Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2007 14:33

TAk a popojedem...doufám,že to tu takhle půjde dál

3.6.2007 14:44

luda napsal(a):

nemáte někdo fotku ČSP Filipa 2761?sháním ji už dlouho,,prosím..kdyby jste někdo měl...moooc bych byla ráda

Toto je jeho dcera

3.6.2007 15:12

luda napsal(a):
nemáte někdo fotku ČSP Filipa 2761?sháním ji už dlouho,,prosím..kdyby jste někdo měl...moooc bych byla ráda

Toto je jeho dcera

Filipa najdes tady. http://www.albertovec.cz/article.php?id=8

4.6.2007 20:45

luda napsal(a):

Ahoj! tak sem přidám i foto mé poničky! je jí kolem 20... ale nikdo to neví přesně.... ale je to úplné zlatíčko! je všelijak využitelná- jak pro děti, tak jako sekačka a strašně ráda tahá!

4.6.2007 20:47

noled napsal(a):
Ahoj! tak sem přidám i foto mé poničky! je jí kolem 20... ale nikdo to neví přesně.... ale je to úplné zlatíčko! je všelijak využitelná- jak pro děti, tak jako sekačka a strašně ráda tahá!

s westernovým sedlem.

4.6.2007 20:48

noled napsal(a):
s westernovým sedlem.

a tady je se sulkou!

4.6.2007 20:49

noled napsal(a):
a tady je se sulkou!

a tady poslední. ať to tu nezaplácám! jinak se omlouvám za kvalitu... je to z mobilu.,...

5.6.2007 14:16

luda napsal(a):

Tak to je Dráček - ten nejúžasnější poník pod sluncem

5.6.2007 14:43

dracek napsal(a):

Jé, krásně strakatý!
Moje ponička Sonia.

5.6.2007 14:44

dracek napsal(a):

Ahoj Lucko,tak sem se dědy ptala na toho Huberta.Prej by mi tam Majka odvezl a pak pro něj zase přijel,protože než by tam došel pěšky tak tam už bych na něm jezdit nemohla protože py toho měl už dost.Doufám že bude vykastrovanej do tý doby,protože mezi tolika kobčama...A co ty?Pojedeš 100% nebo ještě nevíš?

5.6.2007 17:30

ponyka napsal(a):
Ahoj Lucko,tak sem se dědy ptala na toho Huberta.Prej by mi tam Majka odvezl a pak pro něj zase přijel,protože než by tam došel pěšky tak tam už bych na něm jezdit nemohla protože py toho měl už dost.Doufám že bude vykastrovanej do tý doby,protože mezi tolika kobčama...A co ty?Pojedeš 100% nebo ještě nevíš?

de to nějak pomalu, tak jak se maj ty vaše koniska? Žarka si užívá hojné travičky, nějaké to povinné běhání taky přežívá, ale ten hmyz....ten by být tedy nemusel.

5.6.2007 18:02

dracek napsal(a):

Odkud Dráček je? Shodou okolností jednoho takového ponyho znám a jmenuje se uplně stejně

5.6.2007 18:04

whisper napsal(a):
Odkud Dráček je? Shodou okolností jednoho takového ponyho znám a jmenuje se uplně stejně

Pro dracek

5.6.2007 18:13

ponyka napsal(a):

Ty chceš ísť na tom žriebäti huberta ?????????????????????

6.6.2007 10:54

whisper napsal(a):
Pro dracek

byla u nás fotografka..

6.6.2007 10:55

anushka napsal(a):
byla u nás fotografka..

.

6.6.2007 12:25

anushka napsal(a):
.

Krásné fotky!
I ten poník s tím westernovým sedlem je super!

6.6.2007 13:12

bonbonka napsal(a):
Ty chceš ísť na tom žriebäti huberta ?????????????????????

Bude mu 2,5 let a na tom hubertovi pojedu jen trasu na louku asi 1 km !

6.6.2007 13:27

ponyka napsal(a):
Bude mu 2,5 let a na tom hubertovi pojedu jen trasu na louku asi 1 km !

Chudák :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

6.6.2007 14:23

monikafris napsal(a):
Krásné fotky!
I ten poník s tím westernovým sedlem je super!

Tak tady máme kulatiny poníkářů,co?Navrhovala bych to oslavit nejkrásnějšíma fotkama našich koníků. Co vy na to?

6.6.2007 16:18

pegaska pony napsal(a):
Tak tady máme kulatiny poníkářů,co?Navrhovala bych to oslavit nejkrásnějšíma fotkama našich koníků. Co vy na to?

O:K
tak fotka Elišky, která byal u jejího inzerátu. Asi ne náhodou žádnou hezčí fotku nemám

6.6.2007 16:20

bonbonka napsal(a):
Chudák :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

No to až si zítra přivezu tu dvouletou , to bych na ní mohla taky hned hupnout a začít pořádně trénovat, abych to do huberta všechno stihla nacvičit:...:-(.

