Spěchá!!!
Prodám anglické všestranné sedlo, kvalitní kůže, velmi pohodlné, dobře se v něm skáče, vhodné i na delší vyjížďky, hodí se na střední ale i vysoký kohoutek. Barvy černé. Sedlo je šetřené. Možno zakoupit kompletní( sedlo, vínová nevykrojená dečka, podbřišník 110cm, třmeny, třmenové řemeny) a nebo i holé. Cena dohodou rychlé jednání sleva. E-mail: T.Valcharova@seznam.cz , Tel:604/413 855
Toty fotky jsou starší ale budu mít nové.
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám anglické všestranné sedlo, kvalitní kůže, velmi pohodlné, dobře se v něm skáče, vhodné i na delší vyjížďky, hodí se na střední ale i vysoký kohoutek. Barvy černé. Sedlo je šetřené. Možno zakoupit kompletní( sedlo, vínová nevykrojená dečka, podbřišník 110cm, třmeny, třmenové řemeny) a nebo i holé. Cena dohodou rychlé jednání sleva. E-mail: T.Valcharova@seznam.cz , Tel:604/413 855
Prodám westernové sedlo, výroba T. Zajac, používané cca dva roky, udržované, jako nové cena 17.000,-
Dále prodám silnou navajo deku pod w. sedlo, hnědobílá, vespod beránek, okolo kohoutku vyztužená, kvalitní, cena 2.000,-
Pro bližší informace volejte 731 753 828.
liala
napsal(a):
Prodám westernové sedlo, výroba T. Zajac, používané cca dva roky, udržované, jako nové cena 17.000,-
Dále prodám silnou navajo deku pod w. sedlo, hnědobílá, vespod beránek, okolo kohoutku vyztužená, kvalitní, cena 2.000,-
Prodám sedlo vhodné na koně s nízkým nebo málo výrazným širokým kohoutkem. (Komora široká 18 cm!!!) černé barvy . POSEDLÍ 17.5 . dovoz německo pěkné sedýlko pěkné kvality 5 500 kč .Velmi dobrý stav. Nesedí nám bohužel... holkaodkoni@centrum.cz
holkaodkoni
napsal(a):
Prodám sedlo vhodné na koně s nízkým nebo málo výrazným širokým kohoutkem. (Komora široká 18 cm!!!) černé barvy . POSEDLÍ 17.5 . dovoz německo pěkné sedýlko pěkné kvality 5 500 kč .Velmi dobrý stav. Nesedí nám bohužel... holkaodkoni@centrum.cz
holkaodkoni
napsal(a):
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Kamarádka prodává hnědé skokové sedlo, starší, ale kvalitní a v dobrém stavu. Sedlo je vhodné na užší kohoutkaté koně, má úzkou komoru a výrazné kolenní opěrky. Používané bylo na staršího plňáska s velmi výrazným kohoutkem. Cena 2.500Kč. Teplicko.
Bližší informace na tel.: 731 753 828.
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
vel. posedlí 15", ve velmi dobrém stavu, vhodné na poníka s menším kohoutkem. K prodeji i s:
+ třmeny a třmen. řemeny,
+ dečkou (vepředu spravovaný lem na jedné straně, jinak v pořádku),
+ nylonovou uzdečkou na menšího pony (použitá asi 3x, tzn. naprosto bez poškození, jako nová) - je bez otěží; super věc do vody
+ udidlem.
Cena za vše 4000 Kč. Více fotografií lze poslat e-mailem ( strelish@seznam.cz ). Osobní předání v Ostravě nebo Opavě, jinak dobírkou (+ cca 100 Kč).
strelish
napsal(a):
vel. posedlí 15", ve velmi dobrém stavu, vhodné na poníka s menším kohoutkem. K prodeji i s:
+ třmeny a třmen. řemeny,
+ dečkou (vepředu spravovaný lem na jedné straně, jinak v pořádku),
+ nylonovou uzdečkou na menšího pony (použitá asi 3x, tzn. naprosto bez poškození, jako nová) - je bez otěží; super věc do vody
+ udidlem.
