Koníci u Vás ve stáji

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2007 19:35

Sem dejte fotečku koníků u Vás ve stáji.
Každý dává fotečky svého koníka ale co koníci, kteří nemají své obdivovatele.-)

11.6.2007 19:53

nightdevil napsal(a):

U nás bych začala bývalým koníkem jménem Anin

11.6.2007 19:55

nightdevil napsal(a):

Super šikulka Acrobat

11.6.2007 19:56

nightdevil napsal(a):
Super šikulka Acrobat

Nájemní koník. Huculka Astra

11.6.2007 19:57

nightdevil napsal(a):

Koník kamarádky Maky jménem Koral

11.6.2007 19:58

nightdevil napsal(a):
Super šikulka Acrobat

Valach ČT po Latinus jménem Leonardo na ZZJV

11.6.2007 20:46

nightdevil napsal(a):

No, takže v Kosicích .... vedle Saxíka bydlí Burbon

11.6.2007 20:48

cheyenne napsal(a):

Naproti je Kája (Carollan)

11.6.2007 20:49

cheyenne napsal(a):
Naproti je Kája (Carollan)

A Kájova mamka Sana se svým letošním hříbkem Sonetem (po Sargoni)

11.6.2007 20:51

cheyenne napsal(a):
A Kájova mamka Sana se svým letošním hříbkem Sonetem (po Sargoni)

Další Saxíkův kámoš je zítra dvouletý plňásek Anthes, přejeme mu k narozeninám hodně zdravíčka a úspěchů v dostihovém sportu.... jinak, obsedat se bude až na podzim a vyběhne až příští rok jako tříletý....

11.6.2007 20:52

cheyenne napsal(a):
Další Saxíkův kámoš je zítra dvouletý plňásek Anthes, přejeme mu k narozeninám hodně zdravíčka a úspěchů v dostihovém sportu.... jinak, obsedat se bude až na podzim a vyběhne až příští rok jako tříletý....

Tady je Anthesova mamka Anthea se svým letošním mrnětem po Mistral

11.6.2007 20:55

cheyenne napsal(a):
Tady je Anthesova mamka Anthea se svým letošním mrnětem po Mistral

Lucky boy po Gwenlan Ben (nevím, jestli píšu dobře) z plnokrevné mamky, je to devítiletý valach po těžkém schvácení kopyt, zachráněný a léčený, moc hodný koníček

11.6.2007 20:57

cheyenne napsal(a):
Lucky boy po Gwenlan Ben (nevím, jestli píšu dobře) z plnokrevné mamky, je to devítiletý valach po těžkém schvácení kopyt, zachráněný a léčený, moc hodný koníček

Hřebec Cicero, drezúrák, včera bohužel způsobil neopatrné slečně ošklivý úraz.... jen tak mimo řeči - lidi, buďte fakt opatrný, za většinu úrazů si člověk může sám....

11.6.2007 20:58

cheyenne napsal(a):
Hřebec Cicero, drezúrák, včera bohužel způsobil neopatrné slečně ošklivý úraz.... jen tak mimo řeči - lidi, buďte fakt opatrný, za většinu úrazů si člověk může sám....

A asi poslední fotka, co vyhrabu - plemenný hřebec Sargoni, bohužel lepší foto nemám....

12.6.2007 09:39

cheyenne napsal(a):
A asi poslední fotka, co vyhrabu - plemenný hřebec Sargoni, bohužel lepší foto nemám....

tak já sem hodím taky ihaháčky ze stáje...nejdřív teda ten můj...Čirč

12.6.2007 09:41

barbucha61 napsal(a):
tak já sem hodím taky ihaháčky ze stáje...nejdřív teda ten můj...Čirč

Panama...

12.6.2007 09:51

cheyenne napsal(a):

Pro cheyenne ------jejich kámoši na "škole v přírodě"
Anitha a Rivero

12.6.2007 09:56

stieberova napsal(a):
Anitha a Rivero

a poslední...Mates

12.6.2007 10:10

nightdevil napsal(a):

Tak kohopak tu máme...sergry poník Jerrík velšák

12.6.2007 10:12

klawdie napsal(a):
Tak kohopak tu máme...sergry poník Jerrík velšák

pak tu máme kamoščinýho koníka CArdík plnas,bohužel si ted léčí zlomeninu kopytní kosti...

12.6.2007 10:14

klawdie napsal(a):
pak tu máme kamoščinýho koníka CArdík plnas,bohužel si ted léčí zlomeninu kopytní kosti...

a Rocky segřin obřík

12.6.2007 12:13

cheyenne napsal(a):

Jéé, dostiháček je úplně nádhernej, připomíná mi koníka, kterýho jsme vyřadili z dostihovky, taky to byl krasavec.

