nightdevil
napsal(a):
Sem dejte fotečku koníků u Vás ve stáji.
Každý dává fotečky svého koníka ale co koníci, kteří nemají své obdivovatele.-)
U nás bych začala bývalým koníkem jménem Anin
nightdevil
napsal(a):
Super šikulka Acrobat
nightdevil
napsal(a):
Super šikulka Acrobat
Nájemní koník. Huculka Astra
nightdevil
napsal(a):
Koník kamarádky Maky jménem Koral
nightdevil
napsal(a):
Super šikulka Acrobat
Valach ČT po Latinus jménem Leonardo na ZZJV
nightdevil
napsal(a):
No, takže v Kosicích .... vedle Saxíka bydlí Burbon
cheyenne
napsal(a):
No, takže v Kosicích .... vedle Saxíka bydlí Burbon
Naproti je Kája (Carollan)
cheyenne
napsal(a):
Naproti je Kája (Carollan)
A Kájova mamka Sana se svým letošním hříbkem Sonetem (po Sargoni)
cheyenne
napsal(a):
A Kájova mamka Sana se svým letošním hříbkem Sonetem (po Sargoni)
Další Saxíkův kámoš je zítra dvouletý plňásek Anthes, přejeme mu k narozeninám hodně zdravíčka a úspěchů v dostihovém sportu.... jinak, obsedat se bude až na podzim a vyběhne až příští rok jako tříletý....
cheyenne
napsal(a):
Další Saxíkův kámoš je zítra dvouletý plňásek Anthes, přejeme mu k narozeninám hodně zdravíčka a úspěchů v dostihovém sportu.... jinak, obsedat se bude až na podzim a vyběhne až příští rok jako tříletý....
Tady je Anthesova mamka Anthea se svým letošním mrnětem po Mistral
cheyenne
napsal(a):
Tady je Anthesova mamka Anthea se svým letošním mrnětem po Mistral
Lucky boy po Gwenlan Ben (nevím, jestli píšu dobře) z plnokrevné mamky, je to devítiletý valach po těžkém schvácení kopyt, zachráněný a léčený, moc hodný koníček
cheyenne
napsal(a):
Lucky boy po Gwenlan Ben (nevím, jestli píšu dobře) z plnokrevné mamky, je to devítiletý valach po těžkém schvácení kopyt, zachráněný a léčený, moc hodný koníček
Hřebec Cicero, drezúrák, včera bohužel způsobil neopatrné slečně ošklivý úraz.... jen tak mimo řeči - lidi, buďte fakt opatrný, za většinu úrazů si člověk může sám....
cheyenne
napsal(a):
Hřebec Cicero, drezúrák, včera bohužel způsobil neopatrné slečně ošklivý úraz.... jen tak mimo řeči - lidi, buďte fakt opatrný, za většinu úrazů si člověk může sám....
A asi poslední fotka, co vyhrabu - plemenný hřebec Sargoni, bohužel lepší foto nemám....
cheyenne
napsal(a):
A asi poslední fotka, co vyhrabu - plemenný hřebec Sargoni, bohužel lepší foto nemám....
tak já sem hodím taky ihaháčky ze stáje...nejdřív teda ten můj...Čirč
barbucha61
napsal(a):
tak já sem hodím taky ihaháčky ze stáje...nejdřív teda ten můj...Čirč
Panama...
cheyenne
napsal(a):
Pro cheyenne ------jejich kámoši na "škole v přírodě"
Anitha a Rivero
stieberova
napsal(a):
Anitha a Rivero
a poslední...Mates
nightdevil
napsal(a):
Tak kohopak tu máme...sergry poník Jerrík velšák
klawdie
napsal(a):
Tak kohopak tu máme...sergry poník Jerrík velšák
pak tu máme kamoščinýho koníka CArdík plnas,bohužel si ted léčí zlomeninu kopytní kosti...
klawdie
napsal(a):
pak tu máme kamoščinýho koníka CArdík plnas,bohužel si ted léčí zlomeninu kopytní kosti...