Cena za vše 4000 Kč. Více fotografií lze poslat e-mailem ( strelish@seznam.cz ). Osobní předání v Ostravě nebo Opavě, jinak dobírkou (+ cca 100 Kč).
Prodám černé universální sedlo od Marka Zborila v perfektrním stavu. Komora č. 2, posedlí 17,5". Možno holé nebo komplet. Cena dohoda. K vidění v Praze. kontakt barbora.ivories@seznam.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám zánovní, téměř neježděné kvalitní weasternové sedlo na mohutnějšího koně. Vysoká kvalita, vyztužené , váha 20 kg, 16,5". Původní cena byla 45000,- Kč. Nabízím za 25000,-, při rychlém jednání slevím.
Tel. 603233342
napsal(a):
Prodám zánovní, téměř neježděné kvalitní weasternové sedlo na mohutnějšího koně. Vysoká kvalita, vyztužené , váha 20 kg, 16,5". Původní cena byla 45000,- Kč. Nabízím za 25000,-, při rychlém jednání slevím.
Tel. 603233342
Koupím sedlo
Jen značkové (KT, Hauzr, Libich,....) žádné no name z dovozu. Skokové nebo skokový kontakt, komora 2 nebo 3. Prosím nabídněte. Klidně i mailem (revena@seznam.cz)
liala
napsal(a):
Kamarádka prodává hnědé skokové sedlo, starší, ale kvalitní a v dobrém stavu. Sedlo je vhodné na užší kohoutkaté koně, má úzkou komoru a výrazné kolenní opěrky. Používané bylo na staršího plňáska s velmi výrazným kohoutkem. Cena 2.500Kč. Teplicko.
Bližší informace na tel.: 731 753 828.
Pro liala: nemáš ještě nějakou fotku bez jezdce? Nejlépe z více stran....Díky (možná bych uvažovala, jsem na hnědá sedla, mám A1/1 trochu širšího po appa a toto je za super cenu) Holé nebo komplet?
ladys
napsal(a):
Pro liala: nemáš ještě nějakou fotku bez jezdce? Nejlépe z více stran....Díky (možná bych uvažovala, jsem na hnědá sedla, mám A1/1 trochu širšího po appa a toto je za super cenu) Holé nebo komplet?
Bohužel, fotek mám jen pár a všechny s jezdcem. Sedlo neprodávám já, ale kamarádka, takže detailní fotky nemám, ale když jí zavoláš na to číslo, tak se určitě nějak domluvíte, třeba by ti mohla poslat MMS. Nebo jestli to počká do zítra, tak jsme domluvené, že sedlo nafotim, tak bych je mohla poslat zítra. Zatím můžu poslat max. ty fotky pod jezdcem. Jestli holé nebo komplet nevím, s tím bys musela taky na ní. Ale třmeny, řemeny i podbřišník k němu má, tak by asi záleželo na domluvě. Myslím, že by dala i komplet.
liala
napsal(a):
Bohužel, fotek mám jen pár a všechny s jezdcem. Sedlo neprodávám já, ale kamarádka, takže detailní fotky nemám, ale když jí zavoláš na to číslo, tak se určitě nějak domluvíte, třeba by ti mohla poslat MMS. Nebo jestli to počká do zítra, tak jsme domluvené, že sedlo nafotim, tak bych je mohla poslat zítra. Zatím můžu poslat max. ty fotky pod jezdcem. Jestli holé nebo komplet nevím, s tím bys musela taky na ní. Ale třmeny, řemeny i podbřišník k němu má, tak by asi záleželo na domluvě. Myslím, že by dala i komplet.
o nespěchá... Stačí když ho nafotíš a dáš sem fotky nebo pošleš na můj mail. Když ho prodá, tak ho prodá, nic se neděje. Nevíš od koho je?
janulka
napsal(a):
Koupím sedlo
Jen značkové (KT, Hauzr, Libich,....) žádné no name z dovozu. Skokové nebo skokový kontakt, komora 2 nebo 3. Prosím nabídněte. Klidně i mailem (revena@seznam.cz)
prodám sedlo hnědé kontaktní skokové italské Däslo, vel. posedlí 17,5, komora č. 2, pohodlné,100% stav, komplet za 11tis.
jahudka
napsal(a):
prodám sedlo hnědé kontaktní skokové italské Däslo, vel. posedlí 17,5, komora č. 2, pohodlné,100% stav, komplet za 11tis.
