luda
napsal(a):
TAk a popojedem...doufám,že to tu takhle půjde dál
nemáte někdo fotku ČSP Filipa 2761?sháním ji už dlouho,,prosím..kdyby jste někdo měl...moooc bych byla ráda
Toto je jeho dcera
luda
napsal(a):
nemáte někdo fotku ČSP Filipa 2761?sháním ji už dlouho,,prosím..kdyby jste někdo měl...moooc bych byla ráda
Toto je jeho dcera
Filipa najdes tady. http://www.albertovec.cz/article.php?id=8
luda
napsal(a):
Ahoj! tak sem přidám i foto mé poničky! je jí kolem 20... ale nikdo to neví přesně.... ale je to úplné zlatíčko! je všelijak využitelná- jak pro děti, tak jako sekačka a strašně ráda tahá!
noled
napsal(a):
Ahoj! tak sem přidám i foto mé poničky! je jí kolem 20... ale nikdo to neví přesně.... ale je to úplné zlatíčko! je všelijak využitelná- jak pro děti, tak jako sekačka a strašně ráda tahá!
s westernovým sedlem.
noled
napsal(a):
a tady je se sulkou!
a tady poslední. ať to tu nezaplácám! jinak se omlouvám za kvalitu... je to z mobilu.,...
luda
napsal(a):
Tak to je Dráček - ten nejúžasnější poník pod sluncem
dracek
napsal(a):
Jé, krásně strakatý!
Moje ponička Sonia.
dracek
napsal(a):
Ahoj Lucko,tak sem se dědy ptala na toho Huberta.Prej by mi tam Majka odvezl a pak pro něj zase přijel,protože než by tam došel pěšky tak tam už bych na něm jezdit nemohla protože py toho měl už dost.Doufám že bude vykastrovanej do tý doby,protože mezi tolika kobčama...A co ty?Pojedeš 100% nebo ještě nevíš?
ponyka
napsal(a):
Ahoj Lucko,tak sem se dědy ptala na toho Huberta.Prej by mi tam Majka odvezl a pak pro něj zase přijel,protože než by tam došel pěšky tak tam už bych na něm jezdit nemohla protože py toho měl už dost.Doufám že bude vykastrovanej do tý doby,protože mezi tolika kobčama...A co ty?Pojedeš 100% nebo ještě nevíš?
de to nějak pomalu, tak jak se maj ty vaše koniska? Žarka si užívá hojné travičky, nějaké to povinné běhání taky přežívá, ale ten hmyz....ten by být tedy nemusel.
ponyka
napsal(a):
Ty chceš ísť na tom žriebäti huberta ?????????????????????
anushka
napsal(a):
.
Krásné fotky!
I ten poník s tím westernovým sedlem je super!
pegaska pony
napsal(a):
Tak tady máme kulatiny poníkářů,co?Navrhovala bych to oslavit nejkrásnějšíma fotkama našich koníků. Co vy na to?
O:K
tak fotka Elišky, která byal u jejího inzerátu. Asi ne náhodou žádnou hezčí fotku nemám
luda
napsal(a):
Díky za krásné fotky koníků. Opravdu je na co se dívat!!!!
Já už jsem dlouho nepřispěla, tak sem hodím Melissku. Moc se mi teď líbí - začala mi strakatět. Vždycky jsem chtěla strakáče nebo izabelu a mám strakatou izabelu. Většinu fleků má na krku pod hřívou a na zadečku. Nese se jako páv.
dracek
napsal(a):
Tak tenhle patří Pavlovi Bulínovi z Bílova ( okres Plzeň - sever ) a já k němu se ségrou chodím ke koním.
dracek A nemá náhodou ještě hucula Matěje? Mim. ahoj Zuzko, jak se máte? A Co Ládík, už je prodanej? A Rózinka? A Dastíček?
Krásný WMP:
cream
napsal(a):
Díky za krásné fotky koníků. Opravdu je na co se dívat!!!!