a Rocky segřin obřík
cheyenne
napsal(a):
Jéé, dostiháček je úplně nádhernej, připomíná mi koníka, kterýho jsme vyřadili z dostihovky, taky to byl krasavec.
stieberova
napsal(a):
Anitha a Rivero
jéé, díky za foto, Anitha byla v Kosicích, když jsem tam Saxíka přivezla, ale Rivera jsem ještě neviděla, jen o něm slýchám
tady ještě mamina Anthea
nightdevil
napsal(a):
To je ten, co se mu moc nechtělo z vozíku, že?
pro woldemortika:
jj, je to ČMB, je to koník majitele stáje vTroubsku, já tam mám jenom toho svýho divocha(Čirč)-fotka je výš
posílám ještě jednu Mácy
barbucha61
napsal(a):
pro woldemortika:
jj, je to ČMB, je to koník majitele stáje vTroubsku, já tam mám jenom toho svýho divocha(Čirč)-fotka je výš
posílám ještě jednu Mácy
Jé dámy, tak já vám to tu teď asi pořádně zapráskám. Tak mě prosím nezakousněte
Tak začnu tedy tím svým.
Cortéz - 5 letý valach, bezpapíráček, ale máma ČT ,táta trakén
janda
napsal(a):
Jé dámy, tak já vám to tu teď asi pořádně zapráskám. Tak mě prosím nezakousněte
Tak začnu tedy tím svým.
Cortéz - 5 letý valach, bezpapíráček, ale máma ČT ,táta trakén
Tak tady jeho máma - 17-letá ČT Cora po Quoniam 145 z Dulcinea. Corča přes svůj pokročilý věk a občasné zdravotní problémy (v mládí s ní nebylo moc dobře nakládáno) stále aktivně sportuje a je to vlastně první učitelka většiny členů
Cort jako by jí z oka vypadl co?
janda
napsal(a):
Tak tady jeho máma - 17-letá ČT Cora po Quoniam 145 z Dulcinea. Corča přes svůj pokročilý věk a občasné zdravotní problémy (v mládí s ní nebylo moc dobře nakládáno) stále aktivně sportuje a je to vlastně první učitelka většiny členů
Cort jako by jí z oka vypadl co?
Tady její další potomek - 4-letá ČT klisna Cairo po House Rulesovi. Letos poprvé vyjede do parkurových soutěží....
janda
napsal(a):
Tady její další potomek - 4-letá ČT klisna Cairo po House Rulesovi. Letos poprvé vyjede do parkurových soutěží....
A zatím nejmladší potomek - ČT hřebec Coridor také po House Rulesovi. Corid měl začátkem března 3 roky a od konce května ho obsedáme. Je moc inteligentní, hodný a šikovný. Snad mu to vydrží
janda
napsal(a):
A zatím nejmladší potomek - ČT hřebec Coridor také po House Rulesovi. Corid měl začátkem března 3 roky a od konce května ho obsedáme. Je moc inteligentní, hodný a šikovný. Snad mu to vydrží
Přítele osobní formule - ČT valach Albion z matky Albeny po Mr.Coxovi. Je mu sice už 12 let a lecos zažil, ale energie by mu mohl závidět kdekterý mlaďoch. Má rád malé děti a má pro ně velký cit, takže v poslední době funguje i přes svou vznětlivou povahu jako hiporehabilitační kůň. Děti i hiposestra ho milují
janda
napsal(a):
Přítele osobní formule - ČT valach Albion z matky Albeny po Mr.Coxovi. Je mu sice už 12 let a lecos zažil, ale energie by mu mohl závidět kdekterý mlaďoch. Má rád malé děti a má pro ně velký cit, takže v poslední době funguje i přes svou vznětlivou povahu jako hiporehabilitační kůň. Děti i hiposestra ho milují
A sestry oř, metuzalém naší stáje jež stál u zrodu. Učitel a nyní řádně naladový "dědek" A1/1 Loving z Lea po Agadirovi. Bývalý úspěšný dostihák, poté parkurový kůň učitel pro dorost. Nyní si užívá aktivního důchodu pod taktovkou mé sestry, stejně náladové a protivné jako on. Ti dva se opravdu hledali až se našli
janda
napsal(a):
A sestry oř, metuzalém naší stáje jež stál u zrodu. Učitel a nyní řádně naladový "dědek" A1/1 Loving z Lea po Agadirovi. Bývalý úspěšný dostihák, poté parkurový kůň učitel pro dorost. Nyní si užívá aktivního důchodu pod taktovkou mé sestry, stejně náladové a protivné jako on. Ti dva se opravdu hledali až se našli
Ha zapoměla jsem dodat, že Lovčovi je letos 18 let....