1/2 roku staré
janulka
napsal(a):
Koupím sedlo
pro janulka: Ahoj taky prodávám sedlo kentaur priamos. komora 2. posedlí 17,5. 2 roky staré. Holé za 10 000,- kdyby si měla zájem tak se ozvy. nemá žádné vady zkontrolováno p. Hakrem z Equiservisu. Na fotce kdyz bylo nové.
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám vojenské sedlo. Cenu nabídněte. Více foto pošlu na email.
Nebo aspoň poraďte kde bych sehnala info o vojenských sedlech. Co je to za typ atd.
klarusa
napsal(a):
Prodám černé universální sedlo od Marka Zborila v perfektrním stavu. Komora č. 2, posedlí 17,5". Možno holé nebo komplet. Cena dohoda. K vidění v Praze. kontakt barbora.ivories@seznam.cz
stale na prodej
sabora

evelin
napsal(a):
Prodám vojenské sedlo. Cenu nabídněte. Více foto pošlu na email.
Nebo aspoň poraďte kde bych sehnala info o vojenských sedlech. Co je to za typ atd.
koupím sedlo na pony , western- nebo hluboké turistické.........
tigris.panthera@centrum.cz
sabora
napsal(a):
koupím sedlo na pony , western- nebo hluboké turistické.........
tigris.panthera@centrum.cz
Prodám kompletní sedlo černé barvy,komora střední,posedí 17,5.Sedlo je v dobrém stavu,neporušená kostra.Používané na ČT. Možno si vyzkoušet Cena 4000Kč
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Tak konečně to moje sedlo: Koupila jsem ho nedávno a nesedí mi na koně což mně štve , protože je supr. Je v slušném stavu na bočnicích mírně odřeno prodám ho se třmeny , třemenovými řemeny možno i bodbřišník . Komplet cena je 3000Kč + poštovné Vyměním i za slušné sedlo s komorou 3.E-mail je : kunsandra@seznam.cz AHOJ sandruna!
sandruna
napsal(a):
Tak konečně to moje sedlo: Koupila jsem ho nedávno a nesedí mi na koně což mně štve , protože je supr. Je v slušném stavu na bočnicích mírně odřeno prodám ho se třmeny , třemenovými řemeny možno i bodbřišník . Komplet cena je 3000Kč + poštovné Vyměním i za slušné sedlo s komorou 3.E-mail je : kunsandra@seznam.cz AHOJ sandruna!
A další
sandruna
napsal(a):
A další
prodám skokové sedlo Kentaur Charon,posedlí 17,5,komora 1,rok staré,málo používané,jako nové,jen lehce vydřené od řemenů.Cena 13000 kč
causinka2
napsal(a):
prodám skokové sedlo Kentaur Charon,posedlí 17,5,komora 1,rok staré,málo používané,jako nové,jen lehce vydřené od řemenů.Cena 13000 kč
další foto
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám starší anglické sedlo značky SAXO. Sedlo je zachovalé, celokožené, pravidelně udržované, neježděné.
Cena za holé sedlo 4000.- dohoda možná
Kontakt a foto na lucik.dera@centrum.cz
nikiska
napsal(a):
prodám sedlo na rekreační ježdění, celkem je v pořádku, akorát má prasklou kostru. Je pro někoho, kdo si ji dokáže opravit a nebo má známé. Jinak jako třeba dekoraci někam. Velikost je to posedlí 17,5 a komora 2. Prodám pouze za symbolickou cenu
ahoj kolik chceš za to sedlo?a pro ostatní?víte kolik stojí oprava kostry?
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Nabízím drezurní sedlo, kvalitní, s nízkým polštářem a malými opěrkami. Na širší (a i vyšší) kohoutek a rovnější hřbet. Včetně vykrojené drezurní bílé dečky a neoprenového téměř nového podbřišníku 60cm. Cena 6500,- včetně poštovného.
stieberova
napsal(a):
Nabízím drezurní sedlo, kvalitní, s nízkým polštářem a malými opěrkami. Na širší (a i vyšší) kohoutek a rovnější hřbet. Včetně vykrojené drezurní bílé dečky a neoprenového téměř nového podbřišníku 60cm. Cena 6500,- včetně poštovného.