6.6.2007 17:15

microfon napsal(a):
O:K
tak fotka Elišky, která byal u jejího inzerátu. Asi ne náhodou žádnou hezčí fotku nemám

Tak tady bych řekla, že má v rodině chlaďase

6.6.2007 19:58

whisper napsal(a):

Tak tenhle patří Pavlovi Bulínovi z Bílova ( okres Plzeň - sever ) a já k němu se ségrou chodím ke koním.

6.6.2007 20:24

luda napsal(a):

Díky za krásné fotky koníků. Opravdu je na co se dívat!!!!
Já už jsem dlouho nepřispěla, tak sem hodím Melissku. Moc se mi teď líbí - začala mi strakatět. Vždycky jsem chtěla strakáče nebo izabelu a mám strakatou izabelu. Většinu fleků má na krku pod hřívou a na zadečku. Nese se jako páv.

6.6.2007 20:28

dracek napsal(a):
Tak tenhle patří Pavlovi Bulínovi z Bílova ( okres Plzeň - sever ) a já k němu se ségrou chodím ke koním.

dracek A nemá náhodou ještě hucula Matěje? Mim. ahoj Zuzko, jak se máte? A Co Ládík, už je prodanej? A Rózinka? A Dastíček?
Krásný WMP:

6.6.2007 20:28

cream napsal(a):
Díky za krásné fotky koníků. Opravdu je na co se dívat!!!!
Já už jsem dlouho nepřispěla, tak sem hodím Melissku. Moc se mi teď líbí - začala mi strakatět. Vždycky jsem chtěla strakáče nebo izabelu a mám strakatou izabelu. Většinu fleků má na krku pod hřívou a na zadečku. Nese se jako páv.

trošku jsem předělala i stránky

http://www.civavy-ponici.ic.cz/

6.6.2007 20:30

luda napsal(a):

Mel a já - vosa na bonbónu.

6.6.2007 20:32

cream napsal(a):

Fotky se mi tu nějak deformují... tady s kamarádkou Mirkou ( Pegaska.pony) a její Soniou.

6.6.2007 20:33

cream napsal(a):

Promiň, že se ptám, ale v jakém věku ti začala strakatět? Taky bych na svém nebarevném paintíkovi ráda objevila nějakej flek, tak jen do kdy mám šanci

6.6.2007 20:40

cream napsal(a):
Fotky se mi tu nějak deformují... tady s kamarádkou Mirkou ( Pegaska.pony) a její Soniou.

Melisska a Sonia v pohybu

6.6.2007 20:48

jackie napsal(a):
Promiň, že se ptám, ale v jakém věku ti začala strakatět? Taky bych na svém nebarevném paintíkovi ráda objevila nějakej flek, tak jen do kdy mám šanci

Já to fakt nemyslím ironicky! V kolika jsi jí objevila ty fleky? Mám hrozně světloučkýho painta, ani není pořádně vidět, kam až má ponožky, je mu rok, tak pořádmarně čekám, kdy mu nějaký ten flek objevím...ale asi budu mít smůlu

6.6.2007 20:57

strelish napsal(a):
Tak tady bych řekla, že má v rodině chlaďase

No dyť já si to taky myslím, dle mě je to čmb*pony ( má i takovou chladnokrevnou povahu)a podle dědy je to dokonce huculopony, ale bůhví jak to je , oni mi to zkrátka nechtějí říct co je zač a pořád říkají že je to kříženec welsh coba s welsh ponymNo co mám s nima dělat??? Asi se bojí že bych jim jí vrátila nebo co!

6.6.2007 21:20

jackie napsal(a):
Já to fakt nemyslím ironicky! V kolika jsi jí objevila ty fleky? Mám hrozně světloučkýho painta, ani není pořádně vidět, kam až má ponožky, je mu rok, tak pořádmarně čekám, kdy mu nějaký ten flek objevím...ale asi budu mít smůlu

No já to ironicky neberu a dost se tomu strakatění divím. Když jsem ji před 2 roky nechala registrovat, tak má zapsané jen ponožky... no a postupně jí začaly "vylézat" světlé fleky. Teď má čtyři a půl a strakatět začala letos po línání, z těch fotek to až tak nejde vidět, ale na čele má kvítek, na krku asi čtyři fleky, na zadečku taky tak plus se jí objevil náznak úhořího pruhu. Tak teď fakt nevím, co má přesně za barvičku. Na zimu je světlá, skoro bílá a v létě izabela, čím je starší, tím víc na léto tmavne a asi i proto jsou ty fleky viditelnější, i když u některých z nich bych se vsadila, že je v době vypalování opravdu neměla.

Její otec je cremello, ale při bližším zkoumání, může člověk nalézt neznatelné bílé skvrny po celém těle... tak to má asi po něm.

6.6.2007 23:09

luda napsal(a):

Sonia v pohybu.

7.6.2007 06:29

cream napsal(a):
Sonia v pohybu.

