Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2007 21:37

Poznáte, kterého je tento koník plemene? Je to typický zástupce, tak hádejte

11.6.2007 21:37

ampinka napsal(a):

Z profilu...

11.6.2007 21:38

ampinka napsal(a):
Z profilu...

Ještě jednou detail hlavy...

11.6.2007 21:39

ampinka napsal(a):
Ještě jednou detail hlavy...

A poslední fotka, záběr na celé tělo... Tak do toho

11.6.2007 23:00

ampinka napsal(a):

No jasně,to je nějakej radárek z Rady starších

11.6.2007 23:20

trajekt napsal(a):
No jasně,to je nějakej radárek z Rady starších

Jakožto Moravák jako poleno prosím o nápovědu: Je to kůň, nebo konica???

11.6.2007 23:35

toricon napsal(a):
Jakožto Moravák jako poleno prosím o nápovědu: Je to kůň, nebo konica???

Jestli to nebude valachovica od Bolka Polévky

12.6.2007 00:04

trajekt napsal(a):
Jestli to nebude valachovica od Bolka Polévky

Tak já tipuji konicu nebo valachovicu A1/1

12.6.2007 00:26

lerry napsal(a):
Tak já tipuji konicu nebo valachovicu A1/1

Americký klusák ?

12.6.2007 00:34

sonet napsal(a):
Americký klusák ?

tak ještě mě napadl plnas x klusák a babička,nebo dědeček oslíček.

12.6.2007 00:41

trajekt napsal(a):
tak ještě mě napadl plnas x klusák a babička,nebo dědeček oslíček.

Tak chyba,to by nešlo.Děti po oslíkovi vlastně už nemůžou mít děti

12.6.2007 07:37

ampinka napsal(a):

furioso???

12.6.2007 07:43

ampinka napsal(a):

Tipla bych americkýho klusáka.

12.6.2007 11:46

sonet napsal(a):
Americký klusák ?

Já taky tipuju konicu. Paint x arab, typický kříženec:o)) Jak daleko jsem přestřelila?

12.6.2007 12:31

klawdie napsal(a):
Tipla bych americkýho klusáka.

Jasnačka, Americký klusák - respektivě klusačka, slečna Spousta lidí jí říká oslíku, uši má opravdu dlouhý - další znak klusáka. Prdelka nahoru... šikulky jste

12.6.2007 12:40

ampinka napsal(a):
Jasnačka, Americký klusák - respektivě klusačka, slečna Spousta lidí jí říká oslíku, uši má opravdu dlouhý - další znak klusáka. Prdelka nahoru... šikulky jste

znala jsem jednoho klusáka jsou to osobnosti...

12.6.2007 17:03

klawdie napsal(a):
znala jsem jednoho klusáka jsou to osobnosti...

To jsou Popravdě kdybych si měla vybrat koníka, byl by to už jenom klusák, jejich povaha mi sedne asi nejvíc... Temperamentní věrní koníci, kteří jezdí a závodí srdcem

12.6.2007 18:50

ampinka napsal(a):

O.O. tak tohle bych si typla na QH x A1/1

12.6.2007 19:26

007nikita napsal(a):
O.O. tak tohle bych si typla na QH x A1/1

A tohle je moje klusačka.. nějaký ty rysy tam určitě jsou. a z jiných pohledů i ty dlouhý nohy. A ty oslí uši má určitě

12.6.2007 20:11

kapusta napsal(a):
A tohle je moje klusačka.. nějaký ty rysy tam určitě jsou. a z jiných pohledů i ty dlouhý nohy. A ty oslí uši má určitě

Já jsem na jedný klusačce jezdila 3roky za nic na svtětě bych jí nedala byla to kobča takovej oslík,ale naučila jezdit i nejezdce.Chtěla jsem si jí koupit,ale někdo byl rachleší.Jmenovala se anča hnědka vyšší,oslí uši,zadní spěnku bílou hvězdu na čele a hříbata po ní zdědily uši.Byla ustájená v Trhových svinech u p.Kaleny jestly někdo nevíte nádohou

12.6.2007 20:18

kapusta napsal(a):

Tu nyní prodáváš, že?