12.6.2007 14:35

cheyenne napsal(a):

Kosice, to je cca 15-20 km od nás. my jsme z Lázní Bohdaneč, je to tak, že?:-)

12.6.2007 15:24

stieberova napsal(a):
Anitha a Rivero

jéé, díky za foto, Anitha byla v Kosicích, když jsem tam Saxíka přivezla, ale Rivera jsem ještě neviděla, jen o něm slýchám
tady ještě mamina Anthea

12.6.2007 15:25

nightdevil napsal(a):
Kosice, to je cca 15-20 km od nás. my jsme z Lázní Bohdaneč, je to tak, že?:-)

Jo, jo, je to kousek, přes Bohdaneč jsem jezdila, když jsem frčela za Saxíkem rovnou za školy z Pardubic

12.6.2007 20:16

barbucha61 napsal(a):
a poslední...Mates

ahoj moc pěknej koník ten Mates není to čmb podle hlavy teda si to myslím odkad jsi??

12.6.2007 20:20

klawdie napsal(a):
a Rocky segřin obřík

To je ten, co se mu moc nechtělo z vozíku, že?

12.6.2007 21:51

nightdevil napsal(a):

pro woldemortika:
jj, je to ČMB, je to koník majitele stáje vTroubsku, já tam mám jenom toho svýho divocha(Čirč)-fotka je výš
posílám ještě jednu Mácy

12.6.2007 22:10

barbucha61 napsal(a):
pro woldemortika:
jj, je to ČMB, je to koník majitele stáje vTroubsku, já tam mám jenom toho svýho divocha(Čirč)-fotka je výš
posílám ještě jednu Mácy

Jé dámy, tak já vám to tu teď asi pořádně zapráskám. Tak mě prosím nezakousněte

Tak začnu tedy tím svým.
Cortéz - 5 letý valach, bezpapíráček, ale máma ČT ,táta trakén

12.6.2007 22:13

janda napsal(a):
Jé dámy, tak já vám to tu teď asi pořádně zapráskám. Tak mě prosím nezakousněte

Tak začnu tedy tím svým.
Cortéz - 5 letý valach, bezpapíráček, ale máma ČT ,táta trakén

Tak tady jeho máma - 17-letá ČT Cora po Quoniam 145 z Dulcinea. Corča přes svůj pokročilý věk a občasné zdravotní problémy (v mládí s ní nebylo moc dobře nakládáno) stále aktivně sportuje a je to vlastně první učitelka většiny členů

Cort jako by jí z oka vypadl co?

12.6.2007 22:18

janda napsal(a):
Tak tady jeho máma - 17-letá ČT Cora po Quoniam 145 z Dulcinea. Corča přes svůj pokročilý věk a občasné zdravotní problémy (v mládí s ní nebylo moc dobře nakládáno) stále aktivně sportuje a je to vlastně první učitelka většiny členů

Cort jako by jí z oka vypadl co?

Tady její další potomek - 4-letá ČT klisna Cairo po House Rulesovi. Letos poprvé vyjede do parkurových soutěží....

12.6.2007 22:22

janda napsal(a):
Tady její další potomek - 4-letá ČT klisna Cairo po House Rulesovi. Letos poprvé vyjede do parkurových soutěží....

A zatím nejmladší potomek - ČT hřebec Coridor také po House Rulesovi. Corid měl začátkem března 3 roky a od konce května ho obsedáme. Je moc inteligentní, hodný a šikovný. Snad mu to vydrží

12.6.2007 22:26

janda napsal(a):
A zatím nejmladší potomek - ČT hřebec Coridor také po House Rulesovi. Corid měl začátkem března 3 roky a od konce května ho obsedáme. Je moc inteligentní, hodný a šikovný. Snad mu to vydrží

Přítele osobní formule - ČT valach Albion z matky Albeny po Mr.Coxovi. Je mu sice už 12 let a lecos zažil, ale energie by mu mohl závidět kdekterý mlaďoch. Má rád malé děti a má pro ně velký cit, takže v poslední době funguje i přes svou vznětlivou povahu jako hiporehabilitační kůň. Děti i hiposestra ho milují

12.6.2007 22:30

janda napsal(a):
Přítele osobní formule - ČT valach Albion z matky Albeny po Mr.Coxovi. Je mu sice už 12 let a lecos zažil, ale energie by mu mohl závidět kdekterý mlaďoch. Má rád malé děti a má pro ně velký cit, takže v poslední době funguje i přes svou vznětlivou povahu jako hiporehabilitační kůň. Děti i hiposestra ho milují

A sestry oř, metuzalém naší stáje jež stál u zrodu. Učitel a nyní řádně naladový "dědek" A1/1 Loving z Lea po Agadirovi. Bývalý úspěšný dostihák, poté parkurový kůň učitel pro dorost. Nyní si užívá aktivního důchodu pod taktovkou mé sestry, stejně náladové a protivné jako on. Ti dva se opravdu hledali až se našli

12.6.2007 22:34

janda napsal(a):
A sestry oř, metuzalém naší stáje jež stál u zrodu. Učitel a nyní řádně naladový "dědek" A1/1 Loving z Lea po Agadirovi. Bývalý úspěšný dostihák, poté parkurový kůň učitel pro dorost. Nyní si užívá aktivního důchodu pod taktovkou mé sestry, stejně náladové a protivné jako on. Ti dva se opravdu hledali až se našli

Ha zapoměla jsem dodat, že Lovčovi je letos 18 let....

A tady ostatní naši A1/1 - všichni bývalí dostiháci vyřazeni z dráhy pro zdravotní problémy, které ovšem nebrání jejich další sportovní - parkurové či drezurní - přípravě.
Sestřenice 8-letá klisna Belfry po Manhattan Project z Bonilly.

12.6.2007 22:35

janda napsal(a):
Ha zapoměla jsem dodat, že Lovčovi je letos 18 let....

A tady ostatní naši A1/1 - všichni bývalí dostiháci vyřazeni z dráhy pro zdravotní problémy, které ovšem nebrání jejich další sportovní - parkurové či drezurní - přípravě.
Sestřenice 8-letá klisna Belfry po Manhattan Project z Bonilly.

A 8-letý Hrášek. Taky Manhattan Project, ale máma je Hexana

12.6.2007 22:41

janda napsal(a):

Lucky - pravděpodobně 9-letý bezpapírový valášek. Mimořádný drezurní talent, mimořádná povaha. Páneček ho má od handláka a nejspíš mu tím zachránil život, jinak by koník skončil v buřtu. Věčná ztráta pro lidstvo

12.6.2007 22:42

janda napsal(a):

Jando, ty seš někde ze sev. Moravy? Znám od Hexany její dceru po Majálesovi - Heureku. A Manhattan Projecta měli Nováci v M.Morávce, nebo se pletu?

12.6.2007 22:45

janda napsal(a):
Lucky - pravděpodobně 9-letý bezpapírový valášek. Mimořádný drezurní talent, mimořádná povaha. Páneček ho má od handláka a nejspíš mu tím zachránil život, jinak by koník skončil v buřtu. Věčná ztráta pro lidstvo

A pár dalších kousků sebraných hrobníkovi z lopaty. Také předurčeni na jatky, páč oba klkají....

Ten pracovně starší - Bony. Bez papírů, starý asi 9-10 let. Sice žádný extrémní parkurový talent, ale je to nejspolehlivější a nejflegmatičtější kůň z celé stáje. Paničku, která ho má od jeho 4 let poslouchá na slovo skoro jako pejsek. A určo rád. Má se u ní jako čuně v žitě

12.6.2007 22:49

janda napsal(a):
A pár dalších kousků sebraných hrobníkovi z lopaty. Také předurčeni na jatky, páč oba klkají....

Ten pracovně starší - Bony. Bez papírů, starý asi 9-10 let. Sice žádný extrémní parkurový talent, ale je to nejspolehlivější a nejflegmatičtější kůň z celé stáje. Paničku, která ho má od jeho 4 let poslouchá na slovo skoro jako pejsek. A určo rád. Má se u ní jako čuně v žitě

No..známý si nedávno koupil kobylu ČT x hucul, pravda skvěle west. přiježděnou a i závodně snad vcelku úspěšnou, leč klkající za nějakých 80 tisíc, takže ne každý klkající kůň má cenu masa (otázka je, jestli tahle takovou cenu měla, ale to není moje starost )

12.6.2007 22:52

janda napsal(a):

Nepleteš - já jsem ze Severní Moravy, konkrétně z Opavy. Naší stájí prošli ještě dva A1/1 po Manhattanovi....
Dost populární v těchto končinách zdá se

A další jateční kousek - Nairob po North Star VIII (kdo ví jestli) z Loty - chtěli ho dát do buřtu protože klkal a byl těžko jezditelný. K nám se dostal jako 4-letý, připravil se do parkuru a dneska je mu 9 let a má vyskákaný S a oddrezurovaný L. A není vyloučeno že půjde i výše.
3koda takovýho kusu na salám že?

12.6.2007 22:57

janda napsal(a):
Nepleteš - já jsem ze Severní Moravy, konkrétně z Opavy. Naší stájí prošli ještě dva A1/1 po Manhattanovi....
Dost populární v těchto končinách zdá se

A další jateční kousek - Nairob po North Star VIII (kdo ví jestli) z Loty - chtěli ho dát do buřtu protože klkal a byl těžko jezditelný. K nám se dostal jako 4-letý, připravil se do parkuru a dneska je mu 9 let a má vyskákaný S a oddrezurovaný L. A není vyloučeno že půjde i výše.
3koda takovýho kusu na salám že?

A Ben náš "milovaný" - tlustej 12-letej hucul (Gabra x Hroby VI-5), kterej sežere na co příjde a neváhá kvůli tomu i porazit co stojí v cestě (v četně lidí). Kdysi pokusy zapojit ho do pracovního procesu - bezúspěšné, má tvrdou palici. Dneska říká pane 50-leté paní, která se nedávno naučila jezdit a je jediná, která ho miluje a rozmazluje. Špacíruje s ním po okolí.Ostatním jen pije krev svou nenažraností a kousavostí. Jinak v podstatě hodný kůň když má co žrát

12.6.2007 23:02

janda napsal(a):
A Ben náš "milovaný" - tlustej 12-letej hucul (Gabra x Hroby VI-5), kterej sežere na co příjde a neváhá kvůli tomu i porazit co stojí v cestě (v četně lidí). Kdysi pokusy zapojit ho do pracovního procesu - bezúspěšné, má tvrdou palici. Dneska říká pane 50-leté paní, která se nedávno naučila jezdit a je jediná, která ho miluje a rozmazluje. Špacíruje s ním po okolí.Ostatním jen pije krev svou nenažraností a kousavostí. Jinak v podstatě hodný kůň když má co žrát

A naše dáma - 20-letá ČT klisna Žínka po Rinaldovi z Žikavy. Těší se výtečnému zdraví a elán by jí mohli mladíci závidět. Ještě loni jela závody a VT, letos stále aktivně v práci včetně skákání. Snad jí to vydrží ještě minimálně 10 let....

12.6.2007 23:05

janda napsal(a):
A naše dáma - 20-letá ČT klisna Žínka po Rinaldovi z Žikavy. Těší se výtečnému zdraví a elán by jí mohli mladíci závidět. Ještě loni jela závody a VT, letos stále aktivně v práci včetně skákání. Snad jí to vydrží ještě minimálně 10 let....

A Vortis - 5-letý valach z mámy A1/1 Vokalízy po tátovi trakénovi Rafinad.
Taky předurčen pro parkurovou kariéru. Takový trpaslík (asi 155 KVH), ale vyskakovat umí

12.6.2007 23:11

janda napsal(a):
A Vortis - 5-letý valach z mámy A1/1 Vokalízy po tátovi trakénovi Rafinad.
Taky předurčen pro parkurovou kariéru. Takový trpaslík (asi 155 KVH), ale vyskakovat umí

A nejčerstvější náš soukromý přírustek - 2-letý PH hřebec Ed Bar King - matka plnokrevná Estella, táta Skips Diablo Bar. Páneček chce rajtovat závodně western. Jelikož jsme ale anglánsky zaměřená stáj, bude u nás asi průkopník. Platí si hodiny u odborníků a čeká až bude mít Ed 3 roky a pak ho pošle taky zaučit. Pak to prý teprve dají dohromady

Ed je teda jeden z nejmladších našich hřebců, ale rozhodně největší hřebčák a nejprotivnější a nejušklebenější kůň. Někdy je vážně na zabití (Ale prý ho na podzim čeká kudla)

12.6.2007 23:15

janda napsal(a):
A nejčerstvější náš soukromý přírustek - 2-letý PH hřebec Ed Bar King - matka plnokrevná Estella, táta Skips Diablo Bar. Páneček chce rajtovat závodně western. Jelikož jsme ale anglánsky zaměřená stáj, bude u nás asi průkopník. Platí si hodiny u odborníků a čeká až bude mít Ed 3 roky a pak ho pošle taky zaučit. Pak to prý teprve dají dohromady

Ed je teda jeden z nejmladších našich hřebců, ale rozhodně největší hřebčák a nejprotivnější a nejušklebenější kůň. Někdy je vážně na zabití (Ale prý ho na podzim čeká kudla)

A pomálu jdu do finále - ještě naši poncli....

