scratchie
napsal(a):
Ahoj, tak nejak predbezne shanim pastevni ustajeni na Olomoucku , takze jestli o necem vite, tak piste, piste... staci, kdyz by jste vedeli misto kde jsou a nejaky kontakt. Diky
A jakého koně chceš ustájit a od kdy? vím o dvou stájích co mají celoroční odchov venku,ale je to 35km od Olomouce.směr Mohelnice. Cena u obou stájí jsou dva tisíce kč,hříbata myslím 1000kč.
bednarik petr
napsal(a):
A jakého koně chceš ustájit a od kdy? vím o dvou stájích co mají celoroční odchov venku,ale je to 35km od Olomouce.směr Mohelnice. Cena u obou stájí jsou dva tisíce kč,hříbata myslím 1000kč.
Ahoj, muzes mi napsat podrobnejsi informace a treba i vlastni nazor na bobiiiika@seznam.cz predem dekujuuu
scratchie
napsal(a):
Aha a co to bude za ustajeni? Povidej
Můžu ti nabídnout náš pastevní odchov. Jsme 8km od Boskovic směr Prostějov. Pastviny,les,potok,dřevěný venkovní box. Naše koně jsou celoročně venku. Můžu nabídnout i výchovu a výcvik koní přirozenou komunikácí,včetně obsednutí. Neberem hřebce!
vl
napsal(a):
Můžu ti nabídnout náš pastevní odchov. Jsme 8km od Boskovic směr Prostějov. Pastviny,les,potok,dřevěný venkovní box. Naše koně jsou celoročně venku. Můžu nabídnout i výchovu a výcvik koní přirozenou komunikácí,včetně obsednutí. Neberem hřebce!
a v zimě
scratchie
napsal(a):
Aha a co to bude za ustajeni? Povidej
Ve Skrbeni chceme menší ranč ,zaměřený na westernové ježdění pokud se nám podaří bude i hala,pro koně bych chtěla aby to zůstalo takové jaké to máme nyní,otevřené boxy z možností chodit si ven kdy se jim zachce.Samozdřejmě pokud bude někdo jezdit anglii,tak jej nebudeme odmítat spíš se budu snažit mu vyhranit místo na překážky či parkůr,ale to je píseň budoucnosti.
bednarik petr
napsal(a):
Ve Skrbeni chceme menší ranč ,zaměřený na westernové ježdění pokud se nám podaří bude i hala,pro koně bych chtěla aby to zůstalo takové jaké to máme nyní,otevřené boxy z možností chodit si ven kdy se jim zachce.Samozdřejmě pokud bude někdo jezdit anglii,tak jej nebudeme odmítat spíš se budu snažit mu vyhranit místo na překážky či parkůr,ale to je píseň budoucnosti.
Ahoj Peto ...tak to mas teda hezky zarizeny ...westernovy ranc ,ale ze najdes aji misto pro parkuraky nebo rekreacni jezdce co rekreacne skacou .-) to je moc pekny ...kazda pisen ma svuj konec kdyz se zacne psat ...bud vyjde nebo ne
drzim palce.Marcela
Uživatel s deaktivovaným účtem

scratchie
napsal(a):
Ahoj, tak nejak predbezne shanim pastevni ustajeni na Olomoucku , takze jestli o necem vite, tak piste, piste... staci, kdyz by jste vedeli misto kde jsou a nejaky kontakt. Diky
ahojec ja budu mit pastevni ustajeni zatim tam budou jen moji 3konici ale pokud bude zajem tak tam muzu hodit i cizi. info na: dablixce@seznam.cz jo jinak bude to v bukovanech spoj busem c 15.
scratchie
napsal(a):
Tak mě napadlo zaktualizovat toto téma... Je to více jak rok, tak se třeba někde vyvinulo nové pastevní ustájení nebo boxové s velkýýými výběhy. :-) Případně jestli někdo plánujete... Nebo jen o nečem víte... Pište, pište. :-)
scratchie
napsal(a):
Tak mě napadlo zaktualizovat toto téma... Je to více jak rok, tak se třeba někde vyvinulo nové pastevní ustájení nebo boxové s velkýýými výběhy. :-) Případně jestli někdo plánujete... Nebo jen o nečem víte... Pište, pište. :-)
Tak já jsem po roce stále u písně budoucnosti,nebo je problém s pozemkama.Něco je už pronajaté, ale vždy se najde někdo(myslivci) kdo dělá problémy. Takže posouvám o rok!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
bednarik petr
napsal(a):
Tak já jsem po roce stále u písně budoucnosti,nebo je problém s pozemkama.Něco je už pronajaté, ale vždy se najde někdo(myslivci) kdo dělá problémy. Takže posouvám o rok!
Pokouším se rozjet pastevní ustájení, ale bohužel na liberecku....
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokouším se rozjet pastevní ustájení, ale bohužel na liberecku....
Ahoj. Nabizime pastevni i boxove ustajeni v pohoranech u Olomouce. vice info najdes na www.konepohorany.cz. Mam tam kone uz 2 roky a jsem hrozne spokojena. opravdu je to konsky raj
scratchie
napsal(a):
Napsala jsem Vám mail. :-)
Pokud to bylo na mě, tak žádný mail nedošel
A bylo by to směr Uherský brod. Cca 18 km ze Zlína, 14 z Hradiště a 15 z Brodu.. Zlatá střední cesta
Za měsíc budu vědět jistě, jestli se to od jara rozjede. Bylo by to pastevní i boxové ustájení.
koki
napsal(a):
A bylo by to směr Uherský brod. Cca 18 km ze Zlína, 14 z Hradiště a 15 z Brodu.. Zlatá střední cesta
Za měsíc budu vědět jistě, jestli se to od jara rozjede. Bylo by to pastevní i boxové ustájení.
pro Koki:
Můžu se zeptat,která vesnice nebo poblíž jaké??A co budete brát za koníky??A jaká by byla cena??Děkuji.
koki
napsal(a):
To nebylo na Vás, ale na: bednarik petr (mucanga) :-) Tady nejde vůbec poznat jaká odpověď je pro koho. Jinak pastevko ve zlínském kraji bych ocenila, pokuď bych tam šla na školu, ale to je ještě otázka času. :-)
scratchie
napsal(a):
Takže zdravím a opět aktualizuji toto téma. :-) Jak to vypadá s ustájením na Olomoucku? Myslím s tím, kde jsou velké výběhy, případně až pastvy? Kdyby někdo věděl, tak pište... Kdyžtak to za rok zaktualizuju zase. :-D
scratchie
napsal(a):
Takže zdravím a opět aktualizuji toto téma. :-) Jak to vypadá s ustájením na Olomoucku? Myslím s tím, kde jsou velké výběhy, případně až pastvy? Kdyby někdo věděl, tak pište... Kdyžtak to za rok zaktualizuju zase. :-D
Stáj na Pohořanech nabízí pastevní ustájení,asi 15km od Olomouce.
Více informací na : www.konepohorany.cz
ketkat
napsal(a):
Stáj na Pohořanech nabízí pastevní ustájení,asi 15km od Olomouce.
Více informací na : www.konepohorany.cz
Nabízím pastevní ustájení. Pastva asi 8ha, ohrazení el. páskou. Členitý terén, přístřešek, každodenní dozor a postarání se o koně. Cena 1700,-/měsíc, Nová Dědina u Kroměříže.
nesetka

XXX.XXX.128.34
bednarik petr
napsal(a):
Dobrý den,
mohla bych se zeptat mají tam stále místo?
Popřípadě jak se stáj jmenuje? :)
Sháním ustájení pro hříbátko a tohle je i blízko domova zdá se..
kdyžtak prosím napište na domcanesetova@seznam.cz
Děkuji..