Prodám anglické sedlo v dobrém stavu, cena 3,2 tis při rychlém jednání za komplet Více foto mailem či na mém webu, popř. 731/764 653
buggyna

XXX.XXX.81.124
jessyn
napsal(a):
Prodám anglické sedlo v dobrém stavu, cena 3,2 tis při rychlém jednání za komplet Více foto mailem či na mém webu, popř. 731/764 653
můžeš napsat o sedlu něco bližšího? co je to za značku, jak je asi tak staré, jaká komora a jaké je to posedlí?popřípadě odkud jste?
buggyna

XXX.XXX.81.124
jessyn
napsal(a):
Zdravím,
sedlo je už zamluveno, pokud by se něco změnilo, určitě se ozvu
néé v poho,já se jen kdyby bylo bližší info
buggyna
napsal(a):
To není vzkaz pro Tebe, ale pro ostatní čtenáře fauny této diskuze
Bližší info? No víš, když jsem ho kupovala, tak mě hlavně zajímalo, aby koni sedělo, bývalá majitelka sedla mi o něm taky nic neřekla, a víš jak za tu cenu....darovanému koni na zuby nehleď
buggyna

XXX.XXX.81.124
jessyn
napsal(a):
To není vzkaz pro Tebe, ale pro ostatní čtenáře fauny této diskuze
Bližší info? No víš, když jsem ho kupovala, tak mě hlavně zajímalo, aby koni sedělo, bývalá majitelka sedla mi o něm taky nic neřekla, a víš jak za tu cenu....darovanému koni na zuby nehleď
tak to pardon!
1, darované za ty prachy neni a za 2, člověk by asi o tom sedle taky něco měl vědět...zda to neni indie a jestli se vůbec do toho vejde ono je krásný když sedí koni,ale z fotky to nepoznáš a musí sedět i jezdci
hodně štěstí kupujícím od Tebe sedlo, si moc příjemná na informace...
buggyna
napsal(a):
tak to pardon!
1, darované za ty prachy neni a za 2, člověk by asi o tom sedle taky něco měl vědět...zda to neni indie a jestli se vůbec do toho vejde ono je krásný když sedí koni,ale z fotky to nepoznáš a musí sedět i jezdci
hodně štěstí kupujícím od Tebe sedlo, si moc příjemná na informace...
a proč bych měla tady veřejně vše psát, kdo chce mi napíše mail, nebo zavolá, ty se jen ptáš, ale evidentně zájem stejně nemáš, takže asi tak
buggyna

XXX.XXX.81.124
jessyn
napsal(a):
a proč bych měla tady veřejně vše psát, kdo chce mi napíše mail, nebo zavolá, ty se jen ptáš, ale evidentně zájem stejně nemáš, takže asi tak
pravda, proč to psát když ho chceš prodat... ať žije logika! Ono by tě to zabilo kdys to napsala. Jak už sem psala, bůh s těma co si od tebe něco koupí,si milá jak vosina v prdeli. O sedlo bych možná zájem i měla když sem se ptala,ale jednat s takovym člověkem jako si ty mi za to "darování" nestojí . Takže asi tak
buggyna
napsal(a):
pravda, proč to psát když ho chceš prodat... ať žije logika! Ono by tě to zabilo kdys to napsala. Jak už sem psala, bůh s těma co si od tebe něco koupí,si milá jak vosina v prdeli. O sedlo bych možná zájem i měla když sem se ptala,ale jednat s takovym člověkem jako si ty mi za to "darování" nestojí . Takže asi tak
Zdravím,
Odpovědět... | Autor: jessyn (JESSIE KEY) | Vloženo: 01.09.2008 14:08:36
Re: Re: Re: Re: Re: Prodej sedel
logicky dodávat blíže info, když sedlo je již prodané, no a mě to stejně nezajímalo, sedlo sem vyzkoušela a jela, mě pár kaček nezabije