Já už jsem dlouho nepřispěla, tak sem hodím Melissku. Moc se mi teď líbí - začala mi strakatět. Vždycky jsem chtěla strakáče nebo izabelu a mám strakatou izabelu. Většinu fleků má na krku pod hřívou a na zadečku. Nese se jako páv.
trošku jsem předělala i stránky
http://www.civavy-ponici.ic.cz/
luda
napsal(a):
Mel a já - vosa na bonbónu.
cream
napsal(a):
Mel a já - vosa na bonbónu.
Fotky se mi tu nějak deformují... tady s kamarádkou Mirkou ( Pegaska.pony) a její Soniou.
cream
napsal(a):
Fotky se mi tu nějak deformují... tady s kamarádkou Mirkou ( Pegaska.pony) a její Soniou.
Melisska a Sonia v pohybu
jackie
napsal(a):
Promiň, že se ptám, ale v jakém věku ti začala strakatět? Taky bych na svém nebarevném paintíkovi ráda objevila nějakej flek, tak jen do kdy mám šanci
Já to fakt nemyslím ironicky! V kolika jsi jí objevila ty fleky? Mám hrozně světloučkýho painta, ani není pořádně vidět, kam až má ponožky, je mu rok, tak pořádmarně čekám, kdy mu nějaký ten flek objevím...ale asi budu mít smůlu
strelish
napsal(a):
Tak tady bych řekla, že má v rodině chlaďase
No dyť já si to taky myslím, dle mě je to čmb*pony ( má i takovou chladnokrevnou povahu)a podle dědy je to dokonce huculopony, ale bůhví jak to je , oni mi to zkrátka nechtějí říct co je zač a pořád říkají že je to kříženec welsh coba s welsh ponymNo co mám s nima dělat??? Asi se bojí že bych jim jí vrátila nebo co!
jackie
napsal(a):
Já to fakt nemyslím ironicky! V kolika jsi jí objevila ty fleky? Mám hrozně světloučkýho painta, ani není pořádně vidět, kam až má ponožky, je mu rok, tak pořádmarně čekám, kdy mu nějaký ten flek objevím...ale asi budu mít smůlu
No já to ironicky neberu a dost se tomu strakatění divím. Když jsem ji před 2 roky nechala registrovat, tak má zapsané jen ponožky... no a postupně jí začaly "vylézat" světlé fleky. Teď má čtyři a půl a strakatět začala letos po línání, z těch fotek to až tak nejde vidět, ale na čele má kvítek, na krku asi čtyři fleky, na zadečku taky tak plus se jí objevil náznak úhořího pruhu. Tak teď fakt nevím, co má přesně za barvičku. Na zimu je světlá, skoro bílá a v létě izabela, čím je starší, tím víc na léto tmavne a asi i proto jsou ty fleky viditelnější, i když u některých z nich bych se vsadila, že je v době vypalování opravdu neměla.
Její otec je cremello, ale při bližším zkoumání, může člověk nalézt neznatelné bílé skvrny po celém těle... tak to má asi po něm.
luda
napsal(a):
Sonia v pohybu.
cream
napsal(a):
Sonia v pohybu.
Tý jo, tak to je úžasný, že se takhle dobarvuje až ve čtyřech letech! On i taťka cremello může být klidně flekatý a je fakt, že v takové barvě jsou skvrny opravdu špatně vidět. A ten hříbek, co měla Meliska loni, byl taky strakatý, že jo?
Ten můj hřebeček je právě taky hrozně světlý, v zimě úplně bílý, teď už přelínal, ale kdyby neměl tmavší nohy než celý tělo, tak ani nepoznám, kde mu končí bílá barva na nohách. Úhoří pruh nám taky lehce vylezl, jsem zvědavá, zda v příštích letech bude tmavnout nebo nééé
microfon
napsal(a):
No dyť já si to taky myslím, dle mě je to čmb*pony ( má i takovou chladnokrevnou povahu)a podle dědy je to dokonce huculopony, ale bůhví jak to je , oni mi to zkrátka nechtějí říct co je zač a pořád říkají že je to kříženec welsh coba s welsh ponymNo co mám s nima dělat??? Asi se bojí že bych jim jí vrátila nebo co!
Hucul? To určitě neee
ponyka
napsal(a):
ŽAneto ty jsi taková kráva,myslela jsem že jsi pochopila co se ti tu snaží všichni na faině narvat do hlavy! NEJEZDI NA TOM HŘÍBĚTI JEŠTĚ ANI NESTAČILO DORUST zničíš mu celej život,fakt to je na přes držku...Tý a ten tvůj děda odborník...amatéři!...laskavě jsem raději vůbec nepřispívej nebo pod každým tvým článkem najdeš můj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lituju koně co se dotali do nepovalaných rukou, jako tento ale bohužel jich je víc...a HUberta doufám, že tě shodí, uteče a to hodně daleko...
jackie
napsal(a):
Tý jo, tak to je úžasný, že se takhle dobarvuje až ve čtyřech letech! On i taťka cremello může být klidně flekatý a je fakt, že v takové barvě jsou skvrny opravdu špatně vidět. A ten hříbek, co měla Meliska loni, byl taky strakatý, že jo?
Ten můj hřebeček je právě taky hrozně světlý, v zimě úplně bílý, teď už přelínal, ale kdyby neměl tmavší nohy než celý tělo, tak ani nepoznám, kde mu končí bílá barva na nohách. Úhoří pruh nám taky lehce vylezl, jsem zvědavá, zda v příštích letech bude tmavnout nebo nééé
Pro cream: Díky, že jsi tady dala fotečky Sonii.
madlenka
napsal(a):
dracek A nemá náhodou ještě hucula Matěje? Mim. ahoj Zuzko, jak se máte? A Co Ládík, už je prodanej? A Rózinka? A Dastíček?
Krásný WMP:
Ahoj Šarííí, jj, Ládík už je bohužel u nových majitelů, strašně se nám po tom malouskovi stýská, bez něj je to bez srandiček Rózinka už je taky prodaná a Dastík se prodávat nebude - bude na něm jezdit Natálka, Šárka se bojí, že by ho lidi vykastrovali. A jak se máš ty?
jackie
napsal(a):
Koukala jsem, že máte poníka Tuláčka. Nemáte nějaké nové fotečky? Odkud jste ho koupili (měla jsem o podobného taky zájem a myslím, že je to asi on :))
pegaska pony
napsal(a):
Tak co lidičky, už se plavíte?
Dnes se jezdilo krásně
Lady
strelish
napsal(a):
..
a poslední z přiježďování...ty v pohybu vesměs nevyšly, jsou mázlé (poník se tváří jak koza...mouchy jsou svině :( )
strelish
napsal(a):
a poslední z přiježďování...ty v pohybu vesměs nevyšly, jsou mázlé (poník se tváří jak koza...mouchy jsou svině :( )
welsh pony A
madlenka
napsal(a):
Krásný WMP:
Ten Dráček - hnědák WMP nemá chybu! Ten je opravdu krááásný. Ten krk!
Přidávám fotku hříbátek.
strelish
napsal(a):
Strelish vy jste fakt dobrá dvojka Malej má letní vyrážku nebo je ostříhaný´,aby se líbil kobylkám?
Bratr je v Rize a vzal mi fo´ták a i mobil s fo´tákem si pujčil, tak nemohu pořád nafotit ten můj nový přírůstek, je to škoda Eliška se krásně čertí, je jak hřebec a pořád hlídá Aju aby se nové Bobišky náhodou ani nedotkla. Jsou celkem rozumné až na to že dneska trochu rozebrali přístřešek(Eli samozřejmě:-)
) a malá strhává ohradník tím způsobem, že ho žmoulá v hubě (asi mi někam utíká proud,k dyž ještě nedostala šlupu
) a vůbec pořád ěnjkam ten její rypáček strká a něco žmoulá i na vodítku se chce vodit sama
No pozítří bych už snad měla mít fotky, strašně jim to všem totiž sluší pohromadě a chce to stihniout nafotiti než mi Aja odjede!
luda
napsal(a):
Melisska ve vymalované stáji.
cream
napsal(a):
Melisska ve vymalované stáji.
