silvaner
napsal(a):
Ahoj všichni, omlouvám se možná za blbý téma, ale zajímalo by mě, jaký máte všichni cedulky na box svého miláčka, přispějte fotkama, hledám pro inspiraci a kde jste si ji nechali dělat. Díkes
Mno takhle vypadá cedulka v Rakousku, kreslila to majitelka Montyho
silvaner
napsal(a):
Ahoj všichni, omlouvám se možná za blbý téma, ale zajímalo by mě, jaký máte všichni cedulky na box svého miláčka, přispějte fotkama, hledám pro inspiraci a kde jste si ji nechali dělat. Díkes
cedulka mého ex-koně, pak ji servali a roztrhali psi
tajemma danny
napsal(a):
A takhle vypadá Monty naživo...
silvaner
napsal(a):
Proč?? Mě to přijde škoda, aspoň takhle člověk ví, jak se kůň jmenuje a hlavně u nás ve stáji je u soukromých koní vlevo dole jméno majitele a telefon na něj, kdyby se něco stalo, tak se hned ví číslo a může se informovat majitel.
protože to není potřeba, bydlíme teď ve stáji, kde jsme jediní podnájemníci a návštěvy tam mají vstup zakázán - je to profi dostihová stáj, tak to hlídají kvůli dopingu
silvaner
napsal(a):
Dělala jsem teď nedávno cedulky pro naši famílii a kamoščina koníka, snažila jsme se volit obrázky, které alepsoň trochu vystihují toho kterého koníka. Nechala jsem to vytisknout, oříznout a zalaminovat.
silvaner
napsal(a):
My mámu tuto
silvaner
napsal(a):
Tak Saxík má takovouhle.... domácí výroba na počítači, nechala jsem to zalaminovat, takže to vyšlo na dvacku...
cheyenne
napsal(a):
Tak Saxík má takovouhle.... domácí výroba na počítači, nechala jsem to zalaminovat, takže to vyšlo na dvacku...
Omlouvám se za kvalitu, je to vyříznuté z téhle fotky, zkusím zítra vyfotit přímo jen ceduli...
cheyenne
napsal(a):
Tééda, tak ta je suprácká Ty jo, to je to tak levný a můžu se zeptat, kde to dělají tedy laminují, takže si to měla klasika na papíře?? Pokud to půjde lépe vyfotit, aby bylo vidět, kde je co napsáno, budu ráda a díky
silvaner
napsal(a):
My máme všechny takové
lajka
napsal(a):
My máme všechny takové
Jerry má tuto...v jednoduchosti je krása...
buggyna

silvaner
napsal(a):
Tééda, tak ta je suprácká Ty jo, to je to tak levný a můžu se zeptat, kde to dělají tedy laminují, takže si to měla klasika na papíře?? Pokud to půjde lépe vyfotit, aby bylo vidět, kde je co napsáno, budu ráda a díky
Andrej, no problem udělat cedulku...stačí říct! taky budu dělat Buggy,a dám si jí asi tak maximálně nad postel
i když doufám,že bude u ní na "pokojíku" s tim,že majitelka bude Áďa
buggyna

tajemma danny
napsal(a):
Monty má opravdu nejkrásnější cedulku
klafus
napsal(a):
Jerry má tuto...v jednoduchosti je krása...
Parmina cedulka:
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
Andrej, no problem udělat cedulku...stačí říct! taky budu dělat Buggy,a dám si jí asi tak maximálně nad postel
i když doufám,že bude u ní na "pokojíku" s tim,že majitelka bude Áďa
Zdarec, no chci si jí nechat udělat a dát si jí na box a teď jsem o tom i přemýšlela, když budu pryč, tak kdyby náhodou Radim ani Petr s Lenkou na mě nemají číslo, jedeme totiž se Zuzanou stejně na dovolenou a ve Vrutici bych jí tam pak chtěla, ale nevím, kde to nechat na Mělníku udělat a kolik to stojí kaček
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Zdarec, no chci si jí nechat udělat a dát si jí na box a teď jsem o tom i přemýšlela, když budu pryč, tak kdyby náhodou Radim ani Petr s Lenkou na mě nemají číslo, jedeme totiž se Zuzanou stejně na dovolenou a ve Vrutici bych jí tam pak chtěla, ale nevím, kde to nechat na Mělníku udělat a kolik to stojí kaček
drahý to nebude...a laminují v každý tiskárně
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
drahý to nebude...a laminují v každý tiskárně
No teď mi došlo, že jsem byla ve městě pro obídek a hafíkovi pro papů a zase jsem se na to v tý tiskárně nezeptala a myslíš, že to může být na obyč papíře nebo na čtvrtce nebo na čem?? Mě se líbí taková jakou má cheyenne, ale nevím, zda budu schopná něco takovýho na pc vytvořit, asi ne
sadzi saj
napsal(a):
No teď mi došlo, že jsem byla ve městě pro obídek a hafíkovi pro papů a zase jsem se na to v tý tiskárně nezeptala a myslíš, že to může být na obyč papíře nebo na čtvrtce nebo na čem?? Mě se líbí taková jakou má cheyenne, ale nevím, zda budu schopná něco takovýho na pc vytvořit, asi ne
stojí to cca. 20kč za A4 a můžeš to mít na úplně obyčejném papíře...
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
normálka mi pošli údaje o Elí + nějakou pěknou fotku,a já něco zkusim vytvořit.Sem přeci jen grafik,tak se snad něco povede.jinak normoš papír bohatě stačí
sadzi saj