Tý jo, tak to je úžasný, že se takhle dobarvuje až ve čtyřech letech! On i taťka cremello může být klidně flekatý a je fakt, že v takové barvě jsou skvrny opravdu špatně vidět. A ten hříbek, co měla Meliska loni, byl taky strakatý, že jo?
Ten můj hřebeček je právě taky hrozně světlý, v zimě úplně bílý, teď už přelínal, ale kdyby neměl tmavší nohy než celý tělo, tak ani nepoznám, kde mu končí bílá barva na nohách. Úhoří pruh nám taky lehce vylezl, jsem zvědavá, zda v příštích letech bude tmavnout nebo nééé

7.6.2007 07:04

microfon napsal(a):
No dyť já si to taky myslím, dle mě je to čmb*pony ( má i takovou chladnokrevnou povahu)a podle dědy je to dokonce huculopony, ale bůhví jak to je , oni mi to zkrátka nechtějí říct co je zač a pořád říkají že je to kříženec welsh coba s welsh ponymNo co mám s nima dělat??? Asi se bojí že bych jim jí vrátila nebo co!

Hucul? To určitě neee

7.6.2007 07:22

ponyka napsal(a):

ŽAneto ty jsi taková kráva,myslela jsem že jsi pochopila co se ti tu snaží všichni na faině narvat do hlavy! NEJEZDI NA TOM HŘÍBĚTI JEŠTĚ ANI NESTAČILO DORUST zničíš mu celej život,fakt to je na přes držku...Tý a ten tvůj děda odborník...amatéři!...laskavě jsem raději vůbec nepřispívej nebo pod každým tvým článkem najdeš můj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lituju koně co se dotali do nepovalaných rukou, jako tento ale bohužel jich je víc...a HUberta doufám, že tě shodí, uteče a to hodně daleko...

7.6.2007 08:34

madlenka napsal(a):
dracek A nemá náhodou ještě hucula Matěje? Mim. ahoj Zuzko, jak se máte? A Co Ládík, už je prodanej? A Rózinka? A Dastíček?
Krásný WMP:

Jo, jo má. A odkud je znáš?

7.6.2007 16:51

jackie napsal(a):
Tý jo, tak to je úžasný, že se takhle dobarvuje až ve čtyřech letech! On i taťka cremello může být klidně flekatý a je fakt, že v takové barvě jsou skvrny opravdu špatně vidět. A ten hříbek, co měla Meliska loni, byl taky strakatý, že jo?
Ten můj hřebeček je právě taky hrozně světlý, v zimě úplně bílý, teď už přelínal, ale kdyby neměl tmavší nohy než celý tělo, tak ani nepoznám, kde mu končí bílá barva na nohách. Úhoří pruh nám taky lehce vylezl, jsem zvědavá, zda v příštích letech bude tmavnout nebo nééé

Pro cream: Díky, že jsi tady dala fotečky Sonii.

7.6.2007 19:29

madlenka napsal(a):
Krásný WMP:

Ahoj Šarííí, jj, Ládík už je bohužel u nových majitelů, strašně se nám po tom malouskovi stýská, bez něj je to bez srandiček Rózinka už je taky prodaná a Dastík se prodávat nebude - bude na něm jezdit Natálka, Šárka se bojí, že by ho lidi vykastrovali. A jak se máš ty?

7.6.2007 19:31

jackie napsal(a):

Koukala jsem, že máte poníka Tuláčka. Nemáte nějaké nové fotečky? Odkud jste ho koupili (měla jsem o podobného taky zájem a myslím, že je to asi on :))

8.6.2007 17:50

whisper napsal(a):
Koukala jsem, že máte poníka Tuláčka. Nemáte nějaké nové fotečky? Odkud jste ho koupili (měla jsem o podobného taky zájem a myslím, že je to asi on :))

Tak co lidičky, už se plavíte?

8.6.2007 23:09

pegaska pony napsal(a):
Tak co lidičky, už se plavíte?

Dnes se jezdilo krásně

Lady

8.6.2007 23:16

luda napsal(a):
Dnes se jezdilo krásně

Lady

9.6.2007 15:24

luda napsal(a):

..

9.6.2007 15:28

strelish napsal(a):
..

a poslední z přiježďování...ty v pohybu vesměs nevyšly, jsou mázlé (poník se tváří jak koza...mouchy jsou svině :( )

9.6.2007 20:12

strelish napsal(a):
a poslední z přiježďování...ty v pohybu vesměs nevyšly, jsou mázlé (poník se tváří jak koza...mouchy jsou svině :( )

welsh pony A

9.6.2007 20:15

monikafris napsal(a):
welsh pony A

další klisna

9.6.2007 20:22

madlenka napsal(a):
Krásný WMP:

Ten Dráček - hnědák WMP nemá chybu! Ten je opravdu krááásný. Ten krk!
Přidávám fotku hříbátek.

