Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.6.2007 13:24

Znal jste někdo tohoto koníka ?

jméno: Majk
datum narození: 8.5.2005
barva: Strakáč (Skewbald)
matka: Velkopolský kůň
otec: Paint horse
prodán: 24.12.2006
Minulí majitel: Josef Hanuš
Nyní -II- : Josef Lemberk
PP : ANO

6.6.2007 13:26

ponyka napsal(a):
Znal jste někdo tohoto koníka ?

jméno: Majk
datum narození: 8.5.2005
barva: Strakáč (Skewbald)
matka: Velkopolský kůň
otec: Paint horse
prodán: 24.12.2006
Minulí majitel: Josef Hanuš
Nyní -II- : Josef Lemberk
PP : ANO

Minulí majitel : Josef Hanuš bydliště Sobotka

6.6.2007 14:34

ponyka napsal(a):
Minulí majitel : Josef Hanuš bydliště Sobotka

ajejej,uz je tady zase to osedlany HRIBE.Ach jo!!!!!Janiik

6.6.2007 14:50

bordeauxx napsal(a):
ajejej,uz je tady zase to osedlany HRIBE.Ach jo!!!!!Janiik

No ale žriebä sa chystá na Huberta a bacha,bude mať v tom čase už 2,5 roka !!!!!!! A pôjde len 1 km cez lúku v kroku :( HNUS HNUS HNUS :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

6.6.2007 20:01

bonbonka napsal(a):
No ale žriebä sa chystá na Huberta a bacha,bude mať v tom čase už 2,5 roka !!!!!!! A pôjde len 1 km cez lúku v kroku :( HNUS HNUS HNUS :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

doufám, že je to jen blbej ftip s tím hubertem, myslela jsem že slečna pochopila a dostala rozum...jestli ne nejradší bych ji dala po tl...

6.6.2007 21:35

klawdie napsal(a):
doufám, že je to jen blbej ftip s tím hubertem, myslela jsem že slečna pochopila a dostala rozum...jestli ne nejradší bych ji dala po tl...

A jestli to bohužel vtip není, pak zcela záměrně a zlomyslně přeju jezdkyni, aby s ní to nebohý hříbě řádně fláklo o zem a nejlépe, kdyby se pořádně břinkla do palice. Jestli ani to nepomůže, tak vidím jako jedinou možnost zastřelit!!!!

6.6.2007 21:58

janda napsal(a):
A jestli to bohužel vtip není, pak zcela záměrně a zlomyslně přeju jezdkyni, aby s ní to nebohý hříbě řádně fláklo o zem a nejlépe, kdyby se pořádně břinkla do palice. Jestli ani to nepomůže, tak vidím jako jedinou možnost zastřelit!!!!

a navic ta cestina -minuli majitel a hned dvakrat

6.6.2007 22:58

janda napsal(a):

Mno,slečna sa o tom zmieňuje v téme Poníkari sem :(( Tiež mi to vyrazilo dych.A koník s nou o zem určite neflákne,lebo podla fotiek vyzerá,že je rád,že je rád,chudák :(

7.6.2007 07:43

bonbonka napsal(a):
Mno,slečna sa o tom zmieňuje v téme Poníkari sem :(( Tiež mi to vyrazilo dych.A koník s nou o zem určite neflákne,lebo podla fotiek vyzerá,že je rád,že je rád,chudák :(

chudák kůň, hlavně aby jste ty svý líný zadky mohli vozit! na koně nemyslíte, kéž by vám to koníci spočítali sami, tyrani nedočkavý!

Přidejte reakci

Přidat smajlík