pierrette
napsal(a):
stojí to cca. 20kč za A4 a můžeš to mít na úplně obyčejném papíře...
Dík
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
normálka mi pošli údaje o Elí + nějakou pěknou fotku,a já něco zkusim vytvořit.Sem přeci jen grafik,tak se snad něco povede.jinak normoš papír bohatě stačí
Jé to bys pro mě udělala, to si zlato Tady v práci asi žádno pěknou nemám, spíš doma to budu muset prohrabat a pak ti to pošlu, snad nějakou pěknou najdu, údaje ti k tomu pošlu taktéž. Líbilo by se mi něco jako má cheyenne - Saxík, akorát u Elí to pozadí oranžový nebo modrý, jestli by to bylo pěkný a nesplývalo by to
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Jé to bys pro mě udělala, to si zlato Tady v práci asi žádno pěknou nemám, spíš doma to budu muset prohrabat a pak ti to pošlu, snad nějakou pěknou najdu, údaje ti k tomu pošlu taktéž. Líbilo by se mi něco jako má cheyenne - Saxík, akorát u Elí to pozadí oranžový nebo modrý, jestli by to bylo pěkný a nesplývalo by to
dyžtak těch návrhů udělám víc,a pak si vybereš
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
dyžtak těch návrhů udělám víc,a pak si vybereš
No jestli chceš a máš na to čas, tak proč ne, budu ráda, třeba pošlu i víc fotek a můžeš to zkusit nakombinovat nebo udělat z jedný apod. díkes
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
No jestli chceš a máš na to čas, tak proč ne, budu ráda, třeba pošlu i víc fotek a můžeš to zkusit nakombinovat nebo udělat z jedný apod. díkes
posílej dyžtak na mail
silvaner
napsal(a):
Tak jsem konečně nabila baterky a vyfotila tu saxíkovu ceduli pořádně . Jinak jsem vymýšlela já, kde co je napsané, nevím, jestli pro to platí nějaká pravidla, takže to je možná špatně.... no, prostě takhle.... jinak to tvořil můj v té době přítel - grafik. Vytištěno na úpně obyčejný papír a zalaminované, teď i trochu špinavé
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem konečně nabila baterky a vyfotila tu saxíkovu ceduli pořádně . Jinak jsem vymýšlela já, kde co je napsané, nevím, jestli pro to platí nějaká pravidla, takže to je možná špatně.... no, prostě takhle.... jinak to tvořil můj v té době přítel - grafik. Vytištěno na úpně obyčejný papír a zalaminované, teď i trochu špinavé
Hm, tak to tam stejně neni vidět .
Vlevo nahoře je "matka" (bíle), pod tím její jméno (černě).
Vpravo nahoře "otec" (bíle), jeho jméno (černě).
Vlevo dole "chovatel" a jméno.
Vpravo dole "majitelé" a jména a telefonní čísla.
Pod jménem je datum narození.
sadzi saj