A tady ostatní naši A1/1 - všichni bývalí dostiháci vyřazeni z dráhy pro zdravotní problémy, které ovšem nebrání jejich další sportovní - parkurové či drezurní - přípravě.
Sestřenice 8-letá klisna Belfry po Manhattan Project z Bonilly.
janda
napsal(a):
Ha zapoměla jsem dodat, že Lovčovi je letos 18 let....
A tady ostatní naši A1/1 - všichni bývalí dostiháci vyřazeni z dráhy pro zdravotní problémy, které ovšem nebrání jejich další sportovní - parkurové či drezurní - přípravě.
Sestřenice 8-letá klisna Belfry po Manhattan Project z Bonilly.
A 8-letý Hrášek. Taky Manhattan Project, ale máma je Hexana
janda
napsal(a):
A 8-letý Hrášek. Taky Manhattan Project, ale máma je Hexana
Lucky - pravděpodobně 9-letý bezpapírový valášek. Mimořádný drezurní talent, mimořádná povaha. Páneček ho má od handláka a nejspíš mu tím zachránil život, jinak by koník skončil v buřtu. Věčná ztráta pro lidstvo
janda
napsal(a):
Lucky - pravděpodobně 9-letý bezpapírový valášek. Mimořádný drezurní talent, mimořádná povaha. Páneček ho má od handláka a nejspíš mu tím zachránil život, jinak by koník skončil v buřtu. Věčná ztráta pro lidstvo
A pár dalších kousků sebraných hrobníkovi z lopaty. Také předurčeni na jatky, páč oba klkají....
Ten pracovně starší - Bony. Bez papírů, starý asi 9-10 let. Sice žádný extrémní parkurový talent, ale je to nejspolehlivější a nejflegmatičtější kůň z celé stáje. Paničku, která ho má od jeho 4 let poslouchá na slovo skoro jako pejsek. A určo rád. Má se u ní jako čuně v žitě
janda
napsal(a):
A pár dalších kousků sebraných hrobníkovi z lopaty. Také předurčeni na jatky, páč oba klkají....
Ten pracovně starší - Bony. Bez papírů, starý asi 9-10 let. Sice žádný extrémní parkurový talent, ale je to nejspolehlivější a nejflegmatičtější kůň z celé stáje. Paničku, která ho má od jeho 4 let poslouchá na slovo skoro jako pejsek. A určo rád. Má se u ní jako čuně v žitě
No..známý si nedávno koupil kobylu ČT x hucul, pravda skvěle west. přiježděnou a i závodně snad vcelku úspěšnou, leč klkající za nějakých 80 tisíc, takže ne každý klkající kůň má cenu masa (otázka je, jestli tahle takovou cenu měla, ale to není moje starost
)
janda
napsal(a):
Nepleteš - já jsem ze Severní Moravy, konkrétně z Opavy. Naší stájí prošli ještě dva A1/1 po Manhattanovi....
Dost populární v těchto končinách zdá se
A další jateční kousek - Nairob po North Star VIII (kdo ví jestli) z Loty - chtěli ho dát do buřtu protože klkal a byl těžko jezditelný. K nám se dostal jako 4-letý, připravil se do parkuru a dneska je mu 9 let a má vyskákaný S a oddrezurovaný L. A není vyloučeno že půjde i výše.
3koda takovýho kusu na salám že?
janda
napsal(a):
Nepleteš - já jsem ze Severní Moravy, konkrétně z Opavy. Naší stájí prošli ještě dva A1/1 po Manhattanovi....
