Uživatel s deaktivovaným účtem

pretty 1
napsal(a):
Teda holky, teď jsme málem měli 3krát 123!!! Já to zrušila na poslední chvíli
Luci, na netu jsem to nenašla, ale mamka to má doma, tak to všechno zjistím a po obědě dám vědět!!!!
napsal(a):
Teda holky, teď jsme málem měli 3krát 123!!! Já to zrušila na poslední chvíli
Luci, na netu jsem to nenašla, ale mamka to má doma, tak to všechno zjistím a po obědě dám vědět!!!!
Tak holky já se omlouvám, ale pořád se mi tady žádná jiná rada neukazovala, tak na tu mojí zapomeňte, ten můj počítač má nějaké zpoždění.
charliebob
napsal(a):
Tak holky já se omlouvám, ale pořád se mi tady žádná jiná rada neukazovala, tak na tu mojí zapomeňte, ten můj počítač má nějaké zpoždění.
Z té mojí to sem zkopčím a je to.
Tak v kuchyni máme normální lino. Už je staleté /desetileté/ a potřebovalo by vyměnít, ale to počká. Plyn nemáme, takže u nás připadá v úvahu pouze ta eletrika nebo kamna na dřevo, tak jsem se rozhodla pro eletriku.
pretty 1
napsal(a):
Tak to se povedlo...
Vendul budeš strašně moc hodná, když mi to seženeš. A myslíš, že se to dá koupit ve zverimexu? Nebo to mám skusit obědnat přez net???? ALe co dodací lhůta??? Poraď prosím...
Vendul a máš na fotce to vaše lino???? Možná by u nás ten kompromis taky vyhrál,ale ještě jsem o tom neslyšela
Boží, my taky nemáme plyn,ale plynová bomba to vyřeší. Ale třeba se rozhodnu pro tu elektrikou...... Je tžo ještě daleko
A to lino je na fotce hezké....

pretty 1
napsal(a):
Vendul budeš strašně moc hodná, když mi to seženeš. A myslíš, že se to dá koupit ve zverimexu? Nebo to mám skusit obědnat přez net???? ALe co dodací lhůta??? Poraď prosím...
Vendul a máš na fotce to vaše lino???? Možná by u nás ten kompromis taky vyhrál,ale ještě jsem o tom neslyšela
Boží, my taky nemáme plyn,ale plynová bomba to vyřeší. Ale třeba se rozhodnu pro tu elektrikou...... Je tžo ještě daleko
Luci myslím že to Ti dodá jen vet nebo lékárna. Přes net těžko, jsou to všechno specialní přípravky a všude na stránkách je, že to seženeš jen u veta... Ale lékárna by to mohla mít do druhého dne! Nebo vet v ordinaci.
Lino vyfocené mám, ale ne tady, donesu to zítra, ju? Je měkké, není tak studené jako plovoučka a hlavně, když ho poliješ tak nenabobtná ! A všichni se ptají co je to za plovoučku!
.
pretty 1
napsal(a):
Jo a taky jsem Vám slíbila fotečky,ale jelikoš veškeré mé aktivity byly věnovány kočičákům, tak jsem na focení neměla fakt náladu a předala jsem to Mírovi. Takže na fotkách je pouze baráček,ale koťátka jen na 2
pretty 1
napsal(a):
Plynovou bombu já neciiiii, ani plyn, to já se bojím, že to buchneeee, to já su poseeeraaaaa
Bacha na tu baštu těm koťátkům. My se snažili tenkrát zachránit jednoho nedomrlého pašíka a v podstatě nám potom vet řekl, že jsme mu naopak ublížili, když jsme mu udělali příliš husté mléko, že to chtělo spíše tekutiny v podobě čajíčku apod. Bohužel to šlo tenkrát strašně rychle, takže už jsme ho nezachránili.

charliebob
napsal(a):
Plynovou bombu já neciiiii, ani plyn, to já se bojím, že to buchneeee, to já su poseeeraaaaa
Bacha na tu baštu těm koťátkům. My se snažili tenkrát zachránit jednoho nedomrlého pašíka a v podstatě nám potom vet řekl, že jsme mu naopak ublížili, když jsme mu udělali příliš husté mléko, že to chtělo spíše tekutiny v podobě čajíčku apod. Bohužel to šlo tenkrát strašně rychle, takže už jsme ho nezachránili.
Našim plyn bouchl, mamka byla celá popálená, taťka jen ruce. Ještě než se mamka vrátila ze špitálu tak taťka koupil elektriku! Plyn je ee!
napsal(a):
Našim plyn bouchl, mamka byla celá popálená, taťka jen ruce. Ještě než se mamka vrátila ze špitálu tak taťka koupil elektriku! Plyn je ee!
Téééda, tos nám snad ani neměla říkat. Já se teď budu bát v autě vozit i tu pidibombu, co vozím Emilovi, když zabíjíme, aby mohl případné zbylé štětiny opáliti. Bojím, bojím.

charliebob
napsal(a):
Téééda, tos nám snad ani neměla říkat. Já se teď budu bát v autě vozit i tu pidibombu, co vozím Emilovi, když zabíjíme, aby mohl případné zbylé štětiny opáliti. Bojím, bojím.
To byla Boži chyba toho sporáku, tak neboj! A už je to dávno!!!!
charliebob
napsal(a):
No já jim do včera ředila obyč mléko vodou 1:1 a sladila jimho,ale vetn mi řekl, že je to sice dobré,ale potřebují víc vitamínků a ještě něco,a tak mi dal přímo tohle mlíčko. Řekl mi jak jim to mám ředit a kolik toho dávat a je to, takže z tohodle strach nemám
pretty 1
napsal(a):
No já jim do včera ředila obyč mléko vodou 1:1 a sladila jimho,ale vetn mi řekl, že je to sice dobré,ale potřebují víc vitamínků a ještě něco,a tak mi dal přímo tohle mlíčko. Řekl mi jak jim to mám ředit a kolik toho dávat a je to, takže z tohodle strach nemám
Teda i když fotky zmenším, tak jsou takovéhle ošklivé ......fůj
pretty 1
napsal(a):
pretty 1
napsal(a):
Dávno, nedávno, stejně bojiiimmm
Holky já teď úplně odbočím. Už jste viděli to video s tím miminem a hadem. To je naprosto šílené, dostala jsem to dneska do pošty. Jestli ne, tak vám to hodím na mailiky.

