Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2007 11:01

Ahoj všichni, omlouvám se možná za blbý téma, ale zajímalo by mě, jaký máte všichni cedulky na box svého miláčka, přispějte fotkama, hledám pro inspiraci a kde jste si ji nechali dělat. Díkes

5.6.2007 11:06

silvaner napsal(a):
Ahoj všichni, omlouvám se možná za blbý téma, ale zajímalo by mě, jaký máte všichni cedulky na box svého miláčka, přispějte fotkama, hledám pro inspiraci a kde jste si ji nechali dělat. Díkes

Mno takhle vypadá cedulka v Rakousku, kreslila to majitelka Montyho

5.6.2007 11:08

silvaner napsal(a):

cedulka mého ex-koně, pak ji servali a roztrhali psi

5.6.2007 11:08

avecaesar napsal(a):
cedulka mého ex-koně, pak ji servali a roztrhali psi

teď už cedulky nevedeme

5.6.2007 11:10

tajemma danny napsal(a):

A takhle vypadá Monty naživo...

5.6.2007 11:14

tajemma danny napsal(a):

Jé, tak to je supr cedulka, fakt origoš nápad

5.6.2007 11:15

silvaner napsal(a):
Jé, tak to je supr cedulka, fakt origoš nápad

Také jsem na to koukala když jsem se na Monťáska přijela podívat. Jo Sandra je šikulka

5.6.2007 11:23

avecaesar napsal(a):
teď už cedulky nevedeme

Proč?? Mě to přijde škoda, aspoň takhle člověk ví, jak se kůň jmenuje a hlavně u nás ve stáji je u soukromých koní vlevo dole jméno majitele a telefon na něj, kdyby se něco stalo, tak se hned ví číslo a může se informovat majitel.

5.6.2007 11:50

silvaner napsal(a):
Proč?? Mě to přijde škoda, aspoň takhle člověk ví, jak se kůň jmenuje a hlavně u nás ve stáji je u soukromých koní vlevo dole jméno majitele a telefon na něj, kdyby se něco stalo, tak se hned ví číslo a může se informovat majitel.

protože to není potřeba, bydlíme teď ve stáji, kde jsme jediní podnájemníci a návštěvy tam mají vstup zakázán - je to profi dostihová stáj, tak to hlídají kvůli dopingu

5.6.2007 12:42

Otevři si ten svůj obrázek u sebe v PC, pak dej soubor uložit jako...a dá ti to na výběr z několika přípon...ty dej JPG nebo JPEG aby to ifauna zkousla...mno a ulož si to třeba na plochu a z plochy sem na faunu...hodně štěstí... Snad jsem to vysvětlila dobře

5.6.2007 12:48

silvaner napsal(a):

Dělala jsem teď nedávno cedulky pro naši famílii a kamoščina koníka, snažila jsme se volit obrázky, které alepsoň trochu vystihují toho kterého koníka. Nechala jsem to vytisknout, oříznout a zalaminovat.

5.6.2007 13:19

silvaner napsal(a):

My mámu tuto

5.6.2007 13:20

denny trikolka napsal(a):
My mámu tuto

A naše stájová kolegyně tuto

5.6.2007 17:22

silvaner napsal(a):

Tak Saxík má takovouhle.... domácí výroba na počítači, nechala jsem to zalaminovat, takže to vyšlo na dvacku...

5.6.2007 17:23

cheyenne napsal(a):
Tak Saxík má takovouhle.... domácí výroba na počítači, nechala jsem to zalaminovat, takže to vyšlo na dvacku...

Omlouvám se za kvalitu, je to vyříznuté z téhle fotky, zkusím zítra vyfotit přímo jen ceduli...