cheyenne
napsal(a):
Hm, tak to tam stejně neni vidět .
Vlevo nahoře je "matka" (bíle), pod tím její jméno (černě).
Vpravo nahoře "otec" (bíle), jeho jméno (černě).
Vlevo dole "chovatel" a jméno.
Vpravo dole "majitelé" a jména a telefonní čísla.
Pod jménem je datum narození.
Díky moc, kámoška je grafička, tak jsem jí poslala nějaký fotečky a už na tom pracuje
silvaner
napsal(a):
ahojky pokud byste někdo chtěl vyrobit jmenovku tak se klidně ozvěte na parley@email.cz nebo na icq 422455378. Mám na to prográmek a školu taky
a navíc mě to i baví... (blbá kvalita fota tady na ifauně)
parley
napsal(a):
ahojky pokud byste někdo chtěl vyrobit jmenovku tak se klidně ozvěte na parley@email.cz nebo na icq 422455378. Mám na to prográmek a školu taky
a navíc mě to i baví... (blbá kvalita fota tady na ifauně)
Máte fakt klásné cedulky. My máme normální protože na nic jinýho nezbývá čas. Ale celkem se mi to líbí
silvaner
napsal(a):
Máme koníka a máme na boxu tuto ve dřevě vypálenou cedulku, vzhledem k tomu že jsme byly oslovováni že jí milovnící koní chtěli také na box se svým koníkem nabízíme možnost objednávek.
svpch
napsal(a):
Máme koníka a máme na boxu tuto ve dřevě vypálenou cedulku, vzhledem k tomu že jsme byly oslovováni že jí milovnící koní chtěli také na box se svým koníkem nabízíme možnost objednávek.
A na kolik by taková cedulka vyšla ?? Já bych ji brala ne na box , ale jako ozdobu - box totiž nemám
memmory
napsal(a):
A na kolik by taková cedulka vyšla ?? Já bych ji brala ne na box , ale jako ozdobu - box totiž nemám
http://www.arbeus.info
I s fotkou na přání a mají dost slušný ceny. Nechám si u nich udělat samolepky do auta, cedulku na dveře a možná i klíčenku
memmory
napsal(a):
No ale já bych chtěla tuhle dřevěnou a ta tam nikde nejni nebo jo ??
naše stránečky s dřevěnými cedulkami: www.cedulky.unas.cz
svpch
napsal(a):
naše stránečky s dřevěnými cedulkami: www.cedulky.unas.cz
jurasek
napsal(a):
Koukám že obrázek cedulky co máme na boxu nějak vypadává taaak ho obnovuji.
silvaner
napsal(a):
Ve stáji, kde jsem byla dřív, tak tam měli dělané firmou na plastové bílé desce bylo černými písmeny jMéno, datum narození a rodiče koně. Teď mám koně doma a mám cedulku vytisklou z PC a založenou ve folii. Grafika podobná, jen doplněno o plemeno. Plánuju si udělat dřevěné, ale nějak není čas.
stieberova
napsal(a):
Ve stáji, kde jsem byla dřív, tak tam měli dělané firmou na plastové bílé desce bylo černými písmeny jMéno, datum narození a rodiče koně. Teď mám koně doma a mám cedulku vytisklou z PC a založenou ve folii. Grafika podobná, jen doplněno o plemeno. Plánuju si udělat dřevěné, ale nějak není čas.
já mám tyhle a nasadit je jdu az zitra ale sou krasne moc se mi libi jsou od Dzúrových
sccary
napsal(a):
já mám tyhle a nasadit je jdu az zitra ale sou krasne moc se mi libi jsou od Dzúrových
Iriska
Taky přidám jednu cedulku. Je ale hodně stará a byla na boxe bez laminování, takže je i taková ušmudlaná. Je ale udělaná z malinkatých korálků
marcelajessy
napsal(a):
Taky přidám jednu cedulku. Je ale hodně stará a byla na boxe bez laminování, takže je i taková ušmudlaná. Je ale udělaná z malinkatých korálků
ještě detail - bohužel nějaké korálky se už odlepily a tak tam jsou dirky
silvaner
napsal(a):
My máme takovou
karwen
napsal(a):
My máme takovou
tak musim pochvalit SVPCH za moc krasne cedulky, ktere jsem od nich dostala, nejsou tedy konske, ale stejne se s nimi pochlubim
klarusa
napsal(a):
tak musim pochvalit SVPCH za moc krasne cedulky, ktere jsem od nich dostala, nejsou tedy konske, ale stejne se s nimi pochlubim
a nase potkani slecny, na cedulce jsou potkanci, kteri jim jak z prdelky vypadli
Uživatel s deaktivovaným účtem