pretty 1
napsal(a):
Luci super!!!! To je vidět pokrok!!!!!!!!!
charliebob
napsal(a):
Dávno, nedávno, stejně bojiiimmm
Holky já teď úplně odbočím. Už jste viděli to video s tím miminem a hadem. To je naprosto šílené, dostala jsem to dneska do pošty. Jestli ne, tak vám to hodím na mailiky.
Lůci, vy jedete fakt jak draci. Kdybych měla já novej domeček, tak bych chtěla taky dřevěné podlahy a žádné linoleum, ale holt člověk musí taky koukat na finance.

pretty 1
napsal(a):
Jé, to je domíchaváč, že? Ten je super!!!!!!!!
napsal(a):
Jé, to je domíchaváč, že? Ten je super!!!!!!!!
vendí je to domýchávač a pumpa - to je obrovské monstrum s ramenem a beton dávaj pěkně rovnou nahoru.Klidně i do 12 patra paneláku
charliebob
napsal(a):
Lůci, vy jedete fakt jak draci. Kdybych měla já novej domeček, tak bych chtěla taky dřevěné podlahy a žádné linoleum, ale holt člověk musí taky koukat na finance.
Jen klidně dávej. Víš co je úžasný. Že teď už je k dispozici ta těžká technika, viď. To je potom hnedka vidět, jak domeček pěkně roste a přibývá. Když si vzpomenu, jak betonovali chlapi stropy u Emilova bráchy a všechno to vozili na kolečkách, to bylo šílený. Takhle je to fakt paráda.

pretty 1
napsal(a):
vendí je to domýchávač a pumpa - to je obrovské monstrum s ramenem a beton dávaj pěkně rovnou nahoru.Klidně i do 12 patra paneláku
To se mi fakt líbí!!!!!!!!!!!!!!
charliebob
napsal(a):
Jen klidně dávej. Víš co je úžasný. Že teď už je k dispozici ta těžká technika, viď. To je potom hnedka vidět, jak domeček pěkně roste a přibývá. Když si vzpomenu, jak betonovali chlapi stropy u Emilova bráchy a všechno to vozili na kolečkách, to bylo šílený. Takhle je to fakt paráda.
No právě. Celé betonování stropu bylo přesně za 54 min hotové. Ale kdyby jsme to měli dělat po kolečku,nebo se taky vozí jeřáb,aby zvedal takovou nádobu, tak je to práce skoro na 2 dny. Jo dneska je to fakt všechno jednoduší.... ale díky bohu ....
Jinak ty podlahy bych si strašně přála dřevěné,ale ten kdo to nikdy neviděl a žije celý život v kobercích a linu, tak těžko pochopí tu krásu a praktičnost. A kord, když Mírovo otec je 50 let zpět a ten můj Blbec mu pořád věří......... Achjo,ale na koberce nepřistoupím za žádnou cenu. To klidně ty lina jo

pretty 1
napsal(a):
No právě. Celé betonování stropu bylo přesně za 54 min hotové. Ale kdyby jsme to měli dělat po kolečku,nebo se taky vozí jeřáb,aby zvedal takovou nádobu, tak je to práce skoro na 2 dny. Jo dneska je to fakt všechno jednoduší.... ale díky bohu ....
Jinak ty podlahy bych si strašně přála dřevěné,ale ten kdo to nikdy neviděl a žije celý život v kobercích a linu, tak těžko pochopí tu krásu a praktičnost. A kord, když Mírovo otec je 50 let zpět a ten můj Blbec mu pořád věří......... Achjo,ale na koberce nepřistoupím za žádnou cenu. To klidně ty lina jo
Koberec neee... to ani u nás neprošlo! Máme to lino a dlažbu.

pretty 1
napsal(a):
ještě jsem poštu neprohlížela,ale klidně pošli na
Pretty.1@seznam.cz
A my máme dřevo i na stropě
napsal(a):
Koberec neee... to ani u nás neprošlo! Máme to lino a dlažbu.
Přesně moje řeč.Když ne dřevěnou, tak linio a dlažbu, je to fakt lepší a i na tu údržbu je to paráda
Teda Boží to je hnus. To asi nepochopím, přoč to dělají. A je mi divné, že ta kobra neplyve ten jed a nebo že se do něj nezakousne. Asi má ty zuby vytrhaný a jed odsátý,ale stejně je to hnus
charliebob
napsal(a):
Musíš mu vysvětlit, že dřevěná podlaha je investice natrvalo, ale koberce či lina budete muset časem vyměnit.
No jo Boží,ale blbci to jen tak nevysvětlím. Budu ho muset vzít do nějaké firmy co to dělá, aby mu to vysvětlili odborníci a aby to viděl sám...... Možná to pomůže.
Já dřevo miluji, je to kousek přírody doma
Vendul moc hezké. To jsou nějaké stropní podhledy co?

charliebob
napsal(a):
K takovémuhle stropu přece nemůžete dát koberec. To by byla škoda, musíš na něj více přitlačit.
Boži, to je náš strop a my máme lino! Lucka má asi zatím betonový strop, že?
Lino jsem bohužel nenašla, ale našla jsem domeček zezadu

pretty 1
napsal(a):
No jo Boží,ale blbci to jen tak nevysvětlím. Budu ho muset vzít do nějaké firmy co to dělá, aby mu to vysvětlili odborníci a aby to viděl sám...... Možná to pomůže.
Já dřevo miluji, je to kousek přírody doma
Vendul moc hezké. To jsou nějaké stropní podhledy co?
Luci ty trámy jsou původní, jen z hora je udělaná nová podlaha z palubek a je to natřené na pinii. Vypadá to tady takové divné, ale ve skutečnosti je to tak, že máš vlastně nad hlavou pořád sluníčko!
pretty 1
napsal(a):
Přesně moje řeč.Když ne dřevěnou, tak linio a dlažbu, je to fakt lepší a i na tu údržbu je to paráda
Teda Boží to je hnus. To asi nepochopím, přoč to dělají. A je mi divné, že ta kobra neplyve ten jed a nebo že se do něj nezakousne. Asi má ty zuby vytrhaný a jed odsátý,ale stejně je to hnus
No ty zuby mít nemůže, to by snad to dítě sežrat nenechali. Říkala mi Eliška, že snad takhle ty děcka učí, aby se hadů nebály. Fakt hrůza, to ať se radši bojí.

charliebob
napsal(a):
Holky, vy mi v tom děláte guláááášššššš
My bychom jednou strašně moc chtěli mít pidisroubeček, se dřevěnýma podlahama, ale pořádnýma, ne těma plovoucíma a tam kde to nejde, tak dlažbu.
JJ Boží, nic jednoduchého!

