Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2007 19:03

Ahoj, hledám koníka jménem Lipo, je to plavo bílý strakoš, narozen 16.4.2002. Měl by zřejmě být na Moravě - Rusava. Prosím každého kdo ho zná, aby se mi ozval. Moc bych ho zase chtěla vidět, jak vyrostl a jak se má. Předem moc děkuji.

5.6.2007 17:59

lili napsal(a):
Ahoj, hledám koníka jménem Lipo, je to plavo bílý strakoš, narozen 16.4.2002. Měl by zřejmě být na Moravě - Rusava. Prosím každého kdo ho zná, aby se mi ozval. Moc bych ho zase chtěla vidět, jak vyrostl a jak se má. Předem moc děkuji.

opravdu ho nikdo neznate? je tu tolik konaku z cely CR...

5.6.2007 21:27

lili napsal(a):

Ahojky no naposedy byl ve Zlámance a pak ho prodaly někam k Rusavě pokusím se ti sehnat kontak na novou majitelku ale nic neslibuju snad se povede poptám se ti

6.6.2007 11:40

gil napsal(a):
Ahojky no naposedy byl ve Zlámance a pak ho prodaly někam k Rusavě pokusím se ti sehnat kontak na novou majitelku ale nic neslibuju snad se povede poptám se ti

Kamarádka ho má, má se skvěle je to nádherní koník, jo je na Rusavě

7.6.2007 16:32

sajma napsal(a):
Kamarádka ho má, má se skvěle je to nádherní koník, jo je na Rusavě

Je to je super ze ji znas a hlavne ze se ma Lipousek dobre. A myslis, ze by ji nevadilo, kdybych se za nim nekdy prijela podivat s kamaradkou, treba nekdy o prazdninach... A jestli bys mi na ni mohla dat prosim nejakej kontakt, Mail?

8.6.2007 10:56

lili napsal(a):
Je to je super ze ji znas a hlavne ze se ma Lipousek dobre. A myslis, ze by ji nevadilo, kdybych se za nim nekdy prijela podivat s kamaradkou, treba nekdy o prazdninach... A jestli bys mi na ni mohla dat prosim nejakej kontakt, Mail?

janka.skarpichova@seznam.cz to je na ní mail tak hodně štěstí

8.6.2007 17:35

sajma napsal(a):
janka.skarpichova@seznam.cz to je na ní mail tak hodně štěstí

mockrat diky, muzu se jen jeste zeptat kolik ji je, abych ji treba netykala...

Přidejte reakci

Přidat smajlík