tak tady jsem udělala pár nových fotek z dnešního odpoledního focení, kdy mě pak klekl foťák, jojo technika
sajma
napsal(a):
tak tady jsem udělala pár nových fotek z dnešního odpoledního focení, kdy mě pak klekl foťák, jojo technika
Sajmík...
sajma
napsal(a):
Sajmík...
a náš nejnovější přírůstek Heather, jak se líbí??
sajma
napsal(a):
a náš nejnovější přírůstek Heather, jak se líbí??
a moje maličkost s mojím koníkem a psem...šakalem, čili trhačem fryštackého
sajma
napsal(a):
a moje maličkost s mojím koníkem a psem...šakalem, čili trhačem fryštackého
a Sajmík, tady si hrál na oslíka, docela nepovedená fotka ale aspoň nějaká...
sajma
napsal(a):
a Sajmík, tady si hrál na oslíka, docela nepovedená fotka ale aspoň nějaká...
sheila...
sajma
napsal(a):
všimněte si statečného psa mezi nohama
a poslední, je zde i kousek Heather z druhé strany kde je více barevná...
sajma
napsal(a):
a poslední, je zde i kousek Heather z druhé strany kde je více barevná...
nikdo se nepřidá? a kdo jede do rajnošek 16.6??
tango
napsal(a):
Nazdar jani. Já bych aj jela,ale nevím jak! Jinak,kdyby jsi chtěla jet po kopytě a kldně i den na před,tak bych jela. Jinak v sobotu 2.6. jsme byly na závodech a skončila jsem na parkuru 2. a pak 3. Tak úspěch obrovský!
tak to gratuluji!! pokud by se jelo po kopytě chtelo by to domluvit s Jarkem ohledně ustájení a ubytování, jinak kdyby vozíkem tak by to bylo jen na den, ale ráda by jsem jela na celý víkend, bo by jsem si chtěla odpočinout jsem v práci každý den a furt dokola tak proč ne
sajma
napsal(a):
tak to gratuluji!! pokud by se jelo po kopytě chtelo by to domluvit s Jarkem ohledně ustájení a ubytování, jinak kdyby vozíkem tak by to bylo jen na den, ale ráda by jsem jela na celý víkend, bo by jsem si chtěla odpočinout jsem v práci každý den a furt dokola tak proč ne
no,taky by jsem nejraději vypadla ze stereotypu. Myslíš že by to šlo domluvit? Máš na ně kontakt? Jak je to s přihláškama? Já už tak dlouho nejela western! A jankovice tento rok nic,ale to nevadí. Škoda že se nedají přesunout. Tož zatím
sajma
napsal(a):
..
Ahojte holky, zdravím všechny.
Leni, ještě jednou mé gratulace. Doufám, že se úspěchy teď už dostavovat budou prakticky s velkou pravidelností.
Jani, ty žiješ?? Není možná!
Posílala jsem vám holky e-mail ohledně tréningového jednodenního kurzu s p. Lajdou - buď 9.6. nebo až 30.6. Prosím o odpověďi. Díky a mějte se hezky.
bopsik
napsal(a):
Ahojte holky, zdravím všechny.
Leni, ještě jednou mé gratulace. Doufám, že se úspěchy teď už dostavovat budou prakticky s velkou pravidelností.
Jani, ty žiješ?? Není možná!
Posílala jsem vám holky e-mail ohledně tréningového jednodenního kurzu s p. Lajdou - buď 9.6. nebo až 30.6. Prosím o odpověďi. Díky a mějte se hezky.
ahoj, promiň ale kdyžtak mi piš na sami.sheila@seznam.cz...na tom druhém mailu vubec nebývám, jinak žijem, se někdy stav, byla u nás nedávno Petra a Klára, však se můžem domluvit i s Martˇou Kocháňkou a někam si vyjet
sajma
napsal(a):
Sajmík...
je ahojky,
v sobotu pri ceste do Susovic sme jeli okolo vasich ohrad mate to tam krasne a velike a yavidim vam to okoli... ja jsem z Olomouce kdyztak kouknete na www.lehavre.wbs.cz