5.6.2007 20:28

denny trikolka napsal(a):
A naše stájová kolegyně tuto

Vypadají dobře a můžu se zeptat, co tam jak máte přesně napsáno a to máte na papíře?? Děkuji

5.6.2007 20:30

cheyenne napsal(a):

Tééda, tak ta je suprácká Ty jo, to je to tak levný a můžu se zeptat, kde to dělají tedy laminují, takže si to měla klasika na papíře?? Pokud to půjde lépe vyfotit, aby bylo vidět, kde je co napsáno, budu ráda a díky

6.6.2007 09:09

silvaner napsal(a):

My máme všechny takové

6.6.2007 18:45

lajka napsal(a):
My máme všechny takové

Jerry má tuto...v jednoduchosti je krása...

buggyna

6.6.2007 19:13
buggyna

silvaner napsal(a):
Tééda, tak ta je suprácká Ty jo, to je to tak levný a můžu se zeptat, kde to dělají tedy laminují, takže si to měla klasika na papíře?? Pokud to půjde lépe vyfotit, aby bylo vidět, kde je co napsáno, budu ráda a díky

Andrej, no problem udělat cedulku...stačí říct! taky budu dělat Buggy,a dám si jí asi tak maximálně nad postel i když doufám,že bude u ní na "pokojíku" s tim,že majitelka bude Áďa

buggyna

6.6.2007 19:14
buggyna

tajemma danny napsal(a):

Monty má opravdu nejkrásnější cedulku

6.6.2007 22:08

klafus napsal(a):
Jerry má tuto...v jednoduchosti je krása...

Parmina cedulka:

sadzi saj

7.6.2007 12:45
sadzi saj

buggyna napsal(a):
Andrej, no problem udělat cedulku...stačí říct! taky budu dělat Buggy,a dám si jí asi tak maximálně nad postel i když doufám,že bude u ní na "pokojíku" s tim,že majitelka bude Áďa

Zdarec, no chci si jí nechat udělat a dát si jí na box a teď jsem o tom i přemýšlela, když budu pryč, tak kdyby náhodou Radim ani Petr s Lenkou na mě nemají číslo, jedeme totiž se Zuzanou stejně na dovolenou a ve Vrutici bych jí tam pak chtěla, ale nevím, kde to nechat na Mělníku udělat a kolik to stojí kaček

buggyna

7.6.2007 13:13
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Zdarec, no chci si jí nechat udělat a dát si jí na box a teď jsem o tom i přemýšlela, když budu pryč, tak kdyby náhodou Radim ani Petr s Lenkou na mě nemají číslo, jedeme totiž se Zuzanou stejně na dovolenou a ve Vrutici bych jí tam pak chtěla, ale nevím, kde to nechat na Mělníku udělat a kolik to stojí kaček

drahý to nebude...a laminují v každý tiskárně

sadzi saj

7.6.2007 14:35
sadzi saj

buggyna napsal(a):
drahý to nebude...a laminují v každý tiskárně

No teď mi došlo, že jsem byla ve městě pro obídek a hafíkovi pro papů a zase jsem se na to v tý tiskárně nezeptala a myslíš, že to může být na obyč papíře nebo na čtvrtce nebo na čem?? Mě se líbí taková jakou má cheyenne, ale nevím, zda budu schopná něco takovýho na pc vytvořit, asi ne

7.6.2007 14:48

sadzi saj napsal(a):
No teď mi došlo, že jsem byla ve městě pro obídek a hafíkovi pro papů a zase jsem se na to v tý tiskárně nezeptala a myslíš, že to může být na obyč papíře nebo na čtvrtce nebo na čem?? Mě se líbí taková jakou má cheyenne, ale nevím, zda budu schopná něco takovýho na pc vytvořit, asi ne

stojí to cca. 20kč za A4 a můžeš to mít na úplně obyčejném papíře...

buggyna

7.6.2007 14:49
buggyna

sadzi saj napsal(a):

normálka mi pošli údaje o Elí + nějakou pěknou fotku,a já něco zkusim vytvořit.Sem přeci jen grafik,tak se snad něco povede.jinak normoš papír bohatě stačí

sadzi saj

7.6.2007 15:00
sadzi saj

pierrette napsal(a):
stojí to cca. 20kč za A4 a můžeš to mít na úplně obyčejném papíře...