12.6.2007 20:19

kapusta napsal(a):

Ahoj,viděla sem ted na equi pod tvým nickem inzerát ty tu svojí kobylku prodáváš?Je moc pěkná kolik jí je?

12.6.2007 20:20

nightdevil napsal(a):
Tu nyní prodáváš, že?

nightdevil máme stejný nápady

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2007 23:40

ampinka napsal(a):

tak klusakov mi stoji 20 v mastali,ale nejako som to nepoznala ma prilis uslachtilu hlavu na klusaka,skor A 1/1.kto je tata?

13.6.2007 07:13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak klusakov mi stoji 20 v mastali,ale nejako som to nepoznala ma prilis uslachtilu hlavu na klusaka,skor A 1/1.kto je tata?

To ano hlavička mě taky přijde jemnější, ale říkala jsem si že to bude nejspíš holka!Ale můj první pohled řekl jasně klusák.

14.6.2007 23:30

Otec je Rocket Force (US) po New York Giant ;-) Kdepak bydlíš že máte 20 klusáků???

14.6.2007 23:38

ampinka napsal(a):
Otec je Rocket Force (US) po New York Giant ;-) Kdepak bydlíš že máte 20 klusáků???

ahoj, koukam ze jste dneska fotili... no Aminka se kraaasne predvedla:-) ta první fotka je super. prej oslík... to jeste nevideli usi Bertrama:-)

14.6.2007 23:43

ampinka napsal(a):

teeeda,Rocket Forceov poznam dvoch,podoba takmer ziadna,no mozno tie usiska ale zvlastne,ani Rocket Force,ani New York Giant nedavaju take "jemnohlave" kone,to bude niekde od maminky inac som zo slovenska,novy tekov

15.6.2007 13:21

teeeda,Rocket Forceov poznam dvoch,podoba takmer ziadna,no mozno tie usiska ale zvlastne,ani Rocket Force,ani New York Giant nedavaju take "jemnohlave" kone,to bude niekde od maminky inac som zo slovenska,novy tekov

Maminka je Gracie jestli ti to něco říka, dvojnasobna vítězka v chuchli, bohužel si poranila nohu tak už je pouze na hříbátka... A vy u vás máte koníky po Rocketovi? Pošleš kdyžtak nějaký fotky???

15.6.2007 19:56

cessyy napsal(a):
Ahoj,viděla sem ted na equi pod tvým nickem inzerát ty tu svojí kobylku prodáváš?Je moc pěkná kolik jí je?

Ano prodávám ji. je jí 5

15.6.2007 21:27

ampinka napsal(a):
Maminka je Gracie jestli ti to něco říka, dvojnasobna vítězka v chuchli, bohužel si poranila nohu tak už je pouze na hříbátka... A vy u vás máte koníky po Rocketovi? Pošleš kdyžtak nějaký fotky???

no jasne,to potom poznam jej praveho brata,tiez ma od standardu klusaka hooodne daleko

15.6.2007 23:27

ampinka napsal(a):

amina nám vyrostla do krásy.
gracie nikdy nebyla na dráze a new york giant je otec gracie

16.6.2007 08:36

ampinka napsal(a):

Dám pár foteček Grácie k dobru. Je úžasná mazlivka, tedy když sama uzná za vhodné

16.6.2007 08:39

krizovatka napsal(a):
Dám pár foteček Grácie k dobru. Je úžasná mazlivka, tedy když sama uzná za vhodné

Snad tam něco bude vidět

16.6.2007 08:46

krizovatka napsal(a):
Snad tam něco bude vidět

ze 14.6. letos

16.6.2007 08:49

krizovatka napsal(a):
ze 14.6. letos

A po večeři ...

