tajemma danny
napsal(a):
Tak do třetice. Mno já samozřejmě ten prostřední nechám jako záložní...ale pšt doma ještě nevědí, že bych si ráda do budoucna koupila etě jednoho kijáska, ale to vyplyne ze situace. Koník bude furt venku s ovečkama a jen za ošklivého počasí a tuhých mrazů bude doma.
Co a klawdii, prosím tě hoď mí pár informací o koníkovi do mailu... Tajemna.Danny@seznam.cz omrknu ho a uvidíme...
tajemma danny
napsal(a):
Co a klawdii, prosím tě hoď mí pár informací o koníkovi do mailu... Tajemna.Danny@seznam.cz omrknu ho a uvidíme...
Tak jsem našla pár fotek flekoušků...tohle je hřebec AUTOGRAPH... to je macek, že
tajemma danny
napsal(a):
Tak jsem našla pár fotek flekoušků...tohle je hřebec AUTOGRAPH... to je macek, že
ale dcérečku má krásnou...Autographed in Pearls
tajemma danny
napsal(a):
ale dcérečku má krásnou...Autographed in Pearls
etě hlavinka klisničky Autographed in Pearls
tajemma danny
napsal(a):
etě hlavinka klisničky Autographed in Pearls
hřebec ZIPPIN ROBIN
tajemma danny
napsal(a):
Tak do třetice. Mno já samozřejmě ten prostřední nechám jako záložní...ale pšt doma ještě nevědí, že bych si ráda do budoucna koupila etě jednoho kijáska, ale to vyplyne ze situace. Koník bude furt venku s ovečkama a jen za ošklivého počasí a tuhých mrazů bude doma.
Tak se musím pochlubit, před chvilkou jsem si přivezla kobylku paint*Čsp, zatím nemám ještě jenom její fotku,ale v tomto stádě je to ta nejvíce vpravo, ostatní jsou její sestry a ten kůň s jezdcem je její otec
microfon
napsal(a):
Tak se musím pochlubit, před chvilkou jsem si přivezla kobylku paint*Čsp, zatím nemám ještě jenom její fotku,ale v tomto stádě je to ta nejvíce vpravo, ostatní jsou její sestry a ten kůň s jezdcem je její otec
Tak to je pěkný. Moc gratuluji! A jak je stará? Kolik tak bude mít v kohoutku? A cena? FBI... Moc gratuluji ještě jednou...
tajemma danny
napsal(a):
Tak to je pěkný. Moc gratuluji! A jak je stará? Kolik tak bude mít v kohoutku? A cena? FBI... Moc gratuluji ještě jednou...
děkuju, já mám z ní strašnou radost, ačkoli se nám v převozáku jednou totálně zamotala a jednou spadla, tak je nyní uplně klidná a ještě se mazlíkuje
.
jsou jí 2 roky,teď má tak 130KVh, takže myslím že dá těch 140Kvh a cena (to bych asi psát neměla:-)) -> 30 tis. No jsem z ní uplně naměkko
microfon
napsal(a):
děkuju, já mám z ní strašnou radost, ačkoli se nám v převozáku jednou totálně zamotala a jednou spadla, tak je nyní uplně klidná a ještě se mazlíkuje
.
jsou jí 2 roky,teď má tak 130KVh, takže myslím že dá těch 140Kvh a cena (to bych asi psát neměla:-)) -> 30 tis. No jsem z ní uplně naměkko
Tohle je z jedné naší vyjížďky, kamarádčina kobylka, PH x ČT, 3letá.
ghajariy
napsal(a):
Tohle je z jedné naší vyjížďky, kamarádčina kobylka, PH x ČT, 3letá.
Taky gratulujeme,super kobylka pokud jsem pochopila tak je to ta hodně bílá,to miluju takové barvy jsou atraktivní. Já mám také vyhlídlou paintku v usa ,předpokládám,že jste ji koupili tam a jak jste udělali dopravu?
bednarik petr
napsal(a):
Taky gratulujeme,super kobylka pokud jsem pochopila tak je to ta hodně bílá,to miluju takové barvy jsou atraktivní. Já mám také vyhlídlou paintku v usa ,předpokládám,že jste ji koupili tam a jak jste udělali dopravu?
.
bednarik petr
napsal(a):
.
Tak ja sem soupnu svyho PINTA,samo bez PP,ale super zviratko!
mokasin
napsal(a):
Tak ja sem soupnu svyho PINTA,samo bez PP,ale super zviratko!
jaruska
napsal(a):
Soni,myslíš,že američani dělají Paint x ČSP????
Ahoj Jarů,já myslím,že američani dělají všechno ,ale tajně tak pšt. Určitě kříží koně stejně jako evropani.
jaruska
napsal(a):
No já jen,že jsi psala,že tu kříženou kobylu přivezli z USA
,jak řešili dopravu,tak se ptám,jestli myslíš,že by v USA dělali paint X Český sportovní pony???
No já vím,já jsem to nepřečetla celé,viděla jsem paint a zbytek jsem už nečetla.Tak jsem se ptala,nedělej si ze mě srandu ,jo ,cha cha
bednarik petr
napsal(a):
No já vím,já jsem to nepřečetla celé,viděla jsem paint a zbytek jsem už nečetla.Tak jsem se ptala,nedělej si ze mě srandu ,jo ,cha cha
Cha cha,sorry !
Já jsem si to jen tak z legrace představila,jak amerikáni dovážejí ČSP a pouštějí je na svoje painty a quartery,tak mě to fakt pobavilo,v žádným případě to,Soni,neber špatně,prosíím!!!!!
bednarik petr
napsal(a):
A co ,ptala jsi se na tu strakatou ryzku jak jsem psala?????
tajemma danny
napsal(a):
Doufám, že nevadí, že se přidám, i když fotkama PH bohužel nepřispěju:-(
Matka A1/1, otec PH - krásná kobylka, bohužel majitel nechce prodat...
vap
napsal(a):
Doufám, že nevadí, že se přidám, i když fotkama PH bohužel nepřispěju:-(
Matka A1/1, otec PH - krásná kobylka, bohužel majitel nechce prodat...
...tak si za 14 dní přivezu tohle zvířátko (není to PH, tak doufám, že mě nevyhodíte)...roční A 1/1, tak mám radost aspoň z toho bílého ocásku...věřím ale, že pod westernem jí to půjde stejně dobře jako PH! :-))
vap
napsal(a):
...tak si za 14 dní přivezu tohle zvířátko (není to PH, tak doufám, že mě nevyhodíte)...roční A 1/1, tak mám radost aspoň z toho bílého ocásku...věřím ale, že pod westernem jí to půjde stejně dobře jako PH! :-))
a ještě jdena...
bednarik petr
napsal(a):
To je pěkná plňaska,odkud ji máš? A1.1,jsou chytrá a učenlivá zvířátka,pokud teda už nemaj v hlavičce jen dostihy.
děkuji
Momentálně je ještě ve Vlachovicích, museli jsme doma dokončit ještě nějaké úpravy a taky se nám v dubnu narodilo dítko, tak bylo potřeba počkat, než se vše ustálí...
Je z plnokrevné klisny mých rodičů, která se díky zranění na dostihy nedostala a vlastně už jako dvouletá byla vyřazena z tréninku. Tohle je její první hříbě. Nějací lidi od westernu se byli na její mámu koukat a velice ji chválili, je to takový west. typ (nižší, zavázaná)a tahle by mohla být taky...
Přikládám fotku její maminy
vap
napsal(a):
děkuji
Momentálně je ještě ve Vlachovicích, museli jsme doma dokončit ještě nějaké úpravy a taky se nám v dubnu narodilo dítko, tak bylo potřeba počkat, než se vše ustálí...
Je z plnokrevné klisny mých rodičů, která se díky zranění na dostihy nedostala a vlastně už jako dvouletá byla vyřazena z tréninku. Tohle je její první hříbě. Nějací lidi od westernu se byli na její mámu koukat a velice ji chválili, je to takový west. typ (nižší, zavázaná)a tahle by mohla být taky...
Přikládám fotku její maminy
Paintík pod anglickým sedlem
euiickaa
napsal(a):
Paintík pod anglickým sedlem
Hřebec I Cee Diamonds
bednarik petr
napsal(a):
ještě hlavička
tady tří měsíční hřebec po Gunnerovi je registrován jako qh.
bednarik petr
napsal(a):
tady tří měsíční hřebec po Gunnerovi je registrován jako qh.
znova
bednarik petr
napsal(a):
ze předu
.také hřebeček ,má supr byrvu,alespoň pro mě
bednarik petr
napsal(a):
.také hřebeček ,má supr byrvu,alespoň pro mě
.plemeník v německu,jméno si už nepamatuji.
bednarik petr
napsal(a):
.plemeník v německu,jméno si už nepamatuji.
a tohle není paint,ale arab x paint a dílo se povedlo.
bednarik petr
napsal(a):
a tohle není paint,ale arab x paint a dílo se povedlo.