buggyna

XXX.XXX.81.124
jessyn
napsal(a):
Zdravím,
Odpovědět... | Autor: jessyn (JESSIE KEY) | Vloženo: 01.09.2008 14:08:36
Re: Re: Re: Re: Re: Prodej sedel
logicky dodávat blíže info, když sedlo je již prodané, no a mě to stejně nezajímalo, sedlo sem vyzkoušela a jela, mě pár kaček nezabije
ještě lepší dávat do inzerce prodané sedlo... tleskám ti!! A zkusit a ject, výborný přístup k výběru sedla. Njn, každý sme nějaký. Mě zas nezabije si za sedlo připlatit, hlavně když se dozvim co to je,a jak je to velký
Ještě že nás jako ty není víc
Ahoj
buggyna
napsal(a):
ještě lepší dávat do inzerce prodané sedlo... tleskám ti!! A zkusit a ject, výborný přístup k výběru sedla. Njn, každý sme nějaký. Mě zas nezabije si za sedlo připlatit, hlavně když se dozvim co to je,a jak je to velký
Ještě že nás jako ty není víc
Ahoj
no tak tohle řešit opravdu nebudu
v dnešní době je vše jen o penězích, lidi se dívaj za kolik....
je jim jedno co
buggyna

XXX.XXX.81.124
jessyn
napsal(a):
no tak tohle řešit opravdu nebudu
v dnešní době je vše jen o penězích, lidi se dívaj za kolik....
je jim jedno co
to si nemyslím,plno jidí zajímá i co kupují,ale od tebe se to nedozví...
jessyn
napsal(a):
to si nemyslím, ale přesto díky za poučení, vemu si příklad pro příště
víš, já toho už prodala docela dost, sedel sem měla kolem deseti, už si je všechny ani moc nepamatuju
Prodám sedlo Kentaur Olympic, posedlí 18, komora 2, velmi pohodlné, dobré na parkury i normální ježdění, asi 2 roky staré ale hezké, červeno-hnědá kůže. Cena 14tis.
gabineska
napsal(a):
Prodám sedlo Kentaur Olympic, posedlí 18, komora 2, velmi pohodlné, dobré na parkury i normální ježdění, asi 2 roky staré ale hezké, červeno-hnědá kůže. Cena 14tis.
SKOKOVÁ STUBBEN,KIEFFER a KENTAUR
Prodám dvě skoková sedla, obě v super stavu, po kontrole sedlářem, vhodná i do vyššího skákání, ale využívaná pouze rekreačně:
STUBBEN, černé, vykrojená bočnice víc dopředu, výrazné přední a zadní opěrky, posedlí 17,5,komora 2 - 3, používané na mohutného teplokrevníka, cena včetně značkových třmenových řemenů BR a kloubkových značkových bezpečnostních třmenů 11.500 Kč
KIEFFER, barva mahagon, posedlí 17, komora 2, vhodné na jemnějšího koně i s vysokým kohoutkem, používané na A 1/1 a drobného teplokrevníka, je lehoučké a menší, takže ho v pohodě zvládne nasedlat i dítě na poníka, přední i zadní opěrky, cena včetně nerez třmenů a řemenů v barvě sedla 8.000 Kč
KENTAUR HANULAY, černé, komora 2, otevřená, posedlí 17,5, super stav, cena vč.třmenů a řemenů 8.500 Kč.
Foto mailem.
buggyna

XXX.XXX.81.124
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám KT Apollon
hlubší skokový univerzál který dává větší oporu v sedu. posedlí 17,5 komora 2 , sedlo je 3 roky staré. Na levé straně trochu poškrábané od třmenu,ale funkčnosti nevadí. Prodávám z důvodu koupě více kontaktního sedla.
Cena 11 500,-
Foto na meilu
buggyna
napsal(a):
to si nemyslím,plno jidí zajímá i co kupují,ale od tebe se to nedozví...