Timoty - ten se u nás v roce 2002 narodil mamči Týně po Morganovi. S-pony, který závodí v pony parkurech stupně L. Jinak takový miláček všech. A taková perlička - jsem první dvounožec, kterého po svém narození spatřil

12.6.2007 23:20

janda napsal(a):

Timoty - ten se u nás v roce 2002 narodil mamči Týně po Morganovi. S-pony, který závodí v pony parkurech stupně L. Jinak takový miláček všech. A taková perlička - jsem první dvounožec, kterého po svém narození spatřil

Šibal - 5-letý Áčkový poník z matky Šárky prý po značně krevnatém otci. Asi jo, páč je to takový nervní tryskáč. Skočí všechno proti čemu ho otočíte. Asi proto má splněnou kvalifikaci na MČR pony v parkurovém skákání pro letošní rok. Takže pokud se něco nedej bože nepodělá, můžete ho vidět letos tuším v Pardubicích

12.6.2007 23:25

janda napsal(a):

Perlička - nejmenší náš poňďa - 12letá shettland klisna, m: Zuzka, o: Makao.
Dřív úspěšná v pony dostizích ,nyní nedělá nic, neboť se připravuje na mateřské povinnosti. Má 107 KVH, hřebec byl ještě menší. Za měsíc bude hžíbátko a určitě nejmenší z vás všech "nastávajících" zde Snad vše dobře dopadne a budu moct hodit fota. Je to její první.....

12.6.2007 23:28

janda napsal(a):

Gabriel - Béčkový ponclík jako uhel. Jsou mu 4 (Katka x Pretoria Pegas) - má za sebou několik pony dostihů a letos prvně (a hnedle úspěšně) vyjel se svou majitelkou do pony parkurů

12.6.2007 23:35

janda napsal(a):

A náš metuzalém nejstarší - minimálně 30 letá ponička Mirunka. Už si u nás dožívá důchod. Odjezdila nespočet závodů,dala nespočet hříbat (často po plnokrevných hřebcích 2x větších než je ona sama) a v okolí na ní začínali snad všichni rajťáci
Už jí padají zuby a je to takový kostitřes s prosedlým hřbetem ,ale snad u nás ve spokojenosti prožije minimálně ještě několik let....

Nedávno k nám dokonce přišla její dcera Kačenka - B-ponice právě po Manhattan Projectovi. Asi mámu poznala, protože se na ni hned zafixovala. Foto bohužel nemám, ale někteří ji možná znáte z pony dostihů (vyhrála snad všechny závody, kterých se účastnila) a možná bude teď k vidění i v pony parkurech

12.6.2007 23:50

janda napsal(a):
A náš metuzalém nejstarší - minimálně 30 letá ponička Mirunka. Už si u nás dožívá důchod. Odjezdila nespočet závodů,dala nespočet hříbat (často po plnokrevných hřebcích 2x větších než je ona sama) a v okolí na ní začínali snad všichni rajťáci
Už jí padají zuby a je to takový kostitřes s prosedlým hřbetem ,ale snad u nás ve spokojenosti prožije minimálně ještě několik let....

Nedávno k nám dokonce přišla její dcera Kačenka - B-ponice právě po Manhattan Projectovi. Asi mámu poznala, protože se na ni hned zafixovala. Foto bohužel nemám, ale někteří ji možná znáte z pony dostihů (vyhrála snad všechny závody, kterých se účastnila) a možná bude teď k vidění i v pony parkurech

A Kendy - 3-letý bezpapíráček, teď už valášek (sice jako hřebec byl andílek, ale majitelé chtěli mít jistotu, mají ho pro 4-letou holčičku). Takový je to náš Piňďa, jinak mu snad ani nikdo neřekne. Někdo sa tím přišel, protože prý mu připomínal toho zajíce ze Čtyřlístku (pro pamětníky)....
Protože majitelé se moc často neukazují (tak maximálně 4x do měsíce), tak většinu dní tráví flákáním v ohradě a hry s kamarády.
Je to rozhodně ten nejhodnější poňďa na světě, protože to, že ještě neodnesl 4-letou holčičku, která nic neumí a kterou nechají stějně nezkušení majitelé rajtovat po ohradě i samotnou, to je prostě neuvěřitelné. Až jednou budu mít mimi, tak pro něj nechci nikoho jinýho. Snad z něj holčina do tý doby vyroste...
Kdysi jsme ho nabízeli na prodej - kdo zaváhal, má smůlu.....