Dost populární v těchto končinách zdá se
A další jateční kousek - Nairob po North Star VIII (kdo ví jestli) z Loty - chtěli ho dát do buřtu protože klkal a byl těžko jezditelný. K nám se dostal jako 4-letý, připravil se do parkuru a dneska je mu 9 let a má vyskákaný S a oddrezurovaný L. A není vyloučeno že půjde i výše.
3koda takovýho kusu na salám že?
A Ben náš "milovaný" - tlustej 12-letej hucul (Gabra x Hroby VI-5), kterej sežere na co příjde a neváhá kvůli tomu i porazit co stojí v cestě (v četně lidí). Kdysi pokusy zapojit ho do pracovního procesu - bezúspěšné, má tvrdou palici. Dneska říká pane 50-leté paní, která se nedávno naučila jezdit a je jediná, která ho miluje a rozmazluje. Špacíruje s ním po okolí.Ostatním jen pije krev svou nenažraností a kousavostí. Jinak v podstatě hodný kůň když má co žrát
janda
napsal(a):
A Ben náš "milovaný" - tlustej 12-letej hucul (Gabra x Hroby VI-5), kterej sežere na co příjde a neváhá kvůli tomu i porazit co stojí v cestě (v četně lidí). Kdysi pokusy zapojit ho do pracovního procesu - bezúspěšné, má tvrdou palici. Dneska říká pane 50-leté paní, která se nedávno naučila jezdit a je jediná, která ho miluje a rozmazluje. Špacíruje s ním po okolí.Ostatním jen pije krev svou nenažraností a kousavostí. Jinak v podstatě hodný kůň když má co žrát
A naše dáma - 20-letá ČT klisna Žínka po Rinaldovi z Žikavy. Těší se výtečnému zdraví a elán by jí mohli mladíci závidět. Ještě loni jela závody a VT, letos stále aktivně v práci včetně skákání. Snad jí to vydrží ještě minimálně 10 let....
janda
napsal(a):
A naše dáma - 20-letá ČT klisna Žínka po Rinaldovi z Žikavy. Těší se výtečnému zdraví a elán by jí mohli mladíci závidět. Ještě loni jela závody a VT, letos stále aktivně v práci včetně skákání. Snad jí to vydrží ještě minimálně 10 let....
A Vortis - 5-letý valach z mámy A1/1 Vokalízy po tátovi trakénovi Rafinad.
Taky předurčen pro parkurovou kariéru. Takový trpaslík (asi 155 KVH), ale vyskakovat umí
janda
napsal(a):
A Vortis - 5-letý valach z mámy A1/1 Vokalízy po tátovi trakénovi Rafinad.
Taky předurčen pro parkurovou kariéru. Takový trpaslík (asi 155 KVH), ale vyskakovat umí
A nejčerstvější náš soukromý přírustek - 2-letý PH hřebec Ed Bar King - matka plnokrevná Estella, táta Skips Diablo Bar. Páneček chce rajtovat závodně western. Jelikož jsme ale anglánsky zaměřená stáj, bude u nás asi průkopník. Platí si hodiny u odborníků a čeká až bude mít Ed 3 roky a pak ho pošle taky zaučit. Pak to prý teprve dají dohromady
Ed je teda jeden z nejmladších našich hřebců, ale rozhodně největší hřebčák a nejprotivnější a nejušklebenější kůň. Někdy je vážně na zabití (Ale prý ho na podzim čeká kudla
)
janda
napsal(a):
A nejčerstvější náš soukromý přírustek - 2-letý PH hřebec Ed Bar King - matka plnokrevná Estella, táta Skips Diablo Bar. Páneček chce rajtovat závodně western. Jelikož jsme ale anglánsky zaměřená stáj, bude u nás asi průkopník. Platí si hodiny u odborníků a čeká až bude mít Ed 3 roky a pak ho pošle taky zaučit. Pak to prý teprve dají dohromady
Ed je teda jeden z nejmladších našich hřebců, ale rozhodně největší hřebčák a nejprotivnější a nejušklebenější kůň. Někdy je vážně na zabití (Ale prý ho na podzim čeká kudla
)
A pomálu jdu do finále - ještě naši poncli....