Dík

sadzi saj

7.6.2007 15:03
sadzi saj

buggyna napsal(a):
normálka mi pošli údaje o Elí + nějakou pěknou fotku,a já něco zkusim vytvořit.Sem přeci jen grafik,tak se snad něco povede.jinak normoš papír bohatě stačí

Jé to bys pro mě udělala, to si zlato Tady v práci asi žádno pěknou nemám, spíš doma to budu muset prohrabat a pak ti to pošlu, snad nějakou pěknou najdu, údaje ti k tomu pošlu taktéž. Líbilo by se mi něco jako má cheyenne - Saxík, akorát u Elí to pozadí oranžový nebo modrý, jestli by to bylo pěkný a nesplývalo by to

buggyna

7.6.2007 15:11
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Jé to bys pro mě udělala, to si zlato Tady v práci asi žádno pěknou nemám, spíš doma to budu muset prohrabat a pak ti to pošlu, snad nějakou pěknou najdu, údaje ti k tomu pošlu taktéž. Líbilo by se mi něco jako má cheyenne - Saxík, akorát u Elí to pozadí oranžový nebo modrý, jestli by to bylo pěkný a nesplývalo by to

dyžtak těch návrhů udělám víc,a pak si vybereš

sadzi saj

7.6.2007 15:18
sadzi saj

buggyna napsal(a):
dyžtak těch návrhů udělám víc,a pak si vybereš

No jestli chceš a máš na to čas, tak proč ne, budu ráda, třeba pošlu i víc fotek a můžeš to zkusit nakombinovat nebo udělat z jedný apod. díkes

buggyna

7.6.2007 16:36
buggyna

sadzi saj napsal(a):
No jestli chceš a máš na to čas, tak proč ne, budu ráda, třeba pošlu i víc fotek a můžeš to zkusit nakombinovat nebo udělat z jedný apod. díkes

posílej dyžtak na mail

8.6.2007 18:18

silvaner napsal(a):

Tak jsem konečně nabila baterky a vyfotila tu saxíkovu ceduli pořádně . Jinak jsem vymýšlela já, kde co je napsané, nevím, jestli pro to platí nějaká pravidla, takže to je možná špatně.... no, prostě takhle.... jinak to tvořil můj v té době přítel - grafik. Vytištěno na úpně obyčejný papír a zalaminované, teď i trochu špinavé

8.6.2007 18:21

cheyenne napsal(a):
Tak jsem konečně nabila baterky a vyfotila tu saxíkovu ceduli pořádně . Jinak jsem vymýšlela já, kde co je napsané, nevím, jestli pro to platí nějaká pravidla, takže to je možná špatně.... no, prostě takhle.... jinak to tvořil můj v té době přítel - grafik. Vytištěno na úpně obyčejný papír a zalaminované, teď i trochu špinavé

Hm, tak to tam stejně neni vidět .
Vlevo nahoře je "matka" (bíle), pod tím její jméno (černě).
Vpravo nahoře "otec" (bíle), jeho jméno (černě).
Vlevo dole "chovatel" a jméno.
Vpravo dole "majitelé" a jména a telefonní čísla.
Pod jménem je datum narození.

sadzi saj

8.6.2007 18:31
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
Hm, tak to tam stejně neni vidět .
Vlevo nahoře je "matka" (bíle), pod tím její jméno (černě).
Vpravo nahoře "otec" (bíle), jeho jméno (černě).
Vlevo dole "chovatel" a jméno.
Vpravo dole "majitelé" a jména a telefonní čísla.
Pod jménem je datum narození.

Díky moc, kámoška je grafička, tak jsem jí poslala nějaký fotečky a už na tom pracuje

8.6.2007 20:29

silvaner napsal(a):

ahojky pokud byste někdo chtěl vyrobit jmenovku tak se klidně ozvěte na parley@email.cz nebo na icq 422455378. Mám na to prográmek a školu taky a navíc mě to i baví... (blbá kvalita fota tady na ifauně)

8.6.2007 21:00

parley napsal(a):
ahojky pokud byste někdo chtěl vyrobit jmenovku tak se klidně ozvěte na parley@email.cz nebo na icq 422455378. Mám na to prográmek a školu taky a navíc mě to i baví... (blbá kvalita fota tady na ifauně)

Máte fakt klásné cedulky. My máme normální protože na nic jinýho nezbývá čas. Ale celkem se mi to líbí

4.2.2008 21:31

silvaner napsal(a):

Máme koníka a máme na boxu tuto ve dřevě vypálenou cedulku, vzhledem k tomu že jsme byly oslovováni že jí milovnící koní chtěli také na box se svým koníkem nabízíme možnost objednávek.