TAk já jsem přispěju taky jedním napul paitíkem, je to ten jak byl na prodej ale od včera už má svou novou hodnou paničku...LUCKY
klawdie
napsal(a):
TAk já jsem přispěju taky jedním napul paitíkem, je to ten jak byl na prodej ale od včera už má svou novou hodnou paničku...LUCKY
Klawdie, je moc pěkněj
To Qh hříbě je teda pěkně macatý... pěknej kousek, jen co je pravda...
Tady je hřebec Diamont Jim Jnr
tajemma danny
napsal(a):
Klawdie, je moc pěkněj
To Qh hříbě je teda pěkně macatý... pěknej kousek, jen co je pravda...
Tady je hřebec Diamont Jim Jnr
Hřebec Montanas Wrangler. Povedej, že?
tajemma danny
napsal(a):
Hřebec Montanas Wrangler. Povedej, že?
Jackie, tahle kobylka je trochu podobná té tvé krasavici...klisna ALBERTA ROSE
tajemma danny
napsal(a):
Jackie, tahle kobylka je trochu podobná té tvé krasavici...klisna ALBERTA ROSE
a její hříbátko...krásný prďola
tajemma danny
napsal(a):
hřebec Peponita's Gypsy Lace
tajemma danny
napsal(a):
hřebec Peponita's Gypsy Lace
etě druhá strana hřebce Peponita's Gypsy Lace
tajemma danny
napsal(a):
ahojky jak jste sem tu kobylku dostali? mno já si ze necelí měsíc pojedu pro tohoto drobečka ČT tak doufám že nevadí že to není paint, ale je taky strakatý
basko
napsal(a):
ahojky jak jste sem tu kobylku dostali? mno já si ze necelí měsíc pojedu pro tohoto drobečka ČT tak doufám že nevadí že to není paint, ale je taky strakatý
a etě jednu drobeček
tajemma danny
napsal(a):
krásný hříbci..tady mal Lucky
basko
napsal(a):
a etě jednu drobeček
Posouvám... klisnička KOORENAY BARKOTA FIRE 1
tajemma danny
napsal(a):
Posouvám... klisnička KOORENAY BARKOTA FIRE 1
hřebec KOOTENAI WILDFIRE
tajemma danny
napsal(a):
hřebec KOOTENAI WILDFIRE
ještě jedna fotečka...KOOTENAI WILDFIRE
tajemma danny
napsal(a):
ještě jedna fotečka...KOOTENAI WILDFIRE
mladý hřebec OBVIOUSLY MORTGAGED
tajemma danny
napsal(a):
mladý hřebec OBVIOUSLY MORTGAGED
hřebec PAR T TOWN, pěknej kousek, žejo
tajemma danny
napsal(a):
hřebec PAR T TOWN, pěknej kousek, žejo
a z druhé strany hřebec PAR T TOWN
tajemma danny
napsal(a):
posouvám
hříbátko jménem sugar moon big
a druhá strana
tajemma danny
napsal(a):
ahoj, je tu nekde na "paintim foru" slecna, ktera kupovala cca rocni paintku pres Misu Zachovou. Paintka ma matku Tejons Little Jeny. Asi:-)
tajemma danny
napsal(a):
Já půjdu asi do bezpapíráka, nějakýho valáška nebo půl ročního skrčka...a prej jsou ceny kolem 30 i s dopravou. Modré oko je v holandsku považováno za vadu...prej
tak to v Holandsku neví o co řichází já jsem taky ujetá na modré oči . Děkuji za Maurínu ,já na ni koukám taky pořád začínám být ale poněkud přecitlivělá co se jí týká takže potřebuji asi léčbu,cha cha
ten pohyb to byla náhoda!!!!!
hanzy
napsal(a):
jj myslim ze jo:-)
Posouvám a našla jsem zase nějaké vydařené kousky...
tajemma danny
napsal(a):
Posouvám a našla jsem zase nějaké vydařené kousky...
nádhernej hřebec Kidnapped Leo
tajemma danny
napsal(a):
nádhernej hřebec Kidnapped Leo
a po obědě pokračuji Hřebec Texan Bar Time
tajemma danny
napsal(a):
a po obědě pokračuji Hřebec Texan Bar Time
jeden No Name...