klarusa
napsal(a):
a nase potkani slecny, na cedulce jsou potkanci, kteri jim jak z prdelky vypadli
nase cedulka
silvaner
napsal(a):
mojeee :)
sandimura
napsal(a):
mojeee :)
Ahoj holky.. mohli by jste mi poradit, jak se vyřízne jenom ten kůň z obrázku/fotky?
Jinak cedulku mám taky.. ale nic moc.. moje prevní!
silvaner
napsal(a):
Tak my máme takovýhle...
Jsou u všech koníků stejný, nechává je dělat majitel stáje, každýmu novýmu koníkovi...Mě by se osobně líbili jinačí, ale účel to splňuje, tak co..
proxima
napsal(a):
Ahojky ,
holky je nějaké pravidlo kam se na cedulky píše otec a matka koně???
Prosííím!!
Tak už je mám...
Snad to bude dobře
silvaner
napsal(a):
proxima
napsal(a):
Teeda ty cedulky jsou krásné (pro proximu)! To já jen tak fušuju.....
proxima
napsal(a):
Ahoj, my máme takové. Kreslí je kamarádka ze stáje :) Koník je ale 24/7 venku tak jí mám doma :)
xpetrax
napsal(a):
Dablixce, odkud jste prosím koupily tohoto koníka??
xpetrax: mrkni sem www.konirna.websnadno.cz tam to najdes
skippka
napsal(a):
Kvalita tady nic moc...
a naše, ale bohužel ji už nemáme, protože ji Henroušek zlikvidoval...furt musí někde něco zkoumat a okusovat a ožužlávat...no prostě jak malej Jarda
michaela z
napsal(a):
a naše, ale bohužel ji už nemáme, protože ji Henroušek zlikvidoval...furt musí někde něco zkoumat a okusovat a ožužlávat...no prostě jak malej Jarda
Mno tag já měla domácí výrobu,papír v obalu,večer jsem ji majkovi přetloukla na box,na vrátka,asi 20 cm nad zemí,aby to neježral
-- a ejhle,druhé den jsem našla jen 2 připíňáky a růžek obalu
buggyna

proxima
napsal(a):
proxíí,
kde, jak a za kolik se dají sehnat tyhle krásný malovaný cedulky?
Já taky známým vyrábím cedulky na compu.Myslím že i pěkný a originální,ale tyhle jsou opravdu kouzelný
sejtanek
napsal(a):
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli ty cedulky neděláš i jako pro ostatní? Popř.na kolik by taková cedulka přišla.... Mě se ty tvoje moc líbí, kdyžtak napiš na icq-318227240 nebo na maila sejtanek@seznam.cz . Děkujuuuu
No všecky cedulky jsou moc pěkné
Já nejsem žáden umělec ani malíř Tak jsem to vyřešila jednoduše
Obyčejné štítky na sešity, kterých je plný net. Na víc se asi nezmůžu, nejsem žáden odborník
koki
napsal(a):
No všecky cedulky jsou moc pěkné
Já nejsem žáden umělec ani malíř Tak jsem to vyřešila jednoduše
Obyčejné štítky na sešity, kterých je plný net. Na víc se asi nezmůžu, nejsem žáden odborník
jahudka
napsal(a):
tak já se přidám, vlastní výroba
A jedna na vrata..
proxima
napsal(a):
Ahojky ty cedulky malujete vy?? jestli jo tak ! Mohla by jste mi napsat váš e-mail ráda bych si udělala u vás taky cedulku.
proxima
napsal(a):
Ahojky můžu vědět váš @?? Ty cedulky jsou fakt pěkné.
anabeliinka
napsal(a):
ňak se mi to pokazilo nejde mi odpovědět na cedulky proxima Tak se omlouvám že to tam je 2x
taky jsem dělala pár cedulek do stáje, ve volné chvíli aj pro zájemce :)
nikootin
napsal(a):
taky jsem dělala pár cedulek do stáje, ve volné chvíli aj pro zájemce :)
silvaner
napsal(a):
moje, tuhle mi dělal přítel, mám jí z nerezu a nastříkanou barvou, takže na přežije i koně a mě
majda
napsal(a):
moje, tuhle mi dělal přítel, mám jí z nerezu a nastříkanou barvou, takže na přežije i koně a mě
je špatně vidět, dám lepší...
lerry
napsal(a):
Saxík má moc pěknou cedulku
My žádné cedulky nemáme. Kdo to má vědět, tak ví jak se mí koně jmenují a původ můžu taky odvykládat na přání
Můj výtvor...dělala sem jich víc....
kajushka
napsal(a):
Můj výtvor...dělala sem jich víc....
Tak já se teda taky snažila něco vytvořit.. Tak kdyby ty moje roztodivné cedulky někoho oslovily a chtěl by taky, necht se ozve na mail
margie
napsal(a):
Tak já se teda taky snažila něco vytvořit.. Tak kdyby ty moje roztodivné cedulky někoho oslovily a chtěl by taky, necht se ozve na mail
a další
silvaner
napsal(a):
Přidávám a oživuji znovu téma cedulek
silvaner
napsal(a):
silvaner
napsal(a):
Thereza

XXX.XXX.165.219
Nebyla kdysi daaaavno obyvatelkou v Chuchli?