Dneska jsme kobylky vykoupali a šup s nimi na pastvu. Následovalo překotné válení, ale z trávy do srsti nenaberou prach, jako ve výběhu. A ani mouchy na morkré ponice, vonící šamponem, moc nesedaly.
cream
napsal(a):
Dneska jsme kobylky vykoupali a šup s nimi na pastvu. Následovalo překotné válení, ale z trávy do srsti nenaberou prach, jako ve výběhu. A ani mouchy na morkré ponice, vonící šamponem, moc nesedaly.
Sonia si hraje na araba.
cream
napsal(a):
Sonia si hraje na araba.
Holky na pastvě. Dvě poničky nemají šanci, hektar vypást. Budeme muset dokošovat.
microfon
napsal(a):
Strelish vy jste fakt dobrá dvojka Malej má letní vyrážku nebo je ostříhaný´,aby se líbil kobylkám?
Bratr je v Rize a vzal mi fo´ták a i mobil s fo´tákem si pujčil, tak nemohu pořád nafotit ten můj nový přírůstek, je to škoda Eliška se krásně čertí, je jak hřebec a pořád hlídá Aju aby se nové Bobišky náhodou ani nedotkla. Jsou celkem rozumné až na to že dneska trochu rozebrali přístřešek(Eli samozřejmě:-)
) a malá strhává ohradník tím způsobem, že ho žmoulá v hubě (asi mi někam utíká proud,k dyž ještě nedostala šlupu
) a vůbec pořád ěnjkam ten její rypáček strká a něco žmoulá i na vodítku se chce vodit sama
No pozítří bych už snad měla mít fotky, strašně jim to všem totiž sluší pohromadě a chce to stihniout nafotiti než mi Aja odjede!
Nemá žádnou vyrážku, jen od někoho chytnul všenky, tak šel na krátko. A je klid...
Na fotky jsem zvědavá
Kup si zkoušečku, ať víš kde je chybaa nemusíš to zkoušet na vlastní kůži :o)))
monikafris
napsal(a):
Ten Dráček - hnědák WMP nemá chybu! Ten je opravdu krááásný. Ten krk!
Přidávám fotku hříbátek.
To neni Dráček, to patřilo k příspěvku výše - tohle je Eppynt Brilliant - plemeník v Německu na hřebčíně Arvalon, narozen 1992. Ale nevím, jestli opravdu připouští, protože letos sem po něm ještě žádné miminko neviděla.
Ještě přidám hřebce Revel Jacoba! Jak se líbí on?
madlenka
napsal(a):
To neni Dráček, to patřilo k příspěvku výše - tohle je Eppynt Brilliant - plemeník v Německu na hřebčíně Arvalon, narozen 1992. Ale nevím, jestli opravdu připouští, protože letos sem po něm ještě žádné miminko neviděla.
A ještě hříbátko po Jacobovi z minulého roku WMP(A) Arvalon Tiffany
madlenka
napsal(a):
A ještě hříbátko po Jacobovi z minulého roku WMP(A) Arvalon Tiffany
A eště přidávám dalšího Němčoura Zest Mister Zap, welsh cob, je nádhernej nebo ne?
madlenka
napsal(a):
A eště přidávám dalšího Němčoura Zest Mister Zap, welsh cob, je nádhernej nebo ne?
a tady jeho letošní potomek No už končím ať to tady těma německejma poníčkama nezaplácam
microfon
napsal(a):
Monikafris:Já na hnědky moc nejsem, ale tahle je nádherná Odkaď je???
Toto jsou klisny manželů Hurhotovích. Jsou od Uherského Hradiště. Na akcích jako Pardubice, Lysá, ale také výstavy pony .... Jezdí v zápřeži většinou se čtyřspřežím hnědáků. První chodí hřebci a za nimi jsou dvě klisny. Jedna ta hnědka je ta, co je na fotce s hříbátkem.
