pretty 1
napsal(a):
Tak jsem založila novou,abychom mohli písat dál
Vendul tak se pochlub co nosíš na krk šup.
Jo a děkuji za e-mail kuchyń je fakt krásná.Myslím, že bych si klidně takovouhle pořídila. Hlavně te závěsný program je super praktická věc. A koukám, že mamka má dřez v rohu co..... Jak se jí v tom meje,?
Já viděla na fotkách v rohu sporák a hrozně se mi to líbilo a chtěla bych to taky.
Jen mám omezený prostor na tu linku. Bude to hodně malá kuchyně.A to už jsme si změnili projek abychom ji alespoň trošku zvětšili,ale moc to nepomohlo :-(
Uživatel s deaktivovaným účtem

pretty 1
napsal(a):
Vendul tak se pochlub co nosíš na krk šup.
Jo a děkuji za e-mail kuchyń je fakt krásná.Myslím, že bych si klidně takovouhle pořídila. Hlavně te závěsný program je super praktická věc. A koukám, že mamka má dřez v rohu co..... Jak se jí v tom meje,?
Já viděla na fotkách v rohu sporák a hrozně se mi to líbilo a chtěla bych to taky.
Jen mám omezený prostor na tu linku. Bude to hodně malá kuchyně.A to už jsme si změnili projek abychom ji alespoň trošku zvětšili,ale moc to nepomohlo :-(
Luci nemáš zač. Dřez je o něco výš než linka, meje se v něm super, je z nějaké kamenu či co. To vysoké vedle dřezu je vestavěná lednička. A hlavně dneska jsou už samozřejmostí ty výsuvné šuplíky až po okraj! To je dobrá věc. Jinak výrobce je Sykora. A je to olše a vanilka. A je to maličká kuchyň, schválně se zeptám na rozměr,ju?
maťa

pretty 1
napsal(a):
Vendíííí, tak se už chlůůůůůůb!!!!!!!! Napřed nás navnadíš a nakonec nic
maťa

pretty 1
napsal(a):
A já mám tuny fotek kiťátek!!!!!!!!!!!! Včera sem si to Zrzavé muchlala prstíkem
Sou tumlavý a mám cukání jim koupit granulky pro koťátka a nějaké vitamínky, aby měli dobrý start do života, jenže mám obavu, že by mi tu pak zůstali

maťa
napsal(a):
A já mám tuny fotek kiťátek!!!!!!!!!!!! Včera sem si to Zrzavé muchlala prstíkem
Sou tumlavý a mám cukání jim koupit granulky pro koťátka a nějaké vitamínky, aby měli dobrý start do života, jenže mám obavu, že by mi tu pak zůstali
Když mě to Máti nejde.... no... jsem levá.... či co to má být
napsal(a):
Luci, tak jak se mají malí prckové, už se na drobečka moc těším
maťa

napsal(a):
Japato, že to nejde??? Stávkuje ifauna?
maťa
napsal(a):
Máti tak je sem dej,. Já ty svoje ani moc nefotím, pač není nálada.Pořád hlídám Mimiho a Komču jestli správně dýchají, jestli jim neteče z očí neb nosu a tak.A pak mi ty malý prďolové začnou okousávat nohy a ruce a já jim raději zdrhnu pryč.Oni pak řvou jak pominutý a všichni si myslí, že je týram. ALe pak daj pokoj a hrajou si sami
Ale ty granulky bych ještě nekupovala. Těm mým už byl včera měsíc a granulky nepapají. Nejedou jim.A to jse jim koupila wiskas junior pro koťátka od 4 týdnů.

pretty 1
napsal(a):
No ne, já to sem prostě nedostanu! Obrázek má 100 kB a stejně nic... no co, tak počkám až se hold umoudří....
maťa

pretty 1
napsal(a):
Tak než ti to Vendí půjde, tak sem fiknu pár kiťátek Juuu????
dolinka
napsal(a):
tady ješště jedna s grošíkama
maťa

maťa
napsal(a):
Takže tady maminka.....focena z dálky, ale aspoň něco

maťa
napsal(a):
joooooooooooo
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

dolinka
napsal(a):
Ahoj Leni.
Prckové se mají dobře rostou jako z vody a dělají hroznej čurbes. V krabici už nejsou musela jsem jim uklidit a posléze uvolnit celou kotelnu kde ale musí být zavřený. Ne dveřmi,ale mám tam 150 cm vysoké desky.Oni jsou to takový kanci, že vylezou po brizolu a šup ven.Ale tam mají zlého a mentálního psa, kterej by je roztrhal, tak to nesmým dopustit. Ale takle vysoko už jim to nejde
Jinak už samy chodí na píseček.Jsou to šikulkové. Papají už taky samy,ale to proto, že maminka s tatínkem jim těžce onemocněli a tak se o ně mamča musela přestat starat a vše to zbylo na mě. Pan veterinář mi dal speciální mlíčko,aby měli vše co potřebují.Dostali malou včeličku do zadečku a 2x denně berou antibiotika, aby taky neonemocněli.
A Komča s Mimim dostali ty injekce 2 a 3 a také berou antibiotika,ale v mnohem větších dávkách. Nežerou, tak je dopuji kalorickou pastou,aby neumřeli na vyčerpání.Ale komča už se hodně lepší.Ačkoliv na tombyla nejhůř (silný zápal plic jak včera konstatoval vet), tak už včera začala sama trošku žrát a už také tolik nechrčí.A dneska ráno se jí asi vrátilo mlíčko a kojila malé prcíky.Už je i pěkně umyla. Musela jsem to dělat já od soboty,ale neumím to tak jako ona
Jen Mimi je na tom pořád špatně.Je apatický a vůbec nepapá, Tak dneska musíme nakrmit injekční stříkačkou ...
maťa

maťa
napsal(a):
No když oni právě papali tu krupičnou kašu, tak sem si říkala, namočit jim granulky, to by mohli, ne? Konzerva se totiž rychle kazí
Ale asi se na ně vyprdnu.....určo by mi tu zůstali a to já necíííí
maťa
napsal(a):
No ty jsoukrásní. Ten zrzavej je supráckej. Na ty já mám slabost
To mi řekni, jakto že jsou pořád zalezlí tam vzadu a nelezou ven??? Ty naši smráďata jsou úplnej opak.Musím dělat 1,5 vysoké bednění,aby mi neutekli.A když jim otevřu, tak jako když do nich střelíš vyletí ven a lítají i daleko za barák.Hrůza a vůbec se nebojí. Prská akorád jeden, když mu ostatní lezou do masíčka, které papá....
Jinak jsou to nebojsové
maťa

pretty 1
napsal(a):
To mi řekni, jakto že jsou pořád zalezlí tam vzadu a nelezou ven??? Ty naši smráďata jsou úplnej opak.Musím dělat 1,5 vysoké bednění,aby mi neutekli.A když jim otevřu, tak jako když do nich střelíš vyletí ven a lítají i daleko za barák.Hrůza a vůbec se nebojí. Prská akorád jeden, když mu ostatní lezou do masíčka, které papá....
Jinak jsou to nebojsové
Když Luci, oni jsou tyhle fakt divoký Nemňoukají, nesyčí, aby na sebe neupozornili, prostě pravá divoká kiťátka
Ty domácí to je něco jiného, to jsou divoši voprsklí
Ale ten zrzek je odvážnej, ten se tolik nebojí, na psiska sice dělal syčící kitě, na fotce to je, ale nesyčel....a nakonec zas vylezl....taky mám pro něj slabost

maťa
napsal(a):
Když Luci, oni jsou tyhle fakt divoký Nemňoukají, nesyčí, aby na sebe neupozornili, prostě pravá divoká kiťátka
Ale ten zrzek je odvážnej, ten se tolik nebojí, na psiska sice dělal syčící kitě, na fotce to je, ale nesyčel....a nakonec zas vylezl....taky mám pro něj slabost
No a tak z nich domácí musíš udělat!!!
Jsou krásní!!!!!!!!!!!!!
maťa

pretty 1
napsal(a):
Jo a to s tím očičkem, už ho otevřelo Má ho trošku zalepený, ale ne moc...takže dneska ho odchytnu, nevím jak, ale musím, očičko umyju a dám mu tam mastičku - k vetce jdu za chvíli
- a narvu mu tu pastu, ať má tamínky
Ale jinak se o ně vůůůůůůůůbec nezajímám.........
pretty 1
napsal(a):
Jinak jsou to nebojsové
A Luci co, že tak onemocněli? Takto držím palečky aby bylo vše brzo v pohodě.
Evi, děkujem, mě bude stačit když to bude zdravé a klidné! Závodit nikdy nebudu
maťa
napsal(a):
To mi řekni, jak ví že na sebe nesmí upozornit. Jé co já bych dala za to, aby ty naši 1 den neřvali jak tygříci. To vám je takovej křik, že je to slyčet z venku do baráku. Fakt na sebe strašně upozorňujou. Stačí když promluvím a je to.A dělají to jen proto, že chtějí chovat a nebo pustit ven.Kaničkové moji malý

maťa
napsal(a):
Jo a to s tím očičkem, už ho otevřelo Má ho trošku zalepený, ale ne moc...takže dneska ho odchytnu, nevím jak, ale musím, očičko umyju a dám mu tam mastičku - k vetce jdu za chvíli
- a narvu mu tu pastu, ať má tamínky
Ale jinak se o ně vůůůůůůůůbec nezajímám.........
Vůůůůůůůůůůůůůůůbec!!!
To je super!!!
Jo a včera u nás porběhla rodinná porada na téma PES!

napsal(a):
Vůůůůůůůůůůůůůůůbec!!!
To je super!!!
Jo a včera u nás porběhla rodinná porada na téma PES!
test

napsal(a):
test
Jé už to jde! Ale tady to teda vypadá ještě hůř...
maťa

pretty 1
napsal(a):
To mi řekni, jak ví že na sebe nesmí upozornit. Jé co já bych dala za to, aby ty naši 1 den neřvali jak tygříci. To vám je takovej křik, že je to slyčet z venku do baráku. Fakt na sebe strašně upozorňujou. Stačí když promluvím a je to.A dělají to jen proto, že chtějí chovat a nebo pustit ven.Kaničkové moji malý
Luci, oni to maj asi v genech, jako třeba štěnda divokých psů
Tahle máma jejich je taky divoká, fakt že jo....a tak vychovává i své malé Prostě to mají v genech....když vidí, že máma je opatrná, jsou taky
maťa

napsal(a):
Vendíííí, krásnej přívěšek Vidět to je----koníčéééét
A co téma PES.....jak dopadloooooo??????

napsal(a):
A pomocník v pracovní době!!!

maťa
napsal(a):
Vendíííí, krásnej přívěšek Vidět to je----koníčéééét
A co téma PES.....jak dopadloooooo??????
Děkujíííííí!
No prolistovali jsme Velkou kniho o psech (jinou nemáme) a tam se nám obou líbíl Akita inu. Psali že vydrží zimu, že se dobře učí a je věrný. Ale jak jsem se dívala na net, tak přijatelná barva je jen ta šedá, ti zrzavý nee. A pak Jirka byl unešený z Novofundlanďana, že je to jak medvěd. Ale ten nás asi sežere... Ten Howarvd tam nebyl, musím mu ho vytisknout z netu....
dolinka
napsal(a):
A Luci co, že tak onemocněli? Takto držím palečky aby bylo vše brzo v pohodě.
Evi, děkujem, mě bude stačit když to bude zdravé a klidné! Závodit nikdy nebudu
No on ten náš třetí moula někde zmoknul a nastydl.Ale asi někde chytil nějakou tu virózu a nakazil tim ty ostatní velký číči. Jenže Mimi je odemě zhejčkanej (je to spíš domácí kocour, než venkovní) a tak to u něj takle dopadlo.Ještě že jsem mu dávala paralen.Jinak by mu to taky sedlo na prudušky a měl by z toho zápal plic. A Komča je prozměnu slabá z těch koťátek a tak její imunita byla moc slabá, aby se ubránili virům. Ale snad už to bude dobré. Ještě v pondělí mi vet říkal, že pokud se to do čtvrtka nezlepší, tak jí asi budu muset utratit.Ale včera už to bylo lepší a ráno zase o kousek lepší, takže už se tolik nebojím.
Byla to obyčejná viróza a takle blbě to dopadlo no. A to je Mimi očkovanej. Jenže v dnešní době je prý i to očkování skoro nanic, protože je tolik mutací, že by jich museli očkovat nejmíň 50
Ale neboj koťátka jsou v pořádku.A ten tvůj (nejmenší) je největší zlobič a můj mazánek
maťa

proxima
napsal(a):
A tak co bude za pejska???
Tak to je dobře leni že koník nebude muset běhat kruhy a dělat spiny do zblbnutí
Ta Akita není špatná, ale jsou to samorostové.....žádnej dril, žádná facka a řev....jsou to introverti Ale hlídá, to je fakt a dobře
Fundláci nejsou ani moc žrouti, ale nehlídají....milují všechno a všechny
Jo a Akita na vyjížďky, nevím nevím.....jsou fakt samorosti....asi jak pastevci.....prostě asiati, noooo To by asi věděl nejlíp chovatel Akit
proxima
napsal(a):
A tak co bude za pejska???
Tak to je dobře leni že koník nebude muset běhat kruhy a dělat spiny do zblbnutí
Krásnej pomocník, to bude Janča koukat
A přívěšek je taky moc hezoučkej
Já mám pomocníka v práci přez celou obrazovku. Je to tenhle můj uličník

maťa
napsal(a):
Ta Akita není špatná, ale jsou to samorostové.....žádnej dril, žádná facka a řev....jsou to introverti Ale hlídá, to je fakt a dobře
Fundláci nejsou ani moc žrouti, ale nehlídají....milují všechno a všechny
Jo a Akita na vyjížďky, nevím nevím.....jsou fakt samorosti....asi jak pastevci.....prostě asiati, noooo To by asi věděl nejlíp chovatel Akit
Jj, hlavně vydrží tu zimu u nás. Ale to i ten Howarvd, že? No spíš jsme se jen nudili, Jirka objevil knížku, tak jsme koukali. Mě se tam líbil ještě jeden, takový menší.. ale nemůžu si vzpomenout!
Tak medvěda ne, já chci hlídače!
Jo a v pondělí jsem viděla border kolii... a pochopila jsem, že i sebekrásnější pes může být hnusný, když nemá kvalitní péči a žrádlo! A to ju chudinku chtěli nakrýt