napsal(a):
Luci, tam mamka měla toto
http://www.royalcanin.cz/ index.php?go=page&id_page=102 nebo
http://www.royalcanin.cz/ index.php?go=page&id_page=101 (1 mezera)
Doporučuju to první, sice je to i na pooperační stavy... no mrkni na to, třeba se s tím Vaším veterinářem poraď jestli by Ti to doporučil on, ale určitě to k něčemu je. Třeba jim bude stačit ten glukopur....
napsal(a):
Boží,jaký hadi,já žádný nemám,taky chcíí,děkujůůů!
Tady dneska táta začal sekat vojtěšku,Bobeš byl zatím v klidu,ale když byl ten traktor u ohrady,tak se přiběhl schovat k báběěěě!!!!To jsem se opravdu musela smááát,takovej velkej kluk a jde se schovat za padesátipětikilovou báábu,hihihihihi!
napsal(a):
Luci ty trámy jsou původní, jen z hora je udělaná nová podlaha z palubek a je to natřené na pinii. Vypadá to tady takové divné, ale ve skutečnosti je to tak, že máš vlastně nad hlavou pořád sluníčko!
Vendí je to moc hezké.A tem baráček taky. Ten vám úplně záviím. Fakt je moc hezký. Takový malinkatý a útulný. My ho taky chtěli malý,ale teď zjišťujem že je to velké.
pretty 1
napsal(a):
Tak a už poslední,abych to tu nezaplácala
Lůůco,téééda,Vy jedete s tím baráčkéém,to je parááádááá,hezky Vám to jde,tak si to tam hezky zařiď podle sebe,poněvadž Ty tam budeš trávit hodně času,až pak budeš s dětma doma,chlap se tam přijde hezky jen napapat a vyspinkat a zase odjede,že jooo?
Koťátků je mi moc líto,člověče,já jsem ještě nikdy se nesetkala s takovou nemocí u koček,a to máme kotěta každej rok aspoň 2 x,snad se ti Tvoje mňoukalky z toho dostanou!!!
napsal(a):
Luci, tam mamka měla toto
http://www.royalcanin.cz/ index.php?go=page&id_page=102 nebo
http://www.royalcanin.cz/ index.php?go=page&id_page=101 (1 mezera)
Doporučuju to první, sice je to i na pooperační stavy... no mrkni na to, třeba se s tím Vaším veterinářem poraď jestli by Ti to doporučil on, ale určitě to k něčemu je. Třeba jim bude stačit ten glukopur....
Vendulko moc ti děkuji hned to jdu najít
jaruska
napsal(a):
Boží,jaký hadi,já žádný nemám,taky chcíí,děkujůůů!
Tady dneska táta začal sekat vojtěšku,Bobeš byl zatím v klidu,ale když byl ten traktor u ohrady,tak se přiběhl schovat k báběěěě!!!!To jsem se opravdu musela smááát,takovej velkej kluk a jde se schovat za padesátipětikilovou báábu,hihihihihi!
Boženko,o tý Apolence to byla nejkráááásnějšíí zpráva,moooc Ti za ní děkujůůů,opravdu,Apolenka je nádherná a určitě Vám dá ještě několikero malých pašíčků a ráda s Váma ten důchod dožije,já bych tipla,že se tak dožívají třiceti let,ale možná i víc,pokud je někdo v lese nezastřelí,co myslíš Ty,kolika se dožívá paše???
jaruska
napsal(a):
Boženko,o tý Apolence to byla nejkráááásnějšíí zpráva,moooc Ti za ní děkujůůů,opravdu,Apolenka je nádherná a určitě Vám dá ještě několikero malých pašíčků a ráda s Váma ten důchod dožije,já bych tipla,že se tak dožívají třiceti let,ale možná i víc,pokud je někdo v lese nezastřelí,co myslíš Ty,kolika se dožívá paše???
Jo a Boží,Tobě věnuju mapy,které jsme vytvořili,neboť vím,že jich rozhodně užiješ!!!

pretty 1
napsal(a):
Vendí je to moc hezké.A tem baráček taky. Ten vám úplně záviím. Fakt je moc hezký. Takový malinkatý a útulný. My ho taky chtěli malý,ale teď zjišťujem že je to velké.
Luci nezáviď, není co! To já zavídím, máte to nový, my jen starou předělanou barabiznu! ! Dneska už zásadně do nového, cenově to výjde nastejno! Skoro, když nepočítám nějaký stavební pozemek v atraktivní lokalitě
!
Naše chlouba je toto!

pretty 1
napsal(a):
Vendulko moc ti děkuji hned to jdu najít
Nemáš zač!!!
charliebob
napsal(a):
Já vím a možná nikdy nebude, ale když my bychom moc rádi bydleli samy a tohle je moc hezky sen, co mě dost drží nad vodou.
Skočilo mi to úplně jinam, tak snad jste pochopili, kam to patří.
Jaruško, ty jsi prostě úžasná, už teď děkuju za mapy, určitě se nám budou v budoucnu hodit. Klidně je pošli na dobírku, já ti je zaplatím. Hada jsem ti poslala, tak snad ti už došel. Heleď a my myslíme, že se ti prasata dožívají tak deseti či patnácti let. Jestli třiceti, tak to ať si holky užijou super dědictví. Páč za 30 let já tady už určitě nebudu.

charliebob
napsal(a):
Jaruško, ty jsi prostě úžasná, už teď děkuju za mapy, určitě se nám budou v budoucnu hodit. Klidně je pošli na dobírku, já ti je zaplatím. Hada jsem ti poslala, tak snad ti už došel. Heleď a my myslíme, že se ti prasata dožívají tak deseti či patnácti let. Jestli třiceti, tak to ať si holky užijou super dědictví. Páč za 30 let já tady už určitě nebudu.
Boži a kdo je Apolenka? jsem mimo....
charliebob
napsal(a):
Boží,když mi napíšeš adres,určitě Ti je ráda pošlu,Chceš Středočeskou hned nebo počkáš i na Rakovnickou?
jaruska
napsal(a):
Boží,když mi napíšeš adres,určitě Ti je ráda pošlu,Chceš Středočeskou hned nebo počkáš i na Rakovnickou?
Jaruš, ono asi bude stačit, když nám je v létě přivezeš. Díky.
Apolenka je naše prasnice, kříženka divočáka s vietnamcem. Na fotu ta největší.
charliebob
napsal(a):
Jaruš, ono asi bude stačit, když nám je v létě přivezeš. Díky.
Apolenka je naše prasnice, kříženka divočáka s vietnamcem. Na fotu ta největší.
Tak joo,Božíí,platíí,ráda přivezu,opravdu!!!
H
Děvčátka,já huž muším odejíti,neb mi za chviličtu přijede Lenča na ježdění,takže se tu mějte mooc kráásně a já si Vás pak přečtůůů! Ahooooj!
Joo,Jaruška dneska odfrčela na školní výlééét!!!!