Samozřejmě nevím na 100% výšku klisny, ale v této stáji se specializují na welsh pony A, většinu koní mají na holandských papírech i ta hnědka je s tama inportovaná. Ještě májí nádherného šimla, který roky byl v NL v plemenitbě, i šampionem centrálního svodu hřebců. M.
madlenka
napsal(a):
Tento je také krasavec. Má ušlechtilejší hlavu než ten první /asi/ ale ten první je takový krásný bubin!
monikafris
napsal(a):
Toto jsou klisny manželů Hurhotovích. Jsou od Uherského Hradiště. Na akcích jako Pardubice, Lysá, ale také výstavy pony .... Jezdí v zápřeži většinou se čtyřspřežím hnědáků. První chodí hřebci a za nimi jsou dvě klisny. Jedna ta hnědka je ta, co je na fotce s hříbátkem.
Samozřejmě nevím na 100% výšku klisny, ale v této stáji se specializují na welsh pony A, většinu koní mají na holandských papírech i ta hnědka je s tama inportovaná. Ještě májí nádherného šimla, který roky byl v NL v plemenitbě, i šampionem centrálního svodu hřebců. M.
Monikafris: A ty Hurhotovi znáš? A nevíš náhodou jak se má Buggle a Gigolo? Buggle se mi strašně líbí Nemáš taky jeho fotečku?
cream
napsal(a):
Holky na pastvě. Dvě poničky nemají šanci, hektar vypást. Budeme muset dokošovat.
žarka taky zkoušela arábka
madlenka
napsal(a):
Monikafris: A ty Hurhotovi znáš? A nevíš náhodou jak se má Buggle a Gigolo? Buggle se mi strašně líbí Nemáš taky jeho fotečku?
Ano, známe se velmi dobře. Spolupracujeme spolu, ale hlavně přes fríské koně. Byli jsme tam u nich v sobotu ve stájích. Buggel a Gigolo byli někde vzadu na pastvinách, mají se dobře, jenom se pasou, zatím netrénují, takže mají ted klidný a spokojený život. :-). Letos ani moc nepřipouštěli, většinou se připouštělo tím šimlem. Fotku hřebců nemám, pouze klisen s hříbaty.
sany
napsal(a):
žarka taky zkoušela arábka
Tady tohoto plemeníka vystavovali v Kladrubech
monikafris
napsal(a):
Tady tohoto plemeníka vystavovali v Kladrubech
Tak já vám sem přihodím plemeníky z Olešnice od pana Odložila. Moc se mi líbili.
Bohemian Freyr.
cream
napsal(a):
Tak já vám sem přihodím plemeníky z Olešnice od pana Odložila. Moc se mi líbili.
Bohemian Freyr.
Jeho dvouletý syn.
cream
napsal(a):
Jeho dvouletý syn.
Liken. Moc úspěšný poník i plemenník.
cream
napsal(a):
Microfon, Strelish a ostatní kupující. Jak jste na tom? Už se těším na fotečky, těch Vašich zlatíček.
Jinak jak se vám líbí tahle kobylka?
jackie
napsal(a):
Takže první hříbátko od svojí kobylky si nakonec necháváš? Má hodně zajímavou barvičku, jsem zvědavá, jestli se mu nakonec taky nějaký ten flíček objeví.
luda
napsal(a):
Ahoj, já jsem Jill, ale všichni mi říkají Bobiška. Jsem dvouletá kobylka v typu pony
microfon
napsal(a):
Ahoj, já jsem Jill, ale všichni mi říkají Bobiška. Jsem dvouletá kobylka v typu pony
Toto je moje maminka ČSP Jessica
microfon
napsal(a):
Toto je moje maminka ČSP Jessica
A tatínek Stinger Sun Peppy
microfon
napsal(a):
A tatínek Stinger Sun Peppy
Jsem takovej rozívenej mazlíček, jak říká panička "Pořád někam strkám ten svůj zvědavý rypák". Chtěla jsem si taky párkrát zkusit, jak chutná člověčí kůže, ale to mi zakázali
a ještě jsem dostala vynadáno, že zlobím!!! Ale jinak jsem prý docela hodná, dávám nožky, umím se vodit a po psech ani lidech nekopu
.
microfon
napsal(a):
Jsem takovej rozívenej mazlíček, jak říká panička "Pořád někam strkám ten svůj zvědavý rypák". Chtěla jsem si taky párkrát zkusit, jak chutná člověčí kůže, ale to mi zakázali
a ještě jsem dostala vynadáno, že zlobím!!! Ale jinak jsem prý docela hodná, dávám nožky, umím se vodit a po psech ani lidech nekopu
.