dolinka
napsal(a):
no Evi, bude je muset umět ale nic víc, budem spíše jezdit do terénu,ale o tom je zatím čas mluvit, zatím je to jenom malá tečka na sonu
Leni taky moc gratuluju!!! to je super!! Tak hlavně to zdráví, všem naším konííííkům!!!!!!! A ostatním zvířátkům taky!!!!
pretty 1
napsal(a):
Krásnej pomocník, to bude Janča koukat
A přívěšek je taky moc hezoučkej
Já mám pomocníka v práci přez celou obrazovku. Je to tenhle můj uličník
Jo a ještě se vrátím k tématu práce.
Já jsem po škole byla doma 9 měsíců, než jsem sehnala tuhle práci. Jediná možnost tu byla jít dělat do kauflandu pokladní,ale toho jsem se bála.
A hádejte kolik byl můj nástupní plat................ 6700,-
a jsem tu 2 roky a nyní mám 7 800,- tedy čistého ne hrubého
Tak nevím Vendul. To bych tu uklízečku po nocích děla taky a pak bych měla celý den volno.A penizky bych měla skoro stejné
A Evi co ty máš za školu, nebo čím ses učila??? Já mám třeba jazykovou ekonomku a přitom dělám v nemocnici statistiku a podobné věci.
maťa

napsal(a):
Jj, hlavně vydrží tu zimu u nás. Ale to i ten Howarvd, že? No spíš jsme se jen nudili, Jirka objevil knížku, tak jsme koukali. Mě se tam líbil ještě jeden, takový menší.. ale nemůžu si vzpomenout!
Tak medvěda ne, já chci hlídače!
Jo a v pondělí jsem viděla border kolii... a pochopila jsem, že i sebekrásnější pes může být hnusný, když nemá kvalitní péči a žrádlo! A to ju chudinku chtěli nakrýt
Hovík taky vydrží zimu a jak
Fundláci jsou bezva, ale fakt nehlídají....jako možná by tě bránil, jako paničku, ale že by poctivě hlídal barák a pozemek? To asi néééé
No jooo, lidi někteří jsou hovada a maj pejska jen na výdělek....bohužel

maťa
napsal(a):
Hovík taky vydrží zimu a jak
Fundláci jsou bezva, ale fakt nehlídají....jako možná by tě bránil, jako paničku, ale že by poctivě hlídal barák a pozemek? To asi néééé
No jooo, lidi někteří jsou hovada a maj pejska jen na výdělek....bohužel
No tak to ne, já chci hlídače na barák!
Jdu hledat Howíka!
Fena má 2 roky, chybí jí tak 10-15 kilo... srst hnusná, matná... oni ji tak koupili kdyby půl roku počkali a vykrmili ji a ne hned krýt ...
maťa

napsal(a):
Leni taky moc gratuluju!!! to je super!! Tak hlavně to zdráví, všem naším konííííkům!!!!!!! A ostatním zvířátkům taky!!!!
Vendí, ten menší, co se ti líbil....nebyl to Chodský pes?
Ten taky nehlídá....teda štěká, ale asi by nikoho neporval....ani na to nemá fyzicky, jsou maluncí ale zase bezva kámoši a ke koním, jak dělaní
Všichni maj svá pro a proti
Tak holky, du se zcivilizovat, aby se mně v tom městě nelekli , vezmu u vetky tu mastičku a pastu pro kiťata a juknu po nějakých mně chybějících věcech
....
Teď nevím, jestli jít pěcha, nebo autím.....asi ale autím, dneska toho mám moc a každá minuta je mi drahá
pretty 1
napsal(a):
Já jsem po škole byla doma 9 měsíců, než jsem sehnala tuhle práci. Jediná možnost tu byla jít dělat do kauflandu pokladní,ale toho jsem se bála.
Tak nevím Vendul. To bych tu uklízečku po nocích děla taky a pak bych měla celý den volno.A penizky bych měla skoro stejné
A Evi co ty máš za školu, nebo čím ses učila??? Já mám třeba jazykovou ekonomku a přitom dělám v nemocnici statistiku a podobné věci.
muzu jeden asi blbej dotaz? Jak se z takove castky daji uzivit konici?
maťa

napsal(a):
No tak to ne, já chci hlídače na barák!
Jdu hledat Howíka!
Fena má 2 roky, chybí jí tak 10-15 kilo... srst hnusná, matná... oni ji tak koupili kdyby půl roku počkali a vykrmili ji a ne hned krýt ...
Chudák fenka, tak to se dostala z deště pod okap, co???
pretty 1
napsal(a):
No já mám holky takové samé speciální a potřebné školy
Tak první mám střední textilní-na ní jsem šal protože byla nejblíž a já chtěla být doma-hrůza děs-děsně mě to nebavilo,tak pak jsem si řekla že konečně půjdu na to,co jsem chtěla a nastoupila jsem na učňák do Kladrub!!!po střední škole(fakt jsem měla hodně rozumu)
Jenže tam to byl děs-učení jak v první třídě a navíc děcka který koně moc nezajímali,tak jsem to tam ukončila a dělala jsem dálkově střední zemědělku v Havl.Brodě -agroturistiku a pak ještě roční kurz v Chuchli trenér koní
To je co?A všechny školi mě jsou dost k ničemu
No sranda,teď už školu nee.
maťa

maťa
napsal(a):
Vendí, ten menší, co se ti líbil....nebyl to Chodský pes?
Ten taky nehlídá....teda štěká, ale asi by nikoho neporval....ani na to nemá fyzicky, jsou maluncí ale zase bezva kámoši a ke koním, jak dělaní
Všichni maj svá pro a proti
Tak holky, du se zcivilizovat, aby se mně v tom městě nelekli , vezmu u vetky tu mastičku a pastu pro kiťata a juknu po nějakých mně chybějících věcech
....
Teď nevím, jestli jít pěcha, nebo autím.....asi ale autím, dneska toho mám moc a každá minuta je mi drahá
Sáfryš, a nebo pěcha? Bych viděla stromečty a tak.....tadyk je tak krááásně zeleno všade.....hernajs to je zas dilema totok Su hroznááááá

maťa
napsal(a):
Sáfryš, a nebo pěcha? Bych viděla stromečty a tak.....tadyk je tak krááásně zeleno všade.....hernajs to je zas dilema totok Su hroznááááá
Pěcha! Něco pro zdravíčko!!! Ale radí Ti ta pravá, fakt...
Chodský to nebyl... to byl nějaký teriér....ale fakt už nevím!

proxima
napsal(a):
No já mám holky takové samé speciální a potřebné školy
Tak první mám střední textilní-na ní jsem šal protože byla nejblíž a já chtěla být doma-hrůza děs-děsně mě to nebavilo,tak pak jsem si řekla že konečně půjdu na to,co jsem chtěla a nastoupila jsem na učňák do Kladrub!!!po střední škole(fakt jsem měla hodně rozumu)
Jenže tam to byl děs-učení jak v první třídě a navíc děcka který koně moc nezajímali,tak jsem to tam ukončila a dělala jsem dálkově střední zemědělku v Havl.Brodě -agroturistiku a pak ještě roční kurz v Chuchli trenér koní
To je co?A všechny školi mě jsou dost k ničemu
No sranda,teď už školu nee.
No a s tím trenérem koní se někde kolem Vás nechytíš? Vždyť tam máte rančíků!!!!
maťa

pretty 1
napsal(a):
Jenže pěcha chodím porááád a dneska mám fakt nestíhačku, bo tu sedím a žvaním a nic nedělám
Chci jít s psiskama, resp. jet , na socializační výletek do Jihlavy, a pak na Devět Skal, a mezitím musím ještě stihnout obstarat to Kiťě, uklidit a udělat něco do hokny
Ale asi to vezmu tryskopěcha, aspoň si procvičím kondičku

maťa
napsal(a):
Chudák fenka, tak to se dostala z deště pod okap, co???
No vypadá to tak. Tak snad se časem vykrmí....

