TAk konečně mám foto z víkendový koupačky....neexistují nějaké závody v plavání pro koně SAhib by se rád přihlásil!
klawdie
napsal(a):
TAk konečně mám foto z víkendový koupačky....neexistují nějaké závody v plavání pro koně SAhib by se rád přihlásil!
tak a vodička je tu
klawdie
napsal(a):
Plave rád a plave dobře!
A společné foto s diváky. Více fotek na www.album.volny.cz/sahibek1
lanika
napsal(a):
Fotky super, já můžu jen tiše závidět :-( Jéééééééééé, já chci taky plavat v takovém velkém prostoru...
užívali jsme si to jako nikdy, je to plavec jak hrom, pak ho taky sstrašně baví cákat na ostatní když už jedno kopxytko nestačilo, stoupal si na zadni a cakal oběma,ale to už bylo pro ostatní přiliš nebezpečné tak jsem ho musela pacifikovat do hloubky a to ho nadchlo a pak dělal kola na hloubku sám.
klawdie
napsal(a):
užívali jsme si to jako nikdy, je to plavec jak hrom, pak ho taky sstrašně baví cákat na ostatní když už jedno kopxytko nestačilo, stoupal si na zadni a cakal oběma,ale to už bylo pro ostatní přiliš nebezpečné tak jsem ho musela pacifikovat do hloubky a to ho nadchlo a pak dělal kola na hloubku sám.
Paráda....Hlavně si tím posílíte svou kondičku trochu jinak Teď jsem si všimla těch kraťásků
Co stehna????
lanika
napsal(a):
Paráda....Hlavně si tím posílíte svou kondičku trochu jinak Teď jsem si všimla těch kraťásků
Co stehna????
hm ani mi nemluv trochu jsem to podcecnila tyhle kratasky mi krasne spalili ve vnitř stena,jsem trdlo a to jsme ještě směrem tam vesele klusali,ted tam mám spoutu malejch červebej puntíku!!!když se to namočím trpím!!!!
klawdie
napsal(a):
hm ani mi nemluv trochu jsem to podcecnila tyhle kratasky mi krasne spalili ve vnitř stena,jsem trdlo a to jsme ještě směrem tam vesele klusali,ted tam mám spoutu malejch červebej puntíku!!!když se to namočím trpím!!!!
To znám...Asi v mých 12 letech jsem jezdila 3 roky jednoho hřebečka poníka a bohužel na mě sedlo už nikdy nezbylo, vzali si je starší holky na jiné poníky. No a to naše věčné cválání po loukách, skákání, koupání a zase závodění ( v te době méně rozumu ) , mi mezi stehny nadělalo taky mnoho problémů. Bulky se sraženinou krve, bolelo to, ale já jezdila znovu a znovu , bulky se zvětšovaly a až to došlo do toho nejhoršího stádia, na koně jsem nesedla min. 3 týdny Takže spálený rozkrok byl na mým denním pořádku
jaruska
napsal(a):
Hihi,my se taky hlásíme,ale jsme pony kategórie,naše Kačenka by nám klíďo uplavala!!Ale fotešky budou až odpolednééé!!!!
Tak tady je kráásně plovoucí Kačenka se mnou,ona opravdu ráda plave,je moooc šikovnááá!!!!
jaruska
napsal(a):
Joo,díky,a Jerrýček je neplavec???
Ale jo plave, i když tentokrát měl spíš jinou zábavu prděl ve vodě až se za ním dělali bublinky...on si rád postojí ve vodě po krk a bručí u toho tentokrát přidal i ty bublinky, bylo to fakt ftipný!
klawdie
napsal(a):
Ale jo plave, i když tentokrát měl spíš jinou zábavu prděl ve vodě až se za ním dělali bublinky...on si rád postojí ve vodě po krk a bručí u toho tentokrát přidal i ty bublinky, bylo to fakt ftipný!
No joo,ti naši tam upustěj občas i něco víc,než bublinky,ale tam je to fuk,my to vždycky odeženem kousek dál,je to jen rybník pro ryby!
jaruska
napsal(a):
No joo,ti naši tam upustěj občas i něco víc,než bublinky,ale tam je to fuk,my to vždycky odeženem kousek dál,je to jen rybník pro ryby!
huraa vodickaaa