Už jsem se byla i seznámit s kobylkama z mojí nové stáje.To vám povím, ta velká rezavá je pěkně protivná.!!!!
microfon
napsal(a):
Už jsem se byla i seznámit s kobylkama z mojí nové stáje.To vám povím, ta velká rezavá je pěkně protivná.!!!!
Ta druhá se mi už líbí a nejen proto, že je taky strakatá, pořád chce abych s ní běhala. A to já bych i šla ,ale v´ždycky hned přiběhne ta velká rezavá a všechno nám zakáže!!!
microfon
napsal(a):
Ta druhá se mi už líbí a nejen proto, že je taky strakatá, pořád chce abych s ní běhala. A to já bych i šla ,ale v´ždycky hned přiběhne ta velká rezavá a všechno nám zakáže!!!
Ale abych jí tolik nekřivdila, občas s tím komandováním taky přestane ajde si s náma hrát
microfon
napsal(a):
Ale abych jí tolik nekřivdila, občas s tím komandováním taky přestane ajde si s náma hrát
a když dělám poslušného koníčka, tak s nimi mohu i žrát!
microfon
napsal(a):
a když dělám poslušného koníčka, tak s nimi mohu i žrát!
Tak zatim ahoj, už běžim pryč, abych to tu moc nezaplácala
microfon
napsal(a):
Tak zatim ahoj, už běžim pryč, abych to tu moc nezaplácala
Bobiška je teda kočka.Klidně to tu spamuj jejíma fotkama, je to radost pohledět. Kolikpak měří v kohoutku a jak jsi se k ní nakonec dostala?
Já se taky musím pochlubit, ten kousek kobči, to je náš budoucí přírůstek - ČSP Dorriska. Jeli jsme se jen tak podívat, však víte, jak to bývá..... Má zatím jen tři měsíce, takže je ještě u maminky. Maminka má 145 cm a tatínek 135 cm v kohoutku.
cream
napsal(a):
Bobiška je teda kočka.Klidně to tu spamuj jejíma fotkama, je to radost pohledět. Kolikpak měří v kohoutku a jak jsi se k ní nakonec dostala?
Já se taky musím pochlubit, ten kousek kobči, to je náš budoucí přírůstek - ČSP Dorriska. Jeli jsme se jen tak podívat, však víte, jak to bývá..... Má zatím jen tři měsíce, takže je ještě u maminky. Maminka má 145 cm a tatínek 135 cm v kohoutku.
Hlavička.
cream
napsal(a):
Hlavička.
Mezi těmito třemi jsme vybírali. Nebylo to lehké.
cream
napsal(a):
Mezi těmito třemi jsme vybírali. Nebylo to lehké.
Ještě fotečka. Pojedu tam za dva týdny. Koupím malé nějakou hezkou ohlávku a ostatním koním pamlsky a nafotím snad něco víc.
Co říkáte na barvu - já to tipuju na tmavou ryzku, zdá se mi, že vylínává do tmava.
cream
napsal(a):
Ještě fotečka. Pojedu tam za dva týdny. Koupím malé nějakou hezkou ohlávku a ostatním koním pamlsky a nafotím snad něco víc.
Co říkáte na barvu - já to tipuju na tmavou ryzku, zdá se mi, že vylínává do tmava.
Ahoj je nádherná ->roztomiloučká! Tipuju taky na tmavou ryzku a ještě s takovýma ponožtičkama to bude nádhera vedle Melisky!!! TAky bych si vybrala jí z těch tří hříbáítek
Po kom je? A to já jsem nějak přehlídla, že jsi také sháněla koníka:-)?!?
A jak se jmenuje...?