4.2.2008 21:42

svpch napsal(a):
Máme koníka a máme na boxu tuto ve dřevě vypálenou cedulku, vzhledem k tomu že jsme byly oslovováni že jí milovnící koní chtěli také na box se svým koníkem nabízíme možnost objednávek.

A na kolik by taková cedulka vyšla ?? Já bych ji brala ne na box , ale jako ozdobu - box totiž nemám

4.2.2008 21:49

memmory napsal(a):
A na kolik by taková cedulka vyšla ?? Já bych ji brala ne na box , ale jako ozdobu - box totiž nemám

http://www.arbeus.info
I s fotkou na přání a mají dost slušný ceny. Nechám si u nich udělat samolepky do auta, cedulku na dveře a možná i klíčenku

4.2.2008 21:59

evelin napsal(a):
http://www.arbeus.info
I s fotkou na přání a mají dost slušný ceny. Nechám si u nich udělat samolepky do auta, cedulku na dveře a možná i klíčenku

No ale já bych chtěla tuhle dřevěnou a ta tam nikde nejni nebo jo ??

5.2.2008 10:09

memmory napsal(a):
No ale já bych chtěla tuhle dřevěnou a ta tam nikde nejni nebo jo ??

naše stránečky s dřevěnými cedulkami: www.cedulky.unas.cz

5.2.2008 18:54

svpch napsal(a):
naše stránečky s dřevěnými cedulkami: www.cedulky.unas.cz

5.2.2008 19:14

jurasek napsal(a):

Koukám že obrázek cedulky co máme na boxu nějak vypadává taaak ho obnovuji.

6.2.2008 16:00

silvaner napsal(a):

Ve stáji, kde jsem byla dřív, tak tam měli dělané firmou na plastové bílé desce bylo černými písmeny jMéno, datum narození a rodiče koně. Teď mám koně doma a mám cedulku vytisklou z PC a založenou ve folii. Grafika podobná, jen doplněno o plemeno. Plánuju si udělat dřevěné, ale nějak není čas.

6.2.2008 17:38

stieberova napsal(a):
Ve stáji, kde jsem byla dřív, tak tam měli dělané firmou na plastové bílé desce bylo černými písmeny jMéno, datum narození a rodiče koně. Teď mám koně doma a mám cedulku vytisklou z PC a založenou ve folii. Grafika podobná, jen doplněno o plemeno. Plánuju si udělat dřevěné, ale nějak není čas.

já mám tyhle a nasadit je jdu az zitra ale sou krasne moc se mi libi jsou od Dzúrových

6.2.2008 17:39

sccary napsal(a):
já mám tyhle a nasadit je jdu az zitra ale sou krasne moc se mi libi jsou od Dzúrových

Iriska

7.2.2008 00:40

sccary napsal(a):
Iriska

ja si delam neco podoného jako na hoře jako pozor zlí kůn atd.mam dma laminatovač tak nemusím chdoti daleko

7.2.2008 10:40

Taky přidám jednu cedulku. Je ale hodně stará a byla na boxe bez laminování, takže je i taková ušmudlaná. Je ale udělaná z malinkatých korálků

7.2.2008 10:43

marcelajessy napsal(a):
Taky přidám jednu cedulku. Je ale hodně stará a byla na boxe bez laminování, takže je i taková ušmudlaná. Je ale udělaná z malinkatých korálků

ještě detail - bohužel nějaké korálky se už odlepily a tak tam jsou dirky

7.2.2008 10:43

marcelajessy napsal(a):
ještě detail - bohužel nějaké korálky se už odlepily a tak tam jsou dirky

omlouvam se za kvalitu

7.2.2008 11:00

Měla jsem to přestříkat lepidlem ve spreji a zalaminovat ale nějak to nevyšlo . Opadaly hlavně díky zvědavým dítkům, který do nich dloubaly a pátraly co to je