9.6.2007 22:00

strelish napsal(a):

Strelish vy jste fakt dobrá dvojka Malej má letní vyrážku nebo je ostříhaný´,aby se líbil kobylkám?
Bratr je v Rize a vzal mi fo´ták a i mobil s fo´tákem si pujčil, tak nemohu pořád nafotit ten můj nový přírůstek, je to škoda Eliška se krásně čertí, je jak hřebec a pořád hlídá Aju aby se nové Bobišky náhodou ani nedotkla. Jsou celkem rozumné až na to že dneska trochu rozebrali přístřešek(Eli samozřejmě:-)) a malá strhává ohradník tím způsobem, že ho žmoulá v hubě (asi mi někam utíká proud,k dyž ještě nedostala šlupu) a vůbec pořád ěnjkam ten její rypáček strká a něco žmoulá i na vodítku se chce vodit sama No pozítří bych už snad měla mít fotky, strašně jim to všem totiž sluší pohromadě a chce to stihniout nafotiti než mi Aja odjede!

9.6.2007 22:13

monikafris napsal(a):
další klisna

Teda ty jsou kráááááásné. To jsou Tvoje kobylky? Nebo z nějakého hřebčína?

9.6.2007 22:14

monikafris napsal(a):
welsh pony A

Monikafris:Já na hnědky moc nejsem, ale tahle je nádherná Odkaď je???

9.6.2007 22:16

luda napsal(a):

Melisska ve vymalované stáji.

9.6.2007 22:21

cream napsal(a):
Melisska ve vymalované stáji.

Dneska jsme kobylky vykoupali a šup s nimi na pastvu. Následovalo překotné válení, ale z trávy do srsti nenaberou prach, jako ve výběhu. A ani mouchy na morkré ponice, vonící šamponem, moc nesedaly.

9.6.2007 22:43

cream napsal(a):
Dneska jsme kobylky vykoupali a šup s nimi na pastvu. Následovalo překotné válení, ale z trávy do srsti nenaberou prach, jako ve výběhu. A ani mouchy na morkré ponice, vonící šamponem, moc nesedaly.

Sonia si hraje na araba.

9.6.2007 22:46

cream napsal(a):
Sonia si hraje na araba.

Holky na pastvě. Dvě poničky nemají šanci, hektar vypást. Budeme muset dokošovat.

10.6.2007 11:06

microfon napsal(a):
Strelish vy jste fakt dobrá dvojka Malej má letní vyrážku nebo je ostříhaný´,aby se líbil kobylkám?
Bratr je v Rize a vzal mi fo´ták a i mobil s fo´tákem si pujčil, tak nemohu pořád nafotit ten můj nový přírůstek, je to škoda Eliška se krásně čertí, je jak hřebec a pořád hlídá Aju aby se nové Bobišky náhodou ani nedotkla. Jsou celkem rozumné až na to že dneska trochu rozebrali přístřešek(Eli samozřejmě:-)) a malá strhává ohradník tím způsobem, že ho žmoulá v hubě (asi mi někam utíká proud,k dyž ještě nedostala šlupu) a vůbec pořád ěnjkam ten její rypáček strká a něco žmoulá i na vodítku se chce vodit sama No pozítří bych už snad měla mít fotky, strašně jim to všem totiž sluší pohromadě a chce to stihniout nafotiti než mi Aja odjede!

Nemá žádnou vyrážku, jen od někoho chytnul všenky, tak šel na krátko. A je klid...

Na fotky jsem zvědavá

Kup si zkoušečku, ať víš kde je chybaa nemusíš to zkoušet na vlastní kůži :o)))

10.6.2007 11:10

monikafris napsal(a):
další klisna

No nějak se mi nezdá, že hlavně ta první má v kohoutku míň jak 122 cm = max. povolená výška kat. A. Ale jinak jsou pěkné.

10.6.2007 12:14

monikafris napsal(a):
Ten Dráček - hnědák WMP nemá chybu! Ten je opravdu krááásný. Ten krk!
Přidávám fotku hříbátek.

To neni Dráček, to patřilo k příspěvku výše - tohle je Eppynt Brilliant - plemeník v Německu na hřebčíně Arvalon, narozen 1992. Ale nevím, jestli opravdu připouští, protože letos sem po něm ještě žádné miminko neviděla.
Ještě přidám hřebce Revel Jacoba! Jak se líbí on?

10.6.2007 12:17

madlenka napsal(a):
To neni Dráček, to patřilo k příspěvku výše - tohle je Eppynt Brilliant - plemeník v Německu na hřebčíně Arvalon, narozen 1992. Ale nevím, jestli opravdu připouští, protože letos sem po něm ještě žádné miminko neviděla.

A ještě hříbátko po Jacobovi z minulého roku WMP(A) Arvalon Tiffany

10.6.2007 12:23

madlenka napsal(a):
A ještě hříbátko po Jacobovi z minulého roku WMP(A) Arvalon Tiffany

A eště přidávám dalšího Němčoura Zest Mister Zap, welsh cob, je nádhernej nebo ne?

10.6.2007 12:25

madlenka napsal(a):
A eště přidávám dalšího Němčoura Zest Mister Zap, welsh cob, je nádhernej nebo ne?

a tady jeho letošní potomek No už končím ať to tady těma německejma poníčkama nezaplácam

10.6.2007 13:06

microfon napsal(a):
Monikafris:Já na hnědky moc nejsem, ale tahle je nádherná Odkaď je???