Timoty - ten se u nás v roce 2002 narodil mamči Týně po Morganovi. S-pony, který závodí v pony parkurech stupně L. Jinak takový miláček všech. A taková perlička - jsem první dvounožec, kterého po svém narození spatřil
janda
napsal(a):
Timoty - ten se u nás v roce 2002 narodil mamči Týně po Morganovi. S-pony, který závodí v pony parkurech stupně L. Jinak takový miláček všech. A taková perlička - jsem první dvounožec, kterého po svém narození spatřil
Šibal - 5-letý Áčkový poník z matky Šárky prý po značně krevnatém otci. Asi jo, páč je to takový nervní tryskáč. Skočí všechno proti čemu ho otočíte. Asi proto má splněnou kvalifikaci na MČR pony v parkurovém skákání pro letošní rok. Takže pokud se něco nedej bože nepodělá, můžete ho vidět letos tuším v Pardubicích
janda
napsal(a):
Perlička - nejmenší náš poňďa - 12letá shettland klisna, m: Zuzka, o: Makao.
Dřív úspěšná v pony dostizích ,nyní nedělá nic, neboť se připravuje na mateřské povinnosti. Má 107 KVH, hřebec byl ještě menší. Za měsíc bude hžíbátko a určitě nejmenší z vás všech "nastávajících" zde Snad vše dobře dopadne a budu moct hodit fota. Je to její první.....
janda
napsal(a):
Gabriel - Béčkový ponclík jako uhel. Jsou mu 4 (Katka x Pretoria Pegas) - má za sebou několik pony dostihů a letos prvně (a hnedle úspěšně) vyjel se svou majitelkou do pony parkurů
janda
napsal(a):
A náš metuzalém nejstarší - minimálně 30 letá ponička Mirunka. Už si u nás dožívá důchod. Odjezdila nespočet závodů,dala nespočet hříbat (často po plnokrevných hřebcích 2x větších než je ona sama) a v okolí na ní začínali snad všichni rajťáci
Už jí padají zuby a je to takový kostitřes s prosedlým hřbetem ,ale snad u nás ve spokojenosti prožije minimálně ještě několik let....
Nedávno k nám dokonce přišla její dcera Kačenka - B-ponice právě po Manhattan Projectovi. Asi mámu poznala, protože se na ni hned zafixovala. Foto bohužel nemám, ale někteří ji možná znáte z pony dostihů (vyhrála snad všechny závody, kterých se účastnila) a možná bude teď k vidění i v pony parkurech
janda
napsal(a):
A náš metuzalém nejstarší - minimálně 30 letá ponička Mirunka. Už si u nás dožívá důchod. Odjezdila nespočet závodů,dala nespočet hříbat (často po plnokrevných hřebcích 2x větších než je ona sama) a v okolí na ní začínali snad všichni rajťáci
Už jí padají zuby a je to takový kostitřes s prosedlým hřbetem ,ale snad u nás ve spokojenosti prožije minimálně ještě několik let....
Nedávno k nám dokonce přišla její dcera Kačenka - B-ponice právě po Manhattan Projectovi. Asi mámu poznala, protože se na ni hned zafixovala. Foto bohužel nemám, ale někteří ji možná znáte z pony dostihů (vyhrála snad všechny závody, kterých se účastnila) a možná bude teď k vidění i v pony parkurech
A Kendy - 3-letý bezpapíráček, teď už valášek (sice jako hřebec byl andílek, ale majitelé chtěli mít jistotu, mají ho pro 4-letou holčičku). Takový je to náš Piňďa, jinak mu snad ani nikdo neřekne. Někdo sa tím přišel, protože prý mu připomínal toho zajíce ze Čtyřlístku (pro pamětníky)....
Protože majitelé se moc často neukazují (tak maximálně 4x do měsíce), tak většinu dní tráví flákáním v ohradě a hry s kamarády.