Adino, ono to je jinak. Dala ho sem a za pár minut jsem ji odchytla že si ho vezmu, proto tu chvíli poté psala že je už zamluvené, já z ní tahala info tak se jí to sem už nechtělo psát, tak se nezlob.
buggyna
napsal(a):
Prodám KT Apollon
hlubší skokový univerzál který dává větší oporu v sedu. posedlí 17,5 komora 2 , sedlo je 3 roky staré. Na levé straně trochu poškrábané od třmenu,ale funkčnosti nevadí. Prodávám z důvodu koupě více kontaktního sedla.
Cena 11 500,-
Foto na meilu
Koupím modrou podsedlovou dečku, nutné foto, odběr ihned!!!
i menší vel
jessyn
napsal(a):
Koupím modrou podsedlovou dečku, nutné foto, odběr ihned!!!
i menší vel
Prodám kvalitní sedlo KT Seneca, ježděné cca necelý rok, předchozím majitem neježděné vůbec. velikost komory 2(otevřená komora), posedlí 17,5. sedlo je opečovávabé a pravidelně mazané. Foto můžu poslat emailem
tauria@seznam.cz nebo 723 516 792
tauria
napsal(a):
Prodám kvalitní sedlo KT Seneca, ježděné cca necelý rok, předchozím majitem neježděné vůbec. velikost komory 2(otevřená komora), posedlí 17,5. sedlo je opečovávabé a pravidelně mazané. Foto můžu poslat emailem
tauria@seznam.cz nebo 723 516 792
Prodám skokový speciál Jan Hauzr Beral, kombinace barev hnědá- černá, hranatá rozsocha, velikost posedlí 17,5 , komora č.2, staré 2 roky, pošetřené. PC: 20.000,- , NC: 12.000,- Spěchá!!!
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám skokové CTD Gipfel. komora 2, posedlí 17,5
cena 8400kč
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám všestranně skokové Felsbach.Švýcarské sedlo na gelovém polštáři s elastickou kostrou. Komora 32/2/ posedlí 17". Velmi lehoučké, vhodné i na pony.
Cena 5500kč
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
A ještě všestranně skokového Kieffera. Komora otevřená 2, Posedlí 17,5. Mírně opravované, stále pěkné. Fotky zatím nemám..dodám později..
Cena 5500kč
Na této fotce je ještě před opravou..
sheiter
napsal(a):
A ještě všestranně skokového Kieffera. Komora otevřená 2, Posedlí 17,5. Mírně opravované, stále pěkné. Fotky zatím nemám..dodám později..
Cena 5500kč
Na této fotce je ještě před opravou..
ja prodavam sedlo kvalitni vyroby, ale ma uz nakych 15 let. neznackove ale z kvalitni kuze - zadna indie. teda, jestli je znackove nevim, ke me se dostalo jako stare, vyslouzile skokove sedlo. dobry stav, jen uz je na nem znat vek. na posedli roztrhle svy, trosku. no musite ho videt kdo ma zajem. a zadni rozsocha trochu rozsoupana, sedlove polstare jsou jeste latkove, barva hnedocerna, kolenni operky v super stavu, bocnice taky, super pohodlne, ale holt starsi. pro nenarocne uzivatele treba jako erarni. duvod prodeje: nesedi uz mi na koni. co se nasvalil, komora 1 mu přestala sedět, je to hafling x hucul, ale já pořídila širší sedlo. posedlí 17,5. komora 1 . kdyby byla širší komora, neprodávala bych ho, jak říkám pro nenáročné uživatele. prodávám za 1500 kč + podbřišník 125 cm, nový nepoužitý, jen vyzkoušený bez dotahovacích gum zdarma. sedlo je udržované, kůže není popraskaná a je pravidelně mazané.