Toto jsou klisny manželů Hurhotovích. Jsou od Uherského Hradiště. Na akcích jako Pardubice, Lysá, ale také výstavy pony .... Jezdí v zápřeži většinou se čtyřspřežím hnědáků. První chodí hřebci a za nimi jsou dvě klisny. Jedna ta hnědka je ta, co je na fotce s hříbátkem.
Samozřejmě nevím na 100% výšku klisny, ale v této stáji se specializují na welsh pony A, většinu koní mají na holandských papírech i ta hnědka je s tama inportovaná. Ještě májí nádherného šimla, který roky byl v NL v plemenitbě, i šampionem centrálního svodu hřebců. M.

10.6.2007 13:10

madlenka napsal(a):

Tento je také krasavec. Má ušlechtilejší hlavu než ten první /asi/ ale ten první je takový krásný bubin!

10.6.2007 16:44

monikafris napsal(a):
Toto jsou klisny manželů Hurhotovích. Jsou od Uherského Hradiště. Na akcích jako Pardubice, Lysá, ale také výstavy pony .... Jezdí v zápřeži většinou se čtyřspřežím hnědáků. První chodí hřebci a za nimi jsou dvě klisny. Jedna ta hnědka je ta, co je na fotce s hříbátkem.
Samozřejmě nevím na 100% výšku klisny, ale v této stáji se specializují na welsh pony A, většinu koní mají na holandských papírech i ta hnědka je s tama inportovaná. Ještě májí nádherného šimla, který roky byl v NL v plemenitbě, i šampionem centrálního svodu hřebců. M.

Monikafris: A ty Hurhotovi znáš? A nevíš náhodou jak se má Buggle a Gigolo? Buggle se mi strašně líbí Nemáš taky jeho fotečku?

10.6.2007 16:49

cream napsal(a):
Holky na pastvě. Dvě poničky nemají šanci, hektar vypást. Budeme muset dokošovat.

žarka taky zkoušela arábka

10.6.2007 19:16

madlenka napsal(a):
Monikafris: A ty Hurhotovi znáš? A nevíš náhodou jak se má Buggle a Gigolo? Buggle se mi strašně líbí Nemáš taky jeho fotečku?

Ano, známe se velmi dobře. Spolupracujeme spolu, ale hlavně přes fríské koně. Byli jsme tam u nich v sobotu ve stájích. Buggel a Gigolo byli někde vzadu na pastvinách, mají se dobře, jenom se pasou, zatím netrénují, takže mají ted klidný a spokojený život. :-). Letos ani moc nepřipouštěli, většinou se připouštělo tím šimlem. Fotku hřebců nemám, pouze klisen s hříbaty.

10.6.2007 19:21

sany napsal(a):
žarka taky zkoušela arábka

Tady tohoto plemeníka vystavovali v Kladrubech

12.6.2007 10:15

monikafris napsal(a):
Tady tohoto plemeníka vystavovali v Kladrubech

Tak já vám sem přihodím plemeníky z Olešnice od pana Odložila. Moc se mi líbili.
Bohemian Freyr.

12.6.2007 10:16

cream napsal(a):
Tak já vám sem přihodím plemeníky z Olešnice od pana Odložila. Moc se mi líbili.
Bohemian Freyr.

Jeho dvouletý syn.

12.6.2007 10:17

cream napsal(a):
Jeho dvouletý syn.

Liken. Moc úspěšný poník i plemenník.

12.6.2007 10:22

cream napsal(a):

Microfon, Strelish a ostatní kupující. Jak jste na tom? Už se těším na fotečky, těch Vašich zlatíček.

Jinak jak se vám líbí tahle kobylka?

12.6.2007 10:26

jackie napsal(a):

Takže první hříbátko od svojí kobylky si nakonec necháváš? Má hodně zajímavou barvičku, jsem zvědavá, jestli se mu nakonec taky nějaký ten flíček objeví.

12.6.2007 17:35

luda napsal(a):

Ahoj, já jsem Jill, ale všichni mi říkají Bobiška. Jsem dvouletá kobylka v typu pony

12.6.2007 17:37

microfon napsal(a):
Ahoj, já jsem Jill, ale všichni mi říkají Bobiška. Jsem dvouletá kobylka v typu pony

Toto je moje maminka ČSP Jessica

12.6.2007 17:41

cream napsal(a):
Microfon, Strelish a ostatní kupující. Jak jste na tom? Už se těším na fotečky, těch Vašich zlatíček.

Jinak jak se vám líbí tahle kobylka?

U mě nic nového. Tenhle kousek kobči vypadá hezky :)) chce to vidět zbytek :).