Je to rozhodně ten nejhodnější poňďa na světě, protože to, že ještě neodnesl 4-letou holčičku, která nic neumí a kterou nechají stějně nezkušení majitelé rajtovat po ohradě i samotnou, to je prostě neuvěřitelné. Až jednou budu mít mimi, tak pro něj nechci nikoho jinýho. Snad z něj holčina do tý doby vyroste...
Kdysi jsme ho nabízeli na prodej - kdo zaváhal, má smůlu.....
janda
napsal(a):
A Kendy - 3-letý bezpapíráček, teď už valášek (sice jako hřebec byl andílek, ale majitelé chtěli mít jistotu, mají ho pro 4-letou holčičku). Takový je to náš Piňďa, jinak mu snad ani nikdo neřekne. Někdo sa tím přišel, protože prý mu připomínal toho zajíce ze Čtyřlístku (pro pamětníky)....
Protože majitelé se moc často neukazují (tak maximálně 4x do měsíce), tak většinu dní tráví flákáním v ohradě a hry s kamarády.
Je to rozhodně ten nejhodnější poňďa na světě, protože to, že ještě neodnesl 4-letou holčičku, která nic neumí a kterou nechají stějně nezkušení majitelé rajtovat po ohradě i samotnou, to je prostě neuvěřitelné. Až jednou budu mít mimi, tak pro něj nechci nikoho jinýho. Snad z něj holčina do tý doby vyroste...
Kdysi jsme ho nabízeli na prodej - kdo zaváhal, má smůlu.....
A poslední, a to i definitivně, pony přírustek - hřebec Wilde Wein alias Jupík, jak jej zovou majitelé. má 2 roky, je to mix Jola + Goral Míša. A kromě občasné lonže si užívá dětství ve výběhu s kamarády. Je takový splachovací, ale jelikož je pokrevně spřízněn s tím naším příšerným huculem, tak potěš sandál, co z něj vyroste. Jeden Ben je moc, dva jsou na mašli.........
janda
napsal(a):
A poslední, a to i definitivně, pony přírustek - hřebec Wilde Wein alias Jupík, jak jej zovou majitelé. má 2 roky, je to mix Jola + Goral Míša. A kromě občasné lonže si užívá dětství ve výběhu s kamarády. Je takový splachovací, ale jelikož je pokrevně spřízněn s tím naším příšerným huculem, tak potěš sandál, co z něj vyroste. Jeden Ben je moc, dva jsou na mašli.........
Nu tak jsem vás tu zavalila veškerou naší pakáží, snad mi odpustíte.
Rozloučím se s vámi našimi extrémy - Cortézem, našim nejvyšším ořem cca 179 KVH; a Perličkou, nejmenším 107 KVH
nightdevil
napsal(a):
Mlady hrebecek Orlando
ukulemba
napsal(a):
Mlady hrebecek Orlando
A Ticiano...asi 5lety valach.
ukulemba
napsal(a):
A Ticiano...asi 5lety valach.
A Guliver.Mlady hrebec
ukulemba
napsal(a):
A Guliver.Mlady hrebec
Bax Pet.Soukromy konik.Valasek ...
ukulemba
napsal(a):
Bax Pet.Soukromy konik.Valasek ...
A novy prirustek..hrebecek asi tyden stary.Zrovna si chystal lehnout..
ukulemba
napsal(a):
A novy prirustek..hrebecek asi tyden stary.Zrovna si chystal lehnout..
A tady muj Royamix..koniku je tam jeste vice,ale nemam fota..
nightdevil
napsal(a):
Kenča šlapala jako hodinky, fakt super. Máme na sebe opravdu smolíka, co?
Však mi jednou pokecáme.-)
Tak já se také přidám...úplně vepředu vlevo bydlí Bára, klisna bez PP kterou jsme koupili z Brna jako 17 ti letou...heh, nyní jste dohledali papíry a zjistili, že milé dámě je 23 let...takže začínám Bárou...
tajemma danny
napsal(a):
Tak já se také přidám...úplně vepředu vlevo bydlí Bára, klisna bez PP kterou jsme koupili z Brna jako 17 ti letou...heh, nyní jste dohledali papíry a zjistili, že milé dámě je 23 let...takže začínám Bárou...