jaruska
napsal(a):
H
Děvčátka,já huž muším odejíti,neb mi za chviličtu přijede Lenča na ježdění,takže se tu mějte mooc kráásně a já si Vás pak přečtůůů! Ahooooj!
Holky, posloucháte někdo rádio Orion? Právě jsem zjistila, že někde u nás ve Vítkově je schované auto, černá fábie, ve které je 100 tisíc korun! A kdo ji najde a zavolá do rádia, řekne potřebné ifno, tak jsou jeho! Já jdu asi hledat!!!!!!!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
H
Já už taky musím něco dělat a hlavně navařit a napéct. Tak se tadyk mějte, já občas juknu.
Ivetka frčí na výlet ve čtvrtek.
napsal(a):
Luci nezáviď, není co! To já zavídím, máte to nový, my jen starou předělanou barabiznu! ! Dneska už zásadně do nového, cenově to výjde nastejno! Skoro, když nepočítám nějaký stavební pozemek v atraktivní lokalitě
!
Naše chlouba je toto!
To věřím, že je to vaše chlouba. My ho chtěli taky,ale bohužel nemáme komín. Takže to nejde. Ale to neva třeby za 10 let bude něco jiného
pretty 1
napsal(a):
Tak Vendul a jsme tu sami. Teda to bych neváhala a tu fábii mazala hledat. To by byly dřevěné podlahy hned a kuchyń s koupelnou taky prvotřídní
Jinka právě jsem přišla z lékárny . koupila jsem stříkačky a zatím glukopur. A až pojedu domu, tak zajedu do zverimexu. On je hned vedle ordinace toho veta, tak bych kdyžtak rovnou zašla k němu,ale por jistotu ten glukopur už mám. Vendul a nevíš kolik bych jim toho měla dát ???
maťa

pretty 1
napsal(a):
Ahooooj
Tak dneska je zas dusno, tož asi vyrácháme opět Agbíška, ať si zaposiluje s nožkama
Božííí, sporák je úžo!!! Ale já se zase bojím elektriky, já jedině plynovej s elektrickou troubou Páč plynová trouba mi jednou blafla do ksichtu, jak už to bylo starý a prohořelý a já neměla řasy a obočí a ofinku
Luci, s těma kočičkama mě to moc mrzí....začínám děkovat, že ty naše jsou jen a pouze v bytě, ty venkovní chytnou kde co a furt se o ně bát,.....to bych psychicky nevydržela
Vendulka už ti napsala ty vitamínky, a zkus juknout taky na Geri Pet pastu....je to pasta, a tak se dá rozmíchat do vody, je vyloženě na posílení imunity, já ji dávám Batulce a je vážně skvělá A když měl Gríša jako maličký reakci na odčervovák od chovatelky
a málem mi zemřel, taky nejedl a nepil....injekční stříkačkou jsem mu dávala Smectu, koupíš v lékárně, ředí se taky s vodou a pomáhá....aspoň nám
Zavolej vetovi a na všechny ty přípravky se ho vyptej, ať ti doporučí, co vše a komu dávat, ale třeba těm koťátkům bys preventivně tu Geri Pet Pastu dávat mohla, si myslím
Naše číčy ji baští taky
Míťa opravuje a opravuje, jezdí ještě cosi dokupovat, a chce dnes udělat i mašinu, páč nemůže jezdit jen tak, musí si prostě sám seřídit podtlaky, aby měl jistotu, že to je 1000%, páč nikomu a ničemu nevěří, co si sám neudělá, to nechce
Já řeším dilema, zda jet s Batulkou na tu injekci proti hárání....nechci, aby jí ty nádorky rostly, ale zase nechci, aby měla nějaké problémy s toho, tak fakt nevím....ona je prostě teďka úplně skvělá a fit....a nějak to pokazit, urvala bych si hlavu! Fakt je, že ta páteř ji zlobí víc a víc, chodí o hodně hůř, uži na proťápkách se stane, že když letí a zatočí, zadek se jí sesune na stranu a už sedí
Jak dlouho tohle vydrží, nevím, ale je to to nejmenší, páč bolesti nemá, a to je hlavní.....prostě pomalunku přestává fungovat ta jedna noha a ocas, ovšem za tu dobu, co jí na to přišli, se to zhoršilo málo, s tímhle vydrží do aleluja, horší jsou ty nádorky pitomý

pretty 1
napsal(a):
Jinka právě jsem přišla z lékárny . koupila jsem stříkačky a zatím glukopur. A až pojedu domu, tak zajedu do zverimexu. On je hned vedle ordinace toho veta, tak bych kdyžtak rovnou zašla k němu,ale por jistotu ten glukopur už mám. Vendul a nevíš kolik bych jim toho měla dát ???
Luci, já vyslala mamku hledat !
Není tam nějaké dávkování, na té krabici? To fakt nevím jak moc se to ředí, ale Murošovi jsme najednou narvali do tlamy i 20 ml, jako postupně ale na jedno pití. Jestli se první stavíš k tomu vetovi, tak on Ti poradí!

maťa
napsal(a):
Ahooooj
Tak dneska je zas dusno, tož asi vyrácháme opět Agbíška, ať si zaposiluje s nožkama
Božííí, sporák je úžo!!! Ale já se zase bojím elektriky, já jedině plynovej s elektrickou troubou Páč plynová trouba mi jednou blafla do ksichtu, jak už to bylo starý a prohořelý a já neměla řasy a obočí a ofinku
Luci, s těma kočičkama mě to moc mrzí....začínám děkovat, že ty naše jsou jen a pouze v bytě, ty venkovní chytnou kde co a furt se o ně bát,.....to bych psychicky nevydržela
Vendulka už ti napsala ty vitamínky, a zkus juknout taky na Geri Pet pastu....je to pasta, a tak se dá rozmíchat do vody, je vyloženě na posílení imunity, já ji dávám Batulce a je vážně skvělá A když měl Gríša jako maličký reakci na odčervovák od chovatelky
a málem mi zemřel, taky nejedl a nepil....injekční stříkačkou jsem mu dávala Smectu, koupíš v lékárně, ředí se taky s vodou a pomáhá....aspoň nám
Zavolej vetovi a na všechny ty přípravky se ho vyptej, ať ti doporučí, co vše a komu dávat, ale třeba těm koťátkům bys preventivně tu Geri Pet Pastu dávat mohla, si myslím
Naše číčy ji baští taky
Míťa opravuje a opravuje, jezdí ještě cosi dokupovat, a chce dnes udělat i mašinu, páč nemůže jezdit jen tak, musí si prostě sám seřídit podtlaky, aby měl jistotu, že to je 1000%, páč nikomu a ničemu nevěří, co si sám neudělá, to nechce
Já řeším dilema, zda jet s Batulkou na tu injekci proti hárání....nechci, aby jí ty nádorky rostly, ale zase nechci, aby měla nějaké problémy s toho, tak fakt nevím....ona je prostě teďka úplně skvělá a fit....a nějak to pokazit, urvala bych si hlavu! Fakt je, že ta páteř ji zlobí víc a víc, chodí o hodně hůř, uži na proťápkách se stane, že když letí a zatočí, zadek se jí sesune na stranu a už sedí
Jak dlouho tohle vydrží, nevím, ale je to to nejmenší, páč bolesti nemá, a to je hlavní.....prostě pomalunku přestává fungovat ta jedna noha a ocas, ovšem za tu dobu, co jí na to přišli, se to zhoršilo málo, s tímhle vydrží do aleluja, horší jsou ty nádorky pitomý
Ahoj Máťo!
No vidíš, existuje toho mnohem víc na tu podporu organismu, to je super!
Teda s Batulkou máš takové dilema? A vet doporučil co? Já tomu teda vůbec nerozumím ....
maťa
napsal(a):
Ahooooj
Naše číčy ji baští taky
Vendul je tu dávkování,ale jen pro lidi.Takže těžko říci.
Ale k vetovi určitě zajedu...
Máti zkusim mrknout na tu pastu - už jsi tu o ni psala že
To s batulkou je mi líto,ale bohužel se stím asi nic dělat nedá.
Naší Laurince bylo 13 let v květnu a je to jezevčík. Mamka už se taky bojí, že tu moc dlouho mezi námi nebude,ale lauriš je pořád vitální a v pohodě. Jen hrozně ráda papá a tak je dost při těle,ale je taková odjakživa. Když ji nasadíme dietu, tak jako by z ní ten život prchal. A asi to nemá smysl, protože ona si to papání pak stejně najde sama
Ale asi před půl rokem se jí udělala veliká boule na zadní nožce. Nevíme co to je,ale vůbec jí to nebolí a nijak neomezuje. Podle mne je to nějaká tekutina,ale těško řici. Naši jí kveterináři nevzali, protže mají strach, že by jí zbytečně trápili ve stáří. A já se snima moc často kvůli tomu hádala,ale už ne. Možná mají pravdu. Proč ji zbytčně trápit, když teď ji to nebolí, a jestli by to mělo být něco ošklivého (třeba rakovina) tak by jí vet stejně nepomohl.
maťa

pretty 1
napsal(a):
Vendul je tu dávkování,ale jen pro lidi.Takže těžko říci.
Ale k vetovi určitě zajedu...
Máti zkusim mrknout na tu pastu - už jsi tu o ni psala že
To s batulkou je mi líto,ale bohužel se stím asi nic dělat nedá.
Naší Laurince bylo 13 let v květnu a je to jezevčík. Mamka už se taky bojí, že tu moc dlouho mezi námi nebude,ale lauriš je pořád vitální a v pohodě. Jen hrozně ráda papá a tak je dost při těle,ale je taková odjakživa. Když ji nasadíme dietu, tak jako by z ní ten život prchal. A asi to nemá smysl, protože ona si to papání pak stejně najde sama
Ale asi před půl rokem se jí udělala veliká boule na zadní nožce. Nevíme co to je,ale vůbec jí to nebolí a nijak neomezuje. Podle mne je to nějaká tekutina,ale těško řici. Naši jí kveterináři nevzali, protže mají strach, že by jí zbytečně trápili ve stáří. A já se snima moc často kvůli tomu hádala,ale už ne. Možná mají pravdu. Proč ji zbytčně trápit, když teď ji to nebolí, a jestli by to mělo být něco ošklivého (třeba rakovina) tak by jí vet stejně nepomohl.
Právě, tohle je hrozný dilema, u starých pejsků.....copak mladého, ten nejen víc vydrží, takže operace a tak mu tolik záhul nedají, ale má ten život před sebou a velkou šanci, že to zvládne, ale starý pejsek, to je něco jiného.....
Moje vetka mi operaci nedoporučila, resp. řekla mi: Být to moje fenka, operovat ji nebudu a udržím ji veselou a fit pomocí imunitních injekcí a vitamínů
Selský rozum mi říká, že to pro ni bude nejlepší, představa, jak se dva měsíce dostává z operace, aby za další dva mšla ty nádorky kousek vedle těch vyoperovaných.....néééé
No...nejhorší je to hárání pitomá, po tom vždy ty nádorky vyrostou....jinak nerostou!!!! Proto mi vetka řekla, že můžem dát injekci na potlačení hárání, a ty nádorky by tak nerostly....a možná by po jedné injekci, v jejím věku, přestala hárat navždy
To je dilema totok.....
Jo o té pastě jsem tady už asi psala....určitě o té Smectě, to vím Ta Geri Pet Pasta vydrží Batulce měsíc, dávám jí 6 cm denně.....a stojí 260 Kč na netu....koťátka by měla menší dávky, takže zas tak drahé by to nebylo
maťa

pretty 1
napsal(a):
Já teďka na zkoušku, právě včera mi přišla, vzala pro naše číčy pastu od fa GIMPET, MULTI-VITAMIN 220g - Geri Pet má 100g - za 140 Kč! Píšou, že je vhodná obzvlášť pro výstavní a chovné kočky, takže bude asi pěkně nadupaná, su sama zvědavá, jaká bude
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

pretty 1
napsal(a):
Tady je dobře vidět, jak nedrží ty zadní nohy a ocas balanc....
maťa

maťa

pretty 1
napsal(a):
A du něco taky dělat....zatím se mějte bájo a úžo...já zas najuknu vočkem
maťa
napsal(a):
Tak si někdy říkám, jestli by ten život bez těch zvířátek nebyl jednodušší a pak si řeknu, že jednodušší by byl, ale rozhodně ne krásnější.
Bohužel ty nemoci a stáří patří ke zvířátkům stejně jako k lidem a nic s tím nenaděláme. Matí, nevim co bych dělala, ale asi bych raději nechala dát tu injekci proti hárání. Hlavně bych chtěla, aby jí ty nádorky nerostly.
Někdo tady tenkrát scháněl, kde se dělá stanovení gen.typu. Konečně nám to přišlo, dělali nám to v Brně a zaplatíme 660,--Kč.
Tak a teď mám pro vás otázečku: Víte, kdo je to obmyšlený?
maťa

maťa
napsal(a):
Su tu na skok.....fotila sem koťátka, mají hravou....a to zrzavé vylezlo až ke mně...očuchávalo mi prst a hrálo si s krytem objektivu Bylo pujavounkéééé
Ale pořád ve střehu a jakmile sem se troška pohla, nebo psi, už mizelo a syčelo....syčelo tiše....jen otvíralo tlamičku
Ovšem zvědavost byla silnější, tož zas vylezlo....Agbíšek byl úplně svraštělej a já mu šeptala, že to je malinká a hodnááá kočička....chudinka jen koukal a funěl, a vrtěl ocáskem a nic....kotě syčelo
To jedno s tím očičkem taky přišlo, je bojácnější, než zrzek, ale přesto přišlo, i když rychleji uteklo....a to třetí ani nejuklo, to bude mámin mazánek
To s tím očkem je má furt zavřené, ale spíš mi přijde, že se někde zranilo, protože mu to nekysá nic, má to suché, jen prostě jakoby srostlé A hlavně je silně aktivní, nejvíc řádí se zrzkem, skáčou a plácají se....kdežto to třetí skoro není vidět
Mám zas přefotkováno a du radši mýt nádobí
maťa

maťa
napsal(a):
Su tu na skok.....fotila sem koťátka, mají hravou....a to zrzavé vylezlo až ke mně...očuchávalo mi prst a hrálo si s krytem objektivu Bylo pujavounkéééé
Ale pořád ve střehu a jakmile sem se troška pohla, nebo psi, už mizelo a syčelo....syčelo tiše....jen otvíralo tlamičku
Ovšem zvědavost byla silnější, tož zas vylezlo....Agbíšek byl úplně svraštělej a já mu šeptala, že to je malinká a hodnááá kočička....chudinka jen koukal a funěl, a vrtěl ocáskem a nic....kotě syčelo
To jedno s tím očičkem taky přišlo, je bojácnější, než zrzek, ale přesto přišlo, i když rychleji uteklo....a to třetí ani nejuklo, to bude mámin mazánek
To s tím očkem je má furt zavřené, ale spíš mi přijde, že se někde zranilo, protože mu to nekysá nic, má to suché, jen prostě jakoby srostlé A hlavně je silně aktivní, nejvíc řádí se zrzkem, skáčou a plácají se....kdežto to třetí skoro není vidět
Mám zas přefotkováno a du radši mýt nádobí
Obmyšlený????? Nechám se podat!!!!
maťa

pretty 1
napsal(a):
Tak tohle je ten rozlítlej kotouč....Míťa mi říkal, seřval mě , že tenhle prasklej nebyl, že je ten druhej, co vydržel, jemně naprasklej, tenhle je úplně novej, teda byl....což je i poznat z fotky
Moc z něho nezbylo
maťa

pretty 1
napsal(a):
Takhle to opravoval, resp. vyndával z kola kousky kotouče na silnici, aby mohl jet dál
Fotky jsou z mobilu, tak omluvte kvalitu
maťa
napsal(a):
Tak tohle je ten rozlítlej kotouč....Míťa mi říkal, seřval mě , že tenhle prasklej nebyl, že je ten druhej, co vydržel, jemně naprasklej, tenhle je úplně novej, teda byl....což je i poznat z fotky
Moc z něho nezbylo
Maťo, to chceš říct, že mu prasknul novej kotouč? To je teda docela drsný, když už ani na takovéhle věci není spoleh.
S tím obmyšleným ještě chvilku počkám, třeba někdo ví.
maťa

maťa
napsal(a):
Takhle to opravoval, resp. vyndával z kola kousky kotouče na silnici, aby mohl jet dál
Fotky jsou z mobilu, tak omluvte kvalitu
Prostě tomuhle se říká únava materiálu I když je kotouč novej a nenarušenej, může rupnout, a čím větší auto a zátěž na brzdy, tím větší paseku to udělá
Proto mě seřval, že prej šířím bludy a přitom tomu nerozumím.....tak už radši mlčím
maťa
napsal(a):
Prostě tomuhle se říká únava materiálu I když je kotouč novej a nenarušenej, může rupnout, a čím větší auto a zátěž na brzdy, tím větší paseku to udělá
Proto mě seřval, že prej šířím bludy a přitom tomu nerozumím.....tak už radši mlčím
Maťi, tvé fotky z mobilu jsou lepší, než mé z foťáku
maťa

pretty 1
napsal(a):
Obmyšlený.....akorát mě napadá, že je někdo plný myšlenek, jsou všude kolem něj, ale nééé a nééé je chytit a zrealizovat
maťa

charliebob
napsal(a):
Maťi, tvé fotky z mobilu jsou lepší, než mé z foťáku
Nooo Míťa má docela dobrej mobil na fotky Ale určo nejsou lepší, než tvoje z foťáku.....máš moc hezké fotečky Božíííí, to se ty Míťovi můžou jít klouzat
pretty 1
napsal(a):
Máti dej sem fotečky .......... pokocháme se rádi
Tedy ten kotouč je fakt síla ..... Jo to jsou ty tuny nákladů, ujeté km a nekvalitní materiál. Kdyby výrobce přemýšlel, tak do auta namontuje motorovou brzdu a je to ......
Ještě počkáme, jestli neví Jaruška, kdo je obmyšlený. Řeknu vám, že do dnešního dne jsem to taky nevěděla.
Dám vám sem pár foteček našeho dědouška. Je mu 13, také už mu musíme dávat vitamíny na klouby a občas musí dostat i tabletku na bolesti. Náš první pes a prozatím nejlepší. Nejkrásnější na něm bylo, že se nikdy k žádné obraně nemusel učit, měl jí tak nějak také přirozenou. Poznali jsme to, když kamarád dělal kraviny s holkama a začal na ně řičet. Ty naopak začali příšerně ječet a v tu ránu stál před nimi Baldík a na kamaráda vrčel. Řeknu vám, že ještě teď mi běhá husí kůže po těle, když si na to vzpomenu. Bylo to strašně krásné, jak si je hlídal.
charliebob
napsal(a):
Ještě počkáme, jestli neví Jaruška, kdo je obmyšlený. Řeknu vám, že do dnešního dne jsem to taky nevěděla.
Dám vám sem pár foteček našeho dědouška. Je mu 13, také už mu musíme dávat vitamíny na klouby a občas musí dostat i tabletku na bolesti. Náš první pes a prozatím nejlepší. Nejkrásnější na něm bylo, že se nikdy k žádné obraně nemusel učit, měl jí tak nějak také přirozenou. Poznali jsme to, když kamarád dělal kraviny s holkama a začal na ně řičet. Ty naopak začali příšerně ječet a v tu ránu stál před nimi Baldík a na kamaráda vrčel. Řeknu vám, že ještě teď mi běhá husí kůže po těle, když si na to vzpomenu. Bylo to strašně krásné, jak si je hlídal.

hanzy
napsal(a):
teda, nemohla jsme to vydrzet a zkusila jsem obmysleny najit na netu. Tak jestli to je to co jsem nasla tak to by me teda nenapadlo:-)
Jé já nevím co je obmyšlený.... to je asi nějaký postup který je pořádně promyšlený? Haha, ale vím co je vomdletý
napsal(a):
Jé já nevím co je obmyšlený.... to je asi nějaký postup který je pořádně promyšlený? Haha, ale vím co je vomdletý
Tak teď jsem zase zvědavá já, jestli jsi našla na nettu to samé, co vím já. Tak na Jarušku čekat nebudeme.
Emilovi přišla pojistná smlouva a já jsem ten, kdo v případě smrti dědí a na té smlouvě jsem uvedena jako :OBMYŠLENÝ! Když jsem si to přečetla, tak jsem nevěřila vlastním očím.
Apropó, netušíte, nemohla bych mu dát pojistku do daní, když si jí uzavíral právě kvůli té práci v lese?
charliebob
napsal(a):
Tak teď jsem zase zvědavá já, jestli jsi našla na nettu to samé, co vím já. Tak na Jarušku čekat nebudeme.
Emilovi přišla pojistná smlouva a já jsem ten, kdo v případě smrti dědí a na té smlouvě jsem uvedena jako :OBMYŠLENÝ! Když jsem si to přečetla, tak jsem nevěřila vlastním očím.
Apropó, netušíte, nemohla bych mu dát pojistku do daní, když si jí uzavíral právě kvůli té práci v lese?
prvni odkaz po zadani do googlu:
OBMYSLENY:
osoba určená v pojistné smlouvě, která je oprávněna k příjmu pojistného plnění, nejedná-li se o pojištěného; Obvyklým případem, kdy je obmyšlený odlišný od pojištěného, je pojištění osob pro případ smrti pojištěného, kdy obmyšleným je někdo z pozůstalých.
takze to vypada, ze to je to samy:-))
hanzy
napsal(a):
prvni odkaz po zadani do googlu:
OBMYSLENY:
osoba určená v pojistné smlouvě, která je oprávněna k příjmu pojistného plnění, nejedná-li se o pojištěného; Obvyklým případem, kdy je obmyšlený odlišný od pojištěného, je pojištění osob pro případ smrti pojištěného, kdy obmyšleným je někdo z pozůstalých.
takze to vypada, ze to je to samy:-))
je to asi OB jednoho cloveka dal, nez ten , koho ve smlouve mysli:-))

hanzy
napsal(a):
je to asi OB jednoho cloveka dal, nez ten , koho ve smlouve mysli:-))
Jé, já byla vedla jak ta jedle!
napsal(a):
Jé, já byla vedla jak ta jedle!
Boží - záleží co má za pojistku. Ten můj Míra podniká a má životní pojištění s úrazovým-
To zn, že do daní si dá pouze tu částku, kterou platí to životní poj. ta částka, která je na rizikové (neboli úrazové) poj. se do daní dát nemůže. Každý rok by mu měl přijít výpis, kde má přímo vypsanou částku, kterou si do daní dát může.
Ale pozor může si odepsat pouze 12 000,- za rok
Doufám, že ti to takle stačí.Jestli ještě něco potřebuješ, tak se zeptej. Já mu vedu celé účetnictví už 4 rok, takže bych ti snad i poradit mohla
pretty 1
napsal(a):
Boží - záleží co má za pojistku. Ten můj Míra podniká a má životní pojištění s úrazovým-
To zn, že do daní si dá pouze tu částku, kterou platí to životní poj. ta částka, která je na rizikové (neboli úrazové) poj. se do daní dát nemůže. Každý rok by mu měl přijít výpis, kde má přímo vypsanou částku, kterou si do daní dát může.
Ale pozor může si odepsat pouze 12 000,- za rok
Doufám, že ti to takle stačí.Jestli ještě něco potřebuješ, tak se zeptej. Já mu vedu celé účetnictví už 4 rok, takže bych ti snad i poradit mohla
Díky, Lůci, naprosto dostačující.

