Poznáte, kterého je tento koník plemene? Je to typický zástupce, tak hádejte
ampinka
napsal(a):
Z profilu...
ampinka
napsal(a):
Ještě jednou detail hlavy...
A poslední fotka, záběr na celé tělo... Tak do toho
007nikita
napsal(a):
O.O. tak tohle bych si typla na QH x A1/1
A tohle je moje klusačka.. nějaký ty rysy tam určitě jsou. a z jiných pohledů i ty dlouhý nohy. A ty oslí uši má určitě
kapusta
napsal(a):
A tohle je moje klusačka.. nějaký ty rysy tam určitě jsou. a z jiných pohledů i ty dlouhý nohy. A ty oslí uši má určitě
Já jsem na jedný klusačce jezdila 3roky za nic na svtětě bych jí nedala byla to kobča takovej oslík,ale naučila jezdit i nejezdce.Chtěla jsem si jí koupit,ale někdo byl rachleší.Jmenovala se anča hnědka vyšší,oslí uši,zadní spěnku bílou hvězdu na čele a hříbata po ní zdědily uši.Byla ustájená v Trhových svinech u p.Kaleny jestly někdo nevíte nádohou
Uživatel s deaktivovaným účtem

ampinka
napsal(a):
tak klusakov mi stoji 20 v mastali,ale nejako som to nepoznala ma prilis uslachtilu hlavu na klusaka,skor A 1/1.kto je tata?

ampinka
napsal(a):
Otec je Rocket Force (US) po New York Giant ;-) Kdepak bydlíš že máte 20 klusáků???
teeeda,Rocket Forceov poznam dvoch,podoba takmer ziadna,no mozno tie usiska ale zvlastne,ani Rocket Force,ani New York Giant nedavaju take "jemnohlave" kone,to bude niekde od maminky
inac som zo slovenska,novy tekov
napsal(a):
teeeda,Rocket Forceov poznam dvoch,podoba takmer ziadna,no mozno tie usiska ale zvlastne,ani Rocket Force,ani New York Giant nedavaju take "jemnohlave" kone,to bude niekde od maminky
inac som zo slovenska,novy tekov
Maminka je Gracie jestli ti to něco říka, dvojnasobna vítězka v chuchli, bohužel si poranila nohu tak už je pouze na hříbátka... A vy u vás máte koníky po Rocketovi? Pošleš kdyžtak nějaký fotky???

ampinka
napsal(a):
Maminka je Gracie jestli ti to něco říka, dvojnasobna vítězka v chuchli, bohužel si poranila nohu tak už je pouze na hříbátka... A vy u vás máte koníky po Rocketovi? Pošleš kdyžtak nějaký fotky???
no jasne,to potom poznam jej praveho brata,tiez ma od standardu klusaka hooodne daleko
ampinka
napsal(a):
Dám pár foteček Grácie k dobru. Je úžasná mazlivka, tedy když sama uzná za vhodné
krizovatka
napsal(a):
Dám pár foteček Grácie k dobru. Je úžasná mazlivka, tedy když sama uzná za vhodné
Snad tam něco bude vidět
krizovatka
napsal(a):
Tak já tedy taky přidám fotky Grácky ;-)
krizovatka
napsal(a):
V levo Gaston, v pravo Gracie... Fotečky nic moc, ale je to focený ještě starým foťákem a u toho byla kvalita dost děsná :(
woldemortik
napsal(a):
Já jsem na jedný klusačce jezdila 3roky za nic na svtětě bych jí nedala byla to kobča takovej oslík,ale naučila jezdit i nejezdce.Chtěla jsem si jí koupit,ale někdo byl rachleší.Jmenovala se anča hnědka vyšší,oslí uši,zadní spěnku bílou hvězdu na čele a hříbata po ní zdědily uši.Byla ustájená v Trhových svinech u p.Kaleny jestly někdo nevíte nádohou
Marti musím tě sklamat ale Anča skončila asi stejně jako někteří ostatní u handláka. Možná už není, je jí škoda taky jsem jí měla moc ráda. No ale třeba taková Dobrá Voda se prý má moc dobře a ostatní koníci co nepatřili Kalenovi taky, I hřebci skončili v dobrých rukou Sorbon se má jak prase v žitě. Ještě jezdíš u Kaleny? Zuzka
ampinka
napsal(a):
V levo Gaston, v pravo Gracie... Fotečky nic moc, ale je to focený ještě starým foťákem a u toho byla kvalita dost děsná :(
a tady moje bývalá klusajda dovezena ze Švedska 10 let

ampinka
napsal(a):
a to v pozadi je Gabriela,kraaaaaaaaaasna kobylka
ampinka
napsal(a):
pleteš se. po hřebci New York Giant je Gracie a ta nikdy nebyla na dráze. ten úraz měla jako hříbě
bospor
napsal(a):
pleteš se. po hřebci New York Giant je Gracie a ta nikdy nebyla na dráze. ten úraz měla jako hříbě
gracie a grandina. to je pravá sestra graminy jen starší o 2 roky
bospor
napsal(a):
gracie a grandina. to je pravá sestra graminy jen starší o 2 roky
Jeej sem to celý nějako popletla Aminka je teď parkuračka, v sobotu jedeme zase v Brozanech ;-)

