otec Liber, matka Šarina. Prodána cca před rokem od Kroměříže. Budu ráda za jakékoliv info, dlouho o ní nemám žádné zprávy. Předem děkuji za jakékoliv zprávy na mail: iridales@centrum.cz.

ještě jedna fotka

28.5.2007 15:31

iridales napsal(a):

Pomůže ti tohle...?
http://www.schct.cz/p k/pk_display.php3?id=90141

28.5.2007 15:53

impact napsal(a):
Pomůže ti tohle...?
http://www.schct.cz/p k/pk_display.php3?id=90141

Děkuju, to bylo první, co jsem sledovala:o) Vím, kde zhruba je, spíš bych uvítala někoho, kdo se kolem ní teď pohybuje:o) jezdím už jen za jejím synem, ale není to ono, když o kobči nic nevím.:o(

29.5.2007 06:50

iridales napsal(a):
ještě jedna fotka

jenom posouvám

29.5.2007 18:26

iridales napsal(a):
Děkuju, to bylo první, co jsem sledovala:o) Vím, kde zhruba je, spíš bych uvítala někoho, kdo se kolem ní teď pohybuje:o) jezdím už jen za jejím synem, ale není to ono, když o kobči nic nevím.:o(

ještě jednou nahoru... Fakt ji nikdo neznáte? nemáte kontakt na majitele?

31.5.2007 20:43

iridales napsal(a):
ještě jedna fotka

Ahoj, Shirlej znám dost dobře z praxe...byl to náš milášek...kolikrát ještě za nás jsme byli strašeni, že se celá stáj bude rozprodávat...ale naštěstí se nestalo, byli tam ustájeni koně od děcek z veteriny /nevim přesně komu Shir patřila/...tak doufám, že se má dobře

31.5.2007 23:34

hanule napsal(a):
Ahoj, Shirlej znám dost dobře z praxe...byl to náš milášek...kolikrát ještě za nás jsme byli strašeni, že se celá stáj bude rozprodávat...ale naštěstí se nestalo, byli tam ustájeni koně od děcek z veteriny /nevim přesně komu Shir patřila/...tak doufám, že se má dobře

Ahoj, Shirlej patřila MVDr. Popelkovi, jezdila jsem ji asi poslední dva roky, co jsem dělala veterinu já. 2003- 04 tak nějak:o) 04 se jí narodil hřebec, byla jsem u toho. KObču jsem milovala jako nikoho. Bohužel cca před rokem ji MVDr. prodal někam k Litoměřicím a od té doby jsem jí neviděla. Prý se má dobře,beruška moje. Ale stejně bych to radši četla od její majitelky.. btw na Boně myslím nikdo z veteriny koně neměl:o) Aspoň ne za mojí éry, a to jsem tam byla celý čtyři roky:o) Sheron udělal zkoušky a je teď v KM, tak mám po Shirlejce aspoň syna blízko:o) Snad se brzy někdo ozve:o)

4.6.2007 08:03

iridales napsal(a):
ještě jednou nahoru... Fakt ji nikdo neznáte? nemáte kontakt na majitele?

jen posouvám

5.6.2007 16:07

iridales napsal(a):
jen posouvám

:o(

10.7.2007 13:38

iridales napsal(a):
:o(

:-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík