"Ty z moderky králíků 70"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

5.6.2007 12:04
zvířátková

Tak máme zas kulatiny

zvířátková

5.6.2007 12:05
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tak máme zas kulatiny

Jinak, Lucky, k tomu Jezdectví. Já teda nevim, jak vy, ale já si tam skoro nevyberu. Nějaké ty obecné článečky a rady jo. Ale ty disciplíny, závody, stáje, to se moc nechytám. Jako jsem ráda, že si ho vždycky prolistuju, ale určitě bych si ho sama nekupovala.

5.6.2007 12:17

zvířátková napsal(a):
Jinak, Lucky, k tomu Jezdectví. Já teda nevim, jak vy, ale já si tam skoro nevyberu. Nějaké ty obecné článečky a rady jo. Ale ty disciplíny, závody, stáje, to se moc nechytám. Jako jsem ráda, že si ho vždycky prolistuju, ale určitě bych si ho sama nekupovala.

No, já ho kupuji roky, ale v poslední době uvažuji, že přestanu. Jediné, proč ho nyní ještě kupuji je článek o tréninku westernu. Jinak už mě to nebaví, je tam hlavně hromada dostihů a parkurů, které moc nežeru a o westernu je tam sem tam něco... a když, tak samý Qh apod., ale něco o arabech aby jsi pohledal...lepší je listovat dnes po netu, než kupovat Jezdectví, kde půlka jsou inzeráty a blbinky pro děti. Odborných článků je málo, zbytek závody.

Jinak takto se Fabby těší, když vidí postroj...kdyby se všichni lidi tak vrhli do práce, co?

sadzi saj

5.6.2007 12:29
sadzi saj

lucky napsal(a):
No, já ho kupuji roky, ale v poslední době uvažuji, že přestanu. Jediné, proč ho nyní ještě kupuji je článek o tréninku westernu. Jinak už mě to nebaví, je tam hlavně hromada dostihů a parkurů, které moc nežeru a o westernu je tam sem tam něco... a když, tak samý Qh apod., ale něco o arabech aby jsi pohledal...lepší je listovat dnes po netu, než kupovat Jezdectví, kde půlka jsou inzeráty a blbinky pro děti. Odborných článků je málo, zbytek závody.

Jinak takto se Fabby těší, když vidí postroj...kdyby se všichni lidi tak vrhli do práce, co?

No já jsem ho taky kupovala, pak přestala a teď jsem si ho respektive loni před Vánocema jsem si ho předplatila kvůli tomu kalendáři plemenných hřebců, takže mi teď chodí do schránky, ale musím s váma holky souhlasit, málo co si tam člověk přečte. Plno parkurů a dostihů, což mě vůbec nebere. O drezuře nic moc a o výcviku apod. taky ne, což mi přijde docela škoda. Inzerátů už je tam taky pomálu, víc je tam reklam než inzerce, takže nic moc

5.6.2007 12:48

sadzi saj napsal(a):
No já jsem ho taky kupovala, pak přestala a teď jsem si ho respektive loni před Vánocema jsem si ho předplatila kvůli tomu kalendáři plemenných hřebců, takže mi teď chodí do schránky, ale musím s váma holky souhlasit, málo co si tam člověk přečte. Plno parkurů a dostihů, což mě vůbec nebere. O drezuře nic moc a o výcviku apod. taky ne, což mi přijde docela škoda. Inzerátů už je tam taky pomálu, víc je tam reklam než inzerce, takže nic moc

Člověk byl na chvíli na obědě a vy takhle pokračujete
No, já jsem předplatné roční vyhrála, tak si nestěžuju

No, koníka asi nepůjčí ... hlavně by s ním nešlo asi moc fotit ... to bych měla asi pak plné ruce práce
Ale mrzí mě to ... tak nechceš tam dojet sama ? Nebo s tím kolem ... jela bych třeba dost napřed ...

5.6.2007 13:17

lucky napsal(a):

tady ještě jeden pracant..naše štěňátko pubertální

5.6.2007 13:19

lucky napsal(a):
tady ještě jeden pracant..naše štěňátko pubertální

To je stejně super ... taky bych se chtěla takhle těšit do práce

zvířátková

5.6.2007 13:21
zvířátková

blanche napsal(a):
To je stejně super ... taky bych se chtěla takhle těšit do práce

A to jemu za to neplatěj, co?

5.6.2007 13:27

zvířátková napsal(a):
A to jemu za to neplatěj, co?

No, tak to už nechápu vůbec

zvířátková

5.6.2007 13:28
zvířátková

blanche napsal(a):
No, tak to už nechápu vůbec

5.6.2007 13:45

zvířátková napsal(a):

Ty stroje mě tady jednou zničej !!!!!!
Stále tu skoro nic nefunguje

sadzi saj

5.6.2007 13:45
sadzi saj

blanche napsal(a):
Člověk byl na chvíli na obědě a vy takhle pokračujete
No, já jsem předplatné roční vyhrála, tak si nestěžuju

No, koníka asi nepůjčí ... hlavně by s ním nešlo asi moc fotit ... to bych měla asi pak plné ruce práce
Ale mrzí mě to ... tak nechceš tam dojet sama ? Nebo s tím kolem ... jela bych třeba dost napřed ...

Fakt jo, tak to se máš a čím si si to zasloužila

To tam máte samý takový blázny, co chvíli nepostojí jo
Hele sama já to nenajdu a jak půjdeme někde po silnici, ale když jí rupne, tak se bojí aut apod., takže bez druhého koně je to prostě naprd, když je to takhle mimo

sadzi saj

5.6.2007 13:47
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ty stroje mě tady jednou zničej !!!!!!
Stále tu skoro nic nefunguje

Podobně, tisknu návody a kopírka se pořád zasekává krám

Shora máš odpověď.

5.6.2007 13:50

sadzi saj napsal(a):
Fakt jo, tak to se máš a čím si si to zasloužila

To tam máte samý takový blázny, co chvíli nepostojí jo
Hele sama já to nenajdu a jak půjdeme někde po silnici, ale když jí rupne, tak se bojí aut apod., takže bez druhého koně je to prostě naprd, když je to takhle mimo

No, půjčit jiného asi ne ... S foťákem mám naučenou jenom Báru
Jsou tam i normální koně, ale soukromé ... to prostě nejde

Škoda ...

No, já jsem vyluštila křížovku, poslala a vyhrála

sadzi saj

5.6.2007 13:54
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, půjčit jiného asi ne ... S foťákem mám naučenou jenom Báru
Jsou tam i normální koně, ale soukromé ... to prostě nejde

Škoda ...

No, já jsem vyluštila křížovku, poslala a vyhrála

Ty jo, tak to si měla štígro

No snad vydrží máky do příštího týdne, fakt by to asi na tom kole neklaplo a jaká je tam vůbec cesta kudy si tam jela??

5.6.2007 14:07

sadzi saj napsal(a):
Ty jo, tak to si měla štígro

No snad vydrží máky do příštího týdne, fakt by to asi na tom kole neklaplo a jaká je tam vůbec cesta kudy si tam jela??

no jela jsem tam od nás po normální polničce až na betonku, pak na vodárnu, prošla tam v remízku po cestách ... pak přešla jedno pole, napojila se na cestu ... slezla kopeček ... kus po rovině, přešla silnici a pak už jen rovně a hurá máky

5.6.2007 16:12

sadzi saj napsal(a):
Podobně, tisknu návody a kopírka se pořád zasekává krám

Shora máš odpověď.

No jo, oni pracují zadarmo! A jak rádi! Ještě jsou nešťastní, když jeden pracuje a druhý nemůže! To by se rozkrájeli! Podledně Darés přivezl hromadu pytlů hoblin a jak jsem to vykládala, tak kolem mě Fabby pořád kroužil a čekal, že teď půjde on. Normálně se chtěl sám oblíkat do postroje a už už jít pracovat!!! Za pochvalu půjdou makat jako šroubi!!!!

5.6.2007 20:29

lucky napsal(a):
No jo, oni pracují zadarmo! A jak rádi! Ještě jsou nešťastní, když jeden pracuje a druhý nemůže! To by se rozkrájeli! Podledně Darés přivezl hromadu pytlů hoblin a jak jsem to vykládala, tak kolem mě Fabby pořád kroužil a čekal, že teď půjde on. Normálně se chtěl sám oblíkat do postroje a už už jít pracovat!!! Za pochvalu půjdou makat jako šroubi!!!!

Nazdárek! Je tu někdo?

5.6.2007 20:30

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Je tu někdo?

5.6.2007 20:31

zviratkova napsal(a):

jsem si zase dneska hrála s foťákem

5.6.2007 20:32

zviratkova napsal(a):
jsem si zase dneska hrála s foťákem

kluci

5.6.2007 20:33

zviratkova napsal(a):

Grant muchluje páníčka

5.6.2007 20:36

zviratkova napsal(a):
Grant muchluje páníčka

5.6.2007 20:39

zviratkova napsal(a):

Ahojky, supr fotečky. Tak hlásím, že jsem dorazila domů z práce a kočka se válela na dvoře a vedle seděl černý kocour , tak jsem ráda. Tchýně říkala, že jí viděla o pár baráků dál u jedný šíleně opečovatelský ženský, takže si myslíme, že ji sebrala někde a vzala si ji domů a zavřela jí, aby si tam zvykla, protože rodiče jeli ráno a viděli tam sedět tu samou kočku, takže ženská asi dostane na budku

5.6.2007 20:40

silvaner napsal(a):
Ahojky, supr fotečky. Tak hlásím, že jsem dorazila domů z práce a kočka se válela na dvoře a vedle seděl černý kocour , tak jsem ráda. Tchýně říkala, že jí viděla o pár baráků dál u jedný šíleně opečovatelský ženský, takže si myslíme, že ji sebrala někde a vzala si ji domů a zavřela jí, aby si tam zvykla, protože rodiče jeli ráno a viděli tam sedět tu samou kočku, takže ženská asi dostane na budku

A maličké

5.6.2007 20:41

silvaner napsal(a):
A maličké

A naposledy u cecku

5.6.2007 20:59

silvaner napsal(a):
A naposledy u cecku

No vidíš, zase jsem měla pravdu, že jí někdo našel a opečovává jí Jinak díky za pochvalu

5.6.2007 21:02

zviratkova napsal(a):
No vidíš, zase jsem měla pravdu, že jí někdo našel a opečovává jí Jinak díky za pochvalu

a ještě jedno hačačí

5.6.2007 21:05

zviratkova napsal(a):
a ještě jedno hačačí

a ještě jedna žlutá huba

5.6.2007 21:22

zviratkova napsal(a):
a ještě jedna žlutá huba

Ta hačací je supr. Jde o to, že jí nikdo nenašel, ale ukradl Ta ženská je vyšinutá, otravuje i naši sousedku, že všichni kočičky musí mít svojí mističku nerez, pelíšek, být doma apod. kecy no to bys prostě musela slyšet, je tak drzá, že nám tady vysela přes plot a hladila si psa a nedávno sousedka říkala, že se zajímala, čí je tahle kočka, takže ji nejspíš potkala vedle u souseda a vzala si jí domů a zavřela jí tam, protože ráno ji Mírovi rodiče viděli sedět u jejího baráku a ona tam byla u ní a vypadala přesně, jak ta naše. Copak to se dělá, krást cizí kočku, když má doma svých sedm

Jinak hafík ráno zase papal piškoty, odpoledne i sám vylezl ven a šel nám naproti, ale doktorka říkala, že musí začít žrát, což se jí moc nechce, ale aspoň dneska snědla kus vepřový kýty syrový, ale maso z konzervy nechtěla, ale aspoň něco, tak snad začne jíst a na kontrolu jedeme v pondělí.

sadzi saj

5.6.2007 21:31
sadzi saj

silvaner napsal(a):
Ta hačací je supr. Jde o to, že jí nikdo nenašel, ale ukradl Ta ženská je vyšinutá, otravuje i naši sousedku, že všichni kočičky musí mít svojí mističku nerez, pelíšek, být doma apod. kecy no to bys prostě musela slyšet, je tak drzá, že nám tady vysela přes plot a hladila si psa a nedávno sousedka říkala, že se zajímala, čí je tahle kočka, takže ji nejspíš potkala vedle u souseda a vzala si jí domů a zavřela jí tam, protože ráno ji Mírovi rodiče viděli sedět u jejího baráku a ona tam byla u ní a vypadala přesně, jak ta naše. Copak to se dělá, krást cizí kočku, když má doma svých sedm

Jinak hafík ráno zase papal piškoty, odpoledne i sám vylezl ven a šel nám naproti, ale doktorka říkala, že musí začít žrát, což se jí moc nechce, ale aspoň dneska snědla kus vepřový kýty syrový, ale maso z konzervy nechtěla, ale aspoň něco, tak snad začne jíst a na kontrolu jedeme v pondělí.

A ještě Elinka, zítra razíme ven, tak snad bude hezky, zase hlásí nějaký přeháňky, tak já jdu chrupčit

zvířátková

6.6.2007 06:50
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
A ještě Elinka, zítra razíme ven, tak snad bude hezky, zase hlásí nějaký přeháňky, tak já jdu chrupčit

Ahojky! Je někdo v robotě? To by stálo za stěžování, ta kočka má kotě, nemůže si jí nikdo přivlastnit.

sadzi saj

6.6.2007 07:55
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Je někdo v robotě? To by stálo za stěžování, ta kočka má kotě, nemůže si jí nikdo přivlastnit.

Ahojky, hlásím se v robotě No ona je ta ženská trhlá, to bys prostě musela slyšet, co nám vyprávěla sousedka. No právě, že má kotě a ona tohle, dneska ráno byla doma, tak snad to bude ok, jsem říkala, že až půjde okolo, že jelikož jsme jí u toho nenačapali, nemůžeme to s určitostí na ní vybalit, ale obklikou se jí zeptat, jestli jí náhodou neviděla, že se nám na den ztratila a co chudák koťátko, to je děsný, když někdo zvířata týrá, ale i když to s tou péčí přehání, pak to dopadá takhle Hlavně, že se vrátila domů, kotě jsme přinesli zpátky a je to ok

zvířátková

6.6.2007 09:09
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tak máme zas kulatiny

No, když nemáte důkaz, tak je to holt na prd. Ale hlavní je, že jí utekla

6.6.2007 09:14

zvířátková napsal(a):
No, když nemáte důkaz, tak je to holt na prd. Ale hlavní je, že jí utekla

sadzi saj

6.6.2007 09:44
sadzi saj

lucky napsal(a):

Jo jo hlavně, že je doma. Holky máte svoje webovky?? Nevíte, kde je to nejjednodušší pro začátečníka si to udělat?? Uvažovala jsem o webgarden, ale koukala jsem, jestli estranky nejsou lepší co myslíte

zvířátková

6.6.2007 10:47
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo jo hlavně, že je doma. Holky máte svoje webovky?? Nevíte, kde je to nejjednodušší pro začátečníka si to udělat?? Uvažovala jsem o webgarden, ale koukala jsem, jestli estranky nejsou lepší co myslíte

Už mě vytáčí, jak mě to furt odhlašuje, už mi jde hlava kolem, jak se tím furt zdržuju Řekla bych, že webovky máme všechny. Já mám ale stránky bez jakékoliv šablony, pouštěli jsme se do nich na čistém prázdném listu. Proto taky nevypadají tak profesionálně ač zase nejsou to ty, co má každý druhý. Bez přítelovo pomoci bych se ale nehla vůbec, teď jsem už aspoň v tom mém málu v obraze, ale jen tak bez vědomostí a pomoci nejsi schopná něco sama bez šablony vytvořit. Ale jelikož jsem žádné se šablonou nezkoušela, tak nemůžu poradit, které jsou nejlepší

sadzi saj

6.6.2007 11:24
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Už mě vytáčí, jak mě to furt odhlašuje, už mi jde hlava kolem, jak se tím furt zdržuju Řekla bych, že webovky máme všechny. Já mám ale stránky bez jakékoliv šablony, pouštěli jsme se do nich na čistém prázdném listu. Proto taky nevypadají tak profesionálně ač zase nejsou to ty, co má každý druhý. Bez přítelovo pomoci bych se ale nehla vůbec, teď jsem už aspoň v tom mém málu v obraze, ale jen tak bez vědomostí a pomoci nejsi schopná něco sama bez šablony vytvořit. Ale jelikož jsem žádné se šablonou nezkoušela, tak nemůžu poradit, které jsou nejlepší

Jo to mě taky štve a občas mi to blbe a musela jsem si založit ještě jeden nick No uvidíme s těma stránkama, buď se s tím nějak poperu, nebo bude kulový

zvířátková

6.6.2007 11:28
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo to mě taky štve a občas mi to blbe a musela jsem si založit ještě jeden nick No uvidíme s těma stránkama, buď se s tím nějak poperu, nebo bude kulový

Uvidíš no, ale myslím, že se šablonou to zvládneš raz dva

6.6.2007 11:52

zvířátková napsal(a):
Uvidíš no, ale myslím, že se šablonou to zvládneš raz dva

Já mám přes Estránky a nevypadají zle. Taky jsem v tomto amatér a první jsem se pustila do našich psích a pak jsem udělala i Use

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

http://www.usamawatani.estranky.cz

6.6.2007 16:28

lucky napsal(a):
Já mám přes Estránky a nevypadají zle. Taky jsem v tomto amatér a první jsem se pustila do našich psích a pak jsem udělala i Use

No teda Leo to je super jak tam ten Čikouš sedí...ty si ho tö naučila a jak?

buggyna

6.6.2007 17:40
buggyna

zvířátková napsal(a):
Tak máme zas kulatiny

tak já se musím pochlubit !! dneska sem svý nastávající koupila za super cenu transportní kamaše

6.6.2007 19:48

buggyna napsal(a):
tak já se musím pochlubit !! dneska sem svý nastávající koupila za super cenu transportní kamaše

Ahojky,

tak dneska bylo volno, tak jsem si to užila s Barčou :))
Udělaly jsme pořádný koupání a pak jsme šly na vodítku na procházku ... Jen kousek ... Zdá se, že nekulhá ... tak doufejme

Včera tam byl vet, tak říkal, že to bude asi nějak natažený ... dostala injekci a má mít chvíli klidu ...

Pro mě je nejlepší a nejednodušší asi ten Blog ... můžeš si říct, jak budeš chtít udělat a co tam mít ... a já Ti to můžu i pomoci ... není problém ... stačí říci ... nebo i krtitiku toho co bylo ... i jaká barva ... předělám ... + pak dám nějaké ty fotky, ale to by muselo v práci něco fungovat

Dostaneš login a heslo a pak si to můžeš dodělat

sadzi saj

6.6.2007 21:39
sadzi saj

lucky napsal(a):

Pěkný stránečky, no pokusím se něco nasmolit a uvidím, když se povede, dám vědět

sadzi saj

6.6.2007 21:40
sadzi saj

buggyna napsal(a):

Supr kostičky Tak to se holčina má, když už se jí střádá výbavička

sadzi saj

6.6.2007 21:40
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Supr kostičky Tak to se holčina má, když už se jí střádá výbavička

To bylo pro Buggynu, zase se to vložilo jinam

sadzi saj

6.6.2007 21:42
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak dneska bylo volno, tak jsem si to užila s Barčou :))
Udělaly jsme pořádný koupání a pak jsme šly na vodítku na procházku ... Jen kousek ... Zdá se, že nekulhá ... tak doufejme

Včera tam byl vet, tak říkal, že to bude asi nějak natažený ... dostala injekci a má mít chvíli klidu ...

Pro mě je nejlepší a nejednodušší asi ten Blog ... můžeš si říct, jak budeš chtít udělat a co tam mít ... a já Ti to můžu i pomoci ... není problém ... stačí říci ... nebo i krtitiku toho co bylo ... i jaká barva ... předělám ... + pak dám nějaké ty fotky, ale to by muselo v práci něco fungovat

Dostaneš login a heslo a pak si to můžeš dodělat

Tak vidíš, to je supr, že Baruš už je lepší, to bude ok, neboj

No pokusím se něco stvořit sama jestli to půjde, dneska v práci jsem z toho měla hlavu, jak pátrací balón a akorát mě to naštvalo, takže nevim nevim

sadzi saj

6.6.2007 21:46
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
To bylo pro Buggynu, zase se to vložilo jinam

Uf, tak jsem se sem konečně dostala a tady nikdo Jsem si stahovala fotky do pc, pak je aktivistka smazala v mobilu a oni v pc NIKDE jsem myslela, že mě švihne, tak hledala a hledala a zuřila...., ale kdo hledá, ten najde

Takže dneska jsme razili ven do lesa a kupodivu nás nezasáhla ani bouřka ani déšť, ale bylo takový hic, že Elí byla spocená, ještě než jsme došli krokem k lesu

sadzi saj

6.6.2007 21:47
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Uf, tak jsem se sem konečně dostala a tady nikdo Jsem si stahovala fotky do pc, pak je aktivistka smazala v mobilu a oni v pc NIKDE jsem myslela, že mě švihne, tak hledala a hledala a zuřila...., ale kdo hledá, ten najde

Takže dneska jsme razili ven do lesa a kupodivu nás nezasáhla ani bouřka ani déšť, ale bylo takový hic, že Elí byla spocená, ještě než jsme došli krokem k lesu

Tady stájový kolegové Sonča a Falča

buggyna

6.6.2007 21:47
buggyna

sadzi saj napsal(a):

to mi došlo jinak výbavička by byla,jen to není na koho navlíknout

sadzi saj

6.6.2007 21:49
sadzi saj

buggyna napsal(a):
to mi došlo jinak výbavička by byla,jen to není na koho navlíknout

No pro jistotu jsem to tam napsala, kdyby to náhodo nebylo někomu jasný Neboj, určitě bude, ale škoda, že až po sezóně

sadzi saj

6.6.2007 21:51
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
No pro jistotu jsem to tam napsala, kdyby to náhodo nebylo někomu jasný Neboj, určitě bude, ale škoda, že až po sezóně

Čekáme na paničku

sadzi saj

6.6.2007 21:53
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Čekáme na paničku

Jedeme domůůů

sadzi saj

6.6.2007 21:54
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jedeme domůůů

A takhle jsme se zapotili

sadzi saj

6.6.2007 21:56
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
A takhle jsme se zapotili

Ale panička mě hezky omyla, abych nebyla od potu

sadzi saj

6.6.2007 21:58
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ale panička mě hezky omyla, abych nebyla od potu

A tady bývalý Elišky nej kámoš

sadzi saj

6.6.2007 22:00
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

A něco pro Buggynu - Graník

sadzi saj

6.6.2007 22:01
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

A poslední, nějak jsem to tu zaplácla, tak já jdu chrupčit

buggyna

6.6.2007 22:07
buggyna

sadzi saj napsal(a):

koník původově bombička!!! ale na majitele pozor!!jsou to sektaři!!!

buggyna

6.6.2007 22:09
buggyna

sadzi saj napsal(a):

jéééé!!!!fifíííín taky ho mám...koukej,ale chudák vypadá jak postiženej

buggyna

6.6.2007 22:10
buggyna

buggyna napsal(a):
jéééé!!!!fifíííín taky ho mám...koukej,ale chudák vypadá jak postiženej

juinak mi do objektivu vlezlo i něco rezatýho

buggyna

6.6.2007 22:12
buggyna

buggyna napsal(a):
juinak mi do objektivu vlezlo i něco rezatýho

portrét Fida...aby všichni viděli,že je to opravdu knormální kůň

buggyna

6.6.2007 22:13
buggyna

buggyna napsal(a):
portrét Fida...aby všichni viděli,že je to opravdu knormální kůň

ÁÁÁÁ,nějaký signál z vesmíru...

6.6.2007 23:28

buggyna napsal(a):
ÁÁÁÁ,nějaký signál z vesmíru...

teda ta z vesmíru je dobrá!
Ahoj! Teda holky, tady bylo dnes strašně dusno. Chtěla jsem se jet projet, ale nakonec jsem to neriskovala. Vzala jsem tady na louky Usu proběhnout, trochu jsme si hrály..pár kapek jsme schytaly, ale nakonec nás to obešlo. Tak jsem si doma ještě vzala přilbu a jen tak jsme se projely bez sedla na parelce kolem řeky a lesíkem. bylo krásně a Usinka byla skvělá. ¨Mělo by být už hezky, tak ji vezmu zítra na pastvinu.

zvířátková

7.6.2007 06:51
zvířátková

lucky napsal(a):
teda ta z vesmíru je dobrá!
Ahoj! Teda holky, tady bylo dnes strašně dusno. Chtěla jsem se jet projet, ale nakonec jsem to neriskovala. Vzala jsem tady na louky Usu proběhnout, trochu jsme si hrály..pár kapek jsme schytaly, ale nakonec nás to obešlo. Tak jsem si doma ještě vzala přilbu a jen tak jsme se projely bez sedla na parelce kolem řeky a lesíkem. bylo krásně a Usinka byla skvělá. ¨Mělo by být už hezky, tak ji vezmu zítra na pastvinu.

Ahojky! To, Míšo, Džineček si neumí sednou na povel, co? Ba ne, to je sranda, on to dělá sám od sebe a hází na mě takovejhle kukuč. Za vším vězí ocas, který ho lochtá a takhle přišel na to, že když si sedne a začne se vlnit, tak se kvalitně podrbe . Sice to nevidim ráda, ale je fakt sranda ho pozorovat. No tak koukám, že i Baruš je celkem v pořádku, to je paráda. A co Fanynka?

7.6.2007 08:36

zvířátková napsal(a):
Ahojky! To, Míšo, Džineček si neumí sednou na povel, co? Ba ne, to je sranda, on to dělá sám od sebe a hází na mě takovejhle kukuč. Za vším vězí ocas, který ho lochtá a takhle přišel na to, že když si sedne a začne se vlnit, tak se kvalitně podrbe . Sice to nevidim ráda, ale je fakt sranda ho pozorovat. No tak koukám, že i Baruš je celkem v pořádku, to je paráda. A co Fanynka?

No jo, taky jsem ráda za Baruš.
Tady je dneska konečně hezky!!! Jenom asi pojedeme na veterinu, ten náš malý blbec Fabby si v noci vytáhnul stehy na noze

zvířátková

7.6.2007 08:52
zvířátková

lucky napsal(a):
No jo, taky jsem ráda za Baruš.
Tady je dneska konečně hezky!!! Jenom asi pojedeme na veterinu, ten náš malý blbec Fabby si v noci vytáhnul stehy na noze

Co se mu stalo, že musel mít zašitou nožku?

7.6.2007 09:09

zvířátková napsal(a):
Co se mu stalo, že musel mít zašitou nožku?

Udělal se mu vřídek na noze, tak se mu to vyřízlo...sakra, pořád mi tady volá nějaký idiot na Scype.... no, a měl tři stehy, v pohodě, hojilo se to krásně, nevadilo mu to při běhání, nic a ten vůj si to v noci vyrval..za hodinu jedeme na veterinu

zvířátková

7.6.2007 10:12
zvířátková

lucky napsal(a):
Udělal se mu vřídek na noze, tak se mu to vyřízlo...sakra, pořád mi tady volá nějaký idiot na Scype.... no, a měl tři stehy, v pohodě, hojilo se to krásně, nevadilo mu to při běhání, nic a ten vůj si to v noci vyrval..za hodinu jedeme na veterinu

No to je ťumtík .

7.6.2007 10:34

zvířátková napsal(a):
No to je ťumtík .

Ahojky,

JJ, Barča je snad lepší ... Ještě má mít 2 dny klidu a pak se rozhodne ... když bude ok, tak máme dát lehkou zátěž a když ne ... tak ještě veta ... tak snad ...

Za chvíli tam poženu, tak jí asi chvíli vezmu na ruku ven, ať se taky projde potvůrka jedna

A co Andrea ? Byla dopol, nebo půjde dneska odpol. jezdit ...
Na tu řepku jsi asi zatím nekoukala, co ?
Chtělo by to co nejdříve ...

7.6.2007 10:39

zvířátková napsal(a):
Tak máme zas kulatiny

.

7.6.2007 10:53

blanche napsal(a):
.

Nikde nikdo, tak já mizím

zvířátková

7.6.2007 10:55
zvířátková

blanche napsal(a):
Nikde nikdo, tak já mizím

Já jsem tu furt, jak jinak... Tak si to pěkně užijte

sadzi saj

7.6.2007 11:16
sadzi saj

blanche napsal(a):
.

Zdarec Blani, já byla ráno, no holky lahoda Elí šlapala, jak hodinky, poslouchala a vypadalo to, že to dělá i ráda, mám z ní velikou radost a i jsme cválali na louce rovný úsek, na otěži, v tempu no jedna báseň Jinak včera odpo jsem byla nahoře v lese, tam řepka nikde a dneska ráno na louce, ale byl děsný opar, takže nic vidět, tak nevím, jak je na tom řepka, ale zítra můžu kouknout, jedem uvolňovat do terénu, tak se tam mrknu, snad to najdu

For Buggyna : Supr fotečky, Fidoušek je roztomilej

For Leo : Fany už je lepší, dokonce snědla už maso, ale syrový, takže jsem včera nalítla do krámu a koupila nějaký maso do polívky za 17 Kč, takový tři kousky a zblajznula to, jak malinu. Akorát nechtěla vylézt z boudy, stála tam, koukala na nás, vrtěla ocasem, jak vzteklá, ale nechala se vylákat na to maso, asi je zesláblá, jak nežrala a dneska ráno jsem jí dala ještě jeden kus, tak snad se bude lepšit

For Lucky : Tak to je teda hafík šikulka, tak ať to dobře dopadne u veta. U nás ráno už kolem půl osmý respektive mezi sedmou a půl osmou na louce začal šíleně otravovat hmyz jsem se bála, že Elí budě nervní a místo tréninku pojedu domů, ale šikulka mě vnímala a zvládla to Včera bylo fak šílený hic, jela jsem kolem pátý ven, ale tady se nám to vyhlo žádná bouřka, déšť nic, až večer

7.6.2007 11:26

sadzi saj napsal(a):
Zdarec Blani, já byla ráno, no holky lahoda Elí šlapala, jak hodinky, poslouchala a vypadalo to, že to dělá i ráda, mám z ní velikou radost a i jsme cválali na louce rovný úsek, na otěži, v tempu no jedna báseň Jinak včera odpo jsem byla nahoře v lese, tam řepka nikde a dneska ráno na louce, ale byl děsný opar, takže nic vidět, tak nevím, jak je na tom řepka, ale zítra můžu kouknout, jedem uvolňovat do terénu, tak se tam mrknu, snad to najdu

For Buggyna : Supr fotečky, Fidoušek je roztomilej

For Leo : Fany už je lepší, dokonce snědla už maso, ale syrový, takže jsem včera nalítla do krámu a koupila nějaký maso do polívky za 17 Kč, takový tři kousky a zblajznula to, jak malinu. Akorát nechtěla vylézt z boudy, stála tam, koukala na nás, vrtěla ocasem, jak vzteklá, ale nechala se vylákat na to maso, asi je zesláblá, jak nežrala a dneska ráno jsem jí dala ještě jeden kus, tak snad se bude lepšit

For Lucky : Tak to je teda hafík šikulka, tak ať to dobře dopadne u veta. U nás ráno už kolem půl osmý respektive mezi sedmou a půl osmou na louce začal šíleně otravovat hmyz jsem se bála, že Elí budě nervní a místo tréninku pojedu domů, ale šikulka mě vnímala a zvládla to Včera bylo fak šílený hic, jela jsem kolem pátý ven, ale tady se nám to vyhlo žádná bouřka, déšť nic, až večer

No jo, hafík je vůl. Má to pořádně zanícené, dostal antibiotika, muselo se to znova zašít, injekce atd...stálo to dva papíry, táta je na infarkt, pes má satelit...stačilo ještě pár dní byl by v pohodě...je to magor. Hlavně že byl nadšený, že jde na veterinu, nechá si napíchat všechno a je rád, že může očumovat kočičky
Přřjedu domů, volám Usu, Usa nikde..kouknu do stáje a slečna chrápe jako zabitá! Vykulila na mě očička, hupsla na nožky a už jestli bude jídlo!

zvířátková

7.6.2007 11:34
zvířátková

lucky napsal(a):
No jo, hafík je vůl. Má to pořádně zanícené, dostal antibiotika, muselo se to znova zašít, injekce atd...stálo to dva papíry, táta je na infarkt, pes má satelit...stačilo ještě pár dní byl by v pohodě...je to magor. Hlavně že byl nadšený, že jde na veterinu, nechá si napíchat všechno a je rád, že může očumovat kočičky
Přřjedu domů, volám Usu, Usa nikde..kouknu do stáje a slečna chrápe jako zabitá! Vykulila na mě očička, hupsla na nožky a už jestli bude jídlo!

No tak to je pálka, to ho s tim satelitem musíš vyfotit, bude koukat jak boží umučení. Ale super, že je ještě jeden z mála, co se na veterinu těší

sadzi saj

7.6.2007 11:50
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No tak to je pálka, to ho s tim satelitem musíš vyfotit, bude koukat jak boží umučení. Ale super, že je ještě jeden z mála, co se na veterinu těší

Ty jo, tak to teda je peněz. My platili 350,- Kč za 4 injekce a že kvůli nám ještě jela v neděli do ordinace, ale myslíme si, že proto, že jsme si ji vzali z útulku

Jinak holky hlásím, že v červenci se s Elčou stěhujeme, už je to domluvený a už jsem to i oznámila ve stáji

zvířátková

7.6.2007 11:51
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Ty jo, tak to teda je peněz. My platili 350,- Kč za 4 injekce a že kvůli nám ještě jela v neděli do ordinace, ale myslíme si, že proto, že jsme si ji vzali z útulku

Jinak holky hlásím, že v červenci se s Elčou stěhujeme, už je to domluvený a už jsem to i oznámila ve stáji

No tak vidíš, povedlo se. A do té jak jsi měla vyhlídnutou a vyfocenou?

buggyna

7.6.2007 12:18
buggyna

sadzi saj napsal(a):

jéé,tak to ektaři museli skákat radostí ,co???že už jejich Granečka nebude nikdo šikanovat...a co na to Zuzka???

sadzi saj

7.6.2007 12:31
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No tak vidíš, povedlo se. A do té jak jsi měla vyhlídnutou a vyfocenou?

Jo jo, jak jsem Vám sem o ní psala a posílala fotečky, už je to domluvený, drží mi box a dělají tam Elí z boxu dveře ven do takovýho menšího výběhu, kam si bude moc vylézt, když budou doma a koukat ven, tak snad to klapne

sadzi saj

7.6.2007 12:37
sadzi saj

buggyna napsal(a):
jéé,tak to ektaři museli skákat radostí ,co???že už jejich Granečka nebude nikdo šikanovat...a co na to Zuzka???

No ještě to nevědí, ale vsadím se, že budou rádi. Kdybys viděla, jak se Elí včera na Grana šklebila a vyhazovala po něm přes ohradu, že kradl každou kupku sena, musel mít dvě a kobyly se nechali odehnat, no byla sranda je pozorovat.

Zuzce jsem to řekla dneska, jasně jsem jí několikrát řekla, že to není nic proti ní ani proti její péči, že naopak, je zlatá v tom, jak dá člověku hned vědět, když něco a že jí jsem vděčná, protože díky ní jsem si Elí mohla nechat, že mě tam vzala, ale že to vidí sama, že s koňma být nemůže, kvůli Granovi - rozmazlenec a že jsem vždycky chtěla mít koně na pastvině a se stádem a že to co bych si představovala je odtud daleko na dojíždění, ale že ve Vrutici mají za statkem ten pastevní výběh, tak řekla, že jo, že to Elí prospěje, že když nechodí ven denně jako ostatní koně, tak si bude moc aspoň courat po pastvě a že nechce, aby jsme se rozešli ve zlém a že uvidím, jaké to tam bude a když tak se můžu vrátit zpátky, když bude mít volno, ale že neplánuje to nějak rozšiřovat, tak jsem se divila, tak snad se nezlobí, fakt to dělám kvůli kobyle

7.6.2007 13:25

sadzi saj napsal(a):
No ještě to nevědí, ale vsadím se, že budou rádi. Kdybys viděla, jak se Elí včera na Grana šklebila a vyhazovala po něm přes ohradu, že kradl každou kupku sena, musel mít dvě a kobyly se nechali odehnat, no byla sranda je pozorovat.

Zuzce jsem to řekla dneska, jasně jsem jí několikrát řekla, že to není nic proti ní ani proti její péči, že naopak, je zlatá v tom, jak dá člověku hned vědět, když něco a že jí jsem vděčná, protože díky ní jsem si Elí mohla nechat, že mě tam vzala, ale že to vidí sama, že s koňma být nemůže, kvůli Granovi - rozmazlenec a že jsem vždycky chtěla mít koně na pastvině a se stádem a že to co bych si představovala je odtud daleko na dojíždění, ale že ve Vrutici mají za statkem ten pastevní výběh, tak řekla, že jo, že to Elí prospěje, že když nechodí ven denně jako ostatní koně, tak si bude moc aspoň courat po pastvě a že nechce, aby jsme se rozešli ve zlém a že uvidím, jaké to tam bude a když tak se můžu vrátit zpátky, když bude mít volno, ale že neplánuje to nějak rozšiřovat, tak jsem se divila, tak snad se nezlobí, fakt to dělám kvůli kobyle

tak Fabby vypadá asi takhle....když je blboun, tak ať si to užije

7.6.2007 13:25

lucky napsal(a):
tak Fabby vypadá asi takhle....když je blboun, tak ať si to užije

zvířátková

7.6.2007 14:13
zvířátková

lucky napsal(a):

No ale ono mu to vcelku sluší. Už někam naboural nebo se nevešel? Jak dlouho ho bude nosit?

sadzi saj

7.6.2007 14:29
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No ale ono mu to vcelku sluší. Už někam naboural nebo se nevešel? Jak dlouho ho bude nosit?

Vypadá teda zajímavě, ale naše berňanda ho měla po operaci taky, potom s ní vždycky každýho omlátila

7.6.2007 14:39

sadzi saj napsal(a):
Vypadá teda zajímavě, ale naše berňanda ho měla po operaci taky, potom s ní vždycky každýho omlátila

Však si všimněte, jak ho má už polepený..jo, bourá pořád

sadzi saj

7.6.2007 16:25
sadzi saj

lucky napsal(a):

Tak holky, já pomalu razim domů obstarávat zoo a toho mýho chlapa a pomalu pracuju na stránečkách

7.6.2007 16:33

lucky napsal(a):

Téééda, chudák hafan No, snad mu to pomůže

Tak se budeš Andreo fakt stěhovat ? To už ven spolu jezdit asi nebudem, co

Kdy podnikneme to focení ? Nebo už jedeš na tu dovču ?
Zítra to obhlídni, já budu na koních až v pondělí

7.6.2007 16:36

blanche napsal(a):

Na stránky se budeme těšit

Dneska jsem byla s Bárou na vodítku a popást ... já rvala lípu na sušení a ona se pásla ... vypadala spokojene zkoušela i naklusat a zdálo se mi to OK ...

7.6.2007 18:19

blanche napsal(a):

Dneska jsem byla s Bárou na vodítku a popást ... já rvala lípu na sušení a ona se pásla ... vypadala spokojene zkoušela i naklusat a zdálo se mi to OK ...

To já dnes byla nešťastná, že ježdění nebude, ale nakonec po řádném dešti, jsem se rozhodla to risknout a jet. Držely jsme se v blízkosti domova, aby jsme měly se kde schovat a tak. Ale zvládly jsme hodinku vyjížďku. Usa byla moc šikovná, dnes mi udělala velkou radost. Moc hezky jsme si zaklusaly a zacválaly. Byla skvělá. překazil nám to déšť, ale stihly jsme to domů a já ji rychle "zaparkovala" ve stáji. Byla ještě dost horká a zpocená..nestihly jsme toho moc nakrokovat, takže jsem ji odsedlala a oduzdila, nedostala pít...vodu jsem sebrala. Baštila seno a já ji otřela pot houbou a hodila ji na záda ručník, aby trochu oschla. Za chvíli přestalo pršet, takže jsem ji ještě vytáhla na hřiště a snad půl hodiny, možná více, jsem ji tam pásla. Takže je spokojená, odpočívá, vody už se napila a bude čekat na večeři

sadzi saj

7.6.2007 18:39
sadzi saj

blanche napsal(a):

Jo jo budu, Růžičkový jsem řekla, ať mi drží box, dělá tam teď ty dveře, takže v červenci se stěhujeme, ale myslela jsem, že jsem ti to už psala Budeme neboj, když budeme obě chtít, do Vavřinče tam co byl ten jetel jestli je to nad těma polema nad Vavřinčem, tak tam jsem za chvíli, nevím, jak to dlouho trvá tobě do Vavřinče nebo do Liblic k JZD tam tou stranou by to snad taky nemělo být tak strašný, akorát to bude na delší vyjížďky, ale určitě musíme něco podniknout, než se odstěhuju, ráda bych, aby jsme se navštěvovali i potom.

Na dovču jedu až 23.6., takže času dost, takže řekni, jak máš v týdnu volno a můžeme se na nějaký odpoledne domluvit a pak třeba i na víkend, když se ti bude chtít, když vydrží počasí, mohli by jsme nějaký den zkusit i ty Konětopy

sadzi saj

7.6.2007 18:42
sadzi saj

blanche napsal(a):

No asi žádná sláva to nebude, ale chtěla jsem si to zkusit

Tak to je dobře, že je už Baruš v pořádku.

7.6.2007 19:24

sadzi saj napsal(a):
Jo jo budu, Růžičkový jsem řekla, ať mi drží box, dělá tam teď ty dveře, takže v červenci se stěhujeme, ale myslela jsem, že jsem ti to už psala Budeme neboj, když budeme obě chtít, do Vavřinče tam co byl ten jetel jestli je to nad těma polema nad Vavřinčem, tak tam jsem za chvíli, nevím, jak to dlouho trvá tobě do Vavřinče nebo do Liblic k JZD tam tou stranou by to snad taky nemělo být tak strašný, akorát to bude na delší vyjížďky, ale určitě musíme něco podniknout, než se odstěhuju, ráda bych, aby jsme se navštěvovali i potom.

Na dovču jedu až 23.6., takže času dost, takže řekni, jak máš v týdnu volno a můžeme se na nějaký odpoledne domluvit a pak třeba i na víkend, když se ti bude chtít, když vydrží počasí, mohli by jsme nějaký den zkusit i ty Konětopy

Tak jsem dnes koukala na youtoube a dala jsem nějaká hezká videa na stránky, ať je na co se koukat... ty písničky se mi líbí, taky arábky ve sportu a v akci ve volnosti, tak jestli se chce pokochat krasavci, tak mrkněte
http://www.usamawatani.estranky.cz/clanky/videa

7.6.2007 21:09

lucky napsal(a):
Tak jsem dnes koukala na youtoube a dala jsem nějaká hezká videa na stránky, ať je na co se koukat... ty písničky se mi líbí, taky arábky ve sportu a v akci ve volnosti, tak jestli se chce pokochat krasavci, tak mrkněte
http://www.usamawatani.estranky.cz/clanky/videa

Nazdárek! Já teď přijela od koníků. Užila jsem si taky hezkou projížďku, akorát mám nohy samej škrábanec a pupínek, člověk na takovém prckovi nabere veškerej hmyz z trávy, každou větev, kopřivy, trní

7.6.2007 21:10

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Já teď přijela od koníků. Užila jsem si taky hezkou projížďku, akorát mám nohy samej škrábanec a pupínek, člověk na takovém prckovi nabere veškerej hmyz z trávy, každou větev, kopřivy, trní

Jé, no to je pohled! To fotíš mobilem?