maťa
napsal(a):
Jenže pěcha chodím porááád a dneska mám fakt nestíhačku, bo tu sedím a žvaním a nic nedělám
Chci jít s psiskama, resp. jet , na socializační výletek do Jihlavy, a pak na Devět Skal, a mezitím musím ještě stihnout obstarat to Kiťě, uklidit a udělat něco do hokny
Ale asi to vezmu tryskopěcha, aspoň si procvičím kondičku
Tryskopěcha Ti schvaluju!!!!!!!!!!!!
Já bych raději ven než v tom kanclu! Ju Máťo, co Ty vlastně děláš? Když se tu dneska řeší to zaměstnání? Jezdíš fakt taxíkem? Ale kdy? Jé... baba zvědavá se ve mě ozívá... to nejsem já... pomoččččč
maťa

napsal(a):
Tryskopěcha Ti schvaluju!!!!!!!!!!!!
Já bych raději ven než v tom kanclu! Ju Máťo, co Ty vlastně děláš? Když se tu dneska řeší to zaměstnání? Jezdíš fakt taxíkem? Ale kdy? Jé... baba zvědavá se ve mě ozívá... to nejsem já... pomoččččč
V poho Vendí Zvědavé jsme všechny.....a ti naši chlapi taky, jen to nepřiznaj, ale když můžou, tak drbou hůř, než dvacet pavlačových klepen
No já pracovala po škole - ekonomka - jako osobní asistentka ve firmě s PC, tiskárnama apod. Jenže pak ten nemocný Agbar, tak sem si vzala neplacený volno na dobu neurčitou - zlatej šéf - ale nakonec jsem pracovala doma, díky netu to šlo a do hokny jsem jezdila tak 1 za 14 dní, do banky a na porady
Nooo, peněz tím pádem ubylo, předtím sem měla skoro dvacku , ale pro Agbíška všecko....a teďka jsme se s šéfem dohodli, že budu ofiko makat tzv. externě, takže se nic nezměnilo, ale nemusím tam jezdit tak často a je to prostě ofiš
Ale penízků je samo míň
Taxálem jsem jezdila před dvěma roky, skoro dva roky, o víkendech a volnech a večerech a nocích, jinak jsem normálka chodila do hokny, tohle byl přivýdělek a díky němu jsem fakt dost našetřila, což se nyní vážně šikne
maťa

maťa
napsal(a):
V poho Vendí Zvědavé jsme všechny.....a ti naši chlapi taky, jen to nepřiznaj, ale když můžou, tak drbou hůř, než dvacet pavlačových klepen
No já pracovala po škole - ekonomka - jako osobní asistentka ve firmě s PC, tiskárnama apod. Jenže pak ten nemocný Agbar, tak sem si vzala neplacený volno na dobu neurčitou - zlatej šéf - ale nakonec jsem pracovala doma, díky netu to šlo a do hokny jsem jezdila tak 1 za 14 dní, do banky a na porady
Nooo, peněz tím pádem ubylo, předtím sem měla skoro dvacku , ale pro Agbíška všecko....a teďka jsme se s šéfem dohodli, že budu ofiko makat tzv. externě, takže se nic nezměnilo, ale nemusím tam jezdit tak často a je to prostě ofiš
Ale penízků je samo míň
Taxálem jsem jezdila před dvěma roky, skoro dva roky, o víkendech a volnech a večerech a nocích, jinak jsem normálka chodila do hokny, tohle byl přivýdělek a díky němu jsem fakt dost našetřila, což se nyní vážně šikne
Sem si právě vypíchla voko řasenkou....se už ani neumím malovat, tadyk furt žiju, jak poustevník a pak to takhle dopadá
maťa

pretty 1
napsal(a):
Tak děckááá, jááá fičíííím tryskopěcha do teho velkoměstáááá tadyk Představa toho kopce zpátky, mě poněkud děsí....ale tož su děvče statečné
Tak se mějte bájo a úžo, krásný zbytek dne všem....dneska už to asi nestihnu, ale zítra zas najuknu a podám info o kiťátku a očičku a mých loveckých schopnostech
Ahooooooooooooooooooooooj
hanzy
napsal(a):
aha tak jsem zas mimo:-) Jsem si te spletla.. no tak dotaz bude znit jinak, jak se z takove castky da postavit barak?:-)
Jednoduše. Já barák neplatím paltí ho můj přítel. On podniká, takže nemá problém.A vdnešním světě financí je hypotéka snadnou záležitostí.Ale to jen v krajním případě. Baráček stavíme malej a ropočet je taky docela malej.
A já z mého platu koupím vybavení a to se dá. Nejsem člověk, který utrácí. Mám 3 kalhoty pár triček, nějakou sukni a svetr a to mi stačí. Něco na sebe už jsem si hodně dlouho nekoupila. Parádit se taky neparádí,a jediné výdaje mám za jídlo a kočičiky. Takže s přehledem našetřím pár tisí korunek. A to jsem ještě stihla loni vzít mamku na dovču, abych jí to oplatila za to, jak oni platili mé pobyty u moře kvůli zdraví.
Když se chce, tak se to zvládne .....

maťa
napsal(a):
Ale penízků je samo míň
Aha, tak já už jsem v obraze! Děkuji!!! Docela jsem si lámala hlavu že sji většinou doma.. no jo, já jsem starý detektiv. I šéfce jsem odhalila její známost, těžce utajovanou
maťa
napsal(a):
Tak děckááá, jááá fičíííím tryskopěcha do teho velkoměstáááá tadyk Představa toho kopce zpátky, mě poněkud děsí....ale tož su děvče statečné
Tak se mějte bájo a úžo, krásný zbytek dne všem....dneska už to asi nestihnu, ale zítra zas najuknu a podám info o kiťátku a očičku a mých loveckých schopnostech
Ahooooooooooooooooooooooj
ahóóóóóóóóóój Máti a pozdravuj to tvé psí stádečko
pretty 1
napsal(a):
no, jako ja taky nejak moc neutratim tak. Spis to bude tim,ze pracuju na HPP teprve pul roku, tak jsem si jeste moc nezazila nejaky ten stereotyp. Privni vyplaty sly na veci, ktere jsem uz potrebovala nebo dlouho chtela. Treba novy pocitadlo doma a tak..:-) ted to bude dovca. A pak budu setrit..
maťa