7.2.2008 12:22

silvaner napsal(a):

My máme takovou

13.2.2008 21:24

karwen napsal(a):
My máme takovou

tak musim pochvalit SVPCH za moc krasne cedulky, ktere jsem od nich dostala, nejsou tedy konske, ale stejne se s nimi pochlubim

13.2.2008 21:25

klarusa napsal(a):
tak musim pochvalit SVPCH za moc krasne cedulky, ktere jsem od nich dostala, nejsou tedy konske, ale stejne se s nimi pochlubim

a nase potkani slecny, na cedulce jsou potkanci, kteri jim jak z prdelky vypadli

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2008 21:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

klarusa napsal(a):
a nase potkani slecny, na cedulce jsou potkanci, kteri jim jak z prdelky vypadli

nase cedulka

15.2.2008 20:50

silvaner napsal(a):

mojeee :)

16.2.2008 14:59

sandimura napsal(a):
mojeee :)

Ahoj holky.. mohli by jste mi poradit, jak se vyřízne jenom ten kůň z obrázku/fotky?
Jinak cedulku mám taky.. ale nic moc.. moje prevní!

16.2.2008 20:33

dzinecek napsal(a):
Ahoj holky.. mohli by jste mi poradit, jak se vyřízne jenom ten kůň z obrázku/fotky?

poradíte někdo?

16.2.2008 21:34

dzinecek napsal(a):

No já dám obrázek do programu a mažu a mažu až je kolem něj bílo

16.2.2008 21:42

ijik napsal(a):
No já dám obrázek do programu a mažu a mažu až je kolem něj bílo

děkujůů

17.2.2008 11:54

dzinecek napsal(a):
děkujůů

A já mám zase program přez který se to ořezává, kdyžtak mi můžeš fotku po icq poslat a já ti jí ořežu

17.2.2008 18:22

gabineska napsal(a):
A já mám zase program přez který se to ořezává, kdyžtak mi můžeš fotku po icq poslat a já ti jí ořežu

teda ty ze dřeva sou úžasný !!!!!!!!

17.2.2008 18:24

svpch napsal(a):

svpch - ahoj byla by možnost objednas si cedulku ale jenom s nápisem Stáj ??? chválím jsou krásný

17.2.2008 18:26

red and white napsal(a):
teda ty ze dřeva sou úžasný !!!!!!!!

Jj sou a moc pekne vypadaji

17.2.2008 19:25

silvaner napsal(a):

Tak my máme takovýhle...
Jsou u všech koníků stejný, nechává je dělat majitel stáje, každýmu novýmu koníkovi...Mě by se osobně líbili jinačí, ale účel to splňuje, tak co..

14.5.2008 14:27

hlozi napsal(a):
Tak my máme takovýhle...
Jsou u všech koníků stejný, nechává je dělat majitel stáje, každýmu novýmu koníkovi...Mě by se osobně líbili jinačí, ale účel to splňuje, tak co..

Ahojky ,
holky je nějaké pravidlo kam se na cedulky píše otec a matka koně???
Prosííím!!

14.5.2008 15:06

proxima napsal(a):
Ahojky ,
holky je nějaké pravidlo kam se na cedulky píše otec a matka koně???
Prosííím!!

Tak už je mám...
Snad to bude dobře

14.5.2008 15:07

silvaner napsal(a):

14.5.2008 15:09

proxima napsal(a):
Tak už je mám...
Snad to bude dobře

Pro Parley a Agnes : Je nabídka ještě aktuální?? Potřebovala bych 10 cedulek a nějak mi na to absolutně nezbývá čas

14.5.2008 15:22

proxima napsal(a):

Teeda ty cedulky jsou krásné (pro proximu)! To já jen tak fušuju.....

14.5.2008 15:27

ziki napsal(a):
Teeda ty cedulky jsou krásné (pro proximu)! To já jen tak fušuju.....

Pěkné!!!!!!!!!
Zase je to jinak originální!!!!!!!