12.6.2007 23:56

janda napsal(a):
A Kendy - 3-letý bezpapíráček, teď už valášek (sice jako hřebec byl andílek, ale majitelé chtěli mít jistotu, mají ho pro 4-letou holčičku). Takový je to náš Piňďa, jinak mu snad ani nikdo neřekne. Někdo sa tím přišel, protože prý mu připomínal toho zajíce ze Čtyřlístku (pro pamětníky)....
Protože majitelé se moc často neukazují (tak maximálně 4x do měsíce), tak většinu dní tráví flákáním v ohradě a hry s kamarády.
Je to rozhodně ten nejhodnější poňďa na světě, protože to, že ještě neodnesl 4-letou holčičku, která nic neumí a kterou nechají stějně nezkušení majitelé rajtovat po ohradě i samotnou, to je prostě neuvěřitelné. Až jednou budu mít mimi, tak pro něj nechci nikoho jinýho. Snad z něj holčina do tý doby vyroste...
Kdysi jsme ho nabízeli na prodej - kdo zaváhal, má smůlu.....

A poslední, a to i definitivně, pony přírustek - hřebec Wilde Wein alias Jupík, jak jej zovou majitelé. má 2 roky, je to mix Jola + Goral Míša. A kromě občasné lonže si užívá dětství ve výběhu s kamarády. Je takový splachovací, ale jelikož je pokrevně spřízněn s tím naším příšerným huculem, tak potěš sandál, co z něj vyroste. Jeden Ben je moc, dva jsou na mašli.........

13.6.2007 00:00

janda napsal(a):
A poslední, a to i definitivně, pony přírustek - hřebec Wilde Wein alias Jupík, jak jej zovou majitelé. má 2 roky, je to mix Jola + Goral Míša. A kromě občasné lonže si užívá dětství ve výběhu s kamarády. Je takový splachovací, ale jelikož je pokrevně spřízněn s tím naším příšerným huculem, tak potěš sandál, co z něj vyroste. Jeden Ben je moc, dva jsou na mašli.........

Nu tak jsem vás tu zavalila veškerou naší pakáží, snad mi odpustíte.
Rozloučím se s vámi našimi extrémy - Cortézem, našim nejvyšším ořem cca 179 KVH; a Perličkou, nejmenším 107 KVH

13.6.2007 06:59

nightdevil napsal(a):

tak tak jak šlapala frísule, máme na sebe ale pecha vždycky se jen mineme!

14.6.2007 20:07

nightdevil napsal(a):

Mlady hrebecek Orlando

14.6.2007 20:19

ukulemba napsal(a):
Mlady hrebecek Orlando

A Ticiano...asi 5lety valach.

14.6.2007 20:22

ukulemba napsal(a):
A Ticiano...asi 5lety valach.

A Guliver.Mlady hrebec

14.6.2007 20:26

ukulemba napsal(a):
A Guliver.Mlady hrebec

Bax Pet.Soukromy konik.Valasek ...

14.6.2007 20:30

ukulemba napsal(a):
Bax Pet.Soukromy konik.Valasek ...

A novy prirustek..hrebecek asi tyden stary.Zrovna si chystal lehnout..

14.6.2007 20:36

ukulemba napsal(a):
A novy prirustek..hrebecek asi tyden stary.Zrovna si chystal lehnout..

A tady muj Royamix..koniku je tam jeste vice,ale nemam fota..

14.6.2007 22:52

klawdie napsal(a):
tak tak jak šlapala frísule, máme na sebe ale pecha vždycky se jen mineme!

Kenča šlapala jako hodinky, fakt super. Máme na sebe opravdu smolíka, co?
Však mi jednou pokecáme.-)

15.6.2007 07:23

nightdevil napsal(a):
Kenča šlapala jako hodinky, fakt super. Máme na sebe opravdu smolíka, co?
Však mi jednou pokecáme.-)

Tak já se také přidám...úplně vepředu vlevo bydlí Bára, klisna bez PP kterou jsme koupili z Brna jako 17 ti letou...heh, nyní jste dohledali papíry a zjistili, že milé dámě je 23 let...takže začínám Bárou...

15.6.2007 07:24

tajemma danny napsal(a):
Tak já se také přidám...úplně vepředu vlevo bydlí Bára, klisna bez PP kterou jsme koupili z Brna jako 17 ti letou...heh, nyní jste dohledali papíry a zjistili, že milé dámě je 23 let...takže začínám Bárou...

Vedle Báry sídlí Ascona a Goliíš...

15.6.2007 07:25

tajemma danny napsal(a):
Vedle Báry sídlí Ascona a Goliíš...

Vedle Ascony má bejváček naše puberťačka Luna...

15.6.2007 07:26

tajemma danny napsal(a):
Vedle Ascony má bejváček naše puberťačka Luna...

Vedle Luny sídlí Gitka...a pořád Lunu napomíná...

15.6.2007 07:27

tajemma danny napsal(a):
Vedle Luny sídlí Gitka...a pořád Lunu napomíná...