16.6.2007 13:32

krizovatka napsal(a):

Tak já tedy taky přidám fotky Grácky ;-)

16.6.2007 13:34

krizovatka napsal(a):

V levo Gaston, v pravo Gracie... Fotečky nic moc, ale je to focený ještě starým foťákem a u toho byla kvalita dost děsná :(

16.6.2007 14:58

woldemortik napsal(a):
Já jsem na jedný klusačce jezdila 3roky za nic na svtětě bych jí nedala byla to kobča takovej oslík,ale naučila jezdit i nejezdce.Chtěla jsem si jí koupit,ale někdo byl rachleší.Jmenovala se anča hnědka vyšší,oslí uši,zadní spěnku bílou hvězdu na čele a hříbata po ní zdědily uši.Byla ustájená v Trhových svinech u p.Kaleny jestly někdo nevíte nádohou

Marti musím tě sklamat ale Anča skončila asi stejně jako někteří ostatní u handláka. Možná už není, je jí škoda taky jsem jí měla moc ráda. No ale třeba taková Dobrá Voda se prý má moc dobře a ostatní koníci co nepatřili Kalenovi taky, I hřebci skončili v dobrých rukou Sorbon se má jak prase v žitě. Ještě jezdíš u Kaleny? Zuzka

16.6.2007 15:22

ampinka napsal(a):
V levo Gaston, v pravo Gracie... Fotečky nic moc, ale je to focený ještě starým foťákem a u toho byla kvalita dost děsná :(

a tady moje bývalá klusajda dovezena ze Švedska 10 let

16.6.2007 16:34

ampinka napsal(a):

a to v pozadi je Gabriela,kraaaaaaaaaasna kobylka

17.6.2007 18:40

ampinka napsal(a):

pleteš se. po hřebci New York Giant je Gracie a ta nikdy nebyla na dráze. ten úraz měla jako hříbě

17.6.2007 18:50

bospor napsal(a):
pleteš se. po hřebci New York Giant je Gracie a ta nikdy nebyla na dráze. ten úraz měla jako hříbě

gracie a grandina. to je pravá sestra graminy jen starší o 2 roky

17.6.2007 18:52

a to v pozadi je Gabriela,kraaaaaaaaaasna kobylka

sice je krásná ale blbá. včera zase cválala.

17.6.2007 19:45

bospor napsal(a):
gracie a grandina. to je pravá sestra graminy jen starší o 2 roky

Jeej sem to celý nějako popletla Aminka je teď parkuračka, v sobotu jedeme zase v Brozanech ;-)

17.6.2007 20:20

ampinka napsal(a):
Jeej sem to celý nějako popletla Aminka je teď parkuračka, v sobotu jedeme zase v Brozanech ;-)

přijedu se podívat. jen bych potřebovala vědět kdy asi tak.nemůžu tam strašit celej den,
musim taky do práce.

17.6.2007 21:20

bospor napsal(a):
sice je krásná ale blbá. včera zase cválala.

nevadiii,ved ma este len pat,ona z toho mozno vyrastie

17.6.2007 22:02

bospor napsal(a):
přijedu se podívat. jen bych potřebovala vědět kdy asi tak.nemůžu tam strašit celej den,
musim taky do práce.

Záčátek první soutěže je v 9,30 a my jedeme až druhou, nevím kolik je v první soutěži soutěžících... Myslím si že druhá soutěž by mohla začít nejpozději o půl 11... Jestli chceš, tak mi dej číslo a až tam v sobotu dorazíme, tak ti můžu dát vědět v kolik příjdem na řadu ;-) Před dvěmi týdny jela Aminka svoje první závody, v 90/100 jela čiště i rozeskakování a v 100/110 sme jeli parkur čistě a rozeskakování za 8tr. b., ale i tak je to úspěch Jen mě překvapilo, že jsem byla snad víc vynervovaná než kobyla. Ta se ze začátku trošku klepala a měla nozdry jak arabačka, ale pak se rozkoukala a chovala se jak profík Doma v životě tak nebalila nad překážkama nohy a tak nepracovala hřbetem, mrška jedna V sobotu máme vyloženě závodní den, protože ráno jedeme s těma kobylama na závody a hned jak přijedem domů tak bereme psa a jedeme na závody do Kolína Adoptovali jsme si totiž chrtici z Irska, koukala jsem, že na svých stránkách máš odkaz na Lucku, tak asi víš o co de... (www.adopcechrtu.eu)