12.6.2007 17:43

microfon napsal(a):
Toto je moje maminka ČSP Jessica

A tatínek Stinger Sun Peppy

12.6.2007 17:48

microfon napsal(a):
A tatínek Stinger Sun Peppy

Jsem takovej rozívenej mazlíček, jak říká panička "Pořád někam strkám ten svůj zvědavý rypák". Chtěla jsem si taky párkrát zkusit, jak chutná člověčí kůže, ale to mi zakázali a ještě jsem dostala vynadáno, že zlobím!!! Ale jinak jsem prý docela hodná, dávám nožky, umím se vodit a po psech ani lidech nekopu.

12.6.2007 17:50

microfon napsal(a):
Jsem takovej rozívenej mazlíček, jak říká panička "Pořád někam strkám ten svůj zvědavý rypák". Chtěla jsem si taky párkrát zkusit, jak chutná člověčí kůže, ale to mi zakázali a ještě jsem dostala vynadáno, že zlobím!!! Ale jinak jsem prý docela hodná, dávám nožky, umím se vodit a po psech ani lidech nekopu.

Už jsem se byla i seznámit s kobylkama z mojí nové stáje.To vám povím, ta velká rezavá je pěkně protivná.!!!!

12.6.2007 17:53

microfon napsal(a):
Už jsem se byla i seznámit s kobylkama z mojí nové stáje.To vám povím, ta velká rezavá je pěkně protivná.!!!!

Ta druhá se mi už líbí a nejen proto, že je taky strakatá, pořád chce abych s ní běhala. A to já bych i šla ,ale v´ždycky hned přiběhne ta velká rezavá a všechno nám zakáže!!!

12.6.2007 17:56

microfon napsal(a):
Ta druhá se mi už líbí a nejen proto, že je taky strakatá, pořád chce abych s ní běhala. A to já bych i šla ,ale v´ždycky hned přiběhne ta velká rezavá a všechno nám zakáže!!!

Ale abych jí tolik nekřivdila, občas s tím komandováním taky přestane ajde si s náma hrát

12.6.2007 18:00

microfon napsal(a):
Ale abych jí tolik nekřivdila, občas s tím komandováním taky přestane ajde si s náma hrát

a když dělám poslušného koníčka, tak s nimi mohu i žrát!

12.6.2007 18:01

microfon napsal(a):
a když dělám poslušného koníčka, tak s nimi mohu i žrát!

Tak zatim ahoj, už běžim pryč, abych to tu moc nezaplácala

13.6.2007 09:17

microfon napsal(a):
Tak zatim ahoj, už běžim pryč, abych to tu moc nezaplácala

Bobiška je teda kočka.Klidně to tu spamuj jejíma fotkama, je to radost pohledět. Kolikpak měří v kohoutku a jak jsi se k ní nakonec dostala?

Já se taky musím pochlubit, ten kousek kobči, to je náš budoucí přírůstek - ČSP Dorriska. Jeli jsme se jen tak podívat, však víte, jak to bývá..... Má zatím jen tři měsíce, takže je ještě u maminky. Maminka má 145 cm a tatínek 135 cm v kohoutku.

13.6.2007 09:18

cream napsal(a):
Bobiška je teda kočka.Klidně to tu spamuj jejíma fotkama, je to radost pohledět. Kolikpak měří v kohoutku a jak jsi se k ní nakonec dostala?

Já se taky musím pochlubit, ten kousek kobči, to je náš budoucí přírůstek - ČSP Dorriska. Jeli jsme se jen tak podívat, však víte, jak to bývá..... Má zatím jen tři měsíce, takže je ještě u maminky. Maminka má 145 cm a tatínek 135 cm v kohoutku.

Hlavička.

13.6.2007 09:21

cream napsal(a):
Hlavička.

Mezi těmito třemi jsme vybírali. Nebylo to lehké.

13.6.2007 09:26

cream napsal(a):
Mezi těmito třemi jsme vybírali. Nebylo to lehké.

Ještě fotečka. Pojedu tam za dva týdny. Koupím malé nějakou hezkou ohlávku a ostatním koním pamlsky a nafotím snad něco víc.

Co říkáte na barvu - já to tipuju na tmavou ryzku, zdá se mi, že vylínává do tmava.

13.6.2007 19:01

cream napsal(a):
Ještě fotečka. Pojedu tam za dva týdny. Koupím malé nějakou hezkou ohlávku a ostatním koním pamlsky a nafotím snad něco víc.

Co říkáte na barvu - já to tipuju na tmavou ryzku, zdá se mi, že vylínává do tmava.

Ahoj je nádherná ->roztomiloučká! Tipuju taky na tmavou ryzku a ještě s takovýma ponožtičkama to bude nádhera vedle Melisky!!! TAky bych si vybrala jí z těch tří hříbáítekPo kom je? A to já jsem nějak přehlídla, že jsi také sháněla koníka:-)?!? A jak se jmenuje...?
Bobiška má zatím 130KVH, ale táta tak 152 a maminka má sice v Pk napsáno 128,ale jak jsem u ní tak stála tak má 100% aspoň 135KVH ---> takže doufám že Bobiška dá těch 140KVH, to by byl můj ideál
(Jinak jsem si jí přivezla z OK Ranche z Pardubic, bylo fajn vidět pohromadě jí , její maminku i tatínka, člověk si hned připadal jistěji, že ví, co že mu z toho koníka vlastně má vyrůst:-))!)