bospor
napsal(a):
sice je krásná ale blbá. včera zase cválala.
nevadiii,ved ma este len pat,ona z toho mozno vyrastie
bospor
napsal(a):
přijedu se podívat. jen bych potřebovala vědět kdy asi tak.nemůžu tam strašit celej den,
musim taky do práce.
Záčátek první soutěže je v 9,30 a my jedeme až druhou, nevím kolik je v první soutěži soutěžících... Myslím si že druhá soutěž by mohla začít nejpozději o půl 11... Jestli chceš, tak mi dej číslo a až tam v sobotu dorazíme, tak ti můžu dát vědět v kolik příjdem na řadu ;-) Před dvěmi týdny jela Aminka svoje první závody, v 90/100 jela čiště i rozeskakování a v 100/110 sme jeli parkur čistě a rozeskakování za 8tr. b., ale i tak je to úspěch Jen mě překvapilo, že jsem byla snad víc vynervovaná než kobyla. Ta se ze začátku trošku klepala a měla nozdry jak arabačka, ale pak se rozkoukala a chovala se jak profík
Doma v životě tak nebalila nad překážkama nohy a tak nepracovala hřbetem, mrška jedna
V sobotu máme vyloženě závodní den, protože ráno jedeme s těma kobylama na závody a hned jak přijedem domů tak bereme psa a jedeme na závody do Kolína
Adoptovali jsme si totiž chrtici z Irska, koukala jsem, že na svých stránkách máš odkaz na Lucku, tak asi víš o co de... (www.adopcechrtu.eu)
ampinka
napsal(a):
Záčátek první soutěže je v 9,30 a my jedeme až druhou, nevím kolik je v první soutěži soutěžících... Myslím si že druhá soutěž by mohla začít nejpozději o půl 11... Jestli chceš, tak mi dej číslo a až tam v sobotu dorazíme, tak ti můžu dát vědět v kolik příjdem na řadu ;-) Před dvěmi týdny jela Aminka svoje první závody, v 90/100 jela čiště i rozeskakování a v 100/110 sme jeli parkur čistě a rozeskakování za 8tr. b., ale i tak je to úspěch Jen mě překvapilo, že jsem byla snad víc vynervovaná než kobyla. Ta se ze začátku trošku klepala a měla nozdry jak arabačka, ale pak se rozkoukala a chovala se jak profík
Doma v životě tak nebalila nad překážkama nohy a tak nepracovala hřbetem, mrška jedna
V sobotu máme vyloženě závodní den, protože ráno jedeme s těma kobylama na závody a hned jak přijedem domů tak bereme psa a jedeme na závody do Kolína
Adoptovali jsme si totiž chrtici z Irska, koukala jsem, že na svých stránkách máš odkaz na Lucku, tak asi víš o co de... (www.adopcechrtu.eu)
díky!!! zařídim se podle toho. můj telefon je 605908396.stačí napsat. . pejskové jsou fajn.
bohužel mam čubu NO z útulku a nesnáší jiný psi. kdyby měla kapku rozumu měla by kámošku.
napsal(a):
nevadiii,ved ma este len pat,ona z toho mozno vyrastie
pět je až dost. jestli se neprobere tak ji prodám nebo rozmnožim cvoky.pod sedlem chodí dost dobře. všechno tohle potomstvo grandelly chodí rádo a dobře pod sedlem, ale v sulce jsou p... (prdlí,pomatení, praštění pometlem,pošahaní... vyber si. platí na ně všechno.)
ampinka
napsal(a):
A poslední fotka, záběr na celé tělo... Tak do toho
Jééé, ahoj Klárko Koukám, že sestřička našeho Kubíčka (Garet : Rocket Force - Grácie ) vypadá skvěle a ať se na mě Barča nezlobí, ale je celá do naší rodiny
S Kubíkem si ještě užíváme dostihového ruchu a vůbec se nenudíme, ale nejradši jsme pod sedlem, všechna naše Géčka jsou pod sedlem perfektní a šikovná, tak doufám, že nám to do Brozan vyjde a uvídíme toho co do velikosti malého, ale srdcem velkého ďáblíka Aminku
A propo, posílám Kubíka
ampinka
napsal(a):
Ahojky, chrtík je krásnej, kolik je tvojí fence? Jak probíhala adopce, časově a finančně? O něčem takovém už dlouho přemýšlím, jen nevím nic podrobnějšího.. Já mám doma vipetku mojí milovanou, kamaráda by jen uvítala.

bospor
napsal(a):
pět je až dost. jestli se neprobere tak ji prodám nebo rozmnožim cvoky.pod sedlem chodí dost dobře. všechno tohle potomstvo grandelly chodí rádo a dobře pod sedlem, ale v sulce jsou p... (prdlí,pomatení, praštění pometlem,pošahaní... vyber si. platí na ně všechno.)
rozmnozit cvokov,raz to musi vyjst
simishek
napsal(a):
Jehéé to jsem ráda že zase vidím Grácku!Tu kobču znám osobně z Bianky,užasná kobyla,staršně jsem si jí oblíbylaMáte ještě nějaké fotečky a bližší info prosím?Moc děkuju.
znalas::-(
takhle byla maličká