Korzáro ??? Valach černý hnědák -Znáte ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2007 10:39

Ahoj,nevíte o tomhle koníkovi něco ? minulý rok byl prodán od Brna.

má hvězdičku a levou zadní po spěnku bílou.

7.6.2007 10:45

deedee napsal(a):

ahoj, no, já jsem Korzára chtěla kupovat, ale když mi bylo vysvětleno, jak konkrétně se věci mají, tak sjem od toho upustila...chtěla sjme koníka s nohama v pořádku, a to Korzáro bohužel nebyl...snad se má teď dobř, vím, že já jsem majitele kontaktovala někdy v září...

7.6.2007 11:02

kukinatost napsal(a):
ahoj, no, já jsem Korzára chtěla kupovat, ale když mi bylo vysvětleno, jak konkrétně se věci mají, tak sjem od toho upustila...chtěla sjme koníka s nohama v pořádku, a to Korzáro bohužel nebyl...snad se má teď dobř, vím, že já jsem majitele kontaktovala někdy v září...

Ahoj,já vím...bylo to ze zanedbané péče.Nakonec si ho koupila jedna paní , ale nevím kde je,a docela by mě zajímalo jak se má a jak teď vypadá,určitě ale vypadá líp než když byl v Kovalovicích

7.6.2007 11:05

deedee napsal(a):
Ahoj,já vím...bylo to ze zanedbané péče.Nakonec si ho koupila jedna paní , ale nevím kde je,a docela by mě zajímalo jak se má a jak teď vypadá,určitě ale vypadá líp než když byl v Kovalovicích

No, víš, to bylo přesně to, co mě odradilo...já jsem chtěla koníka, který bude v pořádku, protože se chystám na několikadenní vandry, takže aby byly nohy ok...a to právě Korzáro nebyl..věřím, že pokud měl dostatečnou péči, vitamíny atd, mohlo se to zlepšit, ale stejně mi to přijde takové ošemetné...ale doufám, že se má fakt dobře a hlavně lépe než tam..

7.6.2007 11:07

kukinatost napsal(a):
No, víš, to bylo přesně to, co mě odradilo...já jsem chtěla koníka, který bude v pořádku, protože se chystám na několikadenní vandry, takže aby byly nohy ok...a to právě Korzáro nebyl..věřím, že pokud měl dostatečnou péči, vitamíny atd, mohlo se to zlepšit, ale stejně mi to přijde takové ošemetné...ale doufám, že se má fakt dobře a hlavně lépe než tam..

to já taky doufám,nechtěla jsi ho do té "války" ?nebo něco takovýho ?

7.6.2007 11:09

deedee napsal(a):
to já taky doufám,nechtěla jsi ho do té "války" ?nebo něco takovýho ?

nee, já sjem ho chtěla na takovou všestrannost a rekreačku...hlavně aby byl vytrvalý, plus aby přešel aspoń Z a něco i z westernu...takový koník pro všecno, no hlavně pro to, co by ho bavilo...:) a o prázdninách, které snad budu mít - jakože dovolenoiu, tak i na vandry..

7.6.2007 11:11

kukinatost napsal(a):
nee, já sjem ho chtěla na takovou všestrannost a rekreačku...hlavně aby byl vytrvalý, plus aby přešel aspoń Z a něco i z westernu...takový koník pro všecno, no hlavně pro to, co by ho bavilo...:) a o prázdninách, které snad budu mít - jakože dovolenoiu, tak i na vandry..

Ahaa :) ... no ono se tam na něj bylo dívat víc lidí.. A jakýho koníka nakonec máš?

7.6.2007 11:14

deedee napsal(a):
Ahaa :) ... no ono se tam na něj bylo dívat víc lidí.. A jakýho koníka nakonec máš?

já mám teď Kekru, takového tmavého plňase...je třeba někde v A1/1, nebo jak se vám líbí, Ostravsko a tak:)
a už byhc ho nedala ani za milion...chudák koník, doufám, že se má dobře..

7.6.2007 11:16

kukinatost napsal(a):
já mám teď Kekru, takového tmavého plňase...je třeba někde v A1/1, nebo jak se vám líbí, Ostravsko a tak:)
a už byhc ho nedala ani za milion...chudák koník, doufám, že se má dobře..