13.6.2007 19:03

microfon napsal(a):
Ahoj je nádherná ->roztomiloučká! Tipuju taky na tmavou ryzku a ještě s takovýma ponožtičkama to bude nádhera vedle Melisky!!! TAky bych si vybrala jí z těch tří hříbáítekPo kom je? A to já jsem nějak přehlídla, že jsi také sháněla koníka:-)?!? A jak se jmenuje...?
Bobiška má zatím 130KVH, ale táta tak 152 a maminka má sice v Pk napsáno 128,ale jak jsem u ní tak stála tak má 100% aspoň 135KVH ---> takže doufám že Bobiška dá těch 140KVH, to by byl můj ideál
(Jinak jsem si jí přivezla z OK Ranche z Pardubic, bylo fajn vidět pohromadě jí , její maminku i tatínka, člověk si hned připadal jistěji, že ví, co že mu z toho koníka vlastně má vyrůst:-))!)

Jojo, tmaví ryzáci s lysinkama ( v tvém případě i s ponožkama) to je moje!

13.6.2007 22:26

cream napsal(a):

Měla jsem poníka po Likenovi, Lipa. Dobře skákal, ale už je prodanej...

13.6.2007 22:31

luda napsal(a):

Moje ponička Eli (125 cm) a já. Na závodech teď v sobotu na opracku:-). JInač fotky a povídání na mých stránkách http://dominicca.estranky.cz

13.6.2007 22:32

luda napsal(a):

A takový jsem ji na závod vytvořila účes

13.6.2007 22:34

luda napsal(a):

a na parkuru ..

13.6.2007 22:36

luda napsal(a):

Já a Eli 5.místo v drezuře:-)

14.6.2007 16:40

dominicca napsal(a):
Já a Eli 5.místo v drezuře:-)

žarka si davala menči odpoledni siestu....take fajne jak hajka:)

15.6.2007 10:47

microfon napsal(a):

Ahoj. Jmenuje se Dorris. Moje shánění koníka jsi přehlédla proto, protože žádné nebylo. K panu Odložilovi jsme se jeli podívat na ženicha pro Melissku - Bohemian Feryra. Nakonec jsme připouštění odložili na příští rok, na jaře zajdu s Mel na svod ... no a při návštěvě stáje s hříbaty se mi tam přítel zamiloval, naštěstí do koně, tak nežárlím....takže teď budeme mít každý toho svého. Jemu až tak nejde o ježdění, to skoro vůbec, takže se z Dorris pokusíme vychovat taky tak komunikativního mazla, jako z Melissky.
S těmi rodiči - to je fajn, že si viděla oba, to se zas tak často nestává, že? Většinou vidí člověk jen kobylu. Tatínek Bobišky - to je teda opravdu kus. Já jsem taky viděla oba rodiče, další hříbata po otci a dokonce pravou tříletou sestru, která teď na svodu získala 8.3 bodů. Tatínek je Liken a maminka taková vyšší ČSP, ale jméno teď nevím.

A jakou má Bobiška povahu? Dorris je na tři měsíce celkem sebevědomá, ale moc hodná a vychovaná. Děti z oddílu ji naučily, co je to, drbání se s člověkem a jaké to má výhody. Takže historie "syrového" hříběte přímo z pastvin, jako byla Melisska, se u nás opakovat nebude.

16.6.2007 19:01

luda napsal(a):

Tak co,jak to máte s tím plavením??? Já když přijdu odpoledne z brigády, tak je bouřina a nikam se už nedostanu. |Docela mě to s..e

16.6.2007 19:02

luda napsal(a):

Tak a je tu stovka! Co vy a hmyz? U nás když je horko, jsou fakt desítky much na koních.

16.6.2007 19:04

microfon napsal(a):
Tak co,jak to máte s tím plavením??? Já když přijdu odpoledne z brigády, tak je bouřina a nikam se už nedostanu. |Docela mě to s..e

A dnes jsem vzala Aju znovu k hřebci, což znamená, že nejdýl ve středu už poputuje k novým majitelům. Najednou mi je to hrozně líto ->no jo ona je takový miláček! a strašně se skamarádila s Bobiškou...,ale pořád si říkám , jak se bude mít moc dobře...

16.6.2007 19:04

microfon napsal(a):

No u nás je to celkem v pohodě, akorát má někdo občas kecy, že koně do řeky nesmí!To sou obvykle ti starší...a jinak je celkem špinavá, ale jak kde.

16.6.2007 19:05

microfon napsal(a):
A dnes jsem vzala Aju znovu k hřebci, což znamená, že nejdýl ve středu už poputuje k novým majitelům. Najednou mi je to hrozně líto ->no jo ona je takový miláček! a strašně se skamarádila s Bobiškou...,ale pořád si říkám , jak se bude mít moc dobře...

Tu zase s Bobiškou -jakojeden kůň!