Bobiška má zatím 130KVH, ale táta tak 152 a maminka má sice v Pk napsáno 128,ale jak jsem u ní tak stála tak má 100% aspoň 135KVH ---> takže doufám že Bobiška dá těch 140KVH, to by byl můj ideál
(Jinak jsem si jí přivezla z OK Ranche z Pardubic, bylo fajn vidět pohromadě jí , její maminku i tatínka, člověk si hned připadal jistěji, že ví, co že mu z toho koníka vlastně má vyrůst:-))!)
microfon
napsal(a):
Ahoj je nádherná ->roztomiloučká! Tipuju taky na tmavou ryzku a ještě s takovýma ponožtičkama to bude nádhera vedle Melisky!!! TAky bych si vybrala jí z těch tří hříbáítek
A jak se jmenuje...?
Bobiška má zatím 130KVH, ale táta tak 152 a maminka má sice v Pk napsáno 128,ale jak jsem u ní tak stála tak má 100% aspoň 135KVH ---> takže doufám že Bobiška dá těch 140KVH, to by byl můj ideál
(Jinak jsem si jí přivezla z OK Ranche z Pardubic, bylo fajn vidět pohromadě jí , její maminku i tatínka, člověk si hned připadal jistěji, že ví, co že mu z toho koníka vlastně má vyrůst:-))!)
Jojo, tmaví ryzáci s lysinkama ( v tvém případě i s ponožkama) to je moje
!
cream
napsal(a):
Měla jsem poníka po Likenovi, Lipa. Dobře skákal, ale už je prodanej...
luda
napsal(a):
Moje ponička Eli (125 cm) a já. Na závodech teď v sobotu na opracku:-). JInač fotky a povídání na mých stránkách http://dominicca.estranky.cz
luda
napsal(a):
A takový jsem ji na závod vytvořila účes
luda
napsal(a):
a na parkuru ..
luda
napsal(a):
Já a Eli 5.místo v drezuře:-)
dominicca
napsal(a):
Já a Eli 5.místo v drezuře:-)
žarka si davala menči odpoledni siestu....take fajne jak hajka:)
microfon
napsal(a):
A jak se jmenuje...?
Ahoj. Jmenuje se Dorris. Moje shánění koníka jsi přehlédla proto, protože žádné nebylo.
K panu Odložilovi jsme se jeli podívat na ženicha pro Melissku - Bohemian Feryra. Nakonec jsme připouštění odložili na příští rok, na jaře zajdu s Mel na svod ... no a při návštěvě stáje s hříbaty se mi tam přítel zamiloval
, naštěstí do koně, tak nežárlím....takže teď budeme mít každý toho svého. Jemu až tak nejde o ježdění, to skoro vůbec, takže se z Dorris pokusíme vychovat taky tak komunikativního mazla, jako z Melissky.
S těmi rodiči - to je fajn, že si viděla oba, to se zas tak často nestává, že? Většinou vidí člověk jen kobylu. Tatínek Bobišky - to je teda opravdu kus. Já jsem taky viděla oba rodiče, další hříbata po otci a dokonce pravou tříletou sestru, která teď na svodu získala 8.3 bodů. Tatínek je Liken a maminka taková vyšší ČSP, ale jméno teď nevím.
A jakou má Bobiška povahu? Dorris je na tři měsíce celkem sebevědomá, ale moc hodná a vychovaná. Děti z oddílu ji naučily, co je to, drbání se s člověkem a jaké to má výhody. Takže historie "syrového" hříběte přímo z pastvin, jako byla Melisska, se u nás opakovat nebude.
luda
napsal(a):
Tak co,jak to máte s tím plavením??? Já když přijdu odpoledne z brigády, tak je bouřina a nikam se už nedostanu. |Docela mě to s..e
microfon
napsal(a):
Tak co,jak to máte s tím plavením??? Já když přijdu odpoledne z brigády, tak je bouřina a nikam se už nedostanu. |Docela mě to s..e
A dnes jsem vzala Aju znovu k hřebci, což znamená, že nejdýl ve středu už poputuje k novým majitelům. Najednou mi je to hrozně líto ->no jo ona je takový miláček! a strašně se skamarádila s Bobiškou...,ale pořád si říkám , jak se bude mít moc dobře...