pouze osobní odběr, nebo na dobírku, ale poštovné hradí kupující. možno vidět v Třinci - jak říkám dohoda možná na mailu BarboraJichova@seznam.cz
foto mailem
stalonek
napsal(a):
ja prodavam sedlo kvalitni vyroby, ale ma uz nakych 15 let. neznackove ale z kvalitni kuze - zadna indie. teda, jestli je znackove nevim, ke me se dostalo jako stare, vyslouzile skokove sedlo. dobry stav, jen uz je na nem znat vek. na posedli roztrhle svy, trosku. no musite ho videt kdo ma zajem. a zadni rozsocha trochu rozsoupana, sedlove polstare jsou jeste latkove, barva hnedocerna, kolenni operky v super stavu, bocnice taky, super pohodlne, ale holt starsi. pro nenarocne uzivatele treba jako erarni. duvod prodeje: nesedi uz mi na koni. co se nasvalil, komora 1 mu přestala sedět, je to hafling x hucul, ale já pořídila širší sedlo. posedlí 17,5. komora 1 . kdyby byla širší komora, neprodávala bych ho, jak říkám pro nenáročné uživatele. prodávám za 1500 kč + podbřišník 125 cm, nový nepoužitý, jen vyzkoušený bez dotahovacích gum zdarma. sedlo je udržované, kůže není popraskaná a je pravidelně mazané.
pouze osobní odběr, nebo na dobírku, ale poštovné hradí kupující. možno vidět v Třinci - jak říkám dohoda možná na mailu BarboraJichova@seznam.cz
foto mailem
fotky zde
stalonek
napsal(a):
další
další foto: kdo nečetl: cena 1500 + podbřišák 125 cm!
stalonek
napsal(a):
další foto: kdo nečetl: cena 1500 + podbřišák 125 cm!
foto.
stalonek
napsal(a):
posouvám..
Prodám sedlo KT MEDEA. Komora 3,posedlí I7" . Staré tři roky,málo používané,nepoškozené ve velmi dobrém stavu. Cena kolem I3 000,- tel: 72I608700
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
bordeauxx
napsal(a):
Prodám sedlo KT MEDEA. Komora 3,posedlí I7" . Staré tři roky,málo používané,nepoškozené ve velmi dobrém stavu. Cena kolem I3 000,- tel: 72I608700
A odkud jste??
sadzi saj
napsal(a):
A odkud jste??
Krásné pohodlné,polstrované sedlo Hudeček trail - šité na míru na A1/1,pasuje na vyšší kohoutek - i ČT ,7 let staré pouhých 12 kg těžké,vhodné spíše pro dívku,vyměním za Zajac, Merill -lehčí sedlo,na kulatého koně.nyní mám QH a nesedí mu bohužel.mail hannyrocky@seznam.cz
westgirl
napsal(a):
Krásné pohodlné,polstrované sedlo Hudeček trail - šité na míru na A1/1,pasuje na vyšší kohoutek - i ČT ,7 let staré pouhých 12 kg těžké,vhodné spíše pro dívku,vyměním za Zajac, Merill -lehčí sedlo,na kulatého koně.nyní mám QH a nesedí mu bohužel.mail hannyrocky@seznam.cz
sadzi aj: koho se ptáš? jestli mě, tak z 3nce
stalonek
napsal(a):
foto mailem
popřípadě to sedlo vyměním za nějaké starší syntetické které by sedělo mému koni, teda komora shruba 2 - 3 a posedlí od té 17ky do 18ky
stalonek
napsal(a):
popřípadě to sedlo vyměním za nějaké starší syntetické které by sedělo mému koni, teda komora shruba 2 - 3 a posedlí od té 17ky do 18ky
KOUPILA bych kvalitního univerzála, spíš drezurnějšího typu (ne Norton či Wintec)
!!komora 3!! posedlí 17- 17,5 kontaktujte mě na lllow@seznam.cz nebo 776787064
Děkuji
westgirl
napsal(a):
Můžu se zeptat, ty znáš sedláře Meryla? Odkud jsi?