Vedle Báry sídlí Ascona a Goliíš...
tajemma danny
napsal(a):
Vedle Báry sídlí Ascona a Goliíš...
Vedle Ascony má bejváček naše puberťačka Luna...
tajemma danny
napsal(a):
Vedle Ascony má bejváček naše puberťačka Luna...
Vedle Luny sídlí Gitka...a pořád Lunu napomíná...
tajemma danny
napsal(a):
Vedle Luny sídlí Gitka...a pořád Lunu napomíná...
A poslední vlevo je Laidy Hope a její letošní potomek Merlínek...
tajemma danny
napsal(a):
A poslední vlevo je Laidy Hope a její letošní potomek Merlínek...
Naproti Laidy je její dcérečka po Dovenovi Leontýnka... už je v plném proudu její přiježďování na srpnové výkonnostní zkoušky...
tajemma danny
napsal(a):
Naproti Laidy je její dcérečka po Dovenovi Leontýnka... už je v plném proudu její přiježďování na srpnové výkonnostní zkoušky...
Vedle Leošky je jeí babička Lucka, která letos oslaví své 27 narozeniny. Lucko, hodně zdraví a elánu do dalších let!!!
tajemma danny
napsal(a):
Vedle Leošky je jeí babička Lucka, která letos oslaví své 27 narozeniny. Lucko, hodně zdraví a elánu do dalších let!!!
Vedle Lucky je naše náladovka Keli(šová)... co nevydět bude maminou po WPB Sahib...
pupíček už má pořádnej, že?
tajemma danny
napsal(a):
Vedle Lucky je naše náladovka Keli(šová)... co nevydět bude maminou po WPB Sahib...
pupíček už má pořádnej, že?
A vedle Keli je Kalahari, která je březí po Calanthano...
tajemma danny
napsal(a):
A vedle Keli je Kalahari, která je březí po Calanthano...
A ve vedlejší stáji bydlí páni kluci puberťácký...Grand a Lord
tajemma danny
napsal(a):
A ve vedlejší stáji bydlí páni kluci puberťácký...Grand a Lord
A vedle kluků přebývá Rozárka se svojí dcerou Jessicou...
janda
napsal(a):
Žíňa vypadá skvěle a spokojeně.Je fajn ,že je O.K.Ta kůra na šlachy,co prodělala, ji asi hodně pomohla.
tajemma danny
napsal(a):
A vedle kluků přebývá Rozárka se svojí dcerou Jessicou...
Tak já se taky přidám
Tohle je Kobylka Santah (má)
santah
napsal(a):
Tak já se taky přidám
Tohle je Kobylka Santah (má)
Další kobylkou je Gay Stay
santah
napsal(a):
Další kobylkou je Gay Stay
A její polosestra Ell Stay
santah
napsal(a):
A náš nejmenší Jonáš
TAk já se přidám také....Jsme ze Znojma a máme 4 koníky...první Šarm
lutynta
napsal(a):
TAk já se přidám také....Jsme ze Znojma a máme 4 koníky...první Šarm
Lucka
lutynta
napsal(a):
A poslední Matylda
Více o koníkách se dozvíte na www.sallma.ic.cz
nightdevil
napsal(a):
kouknete se sami www.volny.cz/prasnydvur/
lajka
napsal(a):
kouknete se sami www.volny.cz/prasnydvur/
Naši koníci na www.vilemovostranky.websnadno.cz
janna
napsal(a):
Naši koníci na www.vilemovostranky.websnadno.cz
pro Lutinku:prosim jeste nejake fotecky Sarma moooc krasny konik...ja sme na ty grosaky..kobylka co sem jezdila.ted nejezdim ptz nestiham a majitel jaks taks stiha ale budu..jo jeste na pul v zimni srsti
nicolll
napsal(a):
pro Lutinku:prosim jeste nejake fotecky Sarma moooc krasny konik...ja sme na ty grosaky..kobylka co sem jezdila.ted nejezdim ptz nestiham a majitel jaks taks stiha ale budu..jo jeste na pul v zimni srsti