Ajoo :) tak to je fajn žes našla koníka co se k tobě hodí

7.6.2007 11:32

deedee napsal(a):
Ajoo :) tak to je fajn žes našla koníka co se k tobě hodí

Ahoj co vím já ,tak nohy v pořádku tedy opravdu ještě nemá.Koupili si ho známí na rekreačku,bohužel začátečníci a pak ho vraceli,jelikož začal kulhat,měli tam nějaké dohady,majitelka ho nechtěla zpět a tvrdila že je to kůň za tuším 30000,- atd. takže ho tam jeli vrátit.Dál o něm nic nevím.

7.6.2007 11:37

dominika napsal(a):
Ahoj co vím já ,tak nohy v pořádku tedy opravdu ještě nemá.Koupili si ho známí na rekreačku,bohužel začátečníci a pak ho vraceli,jelikož začal kulhat,měli tam nějaké dohady,majitelka ho nechtěla zpět a tvrdila že je to kůň za tuším 30000,- atd. takže ho tam jeli vrátit.Dál o něm nic nevím.

chudák kůň, jako mladého ho takhle nechali zničit...kdyby ho radši hodili na spravení někam na rok na pastviny...bobek malý...a ještě ho dají začátečníkům, mladého koníka, co nic neumí, to nepochopím..

7.6.2007 11:39

dominika napsal(a):

Ahoj , To byli ti z Brna co ho jeli vrátit? ... ten kůň neměl cenu 30 000 ..možná když ho tenkrát dovezli do Kovalovic tak jo,ale potom rozhodně ne ... tam je to celý takový pofiderní..

7.6.2007 11:40

deedee napsal(a):
Ahoj , To byli ti z Brna co ho jeli vrátit? ... ten kůň neměl cenu 30 000 ..možná když ho tenkrát dovezli do Kovalovic tak jo,ale potom rozhodně ne ... tam je to celý takový pofiderní..

ne ty byli z Českých Budějovic koukám že ten kůň už nakoukl do spousty stájí.

7.6.2007 11:42

kukinatost napsal(a):
chudák kůň, jako mladého ho takhle nechali zničit...kdyby ho radši hodili na spravení někam na rok na pastviny...bobek malý...a ještě ho dají začátečníkům, mladého koníka, co nic neumí, to nepochopím..

No asi tak... a majitelka jim řekla že si měli sebou vzít někoho zkušenýho. Jenže oni nikoho nesehnali,každopádně teď už bez zkušeného koňáka kupovat nebudou,jelikož je takhle vypekli.

7.6.2007 11:43

dominika napsal(a):
ne ty byli z Českých Budějovic koukám že ten kůň už nakoukl do spousty stájí.

Aha..ti ho taky vrátili :( ..a nevíš jak je to dlouho ?

7.6.2007 12:20

deedee napsal(a):
Aha..ti ho taky vrátili :( ..a nevíš jak je to dlouho ?

No zhruba 2-3 měsíce

7.6.2007 13:55

dominika napsal(a):
No zhruba 2-3 měsíce

Ježiš, Bubin...kamarádka má teď kobylku, co ej 4 letá a je její 8 majitelka..Já sjem viděla jen fotky a nedala bych za něj více než 20...myslela jsem, že by mu pomohla absolutní pauza, kdyby se mohl flákat po pastvinách a pěkně dorostl a dospěl..

7.6.2007 14:44

deedee napsal(a):

Muzu se zeptat, o kterych Kovalovicich se bavite? :-)

8.6.2007 12:12

impact napsal(a):
Muzu se zeptat, o kterych Kovalovicich se bavite? :-)

Posouvám....

8.6.2007 14:04

impact napsal(a):
Posouvám....

hoj impact, já nevím, kde koník stál, já sjem ho chtěla kupovat, ale měl něco s nožkama, nedostatečná péče a výživa, když byl mladý, takže jsem ho neznala osobně, ani místo, kde byl ustájen,...jenom myslím, že mi tehdy do tel říkali, že je to někde u Brna...takže v tomhle jsem mimo soutěž...

8.6.2007 15:48

kukinatost napsal(a):
hoj impact, já nevím, kde koník stál, já sjem ho chtěla kupovat, ale měl něco s nožkama, nedostatečná péče a výživa, když byl mladý, takže jsem ho neznala osobně, ani místo, kde byl ustájen,...jenom myslím, že mi tehdy do tel říkali, že je to někde u Brna...takže v tomhle jsem mimo soutěž...

Nahore Deedee pise o Kovalovicich. Tak treba se ozve. :-)

8.6.2007 18:51

impact napsal(a):
Nahore Deedee pise o Kovalovicich. Tak treba se ozve. :-)

jojo,jsou u Brna

Přidejte reakci

Přidat smajlík