pretty 1
napsal(a):
Tak ahoj já zachvilku jedu domu,abych nakrmila a ošetřila ty mé číčánky.
Boži děkuju!
Luci, tak prďolky opatruj, moc na Vás budu myslet ať je jim jenom líp a líp!!!!
charliebob
napsal(a):
Doufám, že zítra už pro nás budeš mít lepší zprávičky ohledně kočiček.
Holky ani nevíte jak já bych si to taky přála. Doufám, že ty atb začnou co nejdřív působit a Komča s Mimim se mi začnou rychle uzdravovat.
Tak se mějte moc krásně a užijte si odpoledne s miláčkama 4 nohýma i 2 nohýma
pa pa pa
pretty 1
napsal(a):
Ahoooj holky,
tak teď mě Jura vysadil s Aronem doma a dočetla jsem radu-vy jste to teda rozjeli!!!!!!!
Kočičákům držím palce ať jim je pořád líp!!!!!!!!!
Dnes jsme byli odebírat až na horách na Starých Hamrech,tak se tam Aroš skamaráďoval s ovečkama-sranda-báli se asi tak nastejně
Dám sem pár foteček...
Nejdřív Vaneska-včera jsme na naí dali sedlo a vyšli s ní na kopec a tam jsem si na ní prvně-skoro -sedla a Jura mě vedl tak 500metrů.Vůbec nic si z toho nedělala...
proxima
napsal(a):
Ahoooj holky,
tak teď mě Jura vysadil s Aronem doma a dočetla jsem radu-vy jste to teda rozjeli!!!!!!!
Kočičákům držím palce ať jim je pořád líp!!!!!!!!!
Dnes jsme byli odebírat až na horách na Starých Hamrech,tak se tam Aroš skamaráďoval s ovečkama-sranda-báli se asi tak nastejně
Dám sem pár foteček...
Nejdřív Vaneska-včera jsme na naí dali sedlo a vyšli s ní na kopec a tam jsem si na ní prvně-skoro -sedla a Jura mě vedl tak 500metrů.Vůbec nic si z toho nedělala...
Tady jsem vyfotila gotický kostel na Hamrech pro naší éééélišku historičku-ještě tam měl někde být pomník Maričky Magdoonovééé,ale ať jsme dělali co jsme dělali,s naším excelentním psem stopařem jsme ho nenašliProlézali jsme tam hřbitov,dokonce jsme obcházela ten kostel až jsem si všimla že mě pozoruje paní vedle z domu-asi si myslela že to jdu vykrást...ona tam jinak není ani noha,víte?Tak jsem raději nechala Mářu Mářou....
proxima
napsal(a):
Tady jsem vyfotila gotický kostel na Hamrech pro naší éééélišku historičku-ještě tam měl někde být pomník Maričky Magdoonovééé,ale ať jsme dělali co jsme dělali,s naším excelentním psem stopařem jsme ho nenašliProlézali jsme tam hřbitov,dokonce jsme obcházela ten kostel až jsem si všimla že mě pozoruje paní vedle z domu-asi si myslela že to jdu vykrást...ona tam jinak není ani noha,víte?Tak jsem raději nechala Mářu Mářou....
pak jsme taky zastavili na sváču u řeky v lese-bylo tam nádherně-podívejte-tady vodopádek...
proxima
napsal(a):
pak jsme taky zastavili na sváču u řeky v lese-bylo tam nádherně-podívejte-tady vodopádek...
a ještě menší....
proxima
napsal(a):
a ještě menší....
..a tam...vidíte hooo-lesní mužík!!!!!!!!!!!!!!!
proxima
napsal(a):
..a tam...vidíte hooo-lesní mužík!!!!!!!!!!!!!!!
...a tady naše veverka se škrábe na kmen...
proxima
napsal(a):
...a tady naše veverka se škrábe na kmen...
a tady pohled zlotřelce
proxima
napsal(a):
a tady pohled zlotřelce
...a tento cvik jsme se dnes naučili...fakt inteligentní pejsek...
proxima
napsal(a):
...a tento cvik jsme se dnes naučili...fakt inteligentní pejsek...
Táááák a to je raději vše,ať vás neotrávím!!!!!!!!!!!!!!
Boženko gratuluji k hubenému sporáku,ale to co jsi mi poslala ,to už raději neposílej...fůůůůůůůůůůůůůůůů
ůůůůůůůůůůůůůůůj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jestli to najdu,pošlu vám ještě něco horšího-fakt jen pro silné povahy!!!!!!!!!
proxima
napsal(a):
Táááák a to je raději vše,ať vás neotrávím!!!!!!!!!!!!!!
Boženko gratuluji k hubenému sporáku,ale to co jsi mi poslala ,to už raději neposílej...fůůůůůůůůůůůůůůůů
ůůůůůůůůůůůůůůůj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jestli to najdu,pošlu vám ještě něco horšího-fakt jen pro silné povahy!!!!!!!!!
Máte to tam fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proxima
napsal(a):
Máte to tam fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jsem tady sama sirota-ale ještě vám ukážu-našla jsem na jedněch stránkách v USA tyhle sedýlka-to musí být měkoučké na zadek
proxima
napsal(a):
Tak jsem tady sama sirota-ale ještě vám ukážu-našla jsem na jedněch stránkách v USA tyhle sedýlka-to musí být měkoučké na zadek
...a tohle by se líbilo mě do lesa....ale ta cena je taky "pěkná"
proxima
napsal(a):
...a tohle by se líbilo mě do lesa....ale ta cena je taky "pěkná"
Nazdárek, Eví, tak já ti pošlu něco hezčího, myslela jsem, že už jsem ti to poslala, ale asi ne, tak to kdyžtak budeš mít dvakrát a jdu hledat tu hrůzu od tebe.
Krásnej výletek, že, alespoň podle foteček a Aronek je nádherná veverka a super trhač.
Obzvlášť to sedýlko bez hrušky by se mi líbilo. Občas mívám s hruškou problémy.
charliebob
napsal(a):
Nazdárek, Eví, tak já ti pošlu něco hezčího, myslela jsem, že už jsem ti to poslala, ale asi ne, tak to kdyžtak budeš mít dvakrát a jdu hledat tu hrůzu od tebe.
Krásnej výletek, že, alespoň podle foteček a Aronek je nádherná veverka a super trhač.
Ahoooj Boží,
výletek pěkný,ale autem-koňmo jako jezdíte vy by byl hezčejší
Snad se dočkáme
mě právě taky hrušajda trochu překáží,a western klasika je zbytečně těžký-já ho dám sotva na koně.Tohle je krásný...ale přijde tam myslí "jen" na 90tisíc?
Doufám že t to ode mě přišlo-nešlo to nějak odeslat
charliebob
napsal(a):
Tak to co jsem ti poslala já, byl opravdu slabej odvar toho, cos poslala ty Fůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a stokrát fůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjj
Tohle přece nemůžeš posílat chudince Božence, když se tak příšerně štítí pavouků
Už nikdy více nic takového.
charliebob
napsal(a):
Tak to co jsem ti poslala já, byl opravdu slabej odvar toho, cos poslala ty Fůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj a stokrát fůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjj
Tohle přece nemůžeš posílat chudince Božence, když se tak příšerně štítí pavouků
Už nikdy více nic takového.
No já se jich štítím taky a s paní jsem soucítila-mráz mě šel po zádech
Jé,ale tohle sem musím ještě dát.a tak už fičím něco dělat!!!!!!!!
Aktuální foto-veverka mrtvá z výletu
proxima
napsal(a):
No já se jich štítím taky a s paní jsem soucítila-mráz mě šel po zádech
Jé,ale tohle sem musím ještě dát.a tak už fičím něco dělat!!!!!!!!
Aktuální foto-veverka mrtvá z výletu
...detail pusinky
janamalik
napsal(a):
Nazdar radaři, koukám, že jedete jedete pendolina, já to vůbec nestíhámAle mám spoustu kvášných fotek, hlavně něco pro Mátinku, spoustu pejskovských foteček
Tak to tady budu postupně zaplňovat
Jennuška a Elzik