14.5.2008 15:54

proxima napsal(a):

Ahoj, my máme takové. Kreslí je kamarádka ze stáje :) Koník je ale 24/7 venku tak jí mám doma :)

14.5.2008 15:56

skippka napsal(a):
Ahoj, my máme takové. Kreslí je kamarádka ze stáje :) Koník je ale 24/7 venku tak jí mám doma :)

Kvalita tady nic moc...

14.5.2008 16:07

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nase cedulka

Dablixce, odkud jste prosím koupily tohoto koníka??

14.5.2008 16:31

xpetrax napsal(a):
Dablixce, odkud jste prosím koupily tohoto koníka??

xpetrax: mrkni sem www.konirna.websnadno.cz tam to najdes

14.5.2008 19:44

skippka napsal(a):
Kvalita tady nic moc...

a naše, ale bohužel ji už nemáme, protože ji Henroušek zlikvidoval...furt musí někde něco zkoumat a okusovat a ožužlávat...no prostě jak malej Jarda

14.5.2008 20:21

radule napsal(a):
xpetrax: mrkni sem www.konirna.websnadno.cz tam to najdes

Znám ho z Beňova, ale teda na těch vašich stránkách jste si podle mě mohly odpustit odkaz ,,cesta na smrt", i když, v podstatě je to vaše věc

14.5.2008 20:25

xpetrax napsal(a):
Znám ho z Beňova, ale teda na těch vašich stránkách jste si podle mě mohly odpustit odkaz ,,cesta na smrt", i když, v podstatě je to vaše věc

...taky se me to nelibi

15.5.2008 16:01

michaela z napsal(a):
a naše, ale bohužel ji už nemáme, protože ji Henroušek zlikvidoval...furt musí někde něco zkoumat a okusovat a ožužlávat...no prostě jak malej Jarda

Mno tag já měla domácí výrobu,papír v obalu,večer jsem ji majkovi přetloukla na box,na vrátka,asi 20 cm nad zemí,aby to neježral
-- a ejhle,druhé den jsem našla jen 2 připíňáky a růžek obalu

buggyna

15.5.2008 16:17
buggyna

proxima napsal(a):

proxíí,
kde, jak a za kolik se dají sehnat tyhle krásný malovaný cedulky?
Já taky známým vyrábím cedulky na compu.Myslím že i pěkný a originální,ale tyhle jsou opravdu kouzelný

15.5.2008 17:16

buggyna napsal(a):
proxíí,
kde, jak a za kolik se dají sehnat tyhle krásný malovaný cedulky?
Já taky známým vyrábím cedulky na compu.Myslím že i pěkný a originální,ale tyhle jsou opravdu kouzelný

Ahojky ,tak to děkuji-dělala jsem je já..

16.5.2008 08:37

proxima napsal(a):

16.5.2008 16:46

proxima napsal(a):

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli ty cedulky neděláš i jako pro ostatní? Popř.na kolik by taková cedulka přišla.... Mě se ty tvoje moc líbí, kdyžtak napiš na icq-318227240 nebo na maila sejtanek@seznam.cz . Děkujuuuu

9.10.2008 09:10
koki

XXX.XXX.148.19

sejtanek napsal(a):
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli ty cedulky neděláš i jako pro ostatní? Popř.na kolik by taková cedulka přišla.... Mě se ty tvoje moc líbí, kdyžtak napiš na icq-318227240 nebo na maila sejtanek@seznam.cz . Děkujuuuu

No všecky cedulky jsou moc pěkné
Já nejsem žáden umělec ani malíř Tak jsem to vyřešila jednoduše
Obyčejné štítky na sešity, kterých je plný net. Na víc se asi nezmůžu, nejsem žáden odborník

9.10.2008 09:12
koki

XXX.XXX.148.19

koki napsal(a):
No všecky cedulky jsou moc pěkné
Já nejsem žáden umělec ani malíř Tak jsem to vyřešila jednoduše
Obyčejné štítky na sešity, kterých je plný net. Na víc se asi nezmůžu, nejsem žáden odborník

9.10.2008 09:32

koki napsal(a):

tak já se přidám, vlastní výroba

9.10.2008 09:47
koki

XXX.XXX.148.19

jahudka napsal(a):
tak já se přidám, vlastní výroba

A jedna na vrata..