A poslední vlevo je Laidy Hope a její letošní potomek Merlínek...

15.6.2007 07:28

tajemma danny napsal(a):
A poslední vlevo je Laidy Hope a její letošní potomek Merlínek...

Naproti Laidy je její dcérečka po Dovenovi Leontýnka... už je v plném proudu její přiježďování na srpnové výkonnostní zkoušky...

15.6.2007 07:28

tajemma danny napsal(a):
Naproti Laidy je její dcérečka po Dovenovi Leontýnka... už je v plném proudu její přiježďování na srpnové výkonnostní zkoušky...

Vedle Leošky je jeí babička Lucka, která letos oslaví své 27 narozeniny. Lucko, hodně zdraví a elánu do dalších let!!!

15.6.2007 07:30

tajemma danny napsal(a):
Vedle Leošky je jeí babička Lucka, která letos oslaví své 27 narozeniny. Lucko, hodně zdraví a elánu do dalších let!!!

Vedle Lucky je naše náladovka Keli(šová)... co nevydět bude maminou po WPB Sahib... pupíček už má pořádnej, že?

15.6.2007 07:30

tajemma danny napsal(a):
Vedle Lucky je naše náladovka Keli(šová)... co nevydět bude maminou po WPB Sahib... pupíček už má pořádnej, že?

A vedle Keli je Kalahari, která je březí po Calanthano...

15.6.2007 07:36

tajemma danny napsal(a):
A vedle Keli je Kalahari, která je březí po Calanthano...

A ve vedlejší stáji bydlí páni kluci puberťácký...Grand a Lord

15.6.2007 07:37

tajemma danny napsal(a):
A ve vedlejší stáji bydlí páni kluci puberťácký...Grand a Lord

A vedle kluků přebývá Rozárka se svojí dcerou Jessicou...

15.6.2007 08:21

janda napsal(a):

Žíňa vypadá skvěle a spokojeně.Je fajn ,že je O.K.Ta kůra na šlachy,co prodělala, ji asi hodně pomohla.

15.6.2007 08:24

tajemma danny napsal(a):
A vedle kluků přebývá Rozárka se svojí dcerou Jessicou...

Tak já se taky přidám
Tohle je Kobylka Santah (má)

15.6.2007 08:26

santah napsal(a):
Tak já se taky přidám
Tohle je Kobylka Santah (má)

Další kobylkou je Gay Stay

15.6.2007 08:27

santah napsal(a):
Další kobylkou je Gay Stay

A její polosestra Ell Stay

15.6.2007 08:30

santah napsal(a):
A její polosestra Ell Stay

Pak tu máme Flopa

15.6.2007 08:31

santah napsal(a):
Pak tu máme Flopa

Další je Gardelán

15.6.2007 08:32

santah napsal(a):
Další je Gardelán

Pak Fontána

15.6.2007 08:35

santah napsal(a):
Pak Fontána

Doc Bay Bar QH

15.6.2007 08:37

santah napsal(a):
Doc Bay Bar QH

Naše nejstarší Brita

15.6.2007 08:39

santah napsal(a):
Naše nejstarší Brita

A náš nejmenší Jonáš

15.6.2007 09:11

santah napsal(a):
A náš nejmenší Jonáš

TAk já se přidám také....Jsme ze Znojma a máme 4 koníky...první Šarm

15.6.2007 09:12

lutynta napsal(a):
TAk já se přidám také....Jsme ze Znojma a máme 4 koníky...první Šarm

Lucka

15.6.2007 09:15

lutynta napsal(a):
Lady Bug

A poslední Matylda

15.6.2007 09:24

lutynta napsal(a):
A poslední Matylda

Více o koníkách se dozvíte na www.sallma.ic.cz

15.6.2007 12:00

nightdevil napsal(a):

kouknete se sami www.volny.cz/prasnydvur/

16.6.2007 08:53

lajka napsal(a):
kouknete se sami www.volny.cz/prasnydvur/

Naši koníci na www.vilemovostranky.websnadno.cz

16.6.2007 09:39

janna napsal(a):
Naši koníci na www.vilemovostranky.websnadno.cz

pro Lutinku:prosim jeste nejake fotecky Sarma moooc krasny konik...ja sme na ty grosaky..kobylka co sem jezdila.ted nejezdim ptz nestiham a majitel jaks taks stiha ale budu..jo jeste na pul v zimni srsti