pretty 1
napsal(a):
Není nad to jít nakupovat bez peněz....sklérka nebolí, ale čovek se fakt naběhá
Vendi vendi.....chudák šéfka
Luci, to sme stejné....já na sebe nemám skoro nic, boty tahám už 8 let....utrácím jen za psy a Mú a Míťu Fakt je, že Míťa by mně cpal peníze a platil vše sám, ale to zas nechci já....tak šetříme na společném kontě a prostě cvaká ten, co zrovna má
Dva roky sem šetřila na kameru.....na foťák už mi nezbylo, a tak mi ho koupil Míťa
Mamce sem platila taky dovču....za to všechno, co se mnou vytrpěla A letos jí budu opět posílat do světa....moře ji dělá dobře, vrací se taková mladší a šťastnější
Ale nestěžuju si, mně se takhle žije moooc dobře....mám všechno, co potřebuju, hlavně lásku, lásku a lásku a zázemí a oporu.....tohle mi žádné peníze světa, vila za miliardy a pět super aut, nedá
Tak....peněženku MÁM V KABELCE A už letím.....snad se vracet už nebudůůůů
Páááááá
napsal(a):
No a s tím trenérem koní se někde kolem Vás nechytíš? Vždyť tam máte rančíků!!!!
No Evi tak to ti opravdu neporadím. Já taky hrozně moc chtěla na veterinu.Ale bohužel mé alergie a astma by mi to asi moc neusnaďnovaly a pan ředitel na zálkadní škole se mi také postaral o nepřijmutí a tak jsme byla nucena vzít první školu, která byla ochotná mě přijmout. Byla to ta soukromá jazykovka. Takjsem tam nastoupila a ještě do prosince prváku jsem byla přesvědčená o tom, že budu děla znova přijímačky na tu vet a dostanu se tam.Ale pak jsem si docela zvykla na Euroškolu a kamarádky z intru a taky nastoupily telecí léta, tak jsem to vzdala a zdárně ukončila ekonomku.
Ale vetka bych byla hrozně ráda dodnes.Ale už bych to nezvládla vystudovat.
A ačkoliv mám jazykovku, tak už nejsem schopná vyplodit ani jednu větu jak v ang, tak v Nj nějak se mi to vykouřilo z té mé makovice
Jo a taky jsem chtěla být automechanik,ale to mi aši nedovolili
maťa
napsal(a):
Není nad to jít nakupovat bez peněz....sklérka nebolí, ale čovek se fakt naběhá
Vendi vendi.....chudák šéfka
Luci, to sme stejné....já na sebe nemám skoro nic, boty tahám už 8 let....utrácím jen za psy a Mú a Míťu Fakt je, že Míťa by mně cpal peníze a platil vše sám, ale to zas nechci já....tak šetříme na společném kontě a prostě cvaká ten, co zrovna má
Dva roky sem šetřila na kameru.....na foťák už mi nezbylo, a tak mi ho koupil Míťa
Mamce sem platila taky dovču....za to všechno, co se mnou vytrpěla A letos jí budu opět posílat do světa....moře ji dělá dobře, vrací se taková mladší a šťastnější
Ale nestěžuju si, mně se takhle žije moooc dobře....mám všechno, co potřebuju, hlavně lásku, lásku a lásku a zázemí a oporu.....tohle mi žádné peníze světa, vila za miliardy a pět super aut, nedá
Tak....peněženku MÁM V KABELCE A už letím.....snad se vracet už nebudůůůů
Páááááá
SAMÁ PRAVDA
Lze jen souhlasit
pretty 1
napsal(a):
SAMÁ PRAVDA
Lze jen souhlasit
Jo Máti já maminku loni posílala s taťkou abych to oplatila oběma,protože oni to platili oba dva,ale taťka je cukrovkář a zrovna přecházel na novou léčbu (začal si píchat inzulín) a tak nechtěl a mamka sama taky nechtěla jet, tak jsem jela s ní. Já to taky potřebuji, kvůli tomu astmatu a vyrážkám a tak. A mamka má zase po celém těle nádory a hlavně v nohách. A ten písek a moře jí taky dělali hrozně dobře. Dokonce tam nemusela brát morfium proti bolesti. Tak za 2 roky budou naši mít výročí svatby 25 let, tak bych je zase chtěla někam poslat
Ona mamka byla prvně v životě u moře, tak jsem jí vzala na ostrov Djerba a moc si to tam užila

pretty 1
napsal(a):
Jo Máti já maminku loni posílala s taťkou abych to oplatila oběma,protože oni to platili oba dva,ale taťka je cukrovkář a zrovna přecházel na novou léčbu (začal si píchat inzulín) a tak nechtěl a mamka sama taky nechtěla jet, tak jsem jela s ní. Já to taky potřebuji, kvůli tomu astmatu a vyrážkám a tak. A mamka má zase po celém těle nádory a hlavně v nohách. A ten písek a moře jí taky dělali hrozně dobře. Dokonce tam nemusela brát morfium proti bolesti. Tak za 2 roky budou naši mít výročí svatby 25 let, tak bych je zase chtěla někam poslat
Ona mamka byla prvně v životě u moře, tak jsem jí vzala na ostrov Djerba a moc si to tam užila
Luci, Máťo to já krásný!! !To já sobě ani našim asi řádnou dovolenou dlouho nedopřeju.. Financí je málo, ale máme kde bydlet a máme se rádi, jsme zdraví, koně už máme :-))) a tak naši jezdí sami na Šumavu!
Ju a šéfka už to pak odtajnila a dneska už maj spolu miminko!
SIRÉNY!!!!!!!!!!
pretty 1
napsal(a):
taky jsem byla loni na Djerbe! kde presne jste byli?
hanzy
napsal(a):
taky jsem byla loni na Djerbe! kde presne jste byli?
Jé, já taky byla loni v červnu na Djerbě... ale vůbec se mitam nelíbilo Šílený vedro, klima nestíhala, nebylo kam jít (všude jen pustina), koníky tam měli chudáčky takový odrbaný... hrozně se mi stýskalo. Ale vzala jsem tam mamču a svoje dvě neteře, tak aspoň pro ně jsem něco udělala. Jim se tam moooc líbilo. Ovšem já už nikdy více.

jackie
napsal(a):
Jé, já taky byla loni v červnu na Djerbě... ale vůbec se mitam nelíbilo Šílený vedro, klima nestíhala, nebylo kam jít (všude jen pustina), koníky tam měli chudáčky takový odrbaný... hrozně se mi stýskalo. Ale vzala jsem tam mamču a svoje dvě neteře, tak aspoň pro ně jsem něco udělala. Jim se tam moooc líbilo. Ovšem já už nikdy více.
hele, neuděláme ten náš sraz na té Djerbě, když to tam tak všichní náta :-))))))))))
jackie
napsal(a):
My byly od 25.6 do 1.7. v hotelu SIDI SLIM bylo to dál od toho centra. A byl tam klid. Zábava sice nic moc,ale celkem to šlo. Já tam jela hlavně k moři a s mamkou. Pak jsme si zaplatili ten výlez po památkách a já ještě výlet na koních do modré lahuny. Ale koníci tam byly fakt chudáci
jackie
napsal(a):
Jackie, mam velice podobne zazitky!:-) Akorat teda u nas klima stihala, takze pres poledne jsme byli zalezli na pokoji. Byli jsme ale na vylete clunem na nadherne puste plazi. Byli jsme na jihu djerby. Myslim ze je to destinace Aghir nebo jak. Hotel Homere:-) zde je nekolik malo fotek kdyby to nekoho zajimalo http://www.hanzy.wz.cz/djerba/fotky.htm
pretty 1
napsal(a):
My byly od 25.6 do 1.7. v hotelu SIDI SLIM bylo to dál od toho centra. A byl tam klid. Zábava sice nic moc,ale celkem to šlo. Já tam jela hlavně k moři a s mamkou. Pak jsme si zaplatili ten výlez po památkách a já ještě výlet na koních do modré lahuny. Ale koníci tam byly fakt chudáci
ale tohle byl skvělý pohled
pretty 1
napsal(a):
my byli v tom Homeru. Ale u Sidi Slimu jsme vysazovali lidi co s nama jeli. Takze to je taky ten jih. Tam je to takove mrtve. Rikala jsem si ze kdyby nekdy jeste nahodou na djerbu (protoze co si budem vykladat, tunisko je stale jeste "levne" oproti treba Recku atd.) tak jedine nekam nahoru, tam to aspon zije.. alespon co jsem z autobusu jak nas vezli z letiste mohla videt... Jak nas vezli zpet na letiste, tak jsme videli asi 20 turistu na konich na vyjizdce...Skoda ze na tom jihu jsme zadnou takovou nabidku nevideli. Jinak nekteri byli dost hubeni,ale co jsem zase videla, tak u tech stromu uvazani nebyli celej den, vzdy je nekolikrat denne brali dovnitr tech farem...
hanzy
napsal(a):
Jackie, mam velice podobne zazitky!:-) Akorat teda u nas klima stihala, takze pres poledne jsme byli zalezli na pokoji. Byli jsme ale na vylete clunem na nadherne puste plazi. Byli jsme na jihu djerby. Myslim ze je to destinace Aghir nebo jak. Hotel Homere:-) zde je nekolik malo fotek kdyby to nekoho zajimalo http://www.hanzy.wz.cz/djerba/fotky.htm
A letěli ste od cestovky suny days? My j. taky zážitek
My byly taky na jihu,ale hotel Homér jsem na mapě nenašla ....
No ale zase na druhou stranu to nebylo tak hrozné
pretty 1
napsal(a):
n špatná fotka
Ale já si nemůžu stěžovat.Jo být tam s pítelem taky by to bylo jiné,ale s invalidní mamkou nám to stačilo.A jak vám tam chutnalo jídlo???
pretty 1
napsal(a):
ne-e, sehnali jsme to v jedne cestovni agenture jako last minute a pak se ukazalo ze je to od Cedoku. Jako se vsim spokojenost, az na sluzby delegatky teda... Ve chvilich, kdy mel pritel horecky a oba jsme chytli vymenu strevni mikroflory a nemohli dojit nikam, a prosili ji smskou, zda by nam nemohla koupit lek, ze ji to zaplatime samozrejme, tak nam napsala, kde to sezenem a ze si mame vzit taxika... ale jinak to bylo v pohode... a jaky zazitky jste meli se sunny days?
pretty 1
napsal(a):
n špatná fotka
Ale já si nemůžu stěžovat.Jo být tam s pítelem taky by to bylo jiné,ale s invalidní mamkou nám to stačilo.A jak vám tam chutnalo jídlo???
jidlo se celkem opakovalo (hlavne snidane) ale zas nejsme nejak extra narocni a hotel Homere byl 3+. Takze me tam chutnalo. Jen bylo blby, ze jsme obden museli chodit nakupovat vody. To pro me bylo dycky utrpeni tahnout v tasce v tom horku treba 4 litry vody na hotel. Protoze v hotelu byla dost draha a all inclusive jsme nemeli. Ale zas byli lidi co meli AI , ktery jsem na plazi vubec nevidela, kteri jen lezeli u baru u bazenu a hojne AI vyuzivali:-)
hanzy
napsal(a):
ne-e, sehnali jsme to v jedne cestovni agenture jako last minute a pak se ukazalo ze je to od Cedoku. Jako se vsim spokojenost, az na sluzby delegatky teda... Ve chvilich, kdy mel pritel horecky a oba jsme chytli vymenu strevni mikroflory a nemohli dojit nikam, a prosili ji smskou, zda by nam nemohla koupit lek, ze ji to zaplatime samozrejme, tak nam napsala, kde to sezenem a ze si mame vzit taxika... ale jinak to bylo v pohode... a jaky zazitky jste meli se sunny days?
No odlet z Prahy celkem šel.Ale jaksi nám zapoměli říci, že budem přistávat ještě v Brně a tam čeka 2 hodiny
A odlítat jsme měli ráno v 10:30 tudíš nás z pokojí vyprovodili už v 9:00 ale autobus pro nás přijel až v půl 12. Tak jsme seděli pěkně s kuframa a bez plavek venku v tom hycu před hotelem. No ale jinak dobré..... A tu střevní záležitost jsem měla také,ale naštěstí jsme byly vybavené z domova
Neregistrovaný uživatel

dolinka
napsal(a):
tady ješště jedna s grošíkama
Jééé,ta je kááášnáá Jesinkáááá,ta má groše néé jak pěti,ale dvacetikoruny,to je nááádheráááá!!!!!
pretty 1
napsal(a):
No odlet z Prahy celkem šel.Ale jaksi nám zapoměli říci, že budem přistávat ještě v Brně a tam čeka 2 hodiny
A odlítat jsme měli ráno v 10:30 tudíš nás z pokojí vyprovodili už v 9:00 ale autobus pro nás přijel až v půl 12. Tak jsme seděli pěkně s kuframa a bez plavek venku v tom hycu před hotelem. No ale jinak dobré..... A tu střevní záležitost jsem měla také,ale naštěstí jsme byly vybavené z domova
aha tak to je blby s tema odletama. My nastesti v pohode. Akorat kdyz jsme odletali z Djerby, tak uz byl cas odletu a u brany stale zadny tunisan:-) Na palubu letadla jsme se dostali az 10min po case odletu, tudis nekolikaminutove zpozdeni,ale do prahy jsme dorazili na cas. Jo a meli jsme o 12h posunuty let, ale tak to je u techto letu normalni. Jen jeden vecne nespokojeny cech remcal a drzkoval na delegatku, jestli se jako nezajimala proc je let posunuty atd atd. Ale tak je to tak ze cestovka koupi letenky na to letadlo, kde je misto ze... ale ten chlap byl hroznej, furt na neco na plazi nadaval. No proste takovej ten klasickej pantata cech
pretty 1
napsal(a):
Já jsem oběnala také all inclusive a bylo to super. Tedy u baru jsme taky byly,ale to proto, že dávali ty nápoje v hrozně malých skleničkách,ale třeba v bazénu jsem se koupala za celou dobu 2x . Byla jsem tam kvůli moři, tak jsem lezla právě tam.ale byla fakt dost slané.To v řecku takle slané není.
Stejně si myslím, že za tu cenu to šlo. Bylo to také last minute.A celkem sevším všudy pro 2 osoby mě to vyšlo na 18500,- takže to nebylo tak hrozný
pretty 1
napsal(a):
Já jsem oběnala také all inclusive a bylo to super. Tedy u baru jsme taky byly,ale to proto, že dávali ty nápoje v hrozně malých skleničkách,ale třeba v bazénu jsem se koupala za celou dobu 2x . Byla jsem tam kvůli moři, tak jsem lezla právě tam.ale byla fakt dost slané.To v řecku takle slané není.
Stejně si myslím, že za tu cenu to šlo. Bylo to také last minute.A celkem sevším všudy pro 2 osoby mě to vyšlo na 18500,- takže to nebylo tak hrozný
jo tak to je hodne slusne! my teda byli se vsim za 10.500,- / osobu. Byla to polopenze ale bylo to 12 dni. Vy myslim tech 8 ze?
hanzy
napsal(a):
jo tak to je hodne slusne! my teda byli se vsim za 10.500,- / osobu. Byla to polopenze ale bylo to 12 dni. Vy myslim tech 8 ze?
jojopřesně tak. Ve čtvrtek jsem to obědnala a v sobotu jsme letěli.Bylo to fakt na rychlo,ale pro mamku to by zážitek na celý život a o to tady šlo
A kdybych měla jet znovu, tak bych se asi nebránila. Ale Řecko nebo Egypt by mě asi lákali víc. V Řecku jsem byla už 3x ale jako malé dítě takže jsem to moc nevnímala.
pretty 1
napsal(a):
jojopřesně tak. Ve čtvrtek jsem to obědnala a v sobotu jsme letěli.Bylo to fakt na rychlo,ale pro mamku to by zážitek na celý život a o to tady šlo
A kdybych měla jet znovu, tak bych se asi nebránila. Ale Řecko nebo Egypt by mě asi lákali víc. V Řecku jsem byla už 3x ale jako malé dítě takže jsem to moc nevnímala.
no jo no, kdyz v recku v horsim hotelu s polopenzi to cenove vyjde na tunisko 4* AI. Tak to se pak blbe vybira:-)) Uvidim no, ja bych letos rada odletela pristi patek 15.6. Tak jsem zvedava kam to bude:-))
hanzy
napsal(a):
no jo no, kdyz v recku v horsim hotelu s polopenzi to cenove vyjde na tunisko 4* AI. Tak to se pak blbe vybira:-)) Uvidim no, ja bych letos rada odletela pristi patek 15.6. Tak jsem zvedava kam to bude:-))
My byli od Exim Tours na 12 dní, All inclusive, v hotelovém komplexu Prima Live Garden Park. Pro děti super, dva bazény, každývečer doprovodný program (tak hlasitý, že se nedalo spát), jídla dost, ale hodně stejné, pití taky dost. Ale prostě mě to nenadchlo. Před 12 lety přímo v Tunisu se mi líbilo víc, byla jsem v Hammametu, s výletem na Saharu a nějaké ty památky, to mne nadchlo. Djerba mne naopak dost zklamala. Pro mne tam bylo nesnesitelné vedro (ty vedra byly v tu dobu i u nás v ČR). Já vůbec tyhledovolené moc nemusím, jela jsem jen kvůli neteřím a mamce...

jackie
napsal(a):
My byli od Exim Tours na 12 dní, All inclusive, v hotelovém komplexu Prima Live Garden Park. Pro děti super, dva bazény, každývečer doprovodný program (tak hlasitý, že se nedalo spát), jídla dost, ale hodně stejné, pití taky dost. Ale prostě mě to nenadchlo. Před 12 lety přímo v Tunisu se mi líbilo víc, byla jsem v Hammametu, s výletem na Saharu a nějaké ty památky, to mne nadchlo. Djerba mne naopak dost zklamala. Pro mne tam bylo nesnesitelné vedro (ty vedra byly v tu dobu i u nás v ČR). Já vůbec tyhledovolené moc nemusím, jela jsem jen kvůli neteřím a mamce...
Holky holky, Vy mi teda děláte chutě. Já byla nejdál na Slovensku . Jenže mě by se už druhý den stýskalo po koních!!!!
jackie
napsal(a):
myslim, ze to jidlo a hlasite animacni programy jsou vsude. Meli jsme stesti, ze v Homeru byla hlavni budouva hotelu, a pak v hotelove zahrade nekolik takovych pavilonu v kazdem 2 patra a asi tak 10-15 pokoju. My jsme nastesti byli dost daleko od mista, kde tyhle animacni programy probihali, takze parada... Horko mi zas tolik nevadilo.. to se dalo. Spis mi vadilo, ze jsme se fakt pohybovali jen v hotelovem komplexu a na plazi.. nikam se tam nedalo jit. To bylo dost stresujici pro meho pritele, ktery napriklad Korfu projel cele na skutru:-)
hanzy
napsal(a):
teda ta rada uplne utichla!:-) kde jste kdo?
Ahoj, hlásím návrat. Dneska jsem byla šikovná, dřívíčko jsem poskládala, zahrádečku posekala a dokonce i našeho Tomouška ostřihala. On se teď sice stydí a já taky, když ho vidím, jak je oškubanej, ale za týden už to bude dobré.
Leni, mocinky blahopřeju, to je dobře, že bude další hříbatko, Raďátko.
Holky, takové výletky a dovolenky. Já byla naposled s Emilem na tři dny v Benátkách, jak se tam jezdilo na otočku, hned někdy v r. 1990 a od té doby pouze dovolené v Čechách. Ale nestěžuju si, naopak. Co teď jezdíme s koníkama, tak jsou to naše nejlepší dovolené a zjišťujeme čím dál více, jak je ta naše zemička hezká a jak jí vlastně vůbec neznám. To všechno, co je vidět z kozlíku či ze sedla, nemá šanci vidět žádný cyklista, natož kdo jede autíkem. Už se moc těším, až zase vyrazíme.
Tadykt Tomouška ještě morduju.
charliebob
napsal(a):
Ahoj, hlásím návrat. Dneska jsem byla šikovná, dřívíčko jsem poskládala, zahrádečku posekala a dokonce i našeho Tomouška ostřihala. On se teď sice stydí a já taky, když ho vidím, jak je oškubanej, ale za týden už to bude dobré.
Leni, mocinky blahopřeju, to je dobře, že bude další hříbatko, Raďátko.
Holky, takové výletky a dovolenky. Já byla naposled s Emilem na tři dny v Benátkách, jak se tam jezdilo na otočku, hned někdy v r. 1990 a od té doby pouze dovolené v Čechách. Ale nestěžuju si, naopak. Co teď jezdíme s koníkama, tak jsou to naše nejlepší dovolené a zjišťujeme čím dál více, jak je ta naše zemička hezká a jak jí vlastně vůbec neznám. To všechno, co je vidět z kozlíku či ze sedla, nemá šanci vidět žádný cyklista, natož kdo jede autíkem. Už se moc těším, až zase vyrazíme.
Tadykt Tomouška ještě morduju.
Tady už je domordován, dooškubán.
charliebob
napsal(a):
Tady už je domordován, dooškubán.
Ale Šmudlince se mooooc líbil
charliebob
napsal(a):
Ale Šmudlince se mooooc líbil
Ale fotit se vůbec nechtěl
charliebob
napsal(a):
Ale fotit se vůbec nechtěl
A tady jsem fotila Bobíškovu hlavu, když se celý vyválel v pilinách a takhle to dopadlo
charliebob
napsal(a):
A tady jsem fotila Bobíškovu hlavu, když se celý vyválel v pilinách a takhle to dopadlo
Tady už je to lepší.
Vendul, zapoměla jsem ti pochválit přívěšek, krásňoučkej.
charliebob
napsal(a):
Tady už je to lepší.
Vendul, zapoměla jsem ti pochválit přívěšek, krásňoučkej.
charliebob
napsal(a):
Lůci, kuchyň ti vyfotím zítra a pošlu na mailíka. Dneska už mě nic neba a přes den jsem nestíhala.
Néé,Lucíí,já fotit kuchyňu nebudu,neb se nelíbí ani mě,všechno mám vysoko a je to na prd,já Ti radši posílám Bobíška,joo???
Boženko,kráásně jsi oškubala pejsáčka,já taky občas stříhávala jedný paní hafína,ale řeknu Ti,že to nebyla lehká práce,neb se furt vrtěl,no děěěěs!
jaruska
napsal(a):
Néé,Lucíí,já fotit kuchyňu nebudu,neb se nelíbí ani mě,všechno mám vysoko a je to na prd,já Ti radši posílám Bobíška,joo???
Boženko,kráásně jsi oškubala pejsáčka,já taky občas stříhávala jedný paní hafína,ale řeknu Ti,že to nebyla lehká práce,neb se furt vrtěl,no děěěěs!
jaruska
napsal(a):
Jaruško, ten Bobíš, je čím dál větší frajer, viď?
Já škubu taky jenom Tomouška, Baldu mi zakázal střihat Emil a Šmudlinku jsem si zakázala střihat já. Ale Tomouška musíme, ten má opravdu strašně dlouhé a husté chlupy a jakmile se oteplí, tak pořád leze do kdejakých louží a rybníčků, aby se ochladil a také do naší skruže, tak toho vždycky ostřihám. Ale stříhám ho vždycky tak na třikrát, protože jinak by mi asi upadla ruka. My nemáme stroječek, tak stříhám nůžtičkama.
jaruska
napsal(a):
Ještě jedna drbací a ostatní pokračování večéér....
charliebob
napsal(a):
Já škubu taky jenom Tomouška, Baldu mi zakázal střihat Emil a Šmudlinku jsem si zakázala střihat já. Ale Tomouška musíme, ten má opravdu strašně dlouhé a husté chlupy a jakmile se oteplí, tak pořád leze do kdejakých louží a rybníčků, aby se ochladil a také do naší skruže, tak toho vždycky ostřihám. Ale stříhám ho vždycky tak na třikrát, protože jinak by mi asi upadla ruka. My nemáme stroječek, tak stříhám nůžtičkama.
Jé, Jauš a už umí couvat za ocáskem? Nebo se zatím jenom nechává tahat?
charliebob
napsal(a):
Ahooooj! Tak jsem si dneska ani zadek nesvezla... covám budu povídat, sotva jsem přijela ke koním, odemkla maringotku, tak se spustil takovej prch, že jsem málem ani nestihla zavřít dveře! POtkaly se tam snad tři bouřky, to byly takový rány, že jsem se hupla tetelit pod peřinu. Jen občas jsem jukla z okýnka a kobyly i kobyláci si klidně cpali břicha na pastvě. Bylo jim fuk, jak jim to práská nad hlavama - narozdíl ode mne!!! No a takhle jsem tam trávila hodinu, když venku jen pršelo a pršelo. Pak už jsem jen vylezla koníky zkontrolovat, vybrat kopýtka, podrbat (jen na břiše, jinak byli celý mokrý a špinavý )... No ale aspoň jsem je viděla, když už nic
Pěkný fotky, nádhera, jak na mě koukají Burákovi dvojníci - Standa a Bobíš, hihi!!! Mají stejný profil, frajeři
jackie
napsal(a):
Ahooooj! Tak jsem si dneska ani zadek nesvezla... covám budu povídat, sotva jsem přijela ke koním, odemkla maringotku, tak se spustil takovej prch, že jsem málem ani nestihla zavřít dveře! POtkaly se tam snad tři bouřky, to byly takový rány, že jsem se hupla tetelit pod peřinu. Jen občas jsem jukla z okýnka a kobyly i kobyláci si klidně cpali břicha na pastvě. Bylo jim fuk, jak jim to práská nad hlavama - narozdíl ode mne!!! No a takhle jsem tam trávila hodinu, když venku jen pršelo a pršelo. Pak už jsem jen vylezla koníky zkontrolovat, vybrat kopýtka, podrbat (jen na břiše, jinak byli celý mokrý a špinavý )... No ale aspoň jsem je viděla, když už nic
Pěkný fotky, nádhera, jak na mě koukají Burákovi dvojníci - Standa a Bobíš, hihi!!! Mají stejný profil, frajeři
Ahoj, tak to vidíš Jani, u vás bouřilo a u nás ani kapička. Dopoledne to chvilkama vypadalo, že zprchne, ale pak vyjuklo sluníčko a juká na nás doteďka.
Ti naši byli zase celou dobu, co jsme u nich byli, zalezlí v přístřešku. A tady si Césarek drbe prdínku.
charliebob
napsal(a):
Ahoj, tak to vidíš Jani, u vás bouřilo a u nás ani kapička. Dopoledne to chvilkama vypadalo, že zprchne, ale pak vyjuklo sluníčko a juká na nás doteďka.
Ti naši byli zase celou dobu, co jsme u nich byli, zalezlí v přístřešku. A tady si Césarek drbe prdínku.
Tady jsme dostali ještě jednu fotečku z dětského dne. Anička s Matýskem.
charliebob
napsal(a):
Jé, Jauš a už umí couvat za ocáskem? Nebo se zatím jenom nechává tahat?
Boží,neumí,ten je úplně nedotčenej,ten umí jen jít na vodítku jako zajíc a dávat nohy,jinak opravdu neumí vůůůbec níííc!!!!
Tady ho zrovna učím,že vodítko na zemi za ním může i popocházet,tak aby z toho nedostal psotník!Nedělal vůbec nic,jenom se tomu divil,jak chodil a ono to pořád za ním šlo,ale opravdu neudělal nic,že by jako z vodítka zešílel,to vůůbec nééé,byl moooc hodnej!
charliebob
napsal(a):
Božíí,děkujů za pochvalůů,no jo,štramák to je,to je pravda,ale hlavně je fakt moooc hodnej,to je pro mě taky strašně moc důležitýý!!
Tady ještě jedna s vodítkem volně na zemi.Docela se mu i povedlo,že si na něj zadní nohou šlápnul,ale v klidu zastavil a přešlápnul si.
Jéé,Aničce to sluší a Matýsek je moooc kráááásnéééj!!!
jackie
napsal(a):
Janíí,teda to je smůůůla,to Tě fakt litujůů,jéé,já bych si krůůpla do textilu,
kdyby to takhle nademnou tam blejskalo a bouchalo,fůůůj!!!!
Jojo,Janí,jak už jsem viděla živýho Buráčka,tak úplně ten stejnej typ bude Bobíš,uvidíš,budou si postavou hooodně podobný!!
jaruska
napsal(a):
Božíí,děkujů za pochvalůů,no jo,štramák to je,to je pravda,ale hlavně je fakt moooc hodnej,to je pro mě taky strašně moc důležitýý!!
Tady ještě jedna s vodítkem volně na zemi.Docela se mu i povedlo,že si na něj zadní nohou šlápnul,ale v klidu zastavil a přešlápnul si.
No jo, celej Standa, ten by si taky jenom přešláp a vůbec by ho nenapadlo nějak jančit. Jsou to frajeři a jak znám Buráčka, tak ten by taky jen přešláp, že jo Janí.
A jakpak vám šlo to chození na vodítku, Jaruško. Ráno jsi myslím psala, že to jdete trénovat. Pořád tě chce předbíhat a tak různě, nebo už je hodnější? To jsu zase zvědavá, viď
jaruska
napsal(a):
Tady Bobíš u vodítka a ohlávky,kterou jsem mu sundala,a on se ještě dlouho u toho pásl...
charliebob
napsal(a):
No jo, celej Standa, ten by si taky jenom přešláp a vůbec by ho nenapadlo nějak jančit. Jsou to frajeři a jak znám Buráčka, tak ten by taky jen přešláp, že jo Janí.
A jakpak vám šlo to chození na vodítku, Jaruško. Ráno jsi myslím psala, že to jdete trénovat. Pořád tě chce předbíhat a tak různě, nebo už je hodnější? To jsu zase zvědavá, viď
Néé,Boží,on vůůůbec nepředbíhá,naopak,loudá se a za mými zády kličkuje z jedný strany na druhou.Ale ještě jsem to neřešila,snad zítra,dnes jsem řešila to položený vodítko na zemi.
jaruska
napsal(a):
Tady Bobíš u vodítka a ohlávky,kterou jsem mu sundala,a on se ještě dlouho u toho pásl...
jaruska
napsal(a):
No jo, holky, jasně že Burák by si taky přešlápl . A když je uvázanej u maringotky a třeba si přední nohu přešlápne před vodítko, tak pak stojí, noha zvednutá přes to vodítko a čeká až ho vysvobodím. Nějaká panika? Nééé, to prý je zbytečné mrhání energií
!!!
Jojo, Jarú, už teď mají stejné proporce, za pár let ti Bobíšek dožene i Buráčkovu váhu, hihihi!!!!