9.10.2008 13:06
anabeliinka

XXX.XXX.1.35

proxima napsal(a):

Ahojky ty cedulky malujete vy?? jestli jo tak ! Mohla by jste mi napsat váš e-mail ráda bych si udělala u vás taky cedulku.

9.10.2008 13:08
anabeliinka

XXX.XXX.1.35

proxima napsal(a):

Ahojky můžu vědět váš @?? Ty cedulky jsou fakt pěkné.

9.10.2008 13:16
anabeliinka

XXX.XXX.1.35

anabeliinka napsal(a):
Ahojky můžu vědět váš @?? Ty cedulky jsou fakt pěkné.

ňak se mi to pokazilo nejde mi odpovědět na cedulky proxima Tak se omlouvám že to tam je 2x

9.10.2008 21:14
nikootin

XXX.XXX.118.69

anabeliinka napsal(a):
ňak se mi to pokazilo nejde mi odpovědět na cedulky proxima Tak se omlouvám že to tam je 2x

taky jsem dělala pár cedulek do stáje, ve volné chvíli aj pro zájemce :)

9.10.2008 21:14
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
taky jsem dělala pár cedulek do stáje, ve volné chvíli aj pro zájemce :)

9.10.2008 21:18
proxima

XXX.XXX.85.1

anabeliinka napsal(a):

Ahojky můj mal je evikprokes@seznam.cz
Tak pokud budeš mít zájem tak písni

9.10.2008 21:18
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
Ahojky můj mal je evikprokes@seznam.cz
Tak pokud budeš mít zájem tak písni

To patřilo k těm cedulkám na dřevu...

9.10.2008 21:42
majda

XXX.XXX.172.229

silvaner napsal(a):

moje, tuhle mi dělal přítel, mám jí z nerezu a nastříkanou barvou, takže na přežije i koně a mě

9.10.2008 21:43
majda

XXX.XXX.172.229

majda napsal(a):
moje, tuhle mi dělal přítel, mám jí z nerezu a nastříkanou barvou, takže na přežije i koně a mě

je špatně vidět, dám lepší...

10.10.2008 13:19
lerry

XXX.XXX.102.84

majda napsal(a):
je špatně vidět, dám lepší...

Saxík má moc pěknou cedulku

My žádné cedulky nemáme. Kdo to má vědět, tak ví jak se mí koně jmenují a původ můžu taky odvykládat na přání

17.10.2008 20:32
kajushka

XXX.XXX.142.14

lerry napsal(a):
Saxík má moc pěknou cedulku

My žádné cedulky nemáme. Kdo to má vědět, tak ví jak se mí koně jmenují a původ můžu taky odvykládat na přání

Můj výtvor...dělala sem jich víc....

19.10.2008 12:24
margie

XXX.XXX.82.222

kajushka napsal(a):
Můj výtvor...dělala sem jich víc....

Tak já se teda taky snažila něco vytvořit.. Tak kdyby ty moje roztodivné cedulky někoho oslovily a chtěl by taky, necht se ozve na mail

19.10.2008 12:25
margie

XXX.XXX.82.222

margie napsal(a):
Tak já se teda taky snažila něco vytvořit.. Tak kdyby ty moje roztodivné cedulky někoho oslovily a chtěl by taky, necht se ozve na mail

a další

19.10.2008 12:26
margie

XXX.XXX.82.222

margie napsal(a):
a další

a poslední

29.10.2008 10:23
proxima

XXX.XXX.85.1

silvaner napsal(a):

Přidávám a oživuji znovu téma cedulek

29.10.2008 10:26
proxima

XXX.XXX.85.1

silvaner napsal(a):

29.10.2008 10:28
proxima

XXX.XXX.85.1

silvaner napsal(a):

Thereza

26.9.2020 17:36
Thereza

XXX.XXX.165.219

Nebyla kdysi daaaavno obyvatelkou v Chuchli?

Přidejte reakci

Přidat smajlík