18.6.2007 00:06

ampinka napsal(a):
Záčátek první soutěže je v 9,30 a my jedeme až druhou, nevím kolik je v první soutěži soutěžících... Myslím si že druhá soutěž by mohla začít nejpozději o půl 11... Jestli chceš, tak mi dej číslo a až tam v sobotu dorazíme, tak ti můžu dát vědět v kolik příjdem na řadu ;-) Před dvěmi týdny jela Aminka svoje první závody, v 90/100 jela čiště i rozeskakování a v 100/110 sme jeli parkur čistě a rozeskakování za 8tr. b., ale i tak je to úspěch Jen mě překvapilo, že jsem byla snad víc vynervovaná než kobyla. Ta se ze začátku trošku klepala a měla nozdry jak arabačka, ale pak se rozkoukala a chovala se jak profík Doma v životě tak nebalila nad překážkama nohy a tak nepracovala hřbetem, mrška jedna V sobotu máme vyloženě závodní den, protože ráno jedeme s těma kobylama na závody a hned jak přijedem domů tak bereme psa a jedeme na závody do Kolína Adoptovali jsme si totiž chrtici z Irska, koukala jsem, že na svých stránkách máš odkaz na Lucku, tak asi víš o co de... (www.adopcechrtu.eu)

díky!!! zařídim se podle toho. můj telefon je 605908396.stačí napsat. . pejskové jsou fajn.
bohužel mam čubu NO z útulku a nesnáší jiný psi. kdyby měla kapku rozumu měla by kámošku.

18.6.2007 00:36

nevadiii,ved ma este len pat,ona z toho mozno vyrastie

pět je až dost. jestli se neprobere tak ji prodám nebo rozmnožim cvoky.pod sedlem chodí dost dobře. všechno tohle potomstvo grandelly chodí rádo a dobře pod sedlem, ale v sulce jsou p... (prdlí,pomatení, praštění pometlem,pošahaní... vyber si. platí na ně všechno.)

18.6.2007 17:06

ampinka napsal(a):

Jééé, ahoj Klárko Koukám, že sestřička našeho Kubíčka (Garet : Rocket Force - Grácie ) vypadá skvěle a ať se na mě Barča nezlobí, ale je celá do naší rodiny S Kubíkem si ještě užíváme dostihového ruchu a vůbec se nenudíme, ale nejradši jsme pod sedlem, všechna naše Géčka jsou pod sedlem perfektní a šikovná, tak doufám, že nám to do Brozan vyjde a uvídíme toho co do velikosti malého, ale srdcem velkého ďáblíka Aminku A propo, posílám Kubíka

18.6.2007 21:14

ampinka napsal(a):

Ahojky, chrtík je krásnej, kolik je tvojí fence? Jak probíhala adopce, časově a finančně? O něčem takovém už dlouho přemýšlím, jen nevím nic podrobnějšího.. Já mám doma vipetku mojí milovanou, kamaráda by jen uvítala.

18.6.2007 21:53

bospor napsal(a):
pět je až dost. jestli se neprobere tak ji prodám nebo rozmnožim cvoky.pod sedlem chodí dost dobře. všechno tohle potomstvo grandelly chodí rádo a dobře pod sedlem, ale v sulce jsou p... (prdlí,pomatení, praštění pometlem,pošahaní... vyber si. platí na ně všechno.)

rozmnozit cvokov,raz to musi vyjst

14.2.2008 20:22

ampinka napsal(a):

tak jak to dopadlo v úterý??????

15.2.2008 13:44

bospor napsal(a):
tak jak to dopadlo v úterý??????

Jehéé to jsem ráda že zase vidím Grácku!Tu kobču znám osobně z Bianky,užasná kobyla,staršně jsem si jí oblíbylaMáte ještě nějaké fotečky a bližší info prosím?Moc děkuju.

15.2.2008 19:04

simishek napsal(a):
Jehéé to jsem ráda že zase vidím Grácku!Tu kobču znám osobně z Bianky,užasná kobyla,staršně jsem si jí oblíbylaMáte ještě nějaké fotečky a bližší info prosím?Moc děkuju.

znalas::-(
takhle byla maličká

Přidejte reakci

Přidat smajlík