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
prodám westernové sedlo... šité na čt, A1/1 a podobné... or J.Rejmona typ California... sedlo je neponičené a hrozne pohodlné... na ceně se dohodneme...možno na splátky... přidám celý komplet.(uzdečka, poprsák, oba podbřišáky.. (mail trnkova.m@email.cz)
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
drezurní Kentaur Artemis,vynikající stav,ježděný asi2 měs.,tmavě hnědý tel. 774 906 009 jarcane@seznam.cz ;-)

jarca
napsal(a):
drezurní Kentaur Artemis,vynikající stav,ježděný asi2 měs.,tmavě hnědý tel. 774 906 009 jarcane@seznam.cz ;-)
Prodám starší kvalitní westernové sedlo české výroby s drobnými vadami z používání, zachovalé, pravidelně ošetřované, decetně zdobené dubovým listem. Na koně se středním kohoutkem, posedlí 16. Vyzkoušení samozřejmostí. Více fotek mailem, cena 12 000 Kč - sleva dohodou. Pošlu i na dobírku. Tel 605441171
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám univerzální a skokové sedlo USG, špičková kvalita, výroba Němceko: bývalý Kieffer. Posedlí 17, komora 2-3 (střední velikost, pro ČT, A1/1, A1/2). Komfortní měkký vlněný polštář, příjemně řešené kolenní opěrky, zápinky krátké, skvělé bezpečnostní zápinky k třmenovým řemenům, kvalitně zpracovaná odlehčená sedlová kostra, v perfektním stavu bez jakýchkoliv vad či poškození (viz. fotografie). Velice málo ježděné cca 1-2 v týdnu (používáno pouze jako druhé sedlo k distančnímu), 1/2 roku staré. Sedlo je pohodlné, vhodné na delší trasy, vyjížďky, supr na přiježďování a výborně vede nad skokem. Důvod prodeje: mému plňáskovy nesedí, je mu větší ..
Prodám za 8.500 Kč nebo vyměním za sedlo srovnatelné kvality s užší nebo tvarovatelnou komorou a posedlí 17,5 - 18. K předání či vyzkoušení v Jablonci n. Nis. (Liberec)
V případě zájmu mě, prosím, kontaktujte na e-mailu cerridwen@seznam.cz nebo na telefonním čísle 775030513.
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Pleasure- dovoz USA, ruční práce, posedlí 16 vycpané s hladkou kůží- krásně měkké, Gullet: 6 1/2, Bars: Semi quarter, horn: 3palce, Stirrups: 3 inch matching, Cantle: 3 1/2 inch, Close contact tooled leather skirts, fenders and jockies
Na mohutnějšího koně (může být i hafling nebo began)
K sedlu mohu přidat nové kovové třmeny a uzdečku, podbřišník a podsedlovku- pěkně sladěný komplet v tom případě by byla cena 19 000,- info a foto na emailu pilgrisek@seznam.cz nebo 724322720
mohu prodat i samotné sedlo
foto na http://pilgrisek.album.cz/westernove-sedlo/
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Prodám tmavě hnědé sedlo Pfiff.
Posedlí č. 18" - ale velikostně spíše 17,5".
Vykrojená komora č. 2, sedlo je pěkné, není poškozené - je to drezůrní univerzál, hlubší.
Hodí se na koně se středním až vyšším kohoutkem.
Cena je 3.000 Kč za holé.
abladero@seznam.cz
terushka
napsal(a):
Spěchá!!!
Koupím sedlo levně na tlusčího ponyho barva černá nebo hnědá.Může být i starší ale v dobrém stave!
emai: annaprovazkova@seznam.cz
nett
napsal(a):
Koupím sedlo levně na tlusčího ponyho barva černá nebo hnědá.Může být i starší ale v dobrém stave!
emai: annaprovazkova@seznam.cz
prodám westernové sedlo, na kulatějšího koně, posedlí 16. Starší, ale kvalitní práce, celé komplet opravené, kostra zkontrolovaná sedlářem. Sedlo je velice pohodlné. Cena i s dekou a neoprén. podbřišníkem kolem 8 000,- Více info na mailu ettelwen@centrum.cz
ettelwen
napsal(a):
prodám westernové sedlo, na kulatějšího koně, posedlí 16. Starší, ale kvalitní práce, celé komplet opravené, kostra zkontrolovaná sedlářem. Sedlo je velice pohodlné. Cena i s dekou a neoprén. podbřišníkem kolem 8 000,- Více info na mailu ettelwen@centrum.cz
prodam sedlo Lord, na sirsiho kone bez kohoutku, cena 5 500 + postovne
blizsi info popr foto na:
hrdinovaji@centrum.cz
liala
napsal(a):
dobytkářské-honácké sedlo,třikrát použité,nesedí jezdci,pro lehčího jezdce a kulatého koně,dobře drží sed,křesílko....