a ted pridam svoje trdlo..Vasil krizenec m:Hucul x o: WPB x ČSP..jinak takovej 99% parkurovej konik..jezdim jen rekreacne..skoci vsechno krome vodniho prikopu..negdy mooc tvrdohlavej ale zaticko..jinak skace 120 cm..jo tady fotecka z RL ze zavodu ze Z..byli jsme 1. z 21. startujicich..byla jsem nejmensi a nejmladsi..ale psssl
nicolll
napsal(a):
a ted pridam svoje trdlo..Vasil krizenec m:Hucul x o: WPB x ČSP..jinak takovej 99% parkurovej konik..jezdim jen rekreacne..skoci vsechno krome vodniho prikopu..negdy mooc tvrdohlavej ale zaticko..jinak skace 120 cm..jo tady fotecka z RL ze zavodu ze Z..byli jsme 1. z 21. startujicich..byla jsem nejmensi a nejmladsi..ale psssl
a Šárinka..takova nase opica..mooc si vymysli..a ceka hribatko po Dantesovi..jinak sikovna kobylka..teda az na tu jeji hlavu...porad by jen litala..mno nemam ju smaotnou tak prikladam s Vasilem
nicolll
napsal(a):
a Šárinka..takova nase opica..mooc si vymysli..a ceka hribatko po Dantesovi..jinak sikovna kobylka..teda az na tu jeji hlavu...porad by jen litala..mno nemam ju smaotnou tak prikladam s Vasilem
takže na přání nicolll Šarm
lutynta
napsal(a):
lutynko šarm je strasne krasnej konik..pridam jeste tu kobylku..mooc krasny a co s nim delate??parkury??
nightdevil
napsal(a):
Já tu sice koníka ustájeného nemám, ale jezdím zde koníky ... Stáj se nachází kousek od Velké Bíteše
Toto je Safír, nejmladší člen - 2roky mu byli v květnu
amidala
napsal(a):
Já tu sice koníka ustájeného nemám, ale jezdím zde koníky ... Stáj se nachází kousek od Velké Bíteše
Toto je Safír, nejmladší člen - 2roky mu byli v květnu
Další mladší člen ze stáje je Loreta 2,5 myslím
amidala
napsal(a):
Další mladší člen ze stáje je Loreta 2,5 myslím
Dál jsou tu chladasky na kterých se jezdí a učí děti
Zora
amidala
napsal(a):
Dál jsou tu chladasky na kterých se jezdí a učí děti
Zora
A Agrita ...
amidala
napsal(a):
A Agrita ...
Dál je tu klusačka, na té jezdí převážně jen majitelka, je to takový koník jednoho člověka :)
amidala
napsal(a):
Dál je tu klusačka, na té jezdí převážně jen majitelka, je to takový koník jednoho člověka :)
A poslední kůň ze stáje, je soukromý ale všichni ho tu berou jako vlastního :)
amidala
napsal(a):
A poslední kůň ze stáje, je soukromý ale všichni ho tu berou jako vlastního :)
pro Barbuchu: http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=135992
mno pod sedlem je moooc tlaciva..gdyz z ni lezu tak nemuzu pomalu chodit...ve staji mooc ukxichtela a gdyby mohla tak dozere kazdyho gdo vleze jen blizko jejiho boxu..mno ale gdyz vi ze nesmi tak je celkem zlata..ale moooc ve staji usklibena..
nicolll
napsal(a):
pro Barbuchu: http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=135992
mno pod sedlem je moooc tlaciva..gdyz z ni lezu tak nemuzu pomalu chodit...ve staji mooc ukxichtela a gdyby mohla tak dozere kazdyho gdo vleze jen blizko jejiho boxu..mno ale gdyz vi ze nesmi tak je celkem zlata..ale moooc ve staji usklibena..
jeste jedna a posledni