16.6.2007 09:48

nicolll napsal(a):
pro Lutinku:prosim jeste nejake fotecky Sarma moooc krasny konik...ja sme na ty grosaky..kobylka co sem jezdila.ted nejezdim ptz nestiham a majitel jaks taks stiha ale budu..jo jeste na pul v zimni srsti

a ted pridam svoje trdlo..Vasil krizenec m:Hucul x o: WPB x ČSP..jinak takovej 99% parkurovej konik..jezdim jen rekreacne..skoci vsechno krome vodniho prikopu..negdy mooc tvrdohlavej ale zaticko..jinak skace 120 cm..jo tady fotecka z RL ze zavodu ze Z..byli jsme 1. z 21. startujicich..byla jsem nejmensi a nejmladsi..ale psssl

16.6.2007 09:54

nicolll napsal(a):
a ted pridam svoje trdlo..Vasil krizenec m:Hucul x o: WPB x ČSP..jinak takovej 99% parkurovej konik..jezdim jen rekreacne..skoci vsechno krome vodniho prikopu..negdy mooc tvrdohlavej ale zaticko..jinak skace 120 cm..jo tady fotecka z RL ze zavodu ze Z..byli jsme 1. z 21. startujicich..byla jsem nejmensi a nejmladsi..ale psssl

a Šárinka..takova nase opica..mooc si vymysli..a ceka hribatko po Dantesovi..jinak sikovna kobylka..teda az na tu jeji hlavu...porad by jen litala..mno nemam ju smaotnou tak prikladam s Vasilem

16.6.2007 10:02

nicolll napsal(a):
a Šárinka..takova nase opica..mooc si vymysli..a ceka hribatko po Dantesovi..jinak sikovna kobylka..teda az na tu jeji hlavu...porad by jen litala..mno nemam ju smaotnou tak prikladam s Vasilem

takže na přání nicolll Šarm

16.6.2007 10:03

lutynta napsal(a):
takže na přání nicolll Šarm

16.6.2007 10:25

lutynta napsal(a):

lutynko šarm je strasne krasnej konik..pridam jeste tu kobylku..mooc krasny a co s nim delate??parkury??

16.6.2007 10:38

nightdevil napsal(a):

Já tu sice koníka ustájeného nemám, ale jezdím zde koníky ... Stáj se nachází kousek od Velké Bíteše
Toto je Safír, nejmladší člen - 2roky mu byli v květnu

16.6.2007 10:39

amidala napsal(a):
Já tu sice koníka ustájeného nemám, ale jezdím zde koníky ... Stáj se nachází kousek od Velké Bíteše
Toto je Safír, nejmladší člen - 2roky mu byli v květnu

Další mladší člen ze stáje je Loreta 2,5 myslím

16.6.2007 10:41

amidala napsal(a):
Další mladší člen ze stáje je Loreta 2,5 myslím

Dál jsou tu chladasky na kterých se jezdí a učí děti
Zora

16.6.2007 10:41

amidala napsal(a):
Dál jsou tu chladasky na kterých se jezdí a učí děti
Zora

A Agrita ...

16.6.2007 10:43

amidala napsal(a):
A Agrita ...

Dál je tu klusačka, na té jezdí převážně jen majitelka, je to takový koník jednoho člověka :)

16.6.2007 10:43

amidala napsal(a):
Dál je tu klusačka, na té jezdí převážně jen majitelka, je to takový koník jednoho člověka :)

A poslední kůň ze stáje, je soukromý ale všichni ho tu berou jako vlastního :)

16.6.2007 10:47

nicolll napsal(a):
lutynko šarm je strasne krasnej konik..pridam jeste tu kobylku..mooc krasny a co s nim delate??parkury??

pro nicolll: ahoj, to je krásnej grošáček..co to je za koníka??

16.6.2007 17:01

amidala napsal(a):
A poslední kůň ze stáje, je soukromý ale všichni ho tu berou jako vlastního :)

pro Barbuchu: http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=135992
mno pod sedlem je moooc tlaciva..gdyz z ni lezu tak nemuzu pomalu chodit...ve staji mooc ukxichtela a gdyby mohla tak dozere kazdyho gdo vleze jen blizko jejiho boxu..mno ale gdyz vi ze nesmi tak je celkem zlata..ale moooc ve staji usklibena..

16.6.2007 17:08

nicolll napsal(a):
pro Barbuchu: http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=135992
mno pod sedlem je moooc tlaciva..gdyz z ni lezu tak nemuzu pomalu chodit...ve staji mooc ukxichtela a gdyby mohla tak dozere kazdyho gdo vleze jen blizko jejiho boxu..mno ale gdyz vi ze nesmi tak je celkem zlata..ale moooc ve staji usklibena..

jeste jedna a posledni

Přidejte reakci

Přidat smajlík