16.6.2007 19:08

pegaska pony napsal(a):
Tak a je tu stovka! Co vy a hmyz? U nás když je horko, jsou fakt desítky much na koních.

Hmyzzzzzzzzz- štve jako každý rok, akorát se mi zdá, že letos nějak víc těch velkých koňských hovad! No a všechny očička jsou zralá na čabraky...

16.6.2007 19:09

pegaska pony napsal(a):
No u nás je to celkem v pohodě, akorát má někdo občas kecy, že koně do řeky nesmí!To sou obvykle ti starší...a jinak je celkem špinavá, ale jak kde.

Z loňského léta

16.6.2007 19:47

microfon napsal(a):
Hmyzzzzzzzzz- štve jako každý rok, akorát se mi zdá, že letos nějak víc těch velkých koňských hovad! No a všechny očička jsou zralá na čabraky...

Jj...a pro které spíše jste? Pro ty náušáky nebo typické třásně?Já spíše pro třásně...

16.6.2007 19:59

pegaska pony napsal(a):
Jj...a pro které spíše jste? Pro ty náušáky nebo typické třásně?Já spíše pro třásně...

jojo třásně stačí, jelikož jsme poníkáři, tak asi většina většina koníků má jistě stějně také neprostupné roští v ušiskách jako my (Bobiška má až extrémě)

16.6.2007 20:02

microfon napsal(a):
jojo třásně stačí, jelikož jsme poníkáři, tak asi většina většina koníků má jistě stějně také neprostupné roští v ušiskách jako my (Bobiška má až extrémě)

Jo to znám.Konečně už jsou tady ty večery, kdy ještě v 20:00 je světlo a někdy i teplíčko.

Moje malé torpédko...po koupeli. ( fotila Thesis )

16.6.2007 20:04

luda napsal(a):

Já dělám ráda podvečerní fotky (bohužel i z časové nedostupnosti), ale jak tak na to koukám, Bobiška mi docela kazí fotečky a zcela zlomyslně se schovává do změti počátků tmy

16.6.2007 20:06

pegaska pony napsal(a):
Jo to znám.Konečně už jsou tady ty večery, kdy ještě v 20:00 je světlo a někdy i teplíčko.

Moje malé torpédko...po koupeli. ( fotila Thesis )

Ona je probělená hnědka???

16.6.2007 20:08

microfon napsal(a):
Já dělám ráda podvečerní fotky (bohužel i z časové nedostupnosti), ale jak tak na to koukám, Bobiška mi docela kazí fotečky a zcela zlomyslně se schovává do změti počátků tmy

Jo, vyfotit krásnou fotku není lehké! Ale o to je pak lepší se na svůj úlovek koukat.

-II- (fotila Thesis)

16.6.2007 20:10

microfon napsal(a):
Ona je probělená hnědka???

Ne ne, ona se zrovna válela. Trochu jsme ji osprchli, tak se pak vykulala.

16.6.2007 20:13

pegaska pony napsal(a):
Jo, vyfotit krásnou fotku není lehké! Ale o to je pak lepší se na svůj úlovek koukat.

-II- (fotila Thesis)

jo to znám než jsem měla digitál byl nadliský ukol nafotit běhací fotku a nevydat se přitom uplně z peněz!!!
P.S Máte krásnou louku, která dělá nádherné pozadí

16.6.2007 20:19

microfon napsal(a):
jo to znám než jsem měla digitál byl nadliský ukol nafotit běhací fotku a nevydat se přitom uplně z peněz!!!
P.S Máte krásnou louku, která dělá nádherné pozadí

A všude mi leze naše praštěná kolie

16.6.2007 20:50

microfon napsal(a):
A všude mi leze naše praštěná kolie

Mám ji ustájenou a ta louka je ještě pronajatá.Ale děkuji.

16.6.2007 21:00

pegaska pony napsal(a):
Mám ji ustájenou a ta louka je ještě pronajatá.Ale děkuji.

Tady jsem si trochu pohrála

17.6.2007 16:11

pegaska pony napsal(a):
Tady jsem si trochu pohrála

Co chystáte o prázdninách?

Foto: Thesis

17.6.2007 20:21

pegaska pony napsal(a):
Co chystáte o prázdninách?

Foto: Thesis

ahoj,,,tak ty už Aju prodáváš....a co sedlo,,,budeš ho prodávat,,bych měla zájem..

17.6.2007 20:38

luda napsal(a):
ahoj,,,tak ty už Aju prodáváš....a co sedlo,,,budeš ho prodávat,,bych měla zájem..

tak to zas skusím kapečke popohnat k další sérii poníkovců

tu Žarka tak jako pokluskavala

17.6.2007 20:38

sany napsal(a):
tak to zas skusím kapečke popohnat k další sérii poníkovců

tu Žarka tak jako pokluskavala

17.6.2007 20:41

sany napsal(a):
a tu s copíkama :)

detail..take fajne barevne :) a už asi končim lepči

Přidejte reakci

Přidat smajlík