7.6.2007 21:10

zviratkova napsal(a):

uzdečka

7.6.2007 21:12

zviratkova napsal(a):
uzdečka

ne foťákem

7.6.2007 21:13

zviratkova napsal(a):
ne foťákem

v celé své kráse

7.6.2007 21:15

zviratkova napsal(a):
v celé své kráse

7.6.2007 21:21

zviratkova napsal(a):

No jo, ty máš deku! tp já včera jela bez sedla v kra¨ˇtasech. Usa byla zpocená a já se super teda přilepila..má to výhody, neklouzala jsem.
Jinak já bych foťák asi nebrala...je docela velký

7.6.2007 21:24

lucky napsal(a):
No jo, ty máš deku! tp já včera jela bez sedla v kra¨ˇtasech. Usa byla zpocená a já se super teda přilepila..má to výhody, neklouzala jsem.
Jinak já bych foťák asi nebrala...je docela velký

No slabou speciální koňskou jsem teda ještě neviděla. A takhle je od bývalé majitelky, stejně jako všechno, co má na těhle fotkách na sobě. Už mám vyhlídnutou novou, bez třásní a pěkně modrou ladící k pásu. A moc dobře vim, že jakmile se posune, tak se k němu přilepim, proto jí mám A na foťák jsem si zvykla, mám ho prakticky u sebe venku furt, ale nemám žádnou mašinu, ale do brašničky kolem pasu se vejde.

7.6.2007 21:27

zviratkova napsal(a):
No slabou speciální koňskou jsem teda ještě neviděla. A takhle je od bývalé majitelky, stejně jako všechno, co má na těhle fotkách na sobě. Už mám vyhlídnutou novou, bez třásní a pěkně modrou ladící k pásu. A moc dobře vim, že jakmile se posune, tak se k němu přilepim, proto jí mám A na foťák jsem si zvykla, mám ho prakticky u sebe venku furt, ale nemám žádnou mašinu, ale do brašničky kolem pasu se vejde.

7.6.2007 23:24

zviratkova napsal(a):

No jo, já bych Canona asi těžko jen tak strčila za pásek...mám na něj brašničku a pak mám velkou brašnu, kde mám všechny objektivy a foltry...no, když jsem posledně ji tahala na pastvinu s teláčem, tak jsem se ty dva kilásky tam a dva zpátky pronesla

8.6.2007 07:09

lucky napsal(a):
No jo, já bych Canona asi těžko jen tak strčila za pásek...mám na něj brašničku a pak mám velkou brašnu, kde mám všechny objektivy a foltry...no, když jsem posledně ji tahala na pastvinu s teláčem, tak jsem se ty dva kilásky tam a dva zpátky pronesla

ahojky,

hlásím se z pracovního procesu ... lidi, mě to tu štve ... samý problémy ... dokonce nás málem vykradli

někteří lidi jsou fakt debilové a jen přidělávají problémy

zvířátková

8.6.2007 07:14
zvířátková

blanche napsal(a):
ahojky,

hlásím se z pracovního procesu ... lidi, mě to tu štve ... samý problémy ... dokonce nás málem vykradli

někteří lidi jsou fakt debilové a jen přidělávají problémy

No, tak v tom případě foto ze sedla nemůžeš vyfotit Ahojky Blaní, samozřejmě jsem tu taky, ale konečně pátek, to mě drží nad vodou... Co se stalo? Jako doma nebo v práci?

8.6.2007 07:14

zvířátková napsal(a):
Tak máme zas kulatiny

Hurááááá, můžu vkládat zase fotky

A další polovina věcí tu snejně nefakčí

8.6.2007 07:21

blanche napsal(a):
Hurááááá, můžu vkládat zase fotky

A další polovina věcí tu snejně nefakčí

Naštěstí jen v práci ... stejně je to příšerný ... No lidi jsou holt vynalézaví a obzvlášť ČR

Někdo se stále řídí pravidlem, co si neukradnu, to nemám ... nebo fakt nevím ...
Já měla teď volníčko a budu makat o vík

8.6.2007 07:23

blanche napsal(a):
Naštěstí jen v práci ... stejně je to příšerný ... No lidi jsou holt vynalézaví a obzvlášť ČR

Někdo se stále řídí pravidlem, co si neukradnu, to nemám ... nebo fakt nevím ...
Já měla teď volníčko a budu makat o vík

.

8.6.2007 07:25

blanche napsal(a):
.

to je paráda ... ty fotky mi už pomalu chyběly

8.6.2007 07:26

blanche napsal(a):
to je paráda ... ty fotky mi už pomalu chyběly

8.6.2007 07:28

zvířátková napsal(a):
Tak máme zas kulatiny

.

8.6.2007 07:31

blanche napsal(a):
.

a to by snad stačilo

zvířátková

8.6.2007 07:42
zvířátková

blanche napsal(a):
a to by snad stačilo

Já volníčko neměla a furt makám

8.6.2007 07:45

zvířátková napsal(a):
Já volníčko neměla a furt makám

Tak to Ti fakt nezávidím ... koukala jsem, že jsi jezdila na Čikovi i s foťákem
Pěkný fotky

zvířátková

8.6.2007 07:48
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak to Ti fakt nezávidím ... koukala jsem, že jsi jezdila na Čikovi i s foťákem
Pěkný fotky

Jo jo, člověk ho nemá možnost s tou uzdečkou jinak vyfotit. Akorát mi tam holt vadí ta ohlávka, ale bez té to nechci riskovat. On umí tu uzdečku sundat, pokud se dají otěže dolů Takže pak člověk musí mít i ohlávku a vodítko.

8.6.2007 07:54

zvířátková napsal(a):
Jo jo, člověk ho nemá možnost s tou uzdečkou jinak vyfotit. Akorát mi tam holt vadí ta ohlávka, ale bez té to nechci riskovat. On umí tu uzdečku sundat, pokud se dají otěže dolů Takže pak člověk musí mít i ohlávku a vodítko.

No, koník docela vynalézavý

Ach jo ... já jdu obtelefonávat věci, které měli už dávno být

zvířátková

8.6.2007 08:07
zvířátková

blanche napsal(a):
No, koník docela vynalézavý

Ach jo ... já jdu obtelefonávat věci, které měli už dávno být

No to je, chytrolínek vyčůranej

8.6.2007 08:17

zvířátková napsal(a):
No to je, chytrolínek vyčůranej

Tééééda, lidi, začíná to vypadat na lepší časy !!!
Si představte, už mi jde i tisk

zvířátková

8.6.2007 08:23
zvířátková

blanche napsal(a):
Tééééda, lidi, začíná to vypadat na lepší časy !!!
Si představte, už mi jde i tisk

No vidíš a Ty si furt stěžuješ . Koukám, že taky nedokážeš udělat 2 snímky a jít . Vítej v klubu, ten mák je fakt úžasný...

Přidejte reakci

Přidat smajlík