microfon
napsal(a):
No u nás je to celkem v pohodě, akorát má někdo občas kecy, že koně do řeky nesmí!To sou obvykle ti starší...a jinak je celkem špinavá, ale jak kde.
microfon
napsal(a):
A dnes jsem vzala Aju znovu k hřebci, což znamená, že nejdýl ve středu už poputuje k novým majitelům. Najednou mi je to hrozně líto ->no jo ona je takový miláček! a strašně se skamarádila s Bobiškou...,ale pořád si říkám , jak se bude mít moc dobře...
Tu zase s Bobiškou -jakojeden kůň!
pegaska pony
napsal(a):
Tak a je tu stovka! Co vy a hmyz? U nás když je horko, jsou fakt desítky much na koních.
Hmyzzzzzzzzz- štve jako každý rok, akorát se mi zdá, že letos nějak víc těch velkých koňských hovad! No a všechny očička jsou zralá na čabraky
...
pegaska pony
napsal(a):
No u nás je to celkem v pohodě, akorát má někdo občas kecy, že koně do řeky nesmí!To sou obvykle ti starší...a jinak je celkem špinavá, ale jak kde.
Z loňského léta
pegaska pony
napsal(a):
Jj...a pro které spíše jste? Pro ty náušáky nebo typické třásně?Já spíše pro třásně...
jojo třásně stačí, jelikož jsme poníkáři, tak asi většina většina koníků má jistě stějně také neprostupné roští v ušiskách jako my (Bobiška má až extrémě
)
microfon
napsal(a):
jojo třásně stačí, jelikož jsme poníkáři, tak asi většina většina koníků má jistě stějně také neprostupné roští v ušiskách jako my (Bobiška má až extrémě
)
Jo to znám.Konečně už jsou tady ty večery, kdy ještě v 20:00 je světlo a někdy i teplíčko.
Moje malé torpédko...po koupeli. ( fotila Thesis )
luda
napsal(a):
Já dělám ráda podvečerní fotky (bohužel i z časové nedostupnosti), ale jak tak na to koukám, Bobiška mi docela kazí fotečky a zcela zlomyslně se schovává do změti počátků tmy
microfon
napsal(a):
Já dělám ráda podvečerní fotky (bohužel i z časové nedostupnosti), ale jak tak na to koukám, Bobiška mi docela kazí fotečky a zcela zlomyslně se schovává do změti počátků tmy
Jo, vyfotit krásnou fotku není lehké! Ale o to je pak lepší se na svůj úlovek koukat.
-II- (fotila Thesis)
pegaska pony
napsal(a):
Jo, vyfotit krásnou fotku není lehké! Ale o to je pak lepší se na svůj úlovek koukat.
-II- (fotila Thesis)
jo to znám než jsem měla digitál byl nadliský ukol nafotit běhací fotku a nevydat se přitom uplně z peněz!!!
P.S Máte krásnou louku, která dělá nádherné pozadí
microfon
napsal(a):
jo to znám než jsem měla digitál byl nadliský ukol nafotit běhací fotku a nevydat se přitom uplně z peněz!!!
P.S Máte krásnou louku, která dělá nádherné pozadí
A všude mi leze naše praštěná kolie
pegaska pony
napsal(a):
Mám ji ustájenou a ta louka je ještě pronajatá.Ale děkuji.
Tady jsem si trochu pohrála
pegaska pony
napsal(a):
Tady jsem si trochu pohrála
Co chystáte o prázdninách?
Foto: Thesis
luda
napsal(a):
ahoj,,,tak ty už Aju prodáváš....a co sedlo,,,budeš ho prodávat,,bych měla zájem..
tak to zas skusím kapečke popohnat k další sérii poníkovců
tu Žarka tak jako pokluskavala
sany
napsal(a):
tak to zas skusím kapečke popohnat k další sérii poníkovců
tu Žarka tak jako pokluskavala
sany
napsal(a):
a tu s copíkama :)
detail..take fajne barevne :) a už asi končim lepči