holkaodkoni
napsal(a):
ahoj máte nějaké fotky před a po?? například koník při KOUPI a po třeba půl roce.. může to ale také třeba být opravené sedlo , či cokoli.. PŘED A PO CO SE KONÍ TÝČE... DÍKKY ;-)
kobylka A1/1 teď 16 let...v rukou takovyho debi... promiňte za kvalitu
reba77
napsal(a):
kobylka A1/1 teď 16 let...v rukou takovyho debi... promiňte za kvalitu
a teď u nas v srpnu to bude rok
reba77
napsal(a):
a poslední
ferda po 20minutách po přivedení do stáda
woldemortik
napsal(a):
ferda po 20minutách po přivedení do stáda
a atady po necelím roce
woldemortik
napsal(a):
a atady po necelím roce
majda než jsem si ji koupila
holkaodkoni
napsal(a):
ahoj máte nějaké fotky před a po?? například koník při KOUPI a po třeba půl roce.. může to ale také třeba být opravené sedlo , či cokoli.. PŘED A PO CO SE KONÍ TÝČE... DÍKKY ;-)
Saxík přesně před rokem, 11.6., když jsem si ho přivezla...
cheyenne
napsal(a):
Saxík přesně před rokem, 11.6., když jsem si ho přivezla...
a Saxík po roce, trošku vyrostl...
cheyenne
napsal(a):
a Saxík po roce, trošku vyrostl...
My jsme zas byli tmavý takový modro-šedý a ted jsme světlejší a světlejší,ted dokonce prokvítáme do červena a čím dál tím víc,musím dovyfotit!
klawdie
napsal(a):
My jsme zas byli tmavý takový modro-šedý a ted jsme světlejší a světlejší,ted dokonce prokvítáme do červena a čím dál tím víc,musím dovyfotit!
taky na fotce nahoře byl hřebec...nyní o něco světlejší valach Sahib
klawdie
napsal(a):
taky na fotce nahoře byl hřebec...nyní o něco světlejší valach Sahib
Klarko zatim nemam fotak tak snad v tydnu vyfotim sedlo.Jeste mam dve na vyzkouseni,tak uvidim.Jsou od pana co vi jaky sedlo by melo zhruba sedet,tak ho mozna vymenim.:)Jsou to obe sedla zn.Prestige..takze naprosty skvosty..hihi..ale jedno z nich je uz drazsi,tak nevim no..
A koukam ze pises ze ti konik prokvita do cervena..me taky,a jak!! Zadek ma uplne zrzavej a na slabinach je pekne prokvetlej..a prave ted teda nevim co se s nej vyklube..kazdy tvrdi ze belous(asi ne uplne cisty)ale me se to nejak nezda...Nemas tuseni jak to s temahle barvama je??Vyfotim i tu jeho prdelku,at vidis jak je krasne cervenej..hihi
ukulemba
napsal(a):
Klarko zatim nemam fotak tak snad v tydnu vyfotim sedlo.Jeste mam dve na vyzkouseni,tak uvidim.Jsou od pana co vi jaky sedlo by melo zhruba sedet,tak ho mozna vymenim.:)Jsou to obe sedla zn.Prestige..takze naprosty skvosty..hihi..ale jedno z nich je uz drazsi,tak nevim no..
A koukam ze pises ze ti konik prokvita do cervena..me taky,a jak!! Zadek ma uplne zrzavej a na slabinach je pekne prokvetlej..a prave ted teda nevim co se s nej vyklube..kazdy tvrdi ze belous(asi ne uplne cisty)ale me se to nejak nezda...Nemas tuseni jak to s temahle barvama je??Vyfotim i tu jeho prdelku,at vidis jak je krasne cervenej..hihi
Jinak tady mu muj plnas.Mela jsem ho asi 3 mesice a takhle mi zhubnul diky spatnym zubum...
ukulemba
napsal(a):
Jinak tady mu muj plnas.Mela jsem ho asi 3 mesice a takhle mi zhubnul diky spatnym zubum...
No hruza..a tady je dneska..Zuby uz jsou na nekolikrat spraveny a hlidame to..uz nechci aby me takhle zhubl.Vypadal jak z koncentraku...
holkaodkoni
napsal(a):
Miminko z Valašska
leni lek
napsal(a):
Miminko z Valašska
Po roce z něho vyrostl krásný a hodný koník
leni lek
napsal(a):
Po roce z něho vyrostl krásný a hodný koník
a ještě :)
holkaodkoni
napsal(a):
vloni roční.............
stieberova
napsal(a):
vloni roční.............
..........a letos dvouletý
holkaodkoni
napsal(a):
Můj Nikoušek rozhodně dříve nebyl ve špatných rukou..
Byl ale mladý a na můj vkus hubený. Nyní je to 2 roky, co jsem si ho koupila...
Tady fotka cca měsíc po koupi.
nightdevil
napsal(a):
Můj Nikoušek rozhodně dříve nebyl ve špatných rukou..
Byl ale mladý a na můj vkus hubený. Nyní je to 2 roky, co jsem si ho koupila...
Tady fotka cca měsíc po koupi.
Další fotka loni:-)
nightdevil
napsal(a):
A fotka z jara se setřenčinou kobylkou.
nightdevil
napsal(a):
A tady fotky ze závodů....nyní
Foceno panem Kameníkem
nightdevil
napsal(a):
A tady fotky ze závodů....nyní
Foceno panem Kameníkem
A poslední ze závodů
matla
napsal(a):
A Bonettka v roce:-)
Askíto před rokem a měsícem když nebyl ještě můj.
kovbojka
napsal(a):
Askíto před rokem a měsícem když nebyl ještě můj.
A teď jako dvouroček
holkaodkoni
napsal(a):
náš appa valášek v roce a půl
holkaodkoni
napsal(a):
Puna než byla moje (5 měsíců zpátky)
holkaodkoni
napsal(a):
Hanka: 2003, koupili jsme jí o rok dříve, ale fotky jsou pryč kůli havárii PC
hanule
napsal(a):
Hanka: 2003, koupili jsme jí o rok dříve, ale fotky jsou pryč kůli havárii PC
rok 2007: pěkně kulaťoučká, hlídací kůň
hanule
napsal(a):
rok 2007: pěkně kulaťoučká, hlídací kůň
před mytím.... (špinavá jak čuně)
holkaodkoni
napsal(a):
a tady už "odpučená" od bahna
a usušená krásná Kellynka
holkaodkoni
napsal(a):
a usušená krásná Kellynka
jen bílá hříva je opravdu čistá... tady portrétek
euiickaa
napsal(a):
Pro leni lek: KDE JSI PROSIMTĚ VZALA TU 1. FOTEČKU GÁNDOŠKA JAK JE TAM S TĚMA KRAVIČKAMA. BYLA SI U NÁS NEBO JI MÁŠ OD EDITKY?
Tak tady Jessulka asi dva měsíce co jsme ji přivezli
jezabel
napsal(a):
Tak tady Jessulka asi dva měsíce co jsme ji přivezli
A Jessinka dnes
holkaodkoni
napsal(a):
Nikušek jak mu byly 2 ročky
holkaodkoni
napsal(a):
a dneska když mu jsou 4
holkaodkoni
napsal(a):
Taky pridam fotky,takhe vypadal muj valach A1/1,kdyz jsem si ho koupila.
kati
napsal(a):
Taky pridam fotky,takhe vypadal muj valach A1/1,kdyz jsem si ho